Új privát üzeneted érkezett!

Ja azt elfelejtettem, hogy utána mentem a férjemmel a kiskatonavizsgálatra(végül is mondtam neki, hogy el akarom kisérni). De negyed 11-től délig ott ültünk, pedig elvileg a doki 11-től rendel. Azt mondták a nővérek, hogy fél 1 előtt nem fog jönni. Na erre jól bemérgeltük magunkat, visszakértük a TAJ kártyát és távoztunk.(Ugyanis anyu csak délig tudott helyettesíteni, 1-re haza kellett érnem)
Még ilyen bunkóságot! Akkor írják ki, hogy 1 óra előtt nem jön, vagy valami, de ne szórakozzanak már 30 ember idejével és töürelmével. Szóval kereshetünk másik dokit.Kép
Olyan dühítőKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Én is voltam Uh-n. Írom az eredményt:
Vékony endometrium, tehát ha lenne, akkor se tudna beágyazódni...
Bal oldalon 42*45 mm-es bevérzett tüsző
Egy hét múlva kontroll...

Titkon reménykedtem, hogy megreped, és talán talán, de hát nem. Reméelm fel fog szívodni. Teával ma én is leállok, és majd az új ciklus 3. napjától újból elkezdem.

Elég sokan voltak ma a dokimnál, így nem volt idő megkérdeznem a miérteket. Majd ma este felhívom, mert elég sok kérdés van a fejembe. Az, hogy miért nem reped meg a tüsző, arra azt a hasonlatot mondta, hogy adott egy lufi, amit lehet, hogy megböknek egy tűvel 100-szor, és mégsem lyukad ki... Tehát igazából nincs magyarázat, de ez a bevérzéses dolog, és ez a vékony endometrium nagyon zavar.

Barátnők. Az igazi az, aki bajban is meléd áll, és segít!!! Sokan tényleg irigykednek! Sajna nekem apósom is irigykedős, nem örül a mi örümünknek... Én annyira, de annyira tudok mások sikereinek is örülni! Pedig én is szeretnék cs.házat, de aki építkezik/zett nem irigykedek, vagy aki bebabásodott azt sem. Vagy ezer dolgot tudnék említeni!

Vica!
Nem tudom hoygan fogalmazzak, hogy ne érts félre. Szerintem pont nem kellene védekeznetek a bulizós időszakban, mert lehet, hogy pont akkor szeretne valaki beköltözni, mert az is te vagy. Ekkor tényleg tudnál spontán lenni, át tudnád magad adni az élvezetnek. Ártani nem ártana szerintem a babának, gondolj csak az alkoholista, és bagós nőkre... Férjem unokatesója gyermekvédelmis, jár ki családokhoz, és van olyan "ügyfele", akit a kocsmában talál meg, és mágis 4-5 egészséges gyereke van! Azzal, hogy átmulatsz pár éjszakát, elengeded magad szreintem nem veszélyezteted a babát. Élj úgy, mint ezelőtt, csináld azt amit kívánsz!!! Lazíts, és hidd el sikeres lesz!

Én most úgy rendezem be az életem, hogy ősztől egyetemista leszek, heti rendszerességgel járok majd Pestre, és ha bepocakosodok, akkor majd ráérek azon törni a fejem, hogy mi lesz hoygan elsz, hogyan tovább. A babára pedig úgy gondolok, amit már sokszor leírtam, de azért, hogy bennetek is ezt erősítsem: nyitva áll az ajtó, kiadó 9 hónapra a pocakom! Próbáljatok meg baba nélkül tervezni úgy, hogy teret engedjetek mellette a babának, de semmiképpen sem azt mondogatni, hogy milyen lesz akkor... Arra ráértek akkor gondolni, ha bezebrásodtok!

Bocs, hogy hosszú lettem, és ha unalmas!

moni

Vica!
Nem tudsz véletlenül Budapesten is ilyen homeopatapszichiáterakupunktörstb valakit? Nekem is szükségem lenne egy ilyenre...
Tök jó, hogy ilyen sokmindent mondott neked! Legalább már tudod, mi vanKép
Tényleg csúnya dolog volt, hogy nem tájékoztatták a várakozókat, hogy várhatnak egy csomótKép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok csajok!!!

Remélem nem felejtettetek el!!!n azért szoktalak benneteket olvasni!!!Megjöttünk Ausztriából,nagyon jó volt,szupi idővel,annyi szép helyen jártunk,majd rakok fel képeket.kibabáztam magam,mert akikkel mentünk azoknak van egy 8 hónapos kicsifiuk.Nagyon jól bírta a strapát a sok utazást.

Beu!!
Köszönöm a sok érdeklődést,látom azért eszedbe jutottam.
Majd még vissza olvasok mert csak futtából tettem.

Kata!!
Légyszíves javíts át 1 cn-re!!!

Beu!!!
Drukkolok!!!!!

Vica!!Miért is mész dokihoz???

Hú csajok nagyon levagyok maradva!!!
csanita

Sziasztok!

Maminti újra itt! Szia! Bolog szülinapot kívánok!

Én meg köszönöm a jókívánságokat mindenkinek a nyaralásomhoz. Én is hasonló jókat kívánok mindenkinek aki megy valahova. Aki meg itthon marad, az szerelmeskedjen sokat! Na nem mintha mi nem azt csináljuk majd! Ma estétől beindul a nagyüzem. (ma 11 cn!)

Hajni, Maminti, Beuka! Mire visszajövök zebrát szeretnék látni a nevetek mellett!

Vica, remélem használ az a mittoménmilyen doki-féle kúra. Egészen kedvet kaptam egy ilyen vizsgálatra. De mit kötöttek rád? És milyen értékeket nézett?

Úristen elkezdett szakadni az eső.

Na megyek. Aug 15-én jövök.
Puszi mindenkinek.

Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

Az előbb írtam egy csomót, de elszállt...KépKépKép

Na akkor megpróbálom mégegyszer:

Móni!
Nem értettem félre semmit, csak én is nagyon nagy dilemmában vagyok. Mert most vagyok az első Closty mentes hónapban és nagyon sokan estek már ilyenkor teherbe. Igazánból félek, hogy még most is hat, és ha meg is foganna, a sz*r hormonjaim miatt úgy járnék pár hét múlva, mint Emese, és ezt -érthetően- nem akarom.
Nagyon jól megfogalmaztad ezt az életberendezés-dolgot. Már régóta rágomj magam ezen, de még nem sikerült ilyen jól összeszednem.
Nekem is sajnos a baba volt az életcélom, és ez nagyon nem jó!
Ezért kezdtem volna a búvárkodást, de egyszerűen nem akar öszejönni. na majd türelmes leszek.

Sajnálom, hogy nem jó hírekkel jöttél az UH ról, de ennek valamiért így kellett lennie.

Most nagyon türelmes vagyok. A szívem mélyén érzem, hogy biztosan sikerülni fog, csak még érnem kel egy kicsit és nem hamar, de nem is soká, spontán össze fog jönni egy gyönyörű kisbaba, akivek probléma-mentes terhességem és szülésem lesz. csak ki kell várni az időt.
Addig meg egymással foglalkozunk, jókat bulizunk, a hétvégén leugrunk a Balatonra, utána anyámékkal egy hétvége, azután a barátnőméknél egy hétvége, majd egy férjem-kollégái-azok feleségei-gyerekei-buli egy tóparton, szóval lesz elfoglaltságKép
És közben nagyon-nagyon szeretjük egymást.
(Végül is a kapcsolatunk elején így terveztük, hogy miután különköltöztünk, 2 évet kettesben élünk és csak utána jön a baba. Lehet, hogy jól is van ez ígyKép)
Micsoda szóf*sásom van...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti!
Pesten én még a Lánc-hidat se tudom hol van, nemhogy ilyen dokikat!
De szívesen megadom a telszámulat, mert külföldről is járnak hozzájuk, meg az ország sok-sok távoli helyéről is.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Nekem tetszik ez a doki dolog. Engem is érdekelne!
Maminti!
Megpróbálok majd utánanézni, hogy hátha van ilyen Pesten!

Móni!
Sajnálom a dolgokat, de legalább most már tudod mi a helyzet.

Kamilla!
Jó nyaralást és persze sok drukkot! Aztán többen gyertek vissza ám! Kép

Betti
betti73

Anita!
Jó, hogy újra itt vagy!
Biztos tök jó lehetett Au.-ban, én is úúúúúgy mennék. Majd várjuk a képeket!
Most jött meg??? És nem vagy elkenődve??? Anita!Kép MINDEN ELISMERÉSEM A TIÉD! Le a kalappal. Taníthatnál minketKép

Dokihoz azért mentem, mert panaszkodva felhívtam, hogy elegem, van és a Clostyn kívül milyen lehetőségeim vannak? Mondta, hogy a férjem menjen el kiskatona-vizsgálatra(ami ugye nem jött össze), ha jó eredménye lesz, akkor nekem csinál átjárhatóságit. Na ettől jól betojtam és gondoltam egyet, "majdénmegmutatom!" címszóval más úton inultam el. Innen már tudod.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kata légyszi légyszi ne sírj, nem a tábla miatt mondtam, hanem épp ellenkezőleg!
Látom, hogy mosttanában mennyi dolgod van, azt ígérted, hogy ebédidőben jössz, és írsz magadról. Ha azidőalatt még a táblát frissítetted jöttél volna, egy csomót tudtál volna magadról írni!
KÉRLEK NE HARAGUDJ! Nem úgy gondoltam!!!!!!!!!!
Mondtam már 1000*- hogy jó hogy hozod a táblát!
Csak segíteni akartam!
Tényleg ne sírj légysziiiiiii!!!

Kép
Kép
beuka

Maminti, Betti!
Ezek a dokik nagyon sok helyre járnak előadásokat tartani, meg konferenciákra meg mittudomén mikre. Megírom priviben a tel.számukat és esetleg meg tudják mondani, hogy Pesten tudnak-e ajánlani valakit. Szerintem biztos tudnakKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Anita!
Szia újra itt! Jó, hogy visszajöttél, bár gondolom, maradtatok volna még!Kép

Vica!
Köszi, az jó lenne!

Betti!
Az is jó lenne!Kép

Kép
Kép
maminti81

Vica!

Köszi a telefonszámot előre is! Kép

Betti
betti73

Lelépek Lányok! Megyek haza.
Puszi Mindenkinek.

Betti
betti73

Betti, Maminti!
Küldtem mélt!
Lépek én is!
Pusza!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti,
Boldog születésnapot!

Kép

Kép
lara26

Sziasztok!

Beuka!
Natáékkal együtt voltunk nászúton és azóta nagyon jó barátnők lettünk. Õ mondta, hogy csatlakozzak a topikhoz!

Vkhajni!
Én is nyaltam és vártam a páfrányokat. Én hittem benne, végül beköltözött a pocimba a babóka. Nekem a 26. napon páfrányosodott (33-35 napos ciklus). Pár hete ajánlottam egyik kolléganőmnek és neki is a mensi előtt páfrányosodik.

Maminti!
Boldog Szülinapot!

Keditke!
Tényleg könnyű azt mondani, hogy ne akard görcsösen és ne idegeskedj. Bár szerintem, ha jönni akar, akkor jönni is fog. Én totál stresszes időben kezdtem (suli, szakdoli, államvizsga, munka) és mégis sikerült! Fel a fejjel!

Kata1977!
Légy szíves javítsd át a táblában a szülés várható időpontját 2006.01.13-ra. Köszi szépen!

Vica1982!
Nagyon remélem, hogy minden OK lesz. Szorítok, hogy a bogyók tegyék rendbe a hormonjaid!

Móni!
Sajnálom a UH-t. Te kihez jársz dokihoz? Én Sz.helyen szeretnék szülni, a Bencsik a dokim.

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Jó reggelt Lányok!

Melincsi!
Akkor neked páfránykimutatóval lett baba?

Betti
betti73

Jó reggelt!

Micsoda idő volt az éjszaka!!!
Ha nem lett volna otthon az férjem, biztos összesz*rom magam, attól a sok dörgéstől, villámlástól.

Melincsi!
Van pocakos képed, meg UH kép a picikéről? Nagyon kíváncsi vagyok ám!Kép
nevet választottatok már?

Mennyibe kerül egy PG53?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Nekem 2000 Ft-ot mondtak a gyógyszertárban a PG53-ra.

Betti
betti73

Jajj, már megint kiadás.
Lassan új költségvetést kell csinálnom baba-ügyben. Januárban 30.000-nél jártamKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt!

Vica!
Mi volt az a sok költség?
Én is gonolkozom a PG53-on. De már arról is írtatok rosszat. Mit tegyek?Kép

Kép
Kép
maminti81

Kiszámoltam:56.000,-
De biztos kihagytam pár dolgot...
Hajjajj...

Fú, tegnap mi volt...majd leírom a másik topikban.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti!

Dokik, tesztek, vitaminok, gyógyszerek.
És benzint nem is számoltam. Na, de sebaj, nem számít,(nem a fenétKép) csak minden jó legyen.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szerintem próbáld ki. Ártani nem fogKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Köszi a mailt. Kép

Egyébként a 3 hónap alatt már én is elég sokat költöttem a baba-témára! Legalább 15000 Ft-nál tarthatok.

Azt hiszem, hogy még megpróbálom a PG53-at, aztán semmi mást. Marad tényleg a tea és a hőmérő, de a hőmérőt nagyon unom már.Kép

Betti
betti73

Betti!
Teljesen megértem, hogy unod a hőmérőt. Szerintem nem ér annyit, mint amennyi ideggel jár. Mert hiába mutatja egyértelműen a PÉ-t, mert annyi minden másnak kell még stimmelni, hogy ha mindent az ellenőrzése alá akar vonni az ember, akkor mi marad a szexből? És az már nem 'fogant' gyerek lesz, hanem 'csinált'. De ez csak az én véleményem.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Teljesen igazad van! Kép Teljesen el kellene lazulni. 2-3 hónap alatt totál bele lehet hülyülni a dolgoba. Kép Először jön a lelkesedés, aztán az elkeseredés és a bedilizés.

Betti
betti73

Sziasztok!
Ezt még tegnap este írtam, de nem engedte elküldeni a babanet, pedig vagy 10-szer próbáltam... KépKépKép

Melincsi!
Én a V.K.-hoz járok, teljes nevet inkább csak mailben, ha nem jönnél rá ebből. Barátnőm is a Bnecsikhez jár, ő az aki 2 hete zebrásodott be. Hogy én mikor követem... pedig anynira szerettem volna tavaszi babát, oylan rossz volt nyáron nagypocakosnak lenni!

Ma reggeli írásom:
PG53.
Nekem van, de nem mutat semmit... Kép Még Vikinél vettem, de pont abban a hónapban amikor vettem kismama lettem, így szinte nem is hazsnáltam. Most elővettem, és semmi...KépKép

Hőmérőzés
A fenéket mutatja a pé-t!!!!!!!!!!!! Nekem mutatta most is, sőt az ovulációs teszt is kimutatta(erre azt mondta az orvosom, hogy az csak a hormont mutatja ki, és annak a megemelkedés nem feltétlenül jelenti azt, hogy bekövetkezik a tüszőrepedés), aztán az UH szerint meg nem repedt meg a tüsző... KépKép Tudjátok, amit az orvosom mondott: Hőmérőzés 20% pontossággal mutatja meg, mellé az ovulációs teszt 30%... Szóval szinte nulla az esély eltalálni... Na jó egy kicsivel több. Itt sokkal-sokkal összetettebb dologról van szó, ha ez iylen könnyeb működne már rég üres lenne ez a topic...KépKépKép vagy inkább Kép

moni

Az ígért képek:
Kép
Kép

És a görbém:
Kép

moni

Moni!Ez komoly?Félre kellenne tennem a höméröt,mert csak bedilizek,ha ez tényleg igazKép.De remélem a tea az segitKép Azt nem kérdezted meg a dokitól?Megvárom ezt a hónapot és én is megyek a dokihoz ,mindenképpen!
Vendég

Keditke!
Itt van fenn a görbém, és tegnap írtam az UH eredményről, és vasárnap még megvolt a tüszőm teljesen épen, egészben és az volt a 15. nap, a hőgörbe meg a 14. napra mutatja, az LH tezst pedig a 13. napra... És NEM VOLT!!!!!!!!!!!!!! Szóval akkor... ??????????

moni

Móni!

Döntöttem! Nem veszek PG53-at és ovulációs tesztet sem többet. Kép Egyébként én is beszéltem egy dokival, ő azt mondta, hogy a hőmérőzés kevés, mert igazából ultrahanggal lehet ellenőrizni, hogy van-e pé. A hőre csak a hormonok vannak hatással. Nekem szerintem a hormonjaimmal vannak gondok. Kép

Előző sikertelen hónapom:
Kép

Betti
betti73

Móni!
Hát ez nem semmi.
Akkor miért kérik a dokik (nem mind) a 3 havi hőgörbét, ha semmi nem ér???
Még jó, hogy a bedilizés előtt letettem a hőmérőt...Kép
A teát tegnap kérdeztem a dokiktól, arra azt mondták, hogy iszogassam nyugodtan. Nekem mondjuk a bogyók fogank "látványos eredményt" elérni, de a tea "hab a tortán".Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Milyen bogyót kaptál? Ezt a hónapot még végighőmérőzöm, aztán szerintem befejezem.

Betti
betti73

Én akor már semmit nem értekKép!DE az a pontosab amit a doki mond szerintem!Akor a hömérözés semmit nem ér!Ezt nem is gondoltam volna,hogy ilyen becsapos lehet.Na mindegy akor az egyetlen reményen a tea,na meg majd a doki...
U.i:Köszi ,hogy megosztotad velünk.Az egyik bnömnöm is minden hónapba mensizik,és azt mondta a doki ha gyereket akar akor gyógyszeres kezelés kell,mert nincs pé-je.KI érti ezeket a dolgokatKép
Vendég

Szisztok!

Picit én is belekotyogok a vitába. A hőmérő nem azt mutatja meg, hogy van e pé, hanem azt, hogyha van, akkor mikor van. Nem minden nőszemély olyan szerencsés hogy érezze. Sőt igazából nem is tudjuk azt érezzük e.

Melincsi, szerintem Nata is a PG segítségével lett babás. Lehet hogy most hazudok de nagyon ez rémlik.
Különben én használtam 4-5 hónapja, szinte egész hónapban folyamatosan nyaltam. Volt olyan hogy egész hónapban páfrányos volt, meg volt olyan is hogy végig nem. Most csak ha eszembe jut akkor nyalok egyet-egyet. Kicsit meglepő volt ez a páfrányka, mert nekem a 5-7. napra szokta volt mutatni. Most meg már érzem a görcsöket és tessék. Na, lehet hogy kipróbáljuk, hátha igaza van Kép.

Vica, nekem is tetszik ez a doki, bár gondolom nem olcsó mulatság.

Én most teljesen kitaláltam,hogy ha beköltözünk az új házba, egy-két hónapon belül babás leszek Kép, új házikó + új élet = baba Kép.

Na jó befogom a csipogómat

Kép

Kép
vkhajni

Lányok!

Voltam lent az üzemorvosnál, vittem a hétfőn elkészült labor leletemet. Baktériumot találtak a vizeletemben. Azt mondta, hogy fáradjak el urológushoz! Kép Már csak ez hiányzott nekem! Mehetek orvoshoz, remélem, hogy ad egy halom antibiotikumot. Kép

Betti
betti73

Betti!
Kép
Remélem, semmi komoly!

Kép
Kép
maminti81

Maminti!

Remélem én is, hogy semmi komoly, mert nem fáj semmim, csak most nem hiányozna egy gyógyszeres kezelés!

Betti
betti73

Betti, ez nem jó hír Kép. De hamar kigyógyulsz, inkább örülj, hogy észrevették.

Kép

Kép
vkhajni

Betti, Betti, Betti!
Hát ez a pozitív hozzáálás?
Egy kicsit elmegyek ebédelni, és tessék..kész a katasztrófa...Kép
Tessék szives arra gondolni, hogy semmi komoly, nem kapsz még gyógyszert se, mert lehet, hogy egy újabb vizsgálatkor kiderül, hogy semmi sincs. Nekem is volt ilyen. Csak fehérjét találtak, amit aztán másodjára nem találtak meg...Kép
Légy szives mondogasd, hogy jól vagyok, egészséges vagyok, rendben lesz minden az urológián. KépKépKép

Egyébként olyan bogyókat kaptam, amin csak számok vannak. Azt se tudom, hogy pontosan melyik mire való. Azt mondta a doki, hogy kettőt ad a gombákra, kettőt a hormonokra, egyet meg az allergiára. Mutatta is akkor, de ki emlékszik már rá...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Helló csajok!

Tegnap este én is akartam jönni, de nem engedett a babanet. Ezért még reagálások a tegnapi napra:

Vica tényleg jó, hogy elmentél erre a vizsgálatra! Megkérdezhetem, hogy Kecsk.-en voltál?
Most hogy végre elhittem, hogy a gyógyszer abbahagyása után kiürül a szervezet, újra szomorú lettem, hogy mégiscsak van hatása a gyógyszernek Kép én is sokáig szedtem.
Kiskatona vizsgálatra mikor mentek újra?

Móni mit jelent az, hogy az endometrium vékony, számokban??
Nagyon édesek a gyerekeid!

Anita de jó, hogy jöttél!
Sajnálom, hogy megjött. Tök jó lehetess a babázás! Hátha megmozdított Benned valamit!
Várjuk a képeket!

Melincsi Jól eltitkoltad ezt az ismeretséget Natával! De a lényeg, hogy hoztad nekünk a jó hírt!! Hogy vagytok a bébivel??
Te tényleg jól rácáfoltál erre a stresszes dologra!

A hőmérőt egyenlőre én is folytatom, a doki miatt, hogy tudjak neki majd valamit mutatni.
Viszont ami a biztos recept, hogy amikor csak lehet szeretkezni kell!!! Úgy csak eltaláljuk az időpontot Kép. Na persze élvezetből és nem kötelezettségből!

Tegnap én nyaltam. Nem volt páfrány Kép

Kép
Kép
beuka

KATAAAA úgy megbántottalak, hogy ma nem is jössz??? Kép Kép Kép Ne haragudj!!!!

Kép
Kép
beuka

Igazad van Vica! Kép

Hétfőn elmegyek dokihoz, meg kell várnom, míg elmúlik a mensim. Egyébként fehérje és baktérium is van benne. Tudom, hogy nem lehet semmi bajom, csak bosszant, hogy mehetek utánajárni a dolgoknak. Mielőbb utána akarok járni.

Betti
betti73

Hajni!
Nekem is eszembe jutott már, hogy tuti, hogy a ház babásít majd le Téged. Bár biztos el kell telnie pár hónapnak, amíg megszoktok ott és a tudatalattid is tudomásul veszi az új helyet. nekem ez 3 hónapog tartott. onnan vetem észre, hogy mikor azt álmodtam, hogy otthon vagyok, akkor már a MI házunkban voltam.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hajni.
A dokik most 7000-et kértek a vizsgálatért meg a bogyókért, 12.000-et pedig a számítógépes vizsgálatért. Szóval szép kis summám bánta (oda lett a maradék dugipénzem isKép) De ha ezen múlik, hát legyen!Kép

Betti!
Ez a beszédKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Beu!
Nem Kecskeméten voltam, hanem Kunszentmártonban.
A kiskatona vizsgálatot pihentetjük egy kicsit, egyrészt mert tegnap egész nap telefonálgattam ez ügyben és nem sok mindenre haladtam, másrészrészt meg a férjecském is biztos iszogatni fog ezeken abulis hétvégéken és nem akarom, hogy emiatt hozzák ránk a frászt. Hogy pl.nincs elég, vagy nem mozognak eléggé,stb. Mert ugye az ital erősen befolyásolja a termelést...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Akartam már jönni, de a szerverünket egy kicsit tönkrevágta a tegnap esti vihar... Kép
A táblák:

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Vica, ez tényleg nem semmi pénz, de reméljük megéri.

Most nézem, hamarosan sorban jönnek a babák Kép. Már alig várom.

Kata, még meg sem dicsértem a cuki pelenkás babát. Nagyon édes.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?