Új privát üzeneted érkezett!

Szmercsa, nem konkrétan a szűkszavúság, hanem az egész befelé fordulás, befelé figyelés...ennek persze jele az is, hogy az anyuka kevesebbet kommunikál kifelé. Szóval érted...Kép

Igen, úúúgy, imádtam, amikor ilyen kis husi volt. Most meg még jobbanKép

p 32+1
penna

Jelentem nálunk kiderült, meg vissza is borultKép
Szépen dörgicsélKép
Ebbe csak az a gáz, hogy ugye az eső már itt van, de a hüvösséget még nem érzem, a kettőnek együtt meg ugye az az eredménye, hogy kicseszett nagy lett a páratartalom és ragadok mint állatKépKép
Tisztára Hong Kong jut eszember(na nem felvágásként írom), de aki jár már ázsiai területen, főleg itt, az tudja miről beszélek, mindegy hogy milyen napszak este e vagy reggel, mindenki ragad mint a légypapír...KépKépKépKép
De jó hogy mérsékeltövön fekszünkKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Szmercsa, irigy vagyok nagyon!!!! Bár abban igazad van, hogy annak is meg van a szépsége amikor bent van a baba a pocakban. Lehet hogy a vége felé majd marasztalni akarom, de azért egy ici-picit irigykedhetek rád ugye?Kép Ígérd meg, hogy jelzed telefonon ha már a kezedben van a kis tündéred!!!! Ugye elmentetted a számot? Ez tényleg annyira izgi, és olyan jó, hogy most mindenki érted izgul nem? Aztán jönnek a többiek. Ugye azért értünk is fogtok izgulni a végén?Kép

Hari

Kép
Kép
hari

Penna, Kevin tényleg nagyon kis "husi"Kép Meg ahogy írod, jó kis súlya volt már akkor. Nem lehetett kis meló cipelgetniKép

Luc, neked hogy feszíti a lábacskáit a babód? A lábait nyomja kifelé, vagy a popsiját? Kérdeztem már, de senki nem válaszolt, hogy hogy tudjátok megállapítani hogy mikor melyik testrészét dugja kifelé? Vagy csak tippeltek?

Kép
Kép
hari

Hari,
persze, hogy fogunk izgulni értetek is Kép Micsoda kérdés ez???
Én először is úgy tudom megállapítani, hogy melyik testrésze van éppen 'szem előtt' Kép hogy a nővérke aki megtapogatta, megmutatta hogy milye hol van Kép ez sokat könnyít a helyzeten. Amikor a kicsi lábát vagy kezért dugja ki, azt szerintem semmivel nem lehet összekeverni Kép illetve, a feneke nekem még egyértelműnek tűnik Kép hiszen azt mutatja akkor is, ha Ctg-n vagyunk. Van még egy furcsa pozitúrája, akkor asszem a kis vállát nyomja ki, de ez nem bizti , onnan gondolom, hogy olyan kemény, kissé csúcsos is, de alapvetően túl nagy ahhoz, hogy bármi más legyen.
Na ezt most jól megasszondtam Kép
szmercsa
szmercsa

Jaj KépKépKép,
és perszer, hogy betyárosan jól esik, hogy izgultok értem, és drukkoltok nekem Kép
Remélem, jobbnál jobb, szebbnél szebb élményekkel térek vissza Kép és megoszthatom Veletek, és sokakban majd elhesegethetek néhány rossz érzést, beidegződést.
szmercsa
szmercsa

Most mondjátok meg?? Hova tűntök mindig? Kép
Mikor én itt vagyok senki sincs itt?? Hogy van ez??
szmercsa
szmercsa

jaj, és utólagosan is elnézést a helyesírási hibákért. Nem tahó vagyok, csak 'befordult' KépKép még én is elszörnyülködök azon, hogy miket írkálok össze
szmercsa
szmercsa

Én itt vagyok! Kép
Csak csináltam Apának vacsorát!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Megann,
Ez az idő tényleg fújjjj! Semmi levegő, csak a fülledtség. Hong-kongban még nem voltam, de Larnacán és Tel-Avivban ilyen érzésem volt, mikor kiszálltunk a légkondicionált repülőgépből.

benianyu

Én is itt vagyokKép Én akkor sem tudom hogy mikor melyik kis "nyúlványát" nyomja nekem. Kissebb-nagyobb dudorok. A kicsikről azt gondoltam eddig, hogy kéz és lábfej, de ma mondták, hogy lehet könyök, térd és váll is. A nagyok meg gondolom max. fej és popó lehetnek. De ennél pontosabban nem tudom megállapítani. Bár végül is mindegy is.

Kezdek éhezni, de nem tudom mit ennék. Kukoricát azt igen, de az nincs itthon. A meggyleves még nem hűlt le, meg valahogy most ahhoz sincs kedvem. Főzni meg főleg nincs kedvem, akkor olyan meleg lesz a konyhában. Tudom, nekem semmi sem jó.

Benianyu, te mit főztél?

Hari

Kép
Kép
hari

Szerintetek mi lehet Angelanival? Már olyan rég nem jelentkezikKép

Kép
Kép
hari

Hari

valahogy abból gondolom, hogy az a a tappancsa, hogy olyan tappancsméretűKép A popója nagyobb kiterjedésű, azt arról ismerem meg. De múltkor döbbenet volt, képzeljétek el, hogy kinyomakodott bal oldalon, szerintem a hátát nyomta oda, és a kezemmel éreztem, ahogy dobog a szíve!!!! Pont ott, ahol a védőnő is el szokta csípni a szívhangot. Előző este még hitetlenkedtem, mert apa állította, hogy ő hallotta, mikor odanyomta a fülét. És tényleg!!!Kép

Pusz
Luc
33
lucretia

Akkor csak én vagyok ilyen bénaKép Mindegy, végül is akármit nyom ki én simogatom, azzal rosszat nem teszekKép

Nem hiába volt az Alföldi papucs régen olyan "híres" ma egész nap ebben voltam és nem is fáj most a lábam. Pedig a talpam úgy szokott ilyenkor már. Majdnem olyan mint a Scholl papucs, csak nem annyiba kerülKép

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Nálunk is nagyon fülledt az időKép
Alig kapok levegőt, pedig mindenhol nyitva van.
Párom végre csinált szúnyoghálót mindenhovaKép

Jujj Szmercsa!!!Kép
Olyan izgi!!!Kép
Úgy izgulok már én is Veled együttKépKépKép

Az első topic bébinkKépKépKép

Én meg eléggé megvagyok dagadva, ráadásul otthoni vérnyomásmérővel 137/75-öt mértem.
Az vészes???
És reggel már 65,5 kg-ot mértem.
Vagy normális hogy naponta 500grammot változhat mondjuk a víztől???

Olyan sötét van, mintha már késő lenne és esik is szerencsére, ennek örülökKép
Meg amúgy is örülök ennek az időnek, jobb mint a kánikula!!!Kép

Majd még visszanézek!

Addig puszika

Mea(34+3)

Mea
mea

Nálunk most nem esik, és kezd kivilágosodni is. Bár lehet hogy csak átmeneti a dolog. Mindegy, már ez is sokat segített. Kicsit ugyan páradús a levegő, de szerintem azért jóval frissebb, mint reggel. Meg az lenne rossz, ha most kisütne a nap és elkezdené párologtatni ezt a vizet. Most egészen szombatig ilyen esős időt mondtak tegnap. Kíváncsi leszek. Nem nagyon szokott igazuk lenni.

Hari

Kép
Kép
hari

Na akkor felteszem a mai szerzeményeimetKép Bocs ha valakit untatok vele, de én úgy örülök nekikKépKép

Kép
Kép
hari

KépKép

Kép
Kép
hari

Kép

Kép
Kép
hari

Kép

Kép
Kép
hari

KépKép

Kép
Kép
hari

KépKép

Kép
Kép
hari

Hari,
ezek szuper aranyosak Kép Nekem nagyon tetszenek!!! Kép
szmercsa
szmercsa

Kép
Na, azt hiszem mindent feltettem, meg még kaptam 2 zoknit, egy kis pamutcipőt, egy előkét és egy elfordulásgátló párnát. Ja, meg egy kis kacsás vízhőmérőtKép

Kép
Kép
hari

Köszi SzmercsaKép Nekem is tetszenek és most kicsit megnyugodtam, mert mondtam nektek, hogy én rengetek rucit vettem, de mind 56-osKép és lehet hogy jó nagy babánk lesz, akkor egyiket se fogom tudni ráadni. Ezek viszont majdnem mind 62-68-asok. Az utolsó képen a két overál közül a kissebbik az vékonyabb, az pont jó lesz okt-nov-ben, a nagyobbik meg jó meleg, az ha jól emlékszem 62, vagy 68-as.

Kép
Kép
hari

Tényleg nagyon kellemes meglepi volt, mikor itthon kiszedtem a zacsiból a cuccokat, mert ott ahol átadták nem néztem meg, csak odaadtam a pénzt érte. És több dolog volt benne, mint amiről szó volt. Meg azt sem tudtam, hogy milyen állapotúak, úgyhogy végül is engem könnyű átverni, mert lehetett volna bármi a zacsibanKép De nem is reméltem, hogy ilyen szépeket szerzekKép
Na jó, befejezem az ömlengést.

Kép
Kép
hari

Hari,

Épp kukoricát főztem mára, Apának meg külön zöldbabos csirkeszárnylevest, ő azt kért.

Én is hiányolom Angelanit, már második napja nem írt. Remélem, minden oké vele.

Imádtam az Alföldi papucsot. Innen látszik, hogy nem vagyok már nagyon fiatal, mert nekem volt, mikor nyolcadikos voltam.

Nagyon aranyos ruhákat vettél. Jó olvasni, hogy ilyen kellemes meglepetésben volt részed. Legalább ettől jó lett a napod. Kép

Benianyu

benianyu

Miért tüntek el az archiv mappák? Nem tudjátok? Valamit vissza akartam keresni, de így nem tudom.

benianyu

Benianyu!Kép

Mi is most kukizunkKép (kukorica)KépKépKép
Szerintem rossz megint a babanet vagy karbantartás van.

Hari!Kép

Szupik a szerzemények!!!Kép
Gratulálok nagyon jó kis vételt csináltál!!!Képű
Babaszobán szerezted???

Mea
mea

Tényleg mi lehet Angelanival????
Reméljük minden ok és hamarosan jelentkezik!!!

Mea
mea

Sziasztok,
látom már mindenki pihen Kép
Picurkám hihetetlenül nyugtalan, úgy ficánkol, mint egy halacska, lehetséges, hogy a közelgő vihar nem tetszik szegénykémnek? Kép
Nálunk már dörög- villámlik.
Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek Kép
szmercsa
szmercsa

Sziasztok!

Én meg csak most érek ide, mire mindenki elmegy aludni.Én is megyek mindjárt, bár kivételesen ma délután aludtam Balázzsal egy nagyot.
Dörgésre és villámlásra ébredtünk, el is kezdtem örömködni, hogy végre kapok levegőt. Aztán később indulás a dokihoz, és talán még rosszabb volt az idő, mint azelőtt. Ez a pára rettenetes volt, mindenhonnét ömlött rólam a víz. Most megint túl vagyunk egy jó kis esőn, talán most jobb lesz, úgy érzem, alakul a levegő Kép

Egyébként dokinál minden OK., nagyjából öt perc alatt végzett velem. Mivel tegnap volt Praxis, így UH nem is kellett, megnézte az adatokat, és kész.
Utána indultunk Érdre, mert sógoromék kislánya ma egy éves, és szülinapi buli volt. Annyira édes az a kislány! Mondtam is, hogy kár, hogy unokatesók Balázzsal Kép

Bodza Kép Üdv Néked a pihi után, tényleg jól hangzik! És persze kicsit irigykedem is amiatt, hogy minden olyan tökéletes nálad, én mostanában tényleg úgy érzem,hogy ezerszer jobb lesz, amikor már kint lesz a babám. Nem is emlékeztem, hogy ennyivel kevesebbet bírok, de szerintem Balázs előtt jobb volt a kondim, mint most, és ez is számít. Hamar elfáradok, de az a baj, hogyha nem csinálok meg dolgokat egy lendülettel, akkor aznap nem is lesznek meg Kép Nyilván ez a meleg is sokat kivesz belőlünk. Nagyon várom már a következő két hetet, amikor végre nyaralunk egyet, és lehet kicsit "dögleni". Most hétvégétől anyukáméknál leszünk, nyilván ott azért be kell majd segíteni a főzésbe, ilyesmibe, de akkoris más lesz. Utána egy hét Balcsi. / igaz, már megjegyezte a párom, hogy néha azért kéne főzni ott is, nem lehet állandóan étteremben enni.../
Egyébként mostanában nekem a mosogatás a legnagyobb probléma, ugyanis egyre nehezebben férek a mosogatóhoz, emiatt kicsit görnyedten állok ott, és jól megfájdul a derakam. Ülve mégsem lehet mosogatni.

Kisolló: érdekes, nekem bevállt a babaolló, még most is azt használjuk Balázsnál, és tesójánál is ez lesz. Valóban rá kell jönni, hogy kell használni, de aztán jó. Nekem a bőrvágóval nem ment...

Hari Kép Én sem tudom soha, mit dug ki éppen a baba. Most, hogy elmondta a Győrffy, mije hol van, el tudom képzelni, de ki tudja, mennyire változtatja még a helyzetét, lehet, hogy már rég nem is úgy van.
A cuccok édesek, tényleg jól vásároltál!

Penna Kép Kevin tüneményes ezen a képen! Néha én is elképedek, hogy Balázs milyen husika volt, amikor csak szopizott, most meg szinte sovány. Én mondjuk nem bánom, eszembe nem jutna tömni, soha nem kívánnám neki, hogy annyit szenvedjen a kilókkal, mint az anyja. Õ is úgy volt, hogy egy évesen 11 kiló volt, kétévesen 12, most lett három évesen 14. A korosztályából több gyereket ismerek, akik 20-22 kilósak, szerintem rémesen kövérek...

Szmercsa Kép Nagyon finishangulata van annak, amit írsz Kép Valóban elég jól összeáll a kép: nyákdugó, fájdogálás, befeléfordulás, és még egy kis hidegfront is. Kell még egyéb? Ha már egy kis vérzést is észlelsz, az már a tágulási vérzés /ezt a szülésznőm mondta/, akkor bizti készülődhetsz! Megy a drukk!

Mindenkinek szép álmokat!
Judit 31+1
jucc

Hali!

Bodza,
hihi, nemcsak egy napra vagyunk kiírva, de ráadásul ugyanott fogunk szülni.Kép Én is rá akartam cuppanni a Szabolcska utcai olajra, de amikor kérdeztem (már nem emlékszem, ki írta be ide, de tőle), hogy mi az összetétele, nem kaptam választ, ezért inkább Nandutól rendeltem. És ugyanakkor rendeltem a szüléshez is vajúdóolajat, szerintem nem durva az illata, kellemes, és nem tolakodóan erős egyáltalán (legalábbis számomra nem).

Kisolló: mi vettünk, de az égvilágon semmit sem tudtam vele vágni, olyan vastag és életlen. Én is a mi ollónkat használtam, alkohollal fertőtlenítve (a védőnő is ezt ajánlotta), amikor aludt a lányom (de szopi közben is lehet, akkor nyugodtak a babók).

Szmercsa,
tök jól hangzanak a "tüneteid", drukkolok nagyon!Kép

Most nem emlékszem, hogy ki írta, hogy van Istvános listája, olyan, ami a kórházi tartózkodáshoz szükséges dolgokat tartalmazza, de megtenné, hogy elküldi nekem a zsizsamaci@freemail.hu címre? Légyszi!!! Köszi előre is!

Kóbor
kóbor

Jó reggelt!

Na most le tudom irni, hol is tartunk a hurkás kisasszonnyal (sausage baby, ahogy a párom elnevezte egy ismerős házaspár második kislányát, az is egy pufók baba volt és maradt is, a szülei persze nádszálvékonyak mindketten. mondjuk nálunk volt kitől örökölni a gömbölyded idomokat :P)

Szóval most tartunk 36+2-nél a fogantatás dátuma szerint. Augusztus 30-ra vagyok kiirva. Ezzel szemben, a gyerek méreteinek megfelelő kora 38 hét, és az ultrahangos masina szerint aug 17-e körül fog jönni.

Mondjuk apja örülne. De majd meglátjuk. Úgyhogy én is próbálom felturbózni magam a szülésre, nehogy meglepetésként érjen. :P

Ellenben gyerek feje még sehol, jó magasan van, nem illeszkedett be. Ha fájdogál is néha a derekam, a legdiszkrétebb menstruációs görcsöt közeliti meg talán, inkább a csontjaim fájnak változatlanul.

Végre megjött a hidegfront amit hétfőre igértek. Viszont én megpróbáltam belebújni egy zárt cipőmbe, és hát nem ment. Maradok a szandálnál. Ez katasztrófa! Csupa új cipőt kell venni? :P

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kóbor:

Connie az Istvános topikból felrakta a babakelengye listáját meg a kórházi listáját az internetre, a következő cimen:
http://www.gportal.hu/portal/kocsisne/

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Uszógumi gátmetszés utánra:

Egészségügyi segédeszköz boltban lehet kapni olyat ami gyárilag is arra készült, hogy ráüljenek. Már nem emlékszem mi a hivatalos neve, de gondolom megértik ha az ember elmagyarázza.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

próba

Kép
angelani

Sziasztok!

Na már megint kiszúrt velem a babanet.
Karbantartás miatt nem engedett írni.
Most megint nem lehet visszaolvasniKép
Tegnap írtam, de hiábaKép

Az előző üzim jól elszálltKép

Bocsi, hogy nem voltam mostanában, de tényleg sokat rohangáltunkKép
A másik, hogy még viszaolvasni sem tudok, mert vagy be sem jön a babanet, vagy a topik tünik el. Most idetaláltam, de visszaolvasni nem lehetKép
Megint kezd bedögleniKép

Köszönöm a hiányolástKép
Olyan édesek vagytokKép Kép Kép
Itt aztán tényleg mindenkire odafigyelünk.

Anikóval mi lehet?
Mindenki "egyben" van még?

Szmercsa!
ÚÚgy izgulokKép
Nagyon megy a drukk!

Hari!
Nagyon cuki ruhácskákKép Ezt még tegnap láttamKép
Gratula a vásárláshozKép
Naomi jól van? A cicusok?

Sajnos csak 6 üzitől látom a topikot.
Viszont én voltam kedden dokinál. Ma kell viszamennem, mert újra kellett vérkép.
Nagyon erősek a kiütéseim és szörnyen viszketekKép
Ha nem jók a májfunkciók, akkor kórházKép
Ha kórház, akkor tuti császár lesz belőle még idő előttKép
Annyira szeretnék természetesen szülniKép
Igaz a baba az első.
Ma kezdem a 35. hetet. Talán még 1-2 hetet kibír odabent és a doki is hagyja, hogy még növögessen. Viszont nem is vizsgált meg, talán ma. Utána már amúgy is hetetnte lenne CTG, de a vérkép most fontosabb.
Annyira félek az eredménytőlKép

A hasam elég sokat feszül, talán még nő a babó.
Van olyan éjszaka, hogy alig alszom, annyira izzadokKép
Enni nem nagyon tudok, de inni annál többetKép
Nem tudjátok, hogy a Magne B6-ot meddig lehet szedni?
Igazából már csak "vészhelyzetnél" szedek be 1db-ot.
Na lépek, mert viszketek mint állatKép
Ma megyek dokihoz, utána jövök beszámolni.

Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!
Angelani
35+0

Kép
angelani

Sziasztok! Kép Kép Kép

Angelani,
Jó hogy jelentkeztél. Úgy néz ki, hogy most megjavult a babanet, nálam már mutatja az archivokat. Így majd vissza tudsz olvasni, ha lesz időd.
Megy a drukk a jó vérképhez!

Szmercsa,
Mi újság?

Rokica,
Az augusztus végi babák nagyon jók! Tapasztalat! Nekem már lassan négy éve van egy augusztus végi csibészem Kép

Benianyu
30+5

benianyu

Szmercsa!

Nagyon átélem a mostani lelkiállapotodat, mert tavaly július még nincs messze! Nekem a nyákdugó 5 nappal szülés előtt távozott. Én 1 héttel túlhordtam Lizát, és aznap, amikorra ki voltam írva- a front miatt- éjjel 22! szülés volt!!! A dokim megköszönte reggel, hogy én nem szültem, mert nem is lett volna hely...Kép
1 hét után beindították volna, de az utolsó pillanatban magától elindult Liza. Egész nap 10 perces keményedéseim, nagyon egyhe fájásaim voltak, du 5 körül pedig elfolyt a magzatvíz. ÉN a terhesség alatt végig nagyon kíváncsian vártam a szülést, nem féltem soha. Akkor viszont, amikor levittek a szülőszobába 20 percig jeges rettegést éreztem. Azt gondoltam, hogy Úristen, most bármit csinálok, akkor is MEGTÖRTÉNIK! Aztán addig viccelődtem + bedurvultak a fájások, hogy hirtelen elszállt a félelem nyom nélkül! Állva vajúdtam sokáig, gátvédelemmel szültem, hajnal 1.15-kor sírt fel Liza! És azóta is "fejben szülök" és leírhatatlan érzés!

Ti lesztek a nap hőse, és elmondhatatlan boldogság, megkönnyebbülés!
Bocsánat, hogy hirtelen kiugrott belőlem ez a szülés-sztori, de annyira közel áll hozzám Szmercsa lelkiállapota!!
Mindenkinek olyan szülést kívánok- otthon, kórházban, EDA-val, csendesen, bárhogy- ahogy vágyik rá, és semmi komplikációt!!

Katus
30+0
Vendég

Mit szóltok ehhez a babaszobához? (Nem az enyém... azt már láttátok)

http://www.livejournal.com/community/september_05/128679.html

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Milyen csend van. Gyüjjetek IRCre! Kép

http://webchat.xs4all.nl/cgi-bin/ircnet/irc.cgi

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!Kép

Hú de jó ez az időKépKépKép
Imádom, egyből jobban is vagyok!!!

Képzeljétek megszült egy ismerősöm ikreket 37.héten és elég nagyok. egyik 2.6 a másik meg 2.9 kg.
Szerintem jó súlyban vannak ahhoz képest hogy ikrek.

Ahhoz képest hogy egy másik ismerősöm babája 40.héten született és 2.9 és kisfiú.
Az meg elég picike súly, nem???

Mondjuk én alapból 4 kg-hoz viszonítok ami meg nagy!!!Kép

Már kitakarítottam a fürdőt, meg vasaltam bébiruhikat, de csak a bodykat.

Megyek folytatom a takarítgatást, amíg ily kellemes hűvös van!!!

Juhhhéééé!Kép

Megyünk is moziba megintKép

Puszika

(Nem szült meg senki még ebben a frontban, akinek már időszerű???Kép)

Mea(34+3)

Mea
mea

Sziasztok!

A tegnapi időjárás nekem is betett, jó ez a lehülés. Tegnap délelőtt voltunk uh-n. A kis szégyellős nem mutatja meg, mi rejtőzik a lába között, pedig a doki lelkesen radarozta, én a másik oldalról piszkáltam... Tiszta meglepi leszKép. A kis talpát hagyta lemérni (6cm), anyám szerint egy hobbitot várokKép. A hivatalos adatok:
BPD 81, OFD 104, THT 83, AP 78, FL 65. Néztem a kalkulátorokat, az alapján lehet, hogy kicsit előbbre tartok, de a doki mindent normálisnak mondott. Kaptunk fotót az arcocskájáról, nagy képzelőerővel ki lehet venni, de olyan mint egy ufó. (Apa és nagynénik véleménye.) Akkor inkább maradok a belső képzelőerőmnél, vagy az olyan digitális rajzoknál, mint az "élet az anyaméhben"-ben van (tegnap este megint adták).

4 után elblattyogtam a családorvoshoz, mint valaki a váróban megjegyezte, olyan az idő, mint a mosókonyhában. A családdokinéni szörnyülködött a bokám vastagságán, közölte, hogy jó lenne egy só és szénhidrátszegény diéta. Mondom, hogy hetek óta zöldségen és gyümin élek. Mit csökkentsek?Kép Na megállapodtunk, ha betegácsi kell, megyek hozzá, egyébként csak sms-ezek, ha megvan a babó.
Este meg a meg-meginduló eső ellenére szalonnát sütöttünk a barátainknál, csakhogy igaza legyen a dokinéninek zsíroskenyeret ettem hagymával és paradicsommalKép.

Szóval jó ez a lehülés, de nem kellene folyton esnie, szomorú leszek ettől a sötéttől.

Dudukly (32+2)
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!
Csak bekukkantok egy kicsit ,mert nagyon álmos vagyok!
Tegnap voltunk 4-d uh-n
Íme a kép: Éppen a lába van a szája előttKépKép
A doki szerint 10 napon belül meg lesszKépA becsült súlya 3269.g
Kép

Csilla 37+6
csillam

Megindulnak itt is a babák. Kép Izgi.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

na elcs..tem, ami hosszút beírtam, de nem baj, mert csak nyavalygás volt a legnagyobb része. depi vagyok ettől az időtől (is).

hari, minden ruci nagyon aranyos!!!! nekem az a piros macis teccik alegjobban!

Csilla ez a kép nagyon jól sikerült, szépen látszik a pofija!

SZMERCSAAA! mindent bele! olyan jó hallreni, hoy jól vagytok és az is jó lehet, hogy a baba ad neked elég időt teljesen ráhangolódni az eseményekre!

valaki szóljon odafennt, hogy egy fél óra napsütésre lenne szükségem...

KépKép
KépKép
and

And,
Én is utálom ezt az időt. Kérek én is napsütést! Inkább legyen 30 fok felett, csak ne ez. Fázom is és a sötétet sem szeretem napközben.

Csilla
Nagyon jó az UH kép! 10 nap az már nem sok! Kezd izgalmas lenni nálad is a helyzet!

Dudukly
Éljen a zsíroskenyér szalonnával!!!!!!! Ugye meg is sóztad, úgy sokkal finomabb. Kép
Grat az UH-hoz. Olyan furcsa, hogy nem mutatja magát a kis szégyenlős. Nekünk eddig minden UH-n megmutatta magát, a legutolsón, ahogy bekapcsolta a szonográfus a gépet, rögtön a fütyijét látta meg. Kép

Roki,
Nekem nem annyira tetszik a babaszoba. Az ötlet nagyon jó és szépen is van festve, csak kicsit sok lett a minta. De ízlések és pofonok..., mint tudjuk.

Benianyu

benianyu

Sziasztok, na én is befutottam, anyukámnál voltam a délelőtt!Kép

Megnéztem a múlt szombati vizsgám eredményét!5-öst kaptamKépÚgyhogy mostmár tuti végeztemKép

Lányok, ejnye már no, eddig a meleg miatt akartatok meghalni, most meg az eső miattKépKép
Ember legyen a talpán aki kedvetekre bír tenniKépKép

Én igenis nagyon élvezem, hogy ilyen idő vanKép
Végre ma már a hasam se fájt egyáltalánKép, viszont majd kibujt a hasambol az a kis mocorgó dudorodó kiscsaj!
Ha jól hallottam még jövő héten is ilyesmi idő lesz, úgyhogy szoktassátok magatokat a gondolathoz!

Ja ezt meg tegnap esete nem hagyta feltenni a gép:

Hari!

Fantasztikus dolgokat vettél gratulálok!És a képek alapján nagyon jó állapotúakKépKép
El is gondolkodtam azon amit írtál, hogy akár bármi is lehetett volna a szatyorban.
Hmmmmmmmmm......szerintem nincs az a rosszérzésű ember, aki átvágna egy terhes kismamátKép, vagy túl naiv vagyok???
Jó biztos akad kivétel, amikor egyik vagy másik fél nem elégedett, de azért szerintem ez általánosságban igazKép
(Ja és én természetesen a rózsaszínekre szavazok)

Én is kiürítettem a szekrény alját, hogy szortízozgatok, stb...hát én nem tudom de tiszta tanácstalan vagyok.
Nekem a legkisebb méret 56-os! És ugye ahány üzlet annyi fajta méretezés...Kép
Mi van ha olyan pirinyó lesz a babó hogy lógni fog rajta az 56-os???
És különben meg elégséges a 4-5 db rugi+4 db bady+3db kislékli kezdésnek????(zokni, sapi)
Nem mertem többet venni pont méretbeli félelmeim miatt, meg ugye hogy kislány lesz e végül tényleg??
Annyian ráfáztak már az uh-kkal!Hiába mond az orvos tutit és hiába imádom a rózsaszínt, alig mertem rózsaszínt vásárolni, látszik milyen para vagyokKépKépKép
És ugye gondolom ajándékokat is kapunk a látogatóktól, ugyhogy akkor majd célzok a rózsaszínre, ha netán valaki még szóba áll még velem is, a babán kívülKépKépKép

Angelani ezt játsza már egy ideje, eltűnik 2 napra aztán felbukkan! Irgum-burgumKépKépKép

Benianyu!
Na azért már estére nálunk lehűlt egy kicsit, most viszont a szunyogoktól parázom(pedig eddig itt Zuglóban nem tapasztaltam ilyesmit), alig merek ablakot nyitni, mert egyből odaözönlik az összes szunyi!(És sajna csak egy riasztót találtam itthonKép, na majd holnap veszek valami csodaszert)

Na megyek, még van egy adag pelus a mosógépben, végre látványosan haladokKép

Jó éjt mindenkinekKép

Megann
34+3
Tehát ez volt a tegnapKépKép

És most ismét bedobok valamit!
Anyukám meg van róla győződve, hogy az ujszülöttek bőrének az a kising való(nem rékli, nem póló, nem bady), ami tudjátok, olyan kis vékony anyagból van.Aztán arra mehet rá az egyéb ruhadarab!
Szerintetek??

Csillám!
Nagyon izgi! Ezek szerint még érdemes elmenni 4D-s uh-ra???
Én is nagyon gondolkozom rajta!!!KépKép,mivel multkor a dokinál nem volt jó a 4D-s gép!

Na mostmár megyek valamit csinálni, mert ma még csak csavarogtamKép:Kép

Megann 34+4

Kép

Kép
megann

Aki csinál már gátmasszázst, hogy haladtok vele? Szerinted van értelme?

Most lesz két jó kérdésem... ne nézzetek túlságosan pihent agyúnak...

1. Gátmasszázsnál ujjak helyett nem lehetne használni mondjuk ilyen nagyobb méretű műpéniszt? Bár amelyik a baba fejének a körfogatához közelit, az már durva méret. Most elképzeltem hogy 9 hónapos terhesen belibbenek egy ilyen szexboltba és elhozom a legvastagabb létező műpéniszt... :D Jó buli lenne.

2. Intim torna helyett orgazmus nem pont olyan jó? :P

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?