Sziasztok, na én is befutottam, anyukámnál voltam a délelőtt!
Megnéztem a múlt szombati vizsgám eredményét!5-öst kaptam
Úgyhogy mostmár tuti végeztem
Lányok, ejnye már no, eddig a meleg miatt akartatok meghalni, most meg az eső miatt
Ember legyen a talpán aki kedvetekre bír tenni
Én igenis nagyon élvezem, hogy ilyen idő van
Végre ma már a hasam se fájt egyáltalán
, viszont majd kibujt a hasambol az a kis mocorgó dudorodó kiscsaj!
Ha jól hallottam még jövő héten is ilyesmi idő lesz, úgyhogy szoktassátok magatokat a gondolathoz!
Ja ezt meg tegnap esete nem hagyta feltenni a gép:
Hari!
Fantasztikus dolgokat vettél gratulálok!És a képek alapján nagyon jó állapotúak
El is gondolkodtam azon amit írtál, hogy akár bármi is lehetett volna a szatyorban.
Hmmmmmmmmm......szerintem nincs az a rosszérzésű ember, aki átvágna egy terhes kismamát
, vagy túl naiv vagyok???
Jó biztos akad kivétel, amikor egyik vagy másik fél nem elégedett, de azért szerintem ez általánosságban igaz
(Ja és én természetesen a rózsaszínekre szavazok)
Én is kiürítettem a szekrény alját, hogy szortízozgatok, stb...hát én nem tudom de tiszta tanácstalan vagyok.
Nekem a legkisebb méret 56-os! És ugye ahány üzlet annyi fajta méretezés...
Mi van ha olyan pirinyó lesz a babó hogy lógni fog rajta az 56-os???
És különben meg elégséges a 4-5 db rugi+4 db bady+3db kislékli kezdésnek????(zokni, sapi)
Nem mertem többet venni pont méretbeli félelmeim miatt, meg ugye hogy kislány lesz e végül tényleg??
Annyian ráfáztak már az uh-kkal!Hiába mond az orvos tutit és hiába imádom a rózsaszínt, alig mertem rózsaszínt vásárolni, látszik milyen para vagyok
És ugye gondolom ajándékokat is kapunk a látogatóktól, ugyhogy akkor majd célzok a rózsaszínre, ha netán valaki még szóba áll még velem is, a babán kívül
Angelani ezt játsza már egy ideje, eltűnik 2 napra aztán felbukkan! Irgum-burgum
Benianyu!
Na azért már estére nálunk lehűlt egy kicsit, most viszont a szunyogoktól parázom(pedig eddig itt Zuglóban nem tapasztaltam ilyesmit), alig merek ablakot nyitni, mert egyből odaözönlik az összes szunyi!(És sajna csak egy riasztót találtam itthon
, na majd holnap veszek valami csodaszert)
Na megyek, még van egy adag pelus a mosógépben, végre látványosan haladok
Jó éjt mindenkinek
Megann
34+3
Tehát ez volt a tegnap
És most ismét bedobok valamit!
Anyukám meg van róla győződve, hogy az ujszülöttek bőrének az a kising való(nem rékli, nem póló, nem bady), ami tudjátok, olyan kis vékony anyagból van.Aztán arra mehet rá az egyéb ruhadarab!
Szerintetek??
Csillám!
Nagyon izgi! Ezek szerint még érdemes elmenni 4D-s uh-ra???
Én is nagyon gondolkozom rajta!!!
,mivel multkor a dokinál nem volt jó a 4D-s gép!
Na mostmár megyek valamit csinálni, mert ma még csak csavarogtam
:
Megann 34+4