Sziasztok:-)
Bocs,h így eltűntem de mégis eljutottunk nyaralni,tegnap jöttünk haza.Olyan hirtelen jött az egész,úgy volt a kocsi miatt nem is tudunk menni,de a férjem elvitte vmi gyorsszervízbe és még kedd délután lementünk a Balcsira.Nagyon jó volt,végre friss levegő,ez hiányzik a legjobban,csak az volt a gáz,h padlástérben kellett aludni az amúgy is 40 fokban,gondolhatjátok:-)Aludni?A fiam minden éjjel 2 óránként kelt és napközben se tudtam aludni,de legalább nem kellett ezt az afrikai időjárást a "világvárosban" töltenem,már ez megérte.
Írtó sokat írtatok:-)Tök jó,h szóba került a menstruáció kérdés,mert persze most nekem is megjött(szülés után 5. héten volt vmi,de most már tudom,h ez az igazi,az semmi nem volt )és én is nagyon féltem,h akkor most vége a szopinak,de egyenlőre semmi gond,lekopogom.
Nagyon jók a talis képek,irigylek mindenkit aki ott volt:-)
Jövő héten nekünk is 5 hós oltás,tök jó,h utána már csak 15 hós lesz.Vince nagyon sokat nőtt és egyre ügyesebb.Legújabb tudománya h bekapja a nagylábujját,pedig nem gondoltam h képes lesz rá a nagy pocijától,de vannak még csodák.A kiságyban már lejjebb kell rakni az ágyat,mert újabban kukucskál kifele a fejvédő fölött és a kezével kapazkodik az ágyba,félek egyszer rájön,h akár fel is húzhatná magát és onnan nézne szerte szét:-)
Láttam megint téma volt a sok jótét anyós
Az enyém is kavar már megint,olyanokat mond a férjemnek,ami nem igaz
Slusszpoén:arra jöttünk haza,h kitakarította a házat,lehet h én vagyok hülye,de én azóta rosszul vagyok,h a személyes cuccaim között turkált portörlés címen,és annyiba nem vesz,h előtte megkérdezzen,szeretném e h kitakarítson.Azt hiszi,h ez a férjem legénylakása én csak egy gyerektojó gép vagyok,aki érdekes az a férjem és az unokája.Erre hazajönni...
Hócipőm tele van,ráadásul a férjem is neki ad igazat,mondván h ő csak jót akart.Kinek?
Na megyek,visszaolvasok,mert még a töredékéig se jutottam.
Szép napot mindenkinek
Virág