Lanyok, koszonom a kedves biztatasotokat!
Bori, muszaj, hogy en is kifejezzem az ellenszenvemet a jelenletedben dohanyzo nok!!!? miatt. Valoban felhaborito, hogy vannak meg ilyen emberek -emberek? Bizony, a legjobbat teszed akkor, amikor magadra csukod az irodaajtot, a passziv dohanyzas nagyon egeszsegtelen a picidnek! Kitartast, mar nem sokat kell varni a "talalkozasra" a bebiddel
!
Kata, szerintem pihenj, szigoruan, amennyit csak tudsz, nem muszaj meg a feloras seta sem az oviba! Eleinte legalabbis. Nekem is ez volt a legjobb gyogymod eleinte, aztan egy kicsit enyhult a nyomas, amit ereztem, es ket honap szigoru!! fekves utan elkezdtem setalgatni, na ezt sem vittem tulzasba!, de tudod, amikor meg a 40. heten sem volt semmi, hat akkor mar kepes voltam akar kilometert is gyalogolni /videk, fu, fak, bokrok, foldut
/ a ket nemetjuhasz kutyammal, jo-jo, lehet, hogy egy kicsit ez meggondolatlan volt a reszemrol, igy utolag
, ezt azert nem javaslatnak szantam
. Bocsi, a tablazatot elrontottam a multkor, megzavart a mh-i naptaram, ahol piros a pentek, mivel itt ez a "vasarnap", megegyszer, ma vagyok a 10.het 1 napjan, ez mar pontos adat, bocsika, hogy benaztam
Anda, erdekes modon nekem az elso terhessegemnel a cici csak a tejbelovelleskor duzzadt meg, azaz a szules utani napon, viszont most mar egy merettel nagyobb melltartot kellett vennem, olyan szepen kikerekedett, amit nem is banok
, s hogy mi lesz kesobb
, majd megirom. A barna csik nekem az utolso harmadban, kb. a 28-30. hettol jelentkezett csak, de szules utan 1-2 honapon belul elmult. Erdekes dolog, de nem zavaro szerintem. Inkabb a terhessegi csikok a szornyuek, nekem anno voltak, nagyon halvanyak, s szinten csak a 3. harmad kozepetol, majd igen gyorsan el is tuntek, gondolom, ez a genek miatt van, az anyumnak sincsenek, remelem, most sem lesz sok! A masik ketto kerdesedre nem tudok mit irni, tapasztalat hianyaban
Norci! jo koltozest, meglatod, milyen jo lesz utana a szep kertes hazban a babocaval!!!! Fel a fejjel, ez pont az az idoszak, amikor mind a jo mind a rossz hangulat jon-es-megy, sokszor kiszamithatatlanul
Fanti, ugy tunik, megmozdult a babocad!!!! Eljen
Tiduj, elmondanad, akar mailben, milyen volt a szules, es hogy hol szultel? Csak mert Nem Szabad ilyenekkel terhelni -foleg az elso szules elott allo - mamikat. Ugyanis nekem is egy hat hogy is mondjam finoman, nehez es hosszu volt az elso, meg egyeb segitseg is kellett. Na nem reszletezem tovabb
mailem:
noralib2000@yahoo.com Jajj, a legfontosabb a vegen: Gratulalok a babadhoz!!!!
Sziasztok, Lella