Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Norci - sajnálom ha ennyire megvisel a költözés. Én rengeteget költöztem már, ugyhogy nem érint annyira mélyen.
De ha a 11. kerbe jöttük akkor egész közel leszel hozzánk (Budaörs). Vigasztal az, hogy akár találkozhatunk is?

Andys - végigtelefonáltam a gyógyászati segédeszköz boltokat, és végül megtaláltam, amit kerestem Kép

Fortuna - hogy mit kell érezni? Én is folyton ezt kérdeztem anno, de az elsö mocorgásnál rögtön megismertem, hogy az az Kép
Nekem olyan volt, mitn amikor megnyomod a hasad egy ujjal - csak persze mindez bentröl kifele történik Kép

Csináltam magamnak profilt Kép
Van benne egy januári UH kép Manócskáról, ha érdekel valakit Kép

Ja és tegnap reggel voltunk uszodába Kép Megirigyeltem itt a készülödöktöl. Nagyon jól esett!

Üdv
Dojika 27+3

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Sziasztok!

Szeretném megköszönni Miának és Fortinak a válaszokat.Megtévesztõ lehet,hogy akkor anddi néven jelentkeztem be.Bocsi.
Tud valaki olyan boltot,ahol kismama ruhákat lehet venni?
Az is jó,ha használtruha boltról van szó.
Két kérdésem lenne még,és aztán eldugulok.
1.Szül,vagy szült -e valamelyikõtök a Bajcsy Kórházban?
2.Hallottatok valamit az Uzsoki Kórházról?

Elõre is nagyon köszi!!

Anda
anda

Sziasztok!

Barbi!

Javítottam. Nálam is 12 volt két helyen, de a harmadikban nem tudom miért volt 11. Szóval köszi, hogy szóltál. Nem vettem kekeckedésnek, hiszen szóltam, hogy kissé szétszórt vagyok a héten, ha valakinek nem ok. valami, akkor szóljon.

És akkor itt a mai pocakos táblázat:

<pre>
1. SJMóni 3.c. 41 hét 3 n Budapest 28 év febr. 14. 1.b.
2. Beatrix 72.c. 41 hét 3 n Budapest 36 év febr. 14. 1.b.
3. Blinczi 3.c 39 hét 1 n Budapest 26 év márc. 3. 1.b.
4. Zsebi 1.c. 36 hét 6 n Budapest 28 év márc. 18. 1.b.
5. Zuzu 1.c. 36 hét 2 n Budapest 31 év márc. 22. 1.b.
6. Forgi 1.c. 36 hét 0 n Budapest 31 év márc. 24. 1.b.
7. Andysj 4.c. 36 hét 0 n USA 25 év márc. 24. 2.b.
8. Kele 0.c. 35 hét 2 n Budapest 28 év márc. 31. 1.b.
9. Kristi 4.c. 35 hét 0 n Erdély 29 év márc. 31. 1.b.
10. Helena 27.c. 33 hét 6 n Komárom 27 év ápr. 8. 1.b.
11. Krita 6.c. 33 hét 3 n Nyíregyháza 27 év ápr. 11. 1.b.
12. Vuckó 6.c. 33 hét 3 n Nagykovácsi 27 év ápr. 11. 1.b.
13. Mummy 1.c. 33 hét 1 n Budapest 26 év ápr. 13. 1.b.
14. Heni 1.c. 33 hét 1 n Budakeszi 23 év ápr. 13. 1.b.
15. szanti 2.c. 32 hét 6 n Budapest 24 év ápr. 15. 1.b.
16. Száva 4.c. 32 hét ?? Miskolc 29 év ápr. 17. 2.b.
17. Katka2 2.c. 32 hét 4 n Etyek 27 év ápr. 19. 1.b.
18. bubu 1.c. 31 hét 5 n Bp. környéke 29 év ápr. 23. 1.b.
19. Szilvi 11.c. 30 hét 2 n Budapest 28 év máj. 4. 1.b.
20. BSzilvi 2.c. 30 hét 2 n Budapest 26 év máj. 4. 1.b.
21. Mia ?? 30 hét ?? Budapest 27 év máj. 8. 2.b.
22. Zsunya 6.c. 28 hét 4 n Budapest 25 év máj. 13. 1.b.
23. Csilla1 1.c. 28 hét 3 n Budapest 31 év máj. 17. 2.b.
24. Dojika 1.c. 27 hét 3 n Budaörs 27 év máj. 21. 1.b.
25. margaréta 6.c. 27 hét 1 n Budapest 26 év máj. 25. 1.b.
26. Mano 1.c. 27 hét 0 n Budapest ?? máj. 25. 1.b.
27. Vicamama 1.c. 27 hét 0 n Pécs 31 év máj. 26. 2.b.
28. Bori 1.c. 26 hét 4 n Kisbodak 32 év máj. 30. 3.b.
29. Norci 5.c. 26 hét 0 n Budapest 27 év jún. 2. 1.b.
30. Törpi 1.c. 26 hét 0 n Budapest 26 év jún. 2. 1.b.
31. Kata007 4.c. 25 hét 6 n Miskolc 35 év jún. 3. 3.b.
32. Marcsi 5.c. 24 hét 6 n Budapest 31 év jún. 9. 2.b.
33. blano ?? 24 hét 1 n Mezökövesd 24 év jún. 15. 1.b.
34. Any 2.c. 23 hét 6 n Debrecen 34 év jún. 17. 2.b.
35. Pucúr 4.c. 23 hét 4 n Budapest 29 év jún. 21. 1.b.
36. Beszti 13.c. 21 hét 1 n Szigethalom 26 év júl. 6. 2.b.
37. Dió 1.c. 20 hét 3 n Budapest 27 év júl. 10. 1.b.
38. Ilke 5.c. 20 hét 0 n Budapest 25 év júl. 15. 1.b.
39. Halacska 3.c 19 hét 4 n Kistarcsa 29 év júl. 17. 1.b.
40. Nyuszi 1.c. 17 hét 6 n Budapest 32 év júl. 28. 1.b.
41. Malacka 1.c. 16 hét 3 n Budapest 36 év aug. 8. 2.b.
42. Forti 3.c. 16 hét 3 n Budapest 30 év aug. 9. 1.b.
43. Djeszter 4.c. 15 hét 6 n Budapest 29 év aug. 12. 2.b.
44. zsani 1.c. 15 hét 0 n Budapest 28 év aug. 15. 1.b.
45. Petra 5.c. 15 hét 3 n Budapest 27 év aug. 20. 1.b.
46. iddi 14.c 13 hét 5 n Budapest 36 év aug. 28. 2.b.
47. Nóra 2.c. 13 hét 4 n Miskolc ?? aug. 29. 1.b.
48. Zsóka 18.c. 12 hét 5 n Budapest 24 év szept. 3. 1.b.
49. lomis 1.c. 12 hét 4 n Érd 26 év szept. 4. 2.b.
50. Barbi 9.c. 11 hét 4 n Calgary 27 év szept. 12. 1.b.
51. Nyusza 3.c. 10 hét 5 n Budapest 26 év szept. 17. 1.b.
52. Gyöngyöske 3.c 10 hét 4 n Miskolc 30 év szept. 19. 2.b.
53. Kriszti 17.c 9 hét 6 n Galgamácsa 29 év szept. 25. 3.b.
54. ParaZita 2.c. 9 hét 3 n Budapest 30 év szept. 23. 1.b.
55. Lella 13.c. 10 hét 2 n Tripoli 33 év szept. 23. 2.b.
56. bolegajudit 1.c. 7 hét 5 n Szomolya 28 év okt. 9. 2.b.
</pre>

Mivel vasárnap van, itt egy másik is, vagyis akikröl nem tudunk semmit. Ezt is szükítettem, mert még októberi kiírás is volt benne.

<pre>
Anyuka Lakhely Életkor Kiírás napja Megjegyz.
Betti Eger 25 év 2002. jan. 01.
Erika Erdély 27 év 2002. jan. 17.
Chris-Klári Budapest 36 év 2002. jan. 20. megszült
Moncsi Budapest 27 év 2002. jan. 24.
Kustyi Gyõr 30 év 2002. jan. 28.
TKriszta Budapest ?? 2002. jan. 28.
Klári Pécs 28 év 2002. jan. 29. megszült
Zsú Budaörs 28 év 2002. febr. 02. megszült
Juca2 Veszprém 29 év 2002. febr. 05.
</pre>

Kata 25+6
Kata007

Sziasztok Lányok!
Nemrég fedeztem fel a topicot és szeretnék "feliratkozni".
3.c
20.hét 2.nap
Budapest
34
2002.július 12.
2.baba

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Most már egy pár napja olvasgatléak csak benneteket, igazából semmi bajom kismama vagyok, és bár a harmadik csemetémet várom mindegyikkel így voltam, úgy hogy nem is igazán tudok hozzászolni a problémákhoz. De azért figyelek, mert soha nem lehet tudni....

Szeretnék feliratkozni , ha lehet így a végén is.
6c
37 hét + 4 nap
Budapest
32 év
2002. március 13.
3.b
zkati

Dojika!

Engem is érdekelne az a haskötõ. Melyik boltban sikerült megvenni? Mi a címe? Elõre is köszönöm!

Csilla1 28+3
Csilla1

Lanyok, koszonom a kedves biztatasotokat! KépKépKép

Bori, muszaj, hogy en is kifejezzem az ellenszenvemet a jelenletedben dohanyzo nok!!!? miatt. Valoban felhaborito, hogy vannak meg ilyen emberek -emberek? Bizony, a legjobbat teszed akkor, amikor magadra csukod az irodaajtot, a passziv dohanyzas nagyon egeszsegtelen a picidnek! Kitartast, mar nem sokat kell varni a "talalkozasra" a bebiddel Kép!

Kata, szerintem pihenj, szigoruan, amennyit csak tudsz, nem muszaj meg a feloras seta sem az oviba! Eleinte legalabbis. Nekem is ez volt a legjobb gyogymod eleinte, aztan egy kicsit enyhult a nyomas, amit ereztem, es ket honap szigoru!! fekves utan elkezdtem setalgatni, na ezt sem vittem tulzasba!, de tudod, amikor meg a 40. heten sem volt semmi, hat akkor mar kepes voltam akar kilometert is gyalogolni /videk, fu, fak, bokrok, foldut Kép/ a ket nemetjuhasz kutyammal, jo-jo, lehet, hogy egy kicsit ez meggondolatlan volt a reszemrol, igy utolag Kép, ezt azert nem javaslatnak szantam Kép. Bocsi, a tablazatot elrontottam a multkor, megzavart a mh-i naptaram, ahol piros a pentek, mivel itt ez a "vasarnap", megegyszer, ma vagyok a 10.het 1 napjan, ez mar pontos adat, bocsika, hogy benaztam Kép

Anda, erdekes modon nekem az elso terhessegemnel a cici csak a tejbelovelleskor duzzadt meg, azaz a szules utani napon, viszont most mar egy merettel nagyobb melltartot kellett vennem, olyan szepen kikerekedett, amit nem is banok Kép, s hogy mi lesz kesobb Kép, majd megirom. A barna csik nekem az utolso harmadban, kb. a 28-30. hettol jelentkezett csak, de szules utan 1-2 honapon belul elmult. Erdekes dolog, de nem zavaro szerintem. Inkabb a terhessegi csikok a szornyuek, nekem anno voltak, nagyon halvanyak, s szinten csak a 3. harmad kozepetol, majd igen gyorsan el is tuntek, gondolom, ez a genek miatt van, az anyumnak sincsenek, remelem, most sem lesz sok! A masik ketto kerdesedre nem tudok mit irni, tapasztalat hianyaban Kép

Norci! jo koltozest, meglatod, milyen jo lesz utana a szep kertes hazban a babocaval!!!! Fel a fejjel, ez pont az az idoszak, amikor mind a jo mind a rossz hangulat jon-es-megy, sokszor kiszamithatatlanul KépKép

Fanti, ugy tunik, megmozdult a babocad!!!! Eljen Kép

Tiduj, elmondanad, akar mailben, milyen volt a szules, es hogy hol szultel? Csak mert Nem Szabad ilyenekkel terhelni -foleg az elso szules elott allo - mamikat. Ugyanis nekem is egy hat hogy is mondjam finoman, nehez es hosszu volt az elso, meg egyeb segitseg is kellett. Na nem reszletezem tovabb Kép mailem: noralib2000@yahoo.com Jajj, a legfontosabb a vegen: Gratulalok a babadhoz!!!!KépKép

Sziasztok, Lella
Lella

Sziasztok!

Bubu! Hát nekünk elég nagy 400nöl-es kertünk van, aminek a nagyrésze díyzkert, tehát a növények mellett fû. De én azt hiszem ha rámjön egy 100nöl-ös kertet is tudnék órákig babusgatni. Igen tervezünk játszósarkot, de elõbb vagy idén vagy jövõre szeretnénk egy medencét is. Annak a hely e nagyban befolysolja, hol legyen a játszósarok. Nagyon aranyos fa kerti mászókákat, csúszdát lehet kapni mostanság. De ez szerintem jövõ tavasszal lesz csak esedékes. Addig is van mire pénzt költeni, nem igaz?KépKépKép
Kész lett a babaszoba, hát szerintem csodálatos lett. Olyan igazi babás. Állandóan ott lennék. De nem csak én a párom, sõt, anyuék is.(ikerházi adottságok miatt közel vannak)KépMár csak a babóca hiányzik beblõle. Akit pedig már nagyon nagyon várunk.
Blinczi! hogy vagy? Nekem egyre gyakrabban vannak jósló fájásaim. A héten kell elkezdenem ctg-re járni.

Kele
Kele

Sziasztok Pocakosok!

Ismét köztetek.(Már alig vártam.)
Forti!
Ismerõsöm esküszik a Sensodyne fogkrémre, azt mondja, hogy amióta azt használja semmi gondja az ínyével. Egyébként sokunknak vérzik kisebb, nagyobb mértékben. A babus elsõ mozgásai meg olyanok, mintha apró buborékok pattannának szét. (Bár engem jobban emlékeztetett arra, mint amikor az ember belei mocorognak, már bocs.)Egy ismerõs szerint meg olyan, mintha egy pók mászkálna az ember pocakján. De nyugalom, elsõbabásoknál a dolog akár a 20.-21. hétig is várathat magára. De aztán...
Dojika!
Most éppen rajtam is rajtam volt a falási vágy nem gyõztem kutatni a hûtõben. Szerencsétlenségemre ettem valami nem OK-t is, így most itt ülök a ropi-kamillatea diétával.
Anddi(vagy most Anda?)!
A barna csík nekem is eléggé a végén jelent meg, oly annyira, hogy a párom tájékoztatott róla (mert én már oda nem láttam). Elmúlik a szülés után. A cicim meg folyamatosan nõ, most a 26. héten már egészen megtelt tejmiriggyel, a bimbóudvar meg kétszer akkora és barna. Ez is kifakul majd.
Én meg aggódom. Az oviban már kb. csak a fiam nem esett át a most dühöngõ bárányhimlõn. Felhívtam a dokit, aki megnyugtatott, hogy nincs semmi vész, ha már voltam én is bárányhimlõs. Na ebben nem vagyok egészen biztos. Anyukám nem emlékezett arra sem, hogy rózsahimlõs voltam e (ez ellen már beoltottak). Anyu meg most beteg, ilyesmire biztos nem tud megbízható választ adni. Tud valaki errõl valamit? Mi van, ha nem voltam?
Nálatok is esik a hó? Mert itt szakad.
Bori (26+6)
Bori

Kismamatársak hol vagytok? Igen leült ma a topic. Már fél órája!!! senki se írt. Pedig nekem olyan beszélgethetnékem van. Írjatok!! Vagy mindenki dolgozik?
Bori
Bori

Bubu, hát én hõsiesen bevallom, hogy nem voltam úszni. Senki sem írt vissza hogy jön, egyedül pedig nem volt kedvem menni. Sajnos ezen a héten a szerda nekem abszolut nem jó, vidéken leszek. Azért szólj ha más idõpont jó lenne neked.

Fortuna, végre valaki aki szintén a Margitban fog szülni.Kép Írok neked mailben.

Bori, Te merre vagy, hogy esik a hó? Itt Bp-en egész jó idõ van.

Ilke és az immáron 20 hetes csöppségKép

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Conti és Zkati!

Üdv nektek és boldog babavárást velünk. KépKépKép
A táblázatban benne vagytok. Conti a 39., Zkati a 4. helyet kapta. Kép
Holnap már látjátok is majd a neveteket. Kép

Lella!

Idöközben beszéltem a dokimmal, úgyhogy minden ok. Mivel csak a külsö van nyitva, sétálhatok, és mozoghatok, de a lehetö legtöbbet kell feküdnöm.
A táblázatot javítottam, és hidd el, semmi gond. KépKépKép

Kata 26+0
Kata007

Ilke!

Végre szól valaki, itt a nyugati határvidéken (Mosonmagyaróvár) hull a hó. Azt meg nem csodálom, hogy egyedül nem volt kedved úszni. Egyedül faltól falig az nem olyan felemelõ.
Kata007!
Bizonnyal többekkel együtt megnyugodtunk. Mert eddíg mi se tudtuk, hogy mennyire komoly a helyzet, és sokkal jobb jó híreket olvasni a más boldogságáról. De azért csak módjával!(Haha, könnyû azt mondani két gyerek mellé. Tényleg Kata, mekkorák a nagyobbak? Fiúk, lányok? Zoltánom szeptemberben lesz 5, Csabám májusban 3 éves. Szegény. Szülinapjára kap egy kistestvért. Lehet, hogy nem ez a kívánsága?)
Bárányhimlõ témában nincs senkinek információja?
Bori(26+6)
Bori

Kata, örülök, hogy nincs semmi komoly. A pihenés pedig mindíg jól jönKép.

Bori, ha jól hallottam az idõjárásjelentést pár nap múlva mindenhol várható egy kis enyhûlés. Nem tudom Te hogy vagy vele, de én már egyre türelmetlenebbül várom a tavaszt. A páromat kezdem megõríteni a rendszeres hétvégi nárcisz és játszint beszerzõ körútjaimmalKép. De annyira szépek és illatosak...
Bárányhimlõrõl én csak annyit tudok amit nekem is mondtak még anno a családtervezõ Kp-ban. Ott megcsinálták a védettségi vizsgálatokat és azt mondták, hogy már átestem ezeken így nincs mitõl félnem. (Megjegyzem fogalmam sincs, hogy mikor mert kizárólag a mumszomra emlékszem, valószínûleg nagyon kicsi lehettem még, Anyumat pedig már sajnos nem tudom megkérdezniKép Annyit mondtak még, hogy ha el is kapom jóval enyhébb lefolyású lesz, és a pici biztosan nem látja majd a kárát, persze azért távol tartom magam a beteg gyerekektõl.

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke!

Köszi az információt ez kicsit megnyugtatott. Nem szeretném visszahívni a dokit és azt mondani, hogy bocs, de mégse estem át rajta. Azt hiszem megkérdezem a védõnõt, hátha tud adni beutalót egy ilyen szûrésre. De lehet, hogy mire visszajön az eredmény , addígra rég túl lesz mindkét fiam rajta. Arra nincs mód, hogy ha megbetegszenek, akkor elkülönítsem õket magamtól. Nincs egy szál használható nagymamánk se.
A tavaszvárás rajtam is rajtam van ezért lesem bánatosan a kitartóan hulló pelyheket. A koratavaszi virágok közül nekem is a jácint, meg a nárcisz a kedvencem. Csak mi még építkezünk, és a párom azt mondta, hogy amíg meg nem lesz minden tereprendezés, addíg ne is álmodjak hagymás növényekrõl, mert úgyis kitapossák õket. Elégedjek meg a veteményes gondozásával. (A 2000 négyzetméterbõl futja arra is.)
Ilke!Csak mi járunk erre?
Bori(26+6)
Bori

Bori, a védõnõ biztosan tud segíteni. Nekem ez egy vérvételt jelentett, és abból az összes védettséget megtudták állapítani. Biztosan nem lesz semmi baj.
Virág ügyben sajna mi panelban lakunk, így a lakást rakom állandóan tele. Olyan jó lehet annak akinek van kertje, már én is nagyon várom, hogy válthassunk. De sajnos ez még min. 2 év. Azzal vígasztalom magam, hogy mire a picike már nagyobb lesz és tényleg kint lehet hagyni homokozni, hintázni...addigra talán sikerül.

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Csilla1!

A Margit krt. - Bem J. u. sarkán van ez a Gyógyászati Segédeszköz bolt.

Üdv
Dojika 27+4
Dojika

Lella

Ha ma biztosan a 10. het elso napjan vagy akkor egyidosek vagyunk napraKépKép

Lanyok
Mar en is annyira varom a tavasztKép
De most valami nyamvadt fronttol faj a fejem es nem merek semmilyen gyogyit bevenniKép

puszi Krisztinka
kriszti

Ilke, arra nem emlékszel véletlenül, hogy mennyi idõ alatt jött meg ez az eredmény? Igaz nálunk minden ijesmit elküldenek Gyõrbe.
Bori
Bori

Bori!

Az én nagyobbik lányom 15 éves lesz májusban. Amikor terhes lettem vele, a rokonságban bárányhimlõs lett két testvér egyszerre, akikkel elég sokat együtt voltam. Anno azt mondták, hogy mivel én már voltam bárányhimlõs, és a 12 héten is túlvagyok, nincs ok aggodalomra.
Nem is volt semmi gond, viszont mivel születése után elég rendesen besárgult, sokáig jártunk vissza a koraszülött osztályra vérvételre. Még egy éves korában is kimutatták a bárányhimlõ vírust a vérében. Ennek ellenére amikor óvodás lett, elkapta és elég enyhe lefolyású volt nála.

A kisebbik lányom most júniusban lesz 7 éves. Õ a kistesót kérte szülinapra, Kép de persze én nem szeretném 18-áig hordani a hugicáját, hiszen 3-ra vagyok kiírva. Kép

Kata 26+0
Kata007

Sziasztok lányok,

Mindenkinek jó hetet kívánok !

Köszönöm a kérdéseteket de még mindig "kettõ az egyben" vagyok ! Pedig annyira reménykedtem, a hétvégén még melegfront is volt!
De állítólag szerdán holdtölte, az is segíthet.
Ráadásul megfáztam és hát ugye ez sem tesz jót a tûrõképességemnek.

Blinczi
39+1
blinczi

Kriszti!

Lella szept. 23-ra van kiírva, Te pedig szept. 25. Viszont a hetek számításánál nem kettõ, hanem csak egy nap különbség van. Te ma vagy 10 hét 0 nap, õ pedig 10 hét 1 nap.
Végül is az az egy-két nap nem számít, de valaki nem jól számol. Kép

A fejfájásra tényleg ne vegyél be a 12. hétig semmit. Nekem használt, hogy a halántékomat bedörzsöltem egy kis vietnami balzsammal. A védõdõ ajánlotta, és bejött.

Kata 26+0
Kata007

Sziasztok!

Ilke,
Mi a Megatoysban voltunk csináltatni 4D uh-t, Gyôrfi Mátyás csinálta, de ô már nem sokáig lesz ott, a Praxisba lehet majd megtalálni a Bartók Bélal úton.

Any,
a derékfájásomra mondta a vesémet, hogy az bizony kisugározhat (nekem sem a jobb oldalam fáj). De nemsokára lesz laboreredményem, és akkor megyek az orvosomhoz is, kiváncsi vagyok, ô mit fog mondani. Addig is próbálok nem izgulni, de mindig történik valami. (A férjem cukorbeteg (nem inzulinos) most volt kontrollon, és rosszabbodtak az eredményei.)

Dojika,
a gyógyászati bolt címe engem is érdekelne. Köszi!

Remélem mindenki jól van, gratulálok az újaknak!!!

Margaréta 27+2
margaréta (margar&

Dojika!

Bocs, nem láttam, hogy már válaszoltál.

Margaréta
margaréta (margar&

Kata
Nalam a 25.-e csak egy megegyezeses datum mivel nem volt mensim,viszont en napra pontosan tudom mikor fogant a kismanokamKép
Vietnami balzsam?Meg sosem probaltam,azt hol lehet venni???
Orulok,hogy jobban vagyKépKépKép

pussz Krisztinka/10 hetKép/
kriszti

Szia Krisztinka!

Vietnami balzsamot én patikában láttam, de gondolom gyógynövénybolt, drogéria is tart. Hasonló a peru balzsam is.
Bori
Bori

Kriszti!

Akkor ok, végülis azért mondtam, hogy nem lényeg.

A balzsamot én gyógszertárban vettem. Egyszer annyira fájt a fejem, hogy azt mondtam, hogy ezt már nem lehet ép ésszel kibírni. Elmentem a gyógyszertárba, hogy 10 hetes terhes vagyok, adjanak valamit, mert szétmegy a fejem. Ott a vietnami balzsamot ajánlották. Akkor ugrott be, hogy tényleg, a védõnõm is ezt mondta.
Szóval én ott vettem pár forintért. Ha közelebb lennél odaadnám az enyémet, mert azóta sem volt rá szükségem. Kép

Kata 26+0
Kata007

Nagyon kedvesek vagytok Bori,Kata!
Mar megyek is a gyogyszertarba

puszi Krisztinka
kriszti

Hát sziasztok Lányok! Megjöttem!
Kinyomtattam a hozzászólásokat, és eddig tartott az olvasás. Naggyon jó volt otthon lenni, bár nem így terveztem. Közbejött egy temetés a családban, de egész jól bírtam. Persze végigordítottam a szertartást, no nyugtató! Ez van!

Gratulálni szeretnék minden új kismamának és anyukának!

Kata: igazán örülök a 10. helynek, de egy kicsit már izgulok ám!

Halacska: a férjednek ugye semmi baja nem lett a balesetben? A rugdosásról: lesz ez még "kellemetlenebb". Én alig vártam, hogy úgy istenigazásból mozogjon, hát most megkaptam. Éjjel-nappal rúg, bokszol folyamatosan bordába, gyomorba, és erõseket nagyon. Ja és feszít keményen, amire magnéziumot írt fel a doki.

Bubu, Andi: ti is írtátok, hogy a harmadik harmadban miket produkál a baba. A lábai folyamatosan a jobb bordáim alatt vannak, héha fáj is, amikor kinyomja. De szoktam vele játszani, sõt meg is fogdosom a lábfejét. Én egyszerre vagyok éhes és hányingerem van közben. Sokszor eszek keveset, de az édességet egyszerûen nem bírom megállni. Soha nem viszek haza sütit, mert akkor csak felfalom, de otthon van kompót (az alma jó a székrekedésre). Sokszor ez sem segít, ilyenkor fõzök pudingot, amit persze szétadagolok- de sajna egymás után eszem, tulajdonképpen ehetném az edénybõl is. Ma is ez lesz ha hazamegyek, már reggel kitaláltam, vaníliás! alá kompót és gyümölcs. Isteni finom! Éjszakai alvás: egyszerûen nem megy. Kb. minden 3. éjszaka tudok említésre méltót aludni. Már párnákkal sem az igazi.
Hirtelen ennyi! Még két hétig dolgozom, aztán ennyi! El sem hiszem, hogy nem kell jönnöm huzamosabb ideig. Nagyon várom a babát, de úgy megszoktam a melót. Bár már nem esik olyan jól a bejárás. De biztos furcsa lesz!

Üdv mindenkinek!

Helena
34+0
Helena

Helena!

Azért bevallom "férfiasan", irigyellek azért a 10. helyért.
Azzal a kompótos pudinggal klassz ötletet adtál. Tuti kipróbálom. Kép
Én babapiskótát szoktam mazsolával megszórva a puding alá rakni, hogy mégse legyen olyan egyszerû, de a Tied sem lehet rossz. Kép

Kata 26+0
Kata007

Kedves Kata,

A "hivatalos" dátum nálam szeptember 21., javítsd át a pontosság kedvéért. Elvileg az orvosi kor is 10 hét 3 nap... Persze az UH-n meg mindig más kort mondanak, és én bizony nem tudom napra pontosan megmondani, mikor jött össze a dolog... Kép))

Úgy tünik, rám jár a rúd mostanában: jó masszív, csúnya folyásom lett a hétvégére. Ma persze rohanás a dokihoz: azt mondja, a vérzés utóhatása lehet, mert akkor szeretnek elszaporodni a mindenféle kellemetlen izék, és felírt valami gyógyszertári készített kúpot - saccra olyasmi lehet, mint az Erazmusz doktornöé. Kezdek sztoikus lenni: ha nincs vér, most már nem izgatom magam, mert addig remélhetöleg jól van a kis ürhajós. Az émelygés, fáradtság változatlanul fennáll, úgyhogy legalább emiatt nem kell nyugtalankodnom Kép

Blinczi, kitartás, hamarosan eljön a nagy nap!

Jöhetne már az a tavasz tényleg!
Mindenkinek minden jót:
Zita
ParaZita

Szijjasztok!

Helena
Köszi. Kép Leszámítva, hogy az üvegszilánk elvágta a kezét és a pszichés utóhatást, szerencsésen megúszta. Kép

Lányok!
Média osztályunknak köszönhetöen most került a kezembe egy újság, Fitt infó a címe. Ebben találtam egy terméket, ami nekem új és szívesen megosztom veletek. Van aki ismeri egyébként? Vivega a neve. Egészségvédö füszersó. Só+ füszerek: s.répa, paszternák, zeller, vöröshagyma, petrezselyemlevél, örölt bors, füszerpaprika, fokhagyma, babérlevél, van benne még csúnyább dolog is. pl. kukorica keményítö, cukor, E300. Magnéziumtartalmú, nem emeli a vérnyomást, vízmegkötö képesség csökkenése miatt a szövetközi térben csökkennek az ödémák, vizgyülemek. Kapható: Béres Egészségtárak, bio-boltokban. Jelzem nem ismerem, a vizesedés kapcsán jutott eszembe, hogy leírom itt. Ha van vkinek tapasztalata ossza meg velünk.

Irigylem a kerteseket! Nekünk marad az ablak, hétvégén jutunk csak ki a szabadba a szülöknél!

Hajrá lányok a tabella élén!
Halacska 19+6
Halacska

Halacska!

Mióta egy picit vizesedek újabban teljesen leszoktam a sózásról. Ilyenkor ezt javasolják. Amilyik termékrõl te írsz sóval kevert szárított zöldségek. Tehát, mégis van benne só. Én só helyett a bioboltokban és sajnos nem tudom melyik nagy áruházban kapható Vegamixet használom. Ez teljesen sómentes, mégis nagyon hatásos és finom. Ez kizárólag szárított zöldségeket tartalmaz.

Dojika!

Köszi a cimet! Kép
Nem tudod, mennyibe kerül a haskötõ? Esetleg már meg vetted? Ha igen, mik a tapasztalataid, érdemes tényleg megvenni?

Csilla1 28+4
Csilla1

Csilla1
Igazgad van ha leszoktál a sóról és a füszerekröl mert ezt ajánlják leginkább. De a termékleírásban az fogott meg, hogy van benne nátrium és kálium és ezek együtt nem emelik a vérnyomást. Én speciel muszáj,hogy egy kicsit sózzak. Na, ennyit erröl csak azért írtam le mert én tényleg most olvastam róla elöször.
Halacska19+5
Halacska

Sziasztok Pocakosok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni ha lehet!

Katesz 5.c 22.hét 0 nap
szülés várható idõpontja: 2002.06.30

Csütörtökön fogok elsõ alkalommal kismama tornára menni, aki jár már elmondhatná milyen.

Köszi

Katesz
katesz

Halacska!

A fûszerekrõl nem szoktam le, nem is fogok. Miért kellene?
Csilla1

Aki bio-dolgokat szeretne, annak a Herbaházat ajánlom (Százados út 18. asszem, az 1-es villamos Hös utcai megállójánál.) Iszonyu nagy a választék, és olcsóbb is a kis boltoknál: a nagykeresked&#337;k is innen viszik az árut.
Itt vannak sóhelyettesít&#337;k és szárított zöldségf&#369;szerek is, meg a teáktól kezdve a kozmetikumokig, a vitaminokig, a natúr és kevésbé natúr kajákig mindenféle.

Üdv:
Zita
ParaZita

Lányok !

Normális az, hogy öthetes korban fáj a jobb oldalam, szurkál elég aktívan. Olyan mintha izomlázam lenne. A jobb oldali tûszõm repedt meg amikor terhes lettem.

Köszi

Szami
szami

Csilla1

A füszerekröl is azt modják, hogy vérnyomásemelök. Nem tudom, hogy kifejezettem melyik árt. Kis mennyiségben nem hiszem, hogy gond lenne.

Katesz!

Én járok tornára. Vérkeringést javítunk, hátfájásra is nagyon jó gyakorlatokat végzünk. Nyújtás, lazítás, légzés. Szóval hasznos. Nekem.
Halacska 19+5
Halacska

Halacska!

Köszönöm a válaszod!
Biztos jó lesz a torna, már úgy hiányzik
a mozgás!!

Borzasztóan fáj a hátam!
Katesz
katesz

Sziasztok!

Nemrég kaptam az sms-t:
Megszületett SJMóni kislánya, Laura ma reggel 7.03-kor, 3500 gr és 58 cm.Kép
Nagy-nagy gratula!

Ágci

Kép
Ágci

Sok boldogságot kívánok SJMóninak a kislurkóhoz!
Milyen jó neki, végre a karjában tartja és
megölelheti!!!!!!
Van valami tippetek hogy a kényes helyeket
milyen krémmel kenjem, hogy ne legyenek csíkjaim!

Tudom hogy ez alkati kérdés, de hátha be tudok segíteni az
alkatomnak.
Ja, 26 éves vagyok. Bp.
Köszi
Katesz
katesz

Helllo
Gratulálok SJMóninak !! Helyre kis méretei vannak a bébijének!!

Most már még hivatalosabban is ezüst érmes vagyok !! Hihhihihi!

Szami,
teljesen normális, nekem ugyanilyen volt, állítólag helyezkedik a bébi, csinálja a helyet a méhedbe és ettõl van.

Katesz,
nem akarlak biztatni, de ez a hátfájás csak rosszabb lesz!! Talán a torna segít, nekem az sajnos kimaradt!

blinczi
39+1
blinczi

Sziasztok Pocakosok!

Végre elolvastam 2 napi lemaradásomatKépKép

Forti!

Csinálta 5 képet, videót 10e-ért, de ha nem kérsz videót akkor csak 8e. A kazit neked kell vinni!

Megpróbálom bemásolni ide az egyik képet:

Kép

Bubu!

Én is tudnék járni jógára szombatonként. De mi az, hogy középsõs vagy? Szóval szívesen mennék veletek én is!

SJMóni!

Sok-sok boldogságot kívánok nektek Laurához!!

Pucúr
Pucúr

Jézusom!

Szegény Pucúrka óriási lett! Hogy lehet ezt kicsire varázsolni?

Bocsi mindenkitõl!

A gyerkõc úgy látszik, ha egy kicsit oldalra mész. Ja és ilyen nagyban nem olyan éles.

Pucúr
Pucúr

Bori, most már meg nem mondom pontosan, hogy mennyi idõ után kaptuk meg az eredményt, de az biztos, hogy nem egy-két nap volt. Talán két hét lehetett. Azért szerintem ha tudod vizsgáltasd meg magad, hogy megnyugodhass. Katához csatlakoznék én is abban, hogy a 12. hét után már tényleg nem lehet komoly baj.

Helena, köszi a pudingos ötletet, azt hiszem ma én is benevezek rá. Amúgy is nyakig el vagyunk látva a "leendõ" nagyszülõktõl befõttekkel.

Lehet, hogy nem is említettem a nagy hírt? Hétvégén végre a kispapának is megmutatta a picike magát. Pénteken este szegény kispapa könyörgõre fogta, hogy mostmár ne csak engem rugdaljon, hanem õt is, és láss csodát! Azóta már nem is tudom hogy hányszor érezte, persze a kezét le sem lehet venni a hasamról. Ha a közelében vagyok, mindíg a pocakomon van a keze, nagyon élvezi.Kép

Gratulálok én is SJMóni-nak! Várjuk a beszámolót ámKép!

Katesz, a bõrkrémezéssel kapcsolatban, én már annyi félét hallottam, hogy néha már igazán nem lehet tudni, hogy kire hallgasson az ember. Az az egy viszont tuti, hogy alapvetõen a te bõrödtõl függ. Véleményem szerint a krémekkel kis mértékben lehet csak segíteni a csíkokon. Én már olyat is hallottam, hogy a lehetõ legzsírosabb krém a legjobb, de az ellenkezõjére is hallottam variációkat, miszerint az inkább hidratáló, magas víztartalmú krémek jobbak. Nehéz dönteni. Én speciel jó vitaminos testápolókat használok. Aztán majd meglátjuk, hogy beválik-eKép

Ilke (20+1)

KépKép
KépKép
ilke

Bubu,

Szupi, mert én is úgy terveztem, hogy még két-három hét a középsõs csopiban aztán megyünk a szüléselõkészítõsbe a kispapival. Õ nem az a jógázós típus, majd meglátjuk, ha nagyon elkomolytalankodja a dolgot akkor inkább egyedül fogok járni. Egyébként most fontolgatom a papa nélküli szülést is.

Pucúr,

Te is középsõs vagy a 23. heteddel! Mire te átkerülsz a "nagycsoportba" (33-34.héttõl), addigra mi, ha minden igaz, már babázunk. Persze lehet, hogy azért összefutunk.
Mia
mia

Bubu,

Szupi, mert én is úgy terveztem, hogy még két-három hét a középsõs csopiban aztán megyünk a szüléselõkészítõsbe a kispapival. Õ nem az a jógázós típus, majd meglátjuk, ha nagyon elkomolytalankodja a dolgot akkor inkább egyedül fogok járni. Egyébként most fontolgatom a papa nélküli szülést is.

Pucúr,

Te is középsõs vagy a 23. heteddel! Mire te átkerülsz a "nagycsoportba" (33-34.héttõl), addigra mi, ha minden igaz, már babázunk. Persze lehet, hogy azért összefutunk.
Mia
Mia

Sziasztok!

SZami!
Te is még kisterhes vagy, éppen ezértmég a sárgatest-hormon ciszta az amit érezhetsz.
Pont ma beszéltem errõl az orvosommal. Én (mivel igen keveset "termelek",ezért) sárgatesthormon utánpótlásban részesülök. Jeleztem az orvosomnak, hogy valami nem stimmel, mert fájok és a válasza az volt, hogy most jó ha fáj.
Úgyhogy fel a fejjel... Kép
Üdv: Krizsi
krizsi

Zita!

Az adatokat átírtam!

Katesz!

Beírlak a táblázatba, de kellene még, hogy hányadik babád lesz ez (Õ Kép). Ha ezt megadod, a holnapiban már benne leszel. Kép

SJMóninak hatalmas gratula! KépKépKép Sok boldogságot a kicsihez és sok tejcsit neki!

Blinczi és Zuzu!

Vészesen fogynak elõletek a kismamák! KépKépKép Nem betojni, Kép én lélekben veletek vagyok! Kép

Pucúr!

Csak nem Dóritok lesz nektek is??? KépKépKép

A képet már eleve a vincsin kicsinyítsd le, majd utána rakd fel újra. Írj egy pár sort a szerkesztõ topicjába (Gabinak)és kérd, hogy törölje ezt. Csak mert tényleg nagy és nem igazán kivehetõ a babuci.

Kata 26+0
Kata007

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?