Sziasztok!
Köszi mindenkinek a dícsérő szavakat!
Bepa, sztem is várj otthon,ha biztonságban érzed magad, amíg "rendesen" fáj, én is így tettem, igaz aznap így is úgy is mennem kellett ctg-re 1/4 8-ra, és hajnali 1-től fájt. De jobb volt így otthon, zuhany, fotel, stb, kényelmesen.Különben tényleg lehet járkálni, meg tusolni meleg vízzel-ami akkor nem volt-meg úgy feküdni,ahogy akarsz,ha azt akarsz...mármint vajúdni. A gátmetszést nem érzed, csak mikor varrnak össze-a bőrt-az fáj eléggé, de akkor meg ott a Csöppség a hasadon, és ez jórészt eltompítja a fájdalmat; a vágott sebet még mindig könnyebb összevarrni,és könyebben gyógyul, mint a szakadt,repedt.Persze lehetne gátvédelemmel is, de itt vhogy nem szokás, sajna. Mondjuk nekem csak néhány napig fájt a sebem, biztosan szerencsém is volt. És tényleg fogsz tudni örülni
!
Lehet,h már írtad,de mi lesz Csöppség neve?
Lili, ezek az értékek a normál tartományban vannak, lehetnének kicsit magasabbak, de terhességben természetes ez is, ha szeded az Elevitet, sztem nem szükséges +vasat is szedni, de ha mégis úgy döntesz, akkor is csak 1szemet egyél naponta a Ferrofolgammából. Ja, én még szőlőcukrot sem kívántam, max. szomjas voltam, de ki lehet bírni.
Roz, Áki egy tündér, mennyi csajszit meg fog szédíteni ezzel a mosollyal! Hanci 4.5 kg,kb 58-60 cm, ezt sosem tudom pontosan
.
Sam, a meleg lassan elmúlhatna, de még bírjuk, a délelőtti sétáink ugrottak, mert mire Hanci felkel,és eszik, már megint forróság van, de este 7körül tegnap végre kimoccantunk,és akkor már tuti jó volt. Ja és utólag is Boldog névnapot Boginak! Hanci ha elindul, tuti nyomkövetőt kell rákötni, olyan izgága
! Te Hannád jól van?
Kati, mi volt az UH-n?
Éva, az oltás remélem simán ment, bár lehet, h most megint megkavarodik picit Leo, de lehet, h jó irányba!
Biztosan a meleg miatt szenvedett a múlt héten, de majd csak eljön az ősz, és jobb lesz. Bár akkor meg melegebbre vágyunk majd!
Mino, kis szívtipró Bálint hogy viseli a hőséget? Cukraid rendben vannak? Sikerült már vmi rendszernek beállni?
Liol, Melissza, Balim, Bea, Nana minden okés?
Milyen sokan vagyunk már! Remélem nem hagytam ki senkit!Ha mégis, bocs!
Szép napot mindenkinek!
pussz