Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ma végre egy kicsit hűvösebb van. Babák hogy birják a meleget? És Ti anyukák kismamák? Mi nagyon szenvedünk , teljesen átmelegedett a lakás , igaz éjszaka egy kicsit huzatot csináltunk de az a pár fok nálam nem sokat számit. Olvastam hogy mentek a szülésfelkészitőre / Lili és Bepa / meséljetek légyszi. Roz kicsit probálj meg pihenni mert ki fogsz bukni . Holnap megyek uh-ra remélem minden rendben lesz .
Mindenki vigyázzon magára és a gyerekekre
Kati 36+5nap

Kép
Kép
Kép
kecsone

hu ez igen ezt már szeretem mikor nem győzők olvasni Kép

ez olyan izgi bepa és lili hogy ismerik meg egymást vigyetek táblákt felirattal a birolili ,bepa77 seenki nem fogja észrevenni sem megnézni benneteket Kép

sam
millio pussz a drága nagylánynak névnaopja alkalmából

syg
végre örülök hogy irtál sajnálom hogy ennyir nyügi a kiscsaj de a képen gyönyörű!!!!!!KITARTÁS nekem semmi őtletem nincs mitől lehet ez a sok sirdogálás pedig szívessen segítenék

kecsoné
hu 36 +5 nap olyan jól hangzik mindjárt itt a vége és lesz egy ujabb szép babonk itt a tarsalgóba utánna meg 3 ujabb csoda Kép
hu még irni akartam de megjöt apa és éhes Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Voltunk a kórházban, de sajnos Bepával nem találkoztam, vagy csak nem volt lehetőség megismerkedni... melisszát láttam, de rengetegen voltunk, és nem tudtam oda menni hozzá, hogy én vagyok a Biró lili, és különben még két ismerőssel összefutottam, akikkel beszélgettem, tehát egy kicsit zsúfolt volt így. Nagyon sokan voltunk, levegő sem volt, az én kispapim végig állta az egészet.
A terhesség alatti vizsgálatokról, aszülés megindulásáról, a vajúdásról és a szülésről volt szó.
Kecsóné mire vagy kíváncsi, mert sokmindenről volt szó. Ami nekem új volt, hogy fekve kell szülni, felhúzott lábakkal, a vajúdás alatt pedig csak szőlőcukrot szabad enni, és még azt is elmondták, képekkel illusztrálva, hogy történik a szülés. A gátmetszés pedig automatikus....
Baba-mama szobáról is volt szó. A császárosok és a vákuummal szültek is kérhetik magukat oda, ha akarják, a szülés utáni 2.napon.

37.hétig pedig mindenképpen ki kell bírnia Zsófikának, mert előtte koraszülöttnek számít.

Kérdezzetek, ha valamire kíváncsiak vagytok, mert sokminden volt...

Na, puszi!
birolili

sziasztok

lili nem rémisztett meg benneteket a szülési képek ? itt főleg apára gondolok?

itt az én kis kukacosom Kép vidám pillanatában Kép

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2486&page=1&image=152163

Kép

Kép

Kép
roz23

ROZ a "kis kukacosod" nagyon édes!!!!!!!!
És már milyen nagy ő is!

Bocsi most ennyi

KépKép
KépKép
nana09

Szevasztok!

mi is hazaértünk.
Még nézlődtünk a városban mi falusiakKéphétvégén esküvőre megyek és beszereztem még 1 ruhát, de mostmár nem vásárolgathatok, mert másra kell a zseton.
Lili! szerintem tök jó volt ez a felkészítő.milyen néven vannak a képeitek? nem találom. Azt hiszem én láttalak, de apukák voltak egyformák vagy én nem mertelek leszólítaniKépkis félős vagyok, de teszek fel képet.
Nekem 2 új volt: magzatvíz elfolyik akkor mentő; meg a gátmetszés-le is tört rendesen-bár számíthattam volna rá: no kockázat no para (mármint a kórház és orvosok részéről). Szépen hangzott hogy sétálni lehet meg ilyenek, de ha oxit kapsz akkar csüccsi és 10-órát végigvajúdni egy ágyon nem hiszem hogy jó. Én inkább várni fogok, hogy fájjon rendesen( ezt szeretném, aztán meglátjuk) és nem sietek nagyon.
Ja, közben felmerült egy kérdés: mi van ha az apás szülő foglalt???meg fogom kérdezni.
És megerősítettek abban, hogy inkább rooming in:legalább megtanulok 2-3 nap alatt sokmindent!
Az viszont teljesen ok, hohy a babát hasra rakják még a köldökzsinórral, mert az első pillanatban már lehet örülni ( ha bír valaki olyankor bárminek is örülniKép

Roz! a képek: nos én azt úgysem fogom látni mi zajlik lent és mint bigyológus hozzászoktam az ilyen véres jelenetekhez.Apa is (ugyanazon a fősulin végeztünk egy szakonKépígy a vér ok, de aszondta, hogy a köldökzsinórt inkább nem vágná elKépnem csoda én sem tenném. Olyan mintha saját húsát vágná (brrr)

na megyek, mert nagyonmelegvan és a mosógépemnek kampeca lett, így kézzel mosok amíg nincs másik (remélem ez 2-3 nap)mert a babaholmikat ki kéne mosni rendesenKép

Puszika

KépKép
KépKép
bepa77

Hidd el BEPA "bír olyankor az ember nagyon örülni". Ha meglátod a babát egy pillanat alatt elszáll minden. Sőt az egy olyan pillanat hogy bármit csinálnak veled még fájdalmat sem érzel.

Szerintem is rooming-ot válaszd.

Ha az apás szülő foglalt, az apa akkor is bemehet. (bocs én Cegléden szültem. Ott így volt) de gondolom itt is...

Hány hét is van még hátra?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dícsérő szavakat!

Bepa, sztem is várj otthon,ha biztonságban érzed magad, amíg "rendesen" fáj, én is így tettem, igaz aznap így is úgy is mennem kellett ctg-re 1/4 8-ra, és hajnali 1-től fájt. De jobb volt így otthon, zuhany, fotel, stb, kényelmesen.Különben tényleg lehet járkálni, meg tusolni meleg vízzel-ami akkor nem volt-meg úgy feküdni,ahogy akarsz,ha azt akarsz...mármint vajúdni. A gátmetszést nem érzed, csak mikor varrnak össze-a bőrt-az fáj eléggé, de akkor meg ott a Csöppség a hasadon, és ez jórészt eltompítja a fájdalmat; a vágott sebet még mindig könnyebb összevarrni,és könyebben gyógyul, mint a szakadt,repedt.Persze lehetne gátvédelemmel is, de itt vhogy nem szokás, sajna. Mondjuk nekem csak néhány napig fájt a sebem, biztosan szerencsém is volt. És tényleg fogsz tudni örülniKép!
Lehet,h már írtad,de mi lesz Csöppség neve?

Lili, ezek az értékek a normál tartományban vannak, lehetnének kicsit magasabbak, de terhességben természetes ez is, ha szeded az Elevitet, sztem nem szükséges +vasat is szedni, de ha mégis úgy döntesz, akkor is csak 1szemet egyél naponta a Ferrofolgammából. Ja, én még szőlőcukrot sem kívántam, max. szomjas voltam, de ki lehet bírni.

Roz, Áki egy tündér, mennyi csajszit meg fog szédíteni ezzel a mosollyal! Hanci 4.5 kg,kb 58-60 cm, ezt sosem tudom pontosanKép.

Sam, a meleg lassan elmúlhatna, de még bírjuk, a délelőtti sétáink ugrottak, mert mire Hanci felkel,és eszik, már megint forróság van, de este 7körül tegnap végre kimoccantunk,és akkor már tuti jó volt. Ja és utólag is Boldog névnapot Boginak! Hanci ha elindul, tuti nyomkövetőt kell rákötni, olyan izgágaKép! Te Hannád jól van?

Kati, mi volt az UH-n?

Éva, az oltás remélem simán ment, bár lehet, h most megint megkavarodik picit Leo, de lehet, h jó irányba!Kép Biztosan a meleg miatt szenvedett a múlt héten, de majd csak eljön az ősz, és jobb lesz. Bár akkor meg melegebbre vágyunk majd!

Mino, kis szívtipró Bálint hogy viseli a hőséget? Cukraid rendben vannak? Sikerült már vmi rendszernek beállni?

Liol, Melissza, Balim, Bea, Nana minden okés?
Milyen sokan vagyunk már! Remélem nem hagytam ki senkit!Ha mégis, bocs!

Szép napot mindenkinek!
pussz

Kép
seriff

Sziasztok!

SERIFF te eredmények tekintetében honnan vagy ilyen profi?

SAM, most hétvégén indultok a Velencei-tóra (tudom ám Kép ). Az uton nagyon vigyázzatok! Mi megyünk a BAlcsira, igaz csak egy napra. A kedves kis API-nk átussza a Balatont hipp-hopp és már jövünk is.

Késöbb még irok... Most indulunk a strandra

KépKép
KépKép
nana09

Helló!

Seriff! először is Hanci: meg kell zabálni azt a babát: hogy lehet ilyen szép kis csöppséget összehozni?Kép

Az én babám: Benedek.Holnap megyek UH-ra én is írok majd paramétereket.

Velencei-tó:amikor mi szombaron Pest felé mentünk nagyon be volt dugulva a 7-es. Nem ajánlom.!!

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Hali!

Bogika nevében is mindenkinek köszönjük a jókívánságokat.
Nagyon örült neki. Most is itt van és kérdezte: Anya nekem írtak?

Nana!
Sajnos le kell hogy lombozzalak de 13-dikán megyünk. Most még csak sajna 6-dika lesz.
De már mindjárt itt van.
Apikádnak van szusza ha át tudja úszni.....
Kissrácod jól van?

Roz!
Áki egy tünemény. Bogi meg is jegyezte anya milyen szép baba.
Már most hódít.

Seriff!
A mi Hannánk jól van csak már tényleg tele van neki a meleggel mindene.
Jövő héten röntgen meg oltás meg dokik biztos tetőzni fog nála a hiszti.
nagyon tartok ettől az oltástól mert kettőt kap meg cseppeket isKép
Eddig nem volt láz meg semmi egy pici nyűgön kívül.

Csajok!
A tegnap éjszakánk egy pokol volt.
Valahol bejött egy tücsök. Olyan szinten elkezdett este 11-kor ciripelni hogy a csajszik sorban ébredtek hogy nem tudnak aludni. Ravasz volt a kis.... mert ha égett a lámpa vagy ha beszéltem akkor nem szólt de ha csak álltam akkor sem csinálta.
Mihelyst lefeküsdtem azonnal de valéami égtelen hangon.
Már tisszta ideg voltam nem találtam meg hol van mert mindíg elbújt.
Hajnali négykor végre elcsendesedett és akkor el tudtam aludni.
Ma meg kell találni mert ha ezt csinálja éjszaka én belehalok.

Ki akartunk menni a rep. napokra hétvégénKép
De nem fogunk mert egy vagyon a jegy.
A felnőtt 4e a gyerek 2e és még Hannának is kell.
Lemondtunk róla.

Írjatok sokat!

Kép

Kép
samchee

Nana, szuper egy kitartó férjed lehet, h csak így átússza a Balcsit, nem is az öblöt, hanem úgy igazából! Nem semmi! A laborok meg szakmai ártalom, meg 3-4 éve eléggé vashiányos voltam én is.

Sam, ne is hozd fel az ízeltlábúakat, vasárnap este egy óriási-nem túlzok-pók volt Hanci szobájában, nagy nehezen legyőztük, erre másnap nyitom ki a 2nappal azelőtt kicsutakolt konyhaszekrényt és néz velem szembe egy fekete állat. Elállt a lélegzetem, összeszedtem minden bátorságomat, agyon akartam nyomni, de gyorsabb volt, eltűnt, azóta rettegek. Útálom az ízeltlábúakat, kivéve a katicákat! Sztem ne bánd a rep. napot, biztosan zajos lett volna Hannának, meg nagy tömeg, stb. És így egy csomó pénz is megmarad!

Bepa, a Benedek nagyon édes név, van egy ilyen gyerekdal is, csak sajna nem tudom pontosan a szövegét, egy kengurumamáról szól Kép....

Hancinak csörgő-rágókát adtam a kezébe, még fogja, nem tudatosan persze, de zörög veleKép.

Kint dögmeleg van, de talán holnap!

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff, az a Mamakengurú! Kép A férjem ezt szokta énekelni Zsófinak a pocakon keresztül. Nagyon szereti... Kíváncsi vagyok, hogy megismeri-e ha kibújik. Kép Bár apa hangját nagyon szereti, többet énekel, mint én... Kép

Bepa, majd legközelebb...Kép A képek itt vannak valahol az archívban. Egy van rólam is, de ha gondolod teszek magamról. Kép Rólad merre található?

Sam, nekünk is van egy ilyen ciripelős sztorink. Anyuéknál aludtunk pont hétvégén, és nővéremmel este hallottuk, hogy ciripel valami rettenetesen... aztán felkapcsoltuk a villanyt és úgy vártuk... Akkor bezzeg elhallgatott. lekapcsoltuk, megint ciripelt. Elővettük a porszívót és odatettük a lukhoz. Hát nem jött elő. Lefeküdtünk, csendbe maradtunk, és már jött is. Gyorsan bekapcsoltuk a porszívót, és már be is szippantota... Kép Azóta tücsök hadjáratnak nevezzük ezt az akciót. Kép Kép

Roz, nagyon aranyos a kis Áki. De az előtte lévő képek is Nikiről, ahogy a tojást próbálja leütni. Kép Pihenjél ám néha Rozi! Kép Mindig teszel, veszel, pakolsz, matatsz... Kép
Apa nem ijedt meg a képektől, mert nem sokat látott belőle.

Bepa, szerintem is tudunk majd borzasztóan örülni a babónak, én már azt a pillanatot várom... Kép Szerintem minden gondod elszáll ahogy meglátod! Kép

Seriff, köszi az infókat az eredménnyel kapcsolatban, akkor nem is aggódom a vas miatt. Majdcsak valaki megmondja, hogy mi a teendőm ezekkel az értékekkel. Kép

Nana, milyen volt a strand? Bár gondolom tuti jó a víz, jókat lehet napozni, az árnyékban lengedezik a szellő....
Többiek merre vannak?
birolili

Lili, elküldenéd emailben a dal szövegét nekem, ha lesz időd és kedved?Egy párszor hallottam még egyetemista koromban, és csak töredékére emlékszem, sajna. (cím a profilomban).

Kép
seriff

Roz, mi lett a begyulladt cicivel?

Kép
seriff

sziasztok Kép

na megjártuk a dokit de fölöslegessen nem kapta meg áki a 4 hós oltást a nagy meleg miatt mert ugye multkor is 39,2 ig ment a láza doki szerint ne kockáztassunk

de jó ilyen sokat olvasni Kép

köszünjük a sok-sok bokot Kép

seriff hát végül áki csak vissza állt akkor cicire ugyhogy 2 nap alatt kihuzott belőle meg a fejés is (kinzás) is segitett de most meg az előző szopinál megint nem kellett neki cicike Kép remélem ez nem tart megint napogik mert ez borzasztó volt nagyon fáj tényleg pedig én birom a fájdalmat de most még bögtem is ugy fájt

lili
azok nikiről még a 2 éves szüliapján készült sütötte sütiket a vendégeknek Kép

Kép mennem kell pedig még mindenkinek akartam irni

Kép

Kép

Kép
roz23

SERIFF, és mi a szakma amiből az ártalom fakad?? (bocsi, biztos korábban irtad de én nem tudom)

LILI, a strand jó volt, ha vizbe van az ember nyakig. Szerencsére Dani nem fél semmitől, igy együtt lubickolhatunk a nagyvizben. Tavaly - 1,5 évesen - még problémásabb volt, de most már nagyon élvezetes vele a strandolás.

Képzeljétek láttam olyan picurkákat mint a TIEITEK (SERIFF, ROZ, SAM...) a "nagyvizbe", egy kb.4 hó-s mellettünk pancsolt az Apukájával. Én a Danit ilyen piciként mindentől félteltem, nemhogy bevigyem egy emberekkel teli medencébe. Mondjuk én tulzásba vittem az aggodást, a másodiknál már nem igy lesz... remélem

A férjemet egyébként nagyon féltem (megint aggodok) az uszodába csak 2000 m-eket szokott uszni,( mert annyira van ideje.) Õ azt mondja minden ok lesz. remélem...

KépKép
KépKép
nana09

nana nem irigyellek én rettenetessen félek a víztől a tavak folyók a halálom én addig érzem magam biztonságban vízben amig a bokámig ér uszni sem tudom az meg aztán véégkép a vesztem mikor ekkora piciket közös vizbe belevisznek a baba uszás az más de konkrétan strandra vízbe én nem vinném én is mindentől féltem őket főleg a soko fertőzéstől én sem vagyok nagy strandos de egy ekkora picit abba vízbe nem vinném strandra kimegyünk persze de vizbe áki még nem volt
ez a balaton átuszás hát nem tudom igaz én még soha nem voltam a balatonon de láttam már a tyben hogy zajlik van ott sok kisérő csonak nagyon figyelnek az emberekre elhiszem hogy aggódsz de bízz benn nemlesz semmi bajKép

bepa
te bigyo tanár vagy ? tanítottál is ? meklyik suliban?

most kicsit megnyugodtam mert amig itt pötyögtem áki cicit kért és el is audt rajta Kép nem tudom miért vannak ezek a "kihagyásai"

seriff
szép kis paraméterei vannak a kis hancinak is Kép

kecsoné
doki és uh is megvolt már ugye ?? mekkora babuci?
többiek merre jártok

syg
nálatok szurival minden rendben volt hogy viselte csajszi?

sam
hogy állsza cuccolásal a nyaraláshoz vagy még később pakolsz? hanyadikán is indultok?

többikek? merre jártok???

Kép

Kép

Kép
roz23

Sweriff, ide tudom csak beírni, mert nem találtam az e-mail címed. Remélem azért így is jó.. Kép

MamakengurúKép

Volt egyszer egy mama kengurú,
Ugrált át a sós pusztákon át,
Erszényében hordta, mint ahogyan szokta,
Hat leányát, s egyetlen fiát.

Nagy meleg volt, nyári délelőtt,
A mamácska szörnyen szomjazott,
Bement egy eszpresszóba, felhajtott egy flittet, Fizetett és gyorsan távozott.

Otthon várta már a jó ebéd,
Aztalnál ültek a gyerekek,
Piri, Mari, Sári, Juliska, Rozáli,
Éva és a kicsi Benedek.

Ám de hol a kicsi Benedek?
Mama kérdi: Hát ez hol lehet?
Fel,kutatták a tárcát,
A tárca minden zugát, Benedek nincs, Benedek elveszett.

Ugrált vissza Mama kengurú,
Ugrált át a sós pusztákon át,
Üres az erszénye, egyetlen reménye,
Nem látták-e kicsike fiát.

A kasszából szól egy hang: itt vagyok,
mama kérdi: Hát ez hogy lehet?
Úgy történt, hogy délben, az aprópénz helyében,
A mamácskám velem fizetett.

Kicsi kispapa itt énekelte Nektek. Kép Kép Kép

Kisebb koncert volt. Kép

Jó éjszakát Nektek!
birolili

Ma nagyon ügyes voltam, büszke vagyok magamra. Kép Szépen kitakarítottam mindenhol, felmostam, letörölgettem... Lehet, hoyg nem egy napra kellett volna tennem mindent... Kép Na, majd kialszom magam...

Nana, én is félteném a 4hós babámat a strandtól... bár lehet, hoyg tényleg nem kellene... Édesek, amikor pancsolnak, nem? Kép

Szép estét még egyszer.

Lili+Zsófi (33+2)
birolili

Sziasztok!

Lili ez olyan aranyosKép
Ki is másoltam és mostmár a saját Bendekemnek fogom mesélni(mert énekelni nem tudom)
Kép még nincs majd rakok fel holnap az albumba bepa néven lesz. Innentől kezdve már csak lesz valami rajtam kívül is amiben lehet gyönyörködniKép
Lili, neked nem kell mostanában UH-ra menni?32-33 hetes?nemrég voltál, de akkor mekkora is volt Zsófika?

Roz: bigyo és kemia tanár Arany J. suli. De szinte csak kémiát tanítottam, mert a bioszt más viszi.

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Hello!
Tegnap megvolt a 3 hónapos oltás. Szerencsére nem volt semmi gáz. Ma egy kis hőemelkedés, de semmi több. Alvás is rendesen ment.Kép Még nem lehetett kapni ezt az újfajta oltást, de a 4 és 5 hónaposnál már lesz, sőt azt egyszrre adják be. Legalább nem kell kétszermegszúrni a gyereket.

Még mindig dögmeleg van. Ilyen melegben a pocik is jobban érnek. Nemsokára jönnek a babahegyek. Nemrég voltam Kecsónéék felé. Na ott aztán volt gyereksereg. Nemtudom honnan importálták azt a sok lurkót, de legalább tizen voltak az udvarban. Lehet, hogy ovit nyotottakKép

A kis PacuHanna nagyon aranyos. Sépen nézelődik. A kis ELo meg egy dumagép lesz. kár, hogy nem lehet hangot is felrakni. Olyan jókat tudnak visítani.

Holnaptól jön a hüsi, vagy nem. Jók legyetek.
Jóéjt!

U.i.: Torony hívja Minot! Mino jeletkezz be! KépKép

KépKép
KépKép
sbea

Bepa, ha gondodlod és meg tudod tanulni, akkor lekottázom neked, vagyis megpróbálom. Kép

Zsófi méretei: 29+5 voltunk:
BPD: 83mm
Becsült súly: 1744gramm
FL: 51mm
HL: 45mm

Ezek voltak a méretei. Kép
Te mikor mész uh-ra?
Mennyi idősek is lesztek akkor?

Még megyek egy kicsit pihizni.... Bár nem vagyok álmos. Kép

Minoék tényleg bejelentkezhetnének. Kép
birolili

Szia!

Megint egy gyerekes anyuka lettem.
Tegnap elvittük a mamához a nagyobbik csöppet, igaz megkönnyebbülés, de én nem akartam elvinni.
A legutóbb is amikor egy hét nyaralás után haza jött tiszta más volt.
Mondjuk most kapiból csak három napra engedtem.

Tombol bennem a düh.
Tegnap jártuk a hivatalokat.
Be akarjuk vezetni a gázt, erre mit mondanak nem lehet.mivel ha most adjuk le az igényt ők elbírálják és mire az önkormányzat elbírálja addigra fűtési szezon lesz és ők már nem dolgiznak.
Valamint mivel ez a rész városfejlesztés alatt van, az önkormányzat egyenlőre nem is engedi meg mivel az út miatt minden csonkot bentebb kell majd tenni és amíg ez le nem zajlik nem lehet.

A másik nem bővíthetünk még tavasszal semKép
Szintén a városf. miatt, nem adnak ki engedélyt, csak ha már megvan hogy pontosan hol megy az út, mit fognak kisajátítani.
Az még legalább két év.

Már arra is gondoltunk hogy elcserélni vagy beszámítatni egy lakásba és elköltözni.
Ez azért röhej sztem.

Nem volt éjszaka cirip kapitányKép

Bocs hogy zúdítom a gondokat rátok.

Írjatok sokat!!

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Lili! ma megyünk és pont 33 hetes a picurim.

Sam! Nagyon sajnálom a gáz dolgot, de nem vagyok meglepve. Ha az önkorinak kéne a terület vagy valami akkor 2azonnal, de rögtön" ha nekik kell valamit tenni akkor majd egyszer ha piros hó esik. Én is sokszor felháborodok azon, mennyire ki lehet használni az embereket, és mennyire nincs semmi qa kezünkben hogy tegyünk ellene. Szívunk és csúnyákat gondolunk, de benyeljük a békát, mert mást nem lehet tenni. Bürokrácia és antidemokkrácia: ez ma Magyarország....huh, még szerencs, hogy nincs már ÁVH mert jönnének értemKép
Cirip meg lehet éhenhaltKép vagy csak nem volt kedve muzsikálni.

Nem bírok mostanában aludni, ugye ez normális...forgolódok és szenvedek és semmi másra nem tudok koncentrálni csak a picire, meg ghogy mi kell még, milyen lesz stb...na puszi, majd írom a paramétereinket

G

KépKép
KépKép
bepa77

hali!

most csak ilyen egykezes pötyögős rendszerben írok.
ma elkezdtünk kanállal enni, fura volt neki de kis butácskán már evett.
annyira fordulni szeretne csak vmiért még nem akar egyedül sikerülni neki

bepa!
az teljesen normális dolog hogy nem tudsz aludni.
már nem is kényelmes meg tudat alatt már totál rá vagy hangolódva a babára.

miért van az hogy anya válla mindíg olyan finom???KépKépKép

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!
Megjártam tegnap uh-t és ma a CTG-t . Eddig minden rendben van , baboca növekszik . Kazacsay holnaptól megy szabira , amilyen szerencsém van bizti nem várjuk meg . Tudtok nekem valamit mondani Szabó Gáborról? Neki adott át amig szabin lesz , de én nem tudok róla semmit . Irjatok Róla valamit légyszi aki tud.

Sam!
Nagyon sajnálom hogy ennyi herce-hurcán kell keresztűl mennetek .

Bepa !
A korházba jársz uh-ra?

Sbeáék !
Tegnap tényleg sok gyerek volt nálunk de 10 helyett csak 6 , itt voltak a barátaink ahol van 3 a felső szomszédék kislánya meg a mi két kis saját lányunk . de jövőre mikor már megy a Picurkátok akkor csatlakozhattok Ti is nyugodtan / akár már idén is /.

Roz!
Hogy álltok a szobával?

Mindenki vigyázzon Magára és a Picurokra!
Kati 37 hét /116 cm/

Kép
Kép
Kép
kecsone

Szia Kecsoné!

Én anno azért irtam ide elöször mert orvos választási gondjaim voltak...(mivel az első babócám Cegléden született)

Aztán nagyon sok helyen nagyon sok embertől kérdezösködtem. Mindenki mindenhol első helyen Szabó Gábort ajánlotta. Az egyik barátnöm 4 hónapja szült nála és oda meg vissza volt érte. Õ a következő babáját nem szeretné Kecskeméten szülni, de Szabó Gáborhoz ragaszkodik...Igy nem tudni mi lesz...

Engem ez a forum is megerősitett benne hogy őt válasszam.

Egyébként ha jól emlékszem SERIFF is nála szült és ő is csak jókat irt.

SAM,
koncentrálj a nyaralásra! A gondokat hagyd a borus összi napokra

KépKép
KépKép
nana09

Lili, köszi szépen a szöveget, mosmár ezt is felvesszük a repertoárba,és esténként énekeljükKép!Pihenj is, nem kell mindent egy napon megcsinálni!

Bepa, ez teljesen normális! Majd írd meg, mi volt az UH-n!

Kati, sztem jó a Szabó Gábor, nekem is Õ a dokim, és minden rendben volt. Nem ugrál körül, nem szorongatja kezedet, de amikor kell ott van, nyugodt. De Balim már 2x szült Nála, majd Õ is segít. Nem kicsi hasad lehet!Kép

Bea, már hőemelkedés sincs, igaz? De jó, akkor 5hónaposan nem is kell menni oltásra, csak 4hósan kap 2-t? Szuper! Az én dokim megint 3hétig szabin vanKép.

Sam, anya válla a legjobb!Kép

Nana, a kórházban dolgozom, a radiológián, orvosként, innen a szakmai ártalom.

egy ritka pillanat:hanyatt az ágybanKép

Kép
seriff

Milyen szép!!!!!!!!!!

Mármint a kis SERIFF HANNA

KépKép
KépKép
nana09

BEPA nem jól emlékszem hogy azt igérted ma raksz fel képeket?

KépKép
KépKép
nana09

Képzeljétek most vettem észre hirtelen milyen csönd lett!

Egy perce még itt énekelgetett az "én ki kukacosom". Bementem a szobájába és az ágyában alszik mint a tej! Álomba énekelte magát! IMÁDOM!!!

KépKép
KépKép
nana09

gyönyörűűűűűűűűűű ez a hanci baba Kép olyan szépen alszik Kép

hogy itt mennyi okos ember van tanár doki ....
én meg na mindegy egyszer csak sikerül nekem is elkezdenem a fősulit valamikor 20 év milva Kép

kecsoné ne aggódj minden rendben lesz ha dokid nem is lesz otta szabó is biztso aranyos lesz veled hu mekkora te pocid is olyan hihetetlen hogy 4 hónapja még nekem is ekkora volt mondjuk most sem sokkal kisebb Kép

nana
mikor lesz az átuszás??

sam
sajnálom ez a gáz dolgot ez olyan tipikus dolog végre lesz az embernek lág pénze lehtősége és valki hupsz egy mozdulatal mindet kerszetül huz a költözés jó ötlet de mi lesz gyerköcökel kert nélkül esetleg a egy panelben az én csemotáim be kattannénak ma is még csak reggelizni voltak bent Kép
megyek bédet adni a drágaimnak puszika majd jövök még

ja bepa KÉPET AKARUK Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Balaton-átuszás most szombat! Mindenki nagyon szoritson légyszi, mert egyre jobban izgulok. A férjem bezzeg halálosan nyugi! (mint mindig)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,

én is egykezes gépelős vagyok, Emese itt alszik rajtam. Olvastalak ám benneteket, de írni nem volt időm. Most talán.

Sam, utólag is boldog névnapot Boginak! Mindig tetszett ez a név, de sajna Apa vezetéknevéhez nem megy...

Beszéltem tegnap Minoval, jól vannak, csak sokat járnak orvoshoz, és a netje is rosszalkodik. Bálint gazda 3600 g, és csak anyatejcsit kap! Ettől erősödött meg ennyire bitosan.

Emesét is lemérettem tegnap, 4100 g, 12 napja vagyunk itthon, azóta 700 g-ot hízott! Kamillám megkapta a 3 éves oltáésát, a 2. dipertét, és szörnyű esténk volt Kép Este 6-ig semmi baj, majd fájlalni kezdte a lábát, nem akart/tudott ráállni, sírás, este 11-kor alvás... Volt, hoy egyszere sírt a két csimota, szörnyű volt, hogy csak az egyiket tuzdtam megnyugtatni. Szerencsére Apa segített!!

Roz, nem semmi, amit összerámolsz, de ugye valamilyen segítséged akad? Gyerekek, háztartás, pakolás egyedül? Ha igen, áruld el a titkot, lgysziiii!

SBea, Seriff, szépek a csajok, nálatk van már kialakult renszer? Mármint kaja, séta, fürdés, alvás?

Sam, hétfőn Kamillát is elviszik a nagyik, este viszk, csütörtökön hozzák. Azt mondod több időre ne adjam oda?

Kismamáink! Észre sem veszitek, úgy elrepül az idő, és máris babusgathatjátok a csöppet!

Most ennyit bírok írni, hátha még lefürödhetek..

Ja, ad/adott le valaki anyatejet? A szükséges vizsgálatok érdekelnének, a fejéshez a fertőptlenítés a szokásos kifőzés, vay valami extra is van?

Pussz:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

sziazstok

kobodu
ez igen hogy nővöget a kis Bálint de Kamilla sem semmi ez ign szép tejcsis babucik Kép
az oltást miért nem kértétek karba bár niki is lába kapta de szerencsére semmi baj nem volt igaz ő csak 1 et kapot az epilepsziája miatt
bár nem tölem kérdezetd de ez a hosszu távra elmenős dolog nálunk sem jön be nagyon el tudják "rontanai" a mamaik a gyerköcöket nálunk is kb 1 hónapja volt ott niki szombat délutántól vasárnap estig a mamánál de utánna nagyon kezelhetetlen volt főleg ahogy adrival bánt uttánna az nagyon elszomorított
segítségen hát nem igen akad annyi segítségem van hogy ha anyumnak átszolók akkor csinál nekünkis ebéd de máás nem igen apa sokat dolgzik 7 minden napján a dolgok nagyrésze rámszakad de ha este hazajön akkor megyki és csinálja betonozásokat villanyt vezet be.... szóval kis ezer mester ő cak kevés az ideje egyébként szépen haladunk a szobák betonozása ma lesz teljessen kész még az ablakost várjuk a vakolás holnap kész a műhelyt már lehetne feteni de apumnak rengeteg a munkája és nem ér rá de szerintem még 1-2 hét és itt a ház kész lesz még aaprób dolgog javitása van mint a padlás egyhelyen be van szakadva még azt kiöntik a lépcsőt hosszabitjuk meg jövőre meg a kertet rendezzük át de az már szerencsére nem olyan nagy munka segitséghez még annyit hogy anyós szokot 2 hetente vasárnap bejönni és anyum pedig hetente 1 szer szombaton a csajokta elviszi de igazán tudok tölük dolgozni áki ügyes fiú hogyha nem alszik akkor kint van velünk a járokában vagy viszzük mindehová a hordozó csajok körül dongják Kép niki általában "segit" nekem a betont is mikor hordtuk ki a homokozó vödrébe szedte a kis kavicsokat és ő is dolgozott Képédes volt adri imád homokozni szinte egész nap azt csinálja meg van az udvaron egy nagy asztalunk paddal kiviszem kincses ládát ( festék gyurma zsirkréta filctllak zinesek ppirok szinező) ő mindig abban matat persze én is részletekben csinálom a dolgaom amikor kelle ot vagyok és játszunk a munka megvár Kép

na megyek mosogatni míg eljátszanak a csajok Kép

már annyiszor akartam irni aggódom nki miatt hétfő óta tljessen gyógyszer mentes de ugy látom nem tesz jót neki sokszor félrebeszél álmában kiabál elég nyughatatlan lett és mintha még jobban izzadna állitolag ez idegi alapú valki erről valamit ??????
bár lehet hogy csak én kombinálok nem tudom mindenesetre nagyon aggódom érte a dokink meg épen nyaral Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

hali!

Kobudo!
Az anyatejcsiről annyit hogy mi kaptunk egy kiskönyvet abban van benne a feltétel.
Ha le akarsz adni:

-tüdőszűrő ha egy évnél régebbi az utolsó lelet
-HIV vizsgálat de az is elfogadott amit a terhesség alatt csinálnak
-vérvizsgálat de ezt is megcsinálták a terhesség alatt vagyis elfogadják azt is
-széklet vizsgálat
-bőr vizsgálata amit bőrgyógy. vagy védőnő csinál meg

Steril üvegeket és fertőtlenítőt biztosítanak és szükség esetén mellszívót is.
Heti 3-4 alkalommal el is viszik a tejet 1800/ liter

Anyatejgyüjtő állomás:
K.mét Piaristák tere 7.
Tel:76/ 814-065

Itt lehet tejet is igényelni.
Mivel a csajszio máshová kerül az ottani szabályok szerint él. Én ez miatt nem szeretem ha elmegy mert akkor mindíg ki van cserélve és nem győzöm nevelni.

Remélem tudtam segíteni.

sam

Kép

Kép
samchee

sziasztok Kép

most a mi éjszakánk volt tök gáz kicsik elaludtak 8 kor mi is hullák voltunk apával ugyhogy 9 kor le is feküdtünk még meg is beszéltük hogy ilyen már milyen régen volt hogy 9 óra és mindenki ágyban van niki még ugrált gey kicsit rajtunk de ő is beájult aztán 11 kor indult a menet adri -áki felváltva ébredt nikinek 2 szer kellett pisilni mennie 4 kor felébredt adri és nem tudott visssza aludni csak 5 felé és 6 kor felébred áki azóta fent vagyunk mert kicsit nyöszörgött és felébresztete adrit is meg nikit most nézem niki visszaaludt
szóval enyit a nagy pihentető alvásról Kép
de végre hűvös van!!!!!!!!!!!

lili
ma jobban aludtál tegnap monikával is beszéltem mennek horváto.ba hu de irigylem Kép

irjatok sokat Kép
még jövök Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Halihóóóóóóóó!

Hogy az én kiscsajomat mennyien felköszöntötték!!
Annyira jól esik.

Na a mi éjszakánk sem volt esgy séta galopp.
Tücsi koma nincsen már két éjszaka ótaKép
Szerintem éhen halt szegény.

Nálunk is időben volt alvás De Hanna felkelt ötkor én nem akart vissza aludni, majd olyan negyed hét után ájult be egy kicsit.
De mostmár megint fenn van.

Én az időre fogom, talán az miatt mert tegnap hogy hüsibb volt az idő késő délután egy hatalmasat aludt.

Ma végre el tudok menni fürdörucit nézni.
Remélem találok is.

Írjatok sokat!

Kép

Kép
samchee

sziasztok

kép majd pénteken, mert nem otthon vagyokKép
UH:magán járok Ildikóhoz.és az adatai Benedek Úrnak:
bpd 89mm
fl: 60mm
hl: 54mm
súly:2250g
jó nagybaba.és rugdos.képet is raknék a pofijáról, de annyira nem lett jó(köldök belelógott)igy nem is nyomtattunk csak videon van. Eddig kicsit féltem: mert a kukija nem látszott előző alkalommal tisztán:de most férfiasan mutogatta. Ajkai is látszottak, és oylan szép a pofija.
Remélem ma alszom.
Roz! ne keseredj, én a gyereknevelés miatt irigykedek(persze nem irigykedek csak tisztellek és csodállak.)Syg és roz albumait megtaláltam, de többieknek hol van? van?

puszika
gabi
(ezt este irtam, de este nem tudtam berakni)

KépKép
KépKép
bepa77

bepa hu ezekek aztán a paraméterek tényleg jó nagy bauci lesz benedek babaKép
sam
hova mész fürdőrucit nézni ?? csajokat is viszed ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa, tényleg jó nagy lesz Benedek, asszem nem fér el az "erszényben"Kép!Nekünk nincs albumunk, én csak ide teszek fel képeket, azt se régóta, csak mióta kikupálódtam!

Olyan jó, h ilyen hűs van kint,kár hogy esik, különben sétálnánk! Éjjel mekkora vihar volt, azt hittük Hanci félni fog, de 10kor beájult, egészen 1/4 5-ig, amikor is hanyattfekve ébredt, persze a cicin hamar beájult, letettem hasra, és amíg kitoltam a kukát az utcára megint hanyatt volt, na még álmában visszafordítottam, így 8-ig aludt, akkor megint hanyatt...Asszem ez már így lesz, amíg vissza nem tud fordulni, mert 3napja ezt csinálja! Remélem, ebben a hűs időben nappal is többet fog aludni!

Kob, kérdezted a rendszert. Nos, nálunk mintha lenne, este 10körül elalszik, és 2hétig reggel 9ig nyomta,közben egyszeri-1/2 6-6 körüli-kajcsival.Két napja ez egy órával kevesebb-persze 9kor még nem alszikKép! Aztán nappal mindig pont egy órával a kajcsi után elalszik, de csak 30-40 percekre, amúgy fent van, ja és nagyjából 3óránként eszik. Emese hihetetlen ütemben gyarapszik! Nálunk 700 g, több mint egy hónap alatt jön össze! De mindegy, én se voltam világbajnok evő!

Roz, szerintem is csodálatra méltó vagy a 3gyerkőccel, tanulni meg sosem késő! Milyen gyógyszert hagytatok el Nikinél? A doki javaslatára?

Sam, sok sikert a fürdőruci vásárláshoz! Remélem sikerül!

Lili, a "kicsi krokikámos" dal szövegét is tudod? leírod?Köszi

Kép
seriff

Sziasztok!

Ma keveset leszek, nem tudom majd vissza olvasni, csak holnap. Apának ma van a szülinapja és készülök rá, bár még eddig itthon volt, el is zavartam.... Kép

Seriff, ezt a dalt nem ismerem, bocsi. Kép Szívesen segítettem volna ebben is. Párom sem ismeri. Kép

Rozi, találkoztam Mónival, pénteken mennek Horváthba, olyan jó... hajjj, egy sóhaj volt... szóval voltam náluk, mert keresztszemes hímzést szeretnék csinálni a babónak a szobájába. Igaz,amit megszeretnék csinálni, az egy kicsit bonyolultnak tűnik, de hátha kapok segítséget...

Bepa, nagyon szép nagy babucid van! Kép

Kobudo, gyere felénk sűrűbben! Kép Bár biztosan lefáraszt a a két kicsi... Kép

Puszi nektek, megyek sürögni-forogni... Kép

Lili+Zsófi
birolili

seriff!

Én tudok egy olyan dalt leírom de nem bizti hogy egyre gondolzunk.

Hol csavarogsz te kicsi krokodil?
Édesanyád már oda haza sír,
jó vacsorával várja fiát.
Kiskroki gyere haza már.

Kis kroki gyorsan haza zakatol,
már a kis asztal megterítve volt,
rántott halat és krumplit evett,
rá málna szörpöt ivott.

Vesd meg az ágyad kicsi krokikám,
mindened meg van mit szived kíván.
Megköszönöm a jó vacsorát!
Pá mami jó éjszakát!

Remélem egyre gondoltunk!

írjatok!

Kép

Kép
samchee

KépKép

Kép

Kép
samchee

Sam, igen ez az, köszi szépen! Lassan, mindent összeszedek! Gyönyörűek a csajok!

Kép
seriff

lili nagyon -nagyon sok boldog szülinapot a kispainak Kép azért ne sokat sürögj forogj Kép milyen keresztszemet szeretnél csinálni van mintád mintám van egy pár bár én probálkoztam csinálgatni de nincs rá időm

sam gyönyörüek a lányok látom hanna is pucérkodott a melegben Kép

seriff
orvos tanácsára az epilepszia gyógyit fokozatossan hagytuk el mert 2 eeg is jó lett de már akkor is szoltam a dokinak hogy többször volt a csökkentés alatt izomgörecs lábába kerzébe irt neki magnézumot ennyi de most egyre furábban viselkedik mindentől mindenkitől fél ami rá egyáltaléá nem volt jellenző feledékeny ez mondjuk más dolog egyszet tettek tubust a fülévbe mert már nagyon le volt süsüsödve a váladék és hiába mosták ki mindig vissza sűrűsödöött hiába tisztitottuk és nagyon rosszul hallot mostanában megint sűrűn visszakérdez dolgokra és mondja hogy nem hallotta a főorvos mütötte itt a gégészeten de ő is szabin van nem tudom kiben bízhatnék kihez vigyem vissza mert nem szeretnék még 2 hetet ezzel is várni apa szerint csak én kombinálok túl aggódom a dolgokat és ogadjam el hogy kinőtte eplepsziát csak mindig az van az eszemben amit pesten mondtak hogy egy nagyrohamtól el is pukadhat az a két értágulata ami fejében van mivan ha nem nőtte ki és elvesszük a gyógyit és bár tudom hogy gyereknél ritka a nagyroham de akkor is mi van ha pont most lesz és el pukkan az ér és megint agyvérzése lesz szóval érted ezen agyalok de aztán lehet hogy apának van igaza és pchisen nekem kellene meggyógyulnom előszőr Kép és nem félteni még a széltől is ki tudja mi a jó ja a másik dokink a Bense meg a Góg hoz is járunk de őút kevésbé szeretem na ezt jól összekuszáltam mert gyorsan akartam mindent leirni mert a csajok palacsintát kértek uzsira Kép

megyek is sziasztok

Kép

Kép

Kép
roz23

ja legfontosabbakat nem irtam le sokszor agrasszív és félrebeszél hol síkit 2 perc mulva jó kedve van és rengeteget sir szinte mindenért

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

csodák csodájára mindenki alszik, még Apa is!! Én az altatások között szunyókáltam egykicsit, így kiment az álom a szememből... Így csevegek egy kicsit veletek!

Roz,
nem igazán értek az epilepsziához, de azt teljesen megértem, hogy aggódsz. Szerintem amíg élünk velünk lesz az aggódás a gyerekeinkéért, pláne, ha ilyen bajok vannak (remélem lassan csak voltak), mint Nikivel. Egyébként nagyon édes a sorozat a tojásfelütésről, jó kis segítséged van.
Sam, köszi az infókat az anyatejleadásról, a barátnőm már jelentkezett is érte, inkább az én tejemet adja, mint tápszert. (Bár Nekik csak elvétve kell.) Lasssan nekiállok a vizsgálatoknak. Nagyon szépek a csajszikák, köszi a tanácsot a nagyizással kapcsolatban, maradtam annál, hogy 2 nap múlva hozzák is vissza... Addig csak kibírom valahogy.
Ja, a gáztbekötésért sajnállak, mi a vízzel jártunk így. Idén tavaszra igérték, de az önkormányzat elfelejtett elkülöníteni erre pénzt, így esetleg jövő tavasszal lesz vezetékes vízünk.

Bepa, szépek az eredményeitek, szerintem azért ne stresszeld magad, hogy mekkora lesz, meg fogod szülni szépen természetesen!

Seriff,
akkor már lehet tervezni Hanci mellett, vagy annyira nem szoktál? Kamillával pár hónap után muszáj volt mindennap legalább 1x kimozdulni otthonról, igaz, akkor nem volt kertünk. Lelkibeteg voltam, amikor azon a télen olyan havazás volt, hogy néha az utca végéig nem tudtunk elmenni, annyi volt a hó Kép( Volt, hogy csak egy doboz tejfölért mentem 1 órát..

Sziasztok:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?