Pviki
Tulajdonképp nincs rá utaló jel, hogy fogynna a tejem, csak mivel nem érzem őket olyan teltnek, mint az elején, néha olyan kényszerképzetem támad, hogy nincs benne semmi. De aztán kiderül, hogy van, és tényleg feszes lesz reggelre. Én is azt csinálom, hogy megtapizom,melyikben van több és avval kezdjük a szopizást, és közben be is indul a másik is. Azért írtam erről, mert nekem is volt olyan túlerőltetős nap után, hogy azt hittem, kész, vége, de aztán másnapra helyrezökkentünk, meg végül is Rozi sem reklamált.
Még kb két hónapig (ill most már másfél) csak anyatejet szeretnék adni.
Kár, hogy nem fogsz ráérni, de ami késik, nem múlik, majd szeptemberben eljössz a talira
Connie
Na ugye, hogy el lehet felejtkezni az evésről, azt hittem, csak én vagyok ilyen butus, képes vagyok néha du 3-kor enni először, mikor már megfájdul a fejem. Egyébként meg pont reggel kell enni tartalmasabbat, illetve délig, és du már kevesebbet. Így volna ideális
De, jól emlékszel, hogy kempingezésről volt szó, csak most ölünkbe pottyant egy jó lehetőség és úgy tűnik ki is fogjuk használni. Hát, kíváncsi vagyok, milyen lesz, elmesélem, megígérem, már ha addig nem fogtok elfelejteni.
Delfinke
Köszi Neked is!
Lányok, egyszer felvetettem a Csemetéink csemegéi könyvet, hogy ismeritek-e és ma megnéztem egy könyvesboltban. Vannak benne nagyon jó ötletek, csak drága és sok benne a kép. De maga a szöveg rész, már amennyit el tudtam a boltban olvasni, az tetszett. Még nem tudom megveszem-e. De pl van benne avocados recept is és nem is gondoltam volna, hogy adható kicsinek (azt hiszem 8 hós kortól talán, nem emlékszem).
Vezso