Új privát üzeneted érkezett!

Akkor ezekszerint én ezt a tea dolgot most jól elb***tam.
Én pont a ciklus 2. felében kezdtem inni Kép

Kép
Kép
beuka

Húha! Akkor tegnap kellett volna elkezdenem inni. A múltkor kicsit később kezdtem. Ma este már meg is kezdem a teaivást.

Szelivi!
Nem szabad bosszankodni az ilyen tahó viselkedésen. A stílus maga az ember! Ahogy egy okos ember mondta.

Betti
betti73

Lola!
Húúúú. Most jól ledöbbentettél. Lehet, hogy tök jól segített az első felében, aztán a megtermékenyült petike gyengébbnek bizonyult? Mert késett 1 napot. Úúú, de nagy hülye vagyok!
Na mindegy, ezen már nem tudok segíteni. Akkor most már jobban fogok figyelni.Kép

Szelivi!
Nem is tudom, mit mondjak. Amit tudnék ehhez hozzáfűzni, az túl cifra...Kép Még a végén kidobnának innenKép

Beu!
Konkrét elképzelésem nem volt, csak mindenről írtál, csak arról nem mi van veled.
Ja! Megkaptam a képeket!!! Annyira, de annyira tök jó a házatok! Van stílusa és nagyon tetszik!
Meg se merem kérdezni, mennyibe került a belső berendezés.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica köszi a dícséretet! A belső berendezés: a nappali bútor és a két szoba teljes bútora már megvolt a régi házunkban. Ami új az a konyhabútor (igen az elég húzós volt Kép) meg az előszobabútor. Jó meg persze a fürdő is teljesen új!
Nektek nincs bentről képetek? Küldhetsz ám!!

Igazából ott vagyok a tábla (majdnem) tetején, de nem akarok senkit illúziókba ringatni (főleg magamat nem) hisz megint tele vagyok pattanással ami általában annak a jele, hogy meg fog jönni.
Ráadásul ezt a cickafarktea dolgot is jól elszúrtam Kép. na minden nem csüggedek, jövő hónapban még több vitamin, még több napsütés, és még kevesebb aggódás Kép Hú de könnyű ezt így leírni Kép bezzeg megtartani Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka!

Hajrá!! A kevesebb aggódást nekem is meg kellene tanulnom! Kép

Betti
betti73

Beu!
Még nincs bentről digit képünk, csak olyan amit telefonnal csináltam. Mint már máskor mondtam, csak a férjem m.helyéről tudok küldeni bármit, mert ezzel a betárcsázóssal nem tudok. De nagyon igyekszem bejutni hozzá, csak tudod 5-ig dolgozok, utána rohanok haza és még motorozni 10km-t és legyen szabad gép...szóval nem egyszerű, de igyekezni fogok.
Majd csinálok jó sokat az új gépünkkel és lehet nézegetniKép

Na megyek felmosni, meg zárni.
Lehet, h még bekukkantok.
Pá-pá!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy most ennyire hanyagollak Titeket, de embertelen ami itt van a cégnél. Szerintem már rég ledolgoztam a szabim felét előre, de mindegy.
Nem is nagyon tudok mire reagláni, mert csak végigfutottam az oldalon, de sokat gondolok rátok. Olyan fura, mert tulajdonképpen egyikőtökkel sem találkoztam sose, de mindenkiről kialakult már egy kép bennem és pont úgy tudok rátok gondolni, mint a többi barátnőmre, akikkel azért találkozni is szoktam. És ez tök jó. Nagyon kiváncsi vagyok milyen ütemben fogunk bebabásodni. Na jók legyetek. Puszi mindenkinek. Holnap még jövök búcsúzkodni aztán egy hétig nem leszek.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Örülök, hogy még a nagy hajtás közepette is gondoltál ránk. Egyébként én is úgy vagyok ezzel a lelkes kis csapattal, mintha mind a barátnőim volnátok! És ez tök jó. Mert sajnos én "csak" a férjemmel meg Anyukámmal tudok erről beszélgetni. Még az eddig legjobb barátnőnek hitt egyén is azt mondta az x-dik sikertelen hónap után, mikor panaszkodtam, hogy megint nem jött össze, hogy: "Jajj, már teljesen bele vagy hülyülve."
Hát kapja be!
Jó nyaralást, Kamilla!Holnap csak délután leszek, beszélünk még?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Először is köszi mindenkinek itt is az együttérzést, aranyosak vagytok.

Szelivi!
Gratula a csíkokhoz, vigyázz magatokra!

Lola!
Ne hidd, hogy olyan marha erős vagyok, nagyon sz.. érzés. Főleg, hogy azt mondja mindenki, hogy jobb így, meg majd lesz másik, stb. De nekem ez a baba kellett volna, nem másik. Ezt tényleg csak az tudja igazán, aki átélte.

Először azt gondoltam, hogy nem is akarok többet terhes lenni, mert én mégegyszer ezt nem élem túl. Meg a következőnél majd retteghetek, hogy vajon megmarad-e? Amire az elsőnél nem is gondoltam, olyan természetes volt, hogy nem lesz semmi baj. Most pedig a rosszat tetézi az is, hogy várni kell 3 hónapot. És tényleg azt hiszi az ember, hogy ilyeneket csak másoktól lehet hallani, vele nem történhet meg, erre megtörténik. Párom vígasztal, pedig neki is kegyetlen rossz.

Ígérem többet megpróbálok nem nyavalyogni, nem szeretném, ha ilyen negatív energiák terjengenének ebben a topikban.
Babára fel Mindenkinek, én meg kivárom a sorom, jobb híján (ezt, hogy kell írni?)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szelivi,
Ez tök jó! Kép Én folyamatosan azzal fárasztom a pasimat, hogy én nyomozó szeretnék lenni (jókor jut eszembe... Kép), mert mindenben aaaannyira érekelnek a részletek, hogy mindenkit az őrületbe ergetek a kérdezősködéseimmel... Kép Meg mindig logikázok, kombinálok. Kép
De tényleg elég durva ez a hozzáállás... Kép
Nekem 2 idősebb kolléganőm van (50 körüliek), az sem jobb... Kép Folyamatosan mindenkibe belelátják már a gyereket... És ha vkinél tényleg van (előbb-utóbb egyértelműsödik a helyzet), akkor jönnek, az ők már nagggyon régen TUDTÁK dumával.... Én ki tudok akadni rajtuk és ezért is fogadtam meg, hogy nem fogom őket beavatni, ha beköltözik egy kismanó a hasamba. KépKép (Tudom, gonosz vagyok, de ez van. Kép).
Nnnna, lassan én is hazaindulok...

Pusz Mindenkinek:
Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0077aa">Cickafarkról
még egy dolog, amit jó tudni, de nem akarok összezavarni senkit. Na, szóval az a helyzet, hogy hivatalosan azt írják, hogy menzi alatt sem ajánlott inni, hanem leginkább a 4-15. cn-ig. De mivel nekem az utóbbi időben elég gyengécske volt a menzi és volt, hogy 2-3 napig tartott csak, ittam a 2.cn-től, mivel a cickafarknak vérbőséget okozó hatása is van, így a menzi újra 5 naposra állt vissza a teával. De akinek nincs ilyen gondja és normális mennyiségű és színű a menzije, az inkább csak a lecsengéstől igya a PÉ-ig.

Ígérem, többet nem kavarok be, mert már mindenki hókuszpókusznak vagy valami iszonyúan bonyolult dolognak fogja hinni ezt az egészet...Kép

Lola</font>
lolita

Sziasztok!
Köszi a jókívánságokat!
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen régen nem jelentkeztem, de sajna összecsaptak a hullámok a fejem felett. A suli után, mire észhez tértem volna jött újabb "csapás". A 12. héten elkezdtem barnázni. Nagyon megijedtem, csupán egy napig tartott, de éppen elég volt. A placenta elérte a belső méhszájat és ez okozta + állandó méhösszehúzódásaim voltak/vannak. 1 hónapja reggel, este No-Spa-t szedek, amitől sokkal jobb és már nem szúrkál a hasam annyira. A barnázás után 1 1/2 hetet feküdtem, de most újra dolgozom. Nem tudom meddig fogok, mert sajnos az üléstől estére fáj a hasam és a hátam és kockáztatni nem szeretnék. Jövő héten megyek a 18 hetes UH-ra, már alig várjuk! :-)

Nata a tábla elejéről 2005.07.10-én egy édi kisfiúnak adott életet. Leventének hívják!

Próbálok mielőbb visszaolvasni!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Köszike a teáról az infot,én is a múlt hónapba a 2. felében kezdtem el inniKép(akor az felesleges volt).Na mindegy azért nem adom fel,iszom a pé-ig,és naponta mennyit ajánlatos inni?(elég a 2 reggel és este)???
Vendég

Helló csajszik!!

Melincsi ténlyeg nagyon régóta nem voltál már! Elég aggasztó lehet ez a folytonos has és hátfájás, de a lényeg az, hogy nem lett semmi gond Veletek!!!Növekedjetek ésvárjuk a 18 hetes UH képeket!
De jó, akkor GRATULÁLUNK NATÁNAK!!! (Egyébként honnan tudsz róla? Olvastad valamelyi kmásik topicban?)

Vica jól van türelemmel várom a képeket!
Ezzel a barátnő dologgal és Veletek én is így vagyok. Nem találkoztunk még soha, de meg tudjuk beszélni a dolgokat, hisz egy cipőben járunk. Mondjuk nálam az a különbség, hogy anyukám nem tudja (bár gondolom sejti) hogy próbálkozunk, de a barátnőim nagyjából tudják.

Emese szerintem nyavajogj még egy kicsit nyugodtan, hisz ez tényleg annyira szar (á ez nem is jó szó,.) helyzet!
Kitartás és sok-sok erő a köv 3 hónapra!!!

Kata nem vagy gonosz! Teljesen igazad van. "az ilyenekkel" így kell bánni!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Tök jó, hogy ma iylen sokat írtatok!

Betti!
Idén én is csak másodszor voltam. Múlt héten a barátnőm lányával, de akkor csak 4 után mentünk, ma meg a ygerkőcökkel fél 11 től fél 6-ig. Nagyon-nagyon szuper volt, jöttek a barátnőmék, a volt szomszédunkkal is összefutottunk. Úsztam 6 hosszt a Martinnal, ami angyon-nagyon jól esett. Múlt héten a 2-től majdnem összeestem, de most még simán úsztam volna u.ennyit, csak Viki már ngyon várt. Meg az egyik tanítványom, is volt, aki most érettségizett, ő a fogadott lányom. Õ nem úszott, és addig a partról néztek a Vikivel. Jól lebarnultunk, nekem a lábam egy kicsit megpirult ott, ahol a rövidnaci eddig takarta, de nem vészes. Martinnak az arca piros rettentően. Hazajött velünk a volt szomszéd kislány, nekem még 6-7 között tanítványom volt, fél 8 fele jött a Petra anyukája, addig jót játszottak az udvaron a gyerkőcök, még avacsit is le kellett nekik vinni. Kép Holnap majd lefotózom a gyerekeket miylen színük let, de ma elég fáradtak voltak, fürdés, aztán azonnal el is aludtak. Fényképezőt nem mertem kivinni hátha v.ki lenyulja.
Amúgy amikor úsztunk jött egy gólya a pont fölém, körözött 2-t 3-t és elrepült... KépKépKépKépKép
Betti egyébként kezetfoghatunk, én is csak cickafarkot iszom és hőmérőzök, meg UH-ra járok... Kép

Lolita!
Hol lehet iylen részletes leírást találni a cickafark teáról? Érdekelne.

moni

Móni de jó volt Nektek ma!!!
itt van egy oldal a cickafarkról:
http://www.vegetarianus.hu/irasok/gyogynovenyek/cickafark.html

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Köszi!
De itt sem olvasni oylanokat, amiket Lolita írt...

moni

<font color="0077aa">Moni,
asszem annak idején a babanet keresőjébe beütöttem a "cickafark"-ot és mindent elolvastam, amit kidobott. De a legtöbbet épp a 'Babát szeretnék' topikunk alatt jóval lejjebb található 'ISZAPKÚRA' topikban olvasható. Másrészt nekem megvan az ősklasszikus Maria Treben könyv az Egészség Isten patikájából címmel. Ez minden háztartásban meg kéne, hogy legyen. Abban 3 A4-es oldal van teleírva a cickafark hatásairól és elkészítési módjairól (ülőfürdő, tea, hidegfőzet)

De már az is elég, ha az ISZAPKÚRÁ-t elolvasod. Kép

Lola</font>
lolita

Sziasztok, gyorsan írok aztán megint kezdődhet az őrület.
Szóval én a barátnőimmel nem tudok ilyenekről beszélgetni és ez nagyon bánt egyébként. Egyik este (még tavasszal) mikor volt egy kis összejövetel (csaj-buli) akkor megemlítettem, hogy mi már úgy gondoljuk, hogy jöhet a gyerek, de annyira szarul esett ahogy reagáltak, hogy már nem is akarok velük ilyenekről beszélni. Az egyik csajszi egy karrierista-élfeminista, a másik kettő meg még azzal küzd, hogy megtalálja élete párját (tudom, hogy bunkóság ilyet mondani, de szerintem féltékenyek rám, amiért én már megtaláltam az igazit, van egy házunk és már csak a gyerek hiányzik) Szóval finoman közölték, hogy hanyagoljuk ezt a témát, mert őket ez idegesíti. Hát köszi. Ezért is örülök nektek, mert legalább van akikkel meg tudom beszélni a dolgokat.

Lassanként már páfrányosodni kéne a mikroszkópnak. Kiváncsi leszek. Párom halálra röhögi magát már rajtam, de azt mondta ő is kiváncsi, hogy mutat-e valami változást félidőben.

Na mentem. Majd délután még jövök "búcsúzkodni". Hogy fogom kibírni 1,5 hétig net nélkül?

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt Lányok!

Csak Veletek tudom megbeszélni én is ezeket a dolgokat! Örülök, hogy Rátok találtam! Kép Persze a párommal is mindig megbeszélünk mindent, de őt nem akarom a sok hülyeségemmel terhelni. Van egy barátnőm, aki 9 évvel idősebb, neki nincs családja, ő tudja csak, hogy mit tervezünk, ő nagyon drukkol, hogy ha már neki nem lesz, akkor legalább nekem legyen babám! Kép

Lolita!

Köszi a teainfót!

Móni!

Várjuk a gyerkőcképeket! Kép

Tegnap este egyébként még egy kicsit kiborultam, sok volt, hogy a kolléganőm terhes, nekem meg megjött. Pár éve egy kolléganőm már elment szülni mellőlem, akkor fél évig egyedül csináltam mindent, volt hogy hajnali 4-ig bent voltam reggel 7-től, de még meg sem köszönték. Csak fél évnyi sírás után sikerült kiharcolnom, hogy felvegyenek valakit, aki most éppen terhes. Ennek a nagy hajtásnak aztán egy jó kis pajzsmirigyműtét lett a vége néhány hónap múlva. Két jóindulatú csomót operáltak ki a pajzsmirigyemből. Ez most nem hiányzik!

Na többet tényleg nem nyavajgok ezen a dolgon. Kép Összeszedem magam és megnyugszom. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Melincsi!
Az a jó, hogy nincs semmi baj. Szerintem ha kockázatosnak tartod, inkább hagyd abba a melót! Vigyázz magatokra!

Moni!
Tök jó volt nektek! Én csak akkor jutok el strandra, ha lemegyünk Balcsira. Most hétvégén is megyünk, de állítólag elromlik az idöKép

Kamilla!
Jó lesz nektek! Pihenjetek sokat!

Nekem nagyon szerencsém van a barátaimmal. Mindenki rákérdez általában, és ha mondom, hogy próbálkozunk, akkor örülnekKép Igaz, egyik barátom viccesnek találta, ahogy majd tolatok nagy hassalKép Ezt még nekem is nehéz elképzelni...

Kép
Kép
maminti81

Betti!
Hát, nem irigyellek! Föleg a mütét miatt! Még van idöd, hogy most hamarabb kisírj egy új munkaeröt, ugye?Kép De hátha már téged sem fog érdekelni...Kép

Kép
Kép
maminti81

Kata!
Átírnád a táblában az életkoromat 24-re? Én is öregszem...Kép

Kép
Kép
maminti81

Jó reggelt!!

Kamilla valóban igazad lehet a féltékenységgel kapcsolatban. teljesen egyetértek azzal, hogy itt tudjuk a legjobban megbeszélni "ezeket" a dolgokat. Mi megértjük egymást! Legyen ez egy ilyen "láthatatlan" barátság közöttünk!
Ha már nem találkoznánk éppen délután, akkor nagyon jó nyaralást kívánok Nektek, sok pihenéssel és sok......!!!!
Kitartás még a mai napra!

Betti a párommal én is így vagyok: meg beszéljük a dolgokat, de nem akakrom ennyi mindennel fárasztani.
NAGYON DURVA, amit a munkádról írtál. Hajnali 4-ig?!?!?!?!?!? És ráadásul az a pajzsmirigy dolog! Nem csodálom, hogy kezdessz bepánikolni! DRUKKOLOK, hogy felvegyenek valakit, vagy nem is, azért DRUKKOLOK a legjobban, hogy Te is elmehess babázni!!!!!!

Lolita köszi a tippet!!
Te most hol tartasz? MIkor mész megint UH-ra?

Kép
Kép
beuka

Maminti szerintem a legtöbb ember (akinek van egy kis szépérzéke) szépnek és boldognak látja a kismamákat még nagy hassal is, akár tolat, akár nem Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka, Maminti!

Köszi az együttérzést és a drukkokat! Nagyon jól esik.

Maminti!
Te is oroszlán vagy? Mikor volt a szülinapod?

Betti
betti73

Betti!
MaKép Én is oroszlán vagyok, de szinte semmi oroszlán-tulajdonságom nincs...

Kép
Kép
maminti81

Boldog szülinapot Maminti!!!! Kép Isten éltessen sokáig! Nekem július 26-án volt a szülinapom! Nekem sincsenek oroszlán vonásaim.

Betti
betti73

Köszi szépen!Kép Utólag neked is boldog szülinapot!
Akkor mindketten ál-oroszlánok vagyunk?Kép

Kép
Kép
maminti81

Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Gyorsan a táblák, aztán ebédidőben próbálok hosszabban jönni:
Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Maminti,
Boldog születésnapot!

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Boldog szülinapot Maminti!!Beuka!Köszike a tea infot,az olajos része "rám férne"lelki bajokraKép
Akor én jól elszurtam a dolgot kb .2hete minden nap iszok 2 csészével,és ma vagyok a 3,nap,ma nem iszok teát!Holnap kezdem el.Remélem azért használ.Képzeljétek el ma jöttem haza a boltbol és beszélgettem at Andi bnömmel,aztán elöjött a baba téma ,és mondta teljessen le kellenne mondanom a sok idegeskedésröl,mert igy nem fog összejönni.Én ettöl kész lettem Kép ,mert a mhelyen délután ketten vagyunk (és 1 ember 5 munkáját végzi el,nagyon fáradt vagyok minden este meg tiszta ideg)Valahogy ezen kell változtatnom,mert ilyen körülmények közt nem lesz babaKép Ezért remélem a tea segit majd ,és megprobálok lassan dolgozni!!!Köszike ,hogy leirhattam mert valakinek el kell mesélnem"a páromnak nem akarom mert csak felhuznám vele".Mondtam neki menjünk el 1 hétre nyaralni de ö nem akar,de rá fogom szedni!!!!Jaj de jó lenne 1 hétig a mhelytöl távol és lesz..nák mindent!!Csak pihenni!!!Bocsika kicsit hosszu lett!!!
Vendég

Keditke!

Jól tetted, hogy leírtad! Ezért vagyunk itt mindannyian. Az idegeskedésről, szorongásról szerintem sokunknak le kellene most szokni. Lehet, hogy egy kis jóga segítene! Kép

Betti
betti73

Muszáj leirnom egy történetet!!A volt oszt.nöm 1 év után elment a nödokihoz a párjával és kiderült nem lehet gyerekük,lombikot nem akartak.Beletörödtek,hogy nem lehet gyerekük és láss csodát 1 év mulva terhes lett és most nagyon boldog anyuka!!!Na ehez mit szoltok!Gondolkodtam rajt de azért a hömérözést nem adom fel,se a teát!De lehet ha nem gondolnák a dologra akor sikerülne?De azt nem tudom megtenni,hisz a környezetembe mindenkinek van babája,nehéz lenni nem ara gondolni nekem mért nem sikerül!Kép
Vendég

Keditke!
Ez nagyon jó történet!
Én is találkoztam olyan házaspárral, akiknek azt mondták, hogy nem lehet gyerekük, 2 gyerköcöt örökbe fogadtak, és akkor lett állapotos, és teljesen egészséges babájuk lett!Kép
Nagyon sokszor hallom, hogy azért nem jön össze a baba, mert nagyon görcsösen akarjuk. De tényleg nagyon nehéz nem görcsölni rajta!

Kép
Kép
maminti81

Teljessen egyet értek!!Én is mindig csak szomorkodom ez miat.Könnyü azt mondani hogy nem szabad ara gondolniKép
Vendég

Nekem a kolléganőm is azt mondta, hogy nem akarjam görcsösen. Ezt könnyű annak mondani, akinek "csak úgy" összejött és nem tervezte. Aki elhatározta,hogy szeretne, annak betelepszik a kis buksijába a dolog és onnan nehéz kipiszkálni. Kép

Betti
betti73

Keditkegyere nyugodtan és beszéld ki magad, nem győzöm elégszer isméteni, hoyg ezért vagyunk mi egymásnak!!
Nagyon jó lenne ténlyeg elmennetek valahova egy hétre!
igazad is van, ne tágíts az elképzelésed mellől!!!

ANITA!!!! mi van Veled???? (ha még mindig Ausztriában vagytok, akkor bocsi, hogy zaklatlak, de kíváncsi vagyok!!

Vica Nem dolgozol? vagy bedöglött a Net?

Hanjni, Nolina ??? Merre vagytok?

Kép
Kép
beuka

Kata ha elárulod nekem, hogy hogy és miben csinálod a táblát, akkor ha gondolod segítek a szerkesztésben, mert látom, hogy még mindig nagyon el vagy havazva Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Bea, ha gondolod én el tudom neked küldeni az én fajta táblát.

Maminti én is boldog születésnapot.

Lányok, nem is gondoltam,hogy ekkora vihart kavarok azzal az egy szerény kérdésemmel, hogy mikor kell inni a teát Kép.

Nekem már görcsölget időnként a hasam, bár a hőm még 37, de szerintem ma holnap megjön. Pedig most is kint alszunk a telken hétvégén Kép Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Különben én is csak veletek beszélem meg ezeket a dolgokat, meg a párommal. Valahogy úgy érzem más nem ért meg. Mindenki azt mondja hogy fiatal vagyok még hozzá. Anyu meg tudja hogy próbálkozunk, és ha mondom neki,hogy kicsit fáj a fejem, vagy hányingerem van, egyből azzal jön, hogy biztos terhes vagyok. Kicsit elegem van belőle, inkább nem is mondok semmit. Szóljatok rám, már megint panaszkodom.

Ja, és ma hülyeségből nyaltam egyett, és olyan páfránykám lett, hogy szinte szabad szemmel is látható Kép. Valószínüleg igazat mond a kütyü Kép.

Kép

Kép
vkhajni

De hát ma is dobtam táblát! Kép Kép
kata1977
Hatvan

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat!Kép

Hajni!
Valahol hallottam, hogy mensi elött is vannak a nyákban olyan anyagok, mint a termékeny idöszakban. De lehet, hogy csak összekeverem valamivel...
Nekem is fájdogál a hasamKép

Kép
Kép
maminti81

<font color="0000ff">Lolita!
Elfelejtettem válaszolni neked a másik topicban... Inkább ide írom, itt többet jársz:

Sajna nem kaptam választ arra sehonnan, hog ymikor alakul ki a nyákdugó. Én úgy gondolom, hogy a 12. hét körül, de ez nem teljesen biztos, sőt!!!
Azért rákérdezek még egyszer, hátha...

Proone
23+1</font>

KépKépKépKép
proone

Maminti, én csak azt hallottam ezzel kapcsolatban, hogy aki babás annak végig vannak páfránykái. De neked is igazad lehet Kép. Csak olyan érdekes, hogy egész hónapban nincsenek, a végén meg hirtelen tele lesz Kép. Ez szemétség.

Kép

Kép
vkhajni

Hú, csajok, annyit írtatok...

Beu!
Aranyos vagy, hogy hiányoltálKépKépKép

A barátnő témához: Vajon miért lehet az, hogy majdnem mindegyikünk barátnői ilyen hülyén állnak a baba-dologhoz? Talán mind irígy???
nekem a "barátnőm" még a házunkra is olyan irígy, hogy már nincs is kedvem megmutatni neki, ha elkészülönk valamivel, mert látom rajta, hogy zöldül az epétőlKép
Meg csak azért akar mindenáron(!!!) férjhez menni, hogy ő is,ő is,ő is!

Hajni!
Anyámmal én is dettó így vagyok. Kár volt elmondani. Bár mikor meg az ő vállán sírtam ki magam, akkor meg jó volt...fujj, de szemét vagyok.

Kata
Én nagyon meg vagyok elégedve a tábladobási-gyakoriságoddalKép Kép Kép

Melincsi
Örülök, hogy újra jelentkeztél. Remélem minden rendben lesz veletek ezután!Kép

Kamilla
Ha még olvasod:

Maminti!
Utólag is boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betti!
Azért próbálj meg megnyugodni és csak egy kicsivel kevesebbet gondolni a témára. Ha mindennap csak egy perccel kevesebbet foglalkozol vele, akkor rövid időn belül szép eredményt érhetsz elKépKépKép

Most ezt elküldöm, aztán leírom, mi volt a doki(k)nál.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Várjuk a doki beszámolót!

Most már sokkal jobb kedvem van, köszi neked is a bíztatást. Kép

Betti
betti73

Szóval 9-re mentem a homeopata, ideggyógyász, pszichiáter, akupunktőr dokikhoz. Most pont erre volt szükségem, hogy ilyen sokmindenhez értsenek, mert nem vagyok egyszerű eset. Rákötöttek egy számítógépre és 40 percig rajta voltam. Aztán kidobott egy nagy csomó eredményt, amiből a fő dolgok a következők voltak:
-mivel 16-21 éves koromig fogigátlót szedtem, nem tudott kialakulni teljesen a női-hormonháztartásom
-öröklött szénanáthám van
-az allergia hajlamom megmaradt (sajnos) Erre azt mondta, hogy nagyon sürgősen ki kell kezelni, mert sterilitást okozhat. (Na, erre jól beijedtem)
-kissé elszaporodtak megint bennem a gombák (szintén a hormon egyensúly hiánya miatt).
Biztos így hülyeségnek tűnik Nektek (nekem is elsőre úgy tünt), de olyanokra rákérdezett a vizsgálat közben, hogy egyértelmű volt, hogy nem a hasára üt és a számítógép olyat mutat, ami valóságos. Pédául kérdezte, hogy nem volt probléma a székletemmel(bocsiKép) mostanában? Mondom tegnap erős hasmenésem volt, és megmutatta a képernyőn, hogy erre, lehet következtetni az ott megjelent értékekből. Meg kérdezte azt is, hogy : Magának nagyon erős görcsei vannak mezeszkor, igaz? Hát persze, hogy igaz, Nektek is mondtam már.
Na meg még sok ilyen volt. Szóval tudnak valamit. Mert 2-en vannak. Egy néni meg egy bácsi. 50-60 körüliek és nagyon szimpatikusak.
Ja és kaptam 5 féle bogyót, napont 2x kell ennem.
Azt mondták, hogy jobb is hogy nem estem még teherbe a Clostytól, mert nagyon valószínű, hogy nem tudtam volna kihordani(a hormonális zavar miatt) Szóval eszegetem a bogyókat és azt mondták várjak türelemmel pár hónapot, utána mikor nem is várom, biztosan spontán teherbe fogok esni.
Még arra kértek, hogy ha sikerül, akkor feltétlenül szóljak, és ha megszületett, akkor vigyem be megmutatni a babát. Olyan jól esett.
Na ennyi, mert leszakad a kezem.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?