Szóval 9-re mentem a homeopata, ideggyógyász, pszichiáter, akupunktőr dokikhoz. Most pont erre volt szükségem, hogy ilyen sokmindenhez értsenek, mert nem vagyok egyszerű eset. Rákötöttek egy számítógépre és 40 percig rajta voltam. Aztán kidobott egy nagy csomó eredményt, amiből a fő dolgok a következők voltak:
-mivel 16-21 éves koromig fogigátlót szedtem, nem tudott kialakulni teljesen a női-hormonháztartásom
-öröklött szénanáthám van
-az allergia hajlamom megmaradt (sajnos) Erre azt mondta, hogy nagyon sürgősen ki kell kezelni, mert sterilitást okozhat. (Na, erre jól beijedtem)
-kissé elszaporodtak megint bennem a gombák (szintén a hormon egyensúly hiánya miatt).
Biztos így hülyeségnek tűnik Nektek (nekem is elsőre úgy tünt), de olyanokra rákérdezett a vizsgálat közben, hogy egyértelmű volt, hogy nem a hasára üt és a számítógép olyat mutat, ami valóságos. Pédául kérdezte, hogy nem volt probléma a székletemmel(bocsi
) mostanában? Mondom tegnap erős hasmenésem volt, és megmutatta a képernyőn, hogy erre, lehet következtetni az ott megjelent értékekből. Meg kérdezte azt is, hogy : Magának nagyon erős görcsei vannak mezeszkor, igaz? Hát persze, hogy igaz, Nektek is mondtam már.
Na meg még sok ilyen volt. Szóval tudnak valamit. Mert 2-en vannak. Egy néni meg egy bácsi. 50-60 körüliek és nagyon szimpatikusak.
Ja és kaptam 5 féle bogyót, napont 2x kell ennem.
Azt mondták, hogy jobb is hogy nem estem még teherbe a Clostytól, mert nagyon valószínű, hogy nem tudtam volna kihordani(a hormonális zavar miatt) Szóval eszegetem a bogyókat és azt mondták várjak türelemmel pár hónapot, utána mikor nem is várom, biztosan spontán teherbe fogok esni.
Még arra kértek, hogy ha sikerül, akkor feltétlenül szóljak, és ha megszületett, akkor vigyem be megmutatni a babát. Olyan jól esett.
Na ennyi, mert leszakad a kezem.