Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, bocsi, bocsi!

A legujabb frissítés!

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok

Zsebike
Csak hétfőn megyek. Van még pár napom.
TegnapKépKépKép. Az én párom bankintézetben dolgozik, Képingeket hord.
Ma pedig szabin van a párom és megyünk a szentendrei skanzenba.Kép

Szép napot mindenkinek!

Renóca
Kép
süni_renóca

Sziasztok

Zsebi
nekem még csak egy beültetésem volt, csak 3x szuriztam magam biztos ez zavart meg.
Szóval én a második lombik előtt állok

Semmi jó hírrel nem szolgálhatok :-(
Azért kellett tesztelnem, mert nem jött meg csak barnázott. Csak mellette az a gáz, hogy egész júliusba fájt a hasam alja (petefészek, méh), de nem vagyok felfázva.A menism környékén olyan görcseim voltak, hogy 4 óránként vettem be gyógyit. És csak barnáztam. A hasam, hátam ugyaúgy fáj (olyan mint amikor meg akar jönni, csak egész hónapba)
Teszteltem, első olyan volt, hogy ha akarom látom ha nem akarom nem látom a plusz csíkot
(ClearBlue-val). Ezért a férjecském elment hozott még egyet és fél óra múlva megcsináltam egy újat azon negatív volt. Szóval, foggalmam sincs mitől kínlódok. Remélem minnél előbb rám néz a Krizsa, mert van, hogy napközbe le kell dölnöm úgy fáj. Sajnálom, hogy nem jó hírrel jöttem :-((
byby

Byby,

az a legjobb, ha kiharcolsz mielőbb, sőt: azonnal egy uh-t. Szólj, ha sikerült!
Volt már ilyen nekem, sajnos az azért volt, mert elmaradt a peteérés, és cisztásodott a petefészek, az szúrt (még 2 éve). És ez magyarázza meg a barnázást is, nem fut le rendesen a ciklus.
De még az is lehet, hogy más van a dologban... de ez csak úgy derül ki, ha megnéznek mielőbb!

Esetleg hőt nem szoktál mérni? Sokban segíthet (hogy fent van-e még).
s_norka

Kedves Kriszta,

Szép nap ez a mai!
Hamarosan teszt lesz, nem is akármilyen.
Dedina zebrája remélem már fakulgat!
Hogy gondolataid csak a szülinapra tereljük ma, fogadd tőlünk ezt a kis ajándékot!

http://www.123greetings.com/view/7CJ30802003950997

Farkasok

Kép
farkasok

Nóri

Holnap megnéz a doki,ő ajánlotta fel, nagyon rendes
nem szoktam a hőmet nézni, egyébként ez olyan érzés mintha bármikor meg akarna jönni, + nem birok se tornázni se emelni, mert egyből megfájdul. Neked is ilyen volt?
ha a teszt nem mutatja ki, attól ők láthatnak vmit?
byby

Hát nem is tudom... nekem inkább szúrós, feszítős érzés volt, kicsit puffadt volt az alhasam.
Kitartás, holnap már okosabbak lesztek. Hanyadik cn.en vagy, és mikor kellett volna rendesen megjönnie?
Van, akinek leghamarabb csak a 7.héten mutatta ki a teszt a babát... Kép
s_norka

Sziasztok!

Megvolt a mai uh.
Egészen jól állok magamhoz képest.
Bal oldalon van kettő 14mm-es,és jobb oldalon egy 10mm es tüszőkém.
Pénteken megyek reggel megint uh-ra,és gondolom akkor eldől mikor lesz az inszem.Kezd izgi lenni a dologKép
Kriszta!
Boldog szülinapot kívánok én is!Kívánom,hogy minden álmod mielőbb teljesüljön!
Unique!Lehet hogy kellene még a menogon,bár most a déliben még kaptam 5 ampullával.Csak én vidéki vagyok,nem tudom hogy tudnánk cserélni. zsuzsa31@citromail.hu az emailem.De ha van ötleted szívesen fogadom.
Most megyek!
Sziasztok!Kavicska
kavicska

Nóri,
a barnázás már a 22cn napon jött, rendesen csak
31-én valahogy kellet volna megjönnie
de tudod nem vagyok egy óramű..:-)
holnap kiderül
byby

Kriszta Kép
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Kép

Byby,
azért ne add fel teljesen! Tényleg, hányadik ciklusnapon vagy? Egyébként Woodi és én is azt éreztük, hogy mindjárt megjön. És látod... Kép Ja és a barnázás is belefér a babás állapotba Kép Szóval szurkolok a holnapi uh-ra!

Reggel volt ctg, minden rendben, legközelebb 9-én kell mennem. Bár addigra már lehet, hogy kibújik ez a kis lustaság Kép Ki tudja, lehet hogy csak a 20-i tüzijáték robbantja ki? Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Byby, hát akkor itt semmi nincs veszve, elég hamar van még a teszthez is. Drukk megy!
s_norka

Kavicska,

Pénteken reggel én is ott leszek Kép

Lányok! Mennyire gyakori, hogy elpukkanak idő előtt a tuszők?
Most ezen aggódok, nagyon óvatosan csinálok bármit, a hasam kicsit feszit, de pl. ma nem annyira, mint tegnap, a mozgás egyre kevésbé esik jól.
Még csak kedd van, hol van még a péntek?

Türelmetlen Mka Kép
Vendég

Byby,

Egyszer voltam itt és a terhességi tesztekről érdeklődtem. Az első gyerekem inszemmel jött össze a Kaáliban, a második pedig spontán (valami csoda folytán). Én mind a kétszer először Clearblueval teszteltem és ha akartam, akkor odaláttam a + jelet. Az inszem után a Kaáliban adtak valami terhességi tesztet, de az nem mutatta ki. A második terhességemnél is Clearblueval próbálkoztam először és mintha ott lett volna a + jel. Aztán vettem még másik két tesztet is, de azok mind hófehérek maradtak. Utána voltam orvosnál is (most a második esetről beszélek), ő uh-val is megnézett, majd csak annyit mondott, hogy elég vaskos a nyálkahártya, szedjek egy kis Norcolutot.... Aztán tessék mégis babát várok. Akiknek nem szabályos a ciklusuk (és én nagyon ilyen vagyok), azok nagyon könnyen vétenek az szülészeti- és nőgyógyászati tankönyvek által lefektetett "szabályok" ellen.
Szóval csak azt akartam mondani (jó bő lével...), hogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy holnap mi lesz uh-on, de mondd el a dokinak a + terhességi tesztet. (Én már csak a Clearblue-ra esküszöm)
jabo

Mka,
Nem kellene most porszívózni, hagydd meg apának. Kitartás!!!!

Kép
farkasok

BybyKép
Juj, de izgi! Most nézem csak. Az a "meg akarna jönni, de nem jön" érzés nagyon ismerős nekem Kép Most is ezt érzem, többek között Kép
A tesztek tényleg nem egyformák. Nekem a Lilly mutatta ki esti vizeletből, halványan először a 15. napon. Bár én előtte nem is teszteltem, mert annyi - tesztet láttam, hogy elegem volt belőle, megfogadtam, csak ha tényleg gyanús. Kép
Szóval nagyon drukkolok Érted! Kép
És ha már van olya, hogy ha akarom látom, ha akarom nem, akkor az már jót jelent, de nem akarok elkiabálni! Kép

KavicskaKép
Gondolj, gondolj... Írok privit, jó? Kép (menogon, de csak 5 amp van... Kép
te valami protekciós lehetsz, hogy ma voltál UH-n meg pénteken is mész... Nekem csak jövő hétre adtak időpontot... Kép Kép Kép Úgy látszik, aki már babás, az már nem olyan fontos... Kép

KrisztaKép
Boldog szülinapot kívánok! Kép
Nagyon várom azt a zebrás tesztet! Kép

MkaKép
Nem bizony, a proszívózás még nekem is tiltva van... Kérlek szépen, semmi megerőltetés! Ok? Kép

Stelláról nincs új hír? Annyira szorítok Nekik Kép

LaraKép
nem semmi kis lurkótok van, az hét szentség! A végén még tényleg 20-án fog előbújni, jusztis, csakhogy ne láthasd a tüzijátékot Kép (első kiszúrásom anyával Kép Kép)

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szasztok csajok,
Nagyon koszonom a sok szep jokivansagotKépKép Ki gondolna hogy mar tenyleg ilyen oreg vagyok....nem baj, majd azt mondom most multam 29KépKépKép

Olyan sokat irtatok vasarnap ota, hogy alig birtam visszaolvasni. Az igazsag az, hogy tegnap Londonba kellett mennem, ezert nem tudtam irni/olvasni. Eleg hosszu nap volt, de tuleltem, bar aggodtam hogy sok lesz ez a margaretaknak, de jol viselkedtek, igy epsegben hazaertunk. Megnyugodva konstataltam ma reggel, hogy megvan meg az a fura erzesem... Na jo, ezt nem reszletezem, mert egyre jobban felek attol is hogy csak bemagyarazom.....mar csak 4 nap es kiderul.
Stellat azert sajnalom is hogy ennyire meg kell szenvednie, de remelem hamarosan jobban lesz....mi van ha harmasikrei vannak ?? Nagyon drukkolok neki hogy minden elrendezodjon hamarosan.

Farkasok,
Megkaptam tegnap az sms-t, de mar nagyon keso volt hogy valaszolni tudjak, de igen jol vagyok (unk)...Orulok hogy jol sikerult a nyaralas, meg akkor is ha a pincerek bunkok voltak. Erdekes, nekem iden nyaron mar nem volt ilyen tapasztalatom, pont mondtuk is, hogy mennyire eltuntek a nemet turistak, es ujra a mienk a Balaton. Nem lehet hogy csak Keszthely kornyeke ilyen elnemetesedett ?

Wish,
Mostmar biztos elindultatok, de azert utolag is jo nyaralast kivanok nektek !!KépKép

Byby,
Nagyon szoritok hogy megis baba legyen a dologban holnap KépKépKép

Zsebike,
Utolag is boldog szulinapot a parodnak is KépKép Remelem mar teljesen elmult a fejfajasod es mar kezdetek keszulodni a nyaralasra Kép Bar tudom elobb az eskuvo jonKép Aztan hipp-hopp kezdodnek nalatok is a szurik es folytatodik a sikerszeria. Jo hogy meg mindig tart az optimizmusod- a nyaralas utan meg meg jobb lesz a kedved az tuti Kép

Mka,
Ne izgulj, a tuszoid nem fognak eldurranni pentekig, akkor igazan jok, h 20-22 mm nagyok, tehat meg van hova noniuk. CSak ha lehet ne eroltesd addig magad, ne emelj, ne bringazz, meg ilyenek !! Minden szuper lesz meglatod !

Kavicska,
Neked is nagyon szoritunk penteken !! Erdekes lehet babak kozott dolgozni, es azon gondolkodni, vajon az en babam hogyan fog kinezni, melyik ittenire fog hasonlitani....Ha eljon az ido, ott szeretnel szulni ahol dolgozol most?

Unique,
Remelem mar jobban viseled a meleget es a szurkalasokat, hamar eljon a jovo het neked is az UH-ra. Ha tudod majd felteszed a kepet nekunk?

Norka,
Szerintem akkor vagj bele a kovetkezo lombikba, mikor az az erzesed, hogy muszaly hogy megcsinald. Egeszen addig, amig egy kicsit is ketelkedsz, ne kezdj hozza. Nalam mindenre ez az aranyszabaly (korabban fiuugyek, munka, vasarlas, barmi, csak akkor erdemes belevagni, ha kerdes nelkul tudod hogy ezt kell tenned)

Lara,
Nem tudom elkepzelni hogy Andor kihuzza 20-ig Kép Szerintem a heten ki fog bujniKépKépKép Neked is jobb lenne, nem ? Ha gondolod-es ez szerintem jellemzo lenne - es nem akarodzik megmozdulni Andornak a het vegeig, kezdj el lepcsozni Kép

Mindenkinek puszi (remelem mindenkinek valaszoltam)
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Renóca!
Az én párom is igekben jár szóval ismerős a téma!!! Kép

Byby!
Én azért a lányokhoz csatlakozva nagyon bízok gyanús vagy te nekem, mint Unique ott is mindenki mondta baba van a dolgoban de ő csak írta hogy ezért azért nem, mi szorítunk!!!!!!!!!
Holnap írd meg mindenképp mi van veled!!!!
Akkor tényleg javítalak és átirom 2. lombikra, és mivel jó kislány vagy és írsz nekünk felteszlek a középső szektorba!!!!!!!! Alul azok vannak akik nem jelentkeznek!!!!!!

MKA!
Nem fognak eldurrani nagyon ritka azért erre vigyáznak! Ezért adják a Gonal mellé a másik szurit, hogy ilyen ne forduljon elő!!!!!!!

Kavicska!
Ez szép eredmény! Megy a drukk tovább!!!

Kriszta!
Nem volt még a párom szülinapja, csak az ajándékot most kellett odadni szeptebmer 11én sajnos nincs F1 az ő kedvéért!
Nem vagy semmi Lonodn, ez egy igazán világjáró baba lesz!!!!

Lara!
Azért reméljük hogy augusztus 20-ig nem húzza ki, de mint tudjuk a te terhességed tankönybe illő szóval illő lenne neki pont 11-én születni ha már ezt számolták nem????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Aranyosak vagytok, hogy így szurkoltok, én nem
engedem érzelmileg bele magam, nem akarok pofára esni :-)
Unique
neked semmi más tüneted, hasfájás?
cici, hányinger semmi? neked meg se jött igaz?
Zsebi
jó leszek és jelentkezek :-)
byby

Zsebi
Köszi elég jól sikerült vasárnap a grillezés, kicsit jobb idő volt.mint az elöző napokban.

Bocsi lányok, hogy nem nagyon írtam, de nekem otthon feltöltőkártyás internetem van, és most lefogyott.És csak kb. 1hét múlva lesz pénzem feltölteni.Most is csak elszaladtam, vagyis bicajoztam, a könyvtárba.
Azért mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!
És prsze a zebrám, már türelmetlenül várja, hogy fehér póni legyen belőle.

Puszilok mindenkit!

Edina
dedina

Sziasztok

Kriszta
Boldog-boldog szülinapot!
Kép

Kavicska
Ezek nagyon jó eredmények! Drukkolunk!

Byby
Kép

Lara
Hogy vagytok????? Bírsz még ücsörögni? Nem fáj semmi(medence, combod)???

Ma jót kirándultunk és nagyon elfáradtunk.
Szép estét mindenkinek.

Renóca
Szentedre-Skanzen
Kép
süni_renóca

KrisztaKép
Nagyon drukkolok! Már csak 3-at kell aludni a + tesztedig? Kell, hogy lakjon odabenn Nálad is valaki! Muszáj!!!! Kép
A meleget elég rosszul viselem. A szurkálások már enyhébbek, most menzisen görcsölgetek. Ma du. lefeküldtem picit aludni, mire felkeltem olyan iszonyú hányingerem és émelygésem lett, hogy csak na. Rá kellett picit pihiznem, hogy fel tudjak kelni... Még mindig érzem a hatását. Kép

BybyKép
Jaj, ne is mondd a tüneteket, mert falnak megyek! Én vagyok a tankönyvi mintapéldány. Hogyne lenne... Cicik érzékenyek, kezdenek feszülni is, éjszaka arra ébredek, hogy érzékenyek és nem tudok hason feküdni Kép Hányinger reggel többnyire, de most most is nagggyon.... Szédelgés változó intenzitással. Poci puffad (néha, néha nem), görcsölget (néha, néha nem), szurkál (néha, néha nem), pfészkeim szurkálnak/tompán nyomnak (néha, néha nem).
Mondjuk miután én a múlt héten + teszteltem (egyet este 15. napon Lillyvel, egyet 16. napon délben Clearblue-val, egyet 17. napon reggel Rapipreggel) 3x pozitívat, elmentem csütörtökön vérvételre a kaaliba és ott is "leigazolták", hogy terhes vagyok. (HCG, progi)
Nem, nekem nem jött meg. Jövő héten szerdán (akkor leszek 6+6) megyek UH-ra Krizsa dokihoz. Kép
Sajna előbbre nem volt hely, nem vagyok protekciós Kép
Én persze már előbb is érezgettem dolgokat, csak mivel a bromocryptint akkor kezdtem el szedni, azt hittem, attól vagyok rosszul... (egyébként még mindig szedem Kép) Azért mondtam itt is a lányoknak, hogy nem lehet terhes. Meg mivel pont abban a hónapban összesen 3x voltunk együtt, nem láttam sok esélyt rá Kép

Nagyon szorítok Neked és holnap azonnal írj, ha megnézett a Krizsa! Mindenem X-ben van Érted! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

LányokKép
Azt hittem, hogy az első heteknél rosszabb nem lehet a hányinger és a szédelgés... TÉVEDTEM. Most rosszabb... Kép Kép Kép Sok folyadékot iszom, hátha az segít. Meg marha meleg is van, az sem használ....

KépKép
unique

Unique,
hányingerre MagneB6 vagy a homeós bogyók, amiket írtam. Próbáld meg, mert még sokáig fog tartani Kép

Kriszta,
London?! Te sem vagy semmi Kép

Renóca,
mi is voltunk a Skanzenban tavaly vagy tavaly előtt, és jövőre is tervezzük, de akkor már Andorral együtt. Köszi a kérdést, hát egyre szarabbul vagyok. Folyton zsibbad a bal lábam, már sírni tudnék. Nem tudok aludni, feküdni, ülni Kép Szülni szeretnék!!!!!! Egyébként más nyűgöm nincs igazán, csak hamar elfáradok. 1-2 josló fájás minden nap van, de már örülnék, ha beindulna. Andor is alig fér el benn, ha rendesebben megmozdul, levegőt sem tudok venni Kép De ez nem annyira zavar, csak az a rohadt zsibbadás.

Lara

Lara

KépKép
lara77

LarámKép
Sajnálom, hogy ennyire megvisel. Gondolom a meleg sem segít rá a dologra Kép Kitartást! Kép (tudom, könnyű mondani) Ez már talán jelentheti a végét, én nagyon remélem. Neked is jó lenne gondolom, ha a sírása miatt nem tudnál aludni, nem a benti hancúrozása miatt Kép

Azt hiszem utánanézek ezeknek a hányinger elleni trükköknek... Ez még lehet rosszabb is? (alig tudok felkelni, inkább fekszem vagy ülök ha nagyon muszáj)

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique,
én sem bírtam felkelni és csak a mandarin ment le a torkomon. A MagneB6-ban a B6 vitamin segíthet, a homeós bogyókat sajna csak most ismertem meg, ezekről nem tudok nyilatkozni. A következőnél tuti bevetem, mert nagyon szar volt az állandó émelygés.
Igazából a meleg nem nagyon zavar, mert van itthon légkondi és nem nagyon mozdulok már ki. Hát bízom benne, hogy tényleg ez már a vége. Jó lenne már túl lenni rajta. Tudom, hogy minden nappal egyre közelebb van az a pillanat, amikor végre a karomban tarthatom, de már kezdek türelmetlen lenni Kép

Pusz: Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Akkor mostmár megy a durkk Andornak hogy bújjon ki!!!! Remélem azért ha most egy kicsit enyhül az idő az neked is jót tesz! Nem kellemes érzések amit leírtál, de én mégis vágyom már rá! Kép Kép

Kép Mostmár akkor valahogy így érzed magad! Remélem nem bántalak meg a képpel!

Unique!
Szerintem nem protekció kérdése hogy Byby már holnap mehet uh-ra hanem igazából nálad ilyen korán még nem látnák a babát, viszont neki ha ott van a baba és így görcsöl és vérezget akkor biztos adnak valami bogyót ami a terhesség megmaradását segíti.
Azért kíváncsi leszek mit szól Krizsa amikor mondod, hogy mi a helyzet! Kép Kép

Renóca!
Jó lehetett kirándulni Szentendrén mi már rég készülünk, de sose jutunk el! Kép

Edina!
Eddig nekünk is telcsis netünk volt, de a cégől (Vodafon) kicsit besokaltam mert nem igazán úgy ment a dolog ahogy az elmúlt egy évben megszoktam és már amúgy is vágyun egy széessávura és most beköttettük, hát nagyon örülök neki!

Lányok S O S
Aki tudott beszerezni Gynevacot még tavasszal hogy sikerült neki????? Nekünk kéne nagyon az emlékeztető injekció miatt és már tök sok helyen próbáltam Pharmafutárnál is de nem tudják beszerzni!!! Előre is köszi a segítséget!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

LaraKép
Azt a mandarint most én is legyűrném, szerintem. Kép Helyette marad a dinnye. Na nem most, talán picit később Kép Te meddig voltál sz.ul? 12. hét?
Nyugalom... Tudod, a türelem kis Andort terem Kép
Tudom, ilyenkor a legnehezebb, amikor már majdnem kinn van, de mégse Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!
Van egy ilyen homeos füzetem (gyógyszertárban ingyen lehet beszerezni) abba a következőket írja a hányingerre terheseknek:
Sepia 9CH napi 2X5 golyócsak (reggeli hányigerek, undorodás bizonyos ételek szagától
Cocculine napi 3X1 golyócska (hányinger, szédülés)
Ignatia 9CH napi 2X5 golyócska (hányinger, gyengeség, szapora szívdoboság érzet)

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,

Én dr. Lázár Erikától kaptam egy kúrára való Gynevacot tavasszal. Az info@gynevac.hu cimre irtam, amit a webolalukon találtam, és ő valaszolt.
Akkor már a patikákban nem volt Gynevac.

Mka
Vendég

Zsebi! GYNEVAC Én azzal a doktornővel vettem fel a kapcsolatot e-mailon, aki a kifejlesztésében dolgozott. Nagyon készségesen válaszolt. A helyzet az, hogy most egy ideig nem gyártják, olyat tud adni, aminek már hivatalosan lejárt a szavatossága, de ő 100 %-ra vállalja érte a felelősséget, illetve ingyen adja. A rendelőjébe kell érte elmenni, annak is megadja emílen a pontos címét. Tudod a dokinő címét vagy előkeressem.
lkt

MKA, LKT!!!!!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, már el is küldtem a mail-t neki remélem jelentkezik és még meg tudjuk kapni nyaralás előtt a 2-2 szurit!
Nekünk lehet hogy ez is segített abban, hogy a kiskatonák többen lettek és hogy nekem is szép sok petikém lett és a nyh. is jó volt.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara,
Gondoltam hogy igy erzel, ezert most elkezdunk drukkolni hogy Andor ne kínozza tovább a mamit és bújjon kiKépKépKép Neked meg kitartást kívánok, esetleg lépcsőzést ??? Hátha az a zsibbadáson is segít ?? Csak találgatok, fogalmam sincs, sajnos, de remélem nemsokára lesz Kép
Addis küldök egy kis+++++++++++++++++++++++++ nyugtató energiát Kép

Unique,
Hát nem jó hír hogy ennyire rosszul vagy. Akkor nem is dolgozol ? Vagy szabin vagy? Valahogy kimaradt nekem ez az info. A Magne B6 vagy az elevit állítólag tényleg segít a hányinger ellen.
Neked egy kis hányingerűző energiát küldök most+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Renóca,
Köszi köszi köszi KépKépKép

Zsebike,
Sajnos nem tudok Gynevac témában segíteni, de látom már kaptál ötleteket. A párodat akkor kicsit előre öregítettem, bocs KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Zsebi,
Stellának nem előlegezünk meg egy zebrát a táblicskuban ?? Ha nekem szombaton kell vérvételre mennem, akkor neki ma kellett volna, nem ? Vagy még várjunk egy kicsit ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Lara, tudom, hogy már létezni sem bírsz (egy volt kolléganőm, aki tavaly pont aug 2-án szült Kép, napról napra tudósított hosszú e-mailekben a közérzetéről), de van két ősi trükk: az egyik a palacsintasütés vagy popcorn-sütés, a rázogatás miatt, a másik pedig nemes egyszerűséggel a szex, a spermában levő oxitocin vagy mi, méh-összehúzó hatású, szülés elején is ezt adagolják, mint tudjuk. Kép Hajrá!
s_norka

Kriszta!
elvileg 4-én van neki a két hét lejárata. Szavazzuk meg ha úgy gondoljátok rajtam nem múlik kiteszem a zebrát!!!!!!
MI LEGYEN??? BABONÁBÓL NE, VAGY IGEN??????????

Lara!
REmélem ma jobb éjszakád volt!!!!!! A CTG-n sem láttak semmit, hogy jönni szereten már???? Esteleg egy kád jó meleg víz is segít a beindulásban!

Na megyek dolgozni! Kép Kép Már nagyon mennék szabadságára, de még odébb van!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok

Lara
Sajnálom, hogy nem jól vagy, de egy-két hét és már csak a szépre és a jóra fogsz emlékezni. Drukkolunk, hogy Andor mostmár bújjon ki. Pihizz (ha bírsz). Ölelünk innen a távolból.
Kép

Tegnap beszéltem Stellával. Úgy néz ki több babóca is van.Kép Minden nap szívnak le vizet, ami nagyon megviseli. Kép
Nagyon örül, hogy drukkolunk. Drukkoljunk tovább.

Zsebike
Én kicsit babonás vagyok. Szerintem elég ha holnap beteszed a zebrát. A zebra akkor is zebraKépKépKép.

STELLA
Drukkolunk!KépKitartás.

Ma sajnos áramszünet lesz a községben. Este, ha tudok jövök.
Szép napot mindenkinek.
Ne dolgozzatok túl sokat.

Renóca
süni_renóca

Zsebi,
nagyon jó a kép és teljesen találó is Kép Akkorát röhögtünk Kép

Kriszta,
köszi a bíztatást. Lehet, hogy tényleg pont 11-én akar megérkezni ez a tankönyv-gyerek Kép

Nóri,
már mi is gondolkodtunk a szex-en, csak ahogy manó forgatja a fejét, olyan erős, nyilaló fájdalmakat okoz a hüvelyemben, hogy nekem ez most már sajna csak álmaimban megy. Egyébként meg már nagyon várom, hogy úgy igazán, jó szorosan összeölelkezve szerelmeskedjünk egyet. De erre még várnunk kell egy kicsit Kép Szóval akkor marad a palacsintasütés és a Kriszta által javasolt lépcsőzés. Lehet, hogy séta után nem lifttel, hanem gyalog jövök fel a lakásba. Ja, és mától riasztható a szülésznőm is KépKépKép

Tudom ám, hogy mindannyian szívesen lennétek a helyemben, nem is szoktam nagyon panaszkodni, bár nincs is rá okom. Az elején az émelygésnek, feszüléseknek is nagyon örültem. Szerintem mi vagyunk azok, akik mosolyogva hánynak Kép Csak tegnap már nagyon kivoltam. De mostanáig aludtam (ilyen még nem fordult elő) és most tök jól érzem magam Kép Megyek is sétálni, találkozom az öcsémmel.

Stella-kérdés: én nagyon örülök a babáknak, de én is babonás vagyok. Pedig nagyon szeretném már látni az ő zebráját is Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Akkor itt van a kutya elásva! A szülésződet vráta meg Manó! Tudta hogy nála szeretnél szülni és megvárta míg a teljes csapat kipiheni magát!!!!! Kép Kép Kép

Stella!
Továbbra is drukkolok!

Akkor én csak vasárnap este frissítem a táblát mert akkor már Kriszta eredménye is meglesz. Pénteken elutazunk, így mikor hazajövök akkor remélem két zebrát is oszthatok egyszerre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara,

Orulok hogy ma mar jobban vagy KépKépKép
Kukucs-kukucs Andor, bujj elo, mar mindenki olyan kivancsi rad es a papa szeretne megolelni a mamat ugy is hogy te nem vagy koztuk Kép

Stella,
Ezerrel megy a drukk. Vajon mikor fogjuk tudni hogy hanyan vannak, csak a 6. heten ? Biztos nagyon megkinoznak ezzel a viz leszivassal, el sem tudom kepzelni milyen lehet, de remelem hamarosan mar csak rossz emlek lesz.KépKép

Zsebi,
OK, akkor tegyuk csak akkor a zebrat, amikor Stella ertesit minket rola... Addig majd en jatszom veluk nehogy elhagyatva erezzek magukat Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Szevasztok,
Már reggel akartam írni, csak meg kellett szerelnem a gépet-iroda- ami még most sem működik, de azért ennek ellenére is találtam magamnak munkát.

Szerintem csak vasárnap frissítsük a táblát ahogy Zsebes javasolta, most ilyen para-piri hangulatom van. Ezerrel öntöm rátok -Kriszta, Stella- az energiámat, lehet hogy nekem nem is marad, ami nem baj mert majd visszaadjátok.

Zsebeském,
Mi lett ezzel a rosszulléttel? Kiderült hogy miért volt vagy a meleg miatt? Apa meghallja amit mondasz? volt neki füldugója? remélem hozott neked valami meglepcsit a pályáról - fűdarabka, Hungaroringen vásárolt üdcsis palack vagy Alonsos repicucc? Még 2 hét és mentek! Tényleg apudnak nincs valami ötlete, hogy mit csináljunk a Tv állvánnyal, mert a következő lombiknál rendesen szeretnék tévézni a nappaliban, és az pedig lassan jön. Holnap megyünk a Kaáliba megbeszélni hogy mi legyen? MEgmondom őszintén én csak vasárnap a tali előtt tudtam meg hogy nem jössz, pedig fel voltam készülve a kókuszos sütire. remélem a következőre el tudtok jönni, nagyon jó volt így a vegyes tali.

Lara,
hát nem semmi a kiscsávó, rendesen adja az ívet nektek, már előre izgulok, hogy szereted-e madártejet mert csinálok nektek, hogy legyen mit kiszippantania a kis lurkónak. Most elképzelem, hogy ekkora pocakkal milyen a szex, de leginkább az jut eszembe, hogy Andor visszaszól, hogy nem böködjetek már, mert ez még itt az én helyem, de tutira segítene. Lehet hogy most mégis kedvet kaptál aztán apa hazajön és ráugrotok, erre apa azt mondja : Mi van anya szülni akarsz? Látom azért Andor normál hőfokra állította a légkondiját, ez most nekem is kellemes.

Pszichés zavarom van, kérnék egy kis segítséget, mert most hogy itt topogunk a következő lombik előtt egy kicsit elbátortalanodtam. Eddig annyira bíztam magunkban és annyira készülök fizikailag is, de most a belső nem tudja mit akar. Wish mondta, hogy akkor kezdjünk egy-két hónappal később, nem hiszem hogy ez megoldás, lehethogy csak bepánikoltam, hogy mi van ha ez sem sikerül. Most már nem tudok úgy hozzáállni, hogy tutira sikerül, bár statisztikailag jobb az esély, de mégis be vagyok szarva. Hétfőn megyek Yamamotoba szuratni is akkor biztos fel leszek spanolva, így azt biztosan tudom, hogy a lombik alatt is be kell vállalnom még egy szurkálást.

Bocsi a nyígásért.

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok

no, igazam volt, nincs babó
nem látott semmit a doki, vért is vettek
de az a jó, hogy ciszta meg ilyesmi sincs,
szóval lapar lesz
byby

Judit, jobban megértelek, mintsem ahogy azt gondolnád. Nem tudom, olvastad-e, de pár napja ugyanezt a kétkedést fogalmaztam meg én is.
Az okosok azt mondják Kép, addig nem szabad belemenni, míg úgy nem fújtatsz az eltökéltségtől, mint a gőzmozdony. Én ebben nem hiszek, mert ez szerintem teljesen lelki adottság függvénye, bár az kétségtelen tény, hogy az erősebb megküzdési hajlandóságúak, optimisták (és nemcsak a felszínen) hamarabb lesznek terhesek. No de magunkat nem erőszakolhatjuk meg.
Úgyhogy én azt találtam ki magamnak: van még három dobásom, valamelyik majd bejön. Neked négy. Az még rengeteg. Ha így nézed, talán nem fogod agyonszorongani magad, hogy ez a következő élet-halál kérdés - mert nem az.
s_norka

Byby,
Sajnalom, de legalabb tenyleg nincs ciszta sem. Hat akkor kis pihi, lapar es uj remenyek, ugye ? Azert gondolom most nem vagy a top-on, nyugodtan osztd meg velunk a szomorusagodat ha van, attol konnyebb lesz KépKépKép

Farkasok Juditja,
Van ilyen hogy az ember elbizonytalanodik. Szerintem most hogy leirtad mar jobban is erzed magad, nem ? Tenyleg ugy erdemes belevagni, ha belulrol erzed hogy tutira szeretned, de szerintem mikor elmentek a Kaaliba es beszeltek a doktornovel, biztos megjon meg a kedved. Ha megsem, akkor pedig nyugodtan halaszd el, nem loverseny ez itt !! A varratast hoskent megint bevallani, akkor legbelul megsem adtad fel, mert ehhez marha nagy elhatarozas kell (szerintemKép

Bar oszinten szolva en is most kicsit bizonytalankodom, minel kozelebb a szombat, annal jobban felek attol hogy mivan ha megse. Ha ez a fura erzes csak az Utro-tol van ??? Azert persze igyekszem ezeket az erzeseket elhessegetni, ezert is vagyok most itt.
Mindenki energiait koszonettel elfogadom ebben a hatralevo harom napban, es igerem hogy duplan fogom visszaadni nektek KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Byby, sajnálom, de a laparral szépen szét tudnak benne nézni, kicsit takarítani, ha kell, úgyhogy még egyszer nem fordul veled ilyen elő, és a következő lombik sikervalószínűsége is nagyobb lesz!
s_norka

Kriszta, nagyon szorítok, ennek a sikerszériának nem szabad megtörni. Dehát te szedtél progit az inszemek alatt, nem? Ha most mást is érzel pluszban, akkor az nem lehet a progitól... Kép
s_norka

Judit!
Hát igen az ember lánya ilyen, hogy sokszor olyan hatamas erőt érez a következőhöz és szinte 100% a siker érzése, de aztán van nap amikor mégsem érzi úgy! Szóval én amondó vagyok mint Wish! A legjobb lélekkel kell odaállni, egy hónap csúszáson nem múlhat semmi, viszont muszáj lelkileg ott lennie az embernek. Nekem nagyon sok erőt adott ez a sok új babás! Hiszek és nagyon remélem annyira mint eddig még soha!

A bútor téma, az a baj, hogy abba a sarokba nem fér úgy el hogy kivitelehzető legyen akár hogy mérte apu. Esetleg ha egy kicsit a szekrénysort feljebb lehetne tenni, vagy nem tudom....

Attila nem hozott semmit a F1-ről minden nagyon drága és igazából én nem is vagyok oda ezekért a forma 1-es cuccokért. (Mondtam is neki hogy nem kell semmi) Örültem hogy látom az arcán a mosolyt ez nekem mindennél többet jelent. Kép Kép

Byby!
Kép Kép Kép Lapar nekem is volt ő ajánlotta a dokit ahhoz mész? Én annál voltam és végülis meg voltam elégedve.

Nóri!
Amúgy tök azt írtad le amit érzek!!!!!!!! Megbeszéltem magammal hogy van még három lehetőség és a háromból egy tuti sikerül és csak nem vagyok olyan balszerencsés hogy pont a 3. de ha ez van fent megírva nekem akkor végig kell menni ezen a rögös úton!

Kriszta!
Kitartás mindját itt a hétvége a bűvös szombat. Kérlek ne veszítsd el a hitedet, csak jó dolgokkal foglalkoz és azzal most egyálalán ne hogy nem sikerül. Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lara!
Valami más érzés, talán a hidegfornt tényleg megmozgatja Andort!!!!!

Zsebi

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Na minden elszállt... Kép

Hú, mekkora volt a termés.... Pedig csak 1 napot hagytam ki... Kép

KrisztaKép
Munkával telnek szorgos hétköznapjaim, de nem annyira gázos, mert ülőmunka és már nem pörgős (hála istennek), így napközben bőven jut időm mindent elintézni Kép
Mi az, hogy "elbizonytalanodtál"??? Igenis + lesz az a tesz! Kép Én tudom! Kép (megsúgta Edina zebrája Kép) Tessék bízni! pozitívhozzáállás. Punktum. Kép

BybyKép
Sajnálom. De legalább tényleg megnéznek odabenn, rendbe tesznek mindent és irány a köv. lépcső! Kép Ez azért jó, nem? De sírj nekünk nyugodtan, azért vagyunk ...

(na jó, eldugulok, mert nem vagyok hiteles jelenlegi állapotomban Kép)

JuditKép
Pont Te mondod??? Te, aki mindig mellettünk álltál, Te, aki vígasztaltál, aki erőt adtál nekünk minden nap? Pont hogy saját magaddal szemben nem megy??? Ejnye!! Kép Mit szól ehhez Farkaskoma??? Kép Egy szó, mint száz: gondolj a mosolygós, nevetős, beszólós, klassz-poénos Juditra, na, ő az, aki mindig bízik, remél és kitart. Na ő vagy Te! Kép Puszi és buksisimi Kép

LaraKép
Tudom-tudom. Vagy inkább nem tudom, de sejtem. Ha visszagondolsz az első 3 hónapra, nem jobb most? (közelebb a vég Kép)
Apropó: van valami 4leted, miért kívánom jobban a tésztaféléket, főtt tésztát, mint más kaját? Attól a hányingerem is jobb... Kép

ZsebiKép
Én is arra szavazok, hogy most ne rajzoljunk Stellának zebrát, de ha meglesz az eredmény, akkor akár többet is Kép

RenócaKép
Köszi a híreket Stelláról! Sajnálom, hogy ma nem volt áramotok, hiányoltam a szép képeket és ari figurákat! Tudom, ami késik, nem múlik. Megkaptátok a papírokat? Vagy ne legyek ilyen türelmetlen? Kép

NorkaKép
Férjem hallgatott rám, feltette magyarul is a szöveget, persze, egyből többen jelentkeztek! Kép Köszönöm a segítséget! Kép

Pusza

Unique

Na ezt mind most gépeltem be másodjára... Kép

KépKép
unique

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok

nem sírok :-), tudomásul vettem, ez van
mivel fáj a hasam így alig várom, hogy túl legyek az egészen. Csak attól parázok, hogy fájni fog..

Zsebi
szerintem igen, ahhoz
neked mennyi volt a lapar? és az első vizsgálaton maszekba mentél, ha igen az mennyi volt? és mennyit voltál utánna kórházba?
byby

Byby, a lapar az nem fáj, altatásban van ez is, ami engem illet, én szeretem, ha kábítanak Kép Utána se, kicsit feszít a levegő belül, míg el nem távozik. 2-3 nap az egész móka.

Zsebi, vettem egy nagy levegőt, és kérlek javíts: Norka 26 éves (ősszel már 27), bizony, és 3.lombik: november. Kép
s_norka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?