Szasztok csajok,
Nagyon koszonom a sok szep jokivansagot
Ki gondolna hogy mar tenyleg ilyen oreg vagyok....nem baj, majd azt mondom most multam 29
Olyan sokat irtatok vasarnap ota, hogy alig birtam visszaolvasni. Az igazsag az, hogy tegnap Londonba kellett mennem, ezert nem tudtam irni/olvasni. Eleg hosszu nap volt, de tuleltem, bar aggodtam hogy sok lesz ez a margaretaknak, de jol viselkedtek, igy epsegben hazaertunk. Megnyugodva konstataltam ma reggel, hogy megvan meg az a fura erzesem... Na jo, ezt nem reszletezem, mert egyre jobban felek attol is hogy csak bemagyarazom.....mar csak 4 nap es kiderul.
Stellat azert sajnalom is hogy ennyire meg kell szenvednie, de remelem hamarosan jobban lesz....mi van ha harmasikrei vannak ?? Nagyon drukkolok neki hogy minden elrendezodjon hamarosan.
Farkasok,
Megkaptam tegnap az sms-t, de mar nagyon keso volt hogy valaszolni tudjak, de igen jol vagyok (unk)...Orulok hogy jol sikerult a nyaralas, meg akkor is ha a pincerek bunkok voltak. Erdekes, nekem iden nyaron mar nem volt ilyen tapasztalatom, pont mondtuk is, hogy mennyire eltuntek a nemet turistak, es ujra a mienk a Balaton. Nem lehet hogy csak Keszthely kornyeke ilyen elnemetesedett ?
Wish,
Mostmar biztos elindultatok, de azert utolag is jo nyaralast kivanok nektek !!
Byby,
Nagyon szoritok hogy megis baba legyen a dologban holnap
Zsebike,
Utolag is boldog szulinapot a parodnak is
Remelem mar teljesen elmult a fejfajasod es mar kezdetek keszulodni a nyaralasra
Bar tudom elobb az eskuvo jon
Aztan hipp-hopp kezdodnek nalatok is a szurik es folytatodik a sikerszeria. Jo hogy meg mindig tart az optimizmusod- a nyaralas utan meg meg jobb lesz a kedved az tuti
Mka,
Ne izgulj, a tuszoid nem fognak eldurranni pentekig, akkor igazan jok, h 20-22 mm nagyok, tehat meg van hova noniuk. CSak ha lehet ne eroltesd addig magad, ne emelj, ne bringazz, meg ilyenek !! Minden szuper lesz meglatod !
Kavicska,
Neked is nagyon szoritunk penteken !! Erdekes lehet babak kozott dolgozni, es azon gondolkodni, vajon az en babam hogyan fog kinezni, melyik ittenire fog hasonlitani....Ha eljon az ido, ott szeretnel szulni ahol dolgozol most?
Unique,
Remelem mar jobban viseled a meleget es a szurkalasokat, hamar eljon a jovo het neked is az UH-ra. Ha tudod majd felteszed a kepet nekunk?
Norka,
Szerintem akkor vagj bele a kovetkezo lombikba, mikor az az erzesed, hogy muszaly hogy megcsinald. Egeszen addig, amig egy kicsit is ketelkedsz, ne kezdj hozza. Nalam mindenre ez az aranyszabaly (korabban fiuugyek, munka, vasarlas, barmi, csak akkor erdemes belevagni, ha kerdes nelkul tudod hogy ezt kell tenned)
Lara,
Nem tudom elkepzelni hogy Andor kihuzza 20-ig
Szerintem a heten ki fog bujni
Neked is jobb lenne, nem ? Ha gondolod-es ez szerintem jellemzo lenne - es nem akarodzik megmozdulni Andornak a het vegeig, kezdj el lepcsozni
Mindenkinek puszi (remelem mindenkinek valaszoltam)
Kriszta