Új privát üzeneted érkezett!

<font color="0000ff">Memo!

Gratulálok a kisfiad érkezéséhez! Jó egészséget, gyors lábadozást a császárból és problémamentes gyermekágyat kívánok!

Zita</font>
pzita

Szia Memo!

Én is gratula így ismeretlenül, és én is kiváncsi vagyok a szüléseddel kapcsolatos élményekre.

Jó babázást!

SZia

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Memo!
Szintén gratuláció a kisfickóhoz és szerintem is pihenj ha van rá lehetőséged!Kép

Heni

Kép
hencsi

Memo!

Ge
ratulálok a fiadhoz! Remélem mindketten jól érzitek magatokat és élvezitek az első közös otthoni napokat.

Üdv,
Csenge
Vendég

Bocsi az elírásért :-)
Vendég

Sziasztok!

Először is Memo, nagyon gratulálok! (Irigyellek is!)

Virág, bizony én voltam ott a Mamutban! Kicsit előbb érkeztünk a dokihoz, ezért azt gondoltam, hogy te még ott leszel nála. Meg is lepődtem, hogy senki sem volt ott. Nekem már nem kell a magánrendelőbe mennem. A biztonság kedvéért meg sem vizsgált már a doki, mert annyira bármikor megindulhat a szülés. Szerinte leges-legkésőbb jövő hét közepén meg lesz a gyerek. Be is írta a mobiljába a számomat, hogy ha telefonálok egyből tudja én vagyok.
Én szívem szerint már most mennék szülni. Időnként teljesen kivagyok, és úgy érzem nem bírom már tovább. A hasam egyre többet görcsöl, folyik rólam a víz, türelmetlen vagyok és időnként teljesen elerőtlenedem. Közben pedig szeretnék még holnap itthon lenni a gyerek szülinapján. Bár nem tudom mennyire lesz erőm a vendégeskedéshez.

A büfével kapcsolatban köszi az infókat, aranyosak vagytok.
A mellszívóval én nagyon pórul jártam. Mivel a gyerek az intenzíven volt és nem volt hajlandó szopizni, kénytelen voltam mindig kifejni a tejet. Behozattam a Medela kézi mellszívót a kórházba (először egy cumisüveg készletet hozott be a férjem, de másodjára sikerült megoldania a feladatot Kép ). Szépen összeszereltem de egy csepp tejet sem tudtam kisajtolni a mellemből, holott szabályszerűen folyt belőle előtte. Így egy ottani nővér megtanított kézzel fejni. Egyeltalán nem ördőngősség, és a legtermészetesebb módszer. Jó pár hónapra rá derült ki, hogy azért nem működött a szerkezet, mert a zacskóban található összes dolgot összeeszkábáltam, és nagy buzgalmamban fel sem tűnt, hogy beépítettem néhány nem odavaló dolgot is: aventes bimbókiemelőt és egy aventes cumisüveghez való cseppmentes szelepet is. Így már nem volt meglepő, hogy nem tudtam használni, csak azon csodálkoztam, hogy hogy tudtam mindent ilyen szuperul összerakni!

Na kitartást mindenkinek, egyszer a kánikulának is vége kell, hogy legyen!

Üdv: Szilvi
gszilvi

Sziasztok!
Memo! Nagy nagy GRATULACIO ES HURRA HURRA HURRA!
pihenjetek sokat, es amikor van kedved, ird meg, mi es hogy volt.
Mindenkinek kitaras! a meleg meg par napig tart, utana kicsit huvosebb lesz!?
Szilvi, Virga, en hetfon megyek. ott lesztek doktor bacsinal? Illetve, Virga, lattam, hogy Te csak 8-an. Szilvi, rolad meg en is tunodom, lehet, hogy megvan a masodik baba?
legyetek jok es igyatok sok vizet!
Udv,
M
masodik

Sziasztok!

Memo szívből gratulálok kicsi fiacskádhoz, minden jót nektek!!
Ha tudsz feltétlen írd meg a tapasztalataidat+a gyerkőc paramétereit!

Sok-sok kitartást kívánok ebben a hőségben minden finiselőnek!

üdv Mzille

Kép
KépKépKép
mzille

Sziasztok,

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációt.

Leírom röviden mi is történt.
Pénteken 4D UH-ra mentünk ahol észervették, hogy az előző császár hege nagyon el van vékonyodva + a pici teljesen lent volt már. Felhívtam a dokim, rögtön kórház. Felvétel, CTG ahol már volt pici fájás de én azt hittem csak az izgalom miatt. Megjött a dokim mondta, hogy akkor most megcsinálja a császárt. Szülőszoba se borotválás (igaz előtte való nap voltam kozmetikusnál) se beöntés. Tamara doktornő volt az ügyeletes úgyhogy kértem a spinális érzéstelenítést. Infúzió + előkészítés a férjem végig velem lehetett. Sajnos becsúszott elém egy sűrgősségi császár így mire sorra kerültem már nagyon izgultam. A műtét és a szúrás semmi nem volt teljesen ellazulatm mindenki nagyon kedves volt és vártam a babát. SZUPER VOLT, HOGY NEM ALUDTAM. Rögtön megmutatták és amíg rendbetették a férjem végig vele lehetett.
Utána jött a horror, amikor kiment az érzéstelenítő íszonyú fájások, nem lehetett mozdulni szörnyű volt így 24 óra, ha újra választhatnék altatást kérnék. Sajnos utána még kaptam egy szörnyű fejfájást is ami csak ma múlt el.
Tamara doktornő nagyon-nagyon rendes volt minden nap bejött.
A kórházról csak annyit, hogy én mindenkinek ajánlom a fizetős szobát és legfőképpen az egyágyast. Tudom sokan nem akartok egyedül lenni, pedig sokkal jobb mint kerülgetni mások rokonait akik esetleg semmire sincsenek tekintettel. Attól pedig nem kell félni, hogy mi lesz hogyan mennek a dolgok mivel itt a 3.-on mindenki nagyon sokat segít. Mindig van csecsemős és a nővérek is tündérek.
A szobában van TV, hűtő, fürdő, telefon és bárki ott lehet veled ameddig csak akarod és nem kell suttogni a szobatársak miatt, vagy izgulni, hogy mások rokonai percenként hajolnak a babád fölé.

Hát ennyi, kérdezzetek és írok.

Memo
memo

Memo,

GRATULÁLOK!!! Boldog napokat és édes pillanatokat a kicsi fiaddal!!!

AndiKép
kisbora

Heni,

Vele(d)tek miújs? ... szülésznő ok?

AndiKép
kisbora

Paga,

én sem találtamKépKépKép ... de most eszembe jutott hogy úgy november körül lehetett... most mindjárt utánajárok és ide"kopizom" jóóóóóóó? Kép

A.
kisbora

2005 januárKépKép íme

"Szóval Genetikai tanácsadás:
számomra elég nevetséges volt - legalább is a 15 évvel ezelőtti mindentkikérdezős tanácsadáshoz képest.
Alapcsaládfa ennyi. És semmi olyan, hogy: van-e beteg, miben haltak meg, ha meghaltak, mármint vki a családból.

Ránéztek a papiromra, meglátták h betöltöttem a 35. évet - irány méhlepény biapszia. Semmit nem kérdeztek, próbáltam hivatkozni a családjainkra, nincs betegség, jó UltraHang eredmények. Semmi. Én ekkor a 18/19 héten voltam és még majdnem hogy leszidtak, hogy mit keresek itt ilyen! későn...

Annak ellenére h én úgy mentem oda, hogy semmilyen beavatkozáshoz nem ragaszkodunk, volt 3 nap stresszes napunk és éjszakánk. A fél világgal beszéltem, mert már teljesen meg voltam kavarodva... és végül maradtunk az eredeti elképzelésünknél és lemondtuk, mert annyi de annyi minden rendben van nálunk, csak kismama kicsit öregecske;)

Túl kevés volt a Genetikai tanácsadáson kapott érvelés ( 35 év + 0,004% pontosság arra a 10 rendellenességre a 0,01% vetélési kockázathoz képest) a saját eredményeimmel ellentétben ( jó UH eredmények végig, mélyanalízisben gyönyörű élmények, családban semmi rendellenesség) "

Ajánlom inkább mindenkinek
- a korábbi genetikai tanácsadást(talán máshol, ha probléma van, értem a családban előfordult stb.)
- genetikai diagnosztikai centrumot (ott vérvétel alapján kimutatják, és nagyon kedves segítőkész a doki - én már csak telefonon konzultáltam vele) vagy egyéb mást genetikai tanácsadásokat (optimális családtervezés, stb. kismama magazin. Persze mindez gondolom nem ingyen van...de esetenként érdemes rá áldozni")
kisbora

Sziasztok! Andi! A szülésznöt még nem foglaltam le,volt 1 kis izgalom,magas lett a terhelésem,aztán uj vérvétel,majd várni az eredményt,közben rettegtem az inzulintól,de a doki szerint végül elegendö a diéta(amit azért megszegek alkalmanként).Beszereztem 1 vercukorméröt, azzal ellenörzöm a szintet. 17-én megyek megint dokibához és ha öt lerendeztem akkor intézem a szülésznöt is! Ti remélem jól vagytok, mekkora paraméterekkel bir a gyerköc?

Kép
hencsi

Kisbora nagyon köszi!!!

Paga

Gabi
paga

Szívesen Paga Kép

Heni
nem akarlak stresszelni még én is a vércukor szinted mellettKépKépKép de szerintem intézd azt a szülésznőt, különben lemaradsz a tutirólKépKépKép
FK száma egyébként elérhető PZitánál...

Dana baba már 5700 gr, 59 cm hosszú volt kedden, Apuka azt mondja hogy az utóbbi napokban megnyúlt, 41 cm a fejmérete, hurkás a csuklójaKép és harapnivaló tokája vanKépKépKép Napjában többször fürdünk, hogy bírjuk a nagy meleget, tegnap a nagykádban lubickoltam vele este, ma kisvödör majd utána közös zuhany követte. Ma 15 hetesKép és végre alszik, tegnap 22.30tól, ma 21.30tól a hőség miatt.

ideteszem nektek a kisvödrös képét, ami kb 2 hónapos korában készült.

HÛS NAPOKAT MINDENKINEK!!!
A.

Kép
kisbora

Bocs, 5 hetesen készült a fürdőzős kép...Kép
kisbora

Szia Andi!

Dana nagon édes ezen a képen :-) Valamelyik nap, amikor vásárolni voltunk épp azon gondolkodtam, hogy a fürdetővödör mennyi idős baba esetében használható? Valaki azt mondta nekem, hogy csak azután, hogy a gyerek tud már ülni. Ti az elejétől ebben fürdetitek?

Kismamák, hogy bírjátok a hőséget? Én tegnap furcsa nyilalásokat éreztem medencetájékról, egy kicsit már elkezdtem aggódni, hogy ez a nagy meleg még idő előtt elindítja a babát. Most úgy érzem, hogy jobb lenne, ha várna még egy kicsit. A kórházban sem lehet túl jó ilyen hőségben. A szülőszobában úgy hallottam, hogy van légkondi, de gondolom a szobákban nincs. Vajon nagyon meleg van ott ilyenkor??

Hűs programot kívánok mindenkinek!
Csenge, 37+5
Vendég

Sziasztok! A fürdetövödör a tommy tub féle? Én az elejétöl kacérkodom vele,csak a köldökcsonk miatt hezitálok...A meleget már nagyon unom,tegnap óta már a gyomorszáj tájék is fáj,nemtom mi lesz késöbb, még hétfön kezdem a 28. hetet... Jó pihenést mindenkinek.

Kép
hencsi

Sziasztok!

Nagyon-nagyon-nagyon nem bírom már ezt a meleget! Annyira vágyom már a szülésre! Tudom, hogy attól a kánikula még marad, de legalább annyival is könnyebb lenne elviselni.
Nem is írtam, hogy sajnos pozitív lett a streptococcus leletem. A fiam is amiatt volt az intenzíven. Szerencsére most időben kiderült, így kapok gyógyszert. Ha elindul a szülés akkor pedig injekciót kapok és a baba is kap majd egyből egyet. Így az az egy dolog vigasztal, hogy minél később szülök, annál több hatóanyag jut a szervezetembe (napi 3 tablettát kell szednem), és így talán biztosabb, hogy nem kapja el a gyerek. De ez csak az én laikus véleményem. Azért egy kicsit aggódom, mert nem akarom mégegyszer a gyerekemet becsövezve látni. Remélem most megússzuk.

Hencsi, nekem a nagyon erős gyomorégéstől voltak gyomorszáj tájéki fájdalmaim, sőt egy idő után az egész nyelőcsövem elviselhetetlenül égett. Ulceran-t kaptam rá. 10 percen belül elmulasztja.

Szilvi
gszilvi

Sziasztok!

Csenge/Heni
igen tommy tub...
mi csak köldökcsonk után használtuk, ami azt jelenti kb. 2-3 hét (?)... előtte a fürdés úgy nézett ki hogy csapnál köldök felett ill. köldök alattKépKép... meg kicsit visszafogtuk a fürdéstKépKépKépKép
... ugyan a vödör papírja szerint Németországban már a kórházakban is ezt használják az újszülötteknek , hm?!... Dana imádja, ma este kevesebb vizet tettem bele, mint a súlya és ott ült benne kis-lótuszban. Azt jutott eszembe, hogy odabenn is így csücsülnek, csak fejjel lefelé... szóval biztos jól érzi magátKépKépKép

Meleg-szoba
hát mi a 3 em-i fizetősök legapróbbikában (1/3) voltunk, ott nincs légkondi és még a fűtést is alig bírtuk elzárni, ígyhát az első éjaszkán majd' megfulladtunk a melegtől (ápr közepén még hüvöske volt kissé)

Szülés
Mondják hogy a frontok indíthatnak...persze gondolom ez egyéni érzékenység függvénye... koncentráljatok és meditáljatok a nektek kedves időpontraKép

Minden JÓT, ahogy szeretnétekKép
Andi
kisbora

Sziasztok!

Szilvi!
Akkor jól sejtettem Kép! Mondtam is a férjemnek, hogy biztos GSzilvi volt a Babanetről, annyit kerülgetjük már egymást a dokinál Kép! Mi is ott voltunk már 6-kor, és valamikor fél 7 után jöttünk el. Furcsa volt, hogy üres a rendelő, de gondolom voltak akik a nagy melegben nem jöttek el, mert úgy láttam az időpontos füzet tele volt.
Nekem szerencsére teljesen negatív a hüvelyváladék tenyésztésem, nagyon örültem is! Valahogy attól rettegtem, hogy majd tőlem kap valami fertőzést. Ilyenkor már annyi minden kering az ember fejében... Kép.

Memo!
Szerintem ha altatnak a fájdalom akkor is meglett volna utána, bár gondolom a 24 órás fekvés miatt nehezebb volt. Nekem Levinél csak 6 órás fekvés volt, utána felkelhettem. De most olvastam a Kismamában,hogy ahhoz másmilyen tű kell, ilyen meg nincs a kórháznak Kép.

Tegnap volt egy kis pánik. Este másfél órán keresztül voltak fájásaim, először 7 percenként hasmenéssel körítve majd 10 percenként,aztán megint 7 és végül 15 percesek. Már majdnem szóltam a férjemnek, hogy hívjuk anyóspajtást gyerekre vigyázni és irány a kórház, aztán fekvésre enyhültek és csak kis derékfájás maradt.
Ma reggel inkább nem mentem le a bölcsibe a fiúkkal, itthon pihizek.
Ez a front úgy tűnik bekavart egy kicsit.
Üdv, Virág 37+5
virga

<font color="0000ff">Virág!

A tűt be lehet szerezni. Kb. 1800 Ft. Főleg, ha valaki program császárral szül, vagy mondjuk egy előző császár miatt nagy az esélye a császárra. Nekem sem volt mindegy, hogy 24 vagy 6 óra. A hat óránál sokkal jobb volt a felépülés.

Üdv:

Zita</font>
pzita

Zita!
És hogyan? A dokimnak kell felírnia receptre? Ennyit megérne a dolog, főleg, hogy császáros voltam.

Köszi, Virág
virga

Kisbora! Dana tényleg tündérszép baba.

Gabi
paga

Sziasztok!

Mondjátok, hogy lehet túlélni a kiírt időpont előtti utolsó napokat!?
A hét végére vagyok kiírva, de nagyon türelmetlen vagyok már és még ez a meleg is!
Már takarítottam, mostam, pakoltam! :-)
És lehet, hogy nem is szülök a héten. JAJ!

Más finiselők, ti hogy bírjátok?

Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Hú, de rég jártam erre!

Van egy ismerősöm, aki az első babáját a scföphiben szülte 2003 októberében, az orvosa nevére nem emlékszem. Most újra babát vár, de a régi dokihoz nem szeretne visszamenni.
Olyan megbízható orvost keres, akihez TB!!! alapon tudna menni rendelésre a kórházba, sajnos a magánrendelés díját nem tudja kifizetni.

A saját orvosomat nem tudom ajánlani neki, mert nem a kórházban rendel, csak oda jár "szülni".

Egyébként én is kismama vagyok, a második babát várjuk, 2006 januárjában fog születni a schöphiben. Kincső 2004 februárjában született ugyanitt.

Előre is köszi, ha tudtok segíteni.
Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Szia Edina!

Szia, ki a dokid? Ugyanis az én dokim is csak ha betege van akórházban akkor jár be, egyébként magán! Õ Kollár Zoltán, de ennél fogva nyílván Õ nem jöhet szóba.

Hali,

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!
Én májusban szültem csaszival, és akkor épp volt 6 órás tü, igy én 6 órás spinális érzéstelenitést kaptam.
Kérdezz rá a dokidnál, hogy hogyan lehet beszerezni, én nem tudom, mi rendes szüléssel indultunk és teljesen véletlen volt, hogy akkor épp volt 6 órás tü. (még a szülészorvosom is kérdezte másnap reggel, mikor bejött begnézni, hogy nekem kéne 24 orát feküdnöm az érzéstelenités miatt???

Üdv minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Szia Edina!
Sajnos az én dokimmal is csak a magánrendelésen találkozok és nem tudom (hiszem), hogy kórházi rendelésen folytat-e terhesvizsgálatot.

Duda, szombaton este vásárolni voltam és elkezdett szúrni a medencém körül. Nálam is volt egy kis ijjedelem, mert eddig nem éreztem ilyet, de azután elmúlt. A nagy melegtől volt, gondolom. Na aznap éjjel egyfolytában azt álmodtam, hogy a kórházban várok mindenféle vizsgálatra és mindjárt szülök, de én nem éreztem semmit :-) Úgy éreztem nagyon nem szeretném még :-)

Ma voltam UH-on és CTG-n, ami még semmit nem mutat. A gyereket kb 3 kg-ra mérték. De a front miatt azt hallottam elég nagy a forgalom, ma három császár volt délelőtt.

Csenge
Vendég

<font color="0000ff">Virág!

Az anesztestől megkérdezed, hogy mi a tű pontos neve, én meg tudok két olyan céget is, akik laikusokat, azaz nem orvosokat is kiszolgálnak. Meg persze be lehet ilyenkor vetni az összes egészségüggyel kapcsolatos ismeretséget. (Aki olvasta esetleg a mostani Kismamát, olvashatta Emőke alias Hicudzsi történetét, ahol leírta többek közt a 6 órás spináltű megérkezését. Õ is a Schöpfiben szült.) Elvileg a tűt is tudom, de nem vagyok szakember, így inkább nem írom le. Az a biztos, amit az aneszteziológus mond.

Üdv:

Zita</font>
pzita

Csenge!

Megértelek, de neked van is még úgy 3 heted, ugye? Na, akkortájt még én is úgy éreztem, hogy jobb, ha nem jön még. De most már nagyon szeretném, ha jönne! Ezzel biztos Te is így leszel!
Szombaton is és ma is voltam CTG-n, de különösebb fájást nem mutatott. Nem is érzek fájdalmat, inkább csak a közérzetem rossz.
Vettél végül mellszívót?

Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

Edina!

Neked nem Szabó Gy. az orvosod? Mintha ezt olvastam volna a másik topicban. Én is nála fogok szülni, hozzá járok majd 10 éve.
Milyen volt Kincső születése?

Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda, éjfélhez közeledve már csak két hét van hátra, az meg már nem olyan sok szerintem :-) Főleg, ha a kicsi sem akarja kivárni. Nem vettem mellszívót, de az egyik boltban már kicsit kiokosodtam, hogy milyen fajták vannak és arra jutottam, hogy valószínűleg a kórházban döntöm majd el, hogy milyen legyen, de ha kézi, akkor Aventet, ha elektromosat szeretnék majd, akkor Medelát veszünk. Legalábbis ezek voltak a legszimpatikusabbak és a párom is tudni fogja majd, hogy mit kell vegyen.

Csenge
Vendég

Paga, KÖSZI Kép

Duda
ha már mostál, takarítottál és pakoltálKépKép akkor lassan eljött az idődKépKépKépKépKép

Mellszívó
Csenge, jó ötletnek tűnik, hogy megvárod a kórházi napokat... nekem anno azt mondta a szülésznőm hogy majd Õ szól mikor használhatok kézi ill gépi pumpát... (félreértés ne essék nem foglalkozott eladással)

mi most elmegyünk a balatonra pár napra, remélem mire visszajövünk másKép élményekkel gazdagabbak lesztek
Andi
kisbora

Sziasztok!

Zita!
Köszi az infót Kép. Még mindig nem dőlt el, hogy császár lesz-e vagy sem. Azt tudom, hogy nagyobb az esély az előző miatt, meg nagy a baba is, de még nem biztos. Így anesztessel sem beszéltem még. Viszont ha hétfőig nem szülök meg, akkor talán már okosabbak leszünk, mert akkor megyek dokihoz és erre feltétlenül rákérdezek majd.

Kisbora!
Kellemes nyaralást Kép!

Ma egy kicsit hűvösebb van, talán végre ki tudok normálisan takarítani, meg összepakolom azt a ruhát, amiben majd hazahozzuk Zitababát. Vagyis pontosabban: kikészítem a férjemnek, hogy mit hozzon be.
Üdv, Virág 37+6
virga

Sziasztok!

Kisbora!
Köszönöm a bíztatást és kellemes nyaralást kívánok nektek!

Csenge!
Hát, igen, a 2 hét sem sok már! Irigyellek a nyugalmadért! :-))
Mellszívó ügyben mi is hasonlóan döntöttünk mint ti.
Korábban mintha azt írta volna valaki, hogy a csecsemősöknél is van lehetőség mellszívót venni. Tudtok erről valamit?

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Virga! ha babacuccot pakolsz, keszitesz ossze, akkor ti nagyon kesznek tuntokKép
tegnap voltam orvosnal, hamarosan mi is szulunk!
Szilvi! sajnalom, hogy a bakterium miatt kell aggodnod. Nekem anno a 7. honapban talalta Herczegh, akkor 5 napig kellett antibiotikumot szednem, es a kovetkezo teszt mar negativ lett. Szoval talan ennyi ido eleg, persze o biztos jobban tudja. Szoritok nektek.
Tegnep eltunt egy jo hosszu uzenetem. vegre most mar ismet van adsl-unk (elmult par honapban kenytelen voltam betarcsazni, es iszonyatosan lassan mentek a dolgok), igy talan gyorsabban fog menni, es sajat hozzaszolasra is lesz idom, turelmem, stb.
Mindenkinek kellemes varakozast kivanok,
Udv,
M
masodik

Duda Kép
Én ugy tudom, hogy a fejöben lehet mindenféle ilyesmit venni. (mellszivo, digitális hömérö stb), de ez nem tuti. Mindenestre, ott is láttam kitéve ilyeneket, ráirva az árukat.
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Duda, a nyugalmamat szerintem a kismama jóga óráknak köszönhetem :-) legalábbis úgy érzem az sokat segít. Egyrészt mert fizikailag is fitten tart, másrészt lelkileg is segít ráhangolódni a terhességre és a szülésre. Ma reggel is voltam és nagyon jólesett :-)

Most már tényleg össze kellene pakolnom a kórházi cuccot :-)) látom ti már nagyon készülődtök.

Csenge, 38+0
Vendég

Sziasztok!

Szeptember elején fogok szülni. A választott orvosom pont szabadságon lesz és Villányi dr-nak fog átadni. Ismeritek őt?
rincy

Sziasztok!

Köszi Minyu, utánanézek majd, ha aktuális lesz!

Csenge!
A szüléssel kapcsolatban mit tanultál ezeken az órákon? pl: lélegzés?

Rincy!
Nem közvetlenül, de ismerem Villányi dr-t. A nővérem 2x szült nála. Ha írsz emil címet, mesélek amit tudok.

Duda, 39+2

Andi&Nati

KépKép
duda

Még az elején járok, de ti már biztosan tudjátok, hogy mennyi pénzt adtok szülés után a dokitoknak. Ha lehet, akkor szeretném tudni, ha nem itt, akkor a paga@citromail.hu e-mail címre.
Nagyon köszönöm!

Jó napot mindenkinek!

Sziasztok,

Paga

Gabi
paga

Duda, igen pl. légzési gyakorlatokat végzünk és szokták mondani, hogy melyik légzés jó pl. a hosszú kontrakcióknál ill. a szünetekben, mit kell csinálni kitolásnál, meg ilyesmiket. A lelki ráhangolódást pedig a meditációk segítik. Ezenkívül van még gátizomtorna, a medencetájéki izmok edzése, nyújtása, lazítása.

Csenge
Vendég

Csenge, ez jól hangzik, remélem hasznát veszed, ha eljön az ideje! Mesélj majd erről, jó?

Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

Szia Duda!

Az e-mail címem: rincy@freemail.hu.
Előre is köszönöm a válaszodat Villányi dokival kapcsolatban.

Rincy
rincy

Sziasztok!

Hogy vagytok ma? Engem kicsit megvisel ez a kezdődő időjárásváltozás. Rossz a közérzetem és aprókat görcsöl a hasam.

Rincy! Mail ment!

Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Duda, de igen, Szabó a dokim, én a Csengerybe járok rendelésre. Látom, hogy a végén jársz a dolognak, sok sikert, ne aggódj, jó doki, csak + vélemény a szülésről. Jó tanács: mindig azt csináld, amit mond!!! Kincső születése hatalmas élmény volt, semmi para, nyavalygás. Már akkor tudtam, hogy jöhet a következő.
Remélem nem ma délután akar kibújni a bébidKép, mert ma du megyek hozzá afp-re.

Néhány nappal ezelőtt már éreztem, hogy mozog a bébi! Jó újra érezni!
Edina 15+4

Edina
Kép
Kép
ed26

Szia Edina!

Örülök, hogy végre találtam valakit, aki nála szült! Köszi a bíztatást!

Nem érzem úgy, hogy ma kibújna a bébim, úgyhogy nem hiszem, hogy bekavarok az AFPd-be!

További jó pocakosodást kívánok!

Duda 39+3

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda, tiéd az elsőbbség!
Ja, a legnagyobb "poén" az volt, hogy le kellett szaladnia a parkolóórába pénzt bedobni. Mindez kettőkor, Kincső 6kor született. Apával akkor csak mosolyogtunk, de szörnyű, hogy ilyen állapotok vannak.
A barátnőm mindkét lányát nála szülte, csak +.
Mennem kell, éhes a gyerek.
Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?