Sziasztok!
Látom, jól sikerült a szombati találkozó, jók lettek a képek is. Azért írhatnátok egy kicsit részletesebben is.
Vaktyúk, téged nem ismertelek volna meg, amiket feltettél képeket, azokon tök más vagy.
Connie
Nekünk is jól sikerült a szombat. Voltak játékok, persze mindenben a mi csapatunk lett az utolsó, aztán beszélgettünk, ettünk-ittunk, ismerkedtünk. Volt sok gyerek, mindenféle korosztály, családias volt az egész.
Hallom, micsoda izgalmakat éltél át az elmúlt órákban
.
Ruz
Akkor Bendi mostmár el van látva unokatesókkal. Jó, hogy ilyen kicsi a különbség köztük, együtt nőnek majd fel.
Ez a kert dolog is jó téma. Nekünk is nagy kertünk volt gyerekkoromban, de én nem élveztem annyira, azért sem, mert segítenem kellett, meg azért sem, mert azt láttam, hogy a szüleim mennyit dolgoznak vele (persze munka után), és nem is mindig érdemes. Elhatároztam, hogy nekem nem lesz konyhakertem. Most azért már néha eszembe jut, ha lenne kertem, ültetnék ezt vagy azt.
Ezek szerint a többségnek a férjekkel együtti találkozók tetszenének
. Részemről ez meggondolandó, ugyanis elég keveset vagyunk együtt, akkor is megyünk rokonokhoz, vagy vásárolni, stb. Én szívesebben mennék akkor, amikor ő úgyis dolgozik. Talán lesz majd ilyen is.
Delfinke
Tényleg aranyos vagy, hogy felajánlottad a lakásotokat. Hozzánk is lehet jönni, bár csak 50 m2, és negyedikre kell felcipelni a babakocsikat.
Szerintem egyébként nem feltétlenül plusz munka a vendéglátónak, mert enni-inni visz mindenki valamit, és én pl. mosogatni is beállok szívesen, illetve eldobható poharat is lehet használni.
Berkiadri
Ha még nem vettél pelust, szerintem ne is a 2-5 kg-osat vegyed. Pl. huggiesból van asszem 3-6 kilós, az tovább jó.
Ti egyébként merre laktok?