Új privát üzeneted érkezett!

GyöreszKép

Jó, hogy újra itt vagy velünkKép Mint utólag kiderült a kutya bosszúból pisilt a babakocsibaKép Ugyanis reggel kiszökött és a Viktortól kapott egy apait. Gondolom ezek után így vágott vissza.Kép Nekem a dokinő azt mondta, hogy a fűbe mezítláb mászkáljon Olivér mert az a legegészségesebb. (csak írtad, hogy a fűben szandiban volt Norbi) Remélem nem okoskodásnak veszed!

MelindaKép
Nem azt mondtam, hogy a kedves anyuka mobilozzon meg pattogtasson!!Kép Hogy sikerült a fürdetés? Megúsztad zárazon? Tegnap este már megint itt voltak az idíóta érdiekKép Tűzeltek...... Komolyan az emberi baromság határtalan.

Tegnap itt voltak a sógoromék, három gyerekkel. A két fiú már 5 és 7 évesek a kiscsaj viszont 5 hetes. Megfogtam egy kicsit és olyan volt mintha nem is fognék semmit. Furcsa volt. Már ehhez a sózsákhoz vagyok szokva. Kedvet nem kaptam egy újabb gyerekhez, úgyhogy mondtam Olikának, hogy nem lesz tesója. Úgyláttam, hogy belnyugodottKép

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Norbi is többnyire mezitláb van, csak akkor épp szandiban volt, tudom Én is, hogy az a legegésségesebb, mert így alakul ki a lábboltozata, de néha azért muszáj vagyok ráadni a szandiját, hogy szokja az abba való menést is! Az elején abba nem is tudott menni, de mostmár egész jól megy neki! Ha kiviszem a játszóra és kiveszem a kocsiból és sétálni akar mégsem sétáltathatom mezitláb ezért is szoktatom! Amúgy nem vettem okoskodásnak!!!!!!Kép
Norbi teljesen rá van kattanva a kutyákra, apjáéknak is van egy berni pásztor és folyton vele akart lenni Norbi!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Lányok!

Nem nagyon tudtam jönni, meg sajna nem is nagyon fogok tudni jönni, mi aztán megkapjuk ezzel a foggal a magunkét.
A hétvégénk arról szól hogy Noncsi péntek óta folyamatosan lázas.
Tegnap kikötöttünk a Heim Pál Kórházban szóval enyhén szólva ideges vagyok.
Közölték hőguta gyanús, és hogy attól 38,8 és 39 fokos a láza.
Hát én kétlem meg férjem is, mi inkább fogzásra gyanakszunk, mert rettentően rágja már a nyelvét, dörzsöli az inyét egyfolytában és még mindig nem jött ki a fogacska.
Sajnos ez a 3-ik nap hogy Noémi lázas, most este megint 38,9 fokos volt. Nem tudom már mit csináljak folyamatosan nyomatom bele a Germicid C-ét. Hűtő fürdőzünk de semmi.
Úgy döntöttem, hogy holnap bevisszük a Kórházba megint és nézzék meg az Uh-al a veséjét soron kívül, nehogy az legyen a baj.
Totál kivagyok és ráadásul keddtől nyaralunk.
Nem vagyok feldobva már nyaralni sincs kedvem annyira aggódom már a kislányért.
Fogalmam sincs mi okozhatja, csak sejtem, hogy a fogzás és azt sem értem, hogy ilyen huzamos időn keresztül miért nem megy le a láza.
Inni nem akar, enni csak ciciből.
Hát ez van velünk, másrészt meg azért is írok, hogy elköszönjek tőletek.

Vigyázzatok magatokra, meg a picikre, jók legyetek.
Mindenkinek további kellemes nyaralást, pihenést, kitartást.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Gigi!
Egész ügyik voltunk fürdetésügyileg. Mire épp a végéhez értem volna és megdicsértem volna magamat, erre Marci egy jól irányzott rúgással kirúgta a kezemből a testápoló krémét. Kép Viszont jól csináltuk ezt is, mert a parkettára landolt és ott borult ki és nem a szőnyegen. Na ezt csinálja valaki utánunk!!! Kép
A kis bosszúálló kutyesz Kép
Együttérzek tűzgyújtás ügyben. De azt azért nem mondom, hogy küld haza őket... Kép

Györesz!
Kajaügyileg most - gondolom a melegnek köszönhetően - újból nem állunk túl jól. Pár falat még oké, de a többit úgy kell beleimádkozni. De szerencse, hogy cicizni és egyéb folyadékot inni hajlandó.
Marcinak is tetszenek a kutyusaink, de nem merem közel engedni hozzájuk.

Andi!
Jaj, Ti szegények! Szorítok, hogy ne legyen semmi komoly Noncsival! Ha eleget szopizik, akkor talán tényleg elég neki folyadéknak, így nem a melegtől lázas. Gondolom, ha szomjas lenne, akkor inna mást is. Reméljük tényleg csak a foga okozza a lázát.
Kívánom, hogy a nyaralás zavartalanul, nyugodtan teljen. Jó pihenést!

Dia!
Hol vagy? Biztos pakolászol, ugye? Milyen volt a pihenés és az esküvő? Domi is biztos mindent élvezett! Kép Várjuk a képekkel megtűzdelt élménybeszámolót!

Lányok!
Szerintetek normális dolog az amit Marci drágám művel? Mostanság a franciaágyunk fejrészébe kapaszkodva áll fel és amikor csak teheti beleveri a fejét a falba. Nem egyszer, hanem többször is. Persze nem túl erősen, mert akkor nem engedném. Olyan mintha kisérletezne, hogy milyen érzés... Nektek csinál ilyet a Babó?

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép

Teljesen normális (vagy az én gyerekem sem százasKép) Olivér a teraszajtóba verdeste a fejét. Úgyhogy ne aggódj. Ügyesek voltatok a fürcsivel. A barmokat hazaküldtem és szót is fogadtak mert ma már nem gyújtogattakKép

Jajj elöbb mutatták Zalatnay Cinit fürdőruhában.Kép Remélem Olivér nem áll meg a fejlődésben.

Pusz

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Tényleg!!! Oli is veri a fejét, ha nem is a falba, de Õ is legalább valami keményet talált. Kép
A gyújtogatók remélem eltévednek.
A Cini féle műsor előzetesét én is láttam. Förtelmesen néz ki. Azt nem tudom, hogy hogy csinálhattak róla pár éve fehérneműs képeket. A retusáló biztos jó pénzt kapott Kép
Remélem jól sikerült a mai napotok Kép

Elfelejtettem írni, hogy Mártival váltottunk sms-t és írta, hogy nagyon jól érzik magukat. Gigi angyal és abszolúte nem zavarja a sós víz. Kép

Hozzánk elért valami front jellegű, mert olyan szél fúj, hogy majd leviszi a háztetőt. Remélem holnap, már emberibb idő lesz.

Azt hiszem elteszem magamat holnapra.
Mindenkinek sok-sok puszit: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Küldöm az ígért képeket.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Hát azthiszem ennyi elég belőlünk.Kép
Később még jövök.
Mindenkinek szép napot,puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Na szuper,Felteszem a családi képeket és kihal a topic.KépKép
Hol vagytok lányok?
Mindenki strandol?

Puszi,Saxi
saxi

SaxiKép

Sajnos ehhez hozzá kell szoknod, nem írnak a csajok!!! Melindával eldumálgatunk. De a többiek......... Lassan hazér Dia, úgyhogy majd ő beleerősít az írásba. Boginak boldog névnapot kívánok. A lányok még mindig nagyon szépek!

Puszi

KépKép
gigi28

sziasztok,

Benezek en is, csak irni nem nagyon van idom sajna. A kolleganom a heten szabin van, igy minden az en nyakamba szakadt, de eddig meg birom is, hala Zolikanak, aki jokat alszik es jol eljatszik, amikor ebren van.
Most is alszik meg, en meg legalabb jol haladtam a melovalKép

Saxi,
Nagyon jok a kepek, orom lehetett a nyaralasKép A kis vizimadok tunderiekKép

Talan lesz idom, es sikerul a hetvegi "Zoji" pancsolasrol is kepet feltennemKép
Meg is probalkozom a kepekkelKép

Puszi,
Mica
mica

Gyors voltam, ime ZolcsiKép

Kép

Kép

Saxi,
Nagylanyodnak Boldog Nevnapot!Kép

Mica
mica

Sziasztok!

Jelentkezem!!! Mivel Marcus már felébred a délelőtti alvásából, így csak bejelentkezni jöttem.

Saxi!
Csajszik nagyon édesek és egyre szebbek! Mindkettejük mosolya garantáltan össze fog törni egy-két férfiszívet. Kép
Meg kell vallanom, hogy a szívbaj kerülgetett, ahogy Lilike a babakocsijában felállt. De gondolom, Te ehhez már hozzászoktál. Kép
Lilikének a múltheti, Boginak pedig a mai névnapja alkalmából kívánunk minden szépet és jót!

Kép

Mica!
Mintha a Fiacskámat látnám a hurkáival Kép
Gyuszkó hívja Zojinak Zolikát?
A sok munkához kitartást!

Gigi!
Igen, én rendületlenül itt vagyok. Ha most nem is sokáig. Lassan ebédelünk Marcival (remélem 5 kanálnál többet hajlandó megenni), mert egy kicsit elcsúsztunk a napirendben, mivel 8-kor kelt!!! Kép
Oli hajlandó volt ma alukálni?

Megyek, mert Marci eddig egész jól tűrte az asztalon ülve az írogatásomat, de nem akarok visszaélni a türelmével... Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Melinda,
Jah, nem is valaszoltam a kerdesedre, igen, Zolika is imad a fejevel kopogtatni a falonKép amig ovatosan es nam allandoan csinaljak, addig nincs gond, irjak a konyvek is.
A Zojika, Zoji elnevezest eltalaltad, Gyuszkotol szarmazikKép A hetvegen orultem nagyon, mert amikor telefonaltam nagyfiamnak, akkor meghallotta a telefonba, hogy Zolika mellettem megszolalt, es orult, hogy hallotta a hangjatKép Jo tesokKép (Majd emlekezzek erre a mondatomra 2 ev mulva is, es mint egy mantrat, hajtogassam magamban...KépKép)
Marcikanak uzenem, hogy gyene, mert odalesznek az imadnivalo hurkaiKép Vegyen peldat Zolcsirol, ot nem hatotta meg az idojaras, zabagepKép Jah, es elhagytunk ugye megegy szopit, mostmar csak 3x van tejcsi es 2x kanalazas. Viszont belejott a teazasba, amit nem banok, mert nagyon izzad, es kell neki a folyadek.

Gigi,
Ne felj, nem vagy egyedul a fejveregetos lurkovalKép
A gyereket meg ne szadizd holmi ZalatnayvalKépKép

Gyoresz,
Orulok, hogy jol ereztetek magatokatKép Az utcai setalgatast szerintem meg ne eroltesd, lesz meg ra idod, ezerKép (tapasztalat)
Ilyenkor mindig a regi jo mondas jut eszembe: "Az ember 12 honapot azzal tolt el, hogy jarni es beszelni tanitsa gyermeket, aztan 12 evig nem gyozi hajtogatni, hogy ulj mar le a fenekedre, es maradj csendbe!" KépKép
(Kozben a fiam mar total betakarozott a szonyegre lerakott lepedovel, es meg a valtas polomat is magara huzta... csak nem kevesli a homersekletet?Kép)
Amugy koszi, javulok, hatam mar nem faj, kohoges meg profi modon megy, egesz nap gyakorlomKép

Andi,
Szegeny Te.. hat nektek aztan most kijut a rosszbol. Fel a fejjel, remeljuk, hogy mostmar tenyleg fogacskazik a lanyka, es semmi mas nincs. Kapcsolodjatok ki, hatha neki is jot tesz a helyvaltozas. Remelem nem kell korhaz kozelebe se mennetek. Puszi a csajszikanak!

Nah, megyek, mert sul a vacsorankKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!
Megjöttünk mi is.KépMost csak sok sok kép erejéig jövök,írni majd este fogok.KépPuszi.Dia
Kép
Kép
KépKépKép
Kép
Kép
KépKép+++ jpeg +++ 246938 +++
+++KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Azt hiszem valamit elbaszarintottam.KépKép
Hiába,rég jártam már a neten.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Bocsi, de most csak Micának írnék!
Mica!
Én egyáltalán nem erőltetem a járást, Norbi akar mindig járkálni, már éppen csak fogja az egyik kezemet és úgy szalad! És ha épp a játszón akar sétálni, hát Én nem vagyok ellene! Nem tudom miből gondoltad, hogy erőltetem! Végül is ma 10 hónapos!Kép Nehogy azt hidd, hogy megharagudtam, csak nem bírtam szó nélkül!Kép

Este még jövök, de most megyek tornázni!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia DiaKép

Na előkerült az elveszett bárányKép Jók a képek. Mi ez a göndör stílus???Kép A Dévais lányok üdvözölnek és hiányoltak tegnap titeket!

MicaKép
Zolika lassan nem fog beleférni a kiskádbaKép
Azt írja a könyv, hogy miért verdesik a fejüket ezek a kis buták?

MelindaKép
Örülök, hogy rád mindig számíthatokKép

A virágmentő ötletem cődöt mondott. Oli vakondnak nem akadály. Mit csinálak? Váron az ötleteket.

puszi

KépKép
gigi28

Gyoresz,
Nem is ugy gondoltam, hogy erovel setaltatodKép Az teny, hogy olyanok ezek a kismanok, hogyha valamit megtanultak (ules, felallas, jaras), akkor csinalni is akarjak, teljes erejukkelKép En max. a cipoben/szandalban valo jaras miatt irtam, de amugy ezek a labbelik mar olyanok, hogy ha jot veszel belole, akkor jo a labanak. Ezert nem szabad sajnalni a penzt erte, mert ilyenkor sokat szamit. Az viszont sajnos teny, lasd Gigi, hogy az ar sem ad garanciat arra, hogy gagyi modon csinaljak meg oket.

Dia,
Ugy latom, hogy jol sikerult a tavolletKép Domi megtancoltatta az anyukajat?Kép

Gigi,
Eleg hujen hangzik, de ringatjak magukatKép
Viragvedelemre nincs otletem, nem tartok a foldon virag, csak ablakparkanyon, igy nincs tesztelve az elso lurkonal, hogy mi valt beKép
Majd gondolkodom rajtaKép

Mica
mica

MicaKép

Még jó, hogy említed a cipőt, nem hívtak fel a cipőboltból. Télre csak meg varrják. Most legszívesebben leordítanám a fejüket. (meleg is van meg meg is jött)
Addig értem, hogy ringatják magukat, de miért verik be a fejüket? Vagy túl bonyolúlt a gyereklélek, hogy megértsem? Kép

Tegnap befizettük a nyaralást. Szept. 10.-én megyünk Korfura. Kicsit félek a repüléstől. Odafelé még jó mert délután 3-kor megy a gép, de visszafelé éjfélkor(!!!) indúl. Lehet, hogy majd engem kell a babakocsiban tologatni a reptéren.

Puszi

KépKép
gigi28

Ismét sziasztok!Kép
Inkább most jöttem vissza mert a fiúk alszonak a vacsi pedig a sütőben süldögél.Kép
Szóval rólunk:Nagyon szupi volt Mezőn.Szerencsére a 30 foknál melegebbeket otthon jól vészeltük át mert a ház jó hűvös volt.Itt a panelban biztos meghülyültünk volna.KépDomi elkezdet ücsörögni,aztán pár nap múlva nem volt hajlandó többet.Kép4kézlábazik amikor úgy van kedve és már hasról hátra is megy a forgás.Kibújt a 6.fogacskánk és a 7.is útban van.KépSzóval begyorsított a jó levegőn a fiacskám.KépLehet,hogy oda kellenne költöznünk és nem lenne lusta fickó?KépVoltunk strandon nagyon élvezte Domi,anya kevésbé.KépTermészetesen jöttek a rokonok sorban akik kényeztették szeretetükkel,ajándékokkal Domit.KépA lagzi is jó volt,bár én csak este 9-ig voltam sajnos.KépSzóval minden klassz volt csak gyorsan elrepült ez a 9 nap.

Nagy vonalakban vissza olvastam,látom minden törpe szépen fejlődik örülök neki!Kép

Mica!
Tündéri Zolika.KépIgen,megtáncoltatott a fiam a lagziban.Kép

Gigi!
Jó lett volna tegnap ott lenni a talin!De majd legközelebb.Milyen volt?Mesélj!Haj.KépKépKépTe mindent észre veszel???KépKép

Andi!
Lement e már Noncsi lázza??Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Tegnap jól sikerült az összeröffenés. Persze Olivér volt a sztárKép Puszilgatták a csajok meg kényeztették. Többen fotóztak, már kértem, hogy tegyenek fel párat. Lehet, hogy a következő tali majd nálunk lesz, úgyhogy arról nem maradtok le.
Nem volt nehéz észrevenni a bonygyori hajadat!!! Kép Külömben meg sas volt a jelem az óvodábanKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Írhatnál email-t is!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Szabad vagyok, úgyhogy gyorsan írok egy kicsit. Fiúk elvitték a tegnap levágott füvet az erdőbe. Kép
Marci kezd megőrjíteni a nemevésével!!! Kép Persze meleg volt ma is, de mégsem annyira mint előtte. Ilyen melegben régebben azért jobban evett (ha nem is jól). Holnap teszek egy próbát, hogy mennyi idő után sivákol kajáért, ha én nem adok Neki. Annyira csak nem tartalmas még mindig a tejem, hogy az egész délutánt kibírja vele... Majd meglátjuk.
A másik, hogy annak ellenére, hogy 7 foga van, még mindig pempőset eszik. Ha egy kicsit darabosabb, akkor rögtön félrenyel. Most egy kicsit ki vagyok akadva... Kép (Bocsi a morgolódásomért!)

Dia!
Isten hozott!!! Kép De jó újra látni Titeket és hallani Rólatok! A képek nagyok klasszak! Domi vámpírfogsora nem semmi, nagyon cuki! Látom volt rendesen háreme, körülugrálták a kiscsajszik, amit ugye nem is csodálok! Nagyon szép ez a Kislegény! Nagyon szép kislány lenne belőle! Kép
Lassan utólértek fogügyileg, mert mi nagyon nem növesztjük a 8.-at. Ja, ma próbáltam Marci fogsorát lefényképezni, de sikertelen volt a próbálkozásom.
A hajadat én is rögtön kiszúrtam! Nagyon tetszik a vacsi alatt Rajtad levő kosztüm, nagyon klassz színe van!

Gigi!
Lehet, hogy most jön a virágok zacskós bevonása? Bár, ha Olinak a habtapi nem okozott akadályt, akkor ez sem fog. Én is töröm az agyamat. Kép

Mica!
Jó érzés lehet, hogy látod mennyire jó testvérek a Fiúk! Én ilyen gázosabb napok után egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy még egy babát vállaljak (persze Gábor egy percig sem gondolkodik ilyeneken...), mert azt látom magamon, hogy ez az egyszem is kikészít... (Na már megint panaszkodom Kép)
Lehet, hogy nekem is ki kéne hagyni valahogy a szopit. De egyszerűen sok van és fáj a mellem tőle. A 3-szori reggel, délben és este van?
Fejkopogtatás=ringatás??? Ez nekem is furcsa, de ha az okos könyv mondja... Kép

Györesz!
Gratula, hogy még ilyen melegben is tornázol. Én olyan lusta vagyok, ami persze a kinézetemen is látszik Kép

Gratulálok minden hófordulós babónak!!!

Norbika! Sok-sok puszi Neked a 10. hónapodhoz!
Gigi! Neked is sok puszi a 9. hónapod betöltéséhez!
Rolcsi! Gratulálok Neked a 8. hónapodhoz! (Szólj Anyucinak, hogy írjon ide egy kicsit a sok-sok néninek! Köszönjük! Kép)

Kép

Újabb körkérdést tennék fel, most épp cipővásárlás ügyében. Azt hiszem több kérdés lesz:
Mikor érdemes/kell cipőt venni? Ha már próbálkozik az állással vagy már amikor lépeget is? Azt tudom, hogy jól kell tartania a sarkát, de a méretválasztással bajban vagyok. Valahol azt hallottam, hogy a lábujjaiknak helyet kell hagyni a cipő elejében egy picit, tehát egy kicsit nagyobbat érdemes venni, mint a lábuk. Ez tényleg így van, vagy hülyeség?
Köszike a segítséget!

Iszkiri megyek, mert még vasalnom kéne egy két pelust stb. Kép

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Köszi,hogy hiányoltál!KépMegkaptad csütörtökön a puszimat Gigitől?Kép
Hárem:Hát igen,nagyon szeretik a csajok ezt a kis kukacost,bár ő is oda van a női nemért.Kép
Szép kislány lenne?KépMost este éppen azon nevettünk,hogy olyan mintha kislányunk lenne,mert Pannától örökölt rózsaszín badyban alszik.Jól áll neki.KépKép
Várom rendületlenül a fogsoros képet!Kép
Darabos kajcsi:Igaz még csak 8.án lesz 8 hós Domi,de már kipróbáltam neki a 8 hós bébiételt.Ejnyebejnye!KépSzóval azok már darabosak és nem igazán tetszik neki,hogy rágni kell."Még ebben is lusta."Megeszi,megeszi de ímmel ámmal és sokáig tart megetetni.
Szóval nyugottan morgolódj!Kép
Cipő:Dominak van egy pár darab cipője,de újabban nem használjuk mert lerúgja a lábáról.Kép"Rendes"cípőt én akkor veszek majd ha már lépeget.Akkor kell vissza menünk az ortopédiára mert a hason alvás miatt betétes cipőt írnak fel neki.
Vasalás fújjjj!!!KépKép
Aztán ne nagyon éheztesd holnap a barátomat!!KépKép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Még egy utolsó bejelentkezés.
Köszi annak aki érdeklődött.

Noncsi vírusos torokgyulladást kapott és hurutos bélgyulladást.
Sumetrolin szirupot írt fel neki a körzeti dokink, úgy döntöttem ő benne jobban bízom, mint a Heim Pál Kórházban. Ezek után? Mivel ott közölték nincs semmi baja a lányomnak csak hőgutát kapott. Ahan.
Inkább kerülöm azt a Kórházat.
Szóval nem vagyok feldobva.
Kúrálom a kispofit aztán majd meglátjuk mi lesz.
A jó hír hogy ma már nem volt láza csak jó nagy hasmenés.

Dia!

Örülök, hogy itthon vagytok már. :-)))
Jót röhögtünk Tomin. :-))))))
Majd jelentkezem.
Puszi nektek. :-)))

Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra meg a bébikre.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Gigi!

Oké,akkor szokom a helyzetet.
Igaz egy szavam sem lehet,mert mostanában én sem vagyok az élen írásban.
Nekem is van egy kis vakondom,de eddig még úgy néz ki,hogy sikerül szép szóval hatni rá.

Mica!

Köszi,de Ti sem panaszkodhattok,nagyon szép ez a fiúcska.Cuki ahogy pancsizik.

Melinda!

Köszönjük a dícséretet és a köszöntést is.
Bogi teljesen odavan,hogy Õ kapott képeslapot.
Nagyon tettszik neki.

Dia!

Isten hozott,otthon.
Látom nektek is jól sikerült a pihenés.
Hol voltatok pancsizni,csak azért kérdezem mert tettszett a hely a képeken,és Augusztus végén mi is szeretnénk menni valahova ilyen pancsis helyre.

Györesz!

Nektek is sok puszi.

Ma már nem biztos,hogy tudok jönni,mert ma megyünk az ingatlanközvetítőhöz.
Tegnap felhívott,hogy lehet,hogy talált nekünk egy megfelelő házat.
Szorítsatok nagyon.

Mindenkinek szép napot és sok puszit.
Saxi
saxi

Jó reggelt!Kép

MelindaKép
Ha ez megnyugtat akkor én sem tudom elképzelni, hogy legyen még egy gyerekemKép Főleg amikor egész nap nyüglődik és semmi nem jó. A virágokra már került neylon szatyor, de semmit nem ér. Ha a földet nem tudja túrni, akkor tépkedi a virágot. Ezzel még annyira nincs is baj, csak éppen meg is akarja enni.Kép Olivér sem kajázik mostanság olyan jókat. Mondjuk attól nem félek, hogy összeesik.Kép Ja képzeld, hogy a Corában lehet Fisher Price játékokat venni. Pénteken voltunk és vettünk egy tök jó játékot ami most épp kismotor de át lehet alakítani úgy, hogy állva tudja majd tolni maga elött. Persze zenél meg golyókat lehet bele dobálni. Most is épp azt szereli.

DiaKép
Nem semmi alvókája van Dominak. Mit csináltok ebben a melegben?

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Egy nagy hír: GergQ végre tegnap visszafordult hasról hátra és annyira élvezte, hogy nagyokat sikongatott és vagy 1/4 óráig forgolódott sikításokkal tarkítva.
Nekünk hál istennek még ebben a nagy melegben sincs gond az evQkénkkel, sQt a múlt héten tökfQzeléket evett meg csirkepörköltet tésztával ma meg lehet, hogy megkóstoltatom vele a krumplifQzeléket (na csak ezt tudja meg a védQnQ). Viszont tejcsi már lassan alig van. Reggelire, tízóraira még 1-1 cici, este meg mind a kettQ, de már be se keményedik a mellem. Mondjuk Reni is 7 hónapos koráig szopizott.

Melinda!
Reni után 3 évig én se nagyon tudtam elképzelni, hogy legyen még egy gyerekem, de aztán valahogy vágyni kezdtem rá, hogy megint babusgassak egy picurkát. SQt mostmár bevállalnék egy harmadikat is, de ezellen sajna Apának lenne kifogása.

Andi!
Nem tudom, hogy olvasod e még, de Noncsinak sok gyógypuszi és jó nyaralást nektek.

Dia!
Üdv újra itthon! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és puszi a kis nQfalónak. Renikém is emlegeti sokszor. Majd talizhatnánk megint.

Saxi!
Aranyosak a gyerkQcök nagyon. Gondolom Bogi élvezte a pancsolást.

Mica!
Ahogy olvasom neked is olyan jó gyerkQcöd van mint az én GergQm. Tündéri a képen.

Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

SziasztokKép

Annyit szerencsétlenkedtem ezzel, remélem sikerül:

Kép

Ennyi idős a csimótámKép

SzilviKép
Nem tudom elképzelni, hogy valaha újra vágyni fogok az éjszakázásra és a nem evésre. Ne de ki tudjaKép

puszi

KépKép
gigi28

sziasztok!
Nem bíííírom ezt a meleget!!!!
Jó lesz a hét második felétől jön a hűvösebb idő.
Még nem írtam,de Mezőn Domi este 9-től reggel 9-10-ig aludt.Képehez képest itthon az éjszaka szinte semmit nem aludtunk.KépFolyton forgolódott,nyüszített.32 fok volt úgy a hálóban,hogy éjszaka ment a ventilátor.Kép

Saxi!
Lemaradtam?Házat vesztek?Juj de jó nektek!KépA strandos kép Bükkszéken készült ez Heves Megyében van.Nem tom mond valamit a Salvus víz?Mert itt van a forrása.KépJó hely és 3 után már csak 300ft a belépő.Kép

Sys!
A héten itthon van még Tamás szabin,de azután talizhatnánk.KépAztán mesélsz a Balcsiról!Ok?Kép

Andi!
Juj,jó,hogy elvitted Nonót a másik dokihoz is!Gyuri már szabin van?

Mindenkinek jó izzadást mára!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Na ennyi idő van még nyaralásig:
Kép

Pihent agyu anyuka bedugúl egy kicsitKép

DiaKép
Nálunk is meleg van. Olivér reggel max. 7-ig alszik. És van, hogy még 10-kor kukorékol. Neked is jó izzadástKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok, kicsit benéztem. Kép

Melinda, Tomi tulajdnképpen még anyatejen él. Tíz kg, hét hós, és jó formában van. 8 a foga. De ezek nem rágófogak, nem kell nekik darabosat adni, nem is tudják jól elrágni, utána meg fájhat a pocakjuk. A darabos bébiétel meg amúgy is inkább öklendezésre késztet, mert a szokásos izében furcsa valamik. Kép A rágást olyan egészen hétköznapi dolgokon gyakorolják majd be, mint a másnapos, kifli, alma stb.

Cipő meg akkor kell a gyereknek, ha sokat jár az utcán. Különben nem tudnak fejlődni a megfelelő izmocskák. Felálló babát pl. tuti zavarja a mászásban, szbaad mozgásban is a cipő.

Nálunk nem esznek a kölkök a melegben. De ne látom, hogy szörnyen apadnának.

Nyaralásból megtérteket, és készüőket irigylem.

Dia, látod, ügyes Domi. Bízzál benne, és hagyj időt neki.

Beteg babának jobbulást.

Tomi villámgyorsan kúszva közlekedik, és utálja a járókát. Mit ne mondjak, ritkán unatkozom. De igazából nem bánom. AHogy nézem, lassan mászni fog. Ésügyesen ül. Hát, már nem sokáig babaák...
sofka

Sziasztok!

Gigi!
Látom, nagyon unatkozol Kép Már én is láttam ilyen "szalagocskákat", ha már elég kokinak érzem magam, én is kreálok egyet. De lehet, hogy kettő lesz. Egyik, hogy mennyi idős Marci, másik, hogy mennyi idő mire begolyózom. A mai nap legalábbis erről az utóbbiról szól Kép Kép
Ma megnézem a Fisher Price játékokat. Bár Marcinak általában az ásványvizes üvegem a sláger. Kép

Dia!
Köszi a kajcsi nyugtatást! Az igazság, hogy az egyik pillanatban azt mondom, hogy csak nem tart ez már sokáig, de ha belegondolok, hogy már 3,5 hónapja szoktatom a kajáláshoz, akkor egy kissé ismét borúlátó leszek.
Domit biztos a meleg zavarja, ha most Szegénykém ilyen nyugtalanul aludt. Ha most nem bírod a meleget, akkor gondolj arra, hogy mit csináltatok volna a múlt héten. Még szerencse, hogy akkor egy jó hűvös családi házban lehettetek. Kép
Cipőcskéi már Marcinak is vannak, én is inkább a "rendes" cipőre gondoltam. Azért gondolkodom rajta, mert van egy 15%-os árkedvezményes kuponunk Siesta cipőre és az ugye többezres tételnél már jelenthet valamit. Köszike a választ! Kép
Üzenem, hogy a barátodat a jelek szerint elég nehezen tudnám kiéheztetni Kép Kép

Saxi!
Örülök, hogy Bogikának örömet tudtam szerezni. Ez mindennel felér Kép
Húúú, ház?! Ez izgi! Irigyellek!!! Annyira mennék már innen. Hol van a ház és milyen? Mesélj!

Andi!
Igaz, hogy már elutaztatok, de talán vissza tudsz majd olvasni. Nonókád remélem gyorsan meggyógyul(t). Szörnyű, hogy a kórházakban is mennyire nem vesznek észre dolgokat. Kép

Szilvi!
Irigylem Gergőkéd evőkéjét! Egy kis étvágyat küldhetnétek nekünk is. Kép Gergő a Ti kajcsitokból kap?
Klassz dolog, hogy eddig is volt tejecske! Ügyi vagy! Kép
Ügyi Gergő! Édes lehetett, ahogy kacagással kísérve örült a forgolódásának.

Marci ma életveszélyes! Reggel miközben a saját reggelimet csinátlam feltűnt, hogy túl csöndes. Hát persze, mert a járókából kinyúlva megtépte a virágomat (ez még hagyján), de meg is evett belőle Kép Elkezdett öklendezni, először csak egy kevés, majd később egész szép mennyiségű tejet öklendezett vissza, de szerencsére a viráglevelek is kijöttek.
Utána nem sokkal letettem a hálószobában a parkettára, hagy másszon. Persze Õ rögtön fel akart állni az asztalba kapaszkodva. Már térden állt, én pakoltam le az elérhető cuccokat az asztalról, mire Õ egyik pillanatról a másikra hanyattvágódott. Egy jó nagyot koppant a kis feje Kép, majd sírt egy jót Kép Nagy nehezen megnyugtattam mindkettőnket.
A kajcsizás nagy nehezen úgy sikeredett, hogy mellettem ült az ülőgarnitúrán, semmi előke, semmi etetőszék és így egészen sokat evett (hozzánk képest). Persze most is járt a feje, mint a ringispír. Egyszerűen nem tudja lekötni a kajcsizás, már most azt érzem, hogy felesleges rossznak érzi. És mi lesz még később...

Miközben ezt a levélkét megírtam, persze elaltattam és merem remélni, hogy a délelőtti bő 1 órás alvásánál többet fog hunyni.
Hát ahogy látom, ez a levél is hű lett hozzám Kép

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Sofka!

Látom, megelőztél! Köszike az infókat! A darabos kajcsit én sem erőltetem (persze semmit sincs szándékomban), csak egy kicsit furcsáltam, hogy a fogak ellenére nem megy Neki a dolog. De megnyugtattál, hogy nem az én Marcikámban van a hiba Kép
A kajcsizás sajnos az én gyenge pontom. A családban állandóan azzal nyugtatnak, hogy nem úgy néz Kissrác, mintha éhezne. Õ is 10 kg. Persze ez okés is, de valahogy annyira nyögvenyelősen mennek ezek a kajcsis dolgok nálunk. Azt is tudom, hogy nem fog mindig tejcsit kapni. Kép Valahogy majd csak kialakul. Ha belegondolok,hogy a szopizással mennyit szenvedtünk az elején, most meg cicibubus lett belőle, akkor a végén majd azon fogok siránkozni, hogy LEESZI A FEJÜNKET EZ A GYEREK!!! Kép

Ha időd és a kisebb-nagyobb Manók engedik, akkor gyere többet közénk és nyugtasd a paramamákat!

Pusz és köszi mégegyszer: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Melinda!
Hááát igen,szerencse,hogy a múlt héten nem voltunk itthon.Kép
Te elmennél abból a szép nagy házból????Hát akkor én a panelból......Kép
Puszilom az örökmozgó barátomat.KépIsmét csak halkan jegyzem meg,hogy Domi hozzá képest lusta disznó.Kép"Tudom,tudom,olyan vagyok mint Gáborod!Kép"Viráglevél.KépVigyázz mérgező is lehet!
Gratula a 10 kilóhoz!KépMi ma voltunk a védőnőnél 8300g fogyott 40 g-ot 1 hónap alatt.Kép
Ma beszéltem egy csajjal és mondja,hogy ő másfél éves korig szoptatott,de azt hitte,hogy elmegy az esze.Amikor a bevásárló központban hisztizett a lánya,hogy cicit akarok.KépA másodiknál már tudatosan nem hagyta ilyen sokáig a szopit.

Nyugi,ha éhes lesz Marci lefogja kötni a kajálás!Kép

Sofka!
Köszi,hogy benéztél!KépÉn bízok Domiban,csak elszomorít amikor azt olvasom,hogy a vele egykorú törpék milyen ügyesek.Bezzeg ő.......Na,mindegy majd lesz valahogy.KépPuszilom a villámgyors Tomi fiad!Kép

PuszPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Megjöttünk az ingatlanostól,hát vannak ígéretes dolgok.
Mos elsőre 8 címet választottunk,ezeket a napokban végigjárjuk és remélem,hogy találunk közte megfelelőt.
Ezek olyan 80-110m2-es kertes családi házak.
Az áruk 10és14 milla között mozog.
Már nagyon várom,hogy lássam a házakat.

Melinda!

Aranyos vagy,Bogi tényleg nagyon örült.Még az apjának is rögtön mutogatta a képeslapját.

Dia!

Köszi,a helységnév nem mond sokat de majd utánanézek.
A házvétel már nem újkeletű csak eddig úgy gondoltuk,hogy jobb lenne építeni.
Aztán jobban beleástunk és kiderült,hogy jobban járnunk ha inkább nézünk egy házat és azzal kezdünk valamit.

Most mennem kell mert a Bogi már nyűglődik.
Ha tudok holnap még jövök.
Mindenkinek puszi,Saxi
saxi

Mi ez a pangás?????Kép
Elköszönni jöttem ma már nem jövök többet.
Szarul érzem magam.Hányingerem van,fáj és szédül a fejem.KépLehet,hogy hőgutát kaptam?Kép
Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Csak most tudtam jönni, mert nem voltunk ma itthon! Egy bartánőmnél voltunk akivel egy napon egy korházban szültünk és képzeljétek az Õ kislánya már nyolc hónaposan elindult magától, most szalad a kiscsaj, hihetetlen, de így van! Van nagy medencéjük, úgyhogy pancsoltunk egy nagyot, Norbi nagyon élvezte!
Norbi változatlanul nagyon rosszúl eszik napok óta, pár napja margarinos kenyér reszelt sajttal és egy kicsi pohár tápszer a reggelije, mert nem hajlandó megenni a pépeket, ebédre is az Én petrezsejmes krumplimat ette meg, uzsira benyomott egy banánt, a vacsit kihagyta és még este kb. 100ml tápi meg egy kis szopi volt a mai menü!

Saxi!
Nagyon jók a képek, szépek a lányok, Lili babakocsiban állása nagyon meredek!Kép
Drukkolok, hogy sikerüljön megfelelő házat találnotok!

Dia!
Domi egyre nagyobb és tök sokat változik folyamatosan! Nagyon édes a képeken! Nem semmi hogy belehúzott a fognövesztésbe!Kép
Gondolom hogy kialudtad magadat Mezőn, amikor Domi átaludta az éjszakákat!

Mica!
Nagyon jó szandija van Norbinak! Anyós vette és meglepően jót választott, nagyon jól fogja Norbi bokáját! Nem is dicsértem meg Zolikát, hogy milyen kis édes ahogy pancsizik! A barátnőm kislánya is ilyen kis husi, ma jól megdögönyöztem és olyan jó volt fogni, olyan kis puha mindenhol!Kép

Gigi!
De jó lesz Nektek Korfun! Én imádtam amikor ott voltunk! Hova mentek Korfun? Mi Sidarin voltunk!

Melinda!
El hiszem, hogy hogy ki vagy, hogy még mindig nem az igazi ahogy eszik Marci, mert Én is most ki vagyok Norbi nem evésétől, de legalább Marci jó súlyban van, Norbi olyan kis vékony!
Virágevő MarcikaKép
Szerintem akkor érdeme rendes cipőt venni a babóknak, ha már lépkednek és az utcán is sétálsz vele, bár Én még mindig azt mondom, hogy ha elkezd lépkedni, akkor néha érdemes ráadni a cipőt, hogy mire elindul megszokja. Norbi többnyire mezitláb van és kb. egy hét alatt olyan kétszer háromszor adom rá, de olyan is előfordul, hogy egyszer sem! Tényleg érdemes egy kicsit nagyobbat venni, mert nagyon gyorsan nő a lábuk és ha már végig ér, akkor az már nem jó! De szerintem úgy is érezni fogod, hogy mikor jött el az ideje!

Andi!
Hihetetlenek ezek az orvosok, hogy hogy áttudnak siklani betegségek felett!Kép Remélem Noncsi hamar meggyógyul és a nyaralásotok nagyon jól sikerül!

Szilvi!
Gratulálok Gergőnek a forduláshoz!!!!!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Bocsi most nem írok külön-külön, csak jó éjt puszit jöttem küldeni!

Holnap majd beszámolok minden izgalmasról, bár szerencsére a napunk hátralevő része nem alakult olyan hajmeresztőre, mint az első része. Kép

Holnap már tényleg emberibb hőmérséklet lesz, ha az időjósoknak hinni lehet.

Sok-sok puszi Mindenkinek! Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Pár napig nem volt net-em.
Patrik nagyon beindult a felállással,a járkáláskor már alig kell fogni.

Gigi!
Pocsék lehet ilyen sokat egyedül lenni.Nekem is rossz,hogy Ruszlán mostanában 24 órázik,de utána 3 napig itthon van.(van,hogy a 3.napon már kivagyok tőleKép-most én voltam csúnya...)
Nem lehet a virágaidat legalább ideiglenesen "elbarikádozni"Azt hiszem Kikában láttam nagyon jópofa rácsot.
Már nem nagyon merem mezítláb engedni a sétát a fűben a kullancs óta,és darázs,méh is lehet,amire ráléphet.
Ja-ja,húgom tud produkálni dolgokat,a mellét már megcsináltatta tavasszal,legújabb hülyesége,hogy eltöreti a dokival a bokáját,mert nem szép,ahogy áll miatta a lábfeje(!!!).KépEgyébként nem az állvány,hanem a TV esett a fejére...

Dia!
Jó,hogy itt hazajöttél!Kép
Irtó jók a képek!!Nagyon csinos voltál!Domi nem semmi a hölgykoszorú közepén mosolyogva!Kép
Észrevettem mindkét gyereknél,hogy minden hosszabb kimozdulás után fejlődtek egy nagyot.Talán a több inger teszi,nem tudom.
Remélem jobban vagy!!

Saxi!
Nagyon aranyosak,szépek a lányok!Kép
Drukkolok,hogy összejöjjön a ház!Nekem nem lett volna lelkierőm az építkezéshez,így is kikészített tavaly a bővítés.Mindig van mit csinálni,szépíteni egy házon,de megéri a sok munka!

Melinda!
Ruszlán mostanában veszi át néha Patrik fürdetését,hogy nekem addig mennyi időm van!KépRemélem ebből rendszer lesz!
Zalatnay:többször gondoltam,hogy az újságokban mindenki lehet retusált bombanő.Aztán ha meglátod az utcán...
Patrik is alig eszik.Viszont ebédnél elcsente a kenyeremet,rögtön tépázta-tömte és mikor el akartam venni szabályosan lekiabált,irtó dühös volt.Tisztára,mint egy mini-ősember a zsákmányával!Kép
Nekem is durranó cicik voltak jellemzőek még nem olyan régen is,de meglepően hamar átálltam a kevesebb szoptatásra.

Györesz!
Örülök,hogy jól érezte magát a kis család!KépMaradtok most egyenlőre ennyiben?
Norbika nagyon ügyes már!KépGratula a 4. foghoz is!
Éjszakáink mostanában a meleg miatt alakulnak pocsékul.Alvás a kiságyban kezdődik,hajnalban mellettem folytatódik.Haladgatunk.Kép

Eldugulok,nem mondom,hogy mára,mert közben elmúlt éjfél...

Puszi mindenkinek.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

MelindaKép
Tudod vannak a hús evők és vannak a növény evőkKép Lehet, hogy Marci vegetáriánus leszKép Nem tudom, hogy van e a neten egy olyan oldal ahol le van írva, hogy melyik növény mérgező. Meg fotó sem ártana.

DiaKép
Fel forrt az agyvízed a nagy lobonc alattKép Állítólag már jobb idő van, de én nem érzem.

KataKép
Hát nem valami jó mindig egyedül lenni. Nagyon észre sem fogom venni, hogy nincs itthon a Viktor, mert amúgy is 8 körül ér haza. Este legalább lesz egy kis nyugtomKép

Képzeljétek a kutyu begyűjtött magának is kiscicát. Együtt alszanak kint a sziklakert tetején. (hol máshol ásott volna magának krátert) Még a bélszinrolóját is odaadta a macseknakKép

Megyek mert Olivér teljesen belegabalyodott a számítógép zsinórjába.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Az állapotom változatlan!KépNagyon fáj a gyomrom,szakad rólam a víz és közben fázok.Kép
De azért ide jöttem írni.Kép
Saxi!
Tök jó,hogy felétek ilyen olcsó a ház!Akkor mi is simán tudnánk ott venni egy 100m2-est.Na de van e arra munka lehetőség????Juj de jó lenne egy kis kertecske!

Györesz!
Örülök,hogy Apával családosat játszotattok ha még csak pár napig is tartott!Majd lesz ez még hosszabb is!Ne add fel!Igen,jó volt szundizni Mezőn,de most haza érve alig alszok.Mivel Domi se nagyon akar éjszaka.KépÉrdekes,nappal alszik 3 órát is.....
Olvasom,hogy a nagyfiad felnőtt kajcsikat majszol gratula!KépDomi is a reggeli tápszer után előszeretettel eszik még pár falat vajas zsömlét.Kép
Ne agóddj az evés miatt!Én tegnap azon idegeskedtem,hogy nem kellett Dominak ebédre a husis kaja inkább őszibarackot evett.A nővérem megnyugtatott,hogy biztos a melegtől van hisz mi se eszünk ilyenkor nehéz kajákat.Apropó Timi!Tudod beszéltünk róla teszek fel egy képet róla és Pannáról.KépZöldben van.

Kép
Kata!
Köszi a dicséretet!Kép
Igen én is észre vettem,hogy Domi Mezőn sokkal gyorsabban fejlődik mint itthon.Lehet,hogy tényleg a sok inger miatt van?Vagy nem tudom......
Sajnálom,hogy Ruszlán sokat van távol de biztos zsákkal viszi haza a sok pénzt!KépKépJól tudom,hogy vendéglátós?Kolléga.KépMár én is félek attól,hogy hová tudok majd elhelyezkedni gyes után mert ugye a vendéglátásban mindenhol éjszakázni kell amit nem szeretnék.Kép

puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Bejelentkezni jöttem, hogy még mi is élünk és virulunk. Kép
Ma voltunk a dokinéninél tanácsadáson. Krisztikém 76 centi és 9 kiló, hatalmas nagylány. Volt ott egy 11 hónapos és egy 13 hónapos lányka is, és mindkettőtöl nagyobb volt. És emellé a dokinéni megállapította, hogy nagyon mozgékony is, biztos nem egyszerű vele. Mondtam, hogy fel sem tűnik, de lefoglalja a napomat. Kép
Már 8 fogunk van, és doktornéni megerősítette, hogy jön már mind a 4 rágófoga is, az egyik áttörés előtt van szerinte. Emiatt persze 1 hete alig eszik valamit, sokszor este is úgy fekszik le, hogy éhes. Az altatás is valami szörnyű mostanában, annyira tud sírni elalváskor hogy szívem szakad meg. Persze az utóbbi időben még elaludni sem akar egyedül, csak ha a kezemben van, sőt már volt vagy 2 alkalom, hogy járkálni kellett vele, csak úgy aludt el. Pedig ilyet még nem csinált sosem.
Még mindig nem igazán mászik, csak 1-2 lépést és utána inkább kúszik tovább, úgy gyorsabb neki. De folyton fel akar állni. Egyedül még nem tud, úgyhogy segíteni kell neki, úgy elálldogál kicsit. Persze nem hagyom neki sokat, de ha nem segítek neki, akkor ordít. Remélem, ettől még nem lesz semmi gondja. Szombat óta fel tud egyedül ülni is.
Na nagyjából ennyi történt velünk. Sajnos még mindig csak ritkán van időm ideülni a gép elé, hogy olvassalak titeket, úgyhogy nagyon nehéz követni, mi történik veletek. Pedig mindig reménykedek, hogy egyszer utolérem magam.
Na úgy hallom, fel is kelt a lányka, úgyhogy szaladok.

Puszi mindenkinek
Anikó

ui: A képeket azért meg szoktam nézegetni, őrület hogy nőnek ezek a babák és mennyire ügyesek és szépek Kép
pancsa2

AnikóKép

Jó felőled hallani. Nekem azt mondta a dokinő, hogy nyugodtan ácsoroghat Olivér amennyit csak akar attól nem lesz semmi baja. Meg ő már bárhol feláll (kanapé, szék, kiságy, nagyobb játékok) úgyhogy nem is tudnám korlátozni. A járást nem szabad erőltetni mert attól lehet gerincferdülése meg görbe lába. Olivérnek még csak négy foga van. Múltkor már beharangzotam, hogy kint az ötödik, erre látom, hogy nem látomKép
Tehetnél fel az óriás Krisztikéről képet. Ja és nagyon boldog névnapot neki. (nem tudom, hogy jössze e péntekig. Én megelőlegezem)

DiaKép
Ha nem javúl az állapotod, akkor menj el légyszives orvoshoz. Nem ettél vmi rosszat? Panna olyan aranyos kislány. Olyan gyömöszölni valóKép

MelindaKép
Hol vagy Te és az írói vénád?????????

És a többiek?

Holnap csak este jövök mert viszem a kedves férjem a reptérre aztán lemegyünk Veresre.

Puszi, addig írjatok jó sokat!

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Mi van a topikkal?Mindenki nyaral?
Anikó!
Üdv újra közöttünk!KépNagyon el vagy tűnve.KépCsatlakozom Gigihez,szeretnék Krisztikéről képeket látni!Kép

Gigi!
Valószínű,hogy elrontottam a gyomrom,nem tudom.
Én és az orvos?KépMajd ha visznek.Kép
Igen,Pannát imádom én is gyömöszölni,olyan jó húsos pipi.Kép

Barbi!
Már rég jártál felénk!KépLégyszi jelentkezz,hogyan fejlődik Szonja!Nyugtass meg,hogy nem csak az én fiam lusta!Kép
Puszi Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nagy nehezen, de megérkeztem. Egyszer ma már eljutottam a gép bekapcsolásááig, de mire írhattam volna, Marci felkelt, úgyhogy inkább hagytam az egészet. Most Apáját boldogítja Kép

Györesz!
Sajnálom, hogy Te át tudod érezni a "nemevős Marci" problémámat. Szívből kívánnám, hogy ne így legyen. Látom Norbika sem falatozik rendesen. Kép Próbáld meg Te is esetleg a Ti kajcsitokkal etetni, mint Márti. Hátha akkor beindul a Kissrác. Mástól is hallottam, hogy egy-két babónak nem kell a pempő, csak a rendes felnőtt kajcsi persze lightosan.
Nekem azért még maradt az a reményem, hogy szopizni viszont szopizik rendesen és lényegében jól is lakik vele. Csak a vitaminok, stb.stb.
Írod, hogy reszelt sajtot adsz Norbinak, azt bírja. Mert régebben a rendes tejpép kiütötte és felmerült, hogy esetleg tejallergiás. Most már rendbe jött? Ha igen, akkor az nagyon klassz. Kép
Cipőügyben köszi a válaszod. Valszeg a köv. hétvégén elmegyünk egy cipőboltba és felmérem a terepet. Ha úgy látom jónak, akkor veszünk egy pár cipellőt és én is szoktatom néha-néha.

Dia!
Köszönjük a puszit! Kép
Remélem már jobban vagy! Ha nem javulsz, tényleg menj el dokihoz, nehogy valami komolyabb baj legyen.
Persze én is parázok rendesen a mérgező virágoktól. Az egyik virágom tudom, hogy az, de szerencsére az elérhetetlen a kis vegetáriánusom számára. Kép Érzésem szerint az össze kijött belőle, amit lenyelt.
Bizony én elmennék ebből a házból, de még mennyire. Sajnos nem minden a ház, mert nagyon fontos a közvetlen és a tágabb környezet, ami itt Érden elég gázos. Sokat nem akarok itt panaszkodni (mert szerintem egy-két megnyilvánulásom önmagáért beszélt), de itt van a közelben egy kocsma (hátrányait nem részletezem), hülyék a szomszédok, így ha elutazunk nem nagyon tudunk senkire számítani, nincs járda, ahol nyugodtan sétálhatnék Marcival, játszótér pár km-es körzetben sehol Kép És sajna még folytathatnám a dolgot. Plusz jó lenne, ha a nagyszülők valamelyike a közelünkben élne. (Remélem a negatívumokat nem fogjátok elárulni a leendő vevőinknek Kép)

Gigi!
Azt hiszem látható, hogy az írói vénám is itt van rendesen, írok össze-vissza minden zöldséget Kép
Felhívtad végül a cipősöket? Mi van vele?
Aranyos lehet a kutyus és a kiscica. Honnan szedhette össze? A macsek is nagyon el lehet keseredve, ha éppen egy kutyával állt össze Kép
Marci is mindenhol feláll már. Egyszerűen már pisilni se tudok kimenni, mert feláll, de sajna ezután néha dől, mint a fa és akkor van koppanás rendesen. Kép
Jó utat Viktornak! És nehogy hozzon még egy autót Olinak, mert a végén nem lesz hely a garázsban a Ti autóitoknak. Kép

Kata!
De jó, hogy Te is itt vagy újra! A mi netünk és gépünk is sza.akodik állandóan Kép Most is kb. félórába telt, mire idekerültem. Félek, hogy egyszer fogom és kidobom az ablakon ezt az egész vackot Kép
Patrikodnak van valami különösebb oka a nemevésre? Fogacska jön?
A cicik tényleg nagyon durvák néha. Hányszor szoptatsz? Éjjel szoptatsz még?
Retusálós témához még egy kis adalék: egy ruhaboltban együtt próbáltam (több férőhelyesek voltak a próbafülkékKép) a Szinetár Dórával és nagyon csíkos volt a feneke. Ebben még nem is lenne semmi baj, de erre 2 hét múlva megjelentek róla a képek az xy magazinban, ahol bombanővé retusálták. Úgyhogy tényleg van abban valami, hogy az utcáról bárkit behívhatnának fotózásra.

Anikó!
Nagyon jó, hogy hallani Rólatok is, bár jó lenne, ha többet tudnál jönni.
Krisztike tényleg jó nagy baba. Marcival mi is úgy vagyunk a tanácsadáson, hogy szinte minden jelenlévő idősebb babánál nagyobb. Kép
Krisztike nagyon ügyes. Szépen mozgolódik Õ is. Nála dupla dicséret jár az ügyességéért, mert még a fogacskái is megkínozzák. Örlőfogacskák? Ez tényleg nem semmi!!! Millió puszi Neki!
Ha képeket tudsz felrakni, annak tényleg nagyon örülnénk! Kép

Azt hiszem ezzel a kisregénnyel bepótoltam a mai hiányzásomat. Ugye???!!!!
Marci nyügi, megyünk fürcsizni!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Holnap írok,mert itt olyan vihar készülődik...
Csak szólok,hogy megvagyok.Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Jelentem meggyógyultam!KépValószínű,hogy gyomor rontásom volt.Kép
Az éjszakánk katasztrófa volt.Domi a kiságyban vagdosta magát,nyűszögött.3 körül nem birtam tovább,közénk vettem.Itt aludt ugyan de folyton sírdogált álmában és csak úgy nyugodott meg,hogy össze bújt velem.Szakadt az eső egész éjjel.A 7végén még le akartunk menni a Balcsira de az idő miatt már nem megyünk.

Melinda!
Háát akkor most már megértem,hogy miért akarsz onnan elmenni.Sajnálom!
Puszilom a kis vegetáriánus barátomat.KépJó lenne majd megint talizni valamikor.Kép

Kata!
Köszi,hogy jelentkeztél.Kép

Évi!
Te merre vagy?????Légyszi adj életjelet magadról!KépRemélem nincs baj!

Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Tegnap írtam egy tök hosszú levelet, de elszállt, hát Én olyan mérges voltam, hogy nem is kezdtem újabb levélbe!

Norbi alszik, remélem sikerül írnom!

Kata!
Teljesen igazat adok abban, hogy a méhek és kullancsok miatt sem árt szandiban járatni a gyerkőcöket a fűbe!
Nagyon ügyi Patrik, hogy már ennyire biztosan lépeget!
Apával nem egyszerű Nekünk, mert hiába döntenénk úgy hogy újra együtt akarunk élni (amit Én még nem szeretnék), csak úgy lenne lehetséges, ha lenne lakásunk, mert Én oda soha nem akarok visszaköltözni, nem szeretnék anyósékkal élni!

Gigi!
A kutyusotok biztos magányosnak érezte magát és keresett magának egy barátot!Kép

Dia!
Örülök, hogy meggyógyultál!
Tegnap már nagyon kiborultam Norbi nemevésétől, már a felnőttkajcsi sem kellett Neki és a tápszert is alig akarta elfogadni! Jó Neked, hogy Domi legalább a tápot elfogadja!
Nagyon hasonlít Rád Panna! Mondta már más is?

Anikó!
Ezek a fránya fogmanók nem hagyják pihenni szegény Krisztikét!Kép Nem semmi, hogy már a rágófogai jönnek! Tényleg szép nagy Krisztike, Norbikámat is lekőrözte!Kép

Melinda!
Próbálkozom a felnőttkajcsival, csak azzal meg az a baj, hogy azt kézzel adom Neki és az is félő, hogy aztán majd így akar enni késöbb! Amúgy tegnap már az sem nagyon kellett Neki! Írtam is egy jó hosszú litániát arról, hogy már hogy ki vagyok, de elszállt a levelem! Ma viszont nagyon boldoggá tett Norbi, mert nagyon szépen reggelizett, remélem így folytatja majd!Kép
Próbálgatom a tejes dolgokat, sajtot, túrórudit (csoki nélkül) és úgy vettem észre, hogy nem pöttyös tőle Norbi, lehet, hogy már növi ki ezeket az ételallergiákat! Nagyon jó lenne, mert úgy adnék Neki krémtúrót, joghurtot, úgyhogy most kisérletezek!

Egyik nap olyan édes volt a fiacskám! Anyu mondta Neki, hogy "gyere a nagyihoz" Én elengedtem, Õ meg szépen ácsorgott egy ideig, közben egy zenés klibb ment a tv-be és teljesen megfeledkezett magáról, hogy nem fogja senki és elkezdett táncizni, közbe anyu hívta, akkor odafordult hozzá és lépett egy párat, majd megint a tv-t nézte és ismét táncizott, majd odasétált anyuhoz! Egyre jobb az egyensúlya, már nagyon sokáig megáll tejesen egyedül, kapaszkodás nélkül! Annyira imádom!
Ja, képzeljétek el, kedden voltam a barátnőmnél, akivel egy napon, egy kórházba szültünk és az Õ kislánya már 8 hónaposan elindult, most szalad, alig hittem a szememnek, nagyon ügyes, pedig jó kis dundi a kiscsaj!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Panna hasonlít rám?KépEddig még senki nem mondta ezt.Bár ő is jó nagy darab a korához képest.KépDe szerintem tiszta Apja.

Ma biztos azért fogadta el Norbika a kajcsit mert hűvösebb lett.Most Domi is megette ebédre a husis kaját,pedig egy pár napja már csak a gyümi kellett neki.Örülök,hogy a tejes termékeket már gond nélkül eheti Norbika.KépHisz annyi fincsi dolog van belőle.Gratulálok a táncihoz és a lépegetéshez!KépHihetetlen milyen gyorsan fejlődnek.

Írod,hogy nem szeretnél még együtt élni Apával.De ha mégis,tudnátok lépni ebben az ügyben.Gondolok itt az albérletre,vagy fiatal házasok kölcsönére+szocpol,jelzálog hitelre stb.....Hisz nagyon sokan a nulláról kezdik.Mert ugye ha nem léptek akkor sose fogtok együtt élni.Én kivánom,hogy ne így legyen!KépBocsi,hogy kotnyeleskedtem!

Altatással,hogy álltok?Rég írtál erről.Vagy én maradtam le?Kép
Puszi Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?