Sziasztok!
Nagy nehezen, de megérkeztem. Egyszer ma már eljutottam a gép bekapcsolásááig, de mire írhattam volna, Marci felkelt, úgyhogy inkább hagytam az egészet. Most Apáját boldogítja
Györesz!
Sajnálom, hogy Te át tudod érezni a "nemevős Marci" problémámat. Szívből kívánnám, hogy ne így legyen. Látom Norbika sem falatozik rendesen.
Próbáld meg Te is esetleg a Ti kajcsitokkal etetni, mint Márti. Hátha akkor beindul a Kissrác. Mástól is hallottam, hogy egy-két babónak nem kell a pempő, csak a rendes felnőtt kajcsi persze lightosan.
Nekem azért még maradt az a reményem, hogy szopizni viszont szopizik rendesen és lényegében jól is lakik vele. Csak a vitaminok, stb.stb.
Írod, hogy reszelt sajtot adsz Norbinak, azt bírja. Mert régebben a rendes tejpép kiütötte és felmerült, hogy esetleg tejallergiás. Most már rendbe jött? Ha igen, akkor az nagyon klassz.
Cipőügyben köszi a válaszod. Valszeg a köv. hétvégén elmegyünk egy cipőboltba és felmérem a terepet. Ha úgy látom jónak, akkor veszünk egy pár cipellőt és én is szoktatom néha-néha.
Dia!
Köszönjük a puszit!
Remélem már jobban vagy! Ha nem javulsz, tényleg menj el dokihoz, nehogy valami komolyabb baj legyen.
Persze én is parázok rendesen a mérgező virágoktól. Az egyik virágom tudom, hogy az, de szerencsére az elérhetetlen a kis vegetáriánusom számára.
Érzésem szerint az össze kijött belőle, amit lenyelt.
Bizony én elmennék ebből a házból, de még mennyire. Sajnos nem minden a ház, mert nagyon fontos a közvetlen és a tágabb környezet, ami itt Érden elég gázos. Sokat nem akarok itt panaszkodni (mert szerintem egy-két megnyilvánulásom önmagáért beszélt), de itt van a közelben egy kocsma (hátrányait nem részletezem), hülyék a szomszédok, így ha elutazunk nem nagyon tudunk senkire számítani, nincs járda, ahol nyugodtan sétálhatnék Marcival, játszótér pár km-es körzetben sehol
És sajna még folytathatnám a dolgot. Plusz jó lenne, ha a nagyszülők valamelyike a közelünkben élne. (Remélem a negatívumokat nem fogjátok elárulni a leendő vevőinknek
)
Gigi!
Azt hiszem látható, hogy az írói vénám is itt van rendesen, írok össze-vissza minden zöldséget
Felhívtad végül a cipősöket? Mi van vele?
Aranyos lehet a kutyus és a kiscica. Honnan szedhette össze? A macsek is nagyon el lehet keseredve, ha éppen egy kutyával állt össze
Marci is mindenhol feláll már. Egyszerűen már pisilni se tudok kimenni, mert feláll, de sajna ezután néha dől, mint a fa és akkor van koppanás rendesen.
Jó utat Viktornak! És nehogy hozzon még egy autót Olinak, mert a végén nem lesz hely a garázsban a Ti autóitoknak.
Kata!
De jó, hogy Te is itt vagy újra! A mi netünk és gépünk is sza.akodik állandóan
Most is kb. félórába telt, mire idekerültem. Félek, hogy egyszer fogom és kidobom az ablakon ezt az egész vackot
Patrikodnak van valami különösebb oka a nemevésre? Fogacska jön?
A cicik tényleg nagyon durvák néha. Hányszor szoptatsz? Éjjel szoptatsz még?
Retusálós témához még egy kis adalék: egy ruhaboltban együtt próbáltam (több férőhelyesek voltak a próbafülkék
) a Szinetár Dórával és nagyon csíkos volt a feneke. Ebben még nem is lenne semmi baj, de erre 2 hét múlva megjelentek róla a képek az xy magazinban, ahol bombanővé retusálták. Úgyhogy tényleg van abban valami, hogy az utcáról bárkit behívhatnának fotózásra.
Anikó!
Nagyon jó, hogy hallani Rólatok is, bár jó lenne, ha többet tudnál jönni.
Krisztike tényleg jó nagy baba. Marcival mi is úgy vagyunk a tanácsadáson, hogy szinte minden jelenlévő idősebb babánál nagyobb.
Krisztike nagyon ügyes. Szépen mozgolódik Õ is. Nála dupla dicséret jár az ügyességéért, mert még a fogacskái is megkínozzák. Örlőfogacskák? Ez tényleg nem semmi!!! Millió puszi Neki!
Ha képeket tudsz felrakni, annak tényleg nagyon örülnénk!
Azt hiszem ezzel a kisregénnyel bepótoltam a mai hiányzásomat. Ugye???!!!!
Marci nyügi, megyünk fürcsizni!
Pusz: Melinda