Sziasztok!
Tegnap csak pár percem volt benézni, mert 11-re értünk haza és ma hajnalban a párom indult Szarajevóba, 4 napig a Balkánt járják, ott kell fotózniuk (katalógusokat, szóval nem valami izgi) és még el kellett rendezni a dolgokat.
Szóval most én is szalma leszek 3 napig, biztos sokat fogok itt lógni. A nyaralás szuper volt, szerintem az eddigi legjobb közös nyaralásunk. Olyan fura, hogy pénteken még a tengerben úszkáltam, meg hajókáztunk, most meg itt vagyok és mindjárt mehetek be a hülye munkahelyemre, amihez semmi kedvem.
Lengyelország gyönyörű, az emberek tök kedvesek, tele van műemlékekkel, hegyekkel, tavakkal, na meg a tenger... Netkávézóba mentünk időnként, elég olcsó volt, a tengernél meg a kikötőben voltak gépek és ingyen lehetett netezni.
Amúgy nekem még nagy élmény volt a lengyel konyha is, nagyon fincsi kajáik vannak, szerintem sikerült visszahíznom a múlt hónapban leadott kilókat.
Ja és olyan szépen öltöznek kint a nők, gyönyörű nőis ruháik vannak, nem bírtam ki, hogy ne vegyek én is magamnak egyet, augusztusban úgyis 3 esküvőre megyünk.
Ott olvastam, hogy Lola babájával minden rendben, gondoltam, hogy így lesz, de azért nagyon jó volt látni, hogy tényleg.
Hajni, Ti már a házikóban laktok? Hát ez nem semmi
Móni, szomorúan láttam, hogy Te sem lettél zebrás. Ez a babaymark tesz szerintem teljesen vacak, nekem mindig pozitívat mutatat, én már nem is fárasztom magam vele. A hőd is mutatta, hogy nincs péd?
Beuka tök jó a medencédtek! Én a baba helyében biztosan ilyenben szeretnék foganni.
Voltál orvosnál azóta?
Majd este megpróbálok visszaolvasni, most sajnos mennem kell dolgozni, bár ezt még mindig nehéz feldolgoznom.
Z.