Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem még emlékeztek rám Kép Hazaértünk Lengyelországból. Időnként ott is olvastalak Titeket, de mivel az azonosítóm meg a kódom is tartalmaz ékezetes betüt-az ottani klaviatúrák meg nem- így nem tudtam írni Nektek.
Szuper volt a nyaralás, tegnap este a hálókocsiban is mindent beleadtunk, remélem lesz eredménye Kép
Z.

Kép
Kép
zafír

Szia Zafír!!!!!

Hát hogyne emlékeznénk Rád!!! Én gondoltam Rátok sokat! Akkor ezekszerint jó volt a hálókocsizás!Kép
Hol tudtál minket olvasgatni?
Elég szűkszavú voltál a nyaralással kapcs. ban. MEsélj még valamit!!!!

Kép
Kép
beuka

Ez az új medencénk Kép
Kép

sajnos ma csak egyedül tudok üldögélni benne. Kép
Bár még előfordulhat, hogy beiktatunk egy éjszakai fürdőzést is. Ott meg aztán minden lehet Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Zafír, de rég láttalak. Olyan jó,hogy ilyen jó kedved van. Látom kipihentétek magatokat Kép.

Bea, nagyon tetszik a medence. Nem e lehetne e hogy amíg kint kéne dolgoznom a telken, addig nálatok áztassam magam?

Remélem minden kérdésre válaszolok Kép.

Hamarosan hozom a képeket a kuckónkról.
Bea, annyir ajól sikerült az éjszaka, hogy asssszem írok a másik topikba is Kép.
Most még kétszer végig kell glettelni a falakat minimum, aztán járólapozás, utána festés. De még a plafon sincs meg csak a nappaliban meg a hálóban. Ott van még a fél szint, meg a tetőtér is. Szóval még kicsit odébb lesz a dolog.
Szinek most úgy néznek ki, hogy nappali kék, háló lila, lépcsőház sárga, konyha étkező sárgás zöld. De még elég képlékeny a dolog, mert sokban függ a csempe meg a járólap színétől is. Az meg még képlékenyebb, mert minig másikba szeretek bele, és természetesen a legdrágábba Kép.

Na jó, keresek képet aztán hozom.

Kép

Kép
vkhajni

Ilyen lett a plafon a nappaliban.

Kép

Ez pedig a kis alvós kuckónk:

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Képeket mindjárt teszek fel.

Azt hiszem ez a hónap is sikertelen lesz...
Ma voltam UH-n, és még mindig nem repedt meg a tüszőm... KépKépKépKépKép Pénteken volt + a Babymark. Anyuéknál szép csendben halkan, mivel egybe nyílik a szoba, még akcióztunk is, erre tessék... Szerdán kell megint mennem UH-ra. Ha nem reped meg, akkor le kell majd v.sz. szívni, mert ma 30 mm-s volt, és 60 mm-snél nagyobb nem lehet, mert gondokat okozhat. Kép

Babával meg úgy vagyok, hogy nem érdekel ha nem jön össze. Éljük tovább az eddigi életünket, aztán ha szeretne valaki csatlakozni hozzánk, akkor az ajtónk nyitva áll! Szívesen fogadjuk!KépKépKépKép

moni

Jó reggelt Lányok!

Semmi jó hírrel nem szolgálhatok, hőm száguld lefelé, egész hétvégén pöttyözgettem, szombaton görcsölt mindkét oldalon a petefészkeim környékén, hasam nem fáj, mellem már nem érzékeny. Kép Kép Szombaton még fent volt a hőm, csináltam egy tesztet, totál negatív volt. Elvileg a 17. napon volt a pé-m.

Betti
betti73

Sziasztok!

Tegnap csak pár percem volt benézni, mert 11-re értünk haza és ma hajnalban a párom indult Szarajevóba, 4 napig a Balkánt járják, ott kell fotózniuk (katalógusokat, szóval nem valami izgi) és még el kellett rendezni a dolgokat.
Szóval most én is szalma leszek 3 napig, biztos sokat fogok itt lógni. A nyaralás szuper volt, szerintem az eddigi legjobb közös nyaralásunk. Olyan fura, hogy pénteken még a tengerben úszkáltam, meg hajókáztunk, most meg itt vagyok és mindjárt mehetek be a hülye munkahelyemre, amihez semmi kedvem. Kép
Lengyelország gyönyörű, az emberek tök kedvesek, tele van műemlékekkel, hegyekkel, tavakkal, na meg a tenger... Netkávézóba mentünk időnként, elég olcsó volt, a tengernél meg a kikötőben voltak gépek és ingyen lehetett netezni.
Amúgy nekem még nagy élmény volt a lengyel konyha is, nagyon fincsi kajáik vannak, szerintem sikerült visszahíznom a múlt hónapban leadott kilókat.
Ja és olyan szépen öltöznek kint a nők, gyönyörű nőis ruháik vannak, nem bírtam ki, hogy ne vegyek én is magamnak egyet, augusztusban úgyis 3 esküvőre megyünk.
Ott olvastam, hogy Lola babájával minden rendben, gondoltam, hogy így lesz, de azért nagyon jó volt látni, hogy tényleg. Kép

Hajni, Ti már a házikóban laktok? Hát ez nem semmi Kép

Móni, szomorúan láttam, hogy Te sem lettél zebrás. Ez a babaymark tesz szerintem teljesen vacak, nekem mindig pozitívat mutatat, én már nem is fárasztom magam vele. A hőd is mutatta, hogy nincs péd?

Beuka tök jó a medencédtek! Én a baba helyében biztosan ilyenben szeretnék foganni. KépVoltál orvosnál azóta?

Majd este megpróbálok visszaolvasni, most sajnos mennem kell dolgozni, bár ezt még mindig nehéz feldolgoznom. Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Kata!

Légyszi javíts ki 1 cn-re! Totál megjött! Kép Ez a hónap sem fog összejönni, párocskám elutazik egy hétre jó messzire, pont azon a héten lesz távol, amikor esély lenne. Addig iszogatom a cickafarkot, aztán remélem, hogy szeptember végre a mi hónapunk lesz. Kép

Betti
betti73

Jó reggelt!

Hú, annyit írtatok, hogy nem is tudok mindenkinek reagálni.

Megpróbálok, csak címszavakban, mert vsz megint ínhüvelygyulladásom lett a bal csuklómban és k**vára fáj.Kép

Zafír!
Jó, hogy jelentkeztél, de tényleg mesélj bővebben, milyen volt a nyaralás! na meg a hálókocsiKép

Betti!
SajnálomKép Teljesen átérzem, ha elkeseredtél, de fel a fejjel, még nem olyan régen próbálkoztok.
Ezt mondjuk hülyeség volt mondanom, mert mi szeptemberben kezdtük, de decemberben már sírógörcsöt kaptam, mikor megjött.
Küldj már légyszi, nekem is képet magadról: kecsy@freemail.huKép

Hajni!
Tök jó lehetett a kint alvás! Még a másik topikot nem néztem, de remélem írtál valamit!!!Kép
Kontaklencsés vagy?Kép

Móni!
Remélem azóta már megrepedt a tüsző és nem lesz semmi baj. A képeket nagyon várom!Kép

Kata!
Remélem azért nem hajtod agyon magad. Kapsz ezért a plusz munkáért valami prémiumot is???
Ha tudsz azért jelentkezz és írd meg mizujs.Kép

Beu!
Tök jó a medencétek! Úúúúúgy fürödnék benne.
Volt éjszakai fürdőzés?Kép
Küldesz nekem is képeket?? Mármint a házról?Kép

Na hirtelen ennyi, mert már tényleg fáj a kezem!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Küldtem képet!

Betti
betti73

Vettem tesztet de,sajna nem volt rá szükség. Szombaton volt pár csepp,és ma reggelre lement a höm és megjöttKép.De fura mert sose szoktam görcsölni és most nagyon fájKép.Zokogtam is hogy nem sikerült pedig annyira biztam benne,de talán legközelebbKép Remélem a cickatea hatásos lesz most már!Tényleg azt akarom kérdezni,hogy a mensi elsö napját onnan kell számolni (mikor még pár csep van) ugye?De azért nem adom fel ,folytatom a hömérözést!!!!
Vendég

Betti!
Köszi a képet! Tök aranyosak vagytok! Ez nálatok készült? Akkor gondolom a háttérben az a Ti kutyátok.
Egyáltalán nem gond hogy "rám zúdítottad" a mondandódat. Máskor is ha valami van, nyugodtan írj!Kép Nekem is van egy barátnőm(?) , akinek pici babája(4hós) van már és elsőre összejött nekik. Õ állandóan előadja, hogy mennyire ráérek még...néha meg tudnám fojtani!
De ha már domborodik, akkor miért titkolja?????

Kép
Kép
Kép
vica1982

Keditke!

Nagyon sajnálom, akkor neked sem jött össze! Kép Szerintem mától számítsd a mensidet, nekem is ma ment le igazán a hőm és meg is jött. Folytatni kell a cickafark kúrát, remélem, hogy az segít mindenkinek!!! Kép Hajrá CICKAFARKOSOK!! Kép

Vica!

A barátnőméknél készült Békéscsabán a kép 2 hete. Szerintem előbb-utóbb valaki hangosan rákérdez a domborodó hasra, a főnököm sem hülye (bár férfi), neki is van 3 gyereke.

Betti
betti73

Betti!Nekünk egyszerre jött meg,sajna.Akor mi most totál egy napon járunk.Szurkolok majd ,hogy sikerüljön.Én ma készen vagyok,még jó hogy nem kell ma dolgoznom,nem is birnék annyira görcsölök,kénytelen leszek bevenni egy gyogyszert!Kép
Ma többször benézek és olvasgatlak benneteket,hátha valaki jó hirrel szolgál.Nem akarom a topic hangulatát elrontani.
Vendég

Móni!

Édesek a lurkóid nagyon! Kép Megpróbálom ellesni a pozitív hozzáállásodat, remélem, hogy sikerül.

Betti
betti73

Editke!
Sajnálom!Kép
Ne add fel!Kép A tea biztosan segít!

Kép
Kép
Kép
vica1982

De nagy a pangás!
Most egy kicsit enyhült a kezem a Flector krémtől, így pötyögök nektek egy kicsit. (Gondolom marhára örültök...Kép)
Szóval tegnap a férjemmel beszélgettünk erről a baba dologról. Mivel minden hétvégén lesz valami buli, így arra gondoltunk, hogy ezt a hónapot hanyagoljuk, mert én nem akarok megint azon variálni, hogy most ihatok-e vagy nem, mehetek-e füstös helyre vagy nem, ez a nagy meleg meg minden...szóval egy kicsit elegem lett a baba-nélküli-terhes-életmódból.
Most jól kibulizzuk magunkat (a tavalyi nyár úgyis olyan nehéz volt az építkezés miatt), lehet, h a hétvégén elmegyünk a Balatonra a múltkori egyetemista társasággal és szórakozunk egy hatalmasat!
Aztán szeptembertől indul teljes erőbedobással a projekt.
Tök furcsa lesz középidőban VÉDEKEZNI!Kép (ugyan mitől?Kép) De nyugodt akarok lenni, mert sosem bocsátanám meg magamnak, ha az én hülyeségem miatt baja lenne egy váratlanul jött babócának.
Szerdán megyek a homeopata-ideggyógyászhoz, a párocskám meg kiskatonavizsgálatra. Szóval minden kiderül. Majd mesélek.
Na nem pofázok tovább.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Mondtam anyunak hogy görcsölök annyit mondott lehet h a tea kipucolta a mérget a szervezetemböl és azért fáj ennyire a hasam.Lehet hogy igaza van ,mert ennyire sose szokott fájni.Valamit ki kellenne találnom hogy a figyelmemet elvonjam a babatémáról,de mit?Fözni se kell állandoan,mert az el szokta voni.Na puszika!Délután egy kicsit kimozdulok,elmegyünk a bnömmel sétálni egy jóó nagyott..Kép
Vendég

Editke!
Akkor mi fordítva működünk, mert nekem meg lényegesen kevésbé fájt a tea ivása óta. De szerintem mindenképpen segíteni fog. Ha emiatt lesz babánk, akkor veszek egy zsákkal és osztogatni fogom azok között, akiknek nem lehet babájuk.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Ez a hónap nekünk is tuti kimarad, mert a párocskám elutazik 13-án és csak 20-án jön vissza. Pont a legfontosabb időben kell mennie! Nem baj, addig iszogatom a teácskát, talán fogyózom is egy kicsit majd, eszek sok gyümit is. Talán egy kicsit sikerül leállítani az agyamat a témáról majd! Kép

Betti
betti73

KépPedig olyan sokáig fennt volt a hömKép,és milyen ronda lett a vége!!
Vendég

Helló Csajok!!

Úgy sajnálom, hogy ilyen rossz híreket találtam L

Betti sajnálom, hogy megjött L, de kitartás, hátha nem akkor lesz pé! Vagy ha igen, akkor lehet, hogy a szeptemberi fogantatás még jobb, hisz addigra már teljesen fel tudod magad tölteni igazi vitaminokkal (ÉS EZ MINDENKINEK SZÓL!!!!)

Keditke Sajnálom, hogy Neked is megjött L kitartás. Akkor még jó, hogy nem mész dolgozni! Nem akarsz bekerülni a táblába??

Hajni Dehogynem lehetne, hogy fürödj nálunk! Várlak szeretettel!!!!!
Remélem írtál a másik topicba, majd megnézem ám! Akkor ezek szerint még nincsenek meg a járólapok! Nem csodálom, hogy nem tudtok választani, mi is alig tudtunk! Olyan szépek (és persze olyan drágák L) vannak.
A színek jól hangzanak.

Móni hátha még szerdáig megreped az a tüsző!!

Zafír akkor most 3 napig esténként várunk szeretettel az esti műszakban (persze máskor is J) Tök jó hallani hogy ilyen jól éreztétek magatokat! És nagyon jó ölet a ruhavásárlás!!!
Köszi a medence dicst. Én is gondoltam már rá, hogy jó lenne úsztatni benne már a babát!
Úgy döntöttem szeptemberben megyek el dokihoz, mert akkor lesz 1 éve hoyg próbálkozunk. (De nagyon remélem, hogy akkor már nem kell elmenni ilyen okkal J) Addig hőmérőzök, hogy fel tudjak neki mutatni valamit, meg iszom a cickafarkot.

Vica sajnálom a kezedet! Jobbulást! Milyen volt a hétvége?? Nem is meséltél! Persze majd küldök képeket otthonról!! Örülök, hoyg tetszik a medence J Téged is szeretettel várlak fürdeni. (tulajdonképpen nem is vagyunk egymástól olyan messze (kb 120 km J)
Igazatok van a bulizással kapcs.!!

Kép
Kép
beuka

Betti!
Ja, és miylen domborodó pocakos képről beszéltek? Én nem kaptam oylat.... KépKépKép

moni

Móni!

Köszi a cikkeket! Majdnem elbőgtem magam az egyiken! Nem domborodó pocakos képről van szó, majd átküldöm neked is a mailt, amit Vicának írtam! Kép Nem akarom ide leírni a dolgot.

Betti
betti73

Kicsit kezdek kiakadni! Úgy látszik, hogy a SORS nem akarja, hogy gyerekem legyen. Nem elég,hogy a párom aug. 13-20 között nem lesz itthon (azaz a 13-20 cn.-kor), hanem szeptember 12-16ig is távol lesz. Elvileg azok lehetnek a szeptemberi termékeny napjaim! Kép Kép Kép Ez már azért sok egy kicsit! Szegénynek csak halkan jegyeztem meg, hogy pont rosszkor lesz távol. Tudom, hogy nem szabad ennyire előre stresszelni magam, de most nehezen viselem a dolgot.

Betti
betti73

Betti!
Kérlek szépen ne keseredj el előre! Mikor még normális 28 napos volt a ciklusom, és a 12. napon voltam UH-n, akkor már teljesen érett tüszőcskéim voltak. Tehát, ha a férjed a 13. naptól nem lesz otthon, attól még a 12.-en egész nyugodtan összejöhet. Sőt, ha olyan a helyzet, akkor -Te is tudod- a pete BÁRMIKOR meg tud érni és ki tud pattanni.Kép
Valamiért ennek így kell lennie. Lehet, hogy pont ezért, hogy hamar (a PÉ elején) legyetek együtt és így biztos nem lesz elöregedett a petike.
Arra meg SOHA DE SOHA ne gondolj, hogy nem lehet gyereked!
Még az is lehet, hogy utólag módosul az időpont és nem is akkor kell mennie a férjednek.
Naaaaaaaaa, ne keseredj már elKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Próbálok nem elkeseredni! Sajnos most a 17. napon volt pé.-m.Kép Remélem, hogy a cickafark majd segít és hamarabb lesz!! Valamennyire túltettem magam a dolgon, majd meglátjuk, hogy mi lesz. Köszi Vica a bíztatást! Kép Kép

Betti
betti73

Hát nem tudom, hogy a teától-e, de nekem most a 12. napon voltak iszonyú fájdalmaim a jobb oldali petefészkemnél, biztos, hogy az volt a PÉ.
(Az még hozzátartozik, hogy ezt a fájdalmat egy jó kis hancúrral múlasztottuk el, szóval ennél jobban nem találhattuk volna el, dehát valahol máshol van a hiba.)
Szóval minden megtörténhet!
Csak ne aggódj!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Betti! Tényleg próbálj ne elkseredni!
Hisz tényleg nem lehet előre semmit tudni, lehet, tényleg spontánul érik meg egy pete és úgy lesz jó. A baba úgyis jön, amikor jönni akar.Kép
Bogi
dbogica

Betti ne keseredj el, Vicának teljesen igaza van! Nagyon jókat mondott. Hátha hamarabb vagy később lesz pé!!

Vica Te meddig áztatod a cickafarkot? Már írtam a hétvégén, hogy nálam előfordul, hogy elfelejtem és vagy fél órát ázik. ez nem gáz?
Milyen volt a hétvégéd? Vagy ha nem akarsz róla dumálni, akkor bocsi Kép

Móni Nagyon szépek a gyerkőceid!! Viki olyan ééédes!!!Martin meg egy szívtipró lesz!
Tök jók voltak a torták!
Köszi a házdicséretet. Nagyon szerencsésnek tartom magunkat, hogy építhettünk egy új házat, ráadásul még normálisan be is tudtuk rendezni.
Most már tényleg csak a bébi hiányzik Kép De az nagyon!!!

Kép
Kép
beuka

Bogi de jó, hogy épp itt vagy!!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!Kép

Kép
Kép
beuka

szeretnék bekerülni a tábl-ba,ha nem gond.
miota prob,:2004.08 hó,
cikl.nap : 5 nap
cikl.hossza:30-35 nap
L.hely :Letenye
kor :23
Mindent leirtam?köszike!
Vendég

Sziasztok!

A mai napom egy kész halál és valószínűleg a következő kettő is olyan lesz, ha úgy akarok elmenni szabaira, hogy minden meglegyen. 7-re járok és még mindig benn vagyok. Mindjárt kiakad a szemem. Na jó nem panaszkodom. Csütörtöktől Hawaii.

Hát sajnálom Betti és Keditke, hogy nem jött össze, pedig ti voltatok az utolsó remény még a hónapra. Na majd augusztusban remélem zebraeső lesz!

Na megyek, még dolgozok egy picit hadd legyen meg a 12 óra!

Kép

Kép
kamilla306

<font color="0077aa">Sziasztok Lányok!

Vica,
előszöris: nyugodtan igyál alkoholt ebben a hónapban, és mehetsz füstös helyre is, még ha megtermékenyült a kis petéd, akkor is. Mert amikor észreveszed, hogy terhes vagy, még semmit nem rontottál el a dohányfüstös, átitalozott éjszakákkal. Az első két hétben ugyanis még NINCS kémiai összeköttetés az anya és a pici között, tehát sem a Te levegőd, sem a Te véred nem kerül el hozzá, csak jóval a beágyazódás után...azaz pont kb. akkor, amikor amúgy is észrevennéd, hogy baba van... Szóval nyomás az alkoholos és füstszűrő nélküli tudatmódosítókért. Kép
Ja , és a cickafark-teaivásról annyit, hogy én mindig is görcsöltem menzi előtt. Januártól májusig ittam a teát és már január végén sem kellett Algopirynt bevennem, mikor megjött, sőt, mi több, bátran mondhatom, hogy annyira meg sem éreztem, mikor jött, hogy még betét sem volt nálam!!! És ez így maradt júniusig! Aztán júniustól meg remélem, legalább egy évig még meg sem jön!!! Kép Szóval én is épp így működök, ahogy Te is leírtad, hogy nekem is elmulasztotta a fájdalmat a tea.

Zafír,
tök jó, hogy újra jelentkezel!!!! Annyira szeretnék képeket látni az utatokról. Nincs kedved feltölteni néhányat a www.kepeim.hu oldalon valami saját albumba???? Tök kíváncsi vagyok! Lengyelországba mi is készültünk már (mint a kiskacsa, aki anyjához készül - ahogy az örökzöld nóta mondja), de sose jutottunk még el.

Beuka,
a cickafarkhoz annyit, hogy minél keserűbb, annál több hatóanyag ázott ki belőle, annál jobban hat, tehát nem gáz, ha 30 percet hagyod ázni. De épp ezért szoktam belerakni édesítőszert, mert így már az én gyomrom sem vette be sokszor... Brrrr...

Lola</font>
lolita

Sziasztok!

Bea!
Köszi a gyerkőcök dícséretét, meg a tortákét!

Betti!
Így már érthető a pocak dolog... Kép
Betti! Nem szabad így gondolkodni!!!!! Ez ami legfőképpen árt annak, hogy összejöjjön a baba!!! Próbálj más elfoglaltságokat keersni, és a mának élni, és nem törödni a jövővel! Itt vagyok én, akinek úgy néz ki, hogy ez a hónap elúszott, de nem foglalkozom vele!!! Jön majd egy következő, és ha egy babó be szeretne költözni az "albérletbe", akkor jó, de ha nem ,akkor sem dől össze a világ... Tudom, sokan mondhatátok, (sőt már írtam is sokszor) hogy könnyű nekem, mert van már kettő, de én úgyanúgy szeretném a 3.-at, mint anno (10 éve Kép)az elsőt. Egyébként a Nők Lapjában olvastam egy cikket 2 hete a fogantatásról. Kerestem a neten, de nem találtam. És abban nagyon jól le van írva ez az egész. A lényege röviden,a mit itt már sokan és sokszor írtuk, hogy nem szabad görcsösen akarni! El kell engedni magunkat, meg kell nyitni magunkat a babára, szabad utat adni neki. Én most ezt tezsem. Abbahagytam a magzatvédő vitamint is az Elevitet, a cickafarkot is csak azért iszom, mert ha már megvettem... Igazából sehol nem írják róla,(rákerestem a neten) hogy elősegíti a babásodást... Tervezgetem hogy ősztől tanulok (munkahely miatt kell), és ha közbejön a baba, majd megoldom v.hogy, nem számolgatom a ciklusnapokat, mikor lezs, hogy elsz, sőt tesztelni sem fogok mielőtt elmegyünk anyuékhoz, mert hogy a tegnapi Uh szerint még a 15. nap sem volt pé., ha volt ma, vagy lesz holnap, akkor is alapból 29-30 napos lesz a ciklusom, tehát tök fölös előtte tesztelni. Most élek bele a nagyvilágba.

Bocs, ha uncsi voltam.

moni

Jó estét!

Lolita Te mindig akkor jelensz meg, amikor már rá akarok kérdezni, hogy mi van Veletek. Tulajdonképpen meg is kérdezem, hisz nem írtál magatokról semmit Kép hogy vagytok???
Nagyon örülök ám, amikor meglátom a kék betűket! Kép
Igen, ilyenkor amikor tovább hagyom ázni a cickafarkot és is gyakran öklendezem.

Kamilla kitartás!!! Nem semmi, hogy ilyen sokat dolgozol! De már csak 2 nap!!! Most mentek Ho-ba??

Moni Remélme, hogy bejön neked ez a dolog!!!

Nolina milyen volt a F1???

Maminti és Zsu mikor jönnek haza?

Anita Ti is most vagytok nyaralni, vagy mi van Veled??

Kép
Kép
beuka

Beuka!

Zsuzskáék még a héten anyósáékhoz mennek, vagy velük nyaralnak, nem tudom pontosan, a lényeg, hogy jövő héttől lesz.

Ez nem oylan, hogy bejön, vagy nem jön. Én most nem hiszek semmiben, nem számítok semmire, egyszerűen élem a mindennapjaim, gondtalanul, nem gondolva görcsösen a babára. Nem tudom érted-e mit akarok ezzel mondani.

moni

Sziasztok!

Szomorú apropóból, de újra köztetek. Pocaklakóm sajnos nem érte meg a 7 hetes kort. Részleteket, (akit érdekel) a Magzatok kor szerint/2006.tavaszi babás topikban olvashattok, nem akarom ismételni magam.
A lényeg, hogy most lelkileg nem vagyok a topon.

Tábla aljára ledobnátok? Nem tudom, hogy mikor fog megjönni és a ciklus melyik napján vagyok, de ez most majdhogynem lényegtelen is, mivel a doki azt javasolta, hogy 3 hónapot jó lenne kihagyni. Így 3 eredménytelen és hosszú hónap vár rám Kép

Ne haragudjatok, de most nincs türelmem visszaolvasni, de próbálok felzárkózni az infókkal.

Jó éjt Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba!
Nem tudok mit írni erre, de szerintem nem is lehet... Õszintén együttérzek veled! Kívánom, hogy minden simán alakuljon!

moni

Emese ez annyi szörnyű!! Kép nem is tudom kifejezni, hogy mennyire sajnálom! NAgyon sok erőt és kitartást kívánok Nketek az elkövetkezendő hónapokra!! legyél sokat Szonival, majd Õ felvidít. Komolyan borzalmas amit írtál a másik topicba Kép SAJNÁLOM.

Móni én teljesen értem, hogy mit akartál mondani, csak nem jól fejeztem ki magam. A lényeg, hogy nagyon jó dolgot csinálsz!

Kép
Kép
beuka

Kép

Kép
Kép
beuka

Csak próbálkoztam Kép

A nevek eleje lemaradt, bocsi!!!!

És bocsi azárt is, ha valakit elírtam. Ez cask amolyan tájékoztató jellegű dolog Kép

Holnap remélem hoz valaki egy igazi táblát!

Szegény Kata téged jól elhavaztak a munkahelyeden, hisz ma nem is jöttél Kép

Kép
Kép
beuka

Üdv mindenkinek!
Az elmúlt pár napban dolgoztam, meg aludtam, és most ébren vagyok, úgyhogy olvagatok.
Emese nagyon sajnálom a történteket, azt hiszem én is nehezen viselném el. Nekem ez az egy év is nehezen telt, amióta "gyártásra" állítottuk a rendszert.
Amiért főleg megint írásra ragadtattam magam, az az, hogy ma reggel csináltam egy Gabriel nevű tesztet és pozitív lett! Legalábbis szerintem. A doki bácsim még nyaral, úgyhogy két hét múlva tud csak róla. A párom nagyon boldog, de remélem még nem éli bele nagyon magát.
Pussz mindenkinek és kitartást!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi Akkor GRATULÁLOK!!!! Végre egy jó hír!!! Vigyázz magatokra!!

Kép

Kép
Kép
beuka

Jó reggelt Lányok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a vígasztalást és a bíztatást! Nagyon kedvesek vagytok. Csak nektek tudom most kiönteni a lelkem. Kép Kép Most már sokkal jobban vagyok. Tegnap humorizáltunk a párocskámmal, hogy majd szeptemberben meglátogatom azon a héten, amikor vidéken lesz. Eszembe jutott egy film, amikor apuci állandóan haza lett rendelve a munkából, amikor a hőmérő akciós napot jelzett! Kép

Móni!

Olvastam én is azt a cikket a nőklapjában, a páromnak is odaadtam. Szerintem totál igaz a dolog, megpróbálok ennek szellemében élni.

Cickafark téma: nekem most egyáltalán nincsenek görcseim a 2. cn-on, pedig szoktak, talán a tea ennyit jelentett. Azért iszogatom majd tovább.

Szelivi!
Így ismeretlenül is gratulálok!

MSE!

Nagyon sajnálom, együttérzek veled.

Beuka!
Tényleg nagyon klassz a ház, lassan nekünk is kész lesz a lakás, szeptemberben tervezzük a költözést. Majd hozok fotókat.

Kamilla!
Azért ne hajtsd túl magad!

Betti
betti73

Jó reggelt!

Betti olyan jó látni, hogy sokkal jobb a kedved!!!Nyugodtan öntsd ki Nekünk a szíved! Szerintem sokunkak az segít a legjobban a nehéz napokon, hogy beszélgethetünk egymással!Jó ötlet a látogatás!!!
Nem is emlékeztem, hogy mondtad, új lakásba költöztök! Várjuk a képeket!!!!

Kép
Kép
beuka

Beuka!

Majd mailben küldök képeket, ide nem akarom felrakni, persze, ha már szépen rendben lesz minden és nem csak a létrák látszanak. Kép

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?