Sziasztok lányok,
Lara,
Nagyon boldog szulinapot
(sajna en nem tudok olyan szupi képeket talalni mint a tobbiek) Úgy tűnik a mai nap már kellemesebb lesz mint a tegnapi, ugyhogy lábakat fel és pihizzetek
Farkasok Juditja,
Boldog Névnapot kívánok neked, és remélem majd még hallunk további részleteket a nyaralásról... Miért volt gáz a szállás ?
Stella,
Ez egyszerűen fantasztikus
: Úgy örülök !!!!! Tuti ikrek lesznek ! Vigyázz magatokra, remélem azért hamarosan hazaengednek a kórházból
Most aztán behozzuk az elmúlt év lemaradásait a sok zebrával...
Szerintem egész csorda várakozik a Kaális párokra (és természetesen a Dévaisokra is)
Woodi,
Én is nagyon örülök hogy találkozhattunk veled és Danikával,hiszen már majd egy éve drukkoltuk végig veletek az eseményeket és ez valahogy erős kötődést hoz létre-sokszor még ismeretlenül is.
Igen, nemrég futottam neki az első lombiknak, jövő szombaton kell vérvételre mennem. Nagyon bízom benne, hogy nekem is jut zebra
Unique,
El tudom képzelni mennyi izgalmat kell most átélned, a tested minden rezzenése új és ismeretlen. Mivel itt mi többnyire csak másodkézből tudunk segíteni, a védőnőt meg nem biztos hogy fogod tudni naponta zaklatni, azt tanácsolom, hogy nézz be a 'megint megjött babásai' című topikba itt a 'fogamzás várandósság szülés' témakörön belül a fogamzás alatt. Ott mindenki kismama, ott vannak olyan lányok is, akik régebben ide is írtak, nagyon kedvesek, biztos fognak segíteni... Persze azért velünk is maradj, mivel hamarosan itt is rengeteg kismama lesz, és majd te fogod a tapasztalataidat megosztani velünk, mikor aggódunk
Zsebi,
Te egy hős vagy, ha tegnap szőnyeget pucoltál !!!
Mi jót 'kirándultunk' tegnap, ami főleg abból állt, hogy a légkondis kocsiban vagy a légkondis étteremben ültünk
Aztán este még Judit napot ünnepeltünk... Persze csak lightosan, de még igy is furdal a lelkiismeret, hogy egész nap nem is pihiztem. De mostmár semmi 'bajom' nincs, nem fáj nem szúr, a melleim persze elkezdtek feszülni, nyilván az Utro-tol. Mindennek ellenére azért bízok ezerrel, ebből a jó szériából nem maradhatok ki
Mindenkinek szép vasárnapot, délután még jövök.
Kriszta