Új privát üzeneted érkezett!

Lara!
Szép virágot kaptál! Úgy látszik a kisfiad nem szeretné ha egy nap lenne a születésnapotok!!!! Vagy mindenképp augsztusi baba szeretne lenni!!!! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Lara!
Boldog szülinapot!Hogy bírod a pociddal a meleget?Levegő poci nélkül sincs,ez kegyetlen.Nálunk ebben a melegben annyi babó született,egész éjjel nem győztem szaladgálni értük.Kép

Csak bekukkantottam,megyek is mert leájulok a székrőlKépKépKépKép
Jő éjt,kellemes hétvégét mindenkinek!
kavicska

Na most értem a végére.
Remélem már hárman mentünk, mert szex nem volt,mert nagyon gázos volt a fekhely.
Reggel írok, most nagggyon sötét van Krisz meg elaludt Stallone meg folyamatosan lövöldözik.
Köszi a köszöntést drága barátaim.

Puszkók Farkasok J

Kép
farkasok

Unique
A kaptár 2-t még mi sem láttuk. Tegnap kikölcsönöztük a Fűnyíró ember-t. Nem horror, inkább fantasztikus butyuta kategória. Hát nem volt valami jó, elég gagyi.

Edina
Ma mi is grillezünk. Életünkben először. Májusban kaptunk egy grillezőt, de csak most jutottunk odáig, hogy kipróbáljuk. Majd gondolok rád a melegben.Kép
A fény már tényleg látható az alagút végén. Már csak 1-2 hét. Sajnos most a hivatali szerveken múlik már, hogy mikor lesz meg a papír.

Karmen
Most nem dolgoztunk. Pihi, pihi, pihi apával. Már igazán ráfért szegényre. A ház kész van, de egy ház sosincs kész. Mindig kitalálunk magunknak valamitKép.

Larapapa
Nagyon szép a virág.
Lara
Hogy vagytok?

Szép napot mindenkinek

Renóca
Kép
süni_renóca

Kép
süni_renóca

Sziasztok lányok,

Lara,
Nagyon boldog szulinapot KépKépKépKépKépKép (sajna en nem tudok olyan szupi képeket talalni mint a tobbiek) Úgy tűnik a mai nap már kellemesebb lesz mint a tegnapi, ugyhogy lábakat fel és pihizzetek Kép

Farkasok Juditja,
Boldog Névnapot kívánok neked, és remélem majd még hallunk további részleteket a nyaralásról... Miért volt gáz a szállás ?

Stella,

Ez egyszerűen fantasztikus KépKépKépKép: Úgy örülök !!!!! Tuti ikrek lesznek ! Vigyázz magatokra, remélem azért hamarosan hazaengednek a kórházból Kép

Most aztán behozzuk az elmúlt év lemaradásait a sok zebrával...
Szerintem egész csorda várakozik a Kaális párokra (és természetesen a Dévaisokra is)

Woodi,
Én is nagyon örülök hogy találkozhattunk veled és Danikával,hiszen már majd egy éve drukkoltuk végig veletek az eseményeket és ez valahogy erős kötődést hoz létre-sokszor még ismeretlenül is.
Igen, nemrég futottam neki az első lombiknak, jövő szombaton kell vérvételre mennem. Nagyon bízom benne, hogy nekem is jut zebra KépKép

Unique,
El tudom képzelni mennyi izgalmat kell most átélned, a tested minden rezzenése új és ismeretlen. Mivel itt mi többnyire csak másodkézből tudunk segíteni, a védőnőt meg nem biztos hogy fogod tudni naponta zaklatni, azt tanácsolom, hogy nézz be a 'megint megjött babásai' című topikba itt a 'fogamzás várandósság szülés' témakörön belül a fogamzás alatt. Ott mindenki kismama, ott vannak olyan lányok is, akik régebben ide is írtak, nagyon kedvesek, biztos fognak segíteni... Persze azért velünk is maradj, mivel hamarosan itt is rengeteg kismama lesz, és majd te fogod a tapasztalataidat megosztani velünk, mikor aggódunk KépKépKép

Zsebi,
Te egy hős vagy, ha tegnap szőnyeget pucoltál !!!

Mi jót 'kirándultunk' tegnap, ami főleg abból állt, hogy a légkondis kocsiban vagy a légkondis étteremben ültünk KépKépKép Aztán este még Judit napot ünnepeltünk... Persze csak lightosan, de még igy is furdal a lelkiismeret, hogy egész nap nem is pihiztem. De mostmár semmi 'bajom' nincs, nem fáj nem szúr, a melleim persze elkezdtek feszülni, nyilván az Utro-tol. Mindennek ellenére azért bízok ezerrel, ebből a jó szériából nem maradhatok ki Kép

Mindenkinek szép vasárnapot, délután még jövök.

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
Nem is fogsz kimaradni, most bőven van zebra, úgy látszik ők is a jó időre vártak!!!!! Szorítok nagyon! Szombaton és vasárnap nem leszünk itthon szombton vidékre megyünk esküvőre, de lélekben veled leszek!!!!!!

Szőnyegpucolás muszáj volt minden nyáron meg szoktam csinálni, de csak a takarítőgéppel nem lesz olyan szép mintha előtte kefével átmegy rajta az ember és utána ki szoktam szívni belőle a koszt, szép lett.

Este rosszul lettem hánytam fájt a fejem kaptam az ügyeletestől egy szurit amitől a hányinger meg ezek elmúltak de a fejem úgy hasogat, hogy ma még semmit nem is csináltam nem is fogok! Várom a párom haza a F1-ről már csütörtök óta nagyon hiányzik!!!!!!

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike

Sajnálom, hogy rosszul vagy. Jobbulást, gyógyulj meg!
Mit csinál a párod a F1-en? Dolgozik? Nézi? Szegény biztos nem fázik.

Jövő hétvégén lesz volt osztálytársnőm esküvője (Rita). Tudom elég nagy az ország, de csak nem odamentek? (Taksony)
Jó mulatást kívánok!

RenócaKép
süni_renóca

Renóca!
Nézőként ment! Mivel idén lesz 30. éves és eddig 12 éve mindig kiment álló jeggyel most meglepetésként kapott egy tribün jegyet, nagyon élvezte, várom már finom vacsival. ugyan anyukám készítette, de azért örülni fog.

Már jobb a fejem, de ha mozgolódok még mindig majd leszakad!

Mi Tolcsvára megyünk esküvőre, úgyhogy nem egy helyszínen leszük, de remélem mindenki jól fogja érezni magát!
Hogy sikerült a grillparty?

Edina!
Nektek hogy sikerült a grillparty?

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

UniqueKép Én mindenfélét éreztem. Kép Nekem állandóan meg akart jönni érzésem volt. Gondolhatod, hogy minden pisiléskor a WC papírt lestem félve. Az én orvosom azt mondta, hogy amíg nem piros (ez fontos, tehát nem barna, hanem piros), addig nincs nagy baj.
Ha a méhadet érzed, akkor egyre jobban rágja be magát a babó, nő, nyúlnak a méhszalagok, változnak a hormonok. Ha a petefészkedet érzed, akkor meg lehet, hogy az erős sárgatest termelést érzed meg. A védőnőt még ne zergasd, úgysem fog segíteni, inkább a nőgyógyászodat hívd fel.

Farkasok JuditjaKép Egy nappal később boldog névnapot kívánok.

Farkasok KrisztiánjaKép Maradjon meg szemedben az az állandó mosolygás, mikor nálatok a társaságra néztél és amit láttam benne. Kép

Lara kismamiKép Kicsit irigyellek a pancsiért, de igazán megérdemelted. Ja és nagyon boldog szülinapot kívánok. :D
Élvezd még ki az utolsó perceket, mert nemsokára két új születésnapot köszönthetsz. Andorét és a tiedét. Igen a tiedét, mert egy ANYA fog megszületni. Kép

Kriszta kedvesKép Nem nagyon tudtam visszaolvasni, hány petikét szívtak le és mennyi is termékenyült meg? Milyen módszerrel? Mennyit kaptál vissza?

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Woodi,
Hát nem voltak valami fényes eredményeim, de mindenki azzal biztatott hogy a minőség a lényeg... 5 petit szívtak le, abból 3-at ICSI-ztek, kettőt spontánra hagytak. Persze a spontanbol semmi nem lett, ez magyarázza az inszemek sikertelenségét is, az ICSI-sek közül kettő egyből beindult, a harmadik kicsit később, igy a kettőt kaptam vissza, egyikük 8 sejtes volt, a másik pedig 4. Igy már nem öszpontosítok annyira az ikrekre, egy pöttömnek is annyira hálás lennék Kép Nem igazán tudom megmagyarázni, sem elkiabálni, de valahogy úgy érzem van itt bent valaki... Persze még majd egy hét hátra van... és természetesen próbálom magamat a csalódás ellen is vértezni...

Zsebi,
Remélem már jobban vagy, az én párom is marhára fejfájós volt tegnap este, ez az állítólagos hidegfront lehetett, bár én ma is pont úgy izzadtam mint tegnap.... Már vége a F-1-nek, gondolom lassan a párod is hazaér és akkor bepótolhatjátok a hiányt KépKépKépKépKépKép

Kiszta

Kép

KépKép
kriszta71

Woodi!
Kriszta azt kihagyta a sorolásból (már ha belekotyoghatok) hogy ő is sokkal több gonalt kapott mint az átlag szóval szerintem nagy esélye van tudod te is mondtad akinek tovább tart a stimu valamiért többnek sikerül!

Ti hogy vagytok? Hogy bírja Danika a meleget?
Megtaláltad a süti receptjét, még aznap feltettem amikor kérted!!!

Kriszat!
Az nagyon jó ha érzde hogy ott van valaki, nem kell elkiabálin, de ezek jó jelek!!!!!!!!!!!! Most csak azzal foglalkoz, hogy sikerülni fog ( ha nem de erre gondolni sem kell és én nem is akarok akkor majd ráérsz akkor azzal foglalkozni!!!! !DE én továbbra is nagyon szorítok és remélem meglesz a 3. zebra elvégre 3 a magyar igazság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta
Drukkolunk! Egypetéjű ikrek is lehetnek.Kép
Kép

Zsebi
Köszi jól sikerült. Nagyon jóllaktunk. Párom szundizik én meg itt ücsörgök.

Párodnak előre is boldog szülinapot. Bevallom kicsit irígykedtem, ahogy olvastam. Remélem egyszer mi is kijutunk. Most a grillezés miatt nem néztük, de amint elmentek anyósomék, szaladtunk megnézni a neten az eredményt.

Woodi
Csak most fedeztem fel profilodban Danika képét.
Milyen szépen, ellazultan szundizik. Csodaszép, elégedett babóca. Nyugodtabb volt ma már?

Szép estét mindenkinek
Renóca
Kép
süni_renóca

Lányok most délután volt kedvem és időm és a táblázat babás illetve zebrás részét átvariáltam mert ha Kattcának egy lánya és egy fia lesz akkor így nem jó, illetve akiknél nem tudjuk hogy kislány-e vagy kisfiú-e ott olyan hülyén mutat a kék szín, na majd Stella zebráját ha osztom csütörtökön meglátjátok!!!!!!!!!

Wish!
Õ nem lesz gépközelben, de vagy add megneki a számomat, hogy írja meg mindenképp, hogy mi van vele, vagy te írd meg nekem és megírom ide, mert különben hétfőig kilyukad az oldalunk! (Mert ugye te holnap indulsz nyaralni!

Nagyon jó nyaralást és kikapcsolódást kívánok. Kívánom, hogy többen jöjjetek haza mint ahányan mentetek!!!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish!
És tessék jó sokat időt tölteni a tengerben mert az nagyon jót tesz a női dolgoknak!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Woodi,
most néztük Dani fotóját a profilodban, mindketten teljesen elérzékenyültünk Kép Olyan édes Kép

Zsebi,
biztos a front miatt voltál ilyen szarul. Én most keltem fel, egész nap nyűglődtem. Ilyen nyamvadtul régen nem éreztem magam. Úgy látszik, mostanra már elfáradtam. De biztos a kettős front is betett. Napok óta nem alszom éjszaka rendesen, csak kínlódok.

Wish,
mennyi időre mentek? Ha Andor ilyen kis lusti marad (fájások azóta se nagyon voltak, csak 1-1 elvétve) még simán haza is érhettek Kép

Kriszta,
az tök jó, hogy úgy érzed, lakik odabenn valaki. És persze nagyon drukkolunk, és mi is hiszünk benne Kép

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Renóca!
Örülök, hogy jól sikerült a party!

A párom megérkezett, sok-sok élménnyel. Majd letöltöm a képeket és teszek fel egyet kettőt valamelyik nap ha nem felejtem el! Nagyonmeleg volt, de azt mondta megérte! Boldog és örülök, hogy örömet tudtam szerezni neki!!!!!!

Lara!
Tessék akkor pihenni! Elvileg 11-én kell kibújnia úgyhogy bőven meg tudja várni Wisht!
Ja a tesómtól kérdeztem a fájásokról, azt mondta hogy ami a meleg víz alatt elmúlik azok még csak jóslófájások, amikor már ott sem múlik el azok már a szülési igazi fájások!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

LányokKép
Nagyon köszönöm a rengeteg infót, amit írtatok az érzéseimmel kapcsolatban. Sokkal jobb is lett (azóta kevésbé is szurkál), meg picit azért meg is nyugodtam, hogy ez nromális. Érdekes, erről az "aprócska" tünetről sehol egy szóval sem említenek semmit. Lehet, hogy ki kéne adnom egy új könyvet a tünetekről? Kép

WishKép
Jó pihenést! Áztasd magad helyettem is! Kép
Várunk vissza nagyon! Kép

KrisztaKép
Nem is kérdés: lakik valaki a pocidban. A kérdés, hogy lakik vagy laknak? Kép Nagyon szorítok! Kép
Egyébként tudom és hiszem, hogy ha ilyen gond lesz még, tuti, hogy előjönnek a rejtekükből a kismamiink, hogy segítsenek Kép

WoodiKép
Nem találok szavakat, olyan édi a fiad! Kép Sajnálom azt a meg akart jönni érzést. Én ezt akkor éreztem, mielőtt meg kellett volna jönnie, de nem jött meg végül. Kép Utána is még 1-2x, azóta csak ez a szurkálás... Kép
Boldogan bevállalok bármit! Kép

LaraKép
Nem kis teljesítmény, hogy így egyben vagytok még! Kép Na jövő héten jön a hideg front, meglátjuk, mit alkottok Kép

ZsebiKép
Ezek szerint jobban vagy, nagyon örülök! Ha már a táblát szerkesztgeted... Kép
Így tovább! Kép

RenócaKép
A végén sajna nem vettük ki a Kaptár 2-t, nagyon fáradtak voltunk, aludtam. Mostanában ez nálam elég gyakori Kép
És érdekes, hogy reggel kipattannak a szemeim, inkább délután vagyok álmi. Kép

FarkasokKép
Nagggyon eltűntetek.... Kép Írjátok a novellát a nyaralásról? Kép

KavicskaKép
Túlélted a nagy meleget? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Már megint éjjeli bagolykodok itt nektekKép
A kisbabák alszanak.
Wish!
Jó nyaralást!
Unique!
Köszönöm kérdésed....Még éldögölök,de ez nem embernek való meleg. Tegnap vettünk a párommal egy jó kis medencét,amit ma délelőtt össze is tettünk,feltöltöttük,szóval holnap,,Hawai ,dizsi ,napfény,kókuszdió,pálmafák....Kép"
Te mint újdonsült kismami?hogy viseled?

Annak ellenére,hogy most több tüszőm van a múltkori 1-nél,nem nagyon érzem a petefészkeimet.
Remélem kedd reggel Krizsa doktor csak jót mond nekünk.

Zsebike!
Mielőbbi jobbulást!
Ami azt illeti én is 3 napja eszek legalább napi egy Saridont,épp most is az előbb vettem be egyet,mert az agyam helye majd szét esettKép

Kriszta!
Nagyon drukkolok neked!Azt mondják hogy sokan megérzik ha terhesek.Reméljük,nem csak a vágy,és a hormonok teszik!+++++++++++++++++++++++Kép

Lara!
Remélem jól vagytok!
Nem csodálom,hogy nem tudsz aludni,én sajnos nem vagyok kismama,mégis hajnal 3-kor bírtam elaludni,olyan vagyok mint a mosogatórongyKép
Majd ha lejjebb csusszan a pocid,már fogsz tudni aludni,de onnantól kezdve elkezdődik a visszaszámlálásKépAndor ugyanis közelít a külvilághoz 1000 -elKép
Nagyon drukkolok nektek!

Na megyek,mert valaki ébredezikKép
Sziasztok!
kavicska

Kavicska!
Hány baba van most az osztályon? Olyan érdekes ha így nézi őket az ember mindegyik milyen más nem?
Remélem neked is jobban lesz a fejed!
A tüszikkel meg biztos minden rendben van! Drukk folyamatosan megy!

Wish!
Már biztos úton vagytok!!!!

MKA!
Ma uh. tessék jönni és mesélni!

Krisztám!
Már csak 5 kell aludni és itt a zebrácska!!!!!!!!!!!!! Nagyon akarom hogy sikerüljön és hát muszáj is!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Dehogy vagyunk úton, most keltünk csak. Szabadságon vagyunk vagy mi a csuda, nem kelünk hajnalban! Kép

wish

Zsebi Kép
Ugye már jól vagy?

wish

Woodi Kép A kisfiad egy bűbáj! A páromnak is megmutattam, pedig ő még annyira nincsen belefeledkezve a kisbabákba, de még őt is megfogta a kis látvány!
Van segítséged, vagy könnyen elboldogulsz így friss kismamaként?

Unique, sikerül megoldani a munkahely-mizériát a férjedéknél végül? Visszakerestem a profession.hu-n a hirdetést, talán csak az elvárt méglegképes könyv. affinitás riaszthatja el a pályakezdő és most valszeg ráérő közgázosokat, hiszen a számvitel szigorlat már nem ezzel egyenértékű.
Egyébként jól vagy már, ugye?

Mennyire emberibb most, hogy pár fokkal lehűlt a levegő!

Lányok! Olyan hülye kérdést teszek fel. Itt van Stella dolga, nagyon nagy erőt ad. Õ is nagyon ki volt már bukva szegény, a sikertelenségek miatt. Ha van még ez a kis hisztero, plusz az immunos vérvétel a Szabolcsban, szerintetek mikor vágjak bele a köv.lombikba? Kép
s_norka

Sziasztok!

Jó régen jelentkeztem, bár olvasgattalak benneteket,
Egy kérdésem lenne, hogy is hívják azt a tesztet,
ami a legérzékenyebb?
byby

Byby,
Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10
Rapi preg corax: 20
Rapi preg direct: 20
Gabriel: 20
HCG: 20
Clear blue: 50
Minél alacsonyabb az érzékenység értéke, annál kisebb HCG jelenlétet is mutat ki.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Zsebi feülgyelő, Mka ezuton jelentkezik Kép
A meh nyalkahartya szep, 10 mm.
Tul sok tuszot nem sikerült noveszteni: 2 van mindket oldalon, tehat osszesen 4 nagyobb (15-16mm), meg a bal oldalon vannak kisebbek.
Ma meg holnap meg kapok Gonalt, szerdán este tüszőrepesztő, és pénteken punkció! Kép

Nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz.
A nagy sietségben viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy a punkcióra mit kell vinni magammal. Tudtok segiteni?

Mindenkinek sok-sok pozitív energia!

Mka
Vendég

Lara!
köszike
Mka
semmi nem kell a punkcióhoz, beöltöztetnek ők :-)
szóval papucs, köntös meg ilyenek nem kellenek

Byby
byby

Stella Híradó,
Most hívott Wish, hogy Stellának még 2-3 hetet kórházban kell lennie, mert nagyon sok víz termelődik a hasürgében. Tegnap leszívtak 4 litert, de most időszakonként szívják neki, közben meg kapja az infúziót. Mondták neki, hogy a 9. napon kb 20 a HCG szint neki meg 96 volt, tehát nagy valószínűséggel több babóca van. Mindenki küldje az energiát, hogy mihamarabb hazakerüljenek mindannyian. Ha tudok valamit szólok, Ma már jó kedve volt, de tegnap nem volt a legrózsásabb.
Majd írok csajok, csak próbálom kiásni magamat a munkahelyen.
puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok,

Farkaskoma jelentkezik.

Bocsánat a hétvégi hallgatásért, de nem volt egyszerű visszaolvasni azt a 8 napot.
Na meg tegnap Dévai tali volt a házban, természetesen jól sikerült.
Csak hogy a Kaalis kanok jelzés értékűnek vegyék 7 kan volt jelen tegnap. Ha egyszer tényleg kihívnak egy foci meccsre össze kell szednünk magunkat.
Ott is mindenki nagyon szimpi volt.

Természetesen a nyaralás alatt sokszor eszünkbe jutottatok, s természetes mentek a drukkok, + energiák. Nekünk azért könnyebb volt szorítani a hűsítő vízben (amely pénteken inkább pisi meleg volt, de víz volt)

Kriszta,

Remélem jók a megérzéseid s hamarosan a Dedina zebrájának csíkjai megfogyatkoznak, aztán szép lassan egy fehér póni lesz!
Nagyon bízunk benned és persze a többikeben is, ha egy sikerszéria közepén vágunk mi is bele.
Bár én meg vagyok győződve a spontán gyerkőcről, remélem lassan Judit is elhiszi nekem (persze otthoni gyerekről van szó :-)) )

Lara, Larapapa,

Remélem ti is nagyon jól vagytok, s kitartasz még a héten legalább, hogy Petivel ismét okot találjunk néhány ser felnyitásához.

Larapapa,

Mi a helyzet az új zenekarokkal?

Renóca,

Remélem a kutyus még meg van és nem lett esti program a kutya hazahozatal.

Zsebi,

A mindent tudó.

Remélem jobban vagy már.
Reggel nekem is hasonló érzéseim voltak, vannak.
Gyengeség.....de legyőzöm.

Mivel vártad Attilát tegnap este? Mclarenes menü volt? Vagy Ferraris süti? (Azé nem rossz a második hely nem)

Unique,

Hát ez igazán fantasztikus hír. Ezért érdemes volt haza jönni!
Eddig nem volt módunk gratulálni, így ezt most tesszük meg!

Gratulálunk.
Remélem a kutyusok is örülnek, s nem lesznek féltékenyek az új jövevényre!

Dedina,

Köszi mindenki nevében hogy megosztod velünk a zebrádat, vagy legalábbis a csíkjait!

Kavicska,

Hogy bírod a munkát?
Mikor jobb dolgozni éjszaka vagy nappal? vagy 24-be nyomod?
Reméljük a tüszőkéid rendben lesznek és meglesz az eredmény nálatok is hamarosan!

Bocsesz azoktól, akiket most első lendületre kihagytam, de mégegyszer át kell futni az elmúlt hetet!

Woodi,

Hogy bírjátok a a meleget?
Kipróbáltad má a Zsebi féle kókusz kocka receptet?

Farkasok

Kép
farkasok

És akkor a nyaralásról....

Fényképeket utólag teszek fel, mert a gép otthon van.

3 napot a szüleimnél töltöttünk (Zirc - Bakony), ahol épp ott voltak Judit szülei is.
Így együtt volt a család.

Pénteken (08.22) Herenden voltunk. Igaz hogy csak 20 km van Zirctől, de már nagyon régen voltunk.
nagyon szép még mindig, nagyon szépen megcsinálták a múzeumot illetve a hozzá tartozó részeket - Minimanufaktúra(ahol bemutatják a gyártási technológiát), illetve egy kávéház, ahol a jegy ellenében (a jegy árában benne van) egy kv természetesen herendi csészéből.

És mivel Herend város napjai voltak bele csöppentünk egy jó kis Beatrice koncertbe. Bele akartunk nézni, de valahogy a végéig ott ragadtunk.

Szombat (08.23) Pannonhalmára utazott a család, komoly 35 km ez is Zirctől. Itt azért többször jártam már de mindig lát hall valami újat az ember.
Gyenge ebéd után irány Balatonfüred. Séta a mólón, fagyi....irány a barátaink, akik ott laknak B.füreden. Õk mezőgazdasággal foglalkoznak (tehén-malac), így kibeszéltük a tehenekből a tejet, épp fejés volt. Ja és ők csinálnak mindent a tejből (túró, sajt, tejföl).
Aztán irány a oincéjük, amely kb a Tihanyi fsz-eé van egy magasságban, tutti kilátás a Balatonra- grill party!

Vasárnap pihike.
Hétfőtől szombat reggelig Balatongyörökön nyaraltunk, illetve a környékén.
A ház egy ismerősé volt, de nem volt benne az embernek olyan komfort érzete, ez volt igazából a baj vele. Szar régi ágyak szivacsok...egyébként minden volt benne ezen kívül. Tv 1 csatornával :-((, hiányoztak a hírek.
Jártunk Kehidakustányban, ahol nagyon jól éreztük magunkat (Judit elhagyott 2 könyvet sikeresen), Keszthelyen (ahol másnap megvettük az elhagyott könyvek egy új példányát), Festetics kastély, Badacsony, borozás, kilátó, Jeep túra(felvisznek a Kisfaludy házhoz-kb 5 perc - 3600Ft)
Na meg a strandolás.
És jókat ettünk ittunk, a nagy alvások elmaradtak, demajd csak be tudjuk pótolni.
A Balaton parton a magyar turista egy senki, abszolut érezhetően hátrányban van az ember, a te pénzed nem olyan jó.
Számtalanszor németül szóltak hozzánk, mondtuk értjük ezt is de a magyart jobban szeretjük!

Szóval nem csodálom hogy egyre többen külföldre viszik az emberek a pénzüket, meg is érdemlik azok, akik nem tudják megbecsülni azt a kevés honfitársat és a pénztárcájukat!

Üdülési csekkel szerettünk volna fizetni és megkérdezték, mi az? Erről ennyit!

De természetesen nagyon jól éreztük magunkat ezektől függetlenül!
Röviden ennyi, majd otthon teszek fel néhány képet!

Jók legyetek!

Farkasok

Kép
farkasok

Bocs, megint bekukkantottam ide. A terhességi tesztek érzékenysége lehet, hogy változott, mióta vki feltöltötte a netre: A Gabrielen 25 van pl. Pont most használtam, és rajta volt.. És állítólag a Medi-lab nagyon érzékeny még.
Nekem még a Lily (rossmann) mutatta ki a 13. nap délutáni híg pisijéből tavaly. Gondolom, akkor az is érzékeny fajta lehet- nincs benne tájékoztató a hcg mennyiségről.
kisegér

KavicskaKép
Az igen!!!! Medence mellett még jó, hogy elviselhető ez az idő... Kép
Jó pancsizást! Dolgozol? Kép
Köszi kérdésed, jobban vagyok azóta. Vasárnap még picit szurkált, ma meg olyan menzisen görcsölget néha, de nem vészes... Kép A melegen kívül minden OK. Kép

NorkaKép
Nem, sajna még nem sikerült megoldania a páromnak. Küldök mailt priviben! Kép
Egyébként azt speciel nem tudtuk, hogy most már nem egyenértékű a számvitel szigorlat a mérlegképes könyvelői képesítéssel... Kép Ez komoly?

FarkasokKép
Köszönöm szépen a grat-ot. Kutyuim még nem tudják, nem mondtuk meg nekik. Kép Annyi a változás, hogy nem tutujgatom őket már, mert félek picit, hogy a nagy örömben még rám ugranak... Kép Úgyhogy csak szépen, finoman... (lehet, hogy sejtenek valamit? Kép)
Örülök, hogy itthon vagytok! (bár annak is örülök, hogy pihenni voltatokKép). És igenigenigenigen, még szép, hogy spontán babó.... HinnikellHinnikellHinnikellHinnikellHinnikell!!!! Kép

BybyKép KisegérKép
Én is Lilly-ből teszteltem esti(!) pisiből halvány pozitívat 14-15 (?) napon...

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sajnálom hogy Stella még nem jöhet haza, de szerintem most fontosabb hogy babás és jol legyenek.

Tényleg, lett valami eredménye a lombik peticiónak?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Unique KépÉn így tudom, én lennék a legjobban meglepve, ha kiderülne, hogy a 3 éve szerzett számvitel szigorlatom egyenlő a mérlegképessel! Kép

Lányok, tiszta para vagyok. Szombaton megyünk erre a talira, ahol örökbebabákat látunk a szüleikkel. Valaki azt mesélte, hogy egy ilyenen döntötte el a férje, hogy kezdhetik a procedúrát. Borzasztóan izgulok, nehogy esetleg ellentétes hatást váltson ki a férjecskémnél, mint szeretném. Karmen, neked ez a része könnyen ment akkor (mármint a párod könnyen belement)?
s_norka

NorkaKép
Én 1999-ben végeztem a közgázon, kb. 1997-ben szigorlatoztam, akkor még tutira elismerték, meg is van a papírom róla. Meglep, hogy azóta ez megváltozott volna... Ugyamazok a tanárok, ugyanaz (sőt!) az anyag is...
Az örökbaba-témában kuksi vagyok... Kép
Küldtem mailt!

KépKép
unique

Karmen!
A lombik peticióról Woodi biztos tud többet, mert ő jártas ebben!Kép

MKA!
A picik is megnőhetnek még és tudod nem a mennyiség a minőség a lényeg!!!!! Szorítok továbbra is!

Byby!
Fú de jó lenne meglepnél te is minket egy spontán zebrácskával!!!! Kép Kép Kép Mi van veled? Ne csak olvass írjál is!!!

Stella!
Nagyon szorítok neked és bízom benne hamar hazakerülsz bár ez a 2-3 hét soknak tűnik, de tényleg a lényeg hogy jól legyetek!!!!!!

Azt nem tudja valaki hogy szegénynek hogy szívják a vízet a hasából, fájdalmas?

Farkasok!
Azért jól pihentetetk ez a lényeg. Abban tök igazatok van, hogy Mo-n sokszor emberszámba sem veszik a magyar túristát!

Csirkepöri volt nokedlivel a menű + raguleves!

Nóri!
Úgy gondolom hogy az hogy ki mennyire van besokalva a lombiktól azt ő tudja! Stellával személyesen is találkoztam sok volt neki de őt belülről hajtotta a vágy és a sikerérzése! Szerintem ez nagyon fontos hogy belül felkészült legyél a lombik megpróbáltatásáaira. Lélekben ott kell hogy tudjon lenni az ember! Én a most érzem magam teljesen készre eddig se az elsőnél se a másodiknál nem éreztem azt hogy igen ez most sikerülni fog most bennem van ez az érzés és remélem ahogy közeled az idő ez csak erősödni fog és nem gyengülni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
fura dolog ez, mert nekem meg pont úgy volt, hogy az 1. és 2.lombik előtt is őrülten bíztam, optimista voltam. Igaz, a 2.előtt már óvatosabb voltam, a méhenkívüli-sztori miatt, de alapvetően bíztam, és az esküvő is felpörgetett.
Szóval, nem tudom, hogy van ez.
Most mondhatnám, hogy megint erősebbnek érzem már magam, de nem vagyok hurráoptimista, és talán ezért nem is fogom magam annyira "odatenni" - plusz megy párhuzamosan már az örökbebaba-dolog is, ha minden igaz. Akkor ez most rossz hozzáállás? Tök tanácstalan vagyok... Kép Néha úgy érzem, aj, egye fene, végigdarálom a következő 3-at lelkizés nélkül, nem szenvedek ezentúl ennyit, oszt' lesz ami lesz. Az a baj, hogy ez a pszichodoki mindenben nagyon jó, sok segítséget ad, de speciel nem hisz a lombikban az én esetemben... Kép

Nektek biztosan elegetek lehet már belőlem Kép De máshol ezt nem tudom elmondani.
s_norka

Zsebi

Krizsa dokink mondta, hogy teszteljek.
Holnap beszámolok mindenről.
byby

Nóri!
Nincs elegem belőled ismerősek amit írsz szeritnem mindenkinek kavarognak ezek a fejében hiszek benne sikerülni fog á nem lehetek én ilyen szerecsés.....

Az hogy ha tényleg lelki oka is van annak hogy ne sikerül akkor lehet hogy az hogy elindul az örökbefogadás az egy nagy lendület lesz benyugszik a szervezeted, hogy lehet hogy hamarosan bővül a család és már csak a tudat hogy erről a holtpontról elléptetek és egyszercsak azt veszed észre beköltözött a saját babód!!!!!

Byby!
Ne hagyj kételyek között spontán hónapod volt és nem jött meg vagy valamilyen beavatkozás volt csak nem írtad meg nekünk? Annyira szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sokat hiányoltalak és a többieket is akik nem jelentkeznek, de megpróbálom elfogadni, hogy nem szeretnétek valamilyen okok miatt "nyilvánosan" beszélgetni a dologról és nagyon remélem előbb utóbb mindenki boldog hírekkel visszatér hozzánk, hogy erőt adjon nekünk!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

BybyKép
Én ugyan új vagyok (relatíve) és még nem ismerjük egymást, de én is Krizsához jártam csak mielőtt eljött volna az első inszem ideje (most aug), spontán terhes lettem. Kép
Krizsa még nem tudja... Kép Meglepi lesz jövő héten az UH-n Kép
Tényleg, nem fogok tudni aludni. Spontán hónap és nem jött meg, vagy volt vmi beavatkozás?
KérlekKérlekKérlekKérlekKérlekKérlek

Puszi

Unique

KépKép
unique

Zsebi,

Te, a topic őrzője Kép
Én rendszeresen olvasgatom a topicot, de nem vagyok egy szószátyár ember Kép
Örülök neki, ha nem gondolok a lombikra minden percben, igyekszem elfoglalni magam, bár egyre nehezebben megy.

Kérdés: Le tudja irni nekem valaki hogy zajlanak a punkció körüli dolgok?
Reggel odamegyünk, bejelentkezünk...az altatásig mi minden történik, és utána?
Ez az egész az emeleten zajlik?
A párom mi a túrót fog csinálni, míg én odabent leszek, pl. miután felébredek velem lehet vagy ő végig kint üldögél a váróban?

Kiváncsi Mka Kép
Vendég

Sziasztok
Unique
én tudom mi történt veled:-), olvastam. Nekem volt egy beültetésem, ami nem sikerült.
Zsebi
Nem azért tüntem el, mert nem akartam volna
beszélni veletek, csak úgy éreztem, hogy kell 3
hónap, hogy nem foglalkozok az üggyel.
Egyébként most se veszek semmit túl komolyan,
ezért nem is akarok semmit mondani a teszt előtt.Mert ti is tudjátok, hogy a hormonok képesek mindenfélét produkálni, ezért inkább holnap írnék.
byby

BybyKép
Oké-oké. Bocsi. Csakhát a kíváncsiság meg az együttérzés egyből elindul az emberben. Azért drukkolok Neked így, látatlanban is! Kép
És jelentkezz ha megtudsz valamit holnap!

Puszi

Unique

KépKép
unique

Mka!
Szóval megpróbálom összeszedve leírni neked! Megérkeztek kéz a kézben ugyanúgy leülsz és vársz,mint sima vizsgálatnál. Aztán egyszer csak jön érted Krizsa doki és felkísér az emeletre, előtte megmondja a párodnak, hogy majd őt kicsit később szólítják. Aztán felmentek együtt ott átvesz egy nővérke bekísér egy öltözőbe ahova csak ruhát vigyél értékeket hagyd a párodnál! Levetközöl veszel magadra egy hálóinget ami ilyen hátul gomolós a lábadra egy nejlon cipot és vársz. Egyszercsak jön érted a nővérke és leültet egy székre elküld pislini és köréd tesz egy lepedőt! Aztán bekísérnek a műtős részre. Ott is tök kedves mindig mindenki. Egy nőgyőgyászait asztal van egy altatós és egy másik nővérke aki segít felmászni, meg ilyenek. Aztán az altatós kérdez egy két dolgot, altattak-e ha igen volt e hányingered és beszúrja a kanurt mér egy vérnyomást és ennyire emlékszem..... aztán az őrzőben ébredsz fel ahol folyik infuzió a kezedbe és négy ágy van meg három fotel. Ha látja a nővérke hogy felébredtél odamegy megnéz és akkor megmondja hányat sikerült leszippantani aztán még fekszel egy darabig, majd kiültetnek egy 20-30 percre a fotelba és ha utána jól érzded magad mehetsz öltözni lekísérnek és ott talizol a pároddal....

Eközben a fiúkat amikro már te felmentél kb. 20 percre rá mennie kell leadni a katonákat a büvös szobába. Aztán ott előtte megvár téged, vagy lemegy a földszíntre. A párom elmondása szerint kb. mi két órát vagyunk bent. Ezt nem tudom mert teljesen elveszítem mindig az időérzékemet.

Aztán még be kell menni a dokihoz aki elmondja az utolsó intelmeket mikor kell telefonálni, meg ha van kérdés válaszol és mehettek is haza.
Ennyi, remélem nem lesz időd ilyen részletesen megjegyezni mert csak egyszer kell túlleni ezezen és sikeres lombik lesz!!!!!!!!

Byby!
Úgy látom nem avatsz be minket, úgyhogy csak csöndben drukkolok és imádkozom, hogy jó hírekkel gyere reggel!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszi Zsebi, szuper vagy Kép

Párom nem fog semmit adni pénteken, fagyaszott anyagot használnak majd.
Szóval akkor ő készüljön egy vaskos könyvvel, kb. két órát fog ott dekkolni szegény a váróban.
Sebaj. Szerez nekem addig reggelit Kép

Mka
Vendég

Nóri! majd 4 év várakozás után igen egyböl belement. Söt, mostanában megint felemlitettem a témát, hogy na len sikerülne a 2. baba (egyelöre ugye spontán probálkozás van, de mivel nemsokára épitkezni kezdünk lombikra nem marad pénz, csak a türelemre, ezért is kérdeztem van-e eredménye a peticiónak, hátha már többet támogat a tb a gyógyszerárakból) és a férjemmel azt beszéltük ha 2. baba nem lesz saját akkor örökbe fogadunk. Viszont most hogy itt olvastam a nyilt örökbefogadással sokkal nagyobb az esély kezd eloszlani attol a félelmem. Én ugy gondolom akinek nem adatik meg a saját baba öröme az éppen ugy fogja szeretni (söt én Orsi mellett is sajátnak tekinteném 100%-ig!!, csak igy lehet belevágni szerintem ill. igy volna szabad). AMugy tesomék 5 év után sem akartak belegondolni hogy esetleg örökbe fogadjanak, de szerintem a férjednek is csak idö kell, van akinél ez hamarabb jön el, van akinél késöbb. Tesomék is örültek volna végül csak legyen gyerekük. A sors kegyes volt, spontán terhes lett, és a 2. is hamar jött utána. ERöltetni nem szabad a férjedet, öt is meg kell értened inkább legyél türelmes, szép lassan szokja a gondolatot, nálunk elöször csak feldobtam ha nem lesz talán, aztán késöbb már gondolkodtunk a végén meg már döntöttünk.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Renóca!
Te ma már mentél dolgozni?
Fú nem lehetett könnyű ennyi szabi után, de remélem jól feltöltődtél!!!!

Karmen, Nóri!
Nálunk is így vannak ezek a dolgok, annak idején mikor kiderült hogy külső segítségre lesz szükségünk a práom hallani sem akart róla aztán egy nyár alatt amíg jártunk az andrológushoz kezelsére megbarátkozott a gondolattal és mára már tudja ez az egy utunk van a babára, persze csodák mindig annak és hiszünk benne, de tárt karokkal nem tudjuk várni a szerencsét. Viszont egyenlőre egyikünk sem akar örökbefogadáson gondolkodni, amíg van lombik lehetőségünk megbeszéltük nem foglalkozunk vele, ha az elfogyott akkor majd meglátjuk a hogyan továbbot.....

bocsi hogy beleszólok a témában, de jó volt elmondani!

Kép

Puszi

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta!
Holnap nem tudom mikor tudok jönni, mert sok dolgom lesz, így egy nappal előtte, de annál nagyobb szerettettelkívánok neked nagyon sok boldog születésnapot és remélem a legszebb ajándék az lesz amire gondolsz....

Kép

ja most látom, hogy a táblába Mka punkcióját be kellett volna írni, de majd a köv. firssítésnél bent lesz!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Júj valamit nagyon elcsesztem, mert most látom, hogy Byby is eltűnt belőle ezer bocsi!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?