Új privát üzeneted érkezett!

Ja, a honlapomra tettem fel, jelszó nélkül.

KépKép
connie

Tegnap nem sikerült feltenni a képeket, de most megy: KépKépKép

delfinke

Connie

Aranyosak a képek, a témaválasztás és a képek címei pedig találékonyak! Kép Kép
Köszönjük!!! Kép Kép
További kellemes vasárnapot Nektek a vendégekkel! Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!

Vaktyúk!
Most már nem szabadultok tőlem, minden nap jövök! Kép Kép Kép Kép Kép
Vezso, a szívtelen anyuka, kikacagta lányát! Kép Kép Kép Kép Kép Marcika üzeni Rozinak, hogy nagyon bejön neki, szeretné randira hívni! Kép Kép Kép Kép Kép

Ruz! Kár hogy nem jöttetek, tök jó volt és a meleg is elviselhető volt!

Ildi

delfinke

Na még kettő:
KépKép

delfinke

Delfinke Kép

Átjöttek a képek nekünk tegnap is és nagyon tetszenek, szépen visszaadják a hangulatot Kép A pisilős kép a legjobb mind közül Kép
Rozi olyan jól aludt éjjel és most is szunyált egy sort. Lehet, hogy többet kellene kirándulnunk a szabadban... Csak a hűvös nem akar jönni, amit ígértek a szakértők Kép Marcikára is így hatott a szabad levegő?
Vezso
vezso

Vezso!

Marcika szerencsére mindig tök jól alszik!Ma felkelt 6-kor enni, utána 10-ig visszaaludt és most ismét pilled! Kép Kép Kép Jó az alvókája!

Ildi

delfinke

Delfinke
Külön köszönöm a Rozis képet, meg a nagylányomról is van így. Õszintén szólva, én annyira belefeledkeztem a beszélgetésbe, hogy nem is fényképeztem... Majd legközelebb bedobom magam jobban Kép
Nem semmi, ennyit alszik Marcika! Ebből is látszik, milyen kiegyensúlyozott. Rozi nappal kevesett szokott aludni, azt is 28 részletben.Kép
Elmentek ma végül is vásárolni?
Az én mai izgi programom : vasalás egy kis főzéssel és takarítással körítve Kép, ezek a kedvenc hobbijaim...
Berkiadri biztos szül,mert nem jelentkezik...

Vezso
vezso

Én is szeretném megnézni a képeket Kép

Connie,
Mi a honlapod címe?

Akiren
akiren

Akiren (druszám)
Ha rákattintasz Connie nevére, bejön a profilja és abban megtalálod a honlapjának a címét! Kép
Vezso
vezso

Connie!

Nagyon jók lettek a képek!
Kép Kép Kép
Ildi

delfinke

Vezso Kép

Köszi
akiren

Hű, de nagy ma a pangás.
A fiúk alszanak egy óra óta, én eddig a Da Vinci kódot olvastam, tényleg izgi.

Zsana,
Milyen volt a Séta tegnap?

KépKép
connie

Korallvirágjaink:

Kép

Vezso
vezso

Tényleg alig van itt ma vki, biztos a meleg az oka. Olyan álmoskásak vagyunk mi is.
Ezért gondoltam, hogy feldobom a hangulatot a színes virágokkal Kép

Connie
Mesélj egy kicsit a vendégségről. Rozi is alszik, ma 3xra, és mindegyik alvás kb másfél-két órás volt Kép Kép Tetszik a könyv? Jó vitatéma, amiről szól.

Főzök málnalekvárt mindjárt. Kép Aztán gondolni kell arra is, hogy szerdán nyaralni megyünk. Lesz mit összepakolni a 3 gyermeknek.

Vezso
vezso

Sziasztok, epp most kezdunk magunkhoz terni az egesz napi 36! fokbol, legkondit meg alig tudtuk hasznalni mert persze mano vegig a garnituran pihegett
Connie allati jok lettek a kepekKép nagyon uyges vagyKép
Vezso en detto olyan vagyok mint a lanyod ha az uton egy kis bukkano van tuti en esem at rajtaKép

Kép
vaktyuk

Delfinke
Most látom, hogy írtál még a Rozis kép előtt, nem is vettem észre...Bocsánat. Kép Marcika randira hívná Rozit? Kép Hát, a papájával kellene előbb beszélni, mert már tényleg kikészítette a puskát az udvarlók távoltartására Kép Kép (Ez csak vicc volt Kép). Meg a Rozit is megkérdezem, egyelőre a cumijával van elfoglalva, nem nyilatkozik még. Kép

Vaktyúk
Iszonyat meleg volt ma is, nem is értem, milyen hidegfrontról beszélnek?! Most azért fújdogál kis szellő, de még nem fázok Kép
Zsófi tényleg olyan kis szerencsétlen tud lenni,meg szétszórt, de ettől olyan aranyos is Kép Az ilyen emberekre szokott a szerencse rámosolyogni, lehet, hogy Veled is így lesz Kép

Vezso
vezso

Sziasztok!

nem volt nagy vendégség, csak a párom nagybátyja és az uncsitesója jöttek, kb. 2 órát töltöttek itt. Kaptunk nagyon ari kisnaci+póló együtteseket, persze minden naciban cserélni kell a gumit, mert túl szűk (vagy 7-8 cm-vel a kelleténél!). Én nem tudom, nem láttak gyereket, akik ezeket tervezték?

Holnap este megint jönnek volt kollegáim, 4-en, két pici gyerekkel, és max 3 férjjel. Szép kis tömeg lesz itt.Kép

Vaktyúk,
Köszi, de nem én vagyok ügyes, hanem a párom, ő fényképezett. Ez az egyik hobbija.Kép

Délután voltunk Margit szigeten levegőzni, ott legalább kicsit fújt a szél.
Most viszont megyek, mert fürdetni kell, manka extra fáradt, délután 4 óta nem aludt.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Én ma igazoltan voltam távol,csavarogtunk, utána Margitszigeten sétáltunk! Kép Kép Kép
Connie!Ti mikor voltatok kint?

Lányok!
Mikor lesz a köv. tali? Kép Kép Kép Kép
Én felajánlom azt is, hogyha rossz az idő pl.:ősszel-télen én szívesen látlak benneteket nálunk!Nam nagy a hely, de sok jó ember kis helyen is elfér!

Na joccakát, kezdődik a fürdőszoba eláztatása amit a fiúk csak fürdésnek hívnak! Kép Kép

Ildi

delfinke

Jó reggelt! Kép

Reggel felkeltem, hogy megnézzem, miből maradtam ki az este, de látom, hogy inkább mindenki alukált és nem írt Kép

Delfinke
Klassz lehetett a Margitsziget, mi is szeretjük és fittebb korszakomban még futni is jártam oda... Rég volt, tán igaz sem volt...Kép
Nem tudom mikor legyen a köv tali, mi szeretnénk majd menni biztos és remélem többen leszünk. Delfinke, sztem ez nagy dolog és megtisztelőKép Kép, hogy felajánlod a Ti lakhelyeteket erre a célra, de sokat vállalnál Magadra vele, és akkor a háziasszonyra mindenképp több feladat hárul, mint azokra akik mennek Hozzátok.A hűvösebb-hideg évszakokban nehezebb megoldani a helyszínt, az biztos, dem ajd csak kitalálunk vmt, ha meg nem, megyünk és beköltözünk Hozzátok Kép Kép Mi mindenesetre köszönjük, hogy felajánlottad Kép Kép Kép

Vezso
vezso

Jó reggelt!

Vezso,
sajnos nem szültem, csak a férjem elvitt egy ismerőshöz tegnap,mert nem mert egyedül itthon hagyni éjfélig!
Talán jobb is, mert amit összeszenvedtem tegnap is meg ma is! Kép
Már a tűrőképességem határát súrólják az események! Nem tudom, hogy mikor kellene bemennem a kórházba. Mi van ha nem rendszereződnek a görcsök és a magzatvizem sem folyik el?

Meg tudnátok nekem írni, hogy a legkisebb méretű (2-5kg) pelenkából hány darabra lesz kb. szükségünk? Milyen pelenka vált be nálatok, és milyen törlődendő?
Köszi.
berkiadri

Jó reggelt!

Ildi,
Mi olyan fél 6-tól 7-ig voltunk kint. Jó levegő volt, csak sok volt a szúnyog.Kép

Köszi a felajánlást, de Vezsonak igaza van.Kép Megpróbálunk majd keresni valami helyszínt a hidegebb napokra is.
A következő tali is egész családos legyen? Akkor megint hétvégi időpontot kellene majd keresni. De mi így mindenestül mennénk legszívesebben, ahogy szombaton.

Jaj, ma nem vagyok egy hullámhosszon manóval, legszívesebben visszafeküdnék aludni, de neki esze ágában sincs persze.Kép

KépKép
connie

Eszmeletlen jok a kepek! REmelem nem baj, hogy megnezegettem oket! A baba banda fotok egyszeruen zsenialisak!!!! Konnyen megtalaltatok egymast????

Connie! Kulonben tenyleg nem mindig tudjak a gyartok, hogy hogy is mukodik a babatermekuk (nadrag es zoknigumi mindig szoros!) Egy ismerosom csinalja a remklamjait az egyik nagy babapelenkagyarto cegnek es mulkor o meselte, hogy amikor demonstraciokent telefolyatott egy pelust vizzel, es utana "osszezarta" ahogy azt a pelust kell, a gyarto kepviseloje csak amult-bamult, hogy ez igy "mukodik" . Jo mi???

Udv, BJ
babjag

Berkiadri
Fogsz szülni meglátod, nem marad benn a kisbaba Kép, csak jobb lenne, ha minél kevesebbet kellene szenvedned már, megértem, hogy türelmetlenebb vagy.
A pellus mérete a babától függ, most még nem lehet tudni pontosan mekkora lesz, amikor megszületik. Az biztos, hogy nem érdmes a legkisebb méretből sokat venni, mert fantasztikus gyorsasággal nőnek. Napi 3-10 pellus kellhet, attól függ. A nagyobb méret kényelmesebb nekik, tehát egy 4 kg-os babának a 3-5 kg-os méret már kényelmetlen lehet, meg ki is folyhat belőle a "lényeg". Kép Ha jól emlékszem Huggies és a Pampers volt a nyerő itt a topikban, meg van aki Liberot használ.
Törlókendőben mi Huggiest vagy Johnson's Babyt használunk (ez utóbbi olyan zöld csíkos). Előbb Huggiest vettem, olyat, amihez adtak műanyag dobozt: egy nagyot otthonra, kisebbet utazáshoz és most nem kaptam ilyet, hanem ezt a zöld csíkosat. Ez is bevált, mert elég nedves, és az sztem jó a baba bőrének, mint dörzsölni vmi szárazabb, de olcsóbb törlőcskével.
Remélem segítettem, biztos mindenki megírja a tapasztalatát. Kép Kép

Babjag
Miért lenne baj, hogy megnézegeted a képeket, inkább örülünk neki, ha megnézik,hátha kedvet kaptok eljönni! Kép KépNekem a bababanda kifejezés maga is nagyon tetszik, nagyon jópofa! Könnyen megtaláltuk egymást, csak a helyet nem annyira, mi egy kicsit eltévedtünk és jellemző módon térkép sem volt nálunk (ez kb olyan, mint amikor elindultam egyszer Ausztriába útlevél nélkül Kép). Azért nem olyan komplikált megtalálni a helyet, csak van ott egy építkezés, meg szálloda és ez megzavart minket a tájékozódásban. Kép
Ez érdekes, hogy nem tudja a gyártó, hogyan működik a pellus. A pólók és pulcsik nyakát is szorosra tervezik, eleinte sok ruhát potyára vettem meg, mert nem próbáltuk fel és nem gondoltam arra, hogy nem tudom a nyakrészt áthúzni a gyerek fején. De ha belegondolok, akkor ez a túl kicsire való ruhatervezés a felnőtteknél is így van, mert jellemzően a legnagyobb választék női ruhában 36-38-as méretben van. Miközben az átlag népesség nem ezt a méretet hordja.

Connie
Én is szívesebben megyek a családdal, de a férjem rengeteget utazik télen, két hetet havonta és a hétvégék is néha beleesnek az utakba. De, megígérem, törekedni fogunk arra, hogy együtt menjünk, ha lehet. Úgy buli, nem?

Vezso
vezso

Sziasztok!

Mi is tegnap egész nap kint voltunk miután meglátogattuk a sógornőméket a kórházban, jaj olyan pindurka a babája, és nagyon kis formás Kép. Bendi pancsizott a gyerekmedencében, meg grilleztünk meg ilyenek. Kép

Vaktyúk

Igen, kertes házban lakunk, bár kert nem nagyon van, csak egy kis zöld sáv a ház mellett. Kép Anyósék fejére nőttünk szó szerint. Mivel nekik volt házuk, mi meg úgy gondoltuk a férjemmel, hogy úgy lehetne tök jól saját lakáshoz jutnunk, ha ráépítenénk oda egy emeletet. Kép És így is tettünk. Kép

Berkiadri

Nekem is a Huggies pelus vált be legjobban. Valahogy az igazodik rá legjobban Bendire, de van akinek ez sem jó. Sztem akkor jársz a legjobban, ha kipróbálsz mindenfélét, vannak kis kiszerelésben is azt érdemes venni kipróbálni. És akkor meglátod melyik a jó. Kép A legkisebb pelenkából pedig tényleg nem érdemes sokat venni, mert nagyon gyorsan nőnek és ha csak nem nagyon kicsi lesz a babád, akkor nyugodtan kezdheted a nagyobb pelussal is, én legalábbis azt tapasztaltam, hogy az nem baj, ha nagyobb pelust adok rá, Bendin volt már 15-20 kg-os babára való pelenka is, most 8 kg. Kép

Törlőkendőből én nagyon tudom ajánlani a pampers sensitive-et, nekünk az vált be legjobban.

Vezso

Huggies dobozosat lehet kapni mostanában a Kaiser's-ben.

ruz
ruzicsky

Berkiadri,
Sztem egy kisebb csomag a legkisebb pelusból elég az első pár napra, és utána majd látjátok, hogy mekkora a baba, és mennyi kell még. Az első méretekből nem igazán érdemes nagyobb mennyiséet bespájzolni.
Mi Pamperst használtunk eddig, a kisebb méreteknél még nem volt gondunk vele, utána igen, mert mióta emberesebbeket kakil Ákos, folíton kifolyt. Most Huggiest használunk, az jobbnak tűnik.
Törlőkendőben nekünk is a pampers sensitive jött be a legjobban.

KépKép
connie

Berkiadri
Ha ezreket akarsz megspórolni havonta, akkor próbáld ki a Penny Marketban kapható popsitörlőt: BabyTime a neve, aloe vera kivonattal átitatva, sensitive, megfelelően vastag, bőrgyógyászatilag tesztelt, egy csomagban 80 db van és mindössze 300 Ft. Sajnos úgy viszik, mint a cukrot, így nem mindig kapható, ha van, mi is egy egész kartonnal veszünk.
Pelusból korábban a Pamperst használtuk, meg voltunk vele elégedve, de kb. két hete tescos pelust veszünk, szerintem ugyanolyan jó minőségű és még szép is. 20 ft-tal olcsóbb a Pampersnél darabja.(lila a csomagolása, van fehér csomagolású is, de az gagyi, olyat nem érdemes venni)
Próbálj pihenni, szülés után egy jó ideig erre nem lesz alkalmad! Én már el sem tudom képzelni, milyen volt csak úgy lustálkodni szombat délelőttönként az ágyikóban!Kép

marq
Kép
Kép
marqueza

Sziasztok!

Berkiadri!
Vezsonak igaza van, nyugi kisbaba még nem maradt bennt!Bár az utolsó napokban én is alig vártam hogy kibújjon;minden nap beszélgettem vele! Kép Kép Kép Végülis a 38.héten jött, pont a névnapomra időzített; kedves gesztus volt tőle! Kép

Szurkolunk neked!

A tali férjekkel együtt is tök jó, Tibi jól érezte magát!Kép

Puszi:

Ildi

delfinke

Köszönöm, hogy leírtátok a tapasztalataitokat, mert nem szeretnék úgy járni, hogy felesleges pénzt költök olyan pelenkára meg törlőre ami nem jó a babának!
Tudom, hogy még egy baba sem maradt bennt, de már nagyon nehéz! Megnéztem minden képet a találkozóról és nagyon tetszettek, így sikerült kicsit elterelni a gondolataimat, elképzeltem, hogy legközelebb mi is ott leszünk és ezt megbeszéltem a kisfiammal is! Erre úgy elkezdett rúgni, hogy majdnem kiúgrott a hasamból!Kép Biztos tetszett neki a dolog!
berkiadri

Tévedtem, manónak mégis alvós napja van ma.Kép

Én nagyon rosszul kezdtem a napot, már hajnali 3-kor felébredtem, hogy fáj a gyomrom kicsit a savtól, ettem rá egy vajas kenyeret, aztán reggel ébredéskor még jobban éreztem. Tök beidegesítettem magam, hogy már megint gyomorhurutom van - nem tudnék rá szedni gyógyszert, és a terhességem alatt 2 hónap kellett, mire úgy ahogy elmúlt magától, azért is voltam olyan rosszul az elején. Persze mióta visszajött a feeling, folyton hányingerem van, ha csak eszembe jut az első 20 hét.Kép
És amilyen mázlista vagyok, parázhatok azon is, hogy nem vagyok-e megint terhes, és nem attól van-e hányingerem.Kép (Történt egy kis baleset pár hete). Bár erre kevés az esély.

KépKép
connie

Berkiadri,
Minden pelenkát meg törlőt el lehet használni, csak legfeljebb nem veszel többet olyat.Kép

KépKép
connie

Nagyon fárasztó dolog anyát sétáltatni:
Kép
Kép

delfinke

Sziasztok!
Hq, Connie, az azért nem volna semmi...gondolom ilyen gyorsan azért nem szeretnétek kistesót. Esély azért van rá - apukám, meg a bátyja között 11 hó különbség van...
Lenne egy kérdésem, vagyis kettQ: szedhetek vas+folsav tablettát most, hogy szoptatok? Voltam vérvételen és piszok alacsony a vasszintem. A hajam is ettQl hullik szerintem.

A másik, hogy sajna úgy tqnik sikerült összeszednek egy jó kis körömgombát (gondolom még a kórházban, mert máshol sehol nem jártam), és a bQrgyógyász batrafen ecsetelQt írt fel rá. Ez mehet?

ElQre is köszi a segítséget!

Puszi,
e

Kép
emma8

Connie
Nem veszel egy tesztet? Az már kimutathatja a korai terhességet is. Csak nem ittatok portóit?! Aminek 9 hónapra van mellékhatása? Kép

Vezso
vezso

Connie!
Hüha, csak nem?

Szerintem is vegyél tesztet, biztos ami biztos!

Ildi

delfinke

Maradt még itthon egy teszt, még a múltkorról. de azzal ki kell várni holnap reggelt.Kép
Nagyon remélem, hogy negatív lesz, most nagyon nem jókor jönne egy kistesó.Kép

Emma,
vasat szedhetsz, csak figyeld, hogy nem okoz-e esetleg székrekedést a manónál, bár nem valószínű.

Batrafen: "Szoptatás során a Batrafen készítmények nem alkalmazhatók." Ez a szakembertájékozattóból van, egy az egyben.

KépKép
connie

Connie
Örülnél ha most ilyen hamar egy újabb taggal bővülne a család? Azt tudom, hogy három gyerkőcöt szeretnétek.
Nálunk nem nagyon tudna most összejönni még egy baba. Ahhoz többet kellene találkoznom a férjemmel Kép Napközben úgy lefárasztja a munka, szegény , estére eldől, és különben is azt mondta, hogy a harmadik gyermek olyan volt nála, mint a hattyú halála (Kép)és többé már nem megy neki Kép.

Ruz
Köszi a tippet a dobozos Huggies-ra, bár doboz már van, csak utántöltőt vettem volna, akkor épp nem volt. Ez a mostani törlőcske nagyon jó (A johnsonos), csak picit nagyobb, mint a doboz, de nem gáz. Csak most olyan extra adagot vettünk, hogy kb szept végére fogy el, így volt akciós.
Ez jó ötlet ráépíteni anyós házára, ha jó a viszony. És külön bejáratotok van? Nem baj az, ha kisebb a kert, jó oda kiülni, meg grillezni. KépMi is imádjuk, van szalonnasütőhelyünk is (téglából raktam egy kört és köré fatönköket). Mivel itthon szelektív hulladékgyűjtés van (3 szemetes van a konyhában), az összes papírszemetet el tudjuk ott égetni. Nagy a kertünk,majd 400 négyszögöl ,de hatalmas munka. Most csak a fűnyírás 3 nap a páromnak. Idén nem csináltam veteményest, mert akkor kellett volna vetni, amikor szültem, meg az első hetekben. A komposztban viszont kikelt pár tökmag és hihetetlen hogy nő, terjeszkedik mindenfelé. Tavaly vetettem dísztököt és mindenkinek adtam ajándékba, annyi termett. Ez most nem dísztök sztem, de rengeteg van és jó nagyok. Ezenkívűl eper és ribizli termett, meg vannak gyümölcsfák is, de már öregek. Kár, hogy nem tudunk többet költeni a kertre most, nagyon szép lehetne. Majd egyszer Kép

Delfinke
Édes a pici fiad,pici kis herceg, a talin is milyen jól aludt (meg pisilt Kép). Az én férjem is jól érezte magát a talin,és sztem nem számított erre. És azóta nem furcsállja, ha írok. Van neki egy barátja, akinek a házassága részben emmiatt ment tönkre, hogy a feleség többet ült a szg előtt, mint beszélgetett a férjével és házimunkát se nagyon csinált.

Vezso

Vezso
vezso

Connie
Közben megválaszoltad a kérdésem. KépSzóval akkor azért kell drukkolni, hogy csak egy csík legyen... Hú, azért nagyon izgi ez!

Megyek csinálok egy kis lecsót, eddig a reggelin kívűl csak őszibarackos turmixot ittunk, senki sem éhes ebben a melegben. Fel kell használnom a romlandókat szerda délig, vagy, amit lehet lefagyasztani. Meg előjött egy csomó hangya és állandó harcban vagyunk velük egyébként is, úgyhogy be szeretném biztosítani, hogy sehol se legyen egy darab se a nyaralás után sem.
Rozi aluszkál másodszorra ma, és úgy tűnik, hogy a fogzásprobléma, ami miatt nyüglődött múlt héten, most nem bántja.Kép
Vezso
vezso

Na nem bírtam kivárni a holnap reggelt, és hál'istennek abszolút negatív a teszt.Kép

Vezso,
Nem örültem volna a hirtelen bővülésnek, mert ha olyan vacakul lettem volna most is, mint tavaly, el se tudtam volna látni Ákost. Nekem is regenerálódnom kell, meg visszafogyni normális méreteimre, és ő is megérdemel vagy másfél-két évet, ami csak az övé. Szegény férjemről nem is beszélve, bár most csak magának köszönhette volna, ő vagánykodott óvszer nélkül, aztán elszámolta magát.Kép

KépKép
connie

Vezso,
mi a pesterzsébeti Auchanban vettünk 216 db-os Huggies utáltöltőt 1300Ft-ért. Van aloe verás és illatmentes. Máshol a 144 db került ennyibe!
berkiadri

Connie
Örülök, hogy úgy alakult, ahogy szeretted volna Kép Ez azért megnyugvás, csak aztán vigyázz a párodra majd Kép

Berkiadri
Köszi, de nekünk az nagyon messze van, Bp-től északra lakunk Kép

És főddögél a francia lecsó (padlizsános, cukkinis) - hmm. Lassan megéhezem így du közepére.
Vezso
vezso

Húúúú Vezso, na ilyen kertre vágyom én. Biztos sok a meló vele, de megéri. Annyira hiányzik az, hogy amikor én gyerek voltam, akkor soha nem kellett vásárolni a gyümölcsöt, mert ha nem is volt olyan óriási kertünk, de volt akkora, hogy elfért egy almafa, egy körtefa, egy cseresznye, egy meggy, egy dió stb. volt néhány málnabokor, a fák tövében eper volt ültetve, meg volt vagy 3 ribizlibokor, meg egy kis veteményes, szóval csak egy pár dolog mégis annyira jó volt és minden abszolút bio. Kép Szóval itt azért ez nincs, de azért nagyon jó, hogy mégis kertes házban lakunk és persze külön bejárat van, meg minden külön van. Kép Jobb a békesség. Kép És azért azt nem mondom, hogy imádom az anyósomékat, mert vannak dolgaik, de nincsenek úgy konfliktusok, szóval anyósom is ha például gyerek ügyben mond valamit, azt úgy mondja, hogy hát ő így meg úgy csinálná, de hát végül is az én dolgom. Szóval teszi néha a megjegyzéseket, de tudja, hogy nem ő dönt. Kép

ruz
ruzicsky

Lányok!
Pont most nézem a˝régi˝fényképeket;és hihetetlen mennyit változnak csöpp gyermekeink!Felrakok egy képet ahol Marcipán 1napos és ahol 4,5 hónapos!
Totális átalakulás:
KépKép

Kert:hmmm, mi örülnék ha csak egy akkora kertünk lenne ahova ki tudunk ülni!De így csak marad a panelrengeteg és a park(ami mellesleg jó hogy van)
Ildi

delfinke

Sziasztok!

A tali tényleg jó volt, csak kár,h mindenki olyan későn jött Kép addigra mi már kidőltünk.
este mi még megjártuk a HeimPál ügyeletet, mert Manó alvásból olyan sikítással ébredt, hogy frászt kaptunk, ráadásul semmi se segített neki. csak sikítva üvöltött és dobálta magát bármit csináltunk, se langyi víz, se cici, se séta, semmi... a láza meg 37,8. szóval jó kis paramamihoz híven irány az ügyelet. (gondoltam hátha napszúrás v valami bogár a fülébe)
persze mire odaértünk már elhallgatott, a dokinénire meg már egy halvány kis mosolyt is elnyomott. semmit nem találtak szerencsére.
azóta 'szoros' megfigyelés alatt tartom (ezért nem voltam), de semmi látható jel. szóval nem t'om mi volt, remélem nem lesz többet.

A képek tök jók, legközelebb talán mi se felejtjük otthon a fényképezőt.

Zsuzsi
zsisske

Ruz
Azért költöztünk ide, mert nagy a kert, nem is a ház miatt, mert az kicsi és régi és van vele egy csomó baj (a kora miatt). De arra gondoltunk, hogy ha másnak nem, de legalább befektetésnek is jó ez a kert. Nagyon közel van a főúthoz és a hévhez (ami fontos, hogy a gyerekek akár egyedül is közlekedhessenek később), de elég messze, hogy csöndes legyen. Másik házat még mindig építhetünk, ha majd úgy állunk anyagilag. Vagy eladjuk, ha máshogy nem megy, de még mindig nyerünk vele. De munka a kerttel rengeteg van. A fű olyan gyorsan nő, hogy mire lenyírja a férjem, újra is kezdhetné. Vettünk 3 éve tujafákat, meg ültettem rózsákat , meggyfát és mandulafát, de nagyrészt fű van. Rozinak majd veszünk csúszdás mászókát. Most is láttam a Corában részletre, de tegnap lejárt az az akció és nem döntöttük el, hogy most akarjuk-e vagy sem. Majd akkor jövőre, most még úgysem homokozik Kép Az tényleg jó, ha meg tudja termelni az ember a zöldséget, gyümölcsöt. Tavaly alig kellet vennem vmit, pl cukkiniből annyi volt, hogy már elajándékoztam ismerősöknek, kapott mindenki a családban, meg fagyasztottam is és csak termett, termett ..Mint az égig érő paszuly. Kép Kép
Ügyes vagy, hogy jól tudtad kialakítani a viszonyodat az anyósoddal, nekem ez nem sikerült, ez az egyik fájó kudarc az életemben. Sokszor gondolkodom rajta, hogy tehettem-e volna többet, hogy jobb legyen. Most már nem tehetek semmit ez ügyben. De az együttélést próbáltam az Anyukámékkal, és egyszer a Nagyikámmal is fél-fél évre, mindkétszer, amikor költöztünk, de sosem csinálnám többet. Néha borzasztóan el voltam keseredve, mert hiába a legközelebbi hozzátartozóim, nehéz volt velük együtt élni. Nagyon nehéz. És nekik sem lehetett egyszerű szintén. Nagyikám, aki abszolút kedvenc egyébként a családban Kép néha olyanokat tud mondani, hogy olyan bántó, és nem is veszi észre. A múltkor pl azt mondta, hogy ezek a mai pesti fiatalok olyan semmirekellők és csak a vidékiek dolgosak. Nahát ezen is fel tudom húzni magam, azért is mert tul képp a párom is és én is "pestiek" vagyunk (ő az alföldről származik és ott pestiek a budapestiek egyben). De tud sok ilyet mondani. Ennek ellenére szeretem és imádom és nagyon sokat köszönhetek neki. Csak ha mindennap hallgathatnám ezeket a megjegyzéseket, akkor egy idő után bele is diliznék, fél év elég volt. Mindig gondolkodom, hogy majd, ha én is 80 leszek, hogyan tudnék olyan idilli mesebeli nagyi lenni, pufók rózsás arcú őszhajú nénike, aki mindig fincsi sütivel várja az unokákat, (dédunokákat?) és türelmes és megértő, és a modern dolgokat is elfogadja. Majd elmesélem, hogy sikerült, jó? Még pár évtizedet kell csak várni a beszámolómra. Kép
Rozi még mindig alszik , hűha, ennyit még sosem aludt egyben.
Vezso
vezso

Bocs, hogy ennyit írtam az előbb, csak úgy jött belőlem...

Delfinke
Olyan cuki a miniMarci, tényleg annyira édes! Kép
Látom, a párod ott volt a szülésnél. Kép És hihetetlen mennyit változnak ilyen rövid idő alatt, mindjárt ülnek, elindulnak, beszélnek, családot alapítanak ...Kép

Szia Zsisske!
Jaj, én sajnálom, hogy hamarabb nem értünk ki, én el voltam készülve,bepakoltam meg minden de igen nehezen szedtem össze a családot. Pl Gábor 11 előtt egyszerűen elaludt és nem volt szívem felkelteni. Majd legközelebb több időt tudunk együtt tölteni, mert jöttök, majd ugye?
Az nagyon ijesztő tud lenni, ha így sírnak, és jó, hogy megmutattátok dokinak. Ki tudja mi lehetett a baj, végül is még azért sem tudnak szólni, ha mondjuk szorítja őket a pellus, vagy bármi más van, amire mi nem is gondolunk. Amikor beszélnek azért könnyebb egy kicsit ebből a szempontból. Végül is Karácsonyra már szótagokat mondhatnak. És olyan édeseket mondanak később is, mindig írtam és minibetűkkel minikönyvbe összegyűjtöttem. Férjemnek ajándékoztam őket meglepinek. Most is szórakoztató olvasgatni.
Vezso
vezso

Vezso,
Ákos is extra alvós ma.
Mióta negatív lett a teszt, nekem is elmúlt a hányingerem.KépBár valszeg csak azért, mert nem rontom tovább a gyomromat az idegeskedéssel.Kép
Én akkora kertet szeretnék, ahol van néhny gyümifa, bokor meg virág, és ki lehet ülni, de több hektár veteményesről nem álmodom, mi biztos nem foglalkoznánk vele szívesen. Főleg, hogy Gabi utál mindent, amitől koszos lesz a keze, a földmunkától a kézkrémig.Kép Bár a gyerkőcöknek poén lenne egy-egy saját "ültetvény".Kép
Majd építkezni szeretnénk, csak az a baj - a pénzen kívülKép - hogy a bp-i zöldterületeknek ált. nem túl jó a közlekedése, ha meg kint ragadunk valami félreeső helyen, még elunjuk magunkat az úszómedence mellett.Kép

KépKép
connie

Vezso!

Ma Marcika is túlteljesíti eddigi alvásrekordjait! 10 óra óta csak 1x kelt fel 1/4 3-kor ebédelni; azóta is durmol! Kép Kép Kép Kép
Úgy látszik kidőlnek a melegtől! Kép

Ildi

delfinke

Zsisske,
Ákos is szokott így felsírni, bár utána hamar megvigasztalódik. De képes olyan zajoktól megijedni pl., amit én alig hallok, ő meg kiabálva ébred rá.Kép Jó, hogy semmi maradandó nem volt Rolandnál.Kép

Hm, valaki köhécsel a hálóban.Kép

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?