Berkiadri
Fogsz szülni meglátod, nem marad benn a kisbaba
, csak jobb lenne, ha minél kevesebbet kellene szenvedned már, megértem, hogy türelmetlenebb vagy.
A pellus mérete a babától függ, most még nem lehet tudni pontosan mekkora lesz, amikor megszületik. Az biztos, hogy nem érdmes a legkisebb méretből sokat venni, mert fantasztikus gyorsasággal nőnek. Napi 3-10 pellus kellhet, attól függ. A nagyobb méret kényelmesebb nekik, tehát egy 4 kg-os babának a 3-5 kg-os méret már kényelmetlen lehet, meg ki is folyhat belőle a "lényeg".
Ha jól emlékszem Huggies és a Pampers volt a nyerő itt a topikban, meg van aki Liberot használ.
Törlókendőben mi Huggiest vagy Johnson's Babyt használunk (ez utóbbi olyan zöld csíkos). Előbb Huggiest vettem, olyat, amihez adtak műanyag dobozt: egy nagyot otthonra, kisebbet utazáshoz és most nem kaptam ilyet, hanem ezt a zöld csíkosat. Ez is bevált, mert elég nedves, és az sztem jó a baba bőrének, mint dörzsölni vmi szárazabb, de olcsóbb törlőcskével.
Remélem segítettem, biztos mindenki megírja a tapasztalatát.
Babjag
Miért lenne baj, hogy megnézegeted a képeket, inkább örülünk neki, ha megnézik,hátha kedvet kaptok eljönni!
Nekem a bababanda kifejezés maga is nagyon tetszik, nagyon jópofa! Könnyen megtaláltuk egymást, csak a helyet nem annyira, mi egy kicsit eltévedtünk és jellemző módon térkép sem volt nálunk (ez kb olyan, mint amikor elindultam egyszer Ausztriába útlevél nélkül
). Azért nem olyan komplikált megtalálni a helyet, csak van ott egy építkezés, meg szálloda és ez megzavart minket a tájékozódásban.
Ez érdekes, hogy nem tudja a gyártó, hogyan működik a pellus. A pólók és pulcsik nyakát is szorosra tervezik, eleinte sok ruhát potyára vettem meg, mert nem próbáltuk fel és nem gondoltam arra, hogy nem tudom a nyakrészt áthúzni a gyerek fején. De ha belegondolok, akkor ez a túl kicsire való ruhatervezés a felnőtteknél is így van, mert jellemzően a legnagyobb választék női ruhában 36-38-as méretben van. Miközben az átlag népesség nem ezt a méretet hordja.
Connie
Én is szívesebben megyek a családdal, de a férjem rengeteget utazik télen, két hetet havonta és a hétvégék is néha beleesnek az utakba. De, megígérem, törekedni fogunk arra, hogy együtt menjünk, ha lehet. Úgy buli, nem?
Vezso