köszi mindenkinek az irigykedést
!
most listázom,hogy mit kell feltétlenül bepakolnunk,első helyen 4-5 párna áll!
,második helyen füldugó,mert ott nem lesz alkalmam kiköltözni a kanapéra,ha jön a horki-morki
!harmadik helyen a digitális fényképezőgép áll,hogy a vele készített fotókat aztán szépen feltehessem nektek a netre
!
Hari,
persze,hogy nem fogok szaunázni,de a párom biztosan,mert nagyon oda van érte!pancsolni a medencében viszont igen,mert ez egy kis szálló és nem fürdenek benne sokan!usziba én se merek menni,én is félek a gombáktól,smiegymástól,de a baba születése utánn,majd biztos megyek megint,főleg baba-úszásra,az nagyon tetszik nekem így látatlanba is!
viszketés,
tudom,hogy nem feltétlenül a szárazbőr miatt viszked,de próbáljátok ki a(GABI)-babaolajas fürdést legalább egyszer egy nap,nekem nagyon beválik,pedig elég problémás bőr voltam mindig,de azóta nincs panaszom.elötte mindig kijöttek ilyen ekcémaszerű foltok a karjaimon,azóta nincsenek!most különösen jól esik ebben a melegben!én egy pocsolyányi hideg-langyos vizet engedek a kádba,meglocsolom olajjal és elkezdek pancsolni benne
,így pont annyi olaj és víz szívodik fel a bőrömbe,amennyi kell,néha öntök bele mandula vagy jojoba olajat és akkor már nagyon trendi
vagyok!fontos,hogy milyen olajat használunk,minél kíméletesebb annál jobb,nekem ez a Gabi jött be a legjobban!van,ami túl illatanyagos és kipattogzom tőle,de egy fél óra a napon és le is száradnak!
amúgy az elmúlt napokban én is bedagadós voltam,de terhesség nélkül is az lettem volna ilyen időben és sok láblógatás mellett,állandóan rohangásztam lábat locsolni jeges vízzel
jaj,de jól esett!
az én Nyúl uramról annyit,hogy tuti megöl,ha nem ő fürdethet majd,meg ilyenek,hála az égnek ő ezekben a dolgokban nagyon gyerekcentrikus és le a kalappal elötte,mert megpróbál mindent megtenni,hogy jól érezzem magam.pedig feladom a leckét neki rendesen,ő nem egy barkácsmester típus én viszont mindenfélét kitalálok,de egyedül most nem megy,ezért neki kell megvalósítani az álmaimat és hát nem mindeig sikerül neki tökéletesen,és sokszor össze is veszünk,mert látja a fejemet,hogy majd szétrobban azon,hogy ő mért nem képes úgy falatpingálgatni stb.mint én(csak szerényen
)és erre meg ő húzza fel magát!pedig nagyon ügyes,csak én türelmetlen vagyok vele!DE IMÁDOM és tényleg szerencsés vagyok,hogy ő van mellettem és elvisel engem!
na rohanok pisilni,a levesem megtette a hatását,2 napig megduplázom a wc-re rohangászásaim számát!
Nyúlné,31