Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

El sem hiszem ,hogy a végére értem a visszaolvasásnak!
Csütörtöktől kelleett bepótolnomKép

MegannKép

Gratulálok a vizsgáhozKép

Sü_ti

Remélem minden rendben!! Nagyon izgulok érted!!!

Ezt a meleget nem lehet elviselniKép
Éjszaka 2-óránként felébredekKép
Nekünk is van klíma, de most ,hogy 2x akkora lett a lakás mint volt, pont a felét hűti leKépKép
A hálószobába ventilátorral továbbítjuk kisebb nagyobb sikerrelKép

Remélem mire bekerülök a kórházba , hidegebb leszKép
A 8.-emeleten(szülészet) bele sem merek gondolni , milyen idő lehetKép

Egyszer még innen töltöttem le ezt a táblázatot:
Hátha jól jön most is valakinek:Kép\newurl{http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm,http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm}

KépzeljétekKép

Meg akartam venni a patikában -azokat a dolgokat ami a kelengyelistán szerepel!pl: alkohol ,steril gézlap,hintőpor .,stb...
De azt mondták ,hogy ne vagyem meg , mert azt nálunk a védőnő adja ajándékbaKépKép
Ez nagyon rendes tőlük!!! KépKép

További szép napot mindenkinek!

Csilla 37+ 1
Kép
csillam

csillam

Hello Megann! gratula a vizsgához, és melyik verziót adtad elő?Kép
egyébként a TGYÁS és a GYÁS az nem ugyanaz? a TGYÁS-t meg nem lehet már szülés előtt egy hónappal megkezdeni? ezt valaki olyantól kellene megkérdezni, aki már alaposan utánanézett... (én már elolvastam, de elfelejtettemKép)

ma voltam egy bababoltban csak körbenézni, és annyira édi ruhácskát láttam (62-eset), de nem vettük meg, mert mittudoménmiért, még nem azért jöttünk, hogy most akkor vásároljunk, meg nem is tudom, hogy 62-eset érdemes-e venni. mondjuk bizti belenő egyszer... érdekes, hogy várom a vásárlást, de mégis alig merek belevágni...

mindenkinek jó szenvedést meg légkondizást, meg sóvárgást a strand után, meg krumplievést, meg minden Kép

KépKép
KépKép
and

Valamit elfelejtettem! Férjjel úgy döntöttünk, hogy jövő héten elmennénk valamelyik baba moziba, szeretnénk a leendő nagyszülőknek egy dvd-t adni Ficánkával. Hova érdemes menni Bp-en?
vagy ha már ezt kiveséztétek, akkor kb mikor és igyekszem visszanézni... (de inkább írjatok egy mondatotKép)
kössssssz

ja még egyKép láttátok, hogy a szülészetek topikokba egy bizonyos gondos apuka nickkel valaki életbiztosításra buzdítja a kismamákat? hót gusztustalan, már írtam is neki mailt, hogy mit képzel... csak Megann eszembe jutottál... legszívesebben még jól be is olvasnék neki személyesenKép na mindegy, túlbeszélve.

KépKép
KépKép
and

Hát jó meleg van. De én annyira nem szenvedek mint tegnap, pedig ma állítólag melegebb van. Reméljük holnapra tényleg jön egy kis lehülés.

Benianyu, én is tenném fel az eredményeimet, csak még nem sikerült megfűznöm a páromat, hogy vegye át DVD-re a video felvételt. Mert kazettát kapok a dokitól, viszont nincs saját videónk, ezért egy kölcsön videóról szokta a párom átvenni nekem DVD-re. De az nincs összekötve állandóra, csak mikor a babát átvesszük, de én elég analfabéta vagyok az ilyenekhez, úgyhogy nekem nem megy egyedül. Õ meg az a Pató Pál féle, majd átvesszük fejű. Meg tudok őrülni tőle. Bármit kérek tőle, vár előtte egy kicsit, mint aki hatásszünetet tart. Erről nem tudom őt leszoktatni sajnos, pedig én ilyenkor fel tudnék robbanni. Mindig megfogadom hogy ha ő kér valamit akkor majd én is tartok egy kis szünetet mielőtt megtenném neki, de sose jön össze, mert én meg az a rögtön ugrós fajta vagyokKép

Süti mi a helyzet? Írjál valami meggyugtatót.

Hari 30!Kép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Minden Juditnak boldog névanapot kívánok én is!

Mi strandon voltunk, Benivel és a szüleimmel, mert a férjem dolgozott. Kicsit kiszívott a meleg, pedig szinte végig az árnyékban voltam és még kétszer le is zuhanyoztam. De jó volt, mert Anyu nagyon lekötötte Benit, fociztak, homokoztak, medencéztek és kíméltek engem.

Mea,
Köszi, próbálok nem aggódni túl sokat.

Megann,
Remélem, jól sikerült a vizsgád! Akkor újra csavaroghatsz majd, amit szeretsz Kép

Süti,
Engem is izgat, hogy mi történt, írd majd meg. légy szíves!

Hari,
Majd akkor összenézzük, ha a párod megcsinálja. Emiatt ne izgulj. Ahogy a súlykülönbséget elnéztem, a többi adatban is várhatóak eltérések.

Benianyu
30! Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

And,

Én a Praxis rendelőt ajánlanám, ha 4D-t szeretnétek csináltatni. A XI. kerületben van, a Kosztolányi Dezső térnél. Be kell előre jelentkezni.
Ha a babanet.hu-n regisztrálsz 4D-re, akkor kapsz egy kódot és így 9.000 forint, ha videóra kéred. DVD árat nem tudok.

Benianyu

benianyu

Hogy van az, hogy ha én jövök, akkor mindenki eltűnik?Kép
Ma se történt semmi babaszoba ügyben. Ja de, elmentünk és már megvettük azt az egy vödör fehér festéket ami kell majd a festéshez. Ennyi. Mondjuk nekem se lett volna kedvem ebben a melegben fent a tetőtérben dolgozni, de ez csak kifogás, mert hogy meleg van, hol hideg, hol késő, hol korán, hol ez a baj, hol az. Nekem meg már állandósult elegem vanKép
Tehetetlennek érzem magam és ez a legrosszabb.

Olyan jó lenne mesteremberekkel csináltatni, mert azokat az ember kifizeti és csinálják. Vagy ha nem, akkor lehet velük veszekedni. De így, hogy a párom (nem) csinálja, így nem tudok mit kezdeni a dologgal.

És már csak 10 hét van hátra! Tudom, van akinek már sokkal kevesebb, de én olyan ideges vagyok ettől, hogy még sehol nem tartunk. Az a baj, hogy ő olyan ráérős mindenben. Emlékszem, mikor jöttek hozzánk beállítani a csigalépcsőt, akkor azt kérték, hogy csináljunk egy beton alapot, amibe bele kellett betonoznunk 4 csavart. Ugye a betonnak száradnia is kéne, hogy egy ilyen iszonyú nehéz vas csigalépcsőt megtartsanak a belebetonozott csavarok. Na hát mondanom se kell, hogy mi előző éjszaka kevertük azt a rohadt készbetont, már sírtam a dühtől, és persze paráztam, hogy másnap kijönnek az emberek és azt mondják, nem állítják fel a lépcsőt, hiszen még friss a beton. De délután lett mire becipelték a lépcsőt, úgyhogy beálították. Persze a négy csavarból az egyik már elmozdult, de azért azt mondták a 3 is elég lesz. Na mindegy, csak ez is úgy megmaradt bennem. Én nagyon nem szeretek mindent az utolsó pillanatra hagyni. Talán egy kivétel van: tanulás. Azt én is mindig az utolsó percre hagytam életemben. De csak mert annyira utáltam. Viszont azt senkire nem bízhattam rá. Õ viszont mindent maga akar csinálni, nem engedi senkinek, hogy más csinálja, ő meg nem csinálja.

Befejeztem. De úgysincs itt senki, úgyhogy végül is magamnak panaszkodhatokKép

Hari

Kép
Kép
hari

Jaj, bocsi Benianyu, most látom hogy Te itt vagyKép
Olyan fura leírni hogy 30 hét nem? Bár tudom neked nem az első babád, de nem hiszem hogy érzésben, várakozásban túl nagy különbség lenne. Én kezdek kicsit (nagyon) izgulniKép
Hari

Kép
Kép
hari

Nekem mostanában majdnem mindig féloldalas a pocakom, nyomja a popsiját a hasfalamhoz. Vagy legalább is gondolom, hogy a popsija lehet.

Benianyu irigyellek a strand miatt, bár nem is tudom, mert már ha a TV-ben vizet látok, akkor is fáj a szívem hogy én nem mehetek bele, egy strandon szerintem belepusztulnékKép Olyan jó lenne egy nagy medence az udvarban. Meg még annyi minden jó lenneKép Sose kívántam úgy az úszást, mint most. Vagy az is elég lenne, ha csak úgy lebeghetnék a vizen.

Na nem álmodozom, eresztek a kádba egy kis langyi vizetKép

Benianyu, mennyi idő míg a Praxisban fogadnak? Úgy értem, ha mondjuk hétfőn felhívja őket az ember, akkor kb. mikorra kap időpontot szerinted?
Így 30 hetesen érdemes elmenni, vagy már csak nagyon részletekben látnám?

Hari

Kép
Kép
hari

Na elmentem fürdeni, majd holnap jelentkezem.
Szép estét mindenkinekKép

Kép
Kép
hari

Hari,
Mire visszajöttem te mentél el Kép
Csak adtam vacsorát a fiúknak és megfürdettem Benit közben.

Én elolvastam a panaszkodásod. Igazad van, nagyon rossz lehet a párod Pató Pál úr stílusát elviselni. Lehet, hogy egy kicsit erélyesebbnek kéne lenned, bár nem tudom, hogy azt hogy reagálná le. Még az is lehet, hogy rosszabb lenne a helyzet, mint most.

Nekem is furcsa, hogy már 30 hét. Bár a tegnapi UH után nekem még több, mint 10 hét, inkább 12 van hátra. Ne is nagyon jöjjön ki a babám október 2. előtt, mert a dokim addig van szabim.

Én sem megyek be a vízbe a strandon, de még a tengerbe sem mentem. Sőt a kádba sem ülök be, csak zuhanyozom.
Valószínüleg holnap is megyünk strandra, már Apával hármasban.

Szerintem, 4-5 napon belüli időpontot ki lehet fogni a Praxisban, ha tudsz menni délelőtt. Még simán el lehet menni a 30 hét körül, nagyon jó arcképeket tudnak csinálni.
Tegnap az UH-n volt előttem egy lány, a 29 héten járt és olyan jó 4D-s képeket csináltak a babájáról. (A dokim ugyanott rendel, ahol a Praxis van)

Benianyu

benianyu

SziasztokKép
Lányok, nagyon köszi mindenkinek az aggódást.
Egyenlőre semmi hír, ma nem volt "pacázás", reggel volt utoljára valamennyi (nem sok), de negatív lett a teszt hála Istennek. Még nem teljesen nyugodtam meg, de ez mindenesetre jó jel. Nem merem persze elkiabálni...
Hétfőig várakozó álláspont, és irány ismét az orvos, ennek függvényében meglátjuk a továbbiakat.
Falinának pedig örök hálával tartozomKép
sü_ti

Sü_ti,
örülök az eddigi jó híreknek! Kép
Alig tudtam elaludni - csak 5 után-, annyira izgultam érted.
Falina 36+2
falina

Jó reggelt!

Tegnap tartottunk itt nálam a nyári babásokkal babás-mamás talit, 11 (!!!) darab kisgyerkőc, a legkisebb 4 hetes, a legnagyobbak 3 hónaposak, akik felváltva szuszogtak békésen, vagy orditottak keservesen egy kis cici után. Naggggyon jó volt. Kép Felavatták a pelenkázó szekrényemet is meg a babahordozómat! Kép Képek itt találhatók a sok szoptató anyukáról:

http://csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=208

Én meg "felfedeztem" egy új terhességi tünetet... elkezdett fájni a jobb karom/csuklóm/kézfejem. Gondolom már annyi vizet raktázok mint egy nagyobb méretű puputeve és nyomja az idegeket.

Az e havi kismamában olvasható, hogy a szülés után, mikor is távozik 6-7 kilónyi baba/magzatviz/vér stb, tehát a szülés utáni pár héten MÉG ezen felül távozik 3-5 liter viz!

3-5 LITER!

Izzadás, pisilés formájában, készüljetek fel, hogy tocsogni fogtok a szó legszorosabb értelmében.

Na ez a 3-5 liter most a bokámat dekorálja :P

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

szépséges vasárnapot mindenkinek,
egy picit eltüntem,mert kifestettünk egy szobát(a babáé még hátra van,mert az asztalosunkat várjuk,hogy szétszedje a gardrób szekrényt és átvarázsolja a másik szobábaKép),meg kell hagyni profi szobafestő lennék!Képmondjuk a lényeg tényleg a minőségi falfesték és a menő tv-shop-os szivacsos festő készletem,ajánlom mindenkinek és még csak nem is fröcsköl,mint a henger,csak úgy ragyog a szoba,még az előszobát és egy-két koszosabb részt is átfestettem....gyönyörű minden.csak már úgy csinálnám a babaszobát!!!!!!
ma nagy party lesz nálunk,illetve a közeli étteremben,mert összeismertetjük a leendő nagyszülőket és testvéreinket.kicsit parázunk mi lesz,de max.többet sose látják egymástKép,csak viccelek!azért fura,hogy 5és fél év alatt egyszer nem mutattuk be őket egymásnak,de gondoltuk azért mégse a szülőszobánál ismerkedjenek megKép.nálunk lesz a gyülekező,már kinyaltam az egész lakást,már csak a porszívózás és felmosás van hátra,csak nem akarok vasárnap 10 elött zajongani.úgy szerveztük,hogy a nővéremék két jófej lánya is jöjjön mindenképpen(6 és4 évesek),majd ők oldják a feszültséget,nem semmi két csaj,tuti elszórakoztatnak mindenkit!
én meg azt hittem tiszta ideg leszek a találka miatt,de semmi,tuti a terhesség miatt,amúgy már a nyugtatókat szedném,vagy a párom csomagolnaKép!terhesen kell minden ilyenen túlesni,igazi leszarom állapotbanKépKépKép

vlaki,csak már nemtom hol olvastam,kérdezte véleményem a SZÁRAZ HAJRÓL!
az az igazság,hogy így látatlanban nehéz bármit is tanácsolni,hiszen lehet a szárazság oka vitaminhiány,rossz ápolás,légkondi,festés,típus és még sorolhatnám.már alapvetően az káros a hajra,ha festjük,szinezzük,de nem balzsamozzuk(vagy inkább pakolást ajánlanék),persze azt is szakszerűen,nem beledöngölve a fejbőrbe,mert a hajvégnek van rá szüksége,így kifésülni,aztán alaposan kiöblíteni.szárítja,ha a türcsivel dörzsöljük a hajat,helyette csak simán bebugyolálni és hagyni hogy felszívja a vizet,és félig megszáradva hajszárítozni,bár legjobb ha ezt csak alkalmanként tesszük és önszáradást alkalmazunk.jót tesz egy oliva pakolás,amit fél óráig hagyunk hatni,majd hideg-langyos vizzel öblítsünk,még kétszer samponosan,de nem forró vízzel,mert nem sültkrumplira vágyunkKép.ha légkondinak van kitéve nap,mint nap..hát az szar ügy,nehéz védekezni ellene,de itt is ajánlom a pakolásokat,ja és szerintem nem éppen minőség a dm. és társaiban kapott sampon felhozatal(tisztelet a kivétel,pl.HAIR gyógysampon),én inkább a fodrászkellékeseknél néznék szét vagy a bioboltokban.
na még regélhetnék,de rengeteg minden árthat és kis odafigyeléssel renbehozható minden haj!

ti nem tudjátok hol van a hidegfronti hatás?nálunk hatástalan,még mindig dög meleg van!

megint rengeteg fotó volt fenn és egyik szebb,mint a másik!KépKépKép,de Harikám!neked aztán hegyes kis pocid van,a mende-mondák szerint ez a fiús has,nem?szemből fotót is kérünk egyszer,ha onnan is látványos,akkor te lehetnél a pocakok pocakja,és mindezt a kis venyige testalkathoz(nagyon csini vagy tényleg),csak orra ne essKépKépKép
na lassan előkapom a porszívot és csapok egy kis lármát,csók mindenkinek!
Nyúlné,30+6

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné Kép

A száraz hajról én kérdeztem és nagyon köszönöm, hogy válaszoltál. Kép Kép Kép Kép
További pihenős(ebb) babavárást kívánok, egészséget és egy kis hidegfrontot, hűvös levegőt! Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!

Tegnap megint nem jutottam el odáig, hogy egyáltalán benézzekKép
A végére már úgy bedagadtak a lábaim, hogy teljesen elzsibbadtak és nem éreztem őketKép
Ez volt eddig a csúcs. Azt hittem, hogy a bőröm már nem bírja tovább és kidurran. Egy-két hajszálér el is pattant a nagy feszültség alattKép (nagyfeszültségKép).
Ha tél lenne, tuti nem bírnám beletuszkolni egy csizmába sem. Még jó, hogy elég lemenni csak a papucsba. Pont ezt írtam régen, hogy hiába van dögmeleg, még így is jobb most várandósnak lenniKép
Kedden megyek dokihoz. Remélem, addig minden rendben lesz és jó eredményeket fog mondani. Utána már hetente megyek hozzá a kórházba. Már olyan izgiKép

Most még mindig van vasalni valómKép
De ma csak 1 adagot teregetek és készen vannak a ruhákKép
Olyan vagyok, mint egy mosó-masaKép
A párom már viccelt, hogy a mosónők korán halnakKép
A kis morbidKép
Ha végre elkészülök, akkor legalább visszaolvasok, hogy miről maradtam le.
Nem hinném, hogy érdemes lenne már reagálnom, mert szerintem 2 nap alatt kiveséztétek az esetleges dolgokat.
De, hogy képben legyek visszaolvasokKép
Most lépek, mert a házimunka nagyon sokKép

Puszi mindenkinek!
Azért ma is vigyázzatok a melegre!
Sziasztok!
Angelani
34+3

Kép
angelani

Azta Nyúlné! Ti aztán tudjátok hogy kell csinálni!Kép Bár lassan nálunk is olyan rég nem találkoztak a leendő nagyszülők egymással, hogy újra lehetne őket bemutatni... (asszem egyikük sem ragaszkodna hozzáKép) ezt a terhességi hozzáállást én is nagyon élvezem : a babán kívűl "a sz@r is le van sz@rva"KépKép
egyébként valahol azt olvastam, hogy ilyenkor lehet a legjobb a viszony ott is, ahol nagy anyós gyűlölet van, mert az unokától mindenki elolvad, úgyhogy soha jobbkor nem lehetett volna ezt megszervezni, mázlista...KépKépKép

Benianyu köszi a Praxist, már alig várom!

Hari! ez tényleg elég idegesítő tud lenni. néha megoldást jelent, ha azt a hőn áhított dolgot elkezded egyedül csinálni, csak nem hagyja, hogy gyedül végigcsináld! vagy kössetek kompromisszumokat - ez nekünk nagyon megyKép - ha te tezt megcsinálod, én is megcsinálom azt... vagy: beszéljetek meg határidőt. mi még most is ezt a házat újítanánk, ha nem csináltunk volna táblázatot időpontokkal, hogy ki mikor és mit csinál (és ebben azért én is ludas vagyok)

KépKép
KépKép
and

And, aranyos vagyKép
Csak hogy mindenre van nekem ám válaszomKép:
-ha elkezdem egyedül csinálni, akkor csinálhatom amíg meg nem unom, őt nem zavarjaKép
-kompromisszum: megvolt, az én oldalamról teljesítve, csak az ő oldala hiányzikKép
-határidő: már annyi határidő volt neki kitűzve, hogy fel se tudnám sorolniKép
Minden hiába. Eddig az egyetlen ami bejött néha, ha megfenyegettem, hogy kihívok valakit aki megcsinálja. De ezzel sem élhetek mindig, mert egy idő után már tudja, hogy nem hívok ki senkit. De hát persze hogy nem hívok ki, ha tudom, hogy neki 2 nap, egy munkás meg elkér érte min. 30.000-et, ha nem többet. És hát nem állunk annyira jól, hogy csak úgy dobáljam a pénzt ki az ablakon.
Most a legutolsó határidő az aug. 24, mert akkor jön a védőnő látogatóba, és mondtam neki, hogy olyan ciki, ha azt látja hogy még az ágyának sincs helye. Na majd meglátjuk, most megint azt mondta, mindjárt felmegy glettelni, meg csiszolni, és akkor holnap du. festünk, ha hazaért a melóból. De ilyen rohadt melegben nekem se lenne kedvem felmenni a tetőtérbe csiszolgatni. Kb. 32 fok van fent. És ilyenkor még a klíma se mehet, mert bele menne a porKép Szóval nem nagyon van szívem erőltetni. De ha jön a hűvösebb idő, akkor aztán hajtani fogomKép

Benianyu, nekem ilyen adataim vannak:
De nekem cm-ben van felírva, úgyhogy igazodj ki rajtaKép
BPD: 7,82
OFD: 10,05
AC: 28,12
FL: 5,79

Van ami neked nincs, van ami meg nekem. Kicsit tényleg magasabbak az értékek, de szerintem ez csak azt jelenti, hogy nekem nehezebb lesz a szülésemKép

Nyúlné, köszi a pocakra vonatkozókat. Sokak szerint fiús pocakom van, de odabent egy kislány lakikKép Legalább is nincs neki olyan ami egy fiút megilletneKép Majd csinálok előlnézetből is képet, úgy is jópofa. Legalább is én szeretem, meg a párom is. Amennyire nem érdekelte az elején a pocakom, most annál jobban. Beszélget vele, meg simogatja, és persze Lili lányunk meg is hálálja, mert produkálja neki magát és ezzel apukát kenyérre lehet kenniKép

Na megyek mosok tovább, meg csinálok egy jó kis meggylevestKép

Hari 30+1Kép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Megjöttünk a strandról! Nagyon jó volt. Nemmentem be a vízbe, de Beni állandóan locsolt, így nem volt nagyon melegem.

Hari,
Meg vannak ezek az adatok is.

BPD: 7,49
OFD: 9,89
AC: 23,99
FL: 5,48

Neked mikor volt az utolsó mensid? Jól emlékszem, hogy január 1? Nekem dec. 27 és 30-32 napos ciklusaim vannak.

Benianyu
30+1

benianyu

Na, úgy látom enyém a terep, nincs itt senki. Már nem is csodálkozomKép

De most legalább megpróbálok sokmindenkinek írni.

Angelani, már megint túl fogod magad dolgozni. Hova teregetsz te ennyi ruhát? Mert a mosás az még ok, de hol férnek el utána?Kép
Párod hogy van?

Megann, gratulálok utólag is a vizsgádhoz! Végre "szabad" vagy!Kép

Csilla, tök jó nektek, hogy megkapjátok a védőnőtől ajándékba a babás "kozmetikumokat". Nálunk azt mondta a védőnéni, hogy majd bemutat a doktornőnek, és akkor megírják a recepteket, amikkel ezeket megkapom, de persze nem ajándékbaKép Bár gondolom nem lehetnek ezek a dolgok túl drágák, de azért mégis csak szép gesztus a védőnitektől.

And, kicsit talán irigyellek is, hogy még nem vásárolgatsz. Tudod ha az ember elkezdni, akkor aztán nincs megállásKép Bár persze akkor meg azon izgulnék, hogy még nincsenek meg a dolgok. Persze néha még most is úgy érzem, pedig már jó sok mindent megvettünk.

Benianyu, biztos írtad már, de Beni hogy áll mostanában a tesó témához? Várja ő is nagyon? Szokta hallgatni meg nézegetni a pocakodat? Tök izgi lehet neki is, csak máshogy.
Egészségesebb a zuhanyzás, tudom, de estére ha hidegebb van akkor olyan jól esik lazítani a meleg (nem forró) vízben, most meg mióta ez a meleg van, majdnem hideg vízben szoktam este üldögélni. Persze nem nagyon hidegben, csak olyan kellemesen langyosban, amitől utána kb. fél óráig jól érzem magam. Ha zuhanyzom, akkor csak pár percre tudom magam lehűteni.

Süti, de jó, hogy eddig negatív, reméljük így is marad. Rossz lehet izgulni egy ilyen dolog miatt, főleg hogy az ember nem tud azonnali eredményt és várni kell.

Falina, fú te is nagyon a finish-ben jársz. Gondolom te még ha lehet jobban várod a kis lurkódat mint mi, mert neked nem volt olyan jó a terhességed. De most már nincs sok hátra és a kezedben tarthatod. Én úgy izgulok már miattatok is! Fura, mert engem nem nagyon hatnak meg a gyerekek, meg a szülés téma, meg ilyenek, de titeket már azért "ismerlek" és így egészen más. Mik járnak ilyenkor az ember eszében, főleg hogy te aludni sem nagyon tudsz, ahogy írod. Írjál róla valamit, olyan kis kiváncsi vagyokKép

Rokica, tök jók a nyári babások képei. Nem volt fura, hogy neked még hátra van a nagy durranás?Kép Vagy más is volt, akinek még nem született meg a babája?

Nyúlné, majd tehetnél fel képet megint a lakásról így kifestve is. Nekem úgy tetszik amit eddig láttam, legalább nézegethessek egy szép lakást, ha már a miénk ilyen lassan készülKép

Szmercsa, mi van veled????? Tessék jelentkezni. Bár lehet, hogy van alibid, csak én nem emlékszem? De érted is izgulok már, úgyhogy ha gép közelbe jutsz írj, mi van veletek!!Kép

Csajok, ti honnak tudjátok hogy melyik része dudorodik a pocakotokon? Én csak azt érzem, hogy kissebb, vagy nagyobb. A nagyobb dudorok (2) azok úgy nekifeszülni szoktak a hasfalamnak, és vannak kissebbek, azok meg van hogy csak felbukkannak, és van hogy egész vonulást rendeznek jobbról balra, meg vissza, meg össszevisszaKép

Na jó, kicsit elhallgatok, de még jövök ám!!Kép

Hari 30+1

Kép
Kép
hari

Benianyu, elvileg jan. 1-én volt utoljára, jól emlékszelKép Nekem percre pontosan 28 naposak voltak a ciklusaim, de ott pont nem. Én sokáig nem tudtam eldönteni, hogy dec-ben volt utoljára mensim, vagy ez a jan-i is számít-e, mert ez sokkal korábban jött mint kellett volna, sokkal jobban fájt és ha jól emlékszem rövidebb is volt. Szóval fura volt, de ha meg dec-i baba lenne, akkor jó nagyot tévedett volna az UH az elején. Ki tudja.
De a te értékeid szerintem csak árnyalatnyival alacsonyabbak, főleg az utolsó, ami ugyan nem tudom miKép Szerintem így a 30 hétnél már bőven beleférnek ilyen eltérések, nekem mondjuk azt mondta a doki, hogy elég nagy lesz a baba. Tehát szerintem a tiéd a jó, az enyém egy kicsit nagyobbacska a "kelleténél" de ez még egyrészt változhat a végéig, másrészt én is elég nagynak születtem, meg a párom is, úgyhogy lehet hogy a miénk is "óriás" lesz. Végül is mindegy, az a fontos, hogy egészséges legyen és valahogy "kijöjjön"Kép

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Benianyu Kép Nekem utsó mensi: dec. 28., de még szoptattam, eléggé összevissza ciklusom volt. Nekem egy héttel tűnik kisebbnek a bébim a számítottnál, kedden megyek a Praxisba, gondolom, lesznek adatok, majd én is megírom, hátha akkor megnyugszol. / egyébként Balázs is a kisebbfajták közé tartozik, én nem is bánom, ha nem lesz négy kilós babám!/
Azt akartam még Neked írni, hogy pénteken láttam, hogy elkészült a Margitszigeten az új játszó, lehet fölfedezni!!!

A névnapi köszöntéseket mindenkinek köszönöm, aranyosak vagytok!

Sü_ti Kép Örülök a jóhírnek, én is nagyon izgultam! Most már bizti nem lesz baj! Az előző terhességnél nekem is volt egy-két ilyen frászos napom, mert valóban nem tudják a dokik megállapítani, hogy valójában mi folyik az emberből. / nem is értem egyébként: ha van olyan betét, ami kimutatja, miért nincs nekik is valami eszközük erre???/

And Kép Nekem a Praxisba olyan 10nappal későbbre tudtak időpontot adni, pedig délelőtt is jó. Már alig várom!

Tegnap elmentünk a Balcsira. Megbeszéltük, hogy korán megyünk, hogy a déli hőség előtt még pancsoljunk egyet, aztán elbújunk egy-két órára az étterembe, és amikor megint nem olyan égető a nap, akkor előjövünk. Hát nem egészen így történt. Előszöris névnapi köszöntéssel ébresztettek a srácok Kép Ez édes volt, csak nem lehetett igazán kapkodni / nem illett/. Aztán jött a szokásos tökölés, végül fél 11-kor indultunk el. Így eleve délben érkeztünk volna, de az a dugó, ami az M7-esen fogadott minket, hihetetlen volt. És hiába mondták a rádióban, hogy balesetek vannak, nyomát sem láttuk sehol. Hol meglódultunk, hol kettőben mentünk kilométereken keresztül. Én ezt fel nem foghatom. És persze a sok türelmetlen barom miatt párszor jól felhúztam magam. Egyszer akkorát kellett fékeznem, hogy minden repült a kocsiban. Ha ez hazafelé történik, lehet, hogy nem sikerül, mert akkor már nagyon fáradt voltam. Mindegy, a strandolás isteni volt, a Balcsi meleg, rengeteget lubickoltunk, csak hazafelé kezdődött minden előről. Már a strandról sem lehetett kimenni, a portás mondta is, hogy nyugodtan menjünk vissza fürdeni, órák óta állnak az autók. Visszamentünk vacsizni, volt vagy fél tíz, amikor elindultunk. Mondtam is, hogy én vasárnap nem jövök megint.

Hari Kép Kezdem azt érezni néha, hogy ugyanarról a pasasról beszélsz, aki engem is "boldogít" itthon Kép Ez a Pató Pál hasonlat teljesen ráillik. Néha meg tudok őrülni tőle. Ma is veszekedtünk egy jót, persze megint az lett a vége, hogy elbőgtem magam. Annyira utálom, hogy nem tudok egy jót ordítozni, mert bőgésbe fulladok!!!
Folyton nyafog a drága, hogy régen hétvégén mindig elvittem Balázst bevásárolni, és ő addig alhatott még egy jót reggel. Jó, de akkoriban oda vittem a gyereket, ahova akartam, most meg van saját akarata. Mostanában itthon akar maradni apjával. Mindegy, ma rávettem, hogy jöjjön el velem. Fél tizenegyig alhatott, akkor kapott kávét az ágyba, és mire fölkelt, asztalon volt a reggeli. / nekem meg már a második pólóm volt csuromvizes, és alig kaptam levegőt.../ És reggeli közben látom, hogy nincs jó kedve, de nem beszélt róla. Végül kiderült a szokásos nóta, hogy ki van éhezve, elégedetlen a "szolgáltatásaimmal", nem igaz, hogy nem lehetnek ilyen igényei. Valóban nem vagyok mostanában a lepedő ördöge, de ha meghozza a kedvemet, bizony mi is huncutkodunk jókat. De én azt gondolom, nem csak rajtam áll a dolog. Végül kibökte, hogy elmegy az irodába, van 1,5 órányi melója, Balázst is elviszi. / úgyis ment volna vele/. Na ekkor akadtam ki teljesen! Délutánra ugyanis idehívta a tesóját családostul, hogy nézzük együtt a Forma-1-et / jönni akartak, mert náluk van az egyik unokatesó is, és ő még nem járt nálunk/. A lakás meg szalad, ebéd is kéne, minderre volt két órám. Gondoltam, segíthetne. Rosszul gondoltam. Hatalmas tempóban nagyjából végeztem, de nagyon kitikkadtam, iszonyat meleg van! / jöjjön már az a hidegfront!!! Nálunk 31-32 fok van a lakásban!!!/ És ez mindig így megy. Ha valamit véletlenül mégis segít, akkor az egy hőstett a részéről, és napokig hallgathatom. Vásárolni nekem kell, cipekedni is persze. Semmiféle házimunka nem jöhet szóba részéről, de még annyira sem képes, hogy bepakolja a saját strandcuccait, de a strandon mindig jönnek a megjegyzések, hogy mit felejtettem otthon. Tegnap iszonyat álmos voltam a Balcsiról visszafelé. Õk is, de ők aludtak hátul. Nekem majd kiesett a szemem, de hazaértünk. Õ ledőlt az ágyra ahogy volt, és már aludt is. Nekem még ki kellett teregetnem a vizes cuccokat, és ez is természetes, hogy én csinálom. Néha biztosan érzem, hogy egyedül is jobb lenne, mint így. A meló ugyanannyi lenne, és senki nem elégedetlenkedne velem...
Bocs, Lányok, remélem, aki unta, átugrotta a panaszáradatomat! Mára nagyon elegem van!

El is dugulok, mindjárt itthon lesznek / hazakísérték a vendégeket/.

További szép estét mindenkinek!
Judit 30+5
jucc

Jucc, valszeg a terhesség+hőség tehetett be nekünk, mert ma én is kiakadtam. Felhoztam neki néhány másfél éve a lakásban meg nem oldott feladatot, mire kiborult a bili és, amit még sosem tett, visszavágott, h. én sem vagyok vmi házias és ha én szerintem nem tudunk együtt élni, akkor váljunk el. (3 hónapja házasodtunk össze Kép ) Ez picit meglepett, mert én szóba sem hoztam ilyet, egyszerűen vázoltam, mennyire nem foglalkozik a szgépén kívül semmivel.

Hari,
ha fentit elolvasod, gondolhatod mennyire van most kedvem nemsokára anya lenni... Bocs, gondolom másféle választ vártál. Kép
A több hónapi fekvés és aggódás meg végképp elvette a kedvem az egésztől. Egy ágyhoz jövő, pszihológus most már nagyon elkélne mellém... Talán nem szakad el a cérnám és a szülés után a baba visszahozza az életkedvem.

F. 36+2
falina

Sziasztok! Kép Kép Kép

Beni az ágyban, Apa a kádban én meg a gép előtt. micsoda idill!!!

Hari,
Az irodai gépemen el van mentve, hogy a rövidítések mit takarnak. Majd holnap beírom. Egyébként tényleg nem olyan nagyok az eltérésék, csak a súlyadatokban.

Beni várja a kistesót, szoktuk együtt nézni, ahogy hullámzik a pocakom és nagyokat nevetünk. Mostanában nagyon nézegeti a kisbabákat. Ma épp a strandon próbált játszani egy kis másfél évessel, de nem értette, hogy miért nem válaszol neki, ha kérdezi. Viszont egész türelmes volt. Persze várható, hogy féltékeny lesz, ha majd kibújik a kisöccse. Ez természetes, de fontos, hogy készül rá. Mondogatja, amikor bármit kinő, hogy azt eltesszük a Daninak, meg hogy majd ő fogja tolni a babakocsit. Ráadásul neki előny lesz, hogy nem fogok dolgozni és korán tudok majd menni érte az oviba, mert idén az utolsók közt tudtam csak mindig elhozni (1/4 5-kor!!!, nem 6-kor).

Benianyu

benianyu

Jucc,

Köszi az infot a játszótér elkészültéről. Ki fogjuk próbálni. Kép

Várom az adatokat a Praxis 4D-ről. Az azért is lesz jó összehasonlítási adat, mert ugyanazzal a géppel fogják csinálni, mint nekem. Csak én most nem kértem 4D-t.

Én meg a te férjedben vélem a sajátomat felfedezni. Az enyém is állandóan nyafog, hogy ő pihenni akar, rém lusta, semmi házimunkát nem csinál. Ugyanúgy én vásárolok, cipekedek. Egy villanykörtét nem tud becsavarni, de még a szerelőt sem tudja kihívni. Szerencsére az Apukámj ezermester és mindenben segít.
Az egyetlen, amit csinál az az autók nyalása-falása. (van mind a kettőnknek, de állandóan cserélünk, ahogy neki kényelmesebb a munkájához) Állandóan mosni kell és porszívózni az autókat, ez a mániája. És én megkapom, ha koszos az autó. Mert pont van rá időm és mondjuk energiám, hogy még a kocsit is lemossam. Amúgy még dolgozom is.

Én is bocs a sok panaszkodásért, de "ihletet" kaptam Jucctól. Egyformák ezek a pasik mind Kép Kép Kép Tisztelet a kivételnek.

Benianyu

benianyu

Jucc, Hari, Benianyu!

Bevesztek még a "csapatba"???KépKép
Hát én már nem tudom sírjak e vagy nevessek néha!

Szó se róla, hogy ugye szombat reggel keltem korán, hogy leérjek Gyöngyösre vizsgázni(utólag is köszönöm a szurkolást mindenkinek), visszafelé már én is a corában kötöttem ki bevásárolni, mert ugyan a férjem hajlandó eljönni csak ugye én igazodjak az ő menetrendjéhez ami azt jelenti, hogy esetleg hétfőn foci előtt 7 és 8 óra között talán eljutunk bevásárolni.
Én meg ha esetleg megszomjazom igyak vizet a csapból, ha meg megéhezem rágjam a küszöböt???
Szóval jól bevásároltam, meg a bricostore-ba is bementem a bababúrohoz fogókat vásárolni, aztán hazajöttem (persze addigra a párom már építkezést járta stb, na meg elment a babakocsiért, ez azért pozitívum), akkor itthon gályáztam szintén, a költözéshez dobozoltam(eddig a férjem egy db dobozt nem rakott össze pedig van már vagy 30 db) és amikor felhívom hogy merre jár, közli hogy megy a temetőbe anyukájával virágot locsolni.
Hát elhihetitek hogy mit éreztem akkor......KépKép
Mindent csak ő tud megoldani, odavinni, elintézni stb.... abban az istenverte családban(pont mintha nem is lenne egy öccse a férjemnek)
És a non plusz ultra, hogy a végén csak kierőszakolta hogy menjünk le a családi nyaralóba(pedig rohadtul nem volt kedvem itthagyni a jó kis kondis szobát, és fájt is a hasam, gondolom a cipekedéstől)a Velencei-tóhoz, mert ki kell takarítani a medencét.
Persze a vége az lett hogy én is takarítottam. A házat, mivel a sógorom aki bulit tartott múlt 2 hete és valami idegeneknek is odaadta a házat hétvégére csesztek maguk után kitakarítani!
Na csak találkozzak sógorral is, majd elmondom neki a véleménykülömbségemet erről a magam kis stílusábanKépKépKép(KépKépKép
Úgyhogy már én is kivagyok egy kicsitKép, pedig a férjem is szétszakad a munkája, meg a ház meg a minden, mégis úgyérzem hogy a napi problémákkal k...ra egyedül maradtam.
Na ennyit a panaszáradatról..megyek ledőlni, mert eléggé kivagyok!

Sü-ti!
Örülök a fejleményeknek, szorítunk a továbbiakban is.)Kép

Hari!
Te parázol???
Pont ma akadtam ki hogy holnap kezdem a 35. hetet és még sehol semmi, azt is bele kell kalkulálni, hogy mi van ha hamarabb jön a baba, akkor lehet hogy már csak 3-4 hetem van...tisztára kiborultam a gondolattól...és még mennyi mindent kell elintézni...jövő héten utána kell járnom a köldökvér levételnek(remélem még nem késő), össze kell raknom a kórházi pakkot, el kell rendeznem a babacuccokat, függönyt kell intéznem az új házba, őriznem kell megint a burkolókat....na szóval nem is sorolom mert csak mégjobban belelovalom magam....

Megann 33+7 azaz 34.(Úr IstenKép)

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Csak bekukkantottam ,hogy nehogy megint lemaradjak az eseményekről!

HariKép JuccKépFalinaKép BenianyuKép

Szomorúan-felháborodottan olvasom , hogy micsoda pasikkal éltekKép

Így a tömény panaszokból ....-:elég durvaKépKép
Sajnálom...

De biztos ,hogy van nekik 1000 + 1 jó tulajdonságuk isKépKép

Ugye??Kép
Különben nem lennétek velükKép

Hát most össze kéne tennem a kezem -mert az én férjem ,pont a fent írtak ellentéteKép
De neki meg vannak más idegesítő dolgai...
Tökéletes ember nincs-főleg férfiKépKép

Nekem megvannak a rövidítések:

BPD: fej kereszt átm,
OFD: fej egyenes átm.
HC: fej kőrfogat
AC: has kőrfogat
CL: fej index
FL: combcsont
HL: felkarcsont

( nekem szinte minden uh-n az FL- kisebbet mutat, mint a többi adatKép
De a dokik szerint (2) ,ez nem baj , valsz. rám fog ütni termetileg (158cm)
+ az egész család ilyen törpe növésűKépKépKép
Úgyhogy ezen már nem aggódokKép

Csilla
csillam

MegannKép

Téged is 100% megértelekKép
Pár hete még én is hasonlókat éreztemKép

Kitartás--nemsokára költöztökKépKép
csillam

Megann,
Beveszünk a csapatba, persze!!!
Épp ma volt egy kis nézeteltérésünk. Így kezdett egy mondatot: Kellett várnom egy fél órát (nem tudom már, hogy hol) és bementem a Corába. Na, én már itt kiakadtam, mert velünk szinte soha nem jön el. Ezt meg is jegyeztem, erre rögtön megsértődött, hogy én hogy beszélek vele, állandóan beszólok és szegény csak enni ment be és valami innivalóért.

Csillam,
Köszi a rövidítéseket Kép
Örülj, hogy a te párod a kivétel!!!

Benianyu

benianyu

BenianyuKép

KépKépKépKépKépKépSzivesen!!

Hangsúlyozom , hogy ő sem egy angyalKép
Sajnos elég sűrűn veszekszünk mi isKép
Csak másonKép
Most a vége felé már mindketten egyre feszültebbek vagyunk...

Ma az én fejemhez is hozzá lett vágva , hogy más már biztos itthagyott volna a pics...baKépKép
Jól esettKépKép

Csilla
csillam

Jaj, lányok mit indítottam elKép De megmondom őszintén, hogy ugyan jobban nem érzem magam tőle, hogy nálatok is vannak gondok, mert nem vagyok kárörvendő, de azért kicsit megnyugtat.
Miután írtam nektek még egy jót veszekedtünk, el is mentem itthonról a kutyával egy kicsit, de vele is összevesztemKép Az azért már nem semmi! De legalább jól elküldtem ma a páromat a búsba. Igaz utána sírtam megint egy sort, főleg hogy szegény baba már megint engem hallott üvölteni, még szerencse hogy nem érti, csak az indulatot érzi. De szegény kutyám megint hörgött, krákogott, erre a párom belerúgott. Na hát több se kellett nekem, erre ugrok. Mondtam én a magamét ahogy csak bírtam. A szaftosabb részek után volt ő lusta dög, meg érzéketlen f..sz, aki egy nem dohányzó mellett szívja a cigijét, aki ráadásul terhes! Eszembe is jutottál MegannKép Engem mondjuk ugye nem zavar, hogy dohányzik, de azért mikor 5 percenként gyújt rá, az igen. Akkor menjen ki. Óránként egy még beleférne, de ami sok, az sok. Na mindegy, jól összevesztünk, ő nem mert mondjuk nagyon bántani, most az volt a legdurvább mondása, hogy le vagyok sz..vaKép De hát én már ilyeneket meg sem hallok, úgyhogy most szegény megkapta a magáét, mert én viszont nem fogtam vissza magam. Végül is ő nem terhesKép Na jó, így utólag kicsit szégyellem már magam, de azt hiszem ez most kellett. Mostanra már minden rendben, épp pakolgat, meg kérdezget, hogy kérek-e valamitKép Tud ő ilyen is lenni.

Ma nálunk is szóba került megint a szex, mert hogy ugye már nagyon ritkán van, nem is tudom mikor volt utoljára, mikor nektek írtam akkor. Mondtam, hogy már nagy a hasam, meg különben se nagyon kívánom a dolgot, meg melegem is van és undorodom a saját izzadt testemtől stb. De talán majd este. Most megfürödtem, mondtam, ha vannak tervei velem, akkor most menjen fürdeni, mert ha sokáig húzza az időt, megint leizzadok és akkor fújhatja. Hát ennek több mint egy órája és mondanom se kell elég melegem van. Szóval ma is elmaradKép De igazából én már nagyon nem is hiányolom, csak hát ha belegondolok, hogy neki milyen rossz lehet, akkor azért van egy kis lelkiismeret furdancsom. Mi meg "máshogy" nem szoktuk, úgy értem nálunk olyan variáció nincs mikor csak neki jó, valahogy még sose került rá sor, és most főleg a mai veszekedés után nem is firtatom a dolgot.
Na erről ennyit.

Csilla, nekem is az FL volt az ami alacsony volt a többihez képest. Mondtam is a dokinak, hogy milyen kis gnóm lesz, rövid kis lábakkal. De csak kinevetettKép Mondjuk magasnak nem vagyok magas én sem, meg a párom sem.

Hari

Kép
Kép
hari

halihó!
megvolt az összeismertető-party,remekül sikerült!mindenki kiizatta(na ezt tuti nem így írjákKép) egy életre magátKépKépKép,ugyanis egy félig fedett helyen ültünk,nulla légmozgással,nagyon kemény volt,megittuk az étterem összes vizét!a pincérek egy L-alakú asztalformán terítettek meg és a két végére ültek a szülők,gondolhatjátok mennyit beszélgettek,inkább viccmesélés volt!de nagyon-nagyon jót evett mindenki(egyszerűen istenien sütnek-főznek)és így mindenkinek bejött a dolog!legközelebb a szülőszobán találkoznak megint és ott se fognak sokat beszélgetniKép!(remélemKép!)

most nagyon kellemes az idő,végre!van kereszthuzat is és ettől teljesen felpörgök mindig!
a páromnak lesz pár nap szabija és ugye az előző egyhetesen szegény semmit sem pihent(lakás felujítás,intéznivalók,uh-ok)ezért most úgy döntöttünk,hogy nekivágunk a Művészetek völgyének,Köveskálon(a nővéremék szállójában)fogunk alukálni,ott van medence és szauna isKép és onnan majd mindig átmegyünk vlmelyik helyszínre!holnap este indulunk,péntekre a párom nővérének a leánybúcsujára már itt leszek!izgi kis napok várnak rám!hétvégén állítólag szétkapják a gardróbszekrényt és nekiláthatok a babaszobának is!JUHÉJJJJJJJ!majd akkor teszek fel képeket Hari!Képmire kész lesz a legtöbbnek már gyerek is lesz a gyerekágyban!Képazért te még valszeg kitartaszKép
na megyek,falatozok fincsi-fincsi-hideg-káposztás-céklás-orosz-anyuféle levest!nyam-nyam! van egy nagy fazékkal,úgyhogy most 2napig azt eszem non-stop az indulásig,nem bánom!kér vlki?akkor küldhetek egy picikét,nem többet,mert ez a kedvencem!Kép
Nyúlné,31+0

Emese és MarciKépKép
nyúlné

HariKép
Szerintem ne aggódj!Kép
A mi babánknak csak jövőre lesz saját szobája,amikor már 6 hónapos lesz!
Addig velünk marad egy szobában és kész!Kép

annamami
25+1
annamami

Sziasztok! Szép-Jó Reggelt!

Na lányok!
Kidolgoztam magam a hétvégénKép
Ma már csak főznöm kellKép
Gyorsan összedobok egy pörit és készen is vagyok.
Holnap megyek dokihoz. Már úúúúgy váromKép
Ma végre visszaolvashatok.
De ma tényleg hűvösebb van. Éjszaka azért még melegem volt, de hajnalban már tudtam aludni.
A lábdagadás lejjebb ment, de felváltotta a végtelen viszketésKép
A kezeim is viszketnek. Most már komolyan kezdek aggódni, hogy ez nem csupán allergia. Valószínű, hogy a májam is közrejátszik.
A doki tuti csináltat vérképet, mert már mondták, hogy nézni kell.
Na megyek gyorsan vásárolni, főzni.
Délután meg tudok olvasni és írni isKép

Sziasztok!
Angelani
34+4

Kép
angelani

Sziasztok! Kép Kép

Megjött a várva várt lehülés! Én mondjuk nagyon jól bírtam, de azért nem bánom, hogy nem folyik rólam a víz.

Hari,
Nem baj, hogy elindítottad a panaszáradatot. Egyrészt most látjuk, hogy mindenkinek vannak gondjai a férjével, nem vagyunk egyedül. Másrészt pedig, ha már ki tudjuk írni magunkból, akkor kicsit jobban leszünk tőle.
Az én férjem ma nagyon kedves volt reggel, meglepően. Este megyünk moziba. Facérok vagyunk, Beni egész héten az Anyuékkal nyaral a Balatonnál.

Az AC (haskörfogat) értékben van a legnagyobb különbség, ami talán nem is olyan nagy baj. És a súlya is kisebb. De majd felhízlalom finom anyatejjel. Kép

Nyúlné,
Nagyon ügyes voltál ezzel az ismertetéssel. A hozzáállásodat is bírom. Terhesen tényleg minden le van sz@rva.Kép

Annyira jó a kedvem. Most töltöttem le a hétvégi strandolós képeket. Beni annyira, de annyira jól néz ki (nem is vagyok egy cseppet sem elfogult)
Az egyik főnököm csütörtökig külföldön, a másik valahol tárgyal és holnap elutazik egy hétre. Szép nyugis napok elé nézek. Kép

Pusz
Benianyu
30+2

benianyu

Sziasztok!Kép

Én egész hétvégén csak pihentem, végreKép
Úgy hogy nagy rumli is van most nálunkKép
Kicsit hűvösebb van, úgy hogy ma lehet hogy takarítok.

Este csak 2x keltem fel WC-re, de aludni csak megszakítva tudtam, viszont 1/2 10-ig ágyban maradtam.

Párom korán elment Miskolcra és kb. 3 óra múlva ér haza.
Mivel elvitte a kocsit, ezért ma nem is főzök.Házhoz rendelünkKép
Juhééééééééééééééé!!!Kép

Nekem most már 3 napja a kazeim vannak bedagadva, az ujjaimKép
Elég szörnyű látvány és hát fájnak isKép

Megann!Kép

Fel a fejjel, bár teljesen meg tudlak értni.
Nálunk is néha ez a helyzetKép
Úgy kell könyörögnöm hogy megcsinálja fűnyÍrást, stb.
Bent meg abszólút semmit nem tesz magától sőt ha kérem, akkor sem!

Sajnos tudja, úgyis megcsinálom + ott a két nagyi!!!
De erre nem szabad mindig alapoznia!
Õ a gyerek apucikája segítsen igenis be!!!!

Már el is döntöttem hogy a fürcsi az ő feladata lesz minden nap!!!!

Olyan hihetetlen, mindjárt itt a szülés!!!Kép

Szmercsa!Kép
Tényleg Te hogy vagy?
Nem szültél meg ebben a nagy frontban???
(Nekem egész éjjel fájt a fejem a széltől és fájt a pocóm is)

Na megyek kicsit rendet rakni, majd jövök.

Puszi és szép hetet mindenkinek!!!

Mea(34+1)

Mea
mea

Benianyu!Kép

Jó mozizást!!!Kép
Mit néztek?Kép

Mea
mea

Nyúlné, irigy vagyok nagyoooooooon. Több dologra is, de leginkább a tesód szállójának a medencéjére!!!Kép Annyira kívánom a hűs kék nagy vizet, mint még sosem. Ha nem félnék annyira hogy elkapok valamit, akkor tuti elmennék az uszodába. Furcsa hogy ettől félek, mert még sose kaptam el semmit, de nem meret kockáztatni. Marad a fürdőkádKép
Érezzétek nagyon jól magatokat a pároddal, de szaunázni remélem nem akarsz, csak írtad hogy van. Én úgy tudom, az nem túl jó ilyenkor. Pihenjétek ki magatokat és várunk vissza!!

Annamami, nálunk is egy szobában lesz velünk a baba, csak az a baj, hogy az az egy szoba nincs készKép Biztos félreérthető voltam, mert mindig azt írtam, hogy babaszoba. Tudod mi kb. 5! éve építjük be a tetőteret, de mivel ugye semmit nem lehetett másra bízni, ezért az ácsmunkától a szigetelésig, a tetőfedésen át mindent ketten csináltunk. Szóval elég lassan készültünk el. És mikor én már nagyon untam, hogy itt lent egy szobában megy a TV nézés (hajnalig), közben ugye a párom dohányzott, és ugyan én is, de alvás közben azért már nem volt olyan jó szívni, főleg télen mikor nem is nagyon lehetett szellőztetni, meg a haverok is itt ültek még késő este is, na akkor én felköltöztem a "hálóba", de még koránt sem volt kész. A falak nem voltak néhol felvakolva, a padlóra csak le voltak téve a fa pallók, arra egy régi padlószőnyeg, és még a lambéria is hiányzott egy pár helyen, de legalább külön szobában lehettem. Viszon a babának ez így azért nem felel meg, mert nem túl jól takarítható. Így most már azért fel van vakolva, már a glettelés is kész van 99%-ban, ki lell festeni és már megvettük a laminált padlót amit le kéne tenni. A lambériázás az már kész. Na és akkor végül is a mi hálószobánk lesz kész, ahol együtt lesz velünk a baba. Hogy külön szobája mikor lesz? Szerintem soseKép De az most még nem is izgat, ennyire nem akarok előre izgulni, bőven elég lenne, ha ez az egy szoba végre valahára elkészülneKép

Angelani, még jó, hogy holnap mész dokihoz és akkor megnézik ezt a viszketés dolgot. Elég kellemetlen lehet. Nekem furcsa, mert leginkább a két lábam viszket, nappal még csak csak, de éjszaka mikor nem tudok róla van hogy véresre vakarom, reggel meg csak lesek, hogy már megint mit műveltem magammal. Én mondjuk szerintem a melegre reagálok így, legalább is remélem. Minden esetre csúnya is, meg kellemetlen is. De nálad tudom, ennek jó okai vannak, úgyhogy reméljük holnap kivizsgálják és hátha tudnak vele valamit kezdeni. Nem írtad, hogy van a párod, remélem már nem fáj neki annyira a mandula-helye. Óvatosan a vásárlással, ne cipekedj sokat!

Hari 30+2

Kép
Kép
hari

Benianyu, tegyél fel strandos képeket!!!!!Kép

Kép
Kép
hari

Mea,
Még nem tudom, mit nézünk meg. Majd felmegyek a pestimusor.hu-ra. Van ötlet/ajánlat?

benianyu

Jó reggelt!

Látom mindenkinek megvan a maga keresztje a párjával kapcsolatosan... hát valahol ez igy normális. Talán. Azt se felejtsük, hogy mi is és ők is most szerintem sokkal feszültebbek mint általában. Hatalmas változások vannak készülőben és ez mindenkinek az idegeire kihat. Van aki struccpolitikát folytat mint egy páran itt a férfiak között ha jól hallom, van aki már most azon kesereg, hogy a felesége nem tudja úgy kiszolgálni őt mint régen. A ritkábbja azzal megy az ember idegeire, hogy félti mint a himes tojást és azért veszekszik, mert szerinte nem vigyáz úgy magára a terhes nő mint kéne. Az összes variáció egy jó seggberúgást igényelne, de ez egyértelmű.

Talán arra kéne koncentrálnunk, hogy mindenki ép idegekkel vészelje át a hátralevő időt. Idióta pasikkal együtt :P

Uff. Szóltam.

Nem tudom ki kérdezte, de tényleg furcsa hogy a nyári babások között én vagyok az egyetlen nagypocakos. Egy anyuka van köztünk aki 11. héten elvesztette a babáját még az elején, és a társasággal maradt. Most újra terhes, és megint a 11. hét felé közeledik, drukkolunk neki. De jó hogy igy megmaradt a társaság ha már kialakult.

Kicsit tényleg eltűntem, de sztem csak azért tűnik fel mert máskor meg állandóan itt lógok a neten. Hétvégén nem ülök kötelező jelleggel a computer előtt, úgyhogy ilyenkor úgy hat, mintha eltűnnék.

Szombaton ugye bababuli volt. Este meg leültünk megnézni a Fahrenheit 911-et a párommal, de nem sikerült a végére jutni mielőtt ágyba ájultam.

Vasárnap pedig látogatásokkal telt, bementünk (pont az Uzsokiba) meglátogatni egy barátnőmet aki már második hete boldogitja a kórházat egy jet-ski baleset miatt, szilánkos bokatörés és agyrázkódás. Már alig várja hogy hazaengedjék, remélhetőleg ez ma meg fog történni.

Aztán átmentünk Anyukámhoz ebédelni, ami nagy macskakeresésbe fulladt, mert a 4 macska közül csak 3-at talált dögönyözésre a párom, ezzel bolhát ültetett Anyu fülébe. Meg is találta a 4.-ket miután elmentünk, de nagyon rosszul volt már, valószinűleg megmérgezték. Két állatorvos közreműködése ellenére ma reggel elpusztult a cica. Terhességem alatt ez a 2. cicánk ami elpusztul. Olyan szomorú.

Mára meg ötletet kaptam kicsi unokatestvéremtől és letöltöttem illegálisan a Harry Potter angol változatát a netről, és most azt olvasom...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Annamami,
Beni egy éves koráig egy szobában volt velünk. Akkor költöztünk át a mostani lakásunkba, ahol lett külön szobája. Ami elég kicsi és most még albérlőt is kap, de külön szoba.

Mea,
A férjed már tudja, hogy ő fog fürdetni? Kép Én azt is meg tudom számolni a két kezemen (+ két lábamon, egy kis jóindulattal), hogy az én férjem hányszor tette Benit tiszába.
Csak határozott legyél már az elejétől, hogy beleszokjon!!!!

Benianyu

benianyu

Sziasztok Kép
még egyben vagyok!!! Kép
JÓl esik nagyon, hogy gondoltok rám. KépKép
Babókám még nem akar kijönni, mondták is többen, mivel sok szülés spontán beindult ebben a nagy melegben, hogy nagyon-nagyon-nagyon szerethet engem a Baba, hogy nem akart még kibújni Kép
Egyébként a hétvégém nem telt jól Kép a párom iszonyatosan elfáradt, kiborult, olyan, mint egy méregzsák Kép folyton puffog, idegeskedik, káromkodik, mindenért csak veszekszik Kép... tudom, hogy nem nekem szól, de annyira rosszul esik Kép... ma reggel is olyanért veszekedett velem, amiről én nem is tehetek Kép
Jó hír, hogy a hétvégén szinte már mindent sikerült elintézni, Babó cuccai rendben vannak Kép
És Lányok,
Süti esete, szóval ezt az összetartást, le a kalappal előttetek, minden tiszteletem a Tiétek, és én is nagyon szorítok Süti!!
szmercsa
szmercsa

And
jól értettem, hogy kislányotok lesz?
Mindenesetre bejelöltem.
melvira@freemail.hu ha bármi vltozik.
(A sorrend a kiírás alapján van, nem a hetek alapján, így látni, hogy kiért izgulhatunk leghamarabbKép)
<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora
Zsófy Első baba 2005.08.06 Lilla Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 37 hét + 5 nap
Szmercsa Első baba 2005.08.07 Bátor? Szt. János 25 év / Budakalász 38 hét + 0 nap
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 38 hét + 5 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 37 hét + 3 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 36 hét + 5 nap
Falina Első baba 2005.08.26 Noémi Jázmin? Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 36 hét + 3 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 36 hét + 3 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 36 hét + 2 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Benjámin Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 36 hét + 2 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 35 hét + 4 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 35 hét + 3 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 35 hét + 0 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Réka vagy Gábor Veszprémi 30év / Veszprém 34 hét + 5 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 34 hét + 4 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 34 hét + 4 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 34 hét + 2 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 34 hét + 2 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 34 hét + 1 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 33 hét + 5 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 35 hét + 3 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 33 hét + 3 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 33 hét + 4 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 33 hét + 0 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Csenge Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 33 hét + 3 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 25 év 33 hét + 0 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 32 hét + 2 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 32 hét + 2 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 32 hét + 1 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 31 hét + 6 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 31 hét + 6 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 31 hét + 0 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 32 hét + 1 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 30 hét + 6 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 30 hét + 4 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 31 hét + 0 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 31 hét + 0 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 30 hét + 1 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 30 hét + 0 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 29 hét + 4 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 29 hét + 3 nap
And Első baba 2005.10.17 I. Női Klinika 30 év / Bp 29 hét + 0 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 27 hét + 5 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év 25 hét + 1 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 22 hét + 6 nap
</pre>
p
penna

Viszketegség:

Detto. Nekem is viszket a bőröm, főleg a lábamon.

Dagadás:

Detto. Az összes gyűrűt leoperáltam a kezeimről (na jó, mind a kettőt) még azt is, amelyik terhesség előtt olyan laza volt, hogy a kádban néha lecsúszott az ujjamról. Most már az is szorit.

Egy hét alatt felszedtem megint másfél kilót. Ugye ez "csak" viz?!?!? :P

Most tartok ezek szerint 12,5 kilónál...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Puszika Pocakosok!

Nálunk jó nagy buli volt a hétvégén, ma reggel 6-tól dolgozgatok a gépen, meg visszaolvastam.
A babó napirendje nálunk úgy néz ki, hogy 5-6 között felkelt, a párom viccesen szokta mondogatni, hogy "csinált" segítséget magának, aki felkelt, hogy ágyba hozzam neki a kávét. (Hozzá kell tenni, hogy egy tucat évig ő hozott nekem kávét reggel.) Anyósom persze megjegyezte neki, hogy csak várjon egy kicsit, ugrálhat hajnalban a gyerekhez. A párom (meg az egész családja) elég pacsirta típus, úgyhpgy remélem majd örömmel megtesziKép.

Most én se panaszkodhatok a páromra, a dolgozóba beállította az új asztalokat, potszívózott, és a gulyás mellé csinált gombás tojást másodiknak. Mindenki nagyon elégedett volt. (Főleg én, hogy keveset kellett ugrálnomKép.) Szeretem, amikor átvonul a család, de már nem nagyon bírom fizikailag.

Hari, ne dühöngj, nálunk is sk (és ezért lassan) mennek a dolgok. A pici nálunk is a hálóban lesz, majd ha megnő építünk neki egy saját lakrészt...

Angelani, én is sokat mostam, de tök jó volt, hogy amint kész volt a gép egy adaggal, az előző helyére teregettem (ennek a dögmelegnek ez az egyetlen előnye).

Roki, aranyosak a babatalis fotók, jót mosolyogtam, hogy a párod milyen elgondolkodva nézte a babákat+mamákat. Bizti nagyon várja, hogy a közöset is lássa.

Legyetk jók, később még megnézlek bennneteket, most eltakarítom a tegnapi buli romjait.

Dudukly (31+6)
dudukly
Isaszeg

Benianyu!Kép

Mi megnéztük múlt héten a Csontdarálót vagy mi is a címeKép és az egy jó kis könnyed vígjáték Adam Sandlerrel.Tetszett nekünkKép

A Saharát is nagyon reklámozzák, az olyan kalandfilm, azt még nem láttuk.

Nagyon jó volt a BATMAN, pedig utáltam az ilyen fantasie képregény filmeket de nagyon kellemesen csalódtam benne.

Most hirtelen ezek jutottak eszembeKép

A fürcsit már adagolom be a páromnakKép
Azt mondta ok, kiváncsi vagyok.

Mea
mea

Vrucsincá!

Látom te pécsi vagy! Tudnál nekem ötleteket adni? A húgomat felvették a pécsi orvosi egyetemre, és anyukám megkért, keressek neki albérletet Pécsen. Tudsz valami ötletet adni, hogy itt a neten hol kezdjek neki?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?