Halihó!
Ma egészen volt forgalom, tök jó!!!!!!!
Akartám ám ma jönni, de tegnap sikeresen letiltattam magamat, így újra kellett volna regisztrálnom és valahogy ahhoz nem volt kedvem. Na a lényeg, hogy vadiúj felhasználóként figyelek újra, de próbálom visszaszerezni régi énem!
Kata!
Gratulálok a 3. fogacskához! Szorítok, hogy most már tényleg ne legyenek ennyire húzósak az éjszakák. 5 kelés tényleg nem semmi.
Allergiám vagyogat. Valamikor egész jó, de a múlt héten nagyon gázos voltam. Neked még mindig jó? Már amennyire jó lehet...
Gigi!
Jöhettek, ahogy szoktatok, dél körül. Marci általában 7-8 között kel, 3 órát bír fennlenni és 3 órát (már napok óta) alszik, úgy 1 körül kel. Legalább addig meg tud ebédelni Oli és mi is.
A sétától egy kicsit félek, mert akkorra már nagyon meleget mondanak és kora délután félek kivinni Picurt. De ha tovább maradtok, akkor semmi akadálya.
A lényeg, majd meglátjuk.
Kutyapisilés nem semmi
Ki tudtad takarítani?
Anikó!
Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!!!! Sok-sok puszi!
Tényleg Te említetted, hogy Krisztike nem csípi a fagyitejet. Hála az égnek, Marci elfogadja. Nekem dugig van a fagyasztóm.
Ismerős, amit írtál, Marci is gyakran csinálja, hogy amint leteszem nyüszög, aztán otthagyom és csak a csöndre leszek figyelmes, mert tökéletesen eljátszik magában.
Krisztikéd is nagyon ügyi! Mászkál, áll, beszél stb., mi kell még?!
Fogacskákkal hogy álltok? Most talán szüneteltek?
Suli? Ez igen! Merész leányzó vagy!
Andi!
Sajnálom, hogy nem javult a helyzet. Mit próbáltál konkrétan a helyzet javítására?
Fogacska pedig jön, ne aggódj! Noncsi sem marad fogatlan.
Bár tudom, hogy a nyüszi eléggé meg tudja keseríteni a napjaitokat és sajna az éjszakákat méginkább.
Mica!
Zolika versenysúlya még mindig nem semmi!
Én egy percig sem aggódtam Marci súlya miatt, mert látom, hogy mozgékony és nem akadályozza semmiben. Ahogy Zolcsit sem!
Szopi alatt nem jó a tüdőszűrés? Nem voltam, de már játszottam a gondolattal. De ha nem tanácsos, akkor várok még vele.
Györesz!
Örülök, hogy nem írtál még. Már csak azért, mert ezek szerint jól érzitek Magatokat, és még haza sem jöttél, azaz nem vesztetek még össze.
Sokat gondolok Rátok!
Lányok!
Aki itthon van és nem nyaral, írjon magáról pár sort! Oké?! Puszi!
Marcikámnak tényleg nagyon bejön a husi. Ma csináltam neki cukkini+sárgarépa+alma+csirkehusi egyveleget. Nekem nem túlzottan ízlett, de Õ tátotta a száját!
Lehet, hogy olyan lesz, mint drága Apukája? Húst hússal?
Marci ma gőzerővel elkezdett mászni is. Perc nyugtom, annyi sincs.
Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda