Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

csak bekukkantottam és mit látok

Marcikának nagy nagy pusza, ügyes, hog yönállóan felállt. Melinda, mostantól pár hétig reszkess és mondj le minden szabadidődről.

Na megyek is majd később még jövök.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Ha máshogy nem megy, akkor így esténként ellevelezgetek magammal. Kép

Ma délután ismét sikeredett 1,5 órát sétálni Kép, egy kis nyüszivel megspirázva. Direkt akkor indultam Vele, amikor a délutáni alvása következett. Erre kb. 3/4 órán keresztül csak figyelt, no alvás. Jött egy kis nyüszi, gondoltam: indulás haza. Erre egy sarokra tőlnk bealudt Kép Úgyhogy fordultam vissza és még jártunk egy nagyot.
Marci nagyon édi, ahogy folyamatosan próbálkozik a felállással. Még nem állandóan, csak majdnem Kép Ahogy hason fekszik, tolja égnek a fenekét és szépen kiegyenesíti a lábikóit: így is edz egy kicsit. Kép
Egyébként ma mászott is: 1,5-2 métert ügyesen. Úgyhogy ezt a részét sem hanyagolja a dolgoknak.
Marci egy igazi pasi: imádja a husit. Ma ettük meg a tegnapi üveg kajcsi másik felét és reklamált, hogy adjam már és tátott ezerrel. Utána a nektarin ennyire nem okozott ekkora sikert.

Márti, Gigi!
Köszönjük a gratulációkat Marcikám nevében is! Kép Most hogy kezd valami napirend kialakulni (végre, épp itt az ideje Kép), így már nagyjából tudom előre tervezni a dolgaimat, így ezerrel rá vagyok készülve, hogy amikor fenn Õnagysága, akkor csak Vele foglalkozok és semmi mással. Úgyhogy elkezdődik az én fogyókúrám is az állandó mászkálással. Kép Úgyis rámfér. Kép

Gigi!
Anyós Kép Kép Állatorvosnak még jó lehetne, nem?
Csütörtökhöz mit szólsz?

Lányok!
Kérlek szépen Benneteket, írjatok! Nehogy már kihaljunk. Annyira rossz lenne nélkületek. Kép

Azt hiszem megyek szunyizni!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Majd elfelejtettem:

Mica!
Millió puszit küldök a ma 7 hónapos Zolikának! Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Visszatért a sorzáró!Kép
Patriknak úgy nézem kibújt a 3.foga és remélem ma éjjel nem ébred megint 5x,már kész vagyok.

Melinda!
Gratulálok,nagyon ügyes Marcika!!KépDe jó,hogy az étvégya is ilyen szépen alakul!
Holnap én is rákérdezek a tejpépre,amit írtál!
Hiszti nálunk is mindennapos vendég!Kép
A kullancsot szemöldökcsipesszel szedem ki,megfogom és egy határozott mozdulattal megtekerem és ki is húzom.Utána a helyét fertőtlenítem.
Allergiád?

Gigi!
Szuper ez az asztal!
Nem semmi a kutyátok,eszembe jutott,mikor írtad,hogy fél a mennydörgéstől ez a kisdarab kutyuli!Kép
Látom a Te Anyósod is hozza a formáját!Kép

Andi!
Azért pár képet a keresztelőről nem tennél fel ide is?Szerintem többünket is érdekelnének!Kép
Ne nagyon törődj a rosszindulatú megjegyzésekkel,örülj,hogy szép husis Noncsi!Gondold el,milyen rossz lenne,ha ezt hallanád:milyen kis sovány ez a baba!Én ezt megkaptam Raul babakorában.KépPedig nem is volt az!
Patrik most már 4x eszik napközben,mégis van,hogy többször szopizik éjjel.Szerintem nem az éhség ébreszti fel,hanem mostanában a fogzás.Sajnos nem vált be eddig semmilyen taktika.Kép
Remélem Nálatok is nyugodtabb napok következnek majd,ebben bízom én is!

Mica!
Isten éltesse a hófordulós kis barátomat!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Jó reggelt!Kép

MelindaKép
Nekünk jó a csütörtök! Mikor menjünk? Viszek babakocsit és elmehetnénk sétálni.

KataKép
Anyós másik heppje, hogy mikortól eszik már Olivér csokit?!!!!!!!!!! Ez onnan jött neki, hogy hétvégén látta, hogy a túró rudiról leszedtem a csokit. Nem értette, hogy miért!!!!

AnikóKép
Boldog névnapot!!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok Lányok!

Kata, Mica!

Nagyon édesek a gyerkőcök, hatalmasat nőttek.
Köszi nektek a kajcsi tippeket, meg a bíztatást.
Sajnos minden a fogzás miatt van, és már eljutottunk az éjjeli 6-szori keléshez.
Mindent bevetettem amit írtatok, meg amit Melinda is írt és Györesz is, szóval sajna egyik sem vált be. Ugyanúgy kel fel sőt még többször.
Én kb. 3-4 órákat alszom, azt is úgy, hogy ma hajnalban például arra keltem, hogy rémálmom volt, és úgy bedobogott a szívem, hogy azt hittem odahalok az ágyra.
Persze férjem frászt kapott mert állítólag igen rémisztő hangokat adtam ki, meg is kérdezte, hogy mi a baj?! Hát válaszolni nem tudtam, mert azt sem tudtam hol vagyok.
Baromira elvagyok már fáradva.
Tényleg jó lesz már nyaralni menni. Rám fér, bár lehet, hogy nekem az sem lesz egy leányálom.
Bezzeg nálunk még mindig nincs fogacska, már mindegyikőtöknél van, csak nálunk nincs.
Annyira szörnyű.

Mica!

Boldog hófordulót Zolikának!!!!

Kata!

Köszi hogy írtál, aranyos vagy nagyon, megpróbálok felrakni képeket, este, ha sikerül.
Köszi hogy érdekelnek a képek.
Tényleg aranyosak lettek.

Gigi!

Nagyon cuki Olivér ahogy kutyázik, nálunk is van egy nagy Németjuhász és Noncsi is állandóan a szőrét huzigálja, és Guszti meg állandóan hízeleg neki, ő meg pislog mert először megijed a nagy szőrös valamitől, aztán meg odanyúl és akkor Guszti nem szabadul a huzigálástól. :-)))
Nagyon cukik együtt.
Aranyos az az asztalka is, jó színes, gondolom zenél is meg mindent csinál.
Anyósoddal ne törődj, Olivér pontosan normál méretű és szerintem nagyon is jól néz ki. Gyönyörű a kisfiad, látszik hogy szereti a környezetét, és az is látszik, hogy kiegyensúlyozott baba.

Melinda!

Gratulálok a felálláshoz, Marcikád nagyon ügyi!!!

Márti!

Nektek meg gratula az első fogacskához, hát mi vagyunk az utolsók ahogy elnézem.
Már úgy elvagyok kenődve, hogy egy nyugodt éjszakám sincs.
Persze manókának sincs és őt meg ezért nagyon sajnálom.

Sys!

Köszike hogy írtál, örülök, hogy itt vagy, nyaralás alatt remélem egy kicsit kipihented magad, Bubukád hogy van?
Képet kérek!!!! :-)))))

Anikó!

Én is nagyon Boldog névnapot kívánok neked!!!!!!
Remélem Krisztikéd kicsit nyugisabb már.

Sok puszi mindenkinek.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok,

Koszonjuk a koszonteseketKép
A "kis" 7 honapos 10850g es 72cmKépKép
Viszont vihetem a Heim Palba ortopediara, vegre komolyan vettek, hogy szoltam a laba miatt, a jobb labfejet kicsit kifele tartja, es ez a maszasnal, felallasnal egy kicsit zavaro. Bar remelem, hogy semmi komoly, eddig igazan nagy problemat nem okozott, de ha doki mondja ezt, akkor talan elhiszem.

Melinda,
Latom, hogy Marcika se semmi, szoval husi babak hajraKép Zolika igy is 1 honappal korabban csinal mindent, mint anno Gyuszko, mondjuk konnyebb is 1kg-alKép Lassan nekunk is jonnek a rohangaszos idoszakokKép

Most roviden ennyi, elrohanunk tudoszuresre, vagyis csak bejelenteni, hogy szopi miatt felmentesem van.. mielott meg megbuntetnenek, hogy nem mentem el.. naja, aki 30 eves lassan, azt mar felugyeli a tudogondozoKép

Puszi,
Mica
mica

SziasztokKép

AndiKép
Köszönöm a dícséretet Olivér nevében. Ez a rémálom elég rosszúl hangzik. Nem tudnál egy éjszaka "szabadságra" menni? Valamelyik nagyszülő biztosan szívesen vállalná egy éjszakára, te meg aludnál egy jót. Szerintem már fizikailag és idegileg is ki vagy fáradva. Pihenned kéne. Foga elöbb-utóbb lesz Noncsinak. A felső kettővel mi is hónapokig szenvedtünk. Márti Gigijének is most bújt ki a foga, pedig Olivérrel egy idős.

MicaKép
Nem is írtad, hogy ilyen gond van a kis kommandós lábával. Gyuszkó 12 kg volt ilyen idősen?????????????????? Mi van a te tejedben, doppingszer?Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi,

Nem irtam, mert az ortopedian, amikor csiposzuresen voltunk, akkor megnezettem, es azt mondtak, hogy csak tartasi problema, majd kinovi (azert megvizsgalta jobban a doki, es csak utana mondta), de most mar latom rajta, hogy nehany mozgasformanal zavaro, igy most eroszakosabb voltam a dokinonel, es egybol kuldott is a Heim Palba. Mostmar idopontunk is van, aug. 8-an megyunk.
Jaja, Gyuszko fiam 11,8kg volt 7 honaposanKép De o nem anyatejes baba volt, hanem tapszeres, igaz, hogy ekkor mar, ha jol emlekszem csak reggel es este kapott, napkozben mar szilard kajakat evett, es teazottKép O jobban elfogadott mas italt is, mint Zolcsi.

Tudoszures lerendezve, mazlimra eloreengedtek, es gyorsan vegeztunkKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Gigi!
Enyém Anyós nem kérdezett a csokiról:Raulnak a szájába tette,nem volt még fél éves sem akkor...KépSzerintem rendezhetnénk Anyóshülyeségi-versenyt!Kép

Mica!
Nem semmi Zolika súlya!(Majdnem Gyuszkót írtam!Kép)
Remélem minden ok lesz a Heim-ben!

Andi!
Ismerős a helyzet,sajnos nálunk is ez a megszámlálhatatlan édredés van éjjel és hullafáradt anya.KépMa nappal sem alszik.Kép
Szóval tudom,hogy nem vigasz,de nem vagy egyedül!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

MicaKép
Mikor Olivér megszületett neki is elég furcsán álltak a lábfejei, de mondták, hogy csak azért mert az 59 centjével már nem fért el rendesen a hasamban. Most már nem olyan neki, bár olyan csámpásan tud állni.....Kép Viktornak mindig mondom, hogy menjen tüdőszürésre mert aztán elkapja a hatóság. De nem tudom meggyőzni. Jövőre már nekem is kötelező leszKép

KataKép
Jó ötlet a verseny. De úgy látom,hogy te állsz vezetésre csoki ügybenKépKép Az egyik ismerős csaj mutatott képeket a fiáról és az egyik képen a fél éves gyereket a nagyanyja kólával itatjaKép No comment.

Ma belpisilt a kutya a babakocsiba!!!!!!! Agyára ment a meleg.

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi 28!

Én még csak 16 hetes kismami vagyok, de már szeretnék vásárolni mindent a babinak.
Megkérnélek, írd meg, mi is ez a csodaasztal, ami nagyon helyes a fotón és hol lehet beszerezni, mennyiért!

Köszönöm: Cic.

Kép
cicabo

Szia CicKép

Ó akkor még te a kismamák nyugodt életét éledKép Az asztalkát a Camponában a Varázskuckó (asszem ez a neve) játékboltban vettem. Az ára 12500 Ft volt+ venni kellett hozzá elemet 2000-ért. Szóval a végén 15ezer lett. Ha van kedved csatlakozhatnál hozzánk!

Üdv, Gigi

Csajok már megint hol jártok?????

KépKép
gigi28

Gigi,

Jelentem meloban nyakig, es meg a lurkom is farasztKép Maniakusan harapdal, ugy latom, van, amit megiscsak az apjatol orokoltKépKép

Nah, azt hiszem, hogy irasrol ennyit, koveteli a kajajat, amit megertek, hiszem itt az idoKép

Na pusszKép
Mica
mica

Sziasztok!
Ismét ittvagyok, de csak annyit tudtam elolvasni, amit nekem írtatok, sajnos nincs semmi időm, Kriszta nagyon lefoglal, este meg ha alszik a férjecském netezik, úgyhogy akkor már sajnos nincs időm.

Melinda!
Látom, a kis vőjelöltem nagyon ügyeskedik, nemcsak a fogacskákban, de mindenben le akarja hagyni Krisztikémet. A husit mi is imádjuk, az a kedvenc kajája. Kép
Tejcsit nem fagyasztom le, most dobtam ki egy csomót, nem kell Krisztikének, mondjuk meg is értem, nagyon rossz íze van szerintem is.
Ha adna egy kicsit több időt Krisztikém, valószínű többet jönnék, de sajnos még olvasni sincs időm titeket, és most akarok elkezdeni valami sulit is, bár még nem tudom, hogy mit és akkor még úgyse lesz.

Márti!
Gigi nagyon ügyeske, annyira nagylány már. És annyira szép kislány.
Krisztikém még nem ügyeskedik ennyire, de én így is nagyon elégedett vagyok vele. Ma szinte teljesen sikerült felülnie, bár beakadt a lábába, úgyhogy vissza is dűlt rögtön. Mászás még mindig nincs nálunk, max 1-2 lépés, de ami késik nem múlik. De ügyesen beszél, legalábbis beszédkezdeménynek nevezhető valamit végez, és most a legújabb, hogy 2-3 kockát is megfog egyszerre, és azokat püföli össze, meg mindent, amit talál, összekocogtatja. És mostanában szeret állni, és lépeget 1-2 lépést, ha megfogom. Na nagyjából ennyi a tudománya, meg persze szerintem egy csomó mindent elfelejtettem tutira Kép
Egyébként nagyon kis rosszcsont, nagyon hisztis és akaratos, néha fárasztó is mennyire. Sokszor leteszem, elkezd hisztizni, ilyenkor otthagyom, hát nemsokára már csendben játszik.

Gigi!
Köszönöm a köszöntést, nagyon aranyos vagy. Olivérnek nagyon jó az az asztalkája. És nagyon szép nagyfiú már Kép

Andi!
Neked is köszönöm a köszöntést, írtam neked e-mailt, ide most nem írok már neked Kép

Minden baba gyönyörű. Most ennyire futotta, mindig ígérem, remélem előbb-utóbb be tudok kapcsolódni a beszélgetésetekbe megint, nagyon jó lenne.

Puszika
Anikó
pancsa2

Halihó!

Ma egészen volt forgalom, tök jó!!!!!!! Kép Kép Kép
Akartám ám ma jönni, de tegnap sikeresen letiltattam magamat, így újra kellett volna regisztrálnom és valahogy ahhoz nem volt kedvem. Na a lényeg, hogy vadiúj felhasználóként figyelek újra, de próbálom visszaszerezni régi énem! Kép

Kata!
Gratulálok a 3. fogacskához! Szorítok, hogy most már tényleg ne legyenek ennyire húzósak az éjszakák. 5 kelés tényleg nem semmi. Kép
Allergiám vagyogat. Valamikor egész jó, de a múlt héten nagyon gázos voltam. Neked még mindig jó? Már amennyire jó lehet... Kép

Gigi!
Jöhettek, ahogy szoktatok, dél körül. Marci általában 7-8 között kel, 3 órát bír fennlenni és 3 órát (már napok óta) alszik, úgy 1 körül kel. Legalább addig meg tud ebédelni Oli és mi is. Kép A sétától egy kicsit félek, mert akkorra már nagyon meleget mondanak és kora délután félek kivinni Picurt. De ha tovább maradtok, akkor semmi akadálya. Kép A lényeg, majd meglátjuk.
Kutyapisilés nem semmi Kép Ki tudtad takarítani?

Anikó!
Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!!!! Sok-sok puszi!
Tényleg Te említetted, hogy Krisztike nem csípi a fagyitejet. Hála az égnek, Marci elfogadja. Nekem dugig van a fagyasztóm.
Ismerős, amit írtál, Marci is gyakran csinálja, hogy amint leteszem nyüszög, aztán otthagyom és csak a csöndre leszek figyelmes, mert tökéletesen eljátszik magában. Kép
Krisztikéd is nagyon ügyi! Mászkál, áll, beszél stb., mi kell még?! Kép
Fogacskákkal hogy álltok? Most talán szüneteltek?
Suli? Ez igen! Merész leányzó vagy!

Andi!
Sajnálom, hogy nem javult a helyzet. Mit próbáltál konkrétan a helyzet javítására?
Fogacska pedig jön, ne aggódj! Noncsi sem marad fogatlan. Kép Bár tudom, hogy a nyüszi eléggé meg tudja keseríteni a napjaitokat és sajna az éjszakákat méginkább. Kép

Mica!
Zolika versenysúlya még mindig nem semmi! Kép
Én egy percig sem aggódtam Marci súlya miatt, mert látom, hogy mozgékony és nem akadályozza semmiben. Ahogy Zolcsit sem! Kép
Szopi alatt nem jó a tüdőszűrés? Nem voltam, de már játszottam a gondolattal. De ha nem tanácsos, akkor várok még vele.

Györesz!
Örülök, hogy nem írtál még. Már csak azért, mert ezek szerint jól érzitek Magatokat, és még haza sem jöttél, azaz nem vesztetek még össze. Kép
Sokat gondolok Rátok!

Lányok!
Aki itthon van és nem nyaral, írjon magáról pár sort! Oké?! Puszi!

Marcikámnak tényleg nagyon bejön a husi. Ma csináltam neki cukkini+sárgarépa+alma+csirkehusi egyveleget. Nekem nem túlzottan ízlett, de Õ tátotta a száját! Kép Kép Kép Lehet, hogy olyan lesz, mint drága Apukája? Húst hússal? Kép
Marci ma gőzerővel elkezdett mászni is. Perc nyugtom, annyi sincs.

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda
bujka2

Sziasztok!

Na jöttem egy kicsit nehogy már elfelejtsetek!

Egy kis élménybeszámoló: Nagyon jó volt Balatonon!!! GergQ meg se érezte a változást csak egy kicsit hozzászokott a babakocsis alváshoz, mert jöttünk-mentünk, de már kezd leszokni róla. Legalábbis a délelötti alvás már sikerül a kiságyban a délutáni meg amúgy is séta közben van. Egyébként tökéletes alvókája van még mindig este 9 körül lerakom és reggel 8-kor kel cicizni, aztán van hogy legközelebb csak 1/2 11-kor ébred fel. Nem mindig volt jó idQnk de azért nagyon jól elvoltunk. elmentünk 2x Zalakarosra az élményfürdQbe. ElQször úgy mentünk, hogy szakadt az esQ, úgyhogy akkor csak az élmény részben voltunk, Reni nagyon élvezte a vadvizi részt meg a gyerekmedencébe a csúzdát, de azért délután kisütött a nap és kimentünk a stran részre is a csúzdákhoz. hát az szuper volt még én is csúzdáztam, de csak a lightosan. Aztán elmentünk mégegyszer amikor meleg volt, de akkor már csak a strandra. Apa is olyan volt mint egy gyerek ahogy csúzdázott. Akor már GergQt is bevittem a medencébe elQször sírdogált amíg megszokta a hqvösebb vizet, de utánna már ezerrel csapkodta tök aranyos volt. sajna az csak videón van meg, de állítólag fel lesz rakva a gépre, persze csak gyQzzem kivárni. Az evQkénk is nagyon jó. Már ebédre meg uzsira rendes kajcsit kap és mindent megeszik. Még nem tudtam neki olyat adni amit visszautasított volna. nagyon aranyosan nyamnyogja a babapiskótát persze csak úgy hogy én fogom és megkóstólta a kenyeret is hát az is bejött neki, a sült kolbászra is ráállt volna, de azt még úgy gondoltam, hogy korai lenne. Úgyhogy a lényeg az, hogy nagyon jól éreztük magunkat, szenvedtünk, hogy haza kellett jönni. De hiányoztatok ám!!!!!! Remélem hamarosan megint lesz tali!!!

Melinda!
Hogy csinálod a kajcsikat? Csak simán vízben megfQzQd? Én most Balcsira üveges kajákat vittem, de már inkább én fQznék itthon. Ebben nem vagyok járatos, mert a kislányom olyan válogatós volt, hogy csak az üveges kajákat ette meg abból is csak ami a fogára való volt és az sem volt túl sok. Amikor már darabos kajcsikat evett akkor javult egy kicsit ez a helyzet.
Gratulálok a felálláshoz meg a mászáshoz.

Gigi!
Teljesen odavagyok Olikád szeméért meg a szöszke hajáért. Lehet hogy szülök még egy lányt és akkor lecsapunk rá.KépKépKépKépKépKép

Mica!
Puszilom ki kommandóst hófordulója alkalmából!

Márti!
gratula a fogacskához!

Andi!
ne keseredj el! Ki fog bújni az a fogacska nemsokára. Sok puszi Noncsikának is.

Most megyek, mert még van egy kis dolgom, ki kell teregetnem.

Sok puszi mindenkinek!
Szilvi

Ui.: felrakom majd a képeket is csak elöbb kicsinyíteni kell. Remélem holnap lesz rá egy kis idQm.
sys

Sziasztok!

Szilvi!
Jó volt még olvasni is a nyaralásotokat! Kép Tényleg jó lehetett. Gergő nagyon édi lehetett, ahogy rájön a lényegére és elkezdi élvezni a dolgot. Gábor is visszamegy gyerekbe, amikor csúszdát lát Kép Izgatottan várom a fotókat.
Gergő alvókája tényleg irigylésre méltó, bár mostanság én sem panaszkodom. Kép
Párolom a zöldségeket, épp hogy van egy kis víz a lábasban. Husiból, sárgarépából, céklából és cukkiniből eddig már le is fagyasztottam kisebb adagokat, hogy azokat csak elő kelljen kapni és felolvasztani. Sok sikert a főzőcskéhez!

Csajszik!
Szorítsatok a holnapi kontrollra, mert sajna egy kisebb varrat darabka nem szívódott fel és nem is ürült ki a sebből (egy másik darab a múlt héten kipottyant), így mára a seb széle láthatóan begyulladt. Marcit holnap biztos meg fogják szadizni egy picit Kép Már előre félek. Kép

Mindenkinek jó éjszakát!
Millió puszi: Melinda
bujka2

Sziasztok!

Nagyon hamar visszaolvastam a mai napot!Kép

Melinda!
Hogy sikerült letiltatni magad?Szidtad a moderátor rokonságát,vagy ilyesmi?Kép
Az én allergiám is vagyogat és üdvözli a Tiédet.KépA Histaminumot most szüneteltetem.
Szoptatás ideje alatt ellenjavallt a tüdőszűrés!
Nagyon-nagyon szorítok holnap!!!

Gigi!
Ezt a kólás sztorit meg sem említem Anyósomnak,mert aztán itatja itt majd nekem a gyereket!Rettenetesen meredek dolgai vannak ám!KépBár most már szelídült a drága.
Hát,a kutyátok tényleg nem semmi!Kép
Na ja,jövőre már nekem is kötelező a tüdőszűrés.KépDe hogy mekkorát fogok én bulizni a 30-szülinapomon!!!

Anikó!
Boldog névnapot!Kép
Nem tudom írtam-e,hogy két hónapja már én is csak egy cickóból szoptatok.
Nagyon ügyes Krisztikéd!Kép
Patrik a hisztiből még egyszer sem váltott át önálló játszásba.Kép

Szilvi!
De jó volt Nektek!Kép
Reni is tud úszni?
Várom a képeket!!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

SzilviKép
Na akkor várjuk a kis menyemet!! Hajrá-hajrá. Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok. A keresztfiam is most volt Zalakaroson és nagyon élvezte. Én is várom ám a képeket! Az alvás miatt irigy vagyok, Olivér délelött alszik 1 órát, délután is egyet. Aztán még egy fél órát ha elmegyünk sétálni.

MelindaKép
Marcikának nagyon szorítok. Szegény picikém, pedig azt hittem, hogy már minden oké. Akkor holnap dél körül megyünk. Néztem reggel a híradót és mondták, hogy 35 fok lesz, úgyhogy marad a lakásban való hűsölés. Kiváncsi vagyok, hogy a két fiú mit fog egymással kezdeni, hogy már mind a ketten másznak.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Lehet, hogy újra az egyes számú bujka vagyok?! Igen!!! Kép Kép Kép

Gigi!
Épp tegnap mondtam Gábornak, hogy ha jöttök, akkor már tényleg izgi lesz, hogy mit fog egymással művelni a két kis Krapek! Kép
Már most kettéfő a fejem, nem tudom, hogy holnap mi lesz. A hétvégére még gondolni sem merek, akkorra 37 fokkal riogatnak.
Oli tényleg nem alszik sokat. Marci remélem egy darabig nem zavarja el az álommanóját, mert egy jó fej! Kép

Kata!
Jó, hogy tegnap azt írtam, hogy még elvagyok az allergiával. Na éjjelre és mára előjött gőzerővel. Állandóan trüsszögök, de olyan gyorsan, hogy már lassan levegő sem kapok Kép
A letiltásra van egy tuti módszerem: emilcím változtatás. Kép Nem tudom, hogy de nagyon jól sikerült. De szerencsére mára megoldották a problemát!
A tűdőszűréses tiltást még nem is hallottam. Köszi!

Saxi!
Igaz, hogy még nyaraltok, de Lilikének nagyon boldog névnapot kívánunk! Kép Kép Kép

Köszönjük a drukkokat! Marci megint bebizonyította, hogy egy kis hős! A dokibácsi felszúrta a seb szélét, mert már gennyes volt és meg sem mukkant közben. Én néztem, hát nekem még nézni is rossz volt. Kép Aztán persze kinn a váróban eresztette ki a hangját, amikor pelusoztuk. Kép Szeptemberben még vissza kell mennünk, aminek nagyon örülök, mert tényleg látszik, hogy foglalkoznak az emberrel.

Megyek, mert Marci már a pólót tépi rólam...
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

DqlQre jutottam a képekkel. Sajna a medencés pancsis kép nincs, de ha a videó is fel lesz rakva a gépre akkor talán tudok belQle csinálni.

jaj de süt a nap:

Kép
sys

valamiért nem tudok most több képet felrakni, úgyhogy késöbb jön a többi.

Szilvi
sys

Na sikerült

Kép

Kép

Kép

Badacsony
Kép

Kép

A tejcsi mellett szeretem ám a sört is
Kép

Kép

Puszi
Szilvi
sys

SzilviKép

Nagyon jók a képekKép Bubu maci nagyon édi ahogy vigyorog. Lányod meg már kész hölgyKép Mennyi ideig voltatok? Mert elég hosszú időre eltüntél!

MelindaKép
Azért nem semmi, hogy Marcika nem sírt. Én már a gondolattol elsírom magam. Meg ahogy leírtad.... brrrrrrrrrr. Nemhiába, Malacka a hősKépKépKépKép Holnapra légyszives készíts elő egy vödör jégkockát. Hétvégére bazi meleget mondanak. Jönnek a sógoromék, úgyhogy inkább nem vetkezem le bikinireKép

TEgnap voltunk lent a játszón. Olikám homokozott, hintázott, libikókázottKép Nagyon élvezte. A hintából ki sem akart szállni meg a libikóka is nagyon tetszett neki. Tervezem, hogy ma is lemegyünk, de az időjárás elég szaharaira sikeredett.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Bocsi, de vissza még nem nagyon olvastam, szerintem azt majd ha otthon leszünk! Most csak bejelentkeztem, hogy megvagyunk, jól vagyunk, minden oké! Szombaton kibújt végre Norbi harmadik foga, és talán holnapra a negyedik is kint lesz. Hétfőn voltunk állatkertbe, meg bementünk apa munkahelyére. Az állatkert nagyon jó volt, bár NOrbi csak azt az állatot értékelte amelyik mozgásban volt és közelről látta, de volt olyan is, hogy a galamb jobbban foglalkoztatta és hiába mondtam, hogy nézze a fókát, Õ a galambnak búgott!Kép
Levágtuk a haját, szerencsére nagyon jól viselte, nem sírt egyáltalán!
Kedden Norbi meg Én elmentünk Maglódra egy barátnőmhöz, na ez elég kalandos volt, mert rossz helyen (még Ecseren) szálltunk le a buszról, na de a végén csak odaértünk!
Ma többször is pancsoltunk kint a kertbe NOrbival, nagyon jó volt! Szóval minden jó, de totál hulla vagyok, most érzem igazán, hogy mennyivel könnyebb anyuékkal, ugyanis itt egész nap egyedül vagyok Norbival, apa csak hat körül ér haza, de akkor már vacsiztatom NOrbit, akkor még egy kis közös játszás, aztán fürcsi és alvás! Ráadásul NOrbi egyre elevenebb, élvezi, hogy itt nagyobb a tere és folyton rohanok utánna, vagy épp fognom kell a kezét és sétálni kell, aztán kutyát nézni, virágot nézni, szóval sokkal mozgalmasabb egy nap, mint otthon!
Pénteken megyünk haza, úgyhogy majd hétvégén írok mindenkinek!
Addig is puszi Nektek!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Csak rovid bejelentkezes, hogy megvagyunk, bar nem a legjobb helyzetben.
Zolcsi megtanult felallni, ugyhogy probalgatja is egesz nap, ha a jatszo helyen van, akkor ott kell lennem mellette folyamatosan, mert a leules meg nem megy, allandoan elgurulKép
Mondjuk jol jon az ules mellette, ugyanis nem vagyok csucsformaban. 1 hete fajt/faj a hatam a jobboldalon, tegnap ota meg iszonyuan kohogok, igy ma elmentem a dokihoz. Hat eljen a tudogyulladas. Kaptam antibiotikumot, kohogescsillapitot meg c vitamint. Remelem hamar rendbejovok, mert elegge ramaty az allapotom. A dokin viszont meglepodtem, mert amikor kics volt Zolcsi, akkor ott dicsert, hogy milyen jo, hogy szoptatok, most meg azt mondta, hogy lassan abbahagyhatnam.. vagy csak a gyogyszerek miatt, hogy igy nehez adni nekem megfelelot? Kép

Na, puszi mindenkinek, megyek, beszedulok az agyba, mert hulla vagyok.

Mica
mica

Sziasztok!

Raul aztán tud alakítani:átjött a szomszéd lány(14 éves).Erre Raul behívta a szobába és közölte Vele,hogy szeretné megcsókolni.KépKépKép
Kissé korai még,nem??Mi lesz később,bele sem gondolok!

Györesz!
Gartula végre a fogacskához!Jól elhúzódott,de végre kint van!
Majd légyszi tegyél képet a frissen fodrászolt nagyfiúról!!!
Örülök,hogy jól érzitek magatokat!Tényleg kincs egy nagyi,bárcsak az én Anyum kicsit közelebb lenne!

Mica!
Jobbulást Neked!Már csak azt áruld el,hogy sikerült most ez a tüdőgyuszi?Sok fagyi,vagy Irsai strandba csobbanás nélkülem?
Zolika nagyon ügyes,jól belehúzott!

Melinda!
Marcika tényleg egy hős,de az Anyukája is!!Kép
Allergiára szedsz valamit?Én semmit.Azért pocsék,hogy ha terhes vagy,szoptatsz,akkor megfulladhatsz.Kép

Gigi!
Nálunk vésztartalék a játszózás,akkor vetem be,ha már semmi nem használ.De most itt Afrikában egy darabig tuti nem megyünk!

Szilvi!
Jók nagyon a képek!Kép
Jól megnőtt a fiad!Hiába,ha folyékony kenyeret is kap!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Hát elérkezett a könnyes búcsú ideje.

Vigyázzatok magatokra és a babókra.

Andi
KITARTÁS!!!!

Melinda
puszi Marcika bibisére

Kata
nem semmi Raul, ezt nevezem, tudja a tapasztaltabbtól lehet tanulni.

Mica
jobbulást, Zolika egy tündér.

Sys
nagyon szupik a képek

Gigi-Melinda
nektek mára jó szórakozást

Dia
remélem jól éreztétek magatokat

Anikó
puszi nektek

Zsófi
rég írtál már

Saxi
te is jól eltüntél
puszi a csajoknak

Évi
rólad ne is beszéljünk így köddé válni, kitartást a családhoz

Akit kihagytam annak pusz még 1 puszi

Puszi mindnekinek aug.15 ig nem fárasztalak benneteket

Márti
márti05

MártiKép

Érezzétek nagyon jól magatokatKép Légyszíves csinálj jó sok képet!!! Puszi Giginek és remélem jó kislány lesz a hosszú úton. Várunk vissza!

MicaKép
Teeeeeeeeeeeee!!! Hát, hogy tudtál 40 fokban tüdögyuszit kapni???? Ehhez már tehetség kellKép Gyógyulj meg minél hamarabb.

Olivér az elöbb a kutya szőrős játékát csócsálta. Na majd kifordúlt a belem, gyorsan kimostam a gyerek szájátKép Hihetetlen, hogy mi mindendre kell odafigyelni.

GyöreszKép
Örülök, hogy jól érzitek magatokat. Norbikának is lassan szép fogsora lesz. Nyűgös miatta? Apukához mit szól?

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

ugy latom, hogy mindenki elcsodallkozik az ugyessegemen, foleg en, mert tippem sincs, hogy mikent sikerult osszehoznom a tudogyuszit.. se fagyi, se strand, szoval semmi elvezet, csak a betegseg.. remelem hamar vege lesz.

Marti,
Jo pihit nektekKép

Szilvi,
Nagyon jok a kepek, lanyod, fiad tunderiKép Latszik, hogy jol ereztek magukatKép DobozosKépKép

Gyoresz,
Milyen jo lesz ujra pihenni menni anyukadekhoz, ugye?Kép Na nem azert mondtamKép De tenyleg faraszto egyedul a lurkokkal, ez teny. Nekem nemsoka lesz reszem belole, kettovel egyszerreKép Bar most jot nyaral a nagyobbikKép

Nah, megyek mert manocska nyuszizik, almosodik/faradt, jon az alvas idejeKép

Azert itt egy kep, hogy mikent ulldogel, naponta nagyon sokszorKép Sot, ma mar a maszas rejtelmere is teljesen rajott, eddig ket lepes utan hasravagta magat, most maszott tovabb, ugy 2m-tKép

Puszi,
Mica

Kép
mica

MicaKép

Zolika egyre szebbKép

Voltunk ma Melindáéknál. Nagyon jó volt ( a szaharai levegőt leszámítva) És Marcika annyira megváltozott. Annyira nagyfiús lett, teljesen meglepődtemKép A kis húsgombóc nagyon ügyesen mászik.

Olivér teljesen nyügi. Nekem meg úgy fáj a fejem, hogy mindjárt szétmegy. Ez a meleg, kegyetlen. És hétvégén még rosszabb lesz....

Diáék jól vannak. Domi ül egyedül, újabb foga nőtt. Szerintem vasárnap este jelentkezik. Ma strandoltak. Holnap szerintem én is megmártózom Olivérrel.

Évi, Zsófi, Barbi, Kata, Saxi és a többiek: merre vagytok??????????

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezek, mert van egy kis szabadom: Fiúk kutyát etetnek. Kép
Nem írok Mindenkinek, mert itt a gépnél kb. 35 fok van és a bugyimból már csavarom a vizet.

A mai minitalink Gigiékkel - ahogy Gigi is írta - jól sikerült, de biztos még jobb lett volna, ha lakásban nem lett volna 30 fok.
Oli rendületlenül ügyi: szépen ül, mászik, áll, lassan magától feláll. Kis mosolyalbum. Olyan mint egy kis örökmozgó. A Marci által még megkímélt felszerelési tárgyakat viszont Õ nem hagyta szó nélkül, így a nappali bútorzatát tovább kellett csökkentenünk Kép

Mica!
Tüdőgyuszin én csodálkozok. Én is nyáron szoktam jól felfázni, de én sem tudom hogyan Kép Jobbulást Neked!
Zolika nagyon ügyes Kép Valahogy Marcival együtt kezdik felfedezni ezeket az új tudományokat.

Szilvi!
Képek nagyon klasszak! Gergő és Reni nagyon édik! Kép

Kata!
A Histaminumot szedem, de csak 1-szer. Mondjuk tegnap elfelejtettem... Ebben az időszakban sajnos, ahogy jön a parlagfű anno a Claritine sem ért már semmit, úgyhogy felkészülök a legrosszabbakra Kép
Raul nagyon nagy Casanova. Kép

Györesz!
Jó, hogy hallani Rólatok és pláne, hogy jókat! Kép Így tovább, megy a drukk!!! Kép

Márti!
Szerintem már nem olvasod, de azért is JÓ NYARALÁST!!! Várunk vissza!

Gigi!
Marcika is nagyon zizi. Ahogy elmentetek alig tudtam elaltatni, majd 1 óra múlva felkelt, köszönhetően az említett fagyis kocsinak Kép Azóta nyüszög Kép, a fejem már ketté áll.
A labda itt maradt. Marci azt sem tudja, hogy labdázzon vagy telcsizzen. Majd teszek fel róla képet Kép
A fejfájás a melegtől lehet?

Szerintetek noooooooooormálisak az emberek itt Érden???? Ebben a hőségben (szerintem most is van legalább 30 fok) tüzet gyújtanak. Alig látok ki az ablakon a füsttől. No comment...

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép

Szerintem erre a költői kérdésre - hogy normálisak e az emberek - te is tudod a választ. Mondjuk ez tényleg hihetetlen!!!!!! Ki az a barom aki ilyen melegben tüzet gyújt. Arról nem is beszélve, hogy minden tök száraz és egy pillanat alatt tovább terjedhet a tűz.
Képeket várjuk!!!

Kedves férjem jövőhéten megint megy Kínába.Kép
Olivér ma teljesen zizi volt. Fél 12-kor volt hajlandó elaludni, persze nekem meg takarítanom kellett. Ez a meleg mindenkit kicsinál.

ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍrjatok!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Szia Gigi!
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍrok!
Nem csoda, hogy zizi Oli, hisz én is eléggé annak érzem magam. Ma is bugyiban és melltartóban rohangálok, de még így is csurom víz vagyok. Kép Marcinál már reggel 30 fok volt a szobában. Jól lehűtöttem Neki és mire aludni ment (szerencsére Õ hajlandó volt aludni és már 2,5 órája nyomja Kép), normális hőmérséklet Nála. Tartok tőle, hogy azóta már ismét felment 30 fokra.
Kína Kép Ha van még egy szabad napod a jövő hétre, akkor összeüthetjük a minitalit Nálatok. Persze, ha Nektek is jó és nem untatok már meg minket. Kép

A képeket mindjárt rakom, csak fel kell töltenem.

Lányok!
Mindenki kipurcant a melegben?

ui: a "poén" az, hogy nem egy helyen tüzeltek, hanem legalább 3 helyen. Nem hiába akarok innen minél előbb elkerülni... Kép

KépKép

KépKép
bujka

Itt vannak a képek, bár nem lettek túl jó minőségűek + Marci is állandóan bemozdult Kép

Kép Kép
Kép Kép

Egy csomó képet töltöttem fel a gépre, úgyhogy, ha Marci is engedi, akkor még jövök egy-kettővel!

KépKép

KépKép
bujka

Reszkessetek!!!!!!!! Töltöm a képeket!
Először egy kis vegyes, majd az "álldogáló" Marci!

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

A TV-videószerelő sorozat később jön, mert Marci már itt bomol az ölemben. Kép

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép

Mutasd meg a fiadnak, hogy az egyik kezél pattogtassa a labdát a másikkal meg telfonáljonKép Asszem egy darabig ellennél veleKép
Nem unlak én titeket!! Jó társasággal repül az idő. Majd akkor megbeszéljükKép Viktor elöbb hívott, hogy látta a régi kocsimat lerobbanva a Soroksári útonKép Szegény.......

Olivért felvíttem a szobájába, megy a klima 25 fokon és már két órája alszik!!!!!!!! Úgyhogy takarítottam, főztem, vasaltam.

Én nagyon szívesen dumcsizok a Melindáva de azért csatlakzhatnátok végre csajok!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Én a lángész kitaláltam, hogy hogyan lehet a szerencsétlen növényeimet megmenteni a földtúró drága kisfiamtól. Mondjuk nem egy szépség díjas, de legalább maradhattak a növények:
Kép

KépKép
gigi28

Gigi!

Ez nagyon tetszik! Megint egy olyat jót nevettem! Pattogtatás-telefonálás? Egy hetembe biztos belekerülne...
Ezek szerint Olit is kiütötte a meleg, vagy jól esik neki hideg? A lényeg, hogy meg tudtad csinálni a dolgaid. Kép Marci 3 és 1/4 óra után ébredt, már épp mentem volna felkelteni.
Szegény kocsid Kép

Lányok!
Tényleg benézhetne már valaki, rajtunk kívül is!

Azt hiszem megyünk párologtatni a földszintre...

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Szahara innen is jelentkezik, orulet ez az ido. Delelott egy kicst elmentunk a piacra, hat nem semmi az ido.
Zolcsirol omlik a viz, amugy is izzadekony, de most folyamatosan vizes. Szegeny mar csak egy poloban van, de csupaszon nem akarom hagyni.
Delelott kihagyott egy szopit, mar ket napja alig cicizett a gyumolcs utan, hat ma teat kapott. Eddig ugy nez ki, hogy oke volt neki, mert fel2kor ebedelt.
Amugy szegeny eleg zizi(c)Gigi, de megertem..

Nah, lassan almosodik, delelott nem aludt, csak 1 orat, most mar jon ki rajta.. azert meg arra van ereje, hogy a batyja ugralolabdajanak a kapaszkodojat hasznalja ragokanakKép

Remelem este meg jovokKép

Puszi,
Mica
mica

MicaKép

Tüdőgyuszid, hogy van? Nem csodálom, hogy Zolika izzadKép Ilyen párnák alattKép

Áttört az ötödik fogacska! Épp megy gyilkolászni a kutyát. Meg kell mentenem,(a kutyát) úgyhogy puszi!

KépKép
gigi28

Gigi,

Koszi, a hatam mar nem faj annyira es a kohoges is jobb egy fokkal, szoval alakulokKép

Parnacska alig birt elaludni, pedig hullafaradt volt.. a vegen a kezemben altattam el, de azt is ugy, hogy ratettem egy nagyparnara, es azzal fogtam, szimplan nem volt jo neki (pedig pelust is raktam a karomra, hogy ne borrel erintkezzen). A lenyeg, hogy elaludt.
Fogacskahoz gratula!Kép Remelem Kevin megmenekultKép

PusziKép
mica

Sziasztok!

Remélem azért valaki megnézi a hivatásos TV-videószerelőnket! Kép

Kép Kép
Kép Kép Kép

Mica!
Neked további jobbulást!

Gigi!
Gratula a fogacskához! Valamit tárgyaltak tegnap ezek a Skacok! Kép

Kitartást Csajok! Talán már csak a holnapi lesz ilyen tikkasztó, vasárnap már jöhet esetleg egy kis eső is! Utána remélem, mindenki visszatalál ide!

Jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Fiúk felébredtek az előbb,mindkettő csurom víz volt.Kivittük Õket az udvarra.Azt a viháncolást!KépPatrik nagy szemekkel nézett,hogy nem lát semmit.Kép
Persze az ágyában ezek után nem akaródzott maradni,ezért felült,majd-ha lúd,akkor legyen kövér-fel is állt!KépUtána pedig össze-vissza "puszilt"nagy örömében.Raul visongott,hogy a "Patrik felállt,éljen!"-szóval nem volt rossz program ez este 10-kor.
Most már csend van.Kép

Gigi!
Szerintem tök jók az Oli Vakond-biztos növényeid!Kép
Gratulálok az újabb fogcsücsökhöz!Kép
Ki győzött-Oli,vagy a kutya?
Kína.KépIlyenkor van segítséged?Csak azt ne mondd,hogy van, Anyósod személyében!KépKép
Diát és az ügyes Domit puszilo,ha vasárnapig beszélsz Velük.És jöjjenek már hazafelé!Kép

Melinda!
Nagyon-nagyon jók a képek!!!KépIgaza van Giginek,Marci nagyfiús lett!Hson a kádban nem kortyol a vízből?
Meghibásodott háztartási gépekhez most már tudom kit fogok hívni!Kép
A TV közelébe nem engedem Patrikot-a miénk állványon van-a húgomra ráesett a TV kiskorában.

Mindenkit puszilok.Most némán fővök(ezt így kell írni??) tovább a saját levemben.Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

MelindaKép

Majd légyszíves add, meg a jóképű szerelőd számátKép jelentem, hogy a barmok átköltöztek ide. Nálunk is tüzeltek.

KataKép
Anyósom mondta, hogy ha elmegy a Viktor akkor menjünk le hozzá. Na inkább hagyjuk. Most csünyát írok, de nagyon észre sem lehet venni, hogy nincs itthon, mert amúgy is este 8-9-kor jön hazaKép Tv állvány húgod fején!!! Lehet emiatt nem százas?Kép Ha jól emlékszem nem egyszerű esetKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!Kép

Megjött az elveszett!!!KépKép
Nagyon jól éreztük magunkat,minden szuper volt.
Sokat csavarogtunk,és élveztük a pihenést.
Lányok is cukik voltak,Liliána közben megtanult egyedül felállni,és még egy csomó huncútságot.
Visszaolvasni még nem volt időm,de a képek magukért beszélnek.
Minden baba gyönyörű!
Majd én is küldök képeket de még a rámolás hevében vagyok és rengeteg a dolgom.
Remélem lesz még időm ma írni.
Nagyon hiányoztatok és köszönöm,hogy gondoltatok rám.
Amint tudok jelentkezem.

Mindenkit sokszor puszilok,Saxi
saxi

Sziasztok!

Ismét nem leszek hosszú, csak bekukkantottam! Minden babának gratulálok a felálláshoz! Hihetetlen ügyesek, szinte mindegyik egyszerre időzítette a felállást!
A képeket megnéztem, tündéri mindegyik babó!
Mi továbbra is jól vagyunk, tegnap óta itthon! Norbi iszonyat akaratos és egyre elevenebb, rosszabb, szóval van vele dolog rendesen, de szerencsére anyu most felváltott engem!
Norbi apjáéknál állt a kanapénál, aztán gondolt egyet elengedte, állt még egy darabig, majd odasétált a fotelhez, persze kb. négy lépés volt, de telejesen magától döntött úgy, hogy elindul. Amúgy eddig 8 lépés a rekodja, azt is úgy csinálta, hogy elengedtem (fűbe, szandiba), állt egy darabig, majd lépett négyet, megállt, egyensúlyozott és újra lépett négyet, majd dölt én meg elkaptam! Ilyenkor iszonyatosan örül magának, nagyon édes és olyan nagy már! Apjáéknál mindenhol mászott, még a kinti kövön is, szerzett is pár foltot, de meg sem érezte, minden virágot megtépett, nagyon élvezte a kertet és hát Én is! Na hát ennyit Rólunk, ja egyébként apjával nagyon jól kijöttünk, jó volt édes hármasba, bár az első nap kicsit összevesztünk, mert még nem volt teljesen ráhangolva a gyerekre és míg én főztem nem figyelt Norbira úgy ahogy kellett volna, a gyerek meg olyan helyen matatott, ahol akár baja is eshetett volna, na erre jól rátámadtam az apjára és volt egy kis vita, de aztán minden ment simán!
Majd valamikor megpróbálok visszaolvasni és nem csak magunkról írni! Este biztos jövök!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Túléltétek a kánikulát? Én rendületlenül bugyi-melltartó szerelésben flangálok és izzadok így is ezerrel. A klíma se bírta a mai napot, egyszerűen leállt, mert túlmelegedett...
Látom, hogy tértek vissza szép apránként!

Saxi, Györesz!
Üdv újra itt! Örülök, hogy mindketten jól éreztétek magatokat!
Lilike és Norbika is nagyon ügyi! Hihetetlen, hogy mennyire beindultak a babók! De úgy mindenkinél Kép

Kata!
Jó, hogy hallandi Rólatok is! Kép Szegény Fiúk, nem csoda, hogy ebben a melegben aludni sem bírnak.
Marci általában inkább nagyüzemben csinálja a kádból való kortyolást: jól belefejel a vízbe. Egyszerűen nem lehet utána kapni, annyira hirtelen csinálja. De ügyi Kép

Gigi!
Tudok egyszerre labdázni és mobilozni!!! Nem is nehéz Kép Ma Marcit majd megzabáltam, mert a labdát "kergetve" körbejárta a nappalit kb. fél perc alatt és kinézte Magának azt a virágot, amit eddig csak Oli miatt kellett kimenekíteni a szobából. Lehet, hogy most már állandóan kinn lesz.
Tegnap elfelejtettelek megdicsérni a nagy Feltalálót! Tényleg klasz a habtapi újrafelhasználási ötleted Kép
Holnapra jó szórakozást! Kép

Most szalma vagyok Marcival párban, mert Gábor céges vacsira ment. Fura így este egyedül vele. Képzeljétek eddig csak a kórházi első esténken fürdettem Marcit egyedül, most lesz a második este. Egy kicsit izgulok! De azt hiszem megoldjuk Kép

Marci éppen lektorál mellettem, tág szemekkel figyeli, hogy mit írok. Épp itt ül az asztalon!

Most már megyek! Nem hiszem, hogy jövök, mert most az esti altatás is teljesen rám marad, úgyhogy nem tudom, mire számíthatok...

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Itt vagyok ahogy igértem! Iszonyat volt a mai meleg, Norbi egész nap egy szál pelusba volt, pancsizott az erkélyen és hat körül lementünk egy kicsit sétálni!
Igyekeztem visszaolvasni mindent, úgyhogy most megpróbálok mindenkinek írni!

Kata!
Gratulálok a 3. fogacskához! Nálunk is kijött közben a negyedik is!
Sajna a hajvágásról, új séróról nem tudok képet feltenni, mert nincs digit gépünk így csak rendes fényképezővel lett megörökítve!
Még mindig olyan sokszor keltek éjjel? Hogy álltok a kiságyba szoktatással? Gratulálok Patriknak a felálláshoz!Kép
Raul nem semmi ahogy udvarolt a kislánynak!Kép

Andi!
Hidd el előbb utóbb Noncsinak is kibújnak a fogai és akkor remélem nyugodtabb napok köszöntenek Rátok!
Keresztelős képek engem is érdekelnek ám!!!!

Mica!
Hát a tüdőgyuszid nem semmi! Gondolm Te is jól meglepődtél amikor a doki felállította a diagnózist!Kép Remélem már jobban vagy!
Gratulálok Zolikának a felálláshoz és a hatalmas súlyához! Õ aztán tényleg meghazuttolja azt az elméletet, hogy a nagyobb babák lusták!
Remélem az ortopédián mindent rendben találnak! Amikor Norbi elkezdett mászni, akkor az egyik lábát Õ is olyan furán kifele tartotta, de ez elmúlt!

Gigi!
Hűűűűű nem semmi a kutyád, babakocsiba pisilt! Azt meg hogy csinálta?
Aranyos anyósod!Kép csokievésKép
Nagyon tetszik a virág védő ötleted, igazán kreatív vagy! Most hirtelen egy olyan kép ugrott be, hogy az egész lakás tele van habtapivalKép!
Norbival Én is szoktam játszóra járni, imád ott hintázni, meg csúzdázni, de a homokozást még nem próbáltam! Oli élvezte? Nem akarta a homokot megenni?

Anikó!
Krisztike is nagyon ügyi! Norbi ugyanígy volt! Elég hamar felállt, meg lépkedett, viszont mászni csak 9 hósan kezdett el és akkor ült fel igazán magától, úgyhogy nálatok is be fog indulni!
Milyen sulit akarsz kezdeni?

Melinda!
Örömmel olvasom, hogy milyen jól haladtok a kajcsizással!Kép
Gratulálok Marcinak is a felálláshoz, nagyon ügyi és igazi kis hős volt a kontrolon!
A képeken tündéri! Látom már most egy műszaki zseni!Kép

Szilvi!
Biztos nagyon jó lehetett a nyaralás, kicsit irigykedem ha nem baj!Kép Gergő változatlanul nagyon édes a képeken, Õ az egyik favoritom a gyönyörű szemeivel!Kép

Saxi!
Lilinek is nagy nagy gratula a felálláshoz! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, remélem kapunk képeket!

Évi!
Veletek mi újság, látom, hogy milyen rég nem írtál! Bár nem csodálkozom, gondolom bőven van dolgod a három lurkóval!

Dia!
Hogy sikerült a nyaralás? Gratulálok az újabb fogacskához! Most melyik bújt ki?

Barbi????? Veletek mizu?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?