Hu, mindenki ellene van a hozzataplalasnak... nekunk a vedoneni es a doktorneni is mondta, h elkezdhetjuk a kostolgatast..(en kerdeztem, mert szerintem nem rossz, ha nem ezt a vackot eszik mar majd, amit honapok ota...szerintem ok is unjak neha..) nem etkezest akarok en helyettesiteni, csak szoktatni oket mas izhez. Ezt kb ugy kepzeltem el, hogy egy pici darab barackot megfogok es nyalogathatjak. Egyelore..
4 honaposan meg majd levet probalok adni, az meg 2 het. Ok full tapszeres babak, szoval nem a fincsi anyatejci helyett kapjak!!!
Annamari,
van kockank, ami csorog belul, meg vannak rajta fogantyuk, meg zorgos papir van az oldalaban, es akkor azt okollel pufolik. Meg ilyen konyvszeruseg is van anyagbol, ami zorog, meg sipol, azt is pufolik. Kb 20 percig megy ez, aztan egy kicsit anya karjaban:-)) Es nem mindegyik tudja!!! Hanna nagyon ugyi, o el is talalja, Nati nezegeti, probalja elerni, o nem mindig talalja el a kezevel (nem fognak meg!!), Beni meg nem is figyel ra. O a zenet imadja, teljesen lekoti, meg el is mosolyodik kozben. van egy felfujhato kis zenelo bohocom, amit lobalok neki, azt nagyon szereti. A zenelo forgo nalunk is nagy siker!!!
bevallom mi onszorgalombol elmentunk egy nagyon jo neurologushoz is ide a Bethesdaba, es o azt mondta (azon tul h minden OK teljes mertekben velunk) h jo ha lent vannak jatekok a gyerek mellett, szines rongyok, amiket el akar erni, meg akar fogni (szal egyszeru dolgok), az jobb mint fentrol varni a sult galambot:-))az a jo ha magara huzza, es probal kikeveredni alola, sot az is jo, ha elerik egymast, es egymast is erzekelik. Haat, nalunk annak mindig siras a vege, szoval elegge kartavolsagra teszem le oket
)
Ja, es mi mar inkabb Vidra drnot latjuk halistennek, ha minden jol megy a Margitba mar csak egy kontrollra kell visszamenni. Eleinte mi hetente jartunk, de mar jobb a verkepuk. Mi is eszunk napi 2x3 ill 2x4 csepp vasat am!
Hozzaitatas: en teat adok (cukrozatlan), Beni es Nati citromfuvet, Hanna edeskomenyt. Nagyon gyenge, epp hogy szine van. A vizet valahogy nem szeretik, ezt meg megisszak. De sztem - bar nem sokat tapasztaltam ebbol sajnos - a gyakori szopi epp ilyen jo hisz a vizesesbb tejcit szivjak ki ilyenkor.
A tea is lefozve ott all a hutoben, csak egy kicsit langyositom, es mar isszak is. Kb most olyan napi + 60 ml-t isznak.
Judyt,
mi tapszeresek vagyunk kezdettol, es en ugy csinalom, ahogy a PIC-en lattam. A tapit elore elkeszitem, 24 orat all el hutoben. Es ejjelre mindig ki is porcioztam az uvegekbe, h azzal se legyen gond. Nekunk 12 uvegunk van, azt mind betoltottem
Szoval el ne hidd, h barmi bajuk lesz az elore kikevert tapitol!!!! Ha a PIC-en nem felnek ettol..
En viszont nem itattam a masik maradekat mas gyerekkel.. fene tudja, ha egyik beteg, legalabb ne adja rogton tovabb! Persze ez biztos hulyeseg.
A cumisuvegbol mi is Aventet hasznalunk, ill Beni BabyNova markajut, ezt konnyebb szivni. En kb ketnaponta egyszer fertotlenitek, nem latom ertelmet hamarabb, sot ennyit sem fogok, szokjak csak. Es mikros sterilizaloval (Prenatal markaju - mindenfele cumisuveghez), ami valojaban egy muanyag doboz, de nagyon praktikus, es nagyon jo hasznat veszem! gyors, egyszeru, es utana tudom rajta csopogtetni az elmosott uvegeket.
Moncsi,
olvastam az indexen is, nagyon orulok, millio gratula, kar lett volna szuratni magad, latod!!!
Torpefenyo,
hat gyonyoruek vagytok!! Mitol vagy te torpefenyo:-)???