Sziasztok!
Fú de ócska ez a meleg! Mi kimerészkedtünk a strandra ma, elsősorban Balázs kedvéért. Már a 26-os buszon megbántam, amikor mindkét gyermekem életéért izgulnom kellett. A sok állatot csak az érdekli, hogy felférjen a buszra, nem nézik, hogy összenyomják a kicsikémet, és belőlem is kinyomják a gyereket. Szegény Balázs csak lesett, hogy mi történik fölötte, fölemelni nem bírtam, szabályosan féltem attól, hogy nem fog levegőt kapni. Végül túléltük, de a strandon sem volt sokkal kevesebb ember. Árnyékban sem fáztunk, de állandó zuhannyal ki lehetett bírni. Viszont Balázs kiakasztott, mert a fejébe vette, hogy nem fürdik, nem zuhanyzik, nem vetkőzik. Húgom is kijött, volt egy ismerős kislány is velünk, de nem tudtuk rávenni. Ezért aztán érdemes volt kimenni. Többet nem megyünk, az tuti! Apja zárás előtt másfél órával megérkezett, neki azonnal levetkőzött, és a másfél órát végiglubickolták! Mit csinálok rosszul???? / ez csak egy költői kérdés, sajna úgysem lehet tudni a választ.../
Holnap Balcsi, ott legalább én is merek pancsolni, és tömeg sem szokott ekkora lenni.
Dudukly
Ez jó, nálunk meg úgy van, hogy anyukám után lettem én is Judit, és a középső tesóm Márti
Tényleg nem ajánlott vezetni az utolsó harmadban? Én is vezetek, ráadásul többet is, mint azelőtt,mert ha hátul ülök Balázzsal, akkor mindig hányingerem lesz. Vezetés közben nem. Övlehúzóm van, Balázsnál is volt, nekem kényelmetlen anélkül, viszont úgy tudom, hogy igazából a fő célja az, hogy amikor nagy fékezés van, illetve esetleg ütközés, akkor ne szorítsa a pocit, illetve a babót.
Megann
Én is úgy tudom, hogy a szoba, illetve a lakás hőmérséklete 20-23 fok körül jó a babának, alváshoz bőven elég a 20, fürdéshez kéne elvileg a 25. Nekünk is van olajradiátorunk, mert valóban van pár olyan nap, esetleg hét, amikor nem indul még a fűtés, de bizony jól esne a meleg.
Hari
Az én macskáim is kinyúlnak a melegtől, pedig ők bent vannak egész nap. Én be szoktam őket vizezni / vizes kézzel átsimogatom a szőrüket/, egyik jobban dorombol olyankor, mint a másik
Van egy olyan módszer is / kutyusoknak is jó nyilván/, hogy egy törülközőt bevizezünk, és azt borítjuk rájuk, és tartjuk, amíg kicsit lehűlnek. Ezt az enyémek nem szeretik annyira.
Örömmel állapítom meg, hogy nekem sem dagad a lábam, pedig most tényleg meleg van, Balázzsal ilyenkor már elefántlábaim voltak! Csodálkozom is, de nem bánom!
Eldugulok, még szendvicseket kell gyártanom holnapra.
Jó éjt mindenkinek!
Judit 30+3