Új privát üzeneted érkezett!

Unique,
a 6+6 hetes uh-val nincs semmi baj, csak ki kell bírnod addig Kép Övterelő: a Mini manóban http://www.minimano.hu/index.php?main=main&page=rovat&rovatid=241&start=0&limit= 10 lehet kölcsönözni. 6000 Ft-ot kell letétbe tenni és ha 1 éven belül visszaviszed, levásárolhatod az árát. Én mostanáig azzal vezetek (bár ma már villamosoztam, tudjátok Peti eltiltott a vezetéstől Kép).

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Unique !!! Hurrá, éljen, éljen ! Istenem, végre egy zebrás hír KépKép
Nagyon örülök nektek és csak azt tudom ismételni, hogy most mindenkiben újra éled a remény ... Kép

én egyébként pocsékul vagyok, vagy kitört az allergia, vagy bekaptam valamit. Egész nap ömlik az orrom és hapcizok ezerrel. Így utazunk el szombaton Kép

Ja, az egyik kedves barátnőm ma tudta meg, hogy kisbabát várnak Kép) és ennek is úgy örültem !!

Puszi mindenkinek Kép
Niki

mniki

Sziasztok!

Unique, gratulálok, légy boldog kismama!

Bocsánat, hogy ide pofátlankodom. Nóri küldött ide, hogy Krisztától kérdezhessek Tímea drnővel kapcsolatban.
Ugyanis én is Kaális vagyok, mégpedig Krizsás.
Első inszemem volt nála (Kovács P. helyettesítésével), sikertelen.
Krizsa nem szívesen csinál inszemet meg időzített együttlétet, viszont Tímea drnő állítólag lelkes híve az inszemnek.
Kriszta, mesélnél nekem róla? Mik a módszerei? Mennyire alapos/óvatos?
kisegér

Szia Kiseger,

Hat valoban lelkes hive, nekem mind a hatot vegicsinalta, pedig en nem lattam ertelmet a 3 utan...Na mindegy, persze sokaknak mukodik.. Kedves, hozzaerto a doktorno, mondjuk feleslegesen nem beszel, de ha kerdezed, valaszol mindenre. Kicsit ugy tunik mintha mindig sietne. Az inszemeket pikk-pakk csinalja, szinte semmit nem erzel (a kacsan kivul). Nekem peldaul egyszer csinalta Krizsa, es neki valahogy tovabb is tartott, sot meg is jegyezte hogy mindig ennyire nehezen szokott menni ?? Nem akartam mondani hogy eddig mindig siman ment (az volt a 4.) En minden inszem elott csak Clostit kaptam, 10 szemet, sot a legelso alkalommal gyogyszer nelkul, spontan csinalta, mivel epp peteeresem volt. Szerintem az jo hogy nem stimulalt agyon, elsore 4 petem is lett a clostitol, aztan inkabb csak 2-3, van amikor 1... De ha csak ezen mulna, akkor ennyi petivel is sikerul, folosleges 6-8 petit erlelni menogonnal. Na persze nem tudom hogy nalatok milyen elozmenyek vannak es mennyire vagy stimulalhato. A doktorno jovo heten jon vissza szabirol, szerintem hivd fel. Az iranyitottrol sajna semmit nem tudok, nekunk nem volt olyan...
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok,
Most visszaolvastam a mai napot...
Unique,

Hat azert meglepodom Kovacs dokin Bromo ugyben. En nem mernem meg abbahagyni. Jovo heten szerintem hivd fel Krizsat is hogy mit mond. Vagy legalabb egy negyedet szedj...bar tudom hogy az orvos szava fontosabb...csak nehogy tenyleg gond legyen a 6+6 -ig... Ne izgulj, nincs kesoi idopont, csak az ember addig leragja a tiz kormet... Nekem van egy kolleganom, aki csak a 3 honapban ment el dokihoz, mert addig nem akarta magat beleelni (korabban mar volt egy vetelese) Ezt ne is vedd figyelembe KépKép A lenyeg hogy vigyazz magadra...ilyenkor milyen jo lenne elore tekerni az idokereket, nem ? En se bannam Kép

Niki,
Sajnalom hogy pont utazas elott jott ki rajtad a nyavaja, remelem szombatig jobban leszelKép Jo nyaralast Kép

Lara,
Olyan izgi mar, szerintem mi jobban izgulunk mint te KépKép Jol teszed ha villamosozol, bar legjobb lenne ha otthon pihennel a legkondiban es mindenki teged jonne meglatogatni KépKépKép

Mka,
A het petty hamar elmulik majdKép Nekem a leglilabb az a Choragon injekcio lett amit a kaalis nover adott be, ugyhogy nem a parocskadon mulik Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Én is clostit kaptam, de nekem nagyon nem jött be, a 10. napra 4,5mm-es nyh-ám volt. Ösztrogénnel kellett felépíteni: egy pofon jobbról, egy pofon balról. Nem értem, miért használnak olyan gyógyszert, ami hátráltathatja emiatt a teherbeesést. Miért nem mennek tutira? Akár fél Gonal adagokkal, vagy nem túl erős szurikkal? Meg azt sem értem, miért nem adnak progit automatikusan, miért kellett kikönyörögnöm, amikor egyértelműen alacsony szokott lenni a progi szintem.
Ha a módszer Tímeánál sem más, akkor inkább megyek máshova.
kisegér

KisegérKép
Én nem vettem észre a Krizsán, hogy inszem-ellenes lenne... Kép Nekünk egyenesen felajánlotta, hogy 2-3-at mindenképpen csináljunk végig (aztán nem kellett Kép), mert lát esélyt a sikerre. Sztem nem ellene van, csak biztosra szeretne menni, amennyire lehet. És van olyan jó doki, hogy szinte azonnal átlátja, hogyha vmi nem megy.
Ezt én látom így, lehet, hogy félreismertem. Kép

KrisztaKép
Nem hagyom abba a Bromo-t addig, amíg a Krizsa nekem azt nem mondja. Én is félek a következményeitől... Abból meg nem lesz baj, ha szedem, ő is csak azt mondta, hogy abbahagyhatom, és hogy szerinte nincs szükségem rá, azt nem mondta,, hogy baj lenne, ha tovább szedném. Azért még odapofátlankodom majd Krizsához a hét elején a mobilján emiatt Kép

NikiKép
Jobbulást kívánok Neked! Vigyázz magadra és jó utat és pihenj sokat-sokat! Kép

RenócaKép, LaraKép
Nagyon köszi a linket. Közben már hazafele jövet (még nem is láttam, hogy írtál) bementem a Brendonba, az útba van hazafele és vettem egyet. Nagyon klassz. Tényleg segít. Kép Azért köszi, még jól fog jönni a cím. Kép

LaraKép
Tényleg nagyon izgulok Érted. Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Hát minden esetre 3-nál többet nem tart jónak, csak ha direkt kérem.
És ezt úgy mondta, hogy tudta, hogy én már időzített együttléttel terhes lettem egyszer. Ráadásul a lombik nekem nem biztos, hogy megfelelne, mert cukros vagyok, és nem javasolt a sok hormon... tehát két oldalról sem volt indokolt ez a gondolata.
Most felhívtam, és azt mondta, hogy csak két hónap múlva csinálja a köv. inszemet, mert a törvény szerint nem lehet egyms után kettőt...
Nem tudom, szerintem túl sok van a vállán, és erősen hárítja, amit csak tud.
kisegér

KisegérKép
Hát ezt az oldalát én nem ismertem Krizsának eddig. Mondjuk 3-nál többet nekünk sem ajánlott inszemből eredetileg. Viszont abban totál egyetértett, hogy sos kell a baba és csak úgy megyünk neki, ha minden más baj ki van zárva, el is küldött terheléses vércukorra meg koponya MRI-re is a kötelezőkön kívül. Alaposnak alapos, az tuti. Lehet, hogy tényleg túl sok van a vállán. Az viszont tuti, hogy 2 inszem között kell 1 hónap kimaradás. Ez törvény is.
Ennél többet nem tudok a dologról. (hála istennekKép)
Én nem is hívom ezen a héten, majd jövő héten, ha visszajön. Már csak 10-re kaptam hozzá UH időpontot, nem is válogathattam, 10.00-re, az volt a legközelebbi. Még akkor is, amikor sírtam a néniknek, hogy nekem 6. hetes kell, és akkor már a végén leszek... Kép
Sok betege van, de szerintem ez azt is jelzi, hogy ő a legjobb. Nekem ő marad a Mágusom Kép Még így is. Kép Sokmindenben felnyitotta a szemünket, ami sztem sokat segített. Profi.

Ennyit tudtam hozzátenni.

Puszi

Unique

KépKép
unique

KisegérKép
Azt még elfelejtettem: ha megrendült benne a bizalmad, akkor persze egészen más a helyzet, akkor el kell menni máshoz, akiben megbízol. Ez lelkileg rengeteget számít, hidd el. Én sem bíztam a régi dokimban, amíg kezelt. Kép

KépKép
unique

Nem is tudom... Még hezitálok. Mindenhol és mindenkinél vannak negatívumok, ez tény.
Az Adimet nagy dolog volt részéről. Meg engem is kivizsgáltatott még mielőtt bármi történt volna.
Más helyeken az inszemeket egymás után nyomatják le.
Tényleg várni szokott 1 hónapot...?
kisegér

KisegérKép
Nyugisan dönts, gondold át pro és kontra. Kép
Tényleg kell 1 hónapot várni, amiatt is, mert nagyon megterhelő a szervezetnek, meg ez a törvény. Így, hogy a TB részben támogatja, nem tehetnek másként. De sztem ez így teljesen korrekt. Az durva sztem, ha egymás után nyomjákKép Nekünk is elmondta, hogy 6 inszem az 1 év, mert ugye 1 inszem 2 hónap. Ennyi. remélem, segítettem.

Pusza

Unique

KépKép
unique

Gyöngyi! én már nagyon régen szedtem, nem emlékszek pontosan hogy kellett. De igen ez a 100-as.

Unique! nekem szegedi a dokim, nem hiszem ismered.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kiseger,Unique,

Eloszor is a TB nem tamogatja az inszemet a Kaaliban, 30000 Ft-ot kell fizetni. Masodszor semmilyen torveny nincs arrol, hogy nem lehet egymas utan csinalni oket, nekem a 6 inszem 9 honap alatt ment le. Igaz, a harmadik utan javasolta a doktorno, hogy hagyjunk ki egyet, de nekunk is ugy jott ki hogy ki kell hagynunk, es utana a 4 utan is kihagytunk egyet, szinten a mi kivansagunkra, de soha egy szo sem esett rola hogy ki KELL hagyni.
Kiseger, ha neked nem jott be a Closti, az mas, az igaz hogy nem segit a nyh-nak, de arra szedhetsz baby aszpirint, viszont szerintem kicsit 'eros' Gonallal inszemezni. Krizsarol nekem azert jo velemenyem van, sot, minden dokiban megbiznek a Kaaliban. Most peldaul Kovacs doktor csinalta a lombikomat, pedig az UH -nal talalkoztam vele eloszor... Persze a bizalom fontos dolog, de nem tudom hogy mi igazan el tudjuk-e donteni hogy 'jo'-t mondanak-e nekunk. Szerintem ok sokkal jobban atlatjak a helyzetet, es biztos vagyok benne hogy nincs ket egyforma ember/eset. Ettol fuggetlenul a vegso dontes ugyis a tied. Bar az az erzesem hogy jelenleg nincs benned tul sok optimizmus a temat illetoen, addig pedig egyik doki sem tud segiteniKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kisegér!
Szerintem is jó doki Krizsa dokin. Nekem ő az orvosom és eddig őszintén mindent elmondott nekem ha jó volt ha rossz! Kép Az pedig biztos, hogy ő nem vacakol ha úgy látja hogy nincs értelme az inszemnek, de azért ha a papírok szerint az inszem mellett dönt akkor lehet hogy a 3. után azt mondja elég ... Nekem rögtön lombikkellett így csak másoktól hallom ezt!!!!

Gyöngyöi!
Az aspirin 100-at (baby aspirint) a stimu elejétől kell (Gonal) szedni van aki a transzferig van aki a tesztig szedi. A nyálkahártyát erősíti és a peteérésben is segít. EGy győri Kaális dokinő is írt róla cikket! Ha gondolod megmondhatod a dokinak, de ha nem az sem baj.

Unique és a többiek!
Azért ez érdekes hogy Krizsa az Elevitre mondja hülyeség Kovács a folsavra na itt legyen okos az ember. Nekem már a múltkor mikor egy uh-t Kovács csinált akkor mondta hogy azt szedjem, de Krizsa azt mondta nem kell.... Most mondjuk már eldönöttem ennél a lombiknál Lara féle taktika egyik nap ez másik nap az úgy hogy már be is szereztem az elevitet. Kép Elkezdem augusztusban akkor két hónapja fogom szedni a transzfernél! Kép

Unique!
Szerintem egyáltalán nincs későn a 6+6 hetes uh. Sok intézetben (állami) csak a 7. héten csinálják. És ilyen miatt szerintem igazán nem kell otthagyni egy orvost! Ha nagyon előbb kéne menni akkor berakna hidd el!!!!!!!!!!

Mka!
Nagyon nagyon izgulok érted! Nem kell a spurefact végig a Gonal mellé? Fú ez jól hangzik!!! Akkor egy hete mennek a szurik mikor mész uh-ra jövő héten szerintem azt biztos leszippantják!!!!

Kriszta!
Hogy vagy, hogy bírod a meleget és az idő múlását?

Wish!
Merre vagy????????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta, KisegérKép
Bocsánat, nem akartam félrevezetni senkit. Nekünk ezt szó szerint mondta a Krizsa, amikor ott voltunk. Nagyon-nagy bocsánat érte. Csak jót akartam. De amiatt sztem azért mégis érdemes kihagyni azt a hónapot, hogy picit pihenjen a szervezet. Azért valljuk be, nem kis megterhelés. Kép
És még 1x bocsi. Köszönöm, Kriszta, hogy kijavítottál! Kép

KrisztaKép
Hogy viseled ezt a marha meleget?

ZsebiKép
Na akkor asszem meg sem kérdem a Krizsától az elevitet Kép Úgyis elkezdem szedni, punktum. Viszont érdekes, megnéztem. Folsav tartalom 3mg a Folsav tabl-ban míg 0,8mg az elevitben. Namármost. Kérdem én, hogy lehet egyenlő a kettő egymással? Én eddig 2*1 folsavat szedtem, tehát napi 6mg folsavat vittem be. Nem lenne túl fair a szervezetemmel szemben, ha most hirtelen lecsökkenteném 0,8mg-ra, ugye? Kép
Szóval napi 1 folsav + 1 elevit (mondjuk reggel és este), aztán fokozatosan átállok az 1 nap 1 folsav, 1 nap 1 elevit-re. Kép
Nem gondoltam annyira komolyan, hogy dokit váltsak, én személy szerint megbízom a Krizsában. Sőt, sajnálom, hogy nála nem lehet szülni.Kép Mindenképpen hozzá mennék UHra, és most már minden OK a 6+6-at is, csak először megijedtem. Kép
Tudom, hogy ha sos lenne, akkor mehetnék. Főleg, hogy ha inszem lett volna, akkor a 10. napon ígis-úgyis mennem kellett volna és ugye az nem várhat, tehát sztem tuti, hogy vannak még üres helyek ilyen sos esetekre is. Kép
De kivárom. Majd számolom, mennyit alszom még Kép

WishKép
Nagyon eltűntél...

Van valami hír Stelláról is? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Zsebi
Nálatok miújság már?Mikor kezded a stimut?
(lehet, hogy írtad már, de teljesen bevagyok kavarodva,olyan sokan megyünk,így augusztus, szeptemberben, hogy nem mindig tudom követni.)
Nyaralás után,ugye?Mintha valami rémlene.

Lara
Hogy bírjátok együtt ezt a meleget, vagy van otthon légkonditok?
Nekünk nincs, ugyhogy a főzést most még jobban nem szeretem.

Unique
Ebbe a folsav, vagy Elevit? dologba már én is beleszaladtam.Az én dokim azt mondta, hogy jó étrnd mellett felesleges az Elevit, viszont a folsav mindenképp jó.Õ azért nem esküszik az elevitre, esetleg a terhesség első harmadába,mert nagyon növeli a magzatot.
De igazából én is hallottam ezt is azt is.Sztem, az jó megoldás ahogy Lara csinálta.
Felfogtad már, hogy ennyi idő után spontán sikerült áldott állapotba kerülnöd?

Renóca
Hogy vagy?Mi újság nálatok?

Farkasok
Ha haza értetek, jelentkezzetek!Élménybeszámolót kérünk!Mennyire sikerült kipihenni magatokat?

Edina
dedina

Kriszta
Hogy telik az idő, lassan mi?Mikor kell menned dokihoz?Hogy érzed magad?
A zebra itt van,készen áll!

Stella
Nálad mizujs?A zebrám neked is szeretne küldeni a csíkjaiból!

Karmen
Orsika, hogy bírja ezt a szörnyű kánikulát?Nálunk 37 volt árnyékban.Nagyon durva, legalábbis nekem.
dedina

Unique!
Pont emiatt nem hagyom abba az elevit mellett a folsavat, mert abba alig van ahhoz képest amit Krizsa szedet. Nekem Krizsa mikor konkrétan rákérdeztem miért is "nem jó" az Elevit azt magyarázta, hogy ha külön szeded a folsavat akkor azt jobban hasznosítja a szervezett mint ezeket a "kevert" vitaminbombákat, de rosszank biztos nem rossz az Elevit, a tesóm is szedte.

Krizsához egyébként úgysem járhatsz (sajnos) sokáig a lombikosokat is ha minden rendben legkésőbb a 12. héten elbúcsúztatja és átadja a végleges nőgyogyásznak.

Edina!
Nyaralás első napján jön meg (miért is ne így lenne!) és akkor kezdem a fogigátlót és kb. szeptember végére lesz a transzfer!
Neked hogy van a műtét helye?
Na nekem ebbe a melegbe a vasalással van gondom nem bírom rászánni magam, minden reggel így egy egy darabot vasalok, pedig ezt úgy utálom szeretem mosás után rögtön kivasalni őket!!!! Kép

Elevit kérdés! Szerintem minden doki másra esküszik, a (taán attól is függ kit melyik gyógyszercég támogat!) Már ősszel nyomoztam ez ügyben és nem jutottam másra mint ti itt fent, ezért eddig soha életemben nem szedtem most fogok. Kép Ha a régi nőgyogyomra hallgatok már 3 éve hű fogyasztója lennék az Elevitnek! Kriszta azt mondja télen nem leszel beteg ez is egy előny nem?????

Renóca!
Mi van veled, hiányzol és a képecskéid!!!!!!

Kép Holnap valami ilyesmit kéne a munka helyett csinálni!

Puszi Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

UNIQUE!
GRATULÁLOK!NAGYON ÜGYIK VAGYTOK!Vigyázz magatokra nagyon!

Holnap reggel megyek uh-ra 1/2 9 re Kovács Péter dr-hoz.Ha előbb nem akkor éjszaka jelentkezem.Sajna nem érzek semmi szurkálódást,de remélem attól megy a bolt odabeKép
Sziasztok!
kavicska

Köszönöm a sok hozzászólást és segítséget. Nagyon aranyosak vagytok. A segítségetekkel most kicsit másként látom már a helyzetemet.

Most nem tudok még optimista lenni, friss még a kudarc élménye. Ráadásul a reménytelen augusztus sem vidít fel.

Az elevit-folsav dologról annyit tudok, hogy a folsav mindenképpen jó, ha van. Sok vetélés van vas- és folsav hiány miatt.

Én arra jöttem rá, hogy vitaminozni csak mértékkel lehet, mert ha vki normálisan, változatosan táplálkopzik, akkor elvileg plusz kiegészítőkre nincs is szüksége. Ezen kívül ma már mindenbe beleteszik a vitaminokat, a joghurttól elkezdve a gyümölcslén és a kenyéren át az összes élelmiszerbe.

Szóval a Lara-féle megoldás, vagy a minden nap egy-egy fél mindkét féléből lehet a legkiegyensúlyozottabb módszer.
kisegér

Jó reggelt Kép

Akkor én most egy harmadik verzióval is előrukkolnék a "vitaminbombákat" illetően, biztos vagyok benne, hogy nem lesz népszerű, csak picit gondolkodjatok el rajta.
Sokfelől olvasni, és a régi Prednisolon-szedetési gyakorlat lombik alatt is ezt igazolja, hogy NEM kedvez a túl erős immunrendszer a befogadásnak. Amikor visszahelyezik az embriót a méhbe, azt a test idegen valamiként észleli - ebből következik, hogy a túl erősen védekezni képes szervezet hajlamos "kilökni" azt. Higgyétek el, nem én találtam ki! Ezen kívül, az is köztudott, hogy a sok C vitamin sem kedvez a terhesség létrejöttének.
Most nézzétek meg az Elevit egyes komponenseinek tartalmát (vessétek össze a sima Activallal mondjuk), másfelől vessetek számot azzal, hogy jellemző-e rátok az allergia (közhiedelemmel ellentétben: túl erős immunrendszert jelez), illetve hogy voltatok-e vírusos vagy bármilyen fertőzött betegek, lázas elesettek az utóbbi 2 évben! Ha az elsőre igen, a másikra nem a válasz, akkor szerintem el kell gondolkodni azon, hogy nem kellene-e az ilyen vitaminbombákkal megvárni a + terhességi tesztet... és addig bőven elég a sima Plusz vagy Actival, zöldség-gyümi, illetve a folsav. Szerintem. Kép
s_norka

Sziasztok Kép
Farkasok csak szombaton jönnek meg legjobb tudomásom szerint, de így legalább vízparton tölthetik ezt a meleget.

Tegnap egész nap szomszédoltam, azért nem jelentkeztem, ma meg takarítni fogok, de lehet, hogy pihenésképpen majd benézek néha Kép

Kértem a munkahelyemen még egy hét szabit, úgyhogy jövő héten legurulunk Horvátországba, ha minden igaz. Jó lesz egy kicsit pihenni a tengerparton Kép

Vitaminügyben nem tudok okosat mondani. Nekem kellett szedni prednisolont, de mellette ettem valamennyi vitamint is, meg persze gyümölcsöt-zöldséget. De én nem gondolom, hogy valójában ezen múlna az, hogy sikerül, vagy nem sikerül.

wish

EdinaKép
A lelkem mélyén éreztem én, hogy képes vagyunk rá, csak nem bíztam a dokimban és így abban sem, hogy amit mond, az jó. (és sajna igazam lett Kép) Egy nagyfokú megnyugvás is van sztem ebben, hogy a Krizsa olyan, amilyen. Kép
Nekem is szimpi Lara megoldása a vitaminokkal kapcsolatban Kép

RenócaKép
Hiányzol! Kép

ZsebiKép
Valahogy úgy vagyok ma, szabin itthon, ahogy rajzoltad. Kép Vizecske is lenne, csak annyira tűz a nap, hogy most inkább nem mennék ki Kép
Nem kívánom Kép Ez is olyan fura, eddig napimádó voltam, most meg nem jó. Kép
A vasalás-kérdést meg tudom érteni. Nekem is itt halmozódnak már egy jó ideje. Egy ideje úgy vasalok, hogy a nappaliban ráülök a fotel karfájára, mert nehéz sokat állni. Pedig még alig kezdődött el! Kép

KavicskaKép
Nagyon kíváncsi vagyok, mi volt az UH-n! Kérünk beszámolót! Kép
Szimpi volt a Kovács Dr?

NorkaKép
Én pont amiatt vetettem fel a vitamin-kérdést,a + teszt miatt. Eddig én sem szedtem. Az elején még igen, elevitet, aztán amikor csak nem jött a baba, abbahagytam. Különben már majd 2 éve szedném... Kép
Folsav, zölds-gyümi megy, elevit most fog bekapcsolódni Kép
De sztem nekem volt egy jó adag folsav-hiányom is, mert amikor elkezdtem szedni, éreztem csomó olyan dolgot, amit előtte soha. Kép

WishKép
na szép, szomszédolás... takarítás... Nem jönnél át takarítani hozzánk? Nincs semmi erőm elkezdeni, meg aztán porzsvózás, pfuj... Kép
Majd mesélj Horváto-ról, mi is oda tervezzük aug végén (most már hármasban Kép) a kiruccanást! Kép

Lányok, a végén nem válaszoltatok arra, hogy ne főzzek nyers husit (ne érjek hozzá), hagyjam a férjemre ezt a megtisztelő feladatot?

Pusza

Unique

KépKép
unique

KÖZÉRDEKÛ

Férjem keres Tbálintra egy kontrollert (pénzügyi elemző). Az előző beosztottja felmondott neki. Munkába állás: azonnal. Pályakezdő is érdekli, 1-2 éves gyakorlat sem hátrány).
Angol nyelvtudás, közgáz egyetem vagy főiskola, jó elemzőképesség, lehetőleg legyen mérlegképes könyvelő (ez mondjuk adottság a végzettségből eredően), legyen lelkes. (előny: német nyelv, SAP ismeret)
Ja, jó a főnök Kép A cég is nagyon szupi, sztem annyi csak, hogy Törökbálinton van (kb. 20 perc a Kosztolányitól busszal).
Kérlek, szóljatok ismerősnek, ha érdekel, sos lenne (veszélyben az augusztusi nyaralásunk Kép)!
Feltette a hirdetést az internetre a profession.hu-ra, de nagyon ubi-szezon van, mindenki nyaral Kép

Köszönöm előre is!

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique,

kár, hogy én már annyira beleástam magam a PhD-be... Kép
Tőlem kocsival Törökbálint 8 perc, előző életemben pénzügyi-elemző kontroller voltam, angol, Közgáz megvan (németül nem tudok).
Esetleg részmunkaidőben nem érdekel titeket a dolog? A PhD miatt csak napi 4-5 órában megy.
s_norka

Sziasztok

Jól esett, hogy hiányoltatok többen is. Tegnap nem igazán voltam beszédes kedvemben. Osztálytalálkozót szervezünk. Érettségi óta még nem is volt, így most soronkívüli 8 éves lesz. Este pedig füvet nyírtunk és kutyát kergettemKép. Már megint lelépett. Most felcsuktam a teraszra. A hintaágy alatt szundizik. Innen nem tud lelépni, hú ez könnyelmű kijelentés volt, Kép azaz észrevétlenül nem tud, mert zörög a korlát amikor mászik rajta.

Unique
Bocsi, hogy belekotyogok. És bocsi Kovács doktortól, de én sem merném abbahagyni a bromot hírtelen, csak fokozatosan. Nekem mindig azt mondta a doki, hogy lehet, hogy a 3. hónapig is pici adagot szedni kellene.
Örülök, hogy sikerült kapnod a bíztonsági övhöz átalakítót.
Nézegettél mást is a Brendonban? Nekünk bevallhatod.Kép
Megbeszéltük a párommal, amint kezünkben lesz a jogerős határozat elmegyünk a nagyobb bababoltokba. Megnézegetjük hol mit érdemes venni.Kép

Zsebi
Látom álmodoztál kicsit. Kitartás. Nemsokára mentek nyaralni. Számolod már a napokat?

Renóca
Kép
süni_renóca

Unique

A nyers husit kerüld el. Egyik kismama ismerősöm gumikesztyűvel dolgozta fel végig a húst.

RenócaKép
süni_renóca

Lara
Ma is villamosozol?
Mikor fogsz már pihenni?

Wish
Érezzétek nagyon jól magatokat! Jó pihenést!

Renóca
süni_renóca

NorkaKép
Nem látok mail címet a profilodban. Küldenék mail-t. Kép

RenócaKép
Nem hinném, hogy az új kerítéssel van a baj, hogy tudott meglépni a kutyutok? Nagyon édi! Kép
Köszönöm, a bromo-ról én is így gondolom. Még krizsa UH-ig mindenképpen szedem (6. hét), aztán Vele is megbeszélem. Ártani sztem nem ártok vele a babónak. Nagyobb baj lenne abbahagyni, sztem. Kép
Brendonban nem néztem mást, majd leszakadt a derekam mire eljutottam odáig, meg annyira meleg volt, hogy csak már érjek haza hangulatom volt. Kép
Megláttam az övet, megvettem aztán sipirc. Ami késik, nem múlik Kép
De sztem majd kicsit később nézelődök, addig még nekem is át kell alakítanom picit a ruhatáramat... Belegondoltam, nagyon kevés "lezser" ruhám van, mind inkább szűk. Nem kényelmes. Kép Ha rendben lesz minden az UH-n, akkor először ez a projekt veszi kezdetét. Pl. szeretnék egy olyan sortot, ami kantáros, egybesort farmer. Na jó, leállok. Off.
A főzéshez: sztem inkább nem főzök, beadom az uramnak ezt a témát. Kép
Bár van 2 kuytum is( na a szagukra marha érzékeny lettem Kép), akikkel nap mint nap találkozom, tehát sztem nem gáz ez a dolog, deakkoris. Kép
Köszönöm a tanácsokat.

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique, nyugodtan küldd ide: sari.nora@axelero.hu én nem csinálok ebből titkot.
Előny, hogy akár hétfőn is tudok kezdeni, de hátrány, hogy van ez a PhD + nem hallok jól, ezt a többiek itt tudják, talán te még nem, viszonylag új topiktag lévén. Kép Ha így is érdekes vagyok, írj.

Most hozott be a macsek gyíkot a házba, tegnap egy madarat, elegem van Kép
s_norka

Érdekes, az előbb írtam, és elszállt.

Unique, azt tudjad, nekem ami előny az hátrány: PhD-s mivoltomból akár hétfőn tudnék kezdeni (nem dolgozom most), de csak heti 25 órában max. Plusz itt van a nagyothallás dolog, amiről te szerintem még nem tudsz, mert viszonylag új vagy itt (bár az eddigi helyeken nem volt ez probléma). Ha még így is érdekes vagyok számotokra, írj ide: sari.nora@axelero.hu Kép

Behozott a macska egy gyíkot most az előbb, tegnap egy madarat, elegeeeeeeem van Kép
s_norka

Sziasztok!

Megjöttem az uh-ból.
Vannak 10mm-es tüszőim,de nem tudom hányan,a nyálkahártyám 9mm.
Kovács Péter doktor nagyon kedves,és aranyos volt.Most kiírtak még 10 ampulla menopurt,és kedden reggel kell újra menni uh-ba.
Háááát ha valakinek kiírják a menopurt.....kinyithatja a pénztárcát.....A menogon 10 amp.9700ft körül volt,ebből pedig a 10 ampulla 26400 ft volt. Kép Kiakadtam, mint a sezlonrugó.Állambácsi nem hogy segítene ,hogy babánk legyen mostmár egyenesen megyünk a csőd felé....Lassan szervezek egy tüntetést!KépNa mindegy majd kiheverem,hisz ez még csak a kezdet.
Jövő héten babagyártás lesz valamelyik nap.Remélem tényleg elindult a zebracsorda.Nálunk az osztályról két GYES-es kismama van,mindketten újra babásak lettek.Remélem megfertőztek a terhesség bacilussalKép
Na most megyek pihizek kicsit,mert éjszaka meló.
Sziasztok!
kavicska

Unique,
a nyers husit én is gumikesztyűvel fogtam csak meg, vagy rábíztam Petire. Ez különösen a sertés húsra érvényes, de én semmihez sem nyúltam. Elevit: én kb. már 2 éve szedtem a lombik előtt, de ki gondolta volna, hogy ilyen lassan fog csak menni a dolog. Aztán a +teszt után is szedtem, mert ez egy jó szöveg, hogy ha egészségesen táplálkozol... Könyörgöm, 3 hónap hányingerrel, émelygéssel, netán hányással ki tud egészségesen táplálkozni? 12 hétig csak a mandarint bírtam lenyelni, azt is nagy küszködések árán. Ez nem túl kiegyensúlyozott étrend szerintem. Az meg, hogy nagyobb lesz-e a baba vagy sem, nem ettől függ. Születnek 4-5 kilós babák vitamin nélkül és 2,5 kilós babák vitaminnal. Ez egyéni dolog. Egy baba (a dokim szerint) akkor lesz szép nagy, ha jól ellátja a méhlepény és jól érzi magát odabent.

Renóca,
ma csak a boltban voltam, ki sem mozdulok a klimatizált lakásból. Tegnap is csak azért mentem, mert be kellett ugranom a gyerekorvoshoz.

Képzeljétek, tegnap este több, mint egy órán át voltak fájáskáim 7-12 percenként. Aztán elmentem zuhanyozni (melegvízben Kép) és utána még volt 1-2, de elmúlt. Pedig mértük és már kezdtünk izgulni, hogy indulhatunk. De mégsem. Peti szerint jövő hét elején megérkezik Andor, ezt érzi Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara, tuti hogy megjön a babó a hétfői hidegfronttal, figyeld meg, hiszen a beáramló hideg általában izomgörcsöket okoz és fokozza a fájástevékenységet. Nagyon drukkolok! Kép
s_norka

Lara Kép húha, akkor jövőhétre egy nagy kalappal!
Mire visszajövök, már lehet, hogy babázol KépKépKép

Unique : az nlc-n keresett egy lány closit, hozzád irányítottam, ha nem baj KépKép

Stellának nagyon drukkolok a jövő heti zebrás teszthez !!
és persze mindenkinek puszi, majd aug 9-én jövök KépKép

mniki

Stella híradó
Stella hiperstimu miatt kórházban van. Tegnap este bedurrantak a petefészkei és ma reggel bement. Most infúziót kap.
Hát ha Dévai intelmeire gondolok, akkor biztos babák ludasak a dologban, Dévai mindig azt mondta, hogy ha megtapadnak, akkor tuti hogy jobban bedurranak a petefészkek.

Lara Kép
Ez nagyon izgi. Kép Én meg nem leszek itthon a nagy hírre Kép.

Majd valaki küld sms-t nekem ugye?

Kavicska Kép
Ez nagyon durva ár. Én eddig minidg menogont kaptam, ezek szerint én is elkezdhetek spórolni októberre.

Lányok, elementem zöld kártyát kiváltani meg biztosítást kötni, kb 5 perc a biztosító és vanlégkondi a kocsiban de még így is szakad rólam a víz olyan meleg van. Egyzserűen nem bírom magam rávenni hogy elkezdjek porszívózni.

ZsebiKép
Nem csodálom, hogy csak egy-egy cuccot vasalsz ki. Én még azt sem. Hál istennek most én nem megyek dolgozni, Laci meg nem nagyon hord inget.

wish

úúúú, sajnálom hogy Stella nincs jol! Remélem mielöbb hazamehet a babákkalKép

Wish! jo nyaralást, szerintem csodás helyre mentek!

Edina! köszi, itt is nagyon meleg van, mi reggel és késö du. megyünk most csak ki, persze bent nem tud ugy játszani, de bent is csupa viz a kis feje. Én utálom ezt a nagy meleget, amugy is tél a kedvencem...

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Egy héttel ET után jelentkező hiperstimu szerencsére mindent jelent, csak rosszat nem Kép
s_norka

Renóca!
igen számolom már a napokat, nagyon elegem van az itt létből a munkából és úgy mindenből jól fog jönni a kikapcs!

Nóri!
De ezt a prodmi... alamit mi nem kapjuk egyáltalán! Na most aztán megint jól el vagyok bizonytalandudva, azért amit megvettem már beszedem attól bajom nem lesz!!!

Lara!
Tiszta izgi!!!!!! Én azt kívánom neked, hogy minél könnyebb legyen a szülésed és minden a legnagyobb rendben legyen!!!!

Wish!
Én írok SMS-t ha Lara megszül vagy bármi van vele!!!!!! Jó nyaralást pihenjétek ki magatokat mert kell az energia nagyon őszre!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish,

Stellának jobbulást kívánok és nagyon bízom benne, hogy ez csak jót jelent!!!
Nektek pedig jó nyaralást, pihenjétek jól ki magatokat! Kép
Nekem is porszívózni kellene, jönnek este az öcsémék, meg kaját is kellene csinálnom, de semmi kedvem felkelni a székből. Pedig dönget ezerrel a légkondi. Jó nehézkes is vagyok, inkább lefeküdnék, minthogy bármit is csináljak. De hát muszáj, szépen beosztom. Te se állj neki, ha nem muszáj!

Mniki,
gondolom ti is nyaralni mentek, érezzétek jól magatokat!

Zsebike,
holnap betöltöm a 28-at, légyszi javítsd majd a táblában! Köszi!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Na végre, megjavult ez a sz.r ADSL... Kép
Egyszerre csak kikapcs, se szó, se hang még de. Azt hittem, csa átmeneti. Ja persze. Amíg fel nem hívtam a központot. Kép

NorkaKép
Délután továbbítom a paramétereket a férjemnek. A gond sztem főleg a baba-projekttel lenne, nem szeretne sztem hamarosan új ember után nézni, de azért megkérdem. Kép
Én örülnék neki. Kép

KavicskaKép
Tudod, említettem amikor kiderült a + teszt, hogy szívesen odaadom a Menogon-t. (csak 5 amp, de talán az is segít. Ha lesz legközelebb - és ne legyen, szólj!) Amúgy a Menopur jobb gyógyi? Korszerűbb? Nekem a gyógyszertárban nem tudták megmondani, hátha a dokik tudják... Kép
Az a 10mm azért jól hangzik, nem? Kép

Lara DrágaKép
Sokat gondolok Rátok, mikor bújik elő a pöttöm! Nagyon drukkolok Nektek! Kép
Ja, a hányinger, émelygés fronton én is elgondolkodtam. A gond az az, hogy én semmit nem kívánok, kivéve a sült/réntott csirkemellet FRISSEN SÜTVE, zöldségeket (minden mennyiségben), ha elém teszik készre gyártva, meg a gyümiket (az rapszodikus, mikor melyikre ugrom Kép). Szóval az elevit nekem is elég fontos lenne. Ezen kívül rulez a joghurt (kizárólag a citromos és narancsos) is meg a sajtok, de abból nem mind. Ennyi. No sugar. Ja, és a hal gondolatától is felfordul a pocim. Kép
Nagyon durvák a fájások? Úgy értem, nagyon tud fájni?

NikiKép
Persze, nem baj. 2 dobozzal is van Kép Bár azért dokija remélem, tudja, hogy szedi. Kép

WishKép
Nem is kell rávenni magad a porszívózásra. Én azt már reggel 10-kor feladtam. Még a gondolatát is. Kép
Nagyon jó utat kívánok Nektek, pihenj sokat, aztán várlak vissza élménybeszámolóval, hogy hova menjünk augusztusban! Kép

NikiKép
Nagyon jó utat kívánok Nektek, pihenjetek sokat! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

LaraKép
Lehet előre BOLDOG SZÜLINAPOT kívánni? Akkor én szeretnék!
Isten éltessen sokáig! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique,

bárcsak igazad lenne a baba-dolgot illetően, de attól tartok, ez a veszély még egy darabig nem fenyeget... Kép

én valszeg meggárgyultam, itt lógok a Neten állandóan, próbálok egy cikket írni a házasodási trendről meg elméletekről, de ebben a hőségben kinek tud járni az agya?? arról nem is beszélve, hogy folyton a macsek után takarítok, ez a lökött most még behozta az előző gyíknak a farkát, meg még egy kisgyíkot... Kép
s_norka

Unique Kép
Én tapiztam nyershúsit, de azt csináltam, hogy utánna baktériumölő szappanal és körömkefével nagyon-nagyon-nagyon alaposan kezet mostam. Annál is inkább, mert dévai csinéltat a lombik elött toxoplazma szűrést és én toxoplazma negatív vagyok. A szappan neve Clara-sept és gyógyszertárban lehet kapni, az van ráírva, hogy baktérium, vírus és gombaölő hatása van.

Porszívózni és pakolni meg sajna muszáj, mert indul a lakás és porcicák heverésznek a sarokban és az alatt. De most szép óvatosan megcsinálom, amit bírok, aztán holnap a párocskámmal egyesült erővel befejezzük Kép
De már a harmadik adag ruha megy a mosógépben és két óra alatt megszáradtak a ruhák az erkélyen Kép
Tegnap még függönyt is mostam. Jól bedőltem a reklámoknak és vettem vanish függönymosó adalékot. Hát szerintem anélkül is ilyen fehér lett a múltkor. Azt hiszem majd mosok legközelebb egyet vanishel és egyet nélküle, aztán meglátom van-különbség.

wish

Unique,
köszi a köszöntést Kép
Fájások: olyan érzés, mintha meg akarna jönni. Baba előtt ilyenkor már rohantam a betétért, nehogy elázzak hirtelen. És volt 1-2 olyan, ami már erősebb menzis fájdalommal is járt. De szerencsére ezek egy perc elteltével elmúlnak, nem úgy mint menzikor Kép De ez még biztos durvább lesz, ez még csak az eleje Kép
Ja igen, a kajákkal kapcsolatban még valami. Nem ajánlottak a következők (mármint enni) a terhesség alatt:
aszalt gyümölcs
bő zsírban, olajban sült ételek
marhahús
belsőségek
készételek, zacskós kaják
penészes sajtok

Na szerintem ennyi elég is abból, hogy mit ne... Már így is töménytelen infót zúdítottunk rád Kép De ezen a topikon minden terhesség közös Kép

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Nóri Kép
Írok adalékot a cikkedhez, jó? Mi kilenc éve vagyunk együtt de nem házasodunk Kép
Eddig azt mondtam, hogy a gyerek nem a házassági anyakönyvi kivonattól lesz, de mostmár kezdek kételkedni Kép
A macskának mond meg hogy inkább egy kis hideget fogjon és azt vigye be.

wish

Sziasztok!
Unique!
Köszi a Menogon felajánlást!
Ha nem lesz rá szükségem felajánljuk Wishnek októberre,de mindenképpen számítok rá!Köszönöm szépen előre is!Egyébként nem jobb a menogonnál,mindenben ugyanolyan összetétel stb.,csak gondolom ez új,és kevesebb támogatás jár rá,ezért gyorsan az olcsóbbat kivonták a forgalomból.Hadd szívjon a magyar.Kép

Lányok belevágok egy új üzletbe nemsokára8már regisztráltattam magam)!GYES mellett ez szerintem nagyon jó buli!Sőt munka mellett is!Ha valakit érdekel,e-mailben várom a jelentkezést,és megbszéljük!
Sziasztok!
kavicska

Wish, sokáig mi is így voltunk vele (majd 6 év), de úgy néz ki, ezzel az esküvői bulival lett kerek egész a love story Kép
Az ti esetetek még nem is annyira magyaráznivaló, hanem ott van a bibi, amikor együtt jár a pár 9 évig, de nemhogy papírt, de se babát, se közös felelősséget nem akarnak... akkor mi van?
s_norka

kavicska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?