Na végre, megjavult ez a sz.r ADSL...
Egyszerre csak kikapcs, se szó, se hang még de. Azt hittem, csa átmeneti. Ja persze. Amíg fel nem hívtam a központot.
Norka
Délután továbbítom a paramétereket a férjemnek. A gond sztem főleg a baba-projekttel lenne, nem szeretne sztem hamarosan új ember után nézni, de azért megkérdem.
Én örülnék neki.
Kavicska
Tudod, említettem amikor kiderült a + teszt, hogy szívesen odaadom a Menogon-t. (csak 5 amp, de talán az is segít. Ha lesz legközelebb - és ne legyen, szólj!) Amúgy a Menopur jobb gyógyi? Korszerűbb? Nekem a gyógyszertárban nem tudták megmondani, hátha a dokik tudják...
Az a 10mm azért jól hangzik, nem?
Lara Drága
Sokat gondolok Rátok, mikor bújik elő a pöttöm! Nagyon drukkolok Nektek!
Ja, a hányinger, émelygés fronton én is elgondolkodtam. A gond az az, hogy én semmit nem kívánok, kivéve a sült/réntott csirkemellet FRISSEN SÜTVE, zöldségeket (minden mennyiségben), ha elém teszik készre gyártva, meg a gyümiket (az rapszodikus, mikor melyikre ugrom
). Szóval az elevit nekem is elég fontos lenne. Ezen kívül rulez a joghurt (kizárólag a citromos és narancsos) is meg a sajtok, de abból nem mind. Ennyi. No sugar. Ja, és a hal gondolatától is felfordul a pocim.
Nagyon durvák a fájások? Úgy értem, nagyon tud fájni?
Niki
Persze, nem baj. 2 dobozzal is van
Bár azért dokija remélem, tudja, hogy szedi.
Wish
Nem is kell rávenni magad a porszívózásra. Én azt már reggel 10-kor feladtam. Még a gondolatát is.
Nagyon jó utat kívánok Nektek, pihenj sokat, aztán várlak vissza élménybeszámolóval, hogy hova menjünk augusztusban!
Niki
Nagyon jó utat kívánok Nektek, pihenjetek sokat!
Pusza
Unique