Hari!
Azt hittem a párod ennek már végképp nem tud ellenállni
Sajnálom!Bár írtad, te legalább így nyugodtan terpeszkedhetsz!
Szóval nálunk úgy van, hogy a nappaliban van a mobilklíma, az meg akkor megy ha mi itthon vagyunk, mivel tényleg jó nagy dög, szinte 5 perc alatt érezhető a változás bezárt szobaajtóval ha bekapcsoljuk
Most azért megy állandóan, mert itthon ülök
és tanulok
. Egyébként csavarognék(ami nagyon hiányzik már), úgyhogy nem menne egész nap!
A hálóban, ami kb 8-9 nm egy csilláros ventillátor van, ami beteríti az egész plafont, az megy egész éjszaka, így még soha nem akartam meghalni hőségtől és az ablak is nyitva van
(megjegyzem nálunk még télen is nyitva van
nem bírjuk a levegőtlenséget)
Na ha ezt a kettőt összeadom meg hozzáveszem a kakaón működő hűtőt(folyamatos dinnyehűtés céljából), akkor valóban elkezdhetek aggódni villanyszámlán én is
Viszont azzal vígasztalom magam, hogy szerencsére se a tavalyi se az ide nyár nem hozott még olyan nagy összefüggő több hetes hőséget, mint amit a régi nyarak hoztak, így a berendezések is csak az igazán meleg napokon mennek
.
Másrészt mivel a hőigényünk elég alacsony, télen alig fűtünk, folyton csak temperál a kazán a 21 fok nekünk már sok, így a fűtésszámlánk mindíg csak 5-10 e ft volt!
Így a kettő átlagából meg nem is jövünk ki rosszul
Ja ma megyünk egy raktáráruházba, ahol bőr ülőgarnitúrákat lehet kapni ócsóért!Jó lenne, ha legalább ezt meg tudnánk venni a kécóba, mert utána nemigen lesz időm meg lehetőségem nézelődni
Majd beszámolok mit láttam!
Mindenki!
Visszatérve a hőtémára, hány fokban érdemes tartani a babát???
Mert minden ismerősünk anyonfűti a lakását,(ha látogatóba megyünk, vihetjük a bikinit, mert szörnyű hőség uralkodik) mert hogy baba van...én meg már több helyen olvastam, hogy egyenletes 19-23 fok közötti hőmérséklet teljesen jó a babának.És hogy nem fűteni kell, hanem rendesen öltöztetni
(bevallom nekünk ez nagyon kedvező lenne, mert mint feljebb írtam, még télen se szeretjük a 20 foknál többet)
Mit tudtok erről???
Megann 33+5