Új privát üzeneted érkezett!

Nnnna, megpróbálok egy lányregényt írni Kép.

KEditke,
Tegnap én sem ettem napközben semmit, viszont magamhoz képest sokat ittam. Kép És egyáltalán nem éreztem, hogy éhes lennék! Otthon is csak 1 szelet melegszenyát ettem, meg egy naaaaaaagy darab dinnyét! Kép Szerencsére a legnagyobb melegről lemaradok, mert akkor itt vagyok bent a klimatizált irodában! Kép

Lola,
Régen otthon 'kicsiben' fociztam, aztán elvégeztem a játékvezetői tanfolyamot. Kép És aztán jóóóóóó sokáig dolgoztam a fociban. KépKép
Sportolás?! Hááááát, ha az esti tornázgatás annak számít, akkor igen! Kép Mondjuk ebben elég kitartó vagyok (hasizom, popó, láb, hát). Arra nem tudom rávenni magam, hogy konditerembe járjak (elvesztegetett időnek érezném az utazgatást, stb.). Régen, amikor volt hozzá társ, akkor még csak-csak (és továbbra is imáááááádom az ellipszistrénert!), de mostanság, egyedül már nem vagyok rá képes. Kép
Plusz szexelünk! Kép Tudom, tudom, ez nem sport, de ha mi sportot űzünk belőle?! Kép Nnnna?! KépKépKép
Tényleg, férjed, család megnyugodott? Kép

Móni,
Ez már nem lehet véletlen! Kép Amúgy is: fiatal vagy és kész! Kép

Beuka,
Assze, én sem merném magam rábízni egy netes dokira, hiszen lehet, hogy 'lódoktor', vagy bármi egyéb! KépKép

Hajni,
Csak halkan jegyzem meg, hogy kezdesz nekem gyanús lenni! Kép
A kintalvós buliról pedig várjuk majd az élménybeszámolót! Kép

Nolina,
Majd mesélj, milyen volt a boxutca! Én is oooolyan kíváncsi vagyok rá, de szerintem sosem fogok oda jutni! Kép
Írhatsz ám Magatokról is, én szívesen olvasom. Kép

Vica,
Milyen lett a konyhabútor? Kép

Betti,
Szépen eltitkoltad itt előlünk a szülinapodat!
De nem úszod meg, Tigrissel kívánok Neked nagyon boldog születésnapot
Kép

Ja, és drukkolok!!! Kép

Lola,
Jót nevettem a Pepsis palackon! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Keditke!
Nekem te nnaggggggyon-nagyon gyanús vagy! Nicika is úgy kezdte, hogy elaludt a buszon... Kép és moat már 10 hetes kismami. Miért húzod addig a tesztelést?????

Betti!
Te is gyanus vagy nekem az álomkórral! Szorítok!

moni

Keditke!

Szerintem bíztató a görbéd nagyon!! Kép Megvárod a szombatot a teszttel? Vagy esetleg holnap tesztelsz már?

Betti
betti73

Nem sikerült rövidre fognom... KépKép
Ráadásul vmi hibaüzit írt ki, erre most meg látom, hogy mégiscsak elküldte....
kata1977
Hatvan

Kata!

Köszi a Tigrist! Az a kedvencem! Kép

Betti
betti73

Editke,Betti!
Mennek a hatalmas !

Kép
Kép
Kép
vica1982

Nagyon aranyosak vagytok! Az esélytelenek nyugalma van rajtam! Kép

Betti
betti73

Keditke!

Remélem ezek már előjelei egy + tesztnek!
Olyan jó lenne ha babós lennél!
Képzeld én lelkiismeretesen hőmérőztem a múlt hónapban, de mivel nem sikerült ezért ebben a hónapban már nem is hiányzott az a plusssssszzzzzzzz információ amit nyújtott.

Betti!
Remélem te sem vagy egyedül!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kép
lara26

Kata, ha lesz mit mesélni, igérem mesélek. De valószínűleg hullaként fogunk az ágyba dőlni Kép. Ne legyek azért nagyon gyanús mert már most megjövősen görcsöl a hasim, pedig még van addig hátra egy kicsike Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Moni!

Neked nem mostanába kell menned UH-ra?

Betti
betti73

Ezt el kell Nektek mesélnem: az előbb hívott a pasim. Most éppen otthon van és mondta, hogy a villamosmegállóban egy hatalmas baleset volt. És hogy ígérjem meg, hogy nem fogok ott állni a megállóban, hanem a járdán várok és scak akkor megyek át a járdaszigetre, amikor már jön a vili. Mert hogy most a balesetben 2-3 autó is a járdaszigeten kötött ki, és Õ nem akarja, hogy nekem bármi bajom is legyen. És ezért hívott fel ez a kis tüneményes ember!!! KépKép Imádoooom! Kép
kata1977
Hatvan

Betti!
Délben voltam KépKépKépKép
Szombatra várható a pé, most 17*20-as a tüszőm. Szombaton nem leszünk itthon, így vas. megyek kontrollra, de addigra az orvosom szerint már meg fog repedni.
Egyébként ma már halvány csík van a Babymarkon, sz.tem holnap erős csík lesz, és tényleg szombat lesz a repedés.

Kata!
Szuper pasid van!!! Az enyém is iylen aggódos, mindig kell telcsiznem neki, ha megjövök Au.--ból! KépKép

moni

Móni!

Drukkolok, hogy időben elkapjátok a petécskét! Kép

Kata!

Az enyém is nagyon tud aggódni! Olyan imádnivaló olyankor. Kép

Betti
betti73

Csá Csajok!

Lelépek! MEgyek megfőni! Kép

Betti
betti73

Kata, ez olyan megható, komolyan. Lassan már egy szappanoperába is bele illene. Kép
Olyan édesek tudnak lenni néha, hogy meg kellene őket festeni (vagy enni!).

Képzeljétek!
A féjecském EGYEDÜL fog menni a kiskatona-vizsgálatra és mikor kérdeztem, hogy ne menjek-e vele, azt mondta ez a piszok, hogy majd segítenek ott neki-és nevetett. Hát nem mocsok?Kép Mondtam is neki, hogy remélem valami remegős kezű öreg bácsi lesz a doki és majd az segít neki...KépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na jó, lépek!
Péntek, szombat szabin vagyok (jönnek a bnőim), úgyhogy csak hétfő reggel jövök!
Felhívnám a zebrára-várók figyelmét, hogy igyekezzenek, mert hétfőn már csupa jó hírt és képeket szeretnék látni!!!

Pusz Mindenkinek!Kép

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Napsütéses szép napot!!!! Na jó ez csak vicc volt Kép.

Belegondoltatok, hogy múlt szombaton kb 17 fok volt, most meg 37 lesz?!?!?!?!?
A múlt szombati menyasszonyokat sem irigyeltem, de a hétvégieket sem!

apropó Banya Nektek nem jövő hétvégén lesz az esküvőtök????MI van Veled, miért nem jelentkezel???

Hajni sajnálom, hogy még mindig ilyen rosszul vagy! Nem lehet, hogy összeszedtél valami nyavaját? vagy lehet, hogy egyszerűen csak a melegtől van.
De jó, a hétvégén kinn alszotok! Biztos nagyon jó és nagyon romantikus lesz!
Akkor most már remélem esténként Velem is fogsz tudni dumálni!
Vasárnap küldtem Nekd mailt, megkaptad?

Kamilla akkor ia nagyon szép arcod van!!!

Betti megkaptam a fényképet, köszönöm! Nem csodálom, hogy sokkal fiatalabbnak néz mindenki!!! Ja és igen jól eltitkoltad a szülinapodat. Így utólag BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!

Kata olyan jó hogy átvállaltad a táblát!! Ez nem semmi! 1000 nél több üzenet!!
Te voltál bíró!! Tök jó! KÁr hogy nem kerültünk össze. vagyis lehet, hogy igen, csak akkor még nem ismertük egymást. A fővárosban "dolgoztál"?

Vica szeptemberben (ha addig nem történik semmi) mi is megyünk kiskatona vizsgálatra. Megígértem a páromnak, hogy majd énbeviszem, mert Õ nem szívesen megy oda. Én megértem. Ez nekik sokkal nehezebb, hisz sokkal nagyobb kudarcként fogják fel.
köztünk meg 6 év van!
Az a 17 év nagyon durva!!!

Nolina már éppen gondoltam Rád, hogy vajon meddig nyaraltok. Sajnálom, hogy megjött Kép
Hát akkor nem unatkoztok mostanában. Tök jó lehet a F1-en csak baromi melegetek lesz.

Moni de jó akkor szombat, vasárnap hajrá!!!!!!!!!!Tényleg mindezt egy UH vizsgálatból megállapította a doki? Ez így megbecsülhető előre? Tök jó!

Lola igen csapatban fociztam, rendes bajnokságban. Azért hagytam abba, mert a munka, az építés, meg a suli mellett nem volt időm edzésekre járni. Mosdt megint hívnak vissza, de nem itt nálunk, hanem kb 20 km-re tőlünk van, kicsit sokallom az ide-oda ingázást. De nagyon szeretek focizni!
Ez az Elevites dolog tényleg nagyon furcsa!
annyira jóót röhögtem a vizeletes történeteden!!! Naygon jó!!
Egyébként a vérvételre ment Veled valaki?

Keditke nagyon nagyon drukkolok!!++++++++++++++++++++++++. Ha megvan az eredmény meséld ám el!!!

na hát én jó sokat tudok dumálni, de mire hazaérek úgy teleíjrátok a topicot, hogy nem győzök hozzászólni.

basszus én eddig (igaz csak két napKép) csak reggel ittam cickafarkot, de mosttantól megpróbálok este is inni.

Kép
Kép
beuka

Betti nagyon drukkolok!++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
beuka

tudtátok, hogy az Aspirin hátráltatja a pé-t??

Kép
Kép
beuka

Én úgy tudom egyébként, hogy a legnagyobb gondot az okozhatja, ha nincs peteérés. És nem is lehet előidézni. A féfiakon még akkor is lehet segíteni, ha nulla a spermiumszám.

Kép
Kép
beuka

Nahát jól magamra hagytatok már megint Kép

most ittam meg az esti cickafarkamat. Nagyooon rossz volt! De a páromnak ízlett, majdnem megitta előlem. Azt mondta remélem nem nő mellem reggelre Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Beuka!
Segítettem neki azzal, hogy ma megjelent egy halvány csík a Babymarkon... KépKépKépKépKép De viccet félretéve kb. arra tehető, gondolom a nagságából következtetett.

Este én sem ittam cickafarkat, de most már nem tudom iygak-e, mert elég meleg van, és melegen meginni... Meg akkor éjjel mehetek wc-re... Azt meg nagyon útálom!

Azt vettem észre Beuka, hogy este mi itt pont váltjuk egymást, még sosem sikerült egszerre jönnünk. Mjad dumcsizzunk meg egy időpontot, és akkor tudunk bezsélgetni.

moni

Sziasztok!

Megbeszéltük a párommal, hogy ma este is kint alszunk a telken. Annnnnyira várom már Kép. Meg jön az értékbecslő is 10-re. Kíváncsi vagyok mit mond. Remélem meglesz a %-unk. Teljesen izgalmas ez a mai nap.

Bea, megkaptam a méledet, csak akkor nem válszoltam, most meg elfelejtettem Kép, bocsika. Annyira el voltam ájulva a házikótól. Nagyon gyönyörűen berendeztétek. Ja és képzeld, mi már a fal szineken gondolkodunk. Nagyon jó érzés.

Na jó, befogom, a szám. Inkább elmegyek fogat mosni, mert nem voltam, rohantam hozzátok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt Lányok!

Végre péntek van!!!

Betti
betti73

Keditke!

Mizújs? Hogy vagy?

Beuka!

Köszi a szülinapi köszöntést! Kép És persze a drukkokat!

Betti
betti73

Én már vissza is értem a becsülgetésből, és sehol senki? Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Én megint egyedül vagyok, kiderült, h a kolléganőmnél nagyobb a baj, mint elsőre gondolta volna bárki... Így nem tudom, meddig fogom bírni, h 3 ember munkáját kell csinálnom... Szóval nem tudom, milyen gyakran tudok jönni mostanában... Kép

Beuka,
Valszeg nem találkoztunk, mert én otthon 'működtem'. Kép
Este benéztem, de annyira lassú volt a net, hogy nem írtam. KépKép
Megnőtt a férjed melle reggelre?! KépKép

Hajni,
Milyen volt a becsülgetés? Remélem, jó híreket hoztál! Kép
A kintalvás SZUPPPER!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Lánykák!

Úgy látszik pangás van. Mindenki szabadságolta magát?

Betti
betti73

Nem mondott semmit az értékbecslő, vagyis csak annyit hogy ha ennyire akarom tudni, akkor este telefonál. Majd megírom mi lett. Nem tudom mikor, mert ma már ugye KINT alszunk KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Tényleg pangás van. Részemről meg szopás. Mármint a cégnél. A tegnapi meg a mai nap kész őrültek háza.
Jól látom, hogy még mindig semmi fejlemény Betti és Keditke fronton? Akkor megy tovább a drukk!!!!

Vettem tegnap minimikroszkópot. Tök vicces dolog. Ki is próbáltam, persze nem mutatott semmit, de hát még nem is kell. Jó lesz ez a szabis időszak érzem! Tuti időzítés!

Na megyek vissza dolgozni. Majd még mielőtt indulok benézek.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok Csajok! Még élek ám és olvasgatlak benneteket, de semmi jót nem tudok írni. Na jó, az azért jó, hogy jövő héten esküvő, de már sík idegek vagyunk a párommal a készülődés miatt. Talán ennek is köszönhető, hogy egyszerűen nem jött meg. ???? Nem vágom mi van, ha jól számolom ma már a 41.dik napon vagyok. Természetesen teszteltem, nem is egyet, halál negatív, amennyire csak lehet. Szóval most várok, mint a jó gyerek. Kicsit el vagyok keseredve, mert semmi sem megy úgy ahogy kellene, vagyis természetesen, mindennel meggyűlik a bajom. De most megpróbálok csak az esküvővel foglalkozni, legalább az sikerüljön.

Kép
Kép
banya1

Kamilla!

Ezek szerint a minimikroszkóp többször használatos?

Meló itt is van ezerrel, határidő határidő hátán, de valahogy nem bírok koncentrálni, noés meleg is van.

Betti
betti73

Nem hinném, hogy egyszerhasználatos lenne, mert akkor minimum 5-t kéne egy csomagban árulni, hisz pont azért használjuk, mert nem tudjuk melyik nap a legmegfelelőbb, nem? Arra viszont ügyelni kell, hogy az üveglapot rendesen le kell tisztítani, hogy pontosat mutasson legközelebb is.

Kép

Kép
kamilla306

Erre gondoltam én is! Majd kérünk beszámolót a tapasztalatokról! Kép Remélem, hogy eredményes lesz.

Betti
betti73

Sziasztok!Izgalommal várom a holnapi napot, hogy megjönn-e vagy nem!Mert ahogy elnéztem a multkori görbémet a mensi 2. napján ment csak le a höm.De azért reménykedem.Mindenkinek megy a druk!Jó hétvégét mindenkinek!Sajna ma is nagyon meleg vanKép
Vendég

Na akkor mindenki menjen haza, mert ilyen melegben nem lehet dolgozni és hétfőn jó híreket hozzatok ám!
Már csak 3 nap és megyek szabira!!!!!!!! Ó je!

Jó hétvégét!!!!!!

Betti Hajrá!!!!
Keditke Hajrá!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Kb. 1 óra múlva le is lépek! Kép

Keditke!

DRUKKKKKKKK!!!

Betti
betti73

Sziasztok!
Kb fél éve olvaslak benneteket, de azért lenne olyan kérdésem, ami most aktuális lenne számomra és nem találok rá sehol választ, pedig már három órája faggatom a netet.
Ha a teszten egy vastag bordó kontrollcsík és egy vékony halványabb másik van, akkor mi a helyzet? Egyébként 56 napja volt meg utoljára, de ez nálam mondhatni általános.
Előre is köszi a választ!
Pussz mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Helló csajok!!!!

Móni valóban mindig elkerüljük egymást, de azért próbálkozzunk esténként, hátha.

Hajni már lehet, hogy kinn is vagytok, tök jó lesz Nektek!!!!
Az értékbecslő nálunk elég furcsán becsült. Amikor már csak a belső buirkolás meg festés volt hátra 50 (!!!) százalék körülöre becsülte.
Eléggén meglepődtünk. Remélem nálatok fölbecsüli vagy 75 %-ra!!

Kata mi történt a kolléganőddel? Főnökeid mit mondanak, meddig lehet ezt még húzni (mármint, hogy 3 ember helett dolgozol)??

Kamilla 3 rendes nap, vagy 3 munkanap a szabbiig?? De jó lesz Neked!! Most mentek Ho-ba??
remélem tényleg akkor lesz pé!!

Banya jó előkészületeket kívánok!!! ha negatívak a tesztjeid, akkor biztos az izgalom miatt nem jön meg. Ne izgulj, nagyon jó lesz!!
Kérünk ám majd fényképeket!!!!

Szelivi az a halvány csík nagyon nagyon bíztató!!! Volt már itt olyan és baba lett belőle!!
Viszont az elég aggasztó, hogy ilyen hosszú a ciklusod! Doki mit mondott az ilyen hosszú ciklusra???

Kép
Kép
beuka

Néha gyógyszerezi. Bromocripint és Clostilbegytet szedtem korábban, de az utóbbi pár hónapban nem. Ugyanis a férjem kisebb-nagyobb megszakításokkal külföldön volt. A helyzet az, hogy ha terhes vagyok, akkor vagy 3 hónapos vagy két hetes lehetek. Köztes megoldás nincs!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Hali,

Gyorsan a táblák:

Kép

Kép

Szelivi,
A halvány csík is csík!!! Babagyanús a dolog! Kép

Beuka,
A kolléganőmről majd 7főn írok bővebben! Meg a többiről is. Lassan indulok, mert vonatozok haza a szüleimhez ebben a 'jó' időben!!!

Legyetek jók 7végén, mindenki akciózzon sokat! Kép

Vigyázzatok Magatokra!

Pussz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
Most anyukáméktól irok, férjem ide is varázsolt netet.! Úgy imádom! Jó nem miattam, hanem maga miatt, a munkája miatt elsősorban, de azért jó! Holnap lesz a gyerkőcök összevont szülinapi bulija, majd teszek fel képet.

moni

HI!

Szelivi nem lehet jó Neked, hogy ilyen sokat távol van a párod!
Szorítok, hogy baba legyen a dologban, akár 3 hónapos, akár 2 hetes!

Kata nagyon jó hétvégét a szüleidnél!! A pasid megint elutazott?

Móni Jó szülinapozást! Vrájuk a képeket!

Hajni milyen volt az éjszaka?? Biztos nagyon jó volt, majd mesélj ám.
Remélem ha hazamentek megfürödni benézel!
Jaj képzeld visszaolvastam a topicot a kezdetektől és rájöttem, hogy tegnapelőtt volt éppen fél éve, hogy az első táblát felraktad!

Húú csajok ma is k***a meleg van! Remélem mindenki vízparton van! Én az udvaron leszek a vízben ui. vettünk egy medencét. Nem nagy, igazából egy gyerekmedence, de azért nagyon jó lesz benne ücsörögni!

Kép
Kép
beuka

Szisztok!

Bea, de jó neked. Mi egész nap a nappaliban főztük magunkat. Már ott is csak fel kell rakni a gipszkartont és kész a plafon Kép. Különben az értékbecslő ma délelőtt hívott, 65%-ra értékelt minket. Olyan boldogok voltunk. Így már tuti megkapjuk az első hitelrészletet Kép.
Az éjszaka nagyon jó volt, kicsit furi, de aludtam mint a bunda. Pedig féltem, hogy minden kis hülye neszre fel fogok ébredni. Lehet mondjuk, hogy az esti pezsgő hatása volt Kép. Este 10-kor még kint ültünk a teraszon és pezsgőztünk, miután felvittük a hálóba a dögnehéz ágyat Kép.
Különben még mindig nem múltak el a hányingeres rohamaim. Pont mondtam a páromnak, hogy nagyon könnyen elviselném, ha a baba miatt lenne, de így iszonyatosan megvisel. Pedig be sem tudom beszélni magamnak, mert ahhoz túl erős. Na mindegy lehet hogy csak a melegtől van.

Megyek tus-tus aztán vissza. Holnap ha minden igaz hozok képeket a kis kuckonkról Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Szülinap nagyon jól siekrült, majd holnap otthonról teszek fel képeket, mivel itt nem tudok.

Hajni!
Várom a képeket a házról! Tök jó. hogy megkapjátok már a hitelt!

Beuka!
Nekem is küldhetnél a házatokról mailbe képet! Kiváncsi vagyok én is milyen belülről.

moni

Hajni Akkor nagyon jó volt Nektek az elmúlt éjjel, és ezek szerint a mai is tök jó lesz!. 65%, az tök jó!!!!!!!
Sajnálom, hogy még mindig hányingered van!
Várjuk a képeket!

Móni ma nagyon jó időtök volt a szülinapozásraKép

persze küldök képeket!

Kép
Kép
beuka

Szerintetek az gáz, hogy ha legalább 30 percig áztatom a cickafarkfüvet? Mindig elfelejtem, így persze még rosszabb ize van KépKép

Kép
Kép
beuka

na jó most már megyek Kép

Kép
Kép
beuka

Helló Csajszik!

Én sajna ma egyedül leszek itthon, nyugodtan Kép-hatok Kép

Betti, Keditke, Banita hogy álltok? Mi van Veletek???Kép

Kép
Kép
beuka

HAJNI milyen volt az éjszaka???
Végül eldöntöttétek, hogy milyen színek legyenek??
Mikor kezdődik a festés? Burkolás?

remélem ma nem csk magammal fogok társalogni Kép

Kép
Kép
beuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?