Napsütéses szép napot!!!! Na jó ez csak vicc volt
.
Belegondoltatok, hogy múlt szombaton kb 17 fok volt, most meg 37 lesz?!?!?!?!?
A múlt szombati menyasszonyokat sem irigyeltem, de a hétvégieket sem!
apropó
Banya Nektek nem jövő hétvégén lesz az esküvőtök????MI van Veled, miért nem jelentkezel???
Hajni sajnálom, hogy még mindig ilyen rosszul vagy! Nem lehet, hogy összeszedtél valami nyavaját? vagy lehet, hogy egyszerűen csak a melegtől van.
De jó, a hétvégén kinn alszotok! Biztos nagyon jó és nagyon romantikus lesz!
Akkor most már remélem esténként Velem is fogsz tudni dumálni!
Vasárnap küldtem Nekd mailt, megkaptad?
Kamilla akkor ia nagyon szép arcod van!!!
Betti megkaptam a fényképet, köszönöm! Nem csodálom, hogy sokkal fiatalabbnak néz mindenki!!! Ja és igen jól eltitkoltad a szülinapodat. Így utólag BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!
Kata olyan jó hogy átvállaltad a táblát!! Ez nem semmi! 1000 nél több üzenet!!
Te voltál bíró!! Tök jó! KÁr hogy nem kerültünk össze. vagyis lehet, hogy igen, csak akkor még nem ismertük egymást. A fővárosban "dolgoztál"?
Vica szeptemberben (ha addig nem történik semmi) mi is megyünk kiskatona vizsgálatra. Megígértem a páromnak, hogy majd énbeviszem, mert Õ nem szívesen megy oda. Én megértem. Ez nekik sokkal nehezebb, hisz sokkal nagyobb kudarcként fogják fel.
köztünk meg 6 év van!
Az a 17 év nagyon durva!!!
Nolina már éppen gondoltam Rád, hogy vajon meddig nyaraltok. Sajnálom, hogy megjött
Hát akkor nem unatkoztok mostanában. Tök jó lehet a F1-en csak baromi melegetek lesz.
Moni de jó akkor szombat, vasárnap hajrá!!!!!!!!!!Tényleg mindezt egy UH vizsgálatból megállapította a doki? Ez így megbecsülhető előre? Tök jó!
Lola igen csapatban fociztam, rendes bajnokságban. Azért hagytam abba, mert a munka, az építés, meg a suli mellett nem volt időm edzésekre járni. Mosdt megint hívnak vissza, de nem itt nálunk, hanem kb 20 km-re tőlünk van, kicsit sokallom az ide-oda ingázást. De nagyon szeretek focizni!
Ez az Elevites dolog tényleg nagyon furcsa!
annyira jóót röhögtem a vizeletes történeteden!!! Naygon jó!!
Egyébként a vérvételre ment Veled valaki?
Keditke nagyon nagyon drukkolok!!++++++++++++++++++++++++. Ha megvan az eredmény meséld ám el!!!
na hát én jó sokat tudok dumálni, de mire hazaérek úgy teleíjrátok a topicot, hogy nem győzök hozzászólni.
basszus én eddig (igaz csak két nap
) csak reggel ittam cickafarkot, de mosttantól megpróbálok este is inni.