Orsi, Cat, Annamari
Köszönöm, h megnyugtattatok. Egy kicsit tényleg megnyugodtam. Gondolom amikor ti is a "cél" felé közeledtettek ezeken a dolgokon gondolkodtatok.
Csak Dalma 39+héten született, 3850-nel, teljesen egészségesen, 2 és fél napot töltöttünk a kórházban, semmi cső és most úgy félek/féltem mi lesz. Annyira ismeretlenek nekem ezek a dolgok.
Tudom már a nehezén túl vagyunk (betöltötték a 30. hetet) de néha rámtörnek ezek a negatív érzések.
Most ebben a melegben egy másik ismerősnél is 2-3 héttel korábban bújt ki a baba (nem iker).
de tudom minden jól alakul és jó is lesz.
Ildkó
Én is ezért szeretem jobban a bőrt, de nem szeretném h tollal összelukassza. Vagy nem fogja?
A lányom a sarokba a radiátor csővére ül. Ez a kedvenc helye.
Ágica
Üdv itt.
Sajnos nem tudok hozzászólni, nem tudom mi ez a tágulat.
Az uh-n meg elég jól el tudják mérni a súlyukat. Nem minden esetben mérvadó.
Enikő
Remek, h te is jól vagy. Nappal nincs v kevés keményedés, de éjjel sokszor és néha egész éjszaka. Nem értem. Be van készítve egy pohár magnesium és ha felkelek 2-4 körül pisilni és kemény a hasam azonnal meg is iszom.
Sterilizálás
Mi is chicco hideg sterilizálót használtunk. 2l víz 1 kupak sterilizáló és ez 24 óráig jó.
Kimostam a cumisüveget és utána csak beletettem a lötyibe. (LE KELL CSÖPÖGNIE!!!)
Egy idő után hetente csak 1x használtam és fél éves kora után abbahagytam.
Most már lesz mosogatógép így nem is fogok sterilizálni.
Tfenyő
Csini vagy, a lányok édik. gyerekekről közelibb képet is.
Jó, h én dumálok még nem is tettem fel képet.
magunkról.
szegény kicsik (főleg a kisfiú) elég sokat mocorog ebben a melegben és nagyok a mozgásai. éjjel kémény poci (ez a gyerekeknek milyen lehet????????) de minden o.k.
a kislány meg alig mocorog. ez nálatok is így volt????
az orvos szerint nem tudom megkülönböztetni a 2-t. de ahol a fiút érzem oda nem tud átmászni a kislány.
pusz: Vikta
31+5
13hó