Kedves Tündi
Szeretnék veled tényleg őszinte lenni...
Azért akarni gyereket mert az elsőnél rózsaszín felhőbe burkolta az állapotosság és a kisbaba az életeteket, most viszont egy kis mélyponton vagytok és hátha olyan szép lesz minden mint régen ezért csináljunk megint egy gyereket, őszintén? butaság:!
Egy jó kapcsolat egy kisbabától még jobb lesz úgy hiszem. Egy picit kihült kapcsolat, vagy csak érzelmi mélyponton lévő kapcsolatba babát akarni, csak rosszabb lesz minden és majd jön az, hogy: ugye én megmondtam (apa részéről)
Először is tegyétek rendbe magatok körül a dolgokat,de nagyon, és utána gondolkozzatok újabb babán. Azt írtad egyedül is fenevelnéd mindkettőt, tehát még így is vállalnád a 2.-at, de sajnos itt nem az a lényeg hogy te képes vagy -e rá, hanem hogy a gyerekekkel mi lesz, ha elveszítik a mindennapokból az apát, mennyire sínylik meg lelkileg.Tényleg megéri kockáztatni? Ne haragudj de csak azért, hogy te újból átéld a jót???
A rádélvezésről meg csak annyit, hogy bizony a férfiak szeretnek "gusztustalankodni", és nem biztos hogy jó, hogy ezt a te férjednek hanyagolni kellett ennyi éven át. És most pont a helyzetre tekintettel lehettél volna kicsit elnézőbb is, és esetleg beszélni erről vele, hogy mik még a titkos vágyai, amit vagy te fogsz teljesíteni, vagy előbb-utóbb máshol fogja keresni. Szerintem mindannyiunknak vannak a szexuális életünkben olyan dolgok, amit csak azért csinálunk vagy engedünk, mert a másiknak jó. Nem?
Rádaásul pár év után egyre több fantáziával kell bírni, nőknek is, férfiaknak is, hogy el ne laposodjon a szex. szerintm
Az hogy nem akart belédmenni, biztos hogy azért van amire te gondolsz, tehát legelőször ezt kell kiverni a fejéből, különböző módszerekkel old meg te hogy ne élvezzen beléd
és látni fogja hogy a szex nem azért van számodra hogy gyereket csináljon.
Az én kapcsolatomban (6 év) is szóbakerült a gyerek már 2-3 éve is (már elégidősek voltunk rá akkor is) de amíg mind a ketten biztosak nem voltunk a dologban hogy tényleg akarjuk, nem erőltettűk. Szerintem te se tedd. Nálunk most jön a baba 12 hetes terhes vagyok, de azt most is tudom hogy a következőt ugyanígy meg fogjuk beszélni, és csak akkor lesz 2. ha mind ketten akarjuk, mert ez a lényeg!!!! Ha a kapcsolatban se vagy biztos hogy tudja -e teljesíteni a vágyaidat, magyarul boldog lehetsz-e mellette, akkor szóba se kerülhet a gyerek, ebben a férjednek igaza van.
bocsi ha hosszú lett, de őszinte
ha valamit nem írtam le érthetően nyugodtan kötözködj bele
Alina