Fanka
Nem is vagyok szőrös...
Nagyon örülök, hogy elszántad Magad, és csak nem lesz már a picinek semmi baja. Ezek az oltásos hőmérséklet-emelkedések hamar elmúlnak
Sztem is lehet életmentő a babanet, meg ez egy jó kis topik, sokan írogatnak
Adri
Fejtől lefelé, ami a képen szándékosan nem látszik vagyok gombócarturné, komolyan, sajna...De szépen fogyogatok, apránként. A férjemnek így is tetszem,sőt, de sztem neki rossz az ízlése
A névvel kapcsolatban, több keresztnév is volt, és ő az utolsót használta. Szóval tul képp nem adott meg a férjem hamis adatot, de azért érdekes, hogy egész kb 24 éves koráig mindenhol egy keresztnév van és nem az amiről tudtunk. Na mindegy. A sztorit csak azért hoztam fel, mert tökéletesen illusztrálja, hogy mennyire nem ápolt szoros kapcsolatot még a saját fiával sem, nemhogy velem, vagy a gyerekekkel (meg nemolyan intim dolog, amit ide ne írhatnék le). Miközben szerette volna úgy beállítani, hogy mi vagyunk a rosszak, akik nem törődünk vele. Nagyon fáj nekem ez az egész, mert lehetett volna máshogy is, rajtam nem múlt volna. Szeretném, ha majd én idős leszek, hogy ne legyek ilyen, nem szeretnék keserű öregasszony lenni. A nagyim egész jó példa, nagyon nehéz élete volt, és mégis, most 80 évesen olyan bölcs vidámsággal szemléli az életet, panaszkodik, persze, de miért ne panaszkodhatna az egészségére, már 80 éves. Ehhez képest bicajozik, meg popzenét hallgat és minden modern dolog érdekli. Van mobilja, meg cd játszót szeretne venni
Connie
Csak megtaláljuk most már egymást
a képek alapján is
Még az lesz a furi, hogy kinek milyen hangja lesz. Pl amikor szinkronizált filmet nézek, akkor megszokom a színészt azzal a magyar hanggal, aztán az eredeti néha teljesen más.
Vezso
Vezso