Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Engem a gyerekem nem hagy internetezni, ha leülök a gép elé rögtön nyafog. Kép

Zsana

Nem sértődtem meg az alkesz miatt. Kép Én most is az vagyok. Kép Vagyis lennék, ha nem lenne szoptatás, de mostmár inkább a minőségre és nem a mennyiségre megyek. Kép

Hát anyós, meg idegesítő anyuka miatt részvétem mindenkinek. Kép Rám szerencsére nem nagyon akarnak erőszakolni semmit, de azért van néhány megjegyzés, de nem vészes. Engem meg úgyse érdekel. Kép

Angéla

Látom Valérnak is van teknősös body-ja. Kép

Vezso

Aranyosak vagytok a képen. Kép

ruz
ruzicsky

Connie

Most látom, hogy küldtél emilt a telcsiszámokkal, köszönöm, meg azt is, hogy felvállaltad ezt a feladatot Kép
Meg a Renniet is köszi, akkor jó, mert láttam, hogy sokan használják abban a topikban, és aggódtam. Kép

Fanka
Aranyos a kicsi lány, és szép szeme van! Kép

Megyek gyermeket nyugtatni, meg varrok tovább... Kezd alakulni...Kép
Vezso
vezso

Connie

Most látom, hogy küldtél emilt a telcsiszámokkal, köszönöm, meg azt is, hogy felvállaltad ezt a feladatot Kép
Meg a Renniet is köszi, akkor jó, mert láttam, hogy sokan használják abban a topikban, és aggódtam. Kép

Fanka
Aranyos a kicsi lány, és szép szeme van! Kép

Megyek gyermeket nyugtatni, meg varrok tovább... Kezd alakulni...Kép
Vezso
vezso

Az előbb kiléptem az erkélyre és azt hittem elájulok! Kb 40 fok van már, mi lesz délután?? Asszem ma is csak 6 után lesz séta.

KépKép
fanka

Az előbb kiléptem az erkélyre és azt hittem elájulok! Kb 40 fok van már, mi lesz délután?? Asszem ma is csak 6 után lesz séta.

KépKép
fanka

Ildi
Tényleg nem tűnik betegnek a manóka, olyan helyesen, érdeklődően figyelget a képen Kép
Biztos nincs komoly baja, nyugodj meg! Akkor nem vigyorogna így Kép

KépKép
fanka

Ildi
Tényleg nem tűnik betegnek a manóka, olyan helyesen, érdeklődően figyelget a képen Kép
Biztos nincs komoly baja, nyugodj meg! Akkor nem vigyorogna így Kép

KépKép
fanka

Sziasztok!

bocsi, h igy egyszer vagyok, aztán hirtelen eltűnök, de abszolult kiszámíthatatlan a dolog.

Ráadásul tegnap párom volt egész nap a gépnél mert a munkahelyén áramszünet volt, így itthon dolgozott Kép de olvasni nem tudtam Kép meg írni se.

uh. most megint visszolvasok, meg majd írni is próbálok. Kép

Zsuzsi
zsisske

Sziasztok!

bocsi, h igy egyszer vagyok, aztán hirtelen eltűnök, de abszolult kiszámíthatatlan a dolog.

Ráadásul tegnap párom volt egész nap a gépnél mert a munkahelyén áramszünet volt, így itthon dolgozott Kép de olvasni nem tudtam Kép meg írni se.

uh. most megint visszolvasok, meg majd írni is próbálok. Kép

Zsuzsi
zsisske

Képzeljétek, felraktam a Rozit a konyhaasztalra, ahol most varrok. Szól a rádió, zakatol a varrógép, és erre elaludt! Ha csendben vagyunk, nem alszik el ilyen könnyen, ki érti ezt? És ma kitaláltam egy új ötletet a fogíny-viszketés enyhítésére: trikóanyagdarabot bevizeztem hideg vízzel és azt nyomkodta a szájába, nagyon tetszett neki Kép
Vezso
vezso

Képzeljétek, felraktam a Rozit a konyhaasztalra, ahol most varrok. Szól a rádió, zakatol a varrógép, és erre elaludt! Ha csendben vagyunk, nem alszik el ilyen könnyen, ki érti ezt? És ma kitaláltam egy új ötletet a fogíny-viszketés enyhítésére: trikóanyagdarabot bevizeztem hideg vízzel és azt nyomkodta a szájába, nagyon tetszett neki Kép
Vezso
vezso

Pici fiam ma egész nap kézben szeretne lenni, ráadásul reklamál, ha leülök. Megfigyeltem már, melegben mindig ez van.
Asszem lelövöm a gépet, fölöslegesen ne fogyassza az áramot, meg egyébként is meg szokta adni magát a melegtől.
zsana75

Pici fiam ma egész nap kézben szeretne lenni, ráadásul reklamál, ha leülök. Megfigyeltem már, melegben mindig ez van.
Asszem lelövöm a gépet, fölöslegesen ne fogyassza az áramot, meg egyébként is meg szokta adni magát a melegtől.
zsana75

Delfinke
Sztem sem néz ki betegnek, hanem inkább egy boldog babácskának. A betegség meglátszana rajta. De azért tényleg ki kéne deríteni, mi lehet. Csak azért is, hogy ne kelljen izgulnod.

Zsisske
Jössz szombaton?

Fanka
Hát, mi nem megyünk sétálni, egyrészt lusta is vagyok, a kölcsönkapott babakocsit utálom, sose arra megy, mint kéne, kész szenvedés. Meg melegem is van. Inkább hűsölünk idebenn.
Ti nem szeretnétek jönni a talira?
Vezso
vezso

Delfinke
Sztem sem néz ki betegnek, hanem inkább egy boldog babácskának. A betegség meglátszana rajta. De azért tényleg ki kéne deríteni, mi lehet. Csak azért is, hogy ne kelljen izgulnod.

Zsisske
Jössz szombaton?

Fanka
Hát, mi nem megyünk sétálni, egyrészt lusta is vagyok, a kölcsönkapott babakocsit utálom, sose arra megy, mint kéne, kész szenvedés. Meg melegem is van. Inkább hűsölünk idebenn.
Ti nem szeretnétek jönni a talira?
Vezso
vezso

Vezso
Köszi a kérdést, nagyon jól esik. Eddig azért nem jelentkeztem, mert nem szerettem volna betolakodni a már kialakult társaságba Kép De ha már így kérded, megpróbálom rábeszélni ma a férjem, mert én nagyon szívesen mennék!! Olyan jó lenne kimozdulni, és végre megismert titeket is!
Elképzelem Rozit a zakatoló varrógép mellett szunyálni Kép Vicces lehet!

KépKép
fanka

Vezso
Köszi a kérdést, nagyon jól esik. Eddig azért nem jelentkeztem, mert nem szerettem volna betolakodni a már kialakult társaságba Kép De ha már így kérded, megpróbálom rábeszélni ma a férjem, mert én nagyon szívesen mennék!! Olyan jó lenne kimozdulni, és végre megismert titeket is!
Elképzelem Rozit a zakatoló varrógép mellett szunyálni Kép Vicces lehet!

KépKép
fanka

Fanka
Jaj, de jó! Én is csak május óta írok, korábban kezdtem a topikot olvasni ugyan. És mi sem ismerünk senkit sem személyesen, és az én férjem is eleinte ódzkodott a talitól, mondván, hogy mit keres ő ott. De nem tudom elképzelni, hogy ne találnák fel magukat a hapsikaink. Meg mi. De sosem voltam ilyenen még! Viszünk kaját,innivaló. A nagyobb lányaink is jönnek. Van nekik játszótér. Majd a férjeket is biztatjuk, hogy hintázzanak, meg homokozzanak kicsit Kép, ha unatkoznak. De sztem olyan nem lesz. Szóval gyertek!!! Kép Kép Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!
Még nem volt időm a végére érni az olvasnivalónak, a babák gyönyörűek, Vezso, milyen gömbölyű anyuka? Ne akarj ám minket megtévszteni!Kép

Vezso,
és a párod mikor vmi nyomtatványon azt kérdezték, h. "anyja leánykori neve", akkor hamis adatot adott meg tudtán kívül? (Lehet, h. később írtad, de majd csak este tudom folytatni az olvasást...

Tök jó csapat vagytok, mediterrán jókedvet kívánok mindenkinek ebben a kánikulában!

Puszi:
Adri
Vendég

Persze, persze, gyertek minél többen, nehogy már tolakodásnak gondoljátok!Kép

Az én fiam, aki tegnap felébredt arra, hogy a szomszédban leesett valami, édesdeden alszik, miközben a bejárónő porszívóz. Azért is nem vagyok, mert eddig a nagyágyon tornáztunk meg játszottunk, a nappali össze van pakolva. Átfrodult hátról hasra, aztán meg tök dühös lett, mert visszafele nem ment. Anya ágyát persze jól lehányta, meg összenyálazta, meg összetejcsizte szopi közben. De én már remekül alszom a pisi-kaki közepette is.Kép

Ildi,
Tényleg nem néz ki Marcika betegnek. Újabban Ákos is többet bukik, néha meg hány, folyton kitornássza magából a kaját.
Szombaton mi is dél körülre fogunk kiérni, férjem hazajön 11 körül az íjászkodásból, mi addigra összekészülünk manóval, és rögtön indulunk is.

Fanka,
Küldesz majd nekem egy telcsiszámot, ha jösztök, hogy majd megtaláljuk egymást? Én gyűjtöm őket.

Zsisske,
Tejkővel van valami fejlemény? Szopis tanácsadót nem kérdeztél?

KépKép
connie

Teszek fél én is képet magunkról:
Kép
Kép

KépKép
connie

Vezso
Oké, meggyőztél, ott a helyünk Kép Ha PAnni nem lesz rosszabbul az oltástól (most kezd feljebb kúszni a hőmérséklete, nyűgösködik Kép) akkor megyünk. Én sem voltam még ilyenen, de nagyon hiányzik a "hasonszőrűek" társasága, az én környezetemben ugyanis nincs egy gyerekes anyuka sem. Ezért is életmentő néha ez a babanet, olyan jó itt a társaság Kép

KépKép
fanka

Fanka

Nem is vagyok szőrös...KépKép
Nagyon örülök, hogy elszántad Magad, és csak nem lesz már a picinek semmi baja. Ezek az oltásos hőmérséklet-emelkedések hamar elmúlnak Kép
Sztem is lehet életmentő a babanet, meg ez egy jó kis topik, sokan írogatnak Kép

Adri
Fejtől lefelé, ami a képen szándékosan nem látszik vagyok gombócarturné, komolyan, sajna...De szépen fogyogatok, apránként. A férjemnek így is tetszem,sőt, de sztem neki rossz az ízlése Kép
A névvel kapcsolatban, több keresztnév is volt, és ő az utolsót használta. Szóval tul képp nem adott meg a férjem hamis adatot, de azért érdekes, hogy egész kb 24 éves koráig mindenhol egy keresztnév van és nem az amiről tudtunk. Na mindegy. A sztorit csak azért hoztam fel, mert tökéletesen illusztrálja, hogy mennyire nem ápolt szoros kapcsolatot még a saját fiával sem, nemhogy velem, vagy a gyerekekkel (meg nemolyan intim dolog, amit ide ne írhatnék le). Miközben szerette volna úgy beállítani, hogy mi vagyunk a rosszak, akik nem törődünk vele. Nagyon fáj nekem ez az egész, mert lehetett volna máshogy is, rajtam nem múlt volna. Szeretném, ha majd én idős leszek, hogy ne legyek ilyen, nem szeretnék keserű öregasszony lenni. A nagyim egész jó példa, nagyon nehéz élete volt, és mégis, most 80 évesen olyan bölcs vidámsággal szemléli az életet, panaszkodik, persze, de miért ne panaszkodhatna az egészségére, már 80 éves. Ehhez képest bicajozik, meg popzenét hallgat és minden modern dolog érdekli. Van mobilja, meg cd játszót szeretne venni Kép

Connie
Csak megtaláljuk most már egymást Kép a képek alapján is KépMég az lesz a furi, hogy kinek milyen hangja lesz. Pl amikor szinkronizált filmet nézek, akkor megszokom a színészt azzal a magyar hanggal, aztán az eredeti néha teljesen más.

Vezso
Vezso
vezso

Connie
Még nem 100 %, hogy megyünk, de a számom: 0670 512 87 34.
Ákos nagyon helyes mindkét képen -persze a szülei is Kép

KépKép
fanka

Ruzicsky,
Igen, én is láttam, hogy többeknek van teknősös body-juk. Kép

Akit érdekel:
A Media Markt-nál július 31-ig 100 db 10x13-as kép csak 2,490 Ft-ba kerül.

Angéla
angéla

Kicsit eltűntem, mert felhívott a védőnő, hogy s.o.s. menjek el hozzá ma 11-re. Jól megijesztett, mert nem tudtam mi ilyen sűrgős. Aztán kiderült, hogy elmegy szabadságra ő is meg a gyerekorvos is és oda akarta adni a recepteket, amit ki kell váltani a babának.

Fanka, Vezso,
én még nem hordom túl a babát, mert a számított idő szerint 38 hetes vagyok, az ultrahang szerint 10 nappal több. Egyébként úgy tartották vissza, mert a 30. héten mindenáron meg akart születni, most meggondolta magát, mégis jobban tetszik neki benn! Kép A kórházba meg csak a mankóm miatt nem fektetett be a dokim, mert az egyedül fürdés nem megy, és ott nem biztos, hogy valaki segítene. A baba nem tudom pontosan mekkora, mert mikor utoljára néztek ultrahangon akkor még csak 1750 gramm volt! Azóta eltelt már 1 hónap.
Kár, hogy nekem még nem született meg a kisfiam, mert akkor én is szívesen elmennék és megismertkednék veletek személyesen!
berkiadri

Berkiadri!

Attól még jöhetsz! Kép Kép Kép
Biztos már írtad, de most nics időm visszaolvasni; bocsánat: miért kell mankóznod?

Ildi

delfinke

Delfinke,
betegség miatt lebénult a jobb lábam és még nem jött teljesen rendbe ezért csak mankóval tudok járni. Köszi, elmennék, csak a férjem bevállalta már a szombati munkát és déltől éjfélig dolgozik. Nélküle meg sajnos nem tudok menni! Meg aztán lehet, hogy szombatig meglesz a baba.
berkiadri

Berkiadri!
Bocs, nem tudtam.
Sajnálom hogy nem tudsz jönni, majd gondolunk rád! Kép Kép Kép
De addig remélem már jobb dolgod lesz, és inkább babázol már! Kép

Ildi

delfinke

Én is gondolni fogok rátok! Jó lenne ha már babáznék szombaton! Azért majd utána írjátok meg,hogy milyen volt, mert kiváncsi vagyok rá!Kép Ha meg lesz valami összejövetel legközelebb mi is elmegyünk! Valami nagyon készülődik, mert egyre sűrűbben görcsöl a hasam, de összevissza.

Nektek is csak akkor jelenik meg az új hozzászólás, ha kiléptek a topikból és utána vissza, mert ha én így hagyom a gépet és később ránézek még mindig az az utolsó, mint amikor utoljára néztem. Ha kilépek és vissza, akkor meg megjelenik egy csomó új hozzászólás amit nem láttam még! Ha tudtok segítsetek, mert én sem vagyok egy számítógépzseni!
És ha valaki tud nekem mondani egy olyan programot amivel le tudom kicsinyíteni a fotóimat, akkor azt is írja meg!
Köszi!
berkiadri

Berkiadri,
Reméljük (legalábbis Zsana meg én biztosanKép), hogy lesz még tali, esetleg rendszeresen szerveznénk, és akkor majd el tudtok jönni ti is. Kár, hogy most nem megy.
A profilodban láttam, hogy babaruhakészítő vagy. Akkor te készítetted az rucikat a fiadnak?

Új hózzászólás nekünk is csak így jelenik meg, ill. ha a frissítés gombra kattintasz, akkor is kilép.

KépKép
connie

Berkiadri,
Reméljük (legalábbis Zsana meg én biztosanKép), hogy lesz még tali, esetleg rendszeresen szerveznénk, és akkor majd el tudtok jönni ti is. Kár, hogy most nem megy.
A profilodban láttam, hogy babaruhakészítő vagy. Akkor te készítetted az rucikat a fiadnak?

Új hozzászólás nekünk is csak így jelenik meg, ill. ha a frissítés gombra kattintasz, akkor is kilép.

KépKép
connie

Berkiadri,

Új hozzászólás nekünk is csak így jelenik meg, ill. ha a frissítés gombra kattintasz, akkor is kilép.

KépKép
connie

Ó, bocsi, ez véletlenül 3x ment el.

Engesztelésül egy kép a mai pocosozásról:
Kép

KépKép
connie

Connie,
én örülnék neki, ha rendszeresen lennének összejövetelek, mert akkor biztosan elmennénk. A férjem egyébként most is lemondaná a szombati munkát, ha kérném rá, mert tudja, nehezen viselem, hogy nem mehetek nélküle sehova, hozzánk sem jön senki és ez megy már két éve. Úgyhogy bárhova elvisz ha mondom neki!
Igen babaruhákat készítünk eladásra, de természetesen a kisfiamnak is varrtunk egyedi darabokat is! Ruhája az van! Kép
Ha érdekel valakit, akkor meg tudom adni az internetes oldalunkat, ahol meg lehet nézni a ruhákat. Igaz még nincs teljesen kész, mert az őszi plüss dolgokat még nem töltöttem fel rá.
Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok ennyire béna, hogy nem tudom megnézni másképp az üzeneteket!
berkiadri

Tegnap meg így aludt kismanó a nagyágyon:
Kép

KépKép
connie

Connie, Berkiadri
Én is remélem!!! Kép Kép
Csak előbb túléljem a meleget, már 2x fürödtünk, de izzadok, mint egy ló...
Ugyanilyen mikiegerünk van, Connie a pelluson most, és pucérak is vagyunk és pocink is van, meg hurkácskáink...csak mi most alszunk...de meddig? Kép
Vezso
vezso

Adri
Engem érdekel a honlapotok címe!

PAnnikám már két órája alszik, mint a tök. Én is próbáltam, de nem tudok a melegtől. Éjjel sem tudtam.. Ti olvastátok a Da Vinci kódot? Én most olvasom, szerintem nagyon izgalmas.

KépKép
fanka

Vezso,
Most már mi is alszunk.Kép)

Jól kitolt velem a kicsi fiam. Pont akkorra aludt be a legjobban, mikor a háló porszívózására került volna a sor, úgyhogy mondtam a bejárónőnek, hogy hagyja, majd én megcsinálom, ha manó felébredt. Persze ahogy kihúzta a lábát a csaj, Ákosnak rögtön kipattant a szeme.KépÚgyhogy porszívózhatok majd itt a negymelegben.Kép

KépKép
connie

Fanka,
elmentettem a profilomban!
berkiadri

Szóval nem a négy melegben, hanem a nagy melegben.

Berkiadri,
Engem is érdekelne az a honlapcím.

Fanka,
Nem olvastam, de meg kellene szerezni, én is azt hallottam, hogy izgi, a férjem meg imádja az összeesküvés-elméleteket.Kép

A panelanyukákatKép kérdezném, bár tul.képpen mindenkit, akinek nincs kertje: ti szoktátok vinni mindennap sétálni a babót? Én nem tudom rávenni magam, hogy ilyen kánikulában levigyem, tegnap nem voltunk sehol, ma este 8 fele lehet, hogy megyünk egy kört a lakótelepen, az fél óra, de hosszabb túrákra nem is merem vinni, és én sem vágyom.

KépKép
connie

Connie
Mi ugyan nem panelban, hanem szocreál lapostetősben lakunk (a legtetején Kép), de 30 fok van a lakásban. Sétálni mi sem mentünk tegnap, asszem ma sem fogunk. Van egy erkélyünk szerencsére, ahová nem süt a nap, így oda telepszünk ki délután. Én is szenvedek a melegtől, meg már kezdek egy kicsit a lakásban üléstől is... Remélem szombatra kicsit lehűl Kép

KépKép
fanka

Fanka,
Mi is az erkélyre fogunk kitelepedni csak, azt hiszem. Majd apjával kimennek, amíg én varrok este.

Kérdezted az autogén tréninget: relaxációs módszer, az a jó benne, hogy két perc alatt meg lehet csinálni, nem kell órákat meditálni. Úgy tanultam meg, hogy először azt gyakoroltam, hogy "nehéznek érzem a karjaimat", nehéznek érzem a lábaimat" stb. és koncentráltam, hogy érezzem (ez az ellazulás egyik jele), utána már csak azt kellett mondogatni, hoyg "nehéznek érzem a testem", majd a végén már csak annyi maradt, hogy "nehézérzés". Ugyanez van a melegérzéssel, a légzés lelassításával és egyenletessé tételével. Én 5 hét alatt tanultam meg, de csak heti egyszer voltam órán, aztán otthon kellett gyakorolni. Most már 1-2 perc, hogy ellazuljak, és "bebeszéljem magamnak", hogy nyugodt vagyok, vagy kipihent vagyok stb. Nekem azért volt ez akkor nagyon jó, mert a mhelyi stressz és túlterheltség volt a legfőbb oka a depimnek. Ma már csak akkor használom, ha fáradt vagyok, pl. az első pár hétben a baba mellett.

KépKép
connie

Fanka, Connie
Olvastam a könyvet szopi közben, két hónapja kb. Nagyon érdekes, nem lehet letenni,többet nem mondok, ha olvassátok v akarjátok olvasni.

Nekem van kertem, de ha nem lenne se vinném, olyan dög meleg van, a hűs szoba tesz jót nekik. Még a teraszunkon is fullasztó az idő, pedig most már árnyékban van. A kismanó rosszul is lenne.Este már ok sztem.

Berkiadri
Én megnéztem a honlapot Kép Ügyes vagy! Te tervezed a rucikat?

Vezso
vezso

Connie
Köszi, hogy leírtad az autogén tréninget, tanfolyamra nem tudok most járni, de kipróbálom majd magamtól este, hátha működik. Jól jönne most ha pl ezeket el tudnám magammal hitetni: nincs melegem, nem vagyok álmos, a kutyát leviszi valaki helyettem, nincs is kosz a lakásban... Kép Ne érts félre, nem akarok tréfálkozni, tényleg hiszek az ilyen módszerekben Kép Szülésnél is kifejezetten jól jött a légzéstechnika, teljesen "át tudtam lényegülni" (ettől függetlenül elég hosszadalmas és fárasztó volt az egész...)
Hát igen, kint még mindig sokkal melegebb van árnyékban is, mint a 30 fokos lakásban Kép

KépKép
fanka

Úúú, most megint egy csomó mindenről lemaradtam! Most tudtam volna jönni, erre megint nem működött a netünk. Hát enyhén ingerülten felhívtam a szolgáltatót, aztán osztottam egy kis észt, érdekes mindjárt meggyógyult a netünk.

Lizi köszöni a bókokatKép

A babukák nagyon aranyosakKép

Vezso!
Rozinak a szemrésze totál a tied.

Õ is napközben elég érdekesen eszik, van hogy szűk 5 perc alatt letudja. Igaz éjszakára beiktatott egy kajcsit, nyilván az áll fenn, amit Pzita írt.

Anyós nálunk nem beleszólós, Anyukám sem, hál Istennek.

Nálunk is dög meleg van.

Na, most megint nem tudom mit akartam még írni. Az a baj, hogy éppen elolvastam a dolgokat és már mennem is kell. Viszem mindjárt a kisasszonyt sétába. Keresni kell vmi árnyékos helyet.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Mukika
Nálunk árnyékban is 40 fok van, ti merre sétáltok ilyen hőségben Kép
Nálunk is van, hogy néha nem megy a net (chello), de ami rosszabb, hogy pár hete a telefonunk is upc, ami szintén szarakodik. Nagyon rossz a vonal, meg néha nincs is Kép

KépKép
fanka

Vezso,
örülök, hogy tetszik az oldal, mert ez életem első próbálkozása! Még nem sokan látták és véleményt sem mondott senki, még csak 1 hónapja működik.
A ruhákat én szoktam kitalálni, elképzelek valmi újat és akkor gyorsan megcsinálom a mintadarabot mire a férjem hazaér, hogy meg tudjam kérdezni róla véleményét. A nagyobb mennyiségeket már nem én szoktam varrni, hanem a férjem! Én csak besegítek, mert fárasztó egy lábbal felváltva nyomni a varrógép két pedálját.
berkiadri

Berkiadri,
Jópofák a ruhák, és szép a kivitelezés is.

Mukika,
Nekünk mikrohullámon jön a net, és amíg a régi kisebb antennánk volt, mindig "elmosta" az eső meg a hó, és nagyobb szelek is "elfújták". Tök idegesítő volt.

Manókám felébredt, aztán olyan jól sikerült szopival visszaaltatni, hogy én is most keltem.Kép
Már megint bonthatom vissza az ujját a pulcsijának, vsz. rosszul fordították németből a leírást, de sehogyse egyezik a szaporítandó szemek száma meg a végső szemszám meg a centi. Már másodjára bontom vissza.Kép Már kész lehetne az egész pulcsi.Kép

KépKép
connie

Fanka,
Itt van róla egy hosszabb leírás:
http://mse.oldalak.com/modszerek.html. Nem igazán ajánlják, hogy valaki egyedül próbálkozzon vele, ezt több helyen is olvastam.

Viszont egész jó és gyors relax módszer az is, ha lefekszel, és lábfejtől felfelé haladva megfeszíted, majd ellazítod az izmokat. Lábfej-boka-lábszár-comb-fenék-has-mellkas-hát-kézfej-csukló-karok-vállak-nyak-a rcizmok (erőteljes grimasz)homlok-hajas fejbőr. Lehet aztán vele variálni, hogy ugyanilyen sorrendben elképzeled, hogy könnyűnek érzed őket, vagy nehéznek, amelyik jobban bejön, ill. melegnek. De főleg az első a lényeg, a feszítés-lazítás, mert feszítés után, mivel tudod melyikre kell koncentrálni, jobban el tudod lazítani az adott izmot. És ha már jó "lazának" érzed magad, akkor lehet ismételgetni magadnak 5-6x, hogy "nyugodt és kipihent vagyok", vagy elképzelni, hogy egy számodra kedves helyen vagy. vagy hogy valaki leviszi helyetted a kutyát vagy kitakarít, bár ez nem szokott bejönni.Kép Kép Ha belejössz ez is viszonylag hamar elvégezhető, 5-10 perc elég rá.

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?