Faros babák forditása:
Már nagyon sok módszerről hallottam/olvastam. Gondoltam összeszedem őket csokorba nektek, hátha valaki hasznát látja.
1. Fénnyel vagy csörgő golyócskákkal a zsebben, vagy hideg/meleg pakolással. A ráció ebben hogy a baba állitolag a fény és hang felé mozog, illetve el a hidegtől a meleg felé. Tehát a szeméremcsonthoz a meleget, a csörgő golyócskákat és a fényt, a mell alá a hideget. Külön-külön vagy együtt is lehet próbálkozni.
2. Négykézláb pozició. Naponta többször 10-20 percre ereszkedj négykézlábra, sőt, a fenekedet dugd az égbe, és a karjaidra hajtsd le a fejed.
3. Négykézláb gerinctorna (hát- és medencefájdalomra is nagyon jó!). Négykézlábra ereszkedsz, egyenes háttal, nem engeded, hogy a gerinced lefelé görbüljön. Majd púpositsd fel a hátad, farizom megfeszit, hasizomból húzod fel a pocakodat, fejedet leszeged. Lassan fel, és lassan le. Kezdd 10-20-al, majd küzdd fel magad 50-ig. Lehet naponta többször, ahogy tetszik.
4. Háton fekvő pozicióban próbáld a feneked a fejed felé magasitani, akár egy összehajtogatott pokrócot a feneked alá rakva, akár egy ágynak támasztott vasalódeszkára fekve (vigyázat, nehogy ne birja a súlyt... nem tudom mennyit bir egy ilyen deszka).
5. Egy jó erős lepedőt veszel, csomót kötsz a végére, átdobod egy ajtó tetején, rácsukod az ajtót, hogy a lepedő lógjon. Belekapaszkodsz a lepedő két végébe és lógsz rajta mint a béka.
Hülyén néz ki, de állitólag beválik.
6. Fitness labdán pattogj, dőlj előre hogy a hasad lelógjon a lábad közé.
7. Kérdezd meg az orvosodat, hajlandó-e kézzel kivülről megforditani a babát. Van, aki nem vállalja. Ha igen, méhlazitó gyógyszert kapsz, a babát nézik UH-n és CTG-n mig a doki megpróbálja megforditani.
8. Homeopátiát kedvelőknek: a Pulsatilla állitólag olyan méhtevékenységet eredményez, ami fordulásra ösztönzi a babákat.