Új privát üzeneted érkezett!

Vica!

Szupi ötlet a lelépés!! Egy kis környezetváltozás jót tenne! Kép

Betti
betti73

Azt hittem, hogy nem ment el az előző!! Bocsi!

Betti
betti73

Vica,
Ezt jókedvre derítőnek szánom:
Kép

Remélem, segít vmennyire! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!

Nagyon aranyos vagy! Köszönöm!?Kép
Olyan jó, hogy Rátok találtam, mi lenne most velem?
Lassan jön haza a férjecském is. Még nem is tudja.
Bár szerintem annak örülni fog, hogy túltettem magam rajta, mert utál szomorúnak látni. Mondjuk melyikünk párja nem?

Jók legyetek és mindent köszönök!

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok, lelépek én is. Megyek megbuggyanni a melegben! Kép Kisül a zsírom, mire hazaérek! Kép

Betti
betti73

Sziasztok!Rámférne egy kis kikapcsolodás,legalább
1 hétre,de sajna nem mostanába leszKép
Annyira legyengit ez a meleg hogy kész vagyok teljessen!Alig birok fennt lenni.Ma reggel addig nem ébredtem fel,mig nem ittam egy kávét,ez fura,mert mindig a cickateával kezdem a napot(de ma eltolodott délutánra).Ti ,hogyy birjátok ezt a meleget?Puszika!!!Sziasztok!
Vendég

Editke!
Sztem próbálj vitaminokat szedni vagy Béres cseppet, mert attól is lehetsz ám kimerült!
Bár a legideálisabb a friss gyümölcsök és zöldségek. Próbáld ki! Már pár nap után hat!
(Ez itt a reklám helyeKép)
Na megyek takarítani+zárni.

Jók legyetek! Hűvösebb időt holnapra.Kép

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

De hát ennél több gyümit már nem birok enni.Ma is nectarin vettem 1 kg,meg dinnyét.Nem volt étvágyam délbe és egy jo nagy szelet dinnyét ettemKép
Vacsira meg rántott patiszont csináltam.Puszika!

U.i:Bocsi hogy ezzel fárasztom a topicot,de gondoltam leirom!pusz..
Vendég

Editke! Most neked szurkolok ezerrel. No meg Betti! Te is jól haladsz felfelé a táblicskun! Neked is drukkolok. MEg mindenkinek, csak az aktuálisnak mindig egy kicsit jobban.

Vica. Mire hazaért az Urad, már semmi dolga nem lesz, mert mi már felvidítottunk. Pontosabban lesz dolga, de nem a felvidítás, hanem csak a szeretgetés meg a puszilgatás meg ilyenek.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a lányom dícséretét. El szerettem volna vinni Vikit a Zsuzskával való talira, de még aludt mikor elmentem, és nem akartam felkelteni mivel előző nap voltunk Bp.-en és nem sokat aludt akkor az autóban. Zsuzska nagyon szomorú volt hogy nem láthatta.

Most lemegyünk locsolni, majd jövök még folyt. köv.

moni

<font color="0077aa">Sziasztok csajok!

Beuka,
akkor valamit félreértettem az ágyatokkal kapcsolatban. Bocsika. Köszönöm a drukkot meg a jókívánságot! A cickafark teáról annyit, hogy nyugodtan ihatod mézzel vagy cukorral, én a "gombafélelmem" miatt nem eszem szénhidrátot, na meg persze a kalória miatt. Kép

Vica,
őszinte elismerésem, hogy ilyen hamar túl tudod tenni magad a "dolgon". Csak a hozzászólásaid idejét néztem és tudom, hogy nekem nem volt ilyen gyors. Nálam naponta többször kiütéssel a depi győzött. Hagyd a francba a teszteket, a számolgatást, a hő méricskézését stb! Menj szabira egy kicsit a gondolataidtól. Így tényleg meg lehet kattanni. Mellesleg a pasik tényleg utálják szomorúnak látni a bnőjüket, mert azonnal magukra veszik, hogy miattuk van. Biztos vagyok benne, hogy őszig sikerül Neked, csak ne legyél görcsös. Kép Dokinál voltál már ezügyben? Voltál már kivizsgáláson?

Kata,
igen, én is szoktam így lenni, hogy egy hozzászólásban előre a fejek színét nézem és a szájuk görbületeit. Köszi Kangát és Zsebibabát, meg azt is, hogy visszatettél a táblába. Nem gondolkodtál még azon, hogy Te is focizz? Vagy csak nézni szereted? Sportolsz valamit? (A gombfoci NEM válasz!!! Kép)

Editke,
igen, a terhes nők hője végig, hónapokig fenn marad, vagy legalábbis addig, amíg a szervezet hozzá nem szokik az új állapotához és amíg a hormonális változások erőteljesen tartanak. Egyfolytában olyan érzés, mintha lázas lennél, ami gondolhatod milyen áldás most, hogy odakinn is 36 fok van... Egy gázrezsónak érzem magam.

pusza Mindenkinek!
Lola</font>
lolita

Na feljöttünk, mert nagyon ettek minket a szúnyogok! Kép

Vica!
Azért jó, hogy ilyen hamar túl tudtad tenni rajta magad! Próbálj lazítani, próbálj időt adni magatoknak, és ha addig nem jön össze, akkor keress fel egy hasonlóan lelkiismeretes orvost mint az enyém, és induljatok el a vizsgálatokkal! Mert hidd el nagyon kicsi azon nőknek a száma, akiknek tényleg nem lehet gyereke!!! Akinél tegnap voltam barátnőm, ők az elsőre, aki annyi idős mint a Martin (akkor ismertem meg, szülésre felkészítő tanf.-on), 3 évet vártak. mindenféle vizsgálatot megcsináltak náluk az ég világon, és semmit, de semmit nem talált az orvosuk. Mondta nekik, hogy az az akadály, hogy görcsösen akarják. Ekkor megfogadták, hogy leállnak a témáról, és egyhamar összejött nekik. A 2 gyógyszer mellett jött, a 3.-kal most úgy voltak, mint ahogy én is, hogy ha lesz lesz, ha nem nem. És azt hiszem 2-3 hónap alatt összejött. Õ is azt tanácsolta nektek, mert meséltem a fórumról, hogy nem szabad görcsösen akarni, mert ők beleestek ebbe a csapdába!! Szóval lazíts!!! KépKépKép Ja, és én is gombleinezek!

Keditke!
Tesztelj már légyszi, mert kihal a topic a kiváncsíságtól! KépKépKépKép

Ma elég érdekes napom volt! Kép
Legjobb barátnőmmel(Heni) megdumcsiztuk, hogy kimegyünk Au.-ba vásárolni. Õ hozta a lányait. A határnál visszafordítottak minket, mert lejárt a kicsi keresztlányom útlevele... Kép Na jó, vissza anyukájához letenni Rebekát, aki nagyon szomorú volt, mert azt mondtuk neki mikor indultunk, hogy megyünk kirándulni, és amikor visszafordultunk, hogy visszük a mamaához, akkor meg azt, hogy vége. Erre ő, 3 évesek bölcsességével: De nem is kirándultunk! Olyan édes volt, majdnem megzabáltuk! Na jó. Kiértünk végre. Erre a Takkoban holnaptól a hétvégén 25%-os akció...Kép Ugye először holnap mentünk vissza, csak engem az orvosom holnapra hívott vissza UH-ra. Na mi legyen. Körülnéztünk, én elég sok jó cuccot találtam egyébként is leárazva, amiből ugye még plusz a 25% is lejön, hogy gyors hívtam a férjem, hogy holnap kihoz-e, mert akkor eltetettem. Belement. Közben hívott a másik barátnőm strandra. Mondom neki meglátom, mert még kinn voltam Au.-ban. Heniéket hívtam, nagylánya(Laura) belelkesedett, de neki nem volt kedve. Ok, akkor emgyünk 2-en. 1/2 4 körül értünk haza, és 4-kor a Laurával a strandon voltunk. És ő vett jegyet, kért 2 diákot, és nem is kérték a diákig. KépKépKépKép Mondjuk lehet azért, mert 4 után egyébként is olcsóbb, de azért jól esett. KépKépKép Sőt, amikor úsztunk az egyik kisfiú ugrált a vízbe, és amikor arra közeledtünk mondta neki az apukája, várd meg míg a lányok elúsznak... KépKépKépKép Ha tudta volna az apuka, hogy nekem majdnem 2-szer anyni idős fiam van... KépKépKép Szóval hízott ma a májam rendesenn magam miatt... ÁÁÁÁÁÁÁÁ nem is vagyok beképzelt... KépKépKépKépKép

remélem nem úntattam senkit a hosszúra nyúlt történetemmel.
Na jó éjt!

moni

Történetemben egy mondat elég furára sikerült"Ugye először holnap mentünk vissza, csak engem az orvosom holnapra hívott vissza UH-ra."
helyesen: Ugye először csüt.-ön mentünk volna Au.-ba, csak engem az orvosom csüt.-re hívott vissza UH-ra. Így átszerveztük.

moni

Helló csajok!!!

Vica sajnálom!!! Kép
De én is csak azt tudom mondani, hogy gondolj arra, hogy bennünket mennyire meg tudsz vígasztalni. Persze mindnyájan tudjuk, hogy abban a pillanatban (és az elkövetkezendő 1000-ben) a világ valóban összedőlni látszik.
De örömmel látom, hoyg délutánra egészen jó kedved lett! Tényleg mit ettél hogy így felvidított Kép 8néha nekem is jól jönne)
Szerintem próbáld összehozni az apihenés dolgot a pároddal. Bioztos jót tenne.
Engem ma a sógornőm hívott, hogy a szombaton leugranak a Balatonra, menjünk velük, de a párom sajna dolgozni fog Kép én lehet, hogy elmegyek velük, játszom egyet a gyerekekkel.

Lola ok, akkor mézzel iszom a cickafarkot! Egyébként tényleg k*** sz*r az íze! Te mivel szűröd le? Van ilyen pici szűrőd?
Tényleg még mindig iszod? Szedsz valami vitamint?
Nem csodálom hogy meleged van! Milyen rossz lehet most a 6-7-8-9 hónapos kismamáknak. vagy nem is. Én amúgy nagyon irigylem Õket!!!Kép
ja képzeldén sokáig fociztam Kép

Kamilla köszönöm a képet, megkaptam! Nagyon csini vagy! És nagyon irigylem az arcodat, hogy ilyen tiszta!

Keditke miért nem tudsz elmenni most pihenni?

Betti járöttem, hogy rólad sincs még képem! Kérhetek?

képzeljétek tegnap rátaláltam egy babás honlapra, ahol lehet dokinak írni. Írtam is neki szinte mindent leírtam, a vérvételt, is, meg hogy enyhe prgogihiány meg minden, feltettem egy két kérdést válaszolt is ma, annyit, hogy vérvizsgálati eredmény nélkül nehéz bármit is mondania, de a kérdéseim jogosak, tegyem fel az orvosomnak is.
Jót röhögtem rajta. Ezt akárki is írhatta volna!
Na mindegy, legközelebb konkrétabb kérdéseket teszek fel neki. Kép

Kép
Kép
beuka

Moni ez igen! Dagadhat is májad!!!
Irigyellek a határ közelsége miatt!!! Tényleg tök jó cuccokat lehet ott beszereni jó áron úgy hallom.
Akkor a barátnőd pádája legyen előttünk, hogy akár három év után is összejöhet, aztán meg gyógyszer mellett Kép
De az a 3 év olyan risztóan hangzik! Kép
Bár ha azt nézzük 1/3-ád már túl vagyok.

Egyébként biztos nem hülyeségg az, hogy nem szabad görcsösen akarni.

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Ugye eleve egy évig nem történik semmi. Utána meg jön a vizsgálatok sora. Igazából nem tudom menyni idő után mentek dokihoz, de a görcsösen akarásról kellett letenniük, és utána siker lett! Elmesélte nekem, hogy akkor amikor ez az időszak volt, akkor ha meglátott egy kismamát és sírógöcsöt kapott, meg hasonlók.

moni

Sziasztok!

Lola, úgy örülök, hogy ilyen jó híreket hoztál. Olyan gyönyörű látvány lehetett. Bár én a rossz hírről lemaradtam, de így is nagyon örülök. Olyan meghatóan írtál Kép.

Vica, de jó, hogy átléptél rajta. Nem is szabad sokáig rágódni ezen, a kövi hónaptól veszed el vele a lehetőséget.

Bea, én azóta is rosszul vagyok. Tegnap is begörcsölt a pocakom, és két perc mulva hányinger. Eddig azt gondoltam, hogy éhes vagyok és azért van hányingerem. Most meg előtte fél órával ettem. Csak nem leszek ennyi idő alatt éhes. Azért örülök, hogy ezt nem veszed át tőlem Kép.

Velem különben semmi nem törpént.

Ja, mégis. Megbeszéltünk a párommal, hogy szombaton kint alszunk a telken. Úgy várom már. Hazajövünk este, megfürdünk, aztán kimegyünk aludni, vasárnapra rendelünk pizzát ebédre, közben meg dolgozunk. Olyan jó lesz, mint egy nyaralás Kép.

Na megyek dolgozódni.

Legyetek jók.

Sziasztok

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt. Kicsit még kóma vagyok.

Beuka. Nehogy azt hidd, hogy nekem nincsenek pattanásaim. Az a kép retusálva van, mert fotós csinálta a cégnél.

Keditke! Mi az ábra? Hány fokos voltál ma?

Hajni, veled kapcsolatban egy kicsit le vagyok maradva. Akkor te most miért is vagy rosszul? Megnéztem a legutolsó táblicskut, de még nem vagy zebrás. Vagy majd most leszel? Nagyon remélem!

Na Vica? Hova mentek? Balcsi? Én imádom, még akkor is ha picit lepukkant mondjuk a Horvát tengerparthoz képest.

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt Lányok!

Totál kikészülök ettől a melegtől! Kép Nyomi vagyok!

Betti
betti73

Sziasztok!
csak bekukkantottam. Azt hittem lesz vlami jó hír most reggel... Kép

moni

Beuka!

Köldök fotót! Kép

Betti
betti73

Sziasztok Csajok!

Gyorsan a táblák (ha már tegnap elfelejtettem... Kép), aztán majd később próbálok írni is!

Kép

Kép

Pussz:
Kata
kata1977
Hatvan

Aztaaaaa, megvan az 1000. üzim! KépKép
kata1977
Hatvan

Szépjóreggelt!

Úgy örülök, hogy ilyen sokat írtatok nekem.Kép

Lola!
Hát igen, én is csodálkoztam, hogy ilyen hamar elszállt a bánatom, de ennek csak örülni tudok.
Kivizsgáláson még akkor voltam, amikor eldöntöttük, hogy babát szeretnénk. Bár az csak egy sima UH volt, a doki megnézte a "belsőmet" és mindent rendben talált. Akkor még 6-8(!) érett tüszőm is volt! Sztem az még a fogigátlótól volt.
Szóval írt fel vitaminokat meg minden sz*rt és otthagytam nála 8 ezret, a gyógyszertárban meg 5ezret. Kész ráfizetés! Ráadásul még gyerek sincsKép Na nem bánkódok. Majd lesz.Kép

Móni!
Nem szeretnék túlságosan belemerülni az orvosi részébe a kivizsgálásoknak, mert tisztában vagyok vele, hogy a görcsös akarás az oka. Azon pedig semmilyen gyógyszer vagy orvos nem tud segíteni. Csak én.
Egyébként tök jó volt a történeted! Nagyon tetszettKép Néha jól esik az embernek, mikor észreveszik, hogy nő és fiatalKép

Beu!
Mit tettem, amiért felvidultam? Sírtam mint egy hülye. Nem is sírtam, nyüszítettem meg mondtam a magamét. De aztán kezdtem a valóság talajára lépni és be kellett látnom, hogy nem sírhatok a köv PÉ-ig. Valami megoldást kell találni. És ezen kezdtem el gondolkodni, hogy mi legyen az. Aztán elmúlt. Ennyi a taktika.
Kép

Hajni!
Tök jó lesz a kintalvás! Tiszta romantika! Mi is voltunk kint mikor még csak aljzatbeton volt, és olyan jó volt felébredni éjjel és arra gondolni: "Ez a MI HÁZUNK" Kép Kép Kép

Kamilla!
Hát én vágyódom a Balcsira, de az uracskám nem. Igazán nem tudunk még dönteni, mert se időnk, se pénzünk. Azért valamit csak kitalálunk. Mást nem, felverjük az udvaron a sátrat és kiköltözünk egy hétvégéreKépKépKép

Egyébként tegnap felhívtam a nőgyogyimat és elpanaszoltam neki, hogy elegem van és valami mást szeretnék, mint a Closty. Erre mondta, hogy a szakma szabályai szerint a férjem kivizsgálása következik és ha az jó lesz, akkor nekem csinál átjárhatóságit. DE ÉN EZT NEM AKAROM!!!
Ettől jól betojtam és felhívtam egy homeopata és ideggyógyász dokimat (aki az allergiámat megszüntette) és kaptam tőle jövő csütörtökre időpontot. Hát remélem ő segít rajtunk.
A férjemmel megbeszéltük, hogy ő azért elmegy kiskatona-vizsgálatra, hogy legalább ezt a tényezőt kiküszöböljük (mert a kisördög azért ott bujkál, hogy hiába etetnek velem akármit, ha nála van gond.)

Na jó hosszú lettem, bocsi!

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kata!
Gratula! Üdvözöllek, kedves régi felhasználó!!!

Megtennéd, hogy majd javítod a ciklusomat 28-30-ra? Kösziiii!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Tegnap este jöttünk haza Siófokról. 5,5 napig voltunk, de csak hétfőtől volt jóidő.A víz szuper , nagyon jó helyeken voltunk. Vasárnap megjött, tehát ma vagyok az 5. napon.
Lola, nagyon örülök, hogy jól van a baba!!!
Képzeljétek, a baráti társaságban egyik pár már 15 hónapja szeretne babát és most 6 hetes a lány. Egy másik topikban is két olyan lány lett zebrás, akik már kb ilyen rég próbálkoznak.
Ennek nagyon örülök!!!Kép
Délután megyünk a hungaroringre boxutcában sétálgatni, várom már, meg szombat-vasárnap megyünk még.
Puszi mindenkinek!
nolina

Mi még nem tartunk ott, hogy arra kelljen gondolni, hogy valami gond van, de egyszer már belegondoltam, hogy mi van akkor, ha esetleg kiderül, hogy a párommal van baj. Az sokkal rosszabb mint ha velem lenne Az tuti, hogy nekem van PÉ-m max valami miatt nem találkoztak, azon meg a legrosszabb esetben lombikkal lehet segíteni. (Persze tudom még ezer ponton elbukhat a dolog, most egy kicsit sarkítok) Viszont, ha neki mondjuk nincsenek életképes spermái, akkor max egy másik férfitól lehet gyerekem, amit meg ugye nem akarok. Szóval csak azt akartam kihozni az egészből, hogy én nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy vele minden Okés, mert így lehet, hogy hónapokat veszítünk el feleslegesen. De olyan ciki azt mondani neki, hogy húzzon el dokihoz mikor még alig pár hónapja próbálkozunk. Különben is ez az egész "mintavétel" dolog olyan megalázó. Ezt ott helyben kell csinálni? Mondjuk a klotyóban, vagy van erre egy külön helyiség? Bocsi, hogy hülyéket kérdezek, de fogalmam sincs ezekről.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Én is jobban viselném,ha baj esetén én lennék a "hibás". A férfiak ezeket annyira a lelkükre tudják venni, nagyon érzékenyek. A párocskám is mindig azt kérdezi, hogy ugye akkor is szeretni fogom, ha esetleg miatta nem lehetne gyerekünk!

Betti
betti73

Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan folyik egy ilyen vizsgálat!
Ha valakinek a párja volt már, kérném, hogy részletesen(!) írja le!KépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kamilla!
Az én párom már 2x volt ilyen vizsgálaton. Az elsőre rá kellet kicsit beszélnem, hogy az ügy érdekében elmenjen, plussz el is kísértem. A 2. alkalommal már egyedül ment el azt mondta oda talál egyedül is. Ahová mi járunk az andrologiára ott van egy külön helység erre. Nem kell a kórházi folyosón szaladgálni az üveggel! kipréseli magából és átadja a nővérkéknek még ott bent és már kész is!
Nálunk a páromnak kevés volt 1-re a spermája, a 2. vizsgálaton is, aztán hasi UH következett. Ott megállapították hogy herevisszere van, július elején egy rutin műtéttel megműtötték. Legközelebb 3 hónap múlva kell mennie mintavételre, hogy megnézzék szaporodtak e a katonák! Addig azért folyamatosan próbálkozunk immáron 1,5 éve!

Üdv.: Betti
betti24

Amit Nolina írt, hogy a máik topikban ketten is lebabásodtak, én is olvastam. Annyira örültem neki!
Az egyik lány 1 hónapja ITTA A CICKAFARK TEÁT!!!

Tehát, lányok, Cickafarkra fel! Előre a zebrákért!
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Köszi Betti az infot.! Most látom csak, te egy másik Betti vagy!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Mielőtt házimunkáznék gyors írok kicsit.

Kamilla!
nekem/künk mázlink van kiskatona vizsg. ügyében, mert megcsinálja az orvosom. Igazából egy sima mikroszkópos vizsg. De úgy van ahogy Betti írta. Sőt meg lehet beszélni, hogy reggel otthon "elkészítitek", és beszaladsz vele. Egy órán belül kell a mikroszkóp alá kerülniük. KépKépKépKép

Vica!
Nem tudom nektek mit mondtak, de nekem a herbáriában azt mondta a kishölgy, hogy napi 2 csészével kell meginni. Mondjuk mindig elfelejtem, így scak egy elsz belőle, de az első nap 2-vel ittam. Kép

Na eldugulok, mert nem fogok végezni mire mennem kell. Sziasztok, még jövök v.mikor du. vagy este.

moni

Kamilla!

Igen ő egy másik Betti, sokkal fiatalabb nálam! Kép

Lányok!

Hétfőn csinált az üzemorvosunk laborvizsgálatot, most lett meg az eredmény, marhára vérszegény vagyok,el is küldött "rendes" laborba. Említettem neki, hogy szedem az elevitet kb. 2 hete, aztat mondta, hogy egyelőre hagyjam abba, megvárjuk a "rendes" labor eredményt. Azt mondta, hogy kérdőjeles, hogy szükséges-e egyáltalán ilyeneket szedni, mert eléggé hízlalnak és egészséges táplálkozással mindent megkap a szervezet és majdan a baba is.

Betti
betti73

Móni!
Tudom, hogy annyit kell inni a teából, ugyanis én is iszom 2 hete.Kép
Igaz, elfelejtem néha, de azért a napi 1 nekem is megvan.

Betti!(az öregebbikKépKépKépmeg ne haragudj!KépKépKép)
Én is úgy vagyok az Elevittel, hogy a baba úgyis elveszi azt, ami neki kell. Szóval nem hiszem, hogy a folsavon kívül bármilyen bogyót megeszek majd!
Egyébként egyáltalán nem tartalak öregnek, hiszen a férjem is '73-as.Kép (igen, lehet számolgatni, hogy menni van köztünkKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Most jutott eszembe, hogy egy ismerősömék 17(!!!)éve (jól hallottátok:tizenhét éve) próbálkoztak a babával és most 2 éves a kislány! Szóval nem elkeseredni, mert mindig van remény!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Nem érzel semmit? Mensis jelekre gondolok. Nagyon szurkolok ám!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++itt jönnek a drukkjaim.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jól elvagyok itt magamban. Ilyen marha melegben senki nem jön vásárolni. Mindjárt megyek haza ebédelni.
Képzeljétek, mire hazaérek, készen lesz az új konyhabútor. Az uracskám csinálta!!!Bi-bi-bííí!Kép
Majd teszek fel képet.

Na eldugulok, mert még...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vicuska!

Nem haragszom, hogy "öregebbik" vagyok! Kép Kép Egyébként tegnap előtt volt szülinapom, és a kolléganőim felköszöntöttek. Az egyik, 5 évvel fiatalabb, aztat mondta,hogy milyen jó nekem, hogy ennyire nem látszik rajtam a korom, meghogy letagadhatnék jópár évet. Dagadt a májam rendesen. Kép

Betti
betti73

Egyébként érzem a hasam, meg érzékeny a cicim is, meg nagy is a hasam. Mást nem érzek, hőm még fent van. Nyugodt vagyok, mejd lesz, ahogy lesz! Kép

Betti
betti73

<font color="0077aa">
Moni,
elvileg az unióban vagyunk, nem? Minek is kell az útlevél? Bár, ha a kislánynak nincs még diákigazolványa (személyije meg pláne) akkor tényleg jogos lehet...

Beuka,
tényleg fociztál? Csak hobbiból vagy sportcsapatban? A cickafarkot nem iszom már, terhesség alatt nem szabad, mert a cickafark serkenti a peteérést, arra meg most nincs igazán szükségem. Kép Elevitet sem szabad szednem 2 különböző doki véleménye szerint, majd csak a 12. héttől, mert túl sok benne az A vitamin, ami káros lehet még. (emiatt nem szabad májat sem enni) Azért röhej, hogy elvileg a tervezett teherbeesés előtt egy hónappal kellene szedni Elevitet egészen a szoptatásig, erre úgy állítják össze, hogy káros mennyiségű A vitamin van benne. Jó, mi?

Vica,
elég könnyen belement a dokid ebbe az átjárhatóságiba...nekem ez gyanús...Egy orvos ilyet nem ajánl fel kapásból. Előbb az kellene, hogy következzen, hogy cn. szerint nyomon kíséri UH-n a tüszőket, meg kapsz tüszőrepesztőt, meg ilyenek. Hááát, érdekes. De legalább ez jó ötlet volt egy homeopátiás dokit felhívni. Hátha.

Mellesleg az ilyen netdokik nekem mindig olyan közhelyparádénak tűntek. Ki tudja, ki ül a másik oldalon...

Hajni,
olyan kár, hogy ilyen ritkán jössz. A végén még egy kacsalábon forgó csili-vili kastélyba fog születni az a gyermek, ha ennyire haladtok azzal a házzal.

Ma reggel voltam vérvételen, levettek tőlem vagy egy hordónyi vért. (5 fiolával!!!) Ugye éhgyomor, meg minden, csillagokat láttam, mikor felálltam. A vizeletvizsgálat vicces volt. Tegnap este ugyanis dinnyét vacsiztam, így kizárt dolognak tartottam, hogy reggel 8-ig kibírom wc nélkül. Reggel mindenre elszántan egy fél literes Pepsis flakonba öntöttem a nedűt, gondolván, hogy ha véletlenül valaki meg is húzná, nem nagyon venne észre különbséget az ízében... Végül, pohárspórolási céllal, ezt a flakont kellett beadni az ablakon. Kép

Lola</font>
lolita

<font color="0077aa">
Moni,
elvileg az unióban vagyunk, nem? Minek is kell az útlevél? Bár, ha a kislánynak nincs még diákigazolványa (személyije meg pláne) akkor tényleg jogos lehet...

Beuka,
tényleg fociztál? Csak hobbiból vagy sportcsapatban? A cickafarkot nem iszom már, terhesség alatt nem szabad, mert a cickafark serkenti a peteérést, arra meg most nincs igazán szükségem. Kép Elevitet sem szabad szednem 2 különböző doki véleménye szerint, majd csak a 12. héttől, mert túl sok benne az A vitamin, ami káros lehet még. (emiatt nem szabad májat sem enni) Azért röhej, hogy elvileg a tervezett teherbeesés előtt egy hónappal kellene szedni Elevitet egészen a szoptatásig, erre úgy állítják össze, hogy káros mennyiségű A vitamin van benne. Jó, mi?

Vica,
elég könnyen belement a dokid ebbe az átjárhatóságiba...nekem ez gyanús...Egy orvos ilyet nem ajánl fel kapásból. Előbb az kellene, hogy következzen, hogy cn. szerint nyomon kíséri UH-n a tüszőket, meg kapsz tüszőrepesztőt, meg ilyenek. Hááát, érdekes. De legalább ez jó ötlet volt egy homeopátiás dokit felhívni. Hátha.

Mellesleg az ilyen netdokik nekem mindig olyan közhelyparádénak tűntek. Ki tudja, ki ül a másik oldalon...

Hajni,
olyan kár, hogy ilyen ritkán jössz. A végén még egy kacsalábon forgó csili-vili kastélyba fog születni az a gyermek, ha ennyire haladtok azzal a házzal.

Ma reggel voltam vérvételen, levettek tőlem vagy egy hordónyi vért. (5 fiolával!!!) Ugye éhgyomor, meg minden, csillagokat láttam, mikor felálltam. A vizeletvizsgálat vicces volt. Tegnap este ugyanis dinnyét vacsiztam, így kizárt dolognak tartottam, hogy reggel 8-ig kibírom wc nélkül. Reggel mindenre elszántan egy fél literes Pepsis flakonba öntöttem a nedűt, gondolván, hogy ha véletlenül valaki meg is húzná, nem nagyon venne észre különbséget az ízében... Végül, pohárspórolási céllal, ezt a flakont kellett beadni az ablakon. Kép

Lola</font>
lolita

Francba, 2x ment el.
lolita

Lányok!

Ti hogy viselitek ezt a meleget? Én baromi álmos vagyok és csak szédelgek.

Betti
betti73

Lola!
Ez a doki nagyon-nagyon rendes és lelkiismeretes. Pont ezért pártoltam át hozzá. Nézd, végül is nem kapásból ezt ajánlotta, hiszen 2 Closty-kúrán (vagy inkább tor-túrán?) túl vagyok, a következő a kiskatona-vizsgálat és csak ha az jó eredményt ad, akkor kell(ene) mennem átjárhatóságira.
Tudom, hogy Neked doki-fóbiád van, de nekem elhiheted, hogy ez a doki nagyon jó doki.Kép
És nem pénzéhes!!!!! Elsőre 2500-at kért, másodiktra már csak 1500-at(és írt fel 3 receptet).

Betti!
Szegény Te! Nagyon megviselhet a meleg. Engem csak akkor zavar mikor kimegyek. Egyébként függöny elhúzva, és 2 ventillátor megy (egy a boltban, egy meg itt az irodában). Így csak el lehet viselniKép
Úgyhogy én elvagyok, mint a befőtt
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!Én is roszul viselem a melegetKép
Még nem akarok tesztelni ,majd csak szombaton vagy vasárnap.De ma 37 volt a höm,és tényleg ugy érzem (mintha lázas lennék),vagy csak a melegtöl van?
Lehet ,hogy alszok egyet délután ,de szerintem még azt se tudok ilyen melegbe!pusz Kép

U.i:Ja azért nem tudok mostanába pihenni,mert 4 hétig be van osztva, hogy mikor ki megy szabira!Én a mult héten voltam,csak kevés volt olyan fáradékony vagyok!
Vendég

Legszívesebben lefeküdnék én is aludni egyet. Tegnap is elaludtam este 9-kor a tv előtt, pedig éjszaka jókat alszom.

Keditke!

Milyen tüneteid vannak? Drukk-drukk!!!

Betti
betti73

Szia!A melleim érzékenyek(bár ez mensi elött is szokott lenni).Fáradékonyság ezen kivül semmi.Neked van valami tüneted?Ja tegnap gyomorégésem volt,lehet hogy a kávé miatt.
Vendég

Szisztok!

Itthon vagyok már. Vége a főnökösködésemnek. Úgyhogy holnap délelőtt is szórakoztatlak benneteket Kép.

Addig is:

Kamilla, ötletem nincs miért vagyok rosszul. A baba miatt még nem lehet, elég korai lenne. Szerintem egyszerűen csak hülye vagyok és kész Kép.

Vica, én is nagyon nagyon várom már az ottalvást. Jól meghatottál a soraiddal Kép.

Lola, én is remélem hogy a csoda plotánkba már hajlandó lesz beköltözni a baba. Úgyhogy már csak 1-2 hónap és hozom a zebrás tesztet Kép.

Képzeljétek, olyan ügyesen felöltöztem ma, hogy engem nézett az utcán mindenki Kép. Felvettem egy alig picsatakarós rózsaszín szoknyát, meg egy toppot Kép. Úgy élveztem, hogy engem néznek. Rég volt már ilyen. Bár lehet hogy csak azt nézték, ki ez a bohóc KépKép.

Na, megyek kajálok valamit, letus-tus, aztán még jövök.

Kép

Kép
vkhajni

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?