Na feljöttünk, mert nagyon ettek minket a szúnyogok!
Vica!
Azért jó, hogy ilyen hamar túl tudtad tenni rajta magad! Próbálj lazítani, próbálj időt adni magatoknak, és ha addig nem jön össze, akkor keress fel egy hasonlóan lelkiismeretes orvost mint az enyém, és induljatok el a vizsgálatokkal! Mert hidd el nagyon kicsi azon nőknek a száma, akiknek tényleg nem lehet gyereke!!! Akinél tegnap voltam barátnőm, ők az elsőre, aki annyi idős mint a Martin (akkor ismertem meg, szülésre felkészítő tanf.-on), 3 évet vártak. mindenféle vizsgálatot megcsináltak náluk az ég világon, és semmit, de semmit nem talált az orvosuk. Mondta nekik, hogy az az akadály, hogy görcsösen akarják. Ekkor megfogadták, hogy leállnak a témáról, és egyhamar összejött nekik. A 2 gyógyszer mellett jött, a 3.-kal most úgy voltak, mint ahogy én is, hogy ha lesz lesz, ha nem nem. És azt hiszem 2-3 hónap alatt összejött. Õ is azt tanácsolta nektek, mert meséltem a fórumról, hogy nem szabad görcsösen akarni, mert ők beleestek ebbe a csapdába!! Szóval lazíts!!!
Ja, és én is gombleinezek!
Keditke!
Tesztelj már légyszi, mert kihal a topic a kiváncsíságtól!
Ma elég érdekes napom volt!
Legjobb barátnőmmel(Heni) megdumcsiztuk, hogy kimegyünk Au.-ba vásárolni. Õ hozta a lányait. A határnál visszafordítottak minket, mert lejárt a kicsi keresztlányom útlevele...
Na jó, vissza anyukájához letenni Rebekát, aki nagyon szomorú volt, mert azt mondtuk neki mikor indultunk, hogy megyünk kirándulni, és amikor visszafordultunk, hogy visszük a mamaához, akkor meg azt, hogy vége. Erre ő, 3 évesek bölcsességével: De nem is kirándultunk! Olyan édes volt, majdnem megzabáltuk! Na jó. Kiértünk végre. Erre a Takkoban holnaptól a hétvégén 25%-os akció...
Ugye először holnap mentünk vissza, csak engem az orvosom holnapra hívott vissza UH-ra. Na mi legyen. Körülnéztünk, én elég sok jó cuccot találtam egyébként is leárazva, amiből ugye még plusz a 25% is lejön, hogy gyors hívtam a férjem, hogy holnap kihoz-e, mert akkor eltetettem. Belement. Közben hívott a másik barátnőm strandra. Mondom neki meglátom, mert még kinn voltam Au.-ban. Heniéket hívtam, nagylánya(Laura) belelkesedett, de neki nem volt kedve. Ok, akkor emgyünk 2-en. 1/2 4 körül értünk haza, és 4-kor a Laurával a strandon voltunk. És ő vett jegyet, kért 2 diákot, és nem is kérték a diákig.
Mondjuk lehet azért, mert 4 után egyébként is olcsóbb, de azért jól esett.
Sőt, amikor úsztunk az egyik kisfiú ugrált a vízbe, és amikor arra közeledtünk mondta neki az apukája, várd meg míg a lányok elúsznak...
Ha tudta volna az apuka, hogy nekem majdnem 2-szer anyni idős fiam van...
Szóval hízott ma a májam rendesenn magam miatt... ÁÁÁÁÁÁÁÁ nem is vagyok beképzelt...
remélem nem úntattam senkit a hosszúra nyúlt történetemmel.
Na jó éjt!