Sziasztok!
Na pont úgy vagyok, mint Benianyu.
Mindent visszaolvastam, de alig maradt meg valami a fejemben.
ez volt életem egyik legszörnyűbb éjszakája
Ilyen még nem volt
Bocsánat, de már vagy 2-3 napja nem voltam WC-n.
De tegnap este hihetetlen görcsökkel tarkítva olyan hasmenésem volt, hogy vagy fél órát ültem. A legrosszabb, hogy nem is annyira híg volt. Bocsánat, hogy gusztustalankodom.
Onnantól kezdve szinte meg sem állt a derékfájás. Görcsöltem. Aztán valahogyan elaludtam egy időre, de hamar fel is kelltem. Annyira fájt a derekam, görcsöltek a lábaim, mintha ólomból lettek volna, izzadtam. Egyszóval aludni nem sikerült.
Ráadásul ma korán is kelltünk. Pont 6 óra előtt sikerült megébrednem, de 6:30-kor kellnünk kellett.
Most olyan vagyok mint a mosott rongy
elég a panaszból.
Voltunk a szabolcs utcai kórházban. A páromnak kontroll volt, utána meg ámentünk a szülészetre érdeklődni.
Elég kellemesen csalódtunk
Csak érdeklődni mentünk, de egyből beinvitáltak a szülőszobába és megmutattak mindent.
Minden kérdésünkre kielégítő választ kaptunk.
Sajnos nincs 24órás babás szoba, de állítólag ha megbeszélem, akkor kihozzák éjszaka is szoptatni a babát. Nagyon remélem. Gondolom ez egykis "kenőpénzbe" is kerül. De nem bánom
Viszont a babának nem kell semmit sem vinni. A szüléskor kapok hálóinget, utána már magamnak kell gondoskodni róla. Azt mondta a szülésznő, hogy az always éjszakai betét elég, mert azért nem ömlik a vér. A tenna szerinte kényelmetlen, mert vastag. Adnak betétet, amennyit akarunk, de az nem jó minőségű. A babának meg mindent adnak. Náluk a 37. héttől nem számít koraszülöttnek a baba. De a betöltött 36.héten született babákat egy gyerekorvos külön megnézi és ha rendben vannak, akkor azok sem számítanak koraszülöttnek
Szóval orosvilag jó kórház, a koraszülött központ is ott van. A lényeg, hogy mostmár biztos, hogy ott fogok szülni.
Vajúdás alatt is mellettem lehet a papa, lehet mászkálni, lépcsőzni, labdán ülni, tusolni, inni és szőlőcukrot enni. A papának nem muszáj végig bent lennie. Ki is mehet időközben és vissza is jöhet. El is vághatja a köldökzsinórt
Na a párom erre nem vállalkozik. De majd ha lemossák, akkor már megnézi. Meg is foghatja.
Bocs lányok, hogy ennyit írtam, de nekem ez fontos volt, hogy tudjam, mi is vár ránk.
Lucretia!
Szép a pocid
Annamami!
Te is még mindig csini vagy
Rokica!
Milyen igazad van
A mosogató az zsíroldó is, antibakti is
Egyszóval elég szerintem is jól átmosni vele és leöblíteni.
Puszi az ötletért
Mennem kell, teregetni.
Utána pihennem is kellene egy kicsit
Mindenkinek szép napot!
Vigyázzatok a napsugárra! Nehogy rosszul legyetek!
Puszi!
Angelani
34+0