Sziasztok!!!
Judit!!
állati édesek a babáid ,nagyon nőnek!!!
édesek ahogy sirnak mert valami nagyon nem tetszik nekik!!!
Te hogy vagy?Küldök Cat-nek képet megint és ő majd felrakja valamikor ha nem zavarom vele...
Nálunk Laura olyan hogy most azonnal kell neki a kaja és nem hajlandó egyetlen percet sem várni...
Cat!!!
Remélem nem terhellek azzal hogy megint küldök mailben képet...
Neked van a Preg Perego-ról képed?
Orsi!
Neked a Bebe Confortról?
Lilla!
Csak ősszel fogunk költözni..de már nagyon várom!!!!
Mi is Csabára járunk Dévenyeshez,Rózsa Adrienn-hez.Õ egy 30-40-es fiatal nő aki nagyon kedves-aranyos...úgy tűnik hogy nagyon baba-centrikus és ért is hozzájuk.Igazán nem ismerem hisz csak 2-szer jártunk eddig nála de pozitiv az első benyomás...
Hetente járunk nem tudom meddig lesz rá szükség...igazán nincs nagy gond nálunk,kicsit feszes a Norbi és gyenge a nyaki izma,valamint laza a csipője...
Hogy vagytok???
Szilvi!!!
Aranyosak a babáid!!!Jó kis husik!!!hányszor esztek egy nap?és akkor mennyit?
Lara és Norbi sem szeret hason feküdni ,pedig muszály mnert az segiti majd őket a többi mozgás tanulásában,meg az izmok fejlődésében..
Volt most 2-szer olyan hogy 4 napig nem volt székletük...már nagyon meg voltam ijedve és kaptak fél glicerin kúpot...pár óra múlva meg is lett az eredmény...
Előtte én ittam elég sokszor kakaót jó sok kakaóval...szerintem ez miatt szorultak be.
Vikta!!!
Igazán én magam sem tudom mikor kell dévényezni mert nálunk nincs nagy baj.Én azért vittem el mert mikor fekszik nem egyenes volt hanem kifli formát vett fel.Féltem nehogy gerincferdülés vagy rossz tartás legyen a vége, inkább megmutattam.
Persze mondták kell pár kezelés...de mivel én látom hogy már most változott a gyerek tartása igy zat mondom megér néhány alkalmat..igaz nem olcsó:3000ft.
Ma előttem egy olyan gyerek volt aki 1 évesen nem csinált semmit csak feküdt most 2 évesen pedig már jár....akkor azt mondom nem lehet rossz!!!(láttam a gyereket...csaK A KIS LÁBACSKÁJÁN LÁTSZOTT HOGY VALAMI BAJ LEHETETT VELE MERT OLYAN VOLT MINT cHAPLIN)
Na jól elállitottam annyira irok!!!
Rólunk!!
Tegnap voltunk 2 hós oltáson...nagy hősök voltak!!!Norbi már 5kg 10deka lett,Lara pedig tartja a fél kg lemeredását.
Szopiznak anyatejet és valahogy már nincs az a habzsolháp kajálás mert átlagban 600-700 fogy 24 óra alatt.
Megyünk nyaralni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azaz lemegyünk a Balcsira 2 éjszakára .Anyuékhoz megyünk igy talán lehetőségem lesz fürdeni ,kicsit napozni,kikapcsolodni...legalábbis én igy tervezem!!!
nem tudom mit szólnak majd a környezetváltozáshoz remélem nem bánják majd!
Szeretnék dicsekedni!!!Ma volt a 3-ik olyan éjszakánk ami úgy telt hogy este 10-kor szopi és reggel 8-kor én keltettem őket mert már nem tudtam aludni..azt hittem valami baj van.
Jó lenne ha sokáog igy maradna...bár gondolom azért ez nem ilyen egyszerű!!!!!!!!
Puszi kristin