Új privát üzeneted érkezett!

KépKép
connie

Connie
Ezt én is néztem már, de nem tudom kivenni, mennyi fás hely van.
Vezso
vezso

Connie
Viszünk takarót, amire le lehet ülni, de a napernyőt ebbe a talajba nem tudnánk jól beleszúrni. Az a része a városnak ősfákkal van tele, biztos nem lesz olyan hőség ott. Még gondolkodom, hogy jeget, hogy tudnánk vinni.
Kaját még nem találtam ki, talán pitát viszek, nem tudom. Te már kitaláltad?
vezso

Sziasztok
Tenyleg szar volt tegnap a babaentKép
KErdes aki tapizik az hogy itatjuk oket persze de gyakorlatilag is kene a tapi mellett? Mi az idealis arany? Tegnap egesz este ezen gondolkodtam.
Akik kivettek a szukitot a torpemobilbol..
NEktek nem billen el oldalra a feje? Mi is kivettuk es ugy rossz nezni hogy kanyarban mennyire kibillen a feje, pelussal ala kell tamasztani.
Ildiko kocce a mailtKép
Holnap megyunk uhra es nincs beutalom csak reggel tudok erte menni fasza:Kép

Kép
vaktyuk

Vaktyúk,
Ákos mindig ferdén ül, mindenben, úgyhogy itt sem billeg a feje, mert megtámasztja. Próbáltam pelust tenni neki, de folyton fel akar ülni, és mikor visszaereszkedik, richtig mindig a pelusra teszi a fejét, nem vissza a hordozóba, aztán csak bólogat, mint Pista bácsi két kancsó bor után.Kép

Vezso,
Végül is Hűvösvölgyben van, ha jól emlékszem, hátha nem lesz olyan meleg. Mi akarunk venni árnyékolót amúgyis, akkor lehet megvesszük még szombat előtt.

Mennem kell szopiztatni.

KépKép
connie

Vezso, Connie!
Örülök, hogy jöttök!!! Kép
Árnyékos hely van bőven, mindenkinek jut kényelmesen, vannak játszóterek, spotpályák, kerti zuhanyok(ha túl forró lenne a klíma!), wc-k... Lesznek asztalok, székek, de plédeken igazán lazán lehet pihizni és dumálni!
Kikről tudjátok még hogy jönnek?
apa
apa

Képzeljétek, nem jön ma a dokinénink a 4 hós oltásra, mert nincs Szabin-csepp, az ANTSZ csak jövő keddre ígérte. (?!)Mivel szerdán nyaralni megyünk, csak utána adja be. Aug 10-én jövünk vissza és rá egy héttel viszont már 5 hós lesz. Azt mondja, hogy ez nem baj, csak furcsállom. Hogyhogy nincs Szabin-csepp? Kép
Vezso
vezso

Apa,
Tőlünk még Vaktyúk, Delfinke, Ruz, Doritis és Zsisske jön elvileg.

Vezso,
Hát vagy nem gyártottak valami miatt, vagy rosszul mérték fel a készleteket, és nem rendeltek be eleget időben. De sztem inkább az első eset lehet.

KépKép
connie

Szia Apa! Kép Kép
Köszönöm a választ a többiek nevében is. Jó bulinak ígérkezik Kép Kép
Connie írta mindig össze, visszanéztem és Vaktyúk, Delfinke, Doritis, Ruz, Zsisske, és Kata (?), rajtunk kívűl a topikból, a többi topikot nem tudom.
Vezso
vezso

Connie
Azt értem, csak nem lesz gond, hogy a 4-hós és az 5-hós oltás összeakad? Szóval, hogy túl közel van időben?
Vezso
vezso

Connie!

Köszi a számokat, elmentettem őket!
Kép
Amúgy kb. ki-mikor megy ki? Mi úgy tervezzük hogy a 10.órás etetés után, kb 11-re érünk ki!

Többiek?
Halvány gőzőm nincs mit vigyek kaját!Lehet hogy sültcsirke lesz a végén+savanyúság+zsemle!Szerintetek?

Ildi

delfinke

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy csak úgy írogatok ide. Az az igazság, hogy nagyon tetszik, hogy ebben a topikban rendesen folyik a levelezés. Én július végén vagy augusztus elején fogok szülni és mivel egész nap egyedül kínlódok itthon szívesen csatlakoznék egy nem unalmas topikba. Tudtok nekem valamit ajánlani?
Elöre is köszönöm a segítségeteket!
Berkiadri
berkiadri

Berkiadri!

Pl.: itt ez a topik! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Szia Berkiadri! Kép Kép

Üdv itt nálunk Kép Gyere, és mesélj, mi mindenre kíváncsiak vagyunk: hol szülsz, mi lesz a babi neve, hogy bírod a meleget és egyáltalán, hogy vagy itt a pocakosság vége felé? Kép
Vezso
vezso

Berkiadri,

Üdv nálunk.KépNem lehet valami kellemes ebben a nagy melegben ekkora pocakosan.

Vezso,
Hát nem tudom. Én úgy tudtam,hogy kell 4 hetet várni közte, de min. kettőt biztos, azt most mondta a mi dokink az agyhártyagyulladásos oltás kapcsán.
De miért muszáj a Sabin cseppel együtt beadni a Di-Per-Te-t? A kettőnek sztem nincs köze egymáshoz, mert a Sabin az az emlékeztetője a 3. havi gyermekbénulásos oltóanyagnak. Nem tudná a dokinénitek szétválasztani a kettőt?

KépKép
connie

Sziasztok!

Berkiadri
Gyere csak, ha van kedved! Július vége az most van. Nem?
Egyébként látom, z Istvánban fogsz szülni. Mi istvánosok (Vezso, Connie és én) elég aktívan írogatunk. Kép

Valaki kérdezte, hogy mennyit isznak a picik. Nos, én ugye nem tudhatom, de már én is akartam kérdezni, ugyanis anyósom múltkor azzal jött, hogy a kollegájuk 4-5 hónapos gyereke egy nap 1,5 liter teát megivott! Hááát, nekem kicsit hihetetlen volt.

Tegnap én sem tudtam jönni, ma meg most értünk haza a barátnőmtől. Pici fiam kicsit kikészült, mert volt 3 nagyobb gyerek, lényegesen nagyobb hanggal. Főleg az egyik kislány, aki 2 éves, elég hangos, illetve az volt a gáz, hogy nem is folyamatos hangzavar volt, hanem időnként egy sikoly, vagy kiabálás. Vilike ilyenkor mindig megijed Kép. Nem tudom, hogy lehetne őt hozzászoktatni a nagy hanghoz, de hosszabb távon ez elég gáz.

Vaktyúk
A mi hordozónkban a szűkítő jól elvan b...va. Kicsi korában azért nem tartotta a fejét, mert magasan volt, és nem ért fel addig Vilike, most meg tartaná oldalról, de már magasabban van a feje, mint a szűkítő teteje. Kép Én kivettem, így gyakorlatilag ugyanúgy billen oldalra a feje, mint az elején, de őt egy cseppet sem zavarja.
zsana75

Connie
2x is felhívtam és azt mondta, hogy most ezt így tudja csak megcsinálni. Nem értem én sem, hogy miért nem lehet külön ?! Megbízok benne, 11 éve a dokink, és sosem volt panaszom rá. De akkor is, most azért ez furcsa.
Ha, teszem azt fel 11-én beadja, akkor az 5 hóst aug végén beadhatja még, mert eltelik 2 hét, nem?
Van ilyen, hogy elfogy a patikákból ilyen alap dolog?
Vezso
vezso

Connie, Vezso
Nem tudom, hogy gondolta a gyerekdoki, nálunk is volt, hogy Vilike nem akkor kapta az oltást, amikor kellett volna, de ezzel értelem szerűen a többi is tolódott, tehát nem lett közelebb egymáshoz.
zsana75

Sziasztok!

Jó rég nem írtam már, de egyszerűen nincs időm. Férjem késő estig dolgozik, így én vagyok egyedül egész nap Pannival. Olvasgatni szoktam, de mire írnék, mindig van valami...

Vezso
Nekünk a múlt héten lett volna esedékes a szuri, de náthás lett a csöpp, így el kellett halasztani. Ma megyünk, ha minden okés, akkor megkapja. Nálunk is az a gáz, hogy a jövő héten mennénk nyaralni, szóval, ha ma nem, akkor nem tudom mikor?? Mert ő is 5 hónapos lesz, mire visszajövünk. Én is úgy tudom 4 hétnek kell eltellni két oltás között.

Berkiadri
Üdv Kép Hol fogsz szülni? Hogy hívják a pocaklakód?

Ági

KépKép
fanka

Szia Zsana! Kép

Másfél liter teát megivott a gyerek, akkor lufi lett, nem? Hova fér belé ennyi? Nem hiszem én sem.
Én úgy tudom, hogy az anyatej milyensége idomul az évszakhoz, v időjáráshoz egy idő után és a nyári melegben hígabb lesz, hogy jobban oltsa a szomjat. Szerintetek? Anyatejes babának nem kell más innivaló, csak gyakoribb szopi, gondolom.
Az én tesóm kisfia is hihetetlenül hangosan sikítozik, de Rozi az orrfújásra és hapcira rezzen össze, meg sír is néha tőle.
Rozi a székben állandóan fel akar ülni, ez nagyobb gondom, mint a fejének félrebillenése, amit én is textilpellussal próbálok megakadályozni, nem sok sikerrel.

Delfinke
Olyan kaját viszek, amit jól meg lehet fogni kézben, már kb tudom mi lesz, hadd legyen meglepi. Lesz édes is. Kép
Vezso
vezso

Másfél liter tea?? Én nem adok még Panninak semmit a tejen kívül. Párszor próbáltam vízzel itatni, de kb fél óra alatt két korty csúszott le. A többi meg a ruháján kötöttt ki. Ebben a hőségben viszont elbizonytalanodtam, kell-e itatnom? Szerintem nem, de a családom evvel üldöz.

KépKép
fanka

Vezso
Ha felülésnek számít, hogy a fejét, vállát emelgeti, akkor nálunk is ez a program. Szerintem nem gond, mert magától csinálja.
zsana75

Vezso,
Ezt nem patikában kell beszerezni, ezt direktbe az orvosi rendelők kapják. Csak valami gyártási gond lehet, másképp nem tudom elképzelni, mitől fogyott volna ki.
Az úgy jó sztem, ahogy írtad, aug. közepe és vége.

KépKép
connie

Huu en meg nem tom miylen kajat vigyek, foleg hogy nem is vagyunk otthon igy mas konyhajaba nem szeretek kotyvasztaniKép
1.5 liter????? Az nagyon sok, az en fiam ha nagyon meleg van es megizzadt mert esetleg sokat volt a hordozoba 4dl max max de is inkabb akkor volt amikro az ejszakai kajarol le akartuk szoktatni most 2-3 dl.
Zsana mar bocsi anyosod kicsit zizi?Kép NEm o volt aki mar iylen idos korban edzette a parodat?Kép
Adri udv kozottunk, hogy birod ezt a meleget??
Mi sztem 12 korul megyunk vagyis indulunk akkor kajal egyet aztan megyunk.
AKi tapis teas iylesmi a DM-ben le vannak ertekelve a Hipp teak es 0.5 literes gyumilevek, olcsobb mint a kecskemeti...Kép

Kép
vaktyuk

Zsana,
1,5 l tea? az én manóm tejet sem iszik annyit egy nap. ill. az ugrás előtt nem ivott, azóta nem mérem.

Fanka,
Nem kell semmi az anyatejen kívül, csak olyan gyakran kell szopiztatni, amilyen gyakran kéri. Gyerekdoki azt mondta,hogy ha nagyon akarom, megkínálhatom teával két szopi között, de aztán magamra vessek, ha moshatok ki mindent, mert kiköpi.Kép
Egyébként engem is üldözött a teáztatással a család, elég nehezen értették meg, hogy régen azért kellett, mert 1. tápis voltam, 2. időre etettek.

Én sült húst viszek (hosszú karaj, egybe kisütve), de nem tudom, mit vigyek mellé köretnek, azt majd még kigondolom.

Vezso,
Ákos is emelgeti a fejét meg a vállát a hordozóban. Meg mindenhol. Doki azt mondta nem baj, sőt jó, csak ne hagyjuk, hogy pont függőlegesen terhelje a gerincét. Ha ölben felül, akkor is kissé előre szoktuk dönteni.

KépKép
connie

Vaktyúk
Anyósom nem kicsit ziz, hanem nagyon Kép. Azt hiszi, ő mindenhez jobban ért. Mondjuk a babás dolgokról sok fogalma nincs, ezért is kérdezgeti mindig ezt a kolegáját, az meg szerintem jól átveri időnként. Persze, amit mi csinálunk, az soha nem jó. Az edzős szerencsére nem ő volt (legalábbis nem tudok róla, én nem írtam ilyet).
zsana75

A csecsemőknél a kort hogyan számolják? Pl. a 12 hetes, az egyenlő a 3 hónapossal, vagy a hónap szerint betöltött életkor? Mostanában mindig ilyen jók jutnak eszembe. Kép
Nagia

Nálunk is csak anyatej van, ha kevés lenne a folyadék, az látszana a pisin, vagy extrémebb esetben a kutacson. Egyébként az anyatej 87%-a víz.
Nekünk még a védőnő is csak vizet javasolt, teát nem, főleg nem cukrozottat.
zsana75

Nagia
Nem tudom, mi a hivatalos, de én 12 hétig hetekben számoltam, azóta hónapokban, illetve most azt mondom, hogy 4,5 hónapos.
zsana75

Szia Fanka Kép
Na, engem is evvel piszkál pl anyukám, hogy adjak neki inni.

Zsana Kép
Igen, úgy erőlködik felülni és olyan furi pózban van. Ülni még nem tud, de szeretne és olyan, mintha ki akarna esni a székből, még akkor is, ha jól be van kötve.

Fanka, Connie Kép
Köszi, azért megnyugtattatok az oltással kapcsolatban.

Vaktyúk Kép
Nem baj, ha nem kotyvasztasz, jó lesz nekünk a bébikaja is, egy kis sütőtökpüré ...Kép

Lányok, az előbb "úsztam" egyet a kádban a babával, hűvösebb vízben és olyan jólesett nekem is meg a picinek is! Kép Pedig a ház, mivel régi elég hűvös is, de mégis melegem van. csak remélni tudom, hogy a lányaim a táborban tesznek sapit a fejükre...
vezso
vezso

Csajok,
mondjátok már meg, hogyan vagyok képes úgy frissíteni a hozzászólásokat, hogy ki ne ugorjon a fórum elejére? Én vagyok a béna?
Nagia

Vezso
Hogy szálltok ki együtt a kádból?
Nálunk még csak apa fürdött vele, akkor én adtam be a kádba, és vettem ki a kisfiút. Kiszálltok együtt, előbb megtörlöd Rozit, aztán magadat?
zsana75

Connie
Köszi, én is így gondolom. A családom véleménye meg inkább egyik fülemen be, másikon ki.

Zsana
Az én anyósom is mindentudó, ha ez vigasztal. Odáig jutottunk, hogy a gyerek ordít, ha meglátja. Sokáig gondolkodtam, miért, aztán rájöttem: érzi, hogy nem komálom. Most próbálom javítani a kettőnk közti kapcsolatot (ha már nem tudom elkerülni..) hogy a gyerek ne érezze a feszültséget. Nem tudom, mi lesz...?

KépKép
fanka

Zsana,
A kutacson?

Vezso,
Meddig táboroznak a lányaid?

Nagia,
ebben nincs semmi trükk, a heteket hetekben, a hónapot meg naptári hónapban. Bencéd aug. 7-én lesz 3 hónapos.

KépKép
connie

Nagia
Nem tudom. Nálam bénább netezős nincs...Kép

Zsana
Cukrozott teát sosem adnék. Kevés cukrot adok a nagyoknak is. Van kórház, ahol ezt adnak a bébiknek ma is...
Vezso
vezso

Connie,
augusztus 6-án? Kép Na ezt nem értettem, hogy 12 hetesen vagy 3 hónaposan lesz 3 hónapos. Kép

Vezso,
velem ne vetélkedj, alulmaradsz! Kép
Nagia

Vezso
Tudom, főleg ezért voltam olyan előrelátó, hogy először kórházat választottam, mert nincs az a jó doki, akiért képes lennék ilyen helyre menni.

Connie
A kiszáradás egyik jele, hogy beesik a kutacs.
zsana75

Zsana
Kifejlesztettem egy jó technikát a kiszállásra, elég érdekes, de biztonságos. Magamhoz ölelem és amikor kiszállok tudok kapaszkodni, nincs csúszásveszély. Egyébként nem csinálnám. Végül is megoldható lenne, hogy megágyazok neki törülközőből a kád mellé és kiteszem, de már bevált a másik módszer. Utána meg pucéron (én Kép) felöltöztetem, mondjuk most csak pellus van rajta, aztán én is felkapok vmit magamra. Ezt nem ér elképzelni...Kép

Connie
Pénteken már vége, így is egy hét egy gyermeknek 30ezer ft, ugye kettőnek dupla annyi és nem ez az egy tábor van...Úgy hiányoznak! Kép Elvagyok egyedül persze, de akkor is...Õk élvezik nagyon, és ez a lényeg.Kép

Nagia
Nagyon nehéz, ha anyóst már most nem csípi a gyermek. Én ezt végigcsináltam az én anyósommal és borzasztó nehéz meggyőzni a gyereket, hogy menjen látogatni olyan nagyit, akit nem annyira kedvel ezért vagy azért. Erről sokat tudnék mesélni. Meg ugye itt a dilemma, a gyerek mennyit tudhat abból, ha konfliktus van. Az enyémek elől már nem lehet ilyesmit elhallgatni...
Vezso
vezso

Nagia
Hidd el, hogy a lányaim ügyesebben kezelnek mindenféle kütyüt (dvd, digitális kamera, mobil és szg), mint én... Ezek szerint Te sem brillírozol ebben a témában?

Zsana
Ezért vannak az anyukák úgy összezavarva. Még hagyján, hogy generációs különbség van pl szopitémában is, de még kórházak közt is akkora a különbség ...

Connie
A trotyi végül is megmaradt a pelusban reggel?
vezso

Vezso,
azért nem vagyok akkora gáz, de nem mindig értem, az ilyen fórumok mit miért csinálnak. Nektek is így működik?

Az én anyósom Szlovákiában él, úgyhogy nincs gond. Kép De anyám-apám annál többet szólt bele a dolgomba, míg el nem költöztünk. Így sokkal könnyebb.
Nagia

Vezso, Nagia
Én mondjuk a nethez úgy-ahogy értek - bár én is csak úgy tudok frissíteni, ahogy ti - de mondjuk a digitális fényképezőn nem tudom a vakut ki- illetve bakapcsolni Kép. Ezt múljátok alul!
zsana75

Vezso,Zsana,
Csak nagyon halkan mondom, de a párom állítja, hogy látta, amikor cukros vizet adtak a csecsemősök a babának. Egyik nap egész délután sírt, visszagondolva valszeg nem volt elég a tejcsi még, a párom átvitte az újszülött osztályra, és akkor kapott valamit inni Ákos, ami nem tej volt.Kép

Nagia,
Én sem találtam még meg a nyitját, sztem nem lehet úgy frissíteni.Kép

Vezso,
Eddig nagyon jó a pelus, bár Ákosom ma sportot űz abból, hogy két-három óránként kakiljon.Kép újszülött kora óta nem termelt ennyi kakis pelust.Kép

Ma délután megint felsírt, és tudjátok mitől? A szomszádban leejtett valaki valamit, és megijedt a puffanástól.Kép Hétvégén meg a tűzoltók pont ott gyakorlatoztak, ahol íjászkodik a párom, úgy megijedt szegény Ákosom azoktól a dög nagy szirénázó autóktól.Kép Torka szakadtából ordított, csak apja tudta lecsillapítani, gondolom engem kicsinek talált ahhoz, hogy megküzdjek a tűzoltósággal.Kép

KépKép
connie

Connie
Akkor az mi lehetett? Érdekes. Csodálkozom, azért is, mert pl amikor a Rozi a sárgaság miatt bealudt szopi közben, akkor mielőtt bevitték a kékfénybe, fejnem kellett és injekciós izéből (nem jut eszembe) adták neki oda.
Szóval nem is merült fel, hogy mást kapna.
A csecsemősök közül néhány és a takarítónők a gyenge pontjai az Istvánnak, sztem.
Ákos jól ki akarja élvezni az új gatyót ...Kép
Vezso
vezso

Connie, Vezso
Ott is megvan a "selejt", erről még mesélek, csak most nincs időm, de minnyá hazaér apa.
zsana75

Vezso,
Nekem aznap éjjel lövelt be a tejem, így nem volt mit fejnem (se) még.Kép Aznap éjjel aludt Ákos a csecsemőosztályon, mert én nagyon szédültem, csak éjfélkor mentem át fejni, akkor pl. azt adták oda neki pohárból. Aranybogaram pont akkor ébredt fel szopizni, mikor én ott voltam.
Mondjuk az az egy alkalom, mikor vizet kapott, nem befolyásolt semmit, szerencsére.

KépKép
connie

Connie
Értem. Én nem is arra gondoltam, hogy Te nem tettél meg mindent. Csak csodálkoztam, hogy mást adtak, no persze, mivel a mama tején kívűl másét nem adhatják, vmit kellett adniuk.
Nekem pohárból nem tudta meginni. Biztos a kimerültségtől szédültél, meg a vérveszteségtől.
Ahogy mesélted nem egyszerű menet volt.
Most nyügizett a kicsi lányom egy sort, vmi nem jó neki, tegnap is du ugyanez volt. Kinnt a hintaágyon tudtam most is csak megnyugtatni, elég nehezen. Nem emlészem arra, hogy a nagyoknál is gond lett volna a fogzással, remélem nincs semmi baja. Szopizik rendesen, melege se lehet, a pocit is masszíroztam stb. Mindent kipróbáltam. Most alszik, már varrni sem merek, pedig szépen alakul az ágytakaróm.
Vezso
vezso

Connie, Vezso
Van az a barátnőm, akinél ma is voltunk, ő már kettőt szült az Istvánban. Meg volt elégedve, csak a Sarlai doktornőt utálja, de nagyon. Megkérdeztem, hogy miért, én ugyanis nagyon bízom a doktornőben, bár igaz, hogy nem az az anyukát pátyolgató típus. Szoval a barátnőm meg volt róla győződve, hogy az ő gyerekei éhen fognak halni, mert neki nincs teje, a doktornő meg állította, hogy semmi bajuk nem lesz, egy-két napon belül beindul a tej. A barátnőm persze ezt nem hitte el, és addig járt a csecsemősök, illetve a másik doktornő nyakára, még titokban pótlást nem adtak a babának. Persze ezek után nem indult be a teje Kép.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a csecsemősök sokszor önhatalmúlag döntenek, illetve itt az anyuka döntése volt, de a csecsemősnek szerintem akkor is egyeztetni kellene a doktornővel.
Másik eset: a mellettem fekvő lánynak ezt mondta az egyik csecsemős: "Anyuka, vegyen bimbóvédőt! Igaz, a doktornő nem ajánlja, de szerintem az jó." Tehát képesek a saját fejük után menni, és felülbírálni a doktornőt.
Segítőkészségben nem volt hiány, de a szakértelmüket néha megkérdőjeleztem. Nekünk sok gondunk volt az elején, de volt, akit konkrétan elküldtem (nem durván, mégis megsértődött), mert szerintem többet ártott, mint használt. Persze volt köztük nagyon jó is, két fiatal lány.
Mondjuk a szemem láttára (vagy párom szeme láttára) nem tudtak volna neki adni semmit, ha pedig kénytelen lettem volna otthagyni a picit, asszem értésükre adtam volna, hogy ne próbálkozzanak, mert nagyon megbánják.
zsana75

Connie
Ezekkel a zajokkal mi is gondban vagyunk, Vilmos is mindig megijed. Én nagyon szeretném őt hozzászoktatni, ezért is próbálom pl olyan társaságba vinni, ahol nagyobb gyerekek vannak, mert ők nincsenek rá tekintettel. Persze, ez akkor nagyon rossz, mert sír szegény, de szerintem muszáj hozzászokniuk. Egyébként egy idő után alkalmazkodik, de legközelebb kezdődik elölről. Itthon meg mégsem ordibálhatok, csak azért, hogy a fiam szokja Kép.
zsana75

Lányok, remélem este lesz itt vki, mert tök egyedül leszek, ill a Rozikával, de ő valszeg alukálni fog. Férjem bizniszvacsin lesz, amire hívott a babával, de aztán egyetértésben nem megyek. Egyrészt mert a Római parton sok a nyuszog, meg meleg van, meg nyügis a babácska, meg nincs is kedvem...Neki meg ott kell lennie, mert most épp izgi dolgok történnek a munkahelyén. Biztos 10 előtt nem jön. Hát, ez van, ilyen a melója...Szállodás. A ti férjeitek mit csinálnak? Nem kötelező válaszolni ..Kép
És hogy ismerkedtetek össze? A Connie sztoriját tudom csak. Kép Kép
Vezso
vezso

Vezso torpenek megcsak megoldom, magunknak mit viszunk??Kép
BAr van itt egy csirkefogo sztem ott veszunk csirkecicc szendot es inkabb azt.
Ja ket napja delutanonkent nekem is extra nyugi a torpe, most aludt el.
Azert sztem a vizzel itatas szopi utan nem akkora gaz mert legalabb nem sargul be ha nincs meg tejed de ez az en maganvelemenyem.
Connie hogy nem szabad ultetni?
Mert nekem minden aron ultetni akarjak szetvalasztott labbal terden ha erted ahogy leirtam...

Kép
vaktyuk

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?