Hari!
Na gyorsan írok, nehogy fellángoljanak itt az indulatok
Ne haragudj
, ha megbántva érzed magad, és Te se Angelani, az irományomban külön kiemeltem, hogy nem Angelanit akarom megbántani, se Téged, hanem ez a PRIVÁT véleményem amit nem tudtam magamba folytani!Pont azért írtam, nehogy valaki magára vegye az én személyes véleményemet, ami a saját tapasztalataimon, gondolkodásmódomon alapszik.
Remélem az tán csak nem baj, hogy őszintén leírom a véleményem?
Én 5 évig komoly dohányos voltam,( 5 éve szoktam le teljesen
) tudom miről beszélek, és tényleg minden elismerés és dícséret megilleti azt, aki jószántából, nemes elhatározásból, újévi fogadalomból, a párja kedvéért stb.. le tud szokik a dohányzásról magától vagy segítséggel vagy akárhogy!
(egyébként saját magát szerintem mindenki úgy mérgezi, ahogy akarja)
Viszont letenni a bagót a megfogant babája érdekében KÖTELESSÉG!SZÜKSÉGES MINIMUM!ALAPVETÕ FONTOSSÁGÚ, NEM ALKU KÉRDÉSE!(NÁLAM)
Én (és mondom, ez privát vélemény) ezt így gondolom.
Lehet hogy Te szemében ez kicsit szigorúnak, vagy szélsőségesnek tűnik, de sajna az én értékrendem és értékítéletem ebben a témában ilyen.
Egyszerűen kérlek titeket, hogy fogadjátok el( minden személyeskedés nélkül) ezt is, mint egy véleményt a sok száz, ezer közül, én is elfogadom a ti véleményeteket még ha nem egyezik az értékítéletünk és a toleranciaküszöbünk, akkor is.
Sajnos a véleményem nem változott, szerintem már nem is fog így vénségemre(27)
, inkább "költözne" a kisbaba a terméketlenséggel és mindenféle egészségi problémával küzdő lányoknak/asszonyoknak pocójába, mint a kórház udvarán és egyéb helyeken dohányzó kismamákéba.
És az hogy az autókipufogó-gáz hogy jön ide, azt meg végképp nem értem, hiszen az egy ADOTT körülmény(autók mindenhol vannak), a dohányzás, meg az emberek saját maguk által saját maga( és jelen esetben saját magzata) számára kreált TUDATOS mérgezés!
És a lényeg itt a tudatosságon van!
Ja és még egy kis sztori!
Kb 4 hónapos terhesen ültem a Westend egyik kávézójában a barátnőimmel és a szomszéd asztaltól egy kb 17 éves srác nyomatta ránk a füstöt ezerrel mire a barátnőimmel elkezdtünk beszélgetni a dohányzásról és én tettem egy olyan kijelentést, hogy Amerikában milyen szimpatikus dolog, hogy sem az éttermekben, sem kávézókban stb, sem nyilvános helyen nem lehet rágyújtani.(RÓKICA, EZT TE BIZTOS TUDOD
)
Na erre az "önkéntes dohánygyár" a MÁSIK ASZTALTÓL fölpattant, és odajött mutogatni az asztalukon lévő DOHÁNYZÓ!! feliratú táblát!
Szerintetek???
Mit kapott tőlem????
Úgy kiosztottam anélkül hogy a terhességemre hivatkoztam volna(vélemény és szólásszabadságra, magánbeszélgetés kihallgatására és baráti társaság zaklatására hivatkozva), hogy a végén fejlesütve kullogott vissza az asztalához!
Itt a lényeg egyébként csak a véleménynyilvánítás szabadsága lett volna bár sztorinak sem utolsó
Bocsi ha hosszúra nyúlt....
Angelani-Hari a véleményemért nem kérhetek bocsánatot, azt viszont sajnálnám ha annak ellenére hogy többször kiemeltem, hogy senkire nem célzok és nem személyeskedésnek írom a véleményem, valakit megbántottam volna, és ezért neheztel rám... Ugye nincs harag
Megann 33+3