Renóka
Annyira aranyos vagy, örülök, hogy jobb kedved lett!
2003.10. hó óta próbálkozunk, először persze a kedves kis dokim semmit sem árult el, még a kispárnás módszer sem jött le, hogy mondani kellene... Szóval kb. fél év után talán meg is maradt bennem néhány katona a kispárnázás hatására. De a tuti szerintem a gyertya (ne nevessetek, kérlek)
Utána gyertya, gravitáció dolgozik ezerrel, majd kispárna, semmi felkelés reggelig és kispárna egész éjjel popsi alatt. Nem egy nem kettő, nem három, sok. nagggyyyon kényelmetlen
De megéri.
A cickafark-tea tényleg nagyon klassz. Én csaltam.
Mindjárt leírom. azt is, hogyan.
Renóca
Nagyon édik a cicák! Hogy hívják őket? Anyuéknál is van cica sajna, most épp azon agyalunk a férjemmel, hogyan tudjuk elkerülni a köv. 3 hónapban, (addig nem mondjuk még el nekik, mi az ábra) hogy miért nem megyünk hozzájuk
Félek, nehogy ártson a babának.
Még nem hívtam fel a dokit. Pénteken reggel megyek vérvételre a Kaaliba, sztem ha meglesz az eredmény, felhívom. Sajna ugyanis ha előtte hívom, úgysem fogom tudni, jók-e az értékeim, tehát akkor újra kellene hívni. Vagy Ti tudjátok, mik ilyenkor a jó értékek?
Sztem 1 nap ide vagy oda nem szabadna, hogy számítson.
Zsebi
Olyan édes vagy!
Igen, szerintem is érdemes a spontánra menni... Én már kilátástalannak gondoltam a helyzetünket, aztán tessék. Még mindig nehezen hiszem el, el is tettem eddig mindkét tesztemet. A holnap reggelit is elteszem majd
Olyan jó érzés zebrát látni a nevem mellett!
Norka
Köszi, hogy utánanéztél a Bromonak, én is eztt hallottam most már több forrásból.
Wish
Igen, bocsi a tábla miatt. Igazság szerint meg voltam zavarodva rendesen délután. Még mindig egy kicsit, de már jobb.
Én is éreztem valamit, de nem akartam sem beleélni magam, sem elhinni, hogy eddig volt hőmérő meg akciózás ezerrel és semmi, most meg semmi hőmérő (na babymark teszt az volt) és csak 3x...
Olyan mintha hőemelkedésem lenne. 37,7-37,8 a napközbeni hőm. Reggel nem mértem, biztos kevesebb, de azért akkor is... Ez majd lemegy idővel? Nem baj ez szerinted?
Puszi
Unique