Új privát üzeneted érkezett!

Unique,Mka!

Milyen érdekes,ketten válaszoltatok,két különbözőt.Valószínűleg beállítottság kérdése.Azért nálunk hozzátartozik az igazsághoz, hogy apósommal nem vagyok jóba, ezt nem részletezem.És neki Sanyi még most mondta csak el.Õ eddig nem tudta.Anyuék tudták meg először, hozzájuk mentem bőgni, ők segítenek,mindenhogy.Lelkileg és anyagilag is.Pl. Apuci fog hordani minket Pestre.Apósommal ebben az évben kb. 3-szor találkoztam,elég is volt, de így értelemszerű, hogynem tudta.

Unique
Én épp azért mondtam el, hogy ne kérdezösködjenek.Míg nem tudták a rokonok, barátok, mindig ez volt az első kérdés.Mióta elmondtam, már nem beszélnek róla annyit, persze megkérdezik holtartunk, de semmi több.Így nekem,kényelmes, meg jó is néha kibeszélni magamból.Erre az oldalra is ebből a megfontolásból regisztráltam.

De ez annyira egyéni dolog, kinek így jobb, kinek úgy.

Pusza
Edina
dedina

EdinaKép
Igen, bizonyos szempontból biztos, hogy jobb úgy, ahogy mondod. Viszont nálunk anyuék nem sürgetik annyira (anyunak fontos a karrierem), meg egyébként is úgy van vele, hogy úgyis elmondjuk ha jön, addig meg nem kérdezősködik Kép
Anyósomnak egyszer jól megmondtam: középtávú projekt, ne féljen szólni fogunk, ha érkezik. Azóta nyugi van.Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique
Így végülis teljesen érthető,hogy miért így gondolod ezt.Nálunk pont ellenkező a helyzet.Nálam jobban biztos nem szeretné senki sem, de anyuék is nagyon várják már, hogy unokájuk legyen, meg anyósom is.A férjem szülei elváltak.
Mivel foglalkozol?
Az én foglalkozásom nagyon egyszerű,igazából nem érzem, hogy lenne a babán kívűl más dolog ami jobban érdekelne.
Nem találtam meg azt a hivatást, ami mellett türelmes tudnék maradni, a babára várva.
Nem tudom lehet e érteni mire gondolok.

Pusza
Edina
dedina

EdinaKép
Naná, hogy értem. Vagy inkább mégsem. Dolgozol azért vagy otthon vagy most?
Nekem tul. képpen két állásom is van: egy délelőtt (könyvelek) egy délután (pügyi vezető vagyok). De mostanára egyik sem olyan húzós már. Szerintem az is nagyban belejátszott az eddigi sikertelenségünkbe, hogy állandóan stresszes voltam a munkám miatt. Kép Így talán nem is igen szívesen pottyant volna hozzánk a picur. Kép
De most már sínre kerültem, a munkámat is simán el tudom végezni stressz nélkül, meg nagyon szeretem is (a hobbim), úgyhogy duplán jó. Kép

Egyébként mi a végzettséged?

Unique

KépKép
unique

Edina!
Én ezzel a titkoltam nem titkoltam úgy vagyok, hogy csak a legközelebbi ismerőseim tudják. De ha valaki rákérdez én sem titkolom el akkor bevallom a dolgot. Igazából sokaknak azért nem mondom mert nem akarom hogy mindig kérdezzék hogy sikerült nem mikor mész legközelebb .....

Lara!
Nem tetszik ez a nagy csend körülötted!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
itt vagyok. Nemrég értem haza, még gyorsan végiglátogatom a barátnőket. A jövő hétre már Peti eltiltott a vezetéstől, csak sétálgatni mehetek a környéken. Szóval csak ezért volt a csend. Jól vagyunk, délelőtt voltunk ctg-n, még mindig minden oké Kép Rendezgetjük még Andor szobáját, már fenn vannak a képek a falon, a csillagokat ragasztgatjuk, talán holnap végzünk is vele.
Petinek most nincsenek koncertjei, mert eljött a zenekarból, úgyhogy az újabb koncertekre még várni kell. Meg már nagyon várja Andort is és most ő az első Kép Nagyon helyesek ám, amikor beszélgetnek Kép

Mniki,
engem is hívtak a Burdától, de aug. 15-én remélem én már mással leszek elfoglalva Kép, úgyhogy le is mondtam. Ez van, majd egy kicsit később Kép

Kriszta,
mennek a drukkok ezerrel, pihengess sokat és bíztasd a manócskákat Kép

Elmondani - nem elmondani:
Amikor a kaáliban kiderült, hogy magunktól nem megy (ekkor már 2 éve próbálkoztunk több-kevesebb orvosi segítséggel), akkor anyuéknak rögtön elmondtuk. Õk maximálisan mellettünk álltak lelkileg és anyagilag is. Anyósomnak is elmondtuk, de apósom csak most tudta meg a hétvégén, mert már 1,5 éve nem láttuk. Ja és a munkahelyemen a 2 közvetlen kollégám és a főnököm tudta. Õ mindenben támogatott és nagyon megértő volt. És a közeli barátoknak is elmondtuk, nem csináltunk belőle titkot. Persze azért a homlokunkra nem írtuk ki Kép Most meg már valahogy a világ legtermészetesebb dolga. Mire a mi gyerekeink készülnek a gyerekvállalásra, az lesz a kivétel, ha valakinek spontán sikerül. Már most is minden 3. pár segítségre szorul, max. nem vallja be. Pl. ma tudtam meg, hogy az ismerősi körből egy pár babát vár, lombik volt, az első sikerült, csak addig nem akartak róla beszélni, míg össze nem jön.

Wish,
akkor hajrá a szeptemberi kezdéshez Kép

Stella,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusza:
Lara

Ui: holnap is megyek barátnőzni, ha este lesz erőm, akkor jelentkezem.

Lara

KépKép
lara77

Unique
Most kereskedelmi ügyintézőként dolgozom, de heti 2 napot kell bent lennem, a többit itthon is eltudom végezni, amúgy banki szakügyintéző, és marketing menedzser a végzettségem.De csak arra volt jó, hogy rájöjjek nem nekem való.

Képzeljétek, az egyik rémálmom most megtörtént velünk.Eldugult a WC-énk.Szerencse nem jött vissza semmi anyag.De a férjecském meg két szomszéd bácsi kint dolgoznak rajta, hogy mielőbb rendbe legyen.Egyébként majd bepipilek.Valahogy csak kihúzom,muszáj lesz.Jó kis esti program mi?
Még jó, hogy nekem nem kell segítkeznem.

Lara
Örülök, hogy minden a legnagyobb rendben,így tovább, de csak óvatosan vezess!

Edina
dedina

Sziasztok
Dugulás elhárítva,nem sokára pipilhetek, már nagyon kell.
A rémálmom véget ért, szerencsére.

Zsebi
Talán így a legjobb,ahogy te csinálod, ez olyan aranyközépút.Lehet, hogy én egy-két emberrel többnek mondtam el, mint "kellett" volna.Igazából az nem zavar engem még, hogy arról kérdeznek hol tartunk, viszont az marhára zavart, mikor a tipikus kérdéseket intézték felém:
Mikor lesz már baba?
Nem terveztek még utódokat?
7 éve együtt vagytok, ideje lenne már nem?
stb...

Na ezt a témát jól kiveséztük!

Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!

Edina
dedina

Sziasztok!

Képzeljétek,már 3 napja szúrom magam,és még mindig dől alé....Kép
Hogy lesz így nekem szép kövér nyálkahártyám?????
Most még az sincs,hogy itthonvgyok,és tudok figyelni,hogy húst hússal egyek. Annak is örülök,ha a szimpla fehérje tartalmú kajámat meg tudom enni.Ebben a ciklusban nem nagyon érek rá figyelni magamra.De augusztus 1-től igyekszem majd.
MNiki!
Nem beszéltük meg,hogy mikor megyek be,csak annyit hogy a 3.napon kezdjem a szurit,és a 6.napon menjek uh-ba.Ez pénteken lesz,remélem addigra eláll a mensim.De holnap telefonálok a Kaáliba és kérek egy időpöttyöt a doktorhoz.Vasárnap éjszakás leszek,és utána szándékozom meglátogatni.A hogyan tovább miatt.
Egyenlőre ennyit tudok.
Renóca!
Örülök,hogy szépen intéződnek a dolgaitok!

Mindenkinek szép estét!
Most megyek aludni,mert holnap hosszú napom lesz.
Sziasztok!
kavicska

Zsebi! irtam nemrégKép hogy a doki szerint mindenképpen érdemes spontán probálkozni elöbb. Ha már Orsi összejött valahogy megnyilhatott a petevezetöm. Endo elmult (remélem még nincs, 2 év után talán ad még egy kis idöt) már csak a férjemnek kell segitsen a MacaKépKép A táblázat meg nem gond, csak azt hittem nem olvastad hogy megirtamKép Köszi, ugy tünik meggyógyult és végre látszik hogy tényleg nö egy foga, szoval amiatt volt a láz. CSak megijedtem mert gyogyszertöl sem csökkent, többfélét kellett sürübben adnom neki.

Kriszta! Ez nagyon jo, nekem is pár nap késéssel lett szülinapi ajándékom!!Kép

Edina! Mi titkoltuk. A 3. lombik elött kellett családi segitséget is kérni, akkor közöltük. Ismerösök jo része nem tudja, ahogy azt sem hogy régóta akartuk a babát, mindig azt mondtuk hogy majd valamikor, még várunk. Nem bántam meg, mert ennyi év alatt már mindenki sajnált volna, azt meg nem akartam. Persze késöbb már mindenki sejtette de nagy része tapintatos volt hogy valami gond lehet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lara!
Jó hogy minden rendben. Lassan már előbb mondod nekünk a programot mint a párodnak mert fél napig nem írsz és mi már be vagyunk zsongva!

Edina!
A kérdezősködökkel tudod hogy vagyok? Én egyszerűen az elmúlt fél évben azzal rázom le őket, hogy még nem szeretnénk és ezzel a további kérdéseket megelőzőm és ha egy hónap múlva találkoznunk nem azzal kezdi még mindig nincs semmi (peresze ezek távoli emberek.

Karmen!
Hányadik foga nő Orsinak?
De kb. mennyi időt "kell" próbálkoznotok? Vagy most ezzel még nem foglalkoztok! Ti a sima Macat szeditek vagy a multit?

Jó éjszakát!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Karmen

Én nem tudtamvolna ezt megcsinálni,mert én amióta az eszemet tudom az anyaságra készülök.Tehát én már 17 évesen is szívesen vállaltam volna babát, ha úgy alakult volna, hamarabb csak azért nem,mert nem lett volna mitől teherbe esnem.A babák a családban folyamatosan születtek.Ösztönszerűen miondtam,hogy bár már elvégeztem volna a sulit.
Tehát én nem tudtam volna mondani, hogy majd később.(Most is szinte lelkifurdalásom van , hogy leírtam ilyet.)
Meg hát 11 éves voltam amikor a húgom született, haza mentem az iskolából az volt az első, hogy megetettem, bele a babakocsiba és estig haza se mentünk.Mai napig imádok babakocsit tolni.Nem tudom, hogy miért, de megvagyok érte zavarodva.
Tehát ilyen előzmények után, nehéz is lett volna titkolni, de igazából eszembe sem jutott.
Persze ez közel sem jelenti azt, hogy ez így jó.
Csak nekem jobb!

Edina
dedina

Edina Kép
Nálunk mindenki tudja mi a helyzet család, barátok, munkatársaim, csak a párom nem mondta el a munkatársainak, de hát ők pasik, náluk más ez a dolog azt hiszem. Bár egyszer amikor az andrológusnál várt, hogy sorrakerüljön, a főnöke jött ki az ajtón, mint elöző páciens Kép Szépen zavarba jöttek mindeketten és azóta sem beszéltek a dologról. De azért néha jókat poénkodunk rajta itthon, hogy vajon mit keresett ott a főnöke.
Náluk nem hiszem hogy kiskatona gond lenne, mert kb 8,5 hónappal az eskövő után született a gyerek, szóval vagy már elötte gyúrtak rá, vagy nagyon sikeres volt a nászút Kép
De azért erre milyen kicsi az esély, hogy összetalálkoznak egy ilyen helyen Kép

Én nem is bántam meg, hogy elmondtam, sok szempontból jobb így szerintem. És mindenki nagyon rendes, drukkolnak meg minden. Meg most már a munkahelyem is próbálnak arra figyelni,hogy olyan munkát adjanak, ami nem fog ütközni a következő lombikkal.

LaraKép
Tényleg közöld légyszi a napirendedet, mert én is folyton azt hiszem, hogy elindultál a Kútvölgyibe Andorral randizni Kép

wish

Hello!

Lara, kapcsolatban állsz innen valakivel, hogy tudj egy sms-t dobni, ha indulsz a kórházba? Hiszek a közösségi szurkolás erejében, online követnénk a sorsod, talán simábban megy így a szülés is. Szerintem ha lemegy a várható nagy hőség, a jövő hét elején érkező hidegfronttal nagy esélye lehet annak, hogy beindul.

Még annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz, hogy lassan tényleg a két végletet látom én is: vannak, akik azonnal teherbe esnek, de a párok mind nagyobb része egy évig is próbálkozik, vagy még sokkal tovább. Azt írtam, hogy a páromnak egy kollégájáról, egy macsó, vele egy vezetői szinten levő pasiról kiderült, hogy inszemes babáik vannak. A főnökének 11 hónap után jött össze a babó, már tervezgették, hogy mennek dokihoz. Az én volt kolléganőmnek 2 év után sincs baba... és így tovább. A helyzet tragikus, mert egyre több helyen a spermaelváltozás jellemző.

Ami engem illet, aug.16-án látogatom meg Krizsát. Beszélgetünk kicsit, legalábbis remélem, hogy lesz rám kis ideje. Nekem még el kell intéznem utána a Szabolcs u-ban az immunos vérvételt a párommal, aminek a kiértékelése másfél hónap, plusz a hiszteroszkópiát Kép Így gondolom, hogy csak ősz végén indul be bármi is. Lányok, nem tudom emlékeztek-e, de az 1.nagyemlékű lombikom is ekkor, november végén volt...
Viszont örülök, mert tényleg úgy néz ki, hogy mostmár fixen el fogjuk kezdeni intézni a papírokat is ősszel, a párom tartani fogja a megállapodásunk rá eső részét. Ha ilyen tempó lesz, mint Renócánál, talán januárra nekünk is meglesz az alkalmassági.
s_norka

Elmondjuk- ne mondjuk?

Környezetünkben mindenki tudta és szurkolt. Így nekünk most nagyon könnyű volt bevezetni az örökbefogadást, szinte természetesnek vették, hogy 5 év után így lesz babónk.
A tanfolyamon volt egy pár, akik semmit nem mondtak el az inszemekről, lombikokról a családnak (persze szülőknek elmondták, de tesóknak nem), munkahelyen és most nem merik elmondani az örökbefogadást. Képzeljétek milyen furcsa reakciókat válthat ki egy-egy emberből, aki nem tudta min mennek keresztül, mennyit próbálkoznak....

Karmen
Rómeó és Júlia mikor?

Renóca

Kép
süni_renóca

Sziasztok!

Szívesen adok bárkinek 5 ampulla Menogon-t, 1 doboz Klion-D-t és egy doboz Closty-t. Kép
Elmarad az inszem. Kép vagy Kép ???

Na jó, nem hülyéskedek tovább: tegnap is és ma is teszteltem (tegnap este, ma most) és mindkettő POZITÍV lett!!!++++++++++++++++++++++ (tegnap Lilly, ma Clearblue)

Wish, DrágaKép
Kérlek, írj át a táblában!

Jaj, annyira jó lenne, ha sok-sok zebra követne... Kép
Ja, és Edina: szerintem a zebrád elkezdett "működni"! Kép
Szóval ezek szerint a Bromo-val nincs semmi baja a szervezetemnek. Annál inkább a pocilakómmal Kép

Még jövök!

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique

Mi is van?????? Csak kapkodom a fejem! KépKépKép
Kezem, lábam keresztbe!
Örülök, nagyon-nagyon-nagyon!
Szuper! Tök jó! Éljen! Éljen! Éljen!
Mikor mész dokihoz?

Renóca

Kép
süni_renóca

Unique Kép

Most gyorsan visszaolvastam az elmúlt hetet, és jót szórakoztam azon, hogy elmagyaráztad fűnek-fának, hogy miért nem lehetsz terhes Kép Pedig hát nagyon ott volt a levegőben!
Bemész a Kaáliba vérvételre vagy uh-ra? Ha már ilyen rosszulléteid vannak, lassan látni is lehet szerintem a babócát!
Örülök!
s_norka

Úgy örülök, de úgy, de úgy!

Kép

Renóca
süni_renóca

Sziasztok!
Olvastam, hogy sokan készülnek a szombati babanetes találkozóra...
Természetesen lesz (www.babanet.hu/talalkozo.htm), megrendeltük a napsütést, de ha gond támadna az időjárással, van ott egy sportcsarnok, amit megszállhatunk és zavartalanul talizhatunk!
Várunk mindenkit,sziasztok!
apa
apa

Unique
Ez egyszerűen szuper!Szuper!Remélem továbbra is ilyen jól fog működni a zebrám!!!
Dokihoz mikor mész?
Jajj, de nagyon örülök most!

Pusza
Edina
dedina

Sziasztok!
Annyira, de annyirA köszönök mindent Nektek! Olyan jó, hogy mellettem vagytok! Kép

Egyelőre alig hiszem el: 2003.10. óta próbálkotunk... Kép És pont most, az 1. inszem előtt... Kép

Szerinttetek elmehetek a Kaaliba így is vérvételre és UH-ra (hogy nem inszem és lombik volt)?
Menjek hét elején a Krizsához vagy menjek a héten másik dokihoz?
Szerintetek felhívhatom emiatt a krizsát a szabiján?
Annyi kérdésem van, pl. a Bromo-t meddig szedjem, folsavat ÉS elevitet együtt szedjem-e (eddig csak folsavat szedtem pl.).

Szerintetek nem gáz felhívni most?

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique, a Bromo-t ilyenkor abba lehet hagyni (sőt kell is), és elég az Elevit, abban rakás folsav van, ha megnézed! Ha van már aktád, akkor szerintem bemehetsz a Kaáliba, de szerintem várd meg a jövő hetet, amikor Krizsa kezd, és meg tud nézni uh-n. Gondolom addigra már eltelik 3-4 hét a feltételezett pé-d óta! Előbb nem biztos, hogy érdemes, mert csak a petezsák látszana.
s_norka

NorkaKép
Köszi. FarkasokJ írta, hogy a Bromot lehet, hogy még 3-4 hónapig is szedni kell már a terhesség után. Ezért vagyok bizonytalan. Mindenképpen beszélek a dokimmal (sztem felzargatom a KrizsátKép)
A vérvétel az mehetne már a héten is, nem? Kép
Ilyenkor is kell fizetni (volt már vérvételem) érte? Mikorra van eredmény?

KépKép
unique

Unique,

Ez fantasztikus !!! KépKépKépKépKép
Nehogy abbahagyd a Bromot, főleg amíg nem beszéltél orvossal. Megpróbálhatod a Krizsát is, de szerintem a Kaáliban bármelyik orvos tud segíteni aki benn van. Én javasolnék egy vérvételt.
Ha a Bromot hirtelen abbahagyod, nagy az esélye a vetélésnek!!! Majd a dokik megmondják, de úgy tudom abbahagyni is csak fokozatosan lehet...
Hála istennek hogy beindítottad a zebracsordát KépKépKépKépKép Azért most vigyázz magadra nagyon Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Nem tudom hogy fizetni kell-e, de szerintem megéri, nem ? Ha holnap reggel mész, akkor délre megvan az eredmény...Meg is lehet várni Kép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

KrisztaKép

Köszi az infókat. Sztem azért ma felhívom a Krizsát, főleg, hogy nyomon követte a szabija alatt a vércukor- és MRI eredményeimet is. Tutira örülni fog. Pénteken elmegyek vérvételre a Kaaliba kérek időpontot. Úgyis szabin leszek.Kép
FarkasokJ is azt írta, hogy nem szabad abbahagyni a Bromot ilyenkor. Vigyázok magunkra, kímélem magam. Amíg jólesik, dolgozom is (na csak módjával, ma pl. egyáltalán nem Kép).
A vérvételen csak a HCG-t nézik vagy a többi hormont is, hogy minden OK-e. Abból látnak már vmit?

Puszi

Unique

KépKép
unique

De azért KÖZÉRDEKÛ

Igyatok cickafarkfű-teát sokatsokatsokat!
Lehet, hogy véletlen egybeesés, de 1 hónapja iszom napi 1-2 litert és tessék...
A férjem meg szedi 2 hónapja a ginseng-et... és tessék. Kép
Nem tudom, véletlen-e, soha nem is fogom megtudni.

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique, közben utánanéztem, a Bromo-t tényleg nem szabad pikk-pakk abbahagyni, csak fokozatosan. De Krizsa megmondja, szerintem is hívd fel. Általában ilyenkor már csak a HCG-t és a progit nézik, hogy elég magas-e.
s_norka

Unique Kép
Gratulálok, nagyon gyanús voltál, de úgy lepatintottál mindenkit, hogy nem lehetsz terhes, hogy inkább nem is mondtam, hogy helyedben én tesztelnék Kép
A táblát Zsebi vezeti ebben a topikban, de szerintem szíves örömest kiosztja neked a zebrát Kép

Nóri Kép
Olyan kis hamis vagy Kép Mostmár teljesen bebizonyosodott számomra, hogy folyamatosan nyomonköveted az eseményeket, mert mindig írsz, ha van valami történés. Örülök neki Kép

wish

Unique!
Igen igen igen!!!! Végre!!!! Jaj de jó már rohanok is zebrás táblát feltenni!!!!!! Hipp-hipp hurá!!!!!!!!! Mindenki utána!!!!!!!!!!!!
Szerintem hívd fel Krizsát nyugodtan, vagy a Kaáliban bármelyik orvost ja és én biztos bemennék vérvételre!
Ugye én megmondtam!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép

ui. Mindenkinek ajánom ebbe a hónapban a spontán babóra való ráhajtást, mert Unique már a 3. akinek spontán sikerült több év után!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok

Unique
Mégegyszer leírom: Úgy, de úgy örülök!!! Kép
Ma biztos babócás álmom lesz.Kép
Felhívtad a dokit?

Szép estét mindenkinek.
Mai cicabunyó:
Kép

Renóca
süni_renóca

Unique!
Éljen! Eddig nem volt túl jó kedvem, de most itt ülök és vigyorgok magamban, mint a vadalma! Ez annyira szuper! Gratulálok!
Meséld el megint, hogy mióta próbálkoztatok, jó? Megyek iszom cickafark teát...

Renóca, hát ezek a cicák! Édesek
renoka

Renóca

Nagyon édik a kiscicáitok!A mieink is így szoktak "verekedni" egymással.Hogy hívják őket?
A várólistán már fent vagytok, vagy ha meg lesz az alkalmassági gyakorlatban is, akkor kerültök fel rá?Van valami hír, fejlemény az ügyetekben?

Farkasok nyaralni vannak?

Edina
dedina

Renoka
Hogy vagy?Jobban vagy már?Megszületett már a döntés,hogy pszichológus, vagy lombik?
Edina
dedina

RenókaKép
Annyira aranyos vagy, örülök, hogy jobb kedved lett! Kép 2003.10. hó óta próbálkozunk, először persze a kedves kis dokim semmit sem árult el, még a kispárnás módszer sem jött le, hogy mondani kellene... Szóval kb. fél év után talán meg is maradt bennem néhány katona a kispárnázás hatására. De a tuti szerintem a gyertya (ne nevessetek, kérlek) Kép Utána gyertya, gravitáció dolgozik ezerrel, majd kispárna, semmi felkelés reggelig és kispárna egész éjjel popsi alatt. Nem egy nem kettő, nem három, sok. nagggyyyon kényelmetlen Kép De megéri. Kép
A cickafark-tea tényleg nagyon klassz. Én csaltam. Kép Mindjárt leírom. azt is, hogyan.

RenócaKép
Nagyon édik a cicák! Hogy hívják őket? Anyuéknál is van cica sajna, most épp azon agyalunk a férjemmel, hogyan tudjuk elkerülni a köv. 3 hónapban, (addig nem mondjuk még el nekik, mi az ábra) hogy miért nem megyünk hozzájuk Kép
Félek, nehogy ártson a babának. Kép
Még nem hívtam fel a dokit. Pénteken reggel megyek vérvételre a Kaaliba, sztem ha meglesz az eredmény, felhívom. Sajna ugyanis ha előtte hívom, úgysem fogom tudni, jók-e az értékeim, tehát akkor újra kellene hívni. Vagy Ti tudjátok, mik ilyenkor a jó értékek? Kép
Sztem 1 nap ide vagy oda nem szabadna, hogy számítson. Kép

ZsebiKép
Olyan édes vagy! Kép Igen, szerintem is érdemes a spontánra menni... Én már kilátástalannak gondoltam a helyzetünket, aztán tessék. Még mindig nehezen hiszem el, el is tettem eddig mindkét tesztemet. A holnap reggelit is elteszem majd Kép
Olyan jó érzés zebrát látni a nevem mellett! Kép

NorkaKép
Köszi, hogy utánanéztél a Bromonak, én is eztt hallottam most már több forrásból.Kép

WishKép
Igen, bocsi a tábla miatt. Igazság szerint meg voltam zavarodva rendesen délután. Még mindig egy kicsit, de már jobb. Kép
Én is éreztem valamit, de nem akartam sem beleélni magam, sem elhinni, hogy eddig volt hőmérő meg akciózás ezerrel és semmi, most meg semmi hőmérő (na babymark teszt az volt) és csak 3x... Kép
Olyan mintha hőemelkedésem lenne. 37,7-37,8 a napközbeni hőm. Reggel nem mértem, biztos kevesebb, de azért akkor is... Ez majd lemegy idővel? Nem baj ez szerinted?

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique,
ez szuper! Már nem is vagyok fáradt, pedig most értem haza Kép Úgy örülök!!!!
Elevit-Folsav: velem az egész terhesség alatt úgy szedeti a doki, hogy egyik nap Maltofer Fol (folsav+vas), másik nap pedig Elevit. Eddig minden vérképem tökéletes volt.
Hőemelkedés: a napközbeni hőt nem érdemes mérni. Mindig ébredéskor, felkelés előtt szájban (de inkább hüvelyben vagy végbélben, mert a szájban befolyásolja a fogyasztott folyadék, stb) érdemes mérni. Egyébként a 37 és felette valamivel nagyon jó Kép

Nóri,
csak Woodi száma van meg, de ő meg nincs net közelben. Úgyhogy várom a telefonszámokat priviben Kép Most már leginkább itthon leszek, indulás előtt még megpróbálok írni nektek. Csak halkan: ma egész nap voltak/vannak jóslófájásaim. Kezd izgis lenni Kép

Jó éjt:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Unique!! jaj de jo ilyen hireket olvasni!!!!! A Bromot feltétlen szedd a 12. hétig!! Én abbahagytam valszeg attol volt gond, másik orvosok mondták (több is) kellett volna. Elevitet szedd valoban. Ha lesz székrekedés (késöbb tutiKép) sárgabaracklekvár jo.

Renóca! Aug. 19 megyünk, már nagyon várom!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lara!
Elküldtem privibe a számomat! Kép

Kép

Edina!
Farkasok nyaralnak, ha jól tudom csütin jönnek!

Renó!
Örülök, hogy jobb a kedved, és higgyél benne ez bármelyikünkkel megtörténthet sőt meg is fog történi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unique!
A másik topikban elolvastam a tea készítés módzserét így talán kipróbálom. Kép

Megyek mert így ülve eltunék aludni! Ja de előbb veszem a csodafürdőt!!!!!!!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

MKA!
Hogy haladsz a szurizással? Mikor mész uh-ra?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Visszajöttem, még, hogy írtatok-e, tök jó lett ez a nap. Ilyenkor mindig újra éled bennem a remény!
Dedina drága, nem mentem el lélekdokihoz, mert igazából tudom, hogy mi a bajom, azon pedig csak én segíthetek. Szeptemberben megkeresem a dokit. belevágok a 3. lombikba, ha nem történik velem is egy ilyen csoda, mint Uniqueval(hogy kell ezt leírni?)

Jó éjt
reno!
renoka

Sziasztok!

Néha megjelenek Nálatok is (egyébként Dévais vagyok).

Unique!!!
Ez aztán a hír!!!! KépKépNagyon örülök Neked.
Olyan jó ilyet olvasni, nálunk a Dévaiban mostanában nem akar jönni a gólya, olyan rossz. De ami késik, nem múlik ugyebár...

Dedina!
Téged már jó ideje akarlak külön is üdvözölni, mert majdnem földim vagy: én eredetileg csongrádi vagyok, a diplomám után költöztem a férjemhez Ceglédre. Hogy tudjátok megoldani a Pestre járást, a szegedi Kaálival nem akartatok foglalkozni?

Lara! Pfú, ez nagyon izgi, hogy mindjárt megismerheted a kisfiadat!! Nagyon izgulok, hogy szép szülésed legyen!!!
lkt

Lkt
Mi igaziból nem Kaálisok vagyunk,leszünk,hanem BMC-sek, csak oda nem ír senki,azért jöttem ide.Szerencsére szívesen fogadtak.És azért fogunk oda járni, mert az itteni dokim, a Konccal jóban van,privátban.És azt mondta, hogy Õt javasolja, lebeszél vele mindent.Tehát így egy kicsit egyszerűbb a dolgom, na meg ők összedolgoznak.Meg persze, amit a dokim mond az majdnem! szentírás.
Mikor költöztél el Csongrádról? Nem sok csongrádit ismerek.Akit ismertem Õ is már Pesten lakik, az apukája az lehet, hogy még Csongrádon.Nem tudom, hátha ismered a familiát:Tari Györgyi, az barátnőm, akivel rég nem találkoztunk, az apukája Tari László.
Egyébként gondolkodtunk a szegedi Kaálin, egy ideig úgy is volt, hogy majd oda megyünk, de aztán csak maradtam az orvosom javaslatánál.Amúgy apukám fog felhordani minket,mert mi egyáltalán nem vagyunk ismerősek Bp-en.

Edina

Unique
A te jó híred hallatán, mi is "ráhajtottunk" a spontán babára, habár nekünk pici az esélyünk, de valamennyi van.(pont most volt pé-sem)
Egyébként pont ma jött meg a Kismama, és abban olvastam, hogy nem csak a cicától, kaphatod meg, hanem a nem megfelelően tisztitott gyümitől és zöldségtől, meg a nem jól átsütött husitól is, és a kutyik sincsenek kizárva.De ha már voltál állat közelben akkor valószínűleg átestél rajta.
De azértlégy nagyon elővigyázatos!Biztos,ami biztos!

Edina
dedina

Unique,
elkerülte a figyelmemet a cica téma. Igaza van Edinának és kiegészíteném még a nyers húshoz való hozzányúlással. Az is tilos. És nem csak az első 3 hónapban, célszerű ezekre végig figyelni. Az erre vonatkozó ellenőrző vizsgálat is valamikor a 6-7. hónapban van. Szóval vigyázz nagyon magadra Kép

Zsebi,
mentettem a számod, írok ha van valami. Kép

Lkt,
köszi, mi is bízunk benne, hogy szép élmény lesz Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Bocsi, hogy ismeretlenül írok nektek, de olvaslak benneteket folyamatosan és nagyon drukkolok mindannyiótoknak. Egy kérdésem lenne. Amúgy én a Forgácsba járok, már túl vagyok egy inszemen ami sajna nem sikerült. Ez a hónap spontán lett volna, de ma megjött.
Jön a köv. inszem. Olyan kérdésem lenne, hogy írjátok a Baby Aspirint, hogy néhányan szeditek. Ez egyezik az Aspirin 100-al?
Örülnék, ha leírnátok nekem, hogy tul.képpen mire van jó hatással és mennyit kell belőle szedni.Orvosnak tudnia kell-e róla, hogy szedem?
Unique
Olvastam a történetedet. Nagyon gratulálok neked!
Bocsi, ha egy kicsit hosszú lettem.
Köszi előre is.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Zsebi,

Aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Kép Mindenkit számon tartasz Kép Kép
Tegnap és ma már otthon adtuk be a szurikat. Ma vagyok hét pettyes Kép
Szegény párom tiszta stresszben van az injekciok miatt, nehogy elrontsa. Szó ami szó, a Kaaliban a noverke adta be, az kevesbe latszott utana, pedig a beadasban en nem lattam különbséget a kettő közt, a párom nagyon profin csinálta (van korábbról tapasztalata)
De holnaptól már csak Gonal van, így azt megprobalom magamnak beadni, ha nem megy, megyek a Kaaliba.
Varom a hetfot nagyon, akkor kell mennem UH-ra.
Kozben szurkolok, hogy érjenek a tuszok, legyen elég petesejt, mert ICSI lesz, ráadásul fagyasztott hereszövetből veszik majd ki a spermiumokat...szóval van pár sikerességet befolyásoló tényező.

Sok-sok pozitiv energiat mindenkinek. Kép Kép Kép

Unique: a mult heten mar nagyon gyanus voltal nekem, a tuneteidbol egybol arra gondoltam, hogy babas lehetsz....Kép Kép Kép De ez nagyon jó. Nálunk ugyan tutira nem fog csoda történni, én nagyon bizom a lombikban.

Mka
Vendég

Sziasztok!

LaraKép
Köszi a tippet Elevitre. Igazából ma beszéltem Kovács dokival, aki lebeszélt a folsavról és hogy inkább szedjek elevitet. mondjuk eddig csak jót hallottam az elevitről, szóval elkezdem szedni. Kép
A hőm ébredéskor olyan 37,5 körül lehet, de nekem alapból is mindig ilyen magas volt, azt mondta ma a doki, hogy amíg nem megy tartósan 38,0 fölé, addig OK.
Köszi az infókat és a grat-ot! Kép

KarmenKép
Na igen, Bromo. Erre meg pont azt mondta ma a Kovács doki, hogy nyugidtan hagyjam abba, mert a napi 1/2 amúgy sem sok, és a terhesség alatt úgyis felmegy. Én akkor sem merem abbahagyni Kép
Nehogy tényleg ez legyen a baj. Te melyik dokihoz jársz/jártál?

ZsebiKép
Hát igen, kicsit csalás, de sokkal jobb Kép

RenókaKép
Látod, hogy megtörténhet, bár én sem hittem benne. Sztem ha pé előtt egy nappal, pékor és utána egy nappal is akcióztok, akkor az már fél siker. Ja, és légyszi: utána azonnal gyertyaállás kb. 5 percig (amíg bírod), majd párnahegyek a popsi alá, jó? Kép

LktKép
Na neee... nézzek át hozzátok is? A babaproject előt állókba az hozta meg a zebracsordát, hogy átvettem a táblit ideiglenesen Tünditől Kép

DedinaKép
LaraKép
Köszi a cica-dolgot. Nekem évekig volt régen is macskám, meg sajna anyuéknál is van és amíg nem tudtam, hogy babót várok mostani hónapban is találkoztam vele. Na nem dögönyözés szinten, de csak mellettem volt. Van 2 kutyunk otthon (Unique Kép és Orlando). Akkor ez azt is jelenti, hogy nem főzhetek??? Hurrááááá (nyers husit nem foghatok meg) Kép A gyümiket, zöldségeket nagyon mosom, a husit mindig jól átsütjük, nem is tudnám megenni másképpen.

LaraKép
Én is nagyon várom a híreket Rólad! Kép

Mka.)
Hogy állsz a szurikkal?

GyöngyiKép
Sajna én nem szedtem a baby aspirint, nem tudok segíteni. A többiek tutira.Kép
Köszi a grat-ot és mielőbbi babásodást kívánok!

Mindjárt írom a reggeli vérvételemet... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szóval:
Ma reggel voltam vérvételen a kaaliban. BHSG és progi szint tökéletes. Beszéltem Kovács dr-al a Bromo-ról, azt mondta, hogy nyugodtan abbahagyhatom.
A hőm elég magas, 37,8 körül napközban, azt mondta, csak 38,0 fölé ne menjen állandóra. (nekem az alaphőm is elég magas volt, 37,3-37,5 körüli)
Õ Elevit-párti, mert abban más is van mint folsav. Úgyhogy csak elkezdem az elevitet.
Pisi van, köszöni, jól. Sokat is iszom, mondjuk, de járok is rendesen.
És marha melegem van, alapjáratban is, nemhogy ez a dög meleg! Izzadok... De ezt most élvezem...
Ami viszont kevésbé jó hír: jövő hét végére kellett időpontot kérnem UHra (6. heti) sajna mivel most jön vissza a dokim szabiról, már csak utáéna hét szerdára kaptam (aug. 10) 10-re.Kép Ez még nem nagy gáz ugye? Akkor leszek 6+6. Vagy menjek másik dokihoz? Ha gáz, akkor még megpróbálom magam besírni a dokimhoz a mobilján... Végülis egy ilyen UH nem tart sokáig Kép

Lányok, kérdés:
hallottam, hogy lehet kapni kocsiba kismama-biztonsági övet. Hol és mennyiért? Van vmi tapasztalat? Nagyon kéne, borzasztóan nyom alul az öv... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique

Csak ezt találtam:
http://www.brendon.hu/pdf2005/kismamaknak/52.pdf
Telefonon biztos meg tudják mondani az árát:

Renóca
süni_renóca

Egy másik topikon írták 2003. okt-ben, hogy kb.9000 Ft.
süni_renóca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?