Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bogyeszka! Tiktakora! Óriási gratula nektek!!! Jó egészséget, sok tejecskét, és nyugodt éjszakákat kívánok minkettötöknek!!! KépKépKép
Velünk minden rendben, csak PiciLaci nappal szinte állandóan igényli a társaságomat, így ritkán tudok Babanetezni. Írom ám az élménybeszámolót, csak lassan haladok, és szörnyen hosszú kezd lenni. Elértem a 2 oldalt Word-ben, 10-es betümérettel... Akkor is felrakjam (részletekben), ha elkészülök, vagy inkább küldjem el e-mail-ben annak, akit érdekel?
BMárti

BMárti
bmárti

BMárti,
Én itt várom az élménybeszámolódat.Kép
Breki
Breki

BMártiKép
Én is, én is nagyon-nagyon akarom itt vagy magánban!!!Kép Légyszi tedd fel vagy küld át, ha a nevemre kattintasz ott a címemKépKép PiciLacit puszilom és sok-sok boldogságot NektekKépKép

Puszi: Doris
doris

MártiKépKép

Doris után szabadonKép: én is, én isKépKép Mindent, a sztorit, a puszit PiciLacinak, aki lassan már nem is olyan PiciKép..és örülök, hogy elõkerültél..Kép

Puszi:

Verus

Kép
verus

Köszi, nagyon aranyosak vagytok! Kép Most van egy kis idõm, megpróbálok válaszolni a kérdésekre.

Négy napos túlhordás után, hétfõn reggel zselével meginditották a szülést, az egész napos 10 perces egyébként elviselhetõ fájások után 5 tájban 2-3 percesek kezdtek jönni, majd 6 körül elment a magzatviz. Mivel EDÁ-t kértem, az igazán kemény idõszak 9-re elmúlt, bár addig nagyon kivoltam. Utána viszont már csak az összehúzódásokat éreztem, a görcsöket nem, igy jobban oda tudtam figyelni a légzésre is. A vajúdás is szépen haladt elõre a maga útján, 1 - 1,5 óra alatt tágultam 1-1 ujjnyikat. Sajnos, mire elértük a 4 ujjas tágulást, a baba szivhangja leesett, és egyébként is még mindig fent üdült, nem illeszkedett be a feje. Igy a dokim az ügyeletes dokival történt konzultációval megerõsitve a császár mellett döntött. A babát 0.40-kor segitették világra; valahogy nem igazán tudom kimondani, hogy én szültem volna, Kép de szerencsére sem az anyai érzéseim, sem a tejem ennek nem látta/látja kárát. Örülök, hogy császár lett a vége, mert nem tudom, képes lettem volna-e magam kitolni a gyereket; az egész napos vajúdás, fõleg az EDA elõtti 3 óra minden erõmet elvitte.

Kedves Gombóc, Pálffy dr. az orvosom, és 120%-ig tuti. Nem zengedezek róla hozsannákat, szuper és kész. Kép Megbiztam benne végig a terhességem alatt, a kórházi bentlétem alatt és a szülés során is, és egy cseppet sem csalódtam.

Ami a diétás nõvéreket illeti, õk pont azért vannak, ill. lennének, hogy a különbözõ igényû betegeknek, különbözõ kajákat állitsanak össze. Mást kell adni olyanoknak, akik mondjuk toxo gyanúsak, vagy cukrosak, vagy az epéjükkel van gond, és még sorolhatnám. Ebbe nyugodtan belefér az is, hogy szoptatós anyák ne kapjanak puffasztó ételeket. Azon a napon mikor eljöttem, kaptam meg az egyikõjüktõl az aheti étrendet, mit ne mondjak, az aznapi ebéd teljesen más volt, mint ami az étrenden szerepelt: valami porból készült krumplipüré, ennek örömére, mind nekem, mind a kisfiamnak jó kis gázos éjszakánk volt az elsõ itthon töltött alkalommal... Kép
bogyeszka

<H3>Azonosítási hiba</H3>Valamit meg kell adnia azonosítónak.
Vendég

Sziasztok!

Rövid leszek mert maga a szülés is rövid volt. 1/2 2 kor 3 perces fájásokkal kezdõdött. Mit ne mondjak jól megijedtünk mind a ketten a férjemmel. Szerencsére a nagyobb már a nagymamánál volt mert nem tudom mit csináltunk volna vele. Szerencsére szombat volt így aforgalom elég gyér volt nem akadályozott bennünket. 1/4 3-ra értünk be. A szülésznõ megnézte ctg-n majd hívta az ügyeltest közben felvették az adatokat. Az ügyeletes megvizsgált azt mondta bõ kétujjnyi mészáj lehet értesíteni a dokimat. Még nem végeztünk sok hülye kérdéssel mikor megérkezett. Õ is megvizsgált és egyben burkot repesztett. Utána jött a borotválás de mondta hogy abeöntésre már nincs idõ. Szerencsére nem volt semmi baj. Kicsit lelassult a dolog, így kaptam egy kis oxitocint és 16.40-kor megszületett a fiam. Apuka vágta el a köldökzsinórt. Kicsit megtörölgették utána tették a pocimra. Nagyon édes volt. Aztán Apukával együtt elmentek hogy megmérjék fürösszék stb. Nekem még hátra volt a lepény meg a varrás. Ezek a kellemetlenebb részei a dolognak. De nem sokkal 5 óra után ezeken is túl voltam a babát a férjem hozta vissza és én végre szoptathattam. Mindenkinek ilyen gyors könnyû komplikációmentes szülést kivánok.

tiktakora
tiktakora

BogyeszkaKép
Mégegyszer szívbõl gratulálok Nektek és jó egészséget kívánokKép Én is Pálffy dr.-hoz járok és nagyon örülök, hogy Te is csupa pozitív dolgot írtál RólaKép Nekem is csak jó tapasztalataim vannak Vele kapcsolatbanKép
Sok tejcit kívánok Nektek és jelentkezz ha idõd engediKép
VerusKép
Ezt a Fan-club-ot talán meg kéne alapítanunkKépKép
TiktakoraKép
Jó volt olvasni a soraidat, tényleg egyszerûnek tûnik az egészKép Sok sok tejcit és jó egészséget kívánok NektekKép Nézz majd be ha idõd engediKép

doris

Bogyeszka és Tiktakora, nagy gratula mindkettõtöknekKépKép Ügyes lányok vagytok!Kép

Doris, ugye-ugye..KépKép

Puszi:

Verus

Kép
verus

Szia Tiktakora!
Én is, mi is szeretettel gratulálunk!!!
Azt szeretném Tõled kérdezni, hogy mi az, hogy már késõ lett volna a beöntéshez? Azért kérdezem, mert én úgy éreztem a szülésemnél, hogy túl késõn adták a beöntést, és az a rohangálás, illetve "a nem tudom most éppen mitõl és mim fáj" okozta a teljes kimerülésemet, ami miatt szerintem(legalábbis részben) császár lett a vége. A dokim szerint nem lehet a beöntést túl késõn adni, de én azóta is keresem az okokat.
Elõre is nagyon köszönöm a segítségedet és még egyszer szeretettel gratulálunk:
Johanna
Johanna

szijasztok lányok!
orvos és kórház választás elõtt állok, az orvos elvileg meg is van, de egykét dolgot nem tudok a kórházról. a szülés, vajúdás "egyszemélyes"? milyenek a szobák?

köszi!
Névtelen

Szia Névtelen!
A felkészítõ tanfolyamon Szép doki, a fõszülésznõ és a gyerekorvos is azt mondta, hogy az a "jó" szülés, ahol nincs ott folyamatosan a doki, mert akkor nincs semmi baj, semmi komplikáció. Ez Nálam is így zajlott: az orvosom és a szülésznõ is sokszor benézett, hogy minden rendben van e, de "nem ültek a nyakunkon", ha a két "látogatásuk" között gond volt csak szólni kellett és jöttek.
A szobák: van egy 6 ágyas császáros, egy 6 ágyas "sima" és kb. 2-3db 3 ágyas szoba azon az oldalon, ahol nincsenek kint a babák. A rooming-in oldalon van egy 5 vagy 6 ágyas szoba, a többi 3 ágyas. Ezeken kívül van fizetõs szoba, ahol van saját fürdõszoba, tv, hûtõ szóval ez a "luxus" szoba napi kb.7-8000.- ért. Én errõl a szobáról nagyon vegyes véleményeket hallottam. Volt, aki dícsérte,hogy jól felszerelt és jó volt külön lenni, de volt aki szerint a csecsemõsök azért nem foglalkoztak Vele (még annyira sem mint a többiekkel, pedig az sem sok), mert a fizetõs szobában volt és a felszereltségre is panaszkodott.

Üdv: Mano
mano

Kedves Névtelen! Nem egészen 2 hete szültem a Margitban, úgyhogy elég frissek az infóim. A szülés, vajúdás, teljesen egyszemélyes. Négy szülõszoba van, ebbõl 3 hagyományos, egyben van az amerikai ágy. Én max. csak annyit hallottam át a másik szobákból, mikor hangosabban sikoltott valaki, de jobban el voltam foglalva saját magammal... Kép Van külön "elõkészitõ", ahol beadják a beöntést, borotválást, ott rögtön van zuhanyzó, vécé is, tehát nem kell átcsattogni a fél kórházon vécét keresve Kép, van egy másik szoba, ahova a babát viszik be mérés stb. szempontjából, van egy mûtõ ahol császároznak, az apuka kintrõl nézheti egy ablakból, és van egy császáros õrzõ, 3 ággyal, ott 6 órát töltenek el a kismamák a mûtét után. Az osztályon, a jobboldalon együtt van a terhespatológia és a sima mamás részleg, van egy vagy két 6 ágyas kórterem, és négy 3 ágyas. Ide 3 és fél óránként hozzák ki a babákat. A bal oldalon van a császáros szoba, szintén 6 ágyas, a rooming-ines szobák, két 2 ágyas és két vagy három 3 ágyas valamint két hotelszoba, 8000 Ft/éj. Az osztályos nõvérek, akik egyébként szülésznõk, nagyon szuperek, segitõkészek, a csecsemõsök, hát, khm-khm.
Azt lehet mondani, hogy amig szül, vagy esetleg még várandósként korábban bekerül, nagyon jó dolga van az ember lányának, mintegy burokban tartják, utána viszont már a saját talpára kell állnia, ha meg akarja tudni a szoptatás, pelenkázás, köldökcsonk kezelés stb. fortélyait. Persze vannak nagy segitségek, a kórházi védõnõ egy tünemény pl. és igazán bunkó csecsemõssel is csak eggyel találkoztam, a többiektõl lehetett segitséget kérni.
Összevetve az elõnyöket és hátrányokat, csak ajánlani tudom a kórházat. Hetente hétfõnként 4-6-ig tájékoztató elõadásokat tartanak összesen 4-et, érdemes elmenni rájuk! Egyelõre ennyi jutott eszembe, de kérdezz nyugodtan, ha lenne még kérdésed, szivesen válaszolok! Ki lesz az orvosod?
bogyeszka

Kedves Johanna!

Köszi a gratulációt. A kérdésedre válaszolva pedig azt mondta a doki hogy több mint 3 ujjnyi a méhszáj már és mivel 2. szülésrõl volt szó valamint az elsõ sem volt több 5-6 óránál, ezért döntött úgy, hogy már nincs idõ a beöntésre.
Kedves Névtelen!
Nekem sincs még két hete hogy a Margitban szültem de én is csak ajánlani tudom. Bogyeszka szinte mindent leírt, én csak annyit tennék hozzá, hogy nagy a tisztaság szinte egész nap takarítanak. Egyedül a csecsemõsök akik egy kicsit kedvesebbek és segítõkészebbek lehetnének, bár most a 2. babával sokkal jobb véleményem van róluk. A védõnõ tényleg egy tünemény.
sziasztok tiktakora
tiktakora

Sziasztok!

Ezek után a rövid, tömör élménybeszámolók után különösen zavarban vagyok a saját szófosásom miatt... Ráadásul azóta se fejeztem be. Kép

tiktakoráéval ellentétesek a tapasztalataim, amikor én benn voltam, akkora volt a mocsok, hogy a frottir papucsomat haza se hoztam, annyira elkoszolódott, hogy inkább kidobtam. Én "luxus" szobában (is) voltam, onnan 3 napig nem vitték ki a szemetet. El tudjátok képzelni milyen szaga volt a sok kakis pelenkának és véres betétnek?!?! Na mind1, mindezt már leírtam, remélem, hogy hamarosan be is tudom fejezni, és felrakom. Már csak a csecsemösökröl szóló rémtörténetek hiányoznak. Kép Egyébként összességében az én tapasztalataim is pozitívak, de a csecsemösök tényleg szörnyüek voltak, és mivel december 23.-án (vasárnap) szültem, és a karácsony utáni elsö hétköznapon haza is jöttünk, így a tényleg nagyon szimpatikus védönövel már csak búcsúzóul találkoztunk. A tanulság: ne szüljetek ünnepkor... Kép

BMárti
BMárti

BMártiKép
Sajnálom, hogy ilyen negatív tapasztalataid voltak. Már nagyon várom a teljes beszámolódatKép
CsecsmõsökKép
Kérlek, ha módotokban áll Valaki szólaljon meg a nevetekben mert számomra teljesen hihetetlen, hogy mindenki negatív kritikát mond Rólatok. Én úgy gondolom bizonyára szeretettel és nagy-nagy lelkesedéssel választottátok ezt a pályát tehát komoly oka lehet annak, hogy mégis ilyen kép alakult ki.
Talán a túlfeszített munka, a hosszú mûszakok és a kevés pénz lehet az oka... nem tudom, de olyan jó lenne, ha Ti is megszólalnátokKép

doris

Kedves CsecsemõsökKép
Bocsánat, de az elõzõ levelemben elírtam a megszólítást. A kezem gyorsabban járt mint a billentyûzetKép

doris

Tiktakora, szerintem mi tutira láttuk egymást a kórházban... Kép Hol feküdtél?

Takaritás: tényleg nagyon komolyan veszik magukat a takaritók, legalábbis a bal oldalon. A jobb oldalon rá kellett vennünk a taksinénit, hogy az ágy alá is kukkantson be, mert már lassan porelefántok nézelõdtek onnan kifelé. Õ inkább a folyosókat részesitette elõnyben. A bal oldalon viszont nagyon lelkiismeretesen takaritottak, igaz, az egyik nagyvizit alkalmából láttam, hogy a fõnõvér egy üres ágy feletti lámpán húzza végig a kezét ellenõrzésképpen... Kép
bogyeszka

Azon vigyorgok, hogy mióta nem vagyok a kórházban, néha határozottan hiányzik nekem... Kép) Normális vagyok én? Kép
bogyeszka

BogyeszkaKép
Ezt hogy érted pontosan? Ugye mi azonos orvoshoz járunk?

doris

Igen, azonos orvoshoz. Kép És a továbbiakban is hozzá fogok járni! Kép
Egyébként konkrétan arra gondoltam, hogy a kórházban tudtam aludni és nem fárasztott le az anyósom a lelkesedésével, mert eleve nemet mondtam a látogatásra. Kép De most itt van és segit, és ez engem nagyon lefáraszt... Kép Pedig kedvelem... A kórházra meg már lassan úgy tekintettem, mint második otthonomra. Kép
bogyeszka

Szia Bogyeszka!

Én a bal oldalon a 340-es kétágyas szobában voltam egyedül. Te a császárosban voltál?

Szia tiktakora
tiktakora

BogyeszkaKép
Értelek, én is együtt lakom a Párom szüleivel....KépKép Nagyon rendesek, de néha kicsit sokKép

doris

Tiktakora, 12-tõl, keddtõl vasárnapig voltam a császárosban, vasárnap nagyvizit után kerültem át az egyik 3 ágyasba, a 342-be. Ez a császáros szoba felõli oldalon a folyosón az utolsó kórterem.

Nincs véletlenül rövid barna hajad, és nem tettek melléd egy császárost, aki késõbb visszakerült a császáros szobába, merthogy volt valami virusod? Neked ki volt az orvosod?

Doris, teljesen értelek... Kép
bogyeszka

Szia Bogyeszka!

De igen. Minden úgy volt ahogy írtad. Sajnos a nagyobbik összeszedett valami vírust és az egész családon végigment. Ezért voltam végig egyedül. Téged mikor engedtek haza?
A Sárvári a dokim.

Szia tiktakora
tiktakora

Tiktakora, engem hétfõn délután engedtek haza. Bár a hõemelkedéseim miatt majdnem veszélybe került ez is, de hálistennek a dokim végülis egy levél augmentin társaságában elengedett... Kép Te meddig voltál bent?
bogyeszka

Bogyeszka, mi szerda délután jöttünk haza, a negyedik napon. Szerencsére minden rendben volt.
tiktakora

Sziasztok Kép
"Kicsit" eltüntem, mert a kábelnetünket egyszerüen elvágták... Örömmel látom, hogy közben vannak akik már többen lettek, nekik nagyon-nagyon gratulálok Kép
zsani

Sziasztok!

Ebben a topikban már sok rosszat és sok jót is olvastam Pálffy doktorról. Ez is egy adalék.
Egy hete volt egy vetélésem, amit a kórházban fejeztek be. Nekem Sárvári az orvosom, de õ a vizsgálat után rohant a mûtõbe, így megkérte Pálffyt, hogy õ végezze el rajtam a szükséges vizsgálatokat (UH, "kézi" vizsgálat).
Igaz, ami igaz, Sárvárinak "jobb" keze van ;-), de Pálffy egész idõ alatt nagyon-nagyon-nagyon kedves és emberi volt velem.
Az, hogy ez a kórházi tartózkodásom nem marad olyan borzalomként az emlékezetemben, mint pár évvel ezelõtt a SOTE I.-en, nagyrészt a Pálffy kedvességének és megnyugtató, emberséges viselkedésének köszönhetõ.
(Meg a nagyszerû altatóorvosnak, dr. Molnár Péternek :-), és természetesen Sárvárinak, aki mindig maga a nyugalom.)

AncsaNita
AncsaNita

Kedves AncsaNitaKép
Sajnálom ami történt és remélem mielöbb felépülszKép Nekem is Pálffy az orvosom és maximálisan elégedett vagyok Vele pont a humánus, emberséges, türelmes természete miatt na meg sosem tekint "tárgy"-nak, lesegít az ágyról...stb.Kép Örülök, hogy Neked is pozitív tapasztalataid vannak Vele kapcsolatbanKép
Drukkolok, hogy a következõ babád mihamarabb egészségben megszülessenKépKép

doris

AncsaNita!
Kép, én is hasonló véleményen vagyok Sárváriról!
És ugyanazt kívánom, amit Doris! Kép
Puszi: Judó
judó

Kedves AncsaNita!
Kivánom és drukkolok, hogy minél elõbb egészséges babád szülessen!

S nagyon örülök, hogy neked is ez a véleményed alakult ki Pálffy doktorról! Kép
bogyeszka

Kedves Lányok!
Nõgyógyász választás elõtt állok. A Margit kórházat választottam és itt két orvost ajánlottak. Az egyik a Sztanyik doktor, akirõl már sok jót írtatok. A másik a Sárvári doktor, róla szívesen megtudnék többet, ha tudnátok segíteni!
babyface
babyface

Kedves Boglárka! (szép neved van! Kép )

Sajnos Sárvári doktort nem ismerem. De segitene, ha leirnád, milyen elképzeléseid, elvárásaid vannak a leendõ orvosod iránt.
bogyeszka

Szia BogiKép
Ragaszkodsz az említett két orvos valamelyikéhez? Nem mintha bármit is tudnék Róluk mondani mert nem ismerem Õket de az én orvosom nagyon megbízható, korrekt, emberséges. Bátran merném ajánlaniKép
BogyeszkaKép
Mi hír Rólatok? Hogy vagytok?

doris

Kedves Bogyeszka!
Nincs semmi olyan elvárásom, amit tulajdonképpen minden orvosnak ne kellene teljesítenie. Értsen a szakmájához, bajban se pánikoljon be, legyen emberi, lelkiismeretes, megbízhassak benne, tájékoztasson megfelelõen mindenrõl ami történhet vagy történni fog, ismerje és alkalmazza az új módszereket. Most hirtelen ennyi jutott az eszembe.

Ti lányok mit vártok el egy nõgyógyásztól?

Bogi
babyface

Kedves Doris! Kép
Köszi, jól megvagyunk, holnap leszünk 1 hónaposak! Itt meg lehet nézni a kislegényt: [url=http://kep.tar.hu/aandris/index.phtml?aid=27517547" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/aandris/index.phtml?aid=27517547[/url]

Kedves Bogi!
Körülbelül annyit várok el én is a nõgyógyászomtól, mint te. A fentieknek a dokim meg is felel (aki egyébként ugyanaz, mint Dorisé.) Bár mindig minden lehetõségrõl nem tájékoztatott, mert akkor sosem értünk volna a vizsgálatok végére, de az összes felmerülõ kérdésre válaszolt. Azt tudom, hogy amikor a szülésem során gond merült fel (leesett a baba szivhangja, ami a császárhoz vezetett), teljes mértékben arra koncentrált, és nem a mi lelkünkkel foglalkozott, nem vesztegette az idejét ránk a férjemmel, hogy elmondja most mi van és mi történhet (pár perccel késõbb, mikor döntésre jutott, a szülésznõ mindent részletesen elmondott amúgy is): azt vette figyelembe, ami igazán fontos volt, a baba állapotát. Kicsit furcsa és valahogy különleges volt "belülrõl" látni egy szülész-nõgyógyászt igazán a munkájára koncentrálni, fõleg, hogy a gyermekemrõl és rólam volt szó. Addig is biztam benne, de onnantól kezdve _tudtam_, ha valaki, õ mindent megtesz értünk.
bogyeszka

Annyit tennék még hozzá, hogy azért a szülésznõ mondott el mindent, mert a doki elrongyolt, hogy összerántsa a mûtõsöket, de elõtte még odament a férjemhez, aki a vizsgálat alatt kint várt a folyosón, és tájékoztatta a fejleményekrõl. Tehát nem szó nélkül tûnt el balfenéken, csak éppen részletekbe nem merült... Kép
bogyeszka

Sziasztok,
Szigeti doktornõt ismeri valaki a Margit Kórházból, nekem õt ajánlották?

Köszi
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Még egy doki akit ajánlanakKép Most mit csináljak? Látogassam végig õket és hallgassak a szívemre? Biztos ez lesz, de áruljam el az orvosnak, hogy én most csak fel akarom térképezni õt vagy csak csendben figyeljek és ha nem tetszett egyszerûen ne menjek vissza hozzá? Hogy mûködik ez a dolog?
babyface

Szia Babyface!

Én már kettõt szültem a Sárvárinál és bátran merem ajánlani. Nem egy negédeskedõ különösen az elején de nagyon korrekt nyugodt ember bátran bízhatsz benne.
tiktakora

Szisztok!
Csak hogy nehezítsek az orvosválasztás helyzetén, én a Szép doktorhoz járok. Nála szültem már majdnem két éve és ha minden igaz akkor juniusban újra nála fogok. Róla annyit hogy az a fajta aki nem is olyan mézes-mázos de azért foglalkozik annyit az emberrel hogy azt érezd hogy minden ok (most volt egy kis problémám és minden teketória nélkül megvizsgált vasárnap délután). Ami a kórházi helyzetett illeti a friss tapasztalatokat olvasva nem sok minden változott az elmult két év alatt. Mindenkinek sok jót és kitartást kívánok, sziasztok Kati
katalinka

Na, itt a bõség zavara, és még nem is került szóba az összes doki... ;) Babyface-Bogi, nem irigyellek! Kép
bogyeszka

BogyeszkaKép
Sajna itthonrol nem tudtam megnezni a Babocat, de holnap ujra nekifutok...
BogiKép
Sok sikert. Ha idod engedi konzultalj a Noverekkel is, talan segithetnek a dontesedbenKép

doris

Nem tudom mit csináljakKép Félek a választástól. Eddig egy másik kórházba jártam egy orvoshoz, akit tömtünk pénzzel, ráadásul ismerõsünk és mégis elveszítettem a babámat az ötödik hónapban az õ figyelmetlensége miatt.
Nagyon félek attól, hogy megint félvállról kezel egy pénzéhes doki, aki ha baj van eltûnik a balfenékenKép
babyface

Kedves Tiktakora!
Milyen ez a Sárvári doki? Fiatal, öreg, nagyon népszerû (tehát nagyon elfoglalt), szán elég idõt a pácienseire, stb.?
babyface

Ilke!

Én a negyedik bébimet nála szültemKép És NAGYON meg vagyok vele elégedve!
Üdv: V:

DorisKép

nem tûntem ám el, jól vagyunk, még a héten írokKép

Puszi:

Verus

Kép
verus

BogyeszkaKép
Tündéri a babóca, fõként a Nyuszikirály álmodikKép Látom hangos a ház amióta megérkezettKép
VerusKép
Várom a leveled, ha idõd engediKépRemélem minden rendben mindenkivelKép

doris

Verus, végre valaki aki ismeriKép! Nekem kicsit fiatalak tûnt az elsõ találkozáskor. Akkor szerinted megbízhatok benne, lelkiismeretes? Ne haragudj, hogy faggatózok, de hát ilyen amikor az ember az elsõ babáját várja, semmit sem tud, hogy mi hogy mûködik. Nem bánnád ha pár dolgot megkérdeznék tõled mailben is? Elõre is köszönöm, megy a levél.

köszi,
Ilke és a 22 hetes mazsola

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Tudtok valamit mondani Dr. Czeiner Béláról?

Köszönöm
Cili
ncili

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?