Új privát üzeneted érkezett!

Betti, Kamilla, Katinka!
Minenképpen itt kezdek reggel (egyébként is itt szoktam) Általában ahogy bejövök a boltba, még a pénztárgépet ki se nyitom, már kapcsolom be a sz.gépet.De van egy rossz hírem. Nem, nem jött meg. Hanem most volt bent a férjem nálam, és ujságoltam neki, hogy még nem jött meg és olyan szépen kérte, hogy még várjunk egy-két napot, hogy nem tudtam neki ellenállni. Gondolom ő is fél, hogy ugyanaz lesz mint 2 hónapja. (az újak kedvéért: 4 napot késett és produkáltam az összes terhességi tünetet)

Nicika!
Hanna, Levente

Kép
Kép
Kép
vica1982

Eddig úgy néz ki hogy a Hanna a nyerő! Mármint nálunk a párommal. Fiú név az még nem eldöntött kérdés!

KépKép
nicika

A táblák:

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Kata!
Nem sokat tudtunk dumcsizni, mert kaptak egy hálószoba bútort, és a régit kitették, és mentek az újért. Jó volt vele talizni! Mjad lesz ismétlés. Kép

Vica!
Ti tudjátok, de szerintem ha megcsinálod nem reménykesz tovább hiába. Nekem ezért volt jó, hogy megcsináltam. Hamarabb túltettem magam rajta.

moni

Vica,
Mondd meg a férjednek, hogy ne várakoztasson itt bennünket túl sokáig! Kép
Mennek ám a drukkjaim! Kép
kata1977
Hatvan

Kata!
A táblában majd légyszi javítsd ki 27-re a ciklus hosszt, mert a legutóbbiak iylen hosszúak voltak. Köszi.
Megyek a friss zebrás barátnőmhöz! Kép

moni

Móni,
Már ki is javítottam, a holnapiban már az lesz! Kép
Óóóó, nem volt hosszú pletyiparti?! KépKép
Mázlista Zsu, hogy nem velem talizott, mert engem nem tudott volna lelőni sem! Kép (Áááá, nem beszélek ám sokat!... KépKép)
kata1977
Hatvan

Móni!
Szerintem ha holnap negatív lenne, ugyanúgy reménykednék tovább, mert nem a tesztnek hiszek, hanem a testemnek. Márpedig, ha nem jön meg, akkor mutathatna holnap akár tarka pillangókat is a teszt, nem hiszek neki addig, míg zebrát nem látok.nem tudom érthető voltam-e.
Nagyon várom egyébként ezt a tesztelést, mert ugye a férjem vette és (a kártyában, meg mindenféle szerencsejátékban úgy mondják) "Szűz kéz szerencsét hoz". Ugyanis az ő pici keze még nem fogott tesztet.Kép
Bocsi, hogy csak magamról dumálok, lőjjetek le!
Kép
El akartam mondani egy viccet, de elfelejtettem...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Móni!

Hőmérőzést folytatod tovább?

Vica!
Ne tessék izgalomban tartani minket!! Kép

Betti
betti73

Nem tudom Lolával mi a helyzet. Nem tud valaki róla? Azt mondta a héten elmegy UH-ra. Bár gondolom, ha lett volna, biztos jelentkezik.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Ez nagyon jó! Ha bejön a "szűz kéz" dolog, akkor én is a párocskámmal fogom vetetni a tesztet! Kép

Betti
betti73

Vica,
Nekem is pont az előbb jutott eszembe, hogy mi lehet Lolával! Kép

LOLA jelentkezzz!

Asszem, én lassan hazafelé veszem az irányt. Kép
Jót ne halljak! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Én azért sz.mentes vizet iszom,mert a "szénsavas" puffaszt engem.de aki birja az nyugodtan ihat azt is.pusz...Kép
Vendég

Helló csajok!!!!!

Hajni igen éz ténlyeg hihetetlen. és olyan jó lenne pont egyszerre bezebrásodni! Monsdjuk most! Kép Na ha már van ágyikó, meg minden, akkor ha egy kicsit tisztább lesz a dolog ott lehet aludni!
Tök sz*r lehet Nekd, hogy nem egyszerre kelsz a pároddal Kép

Vica igen nagyon jó már a kertben dolgozni! Pedig ténlyeg nagyon távolinak tűnt! és már zöldül az új fű, pedig még nics 1 hetes!
KÖszönöm, hogy szurkolsz az ivással kapcs.ban, igyekszem!!!
De édes a párod, hoyg vett Neked tesztet! Ha már ilyen szépen kér, akkor később tesztelj, Bár én is nagyon nagyon kíváncsio vagyok és nagyon nagyon nagyon... drukkolok!!!+++++++++++++++
tényleg jó ötlet ez a szűz kéz, csak gondolom nem minden pasit lehetne rávenni, hogy vegyen tesztet. Ja és valaki írta nemrég, hogy a Cataflam nagyon csúnya dolgot művelt egy friss kismavával! Vigyázz nagyon vele!

Betti még nem hallottam erről a beágyazódási leesésről, de jó tudni!

Nicika Hanna vagy Noémi és Dominik, vagy Marcell Kép

Kamilla légyszi légyszi kóüldjél nekem magadról kékpet! Rólad még nincs képem.

Móni tök jó, hogy van tüsződ!! És olyan jó látni hogy ilyen boldog vagy!
köszi a házdícséretet!

tényleg Lolita mi van Veled?

Kép
Kép
beuka

Jól van Vica! Húzod itt az agyunkat!
Keditke, te miért nem vagy a táblában? Tessék feliratkozni!

Mindkettőtöknek sok sok drukk!!!!!!

Na csá, megyek páfrányért.

Kép

Kép
kamilla306

Móni a cickafark jó a "női betegségekre" csillapítja a görcsöt és beállítja a vérzést, és elvileg nem barnázunk tőle (Lolának bejött).
A Joghurt pedig a beágyazódást segíti. A szénsav állítólag nem tesz túl jót a gyomornak.

Kép
Kép
beuka

Betti!
Maximum péntek reggel megcsinálom a tesztet, mert aznap jönnek a volt csoporttársaim (4 csajszi) hozzánk bulizni, és kész tények elé szeretném őket állítaniKépKép
Na tűzök haza!
Holnap jövök!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Puszi Mindenkinek! Megyek haza!

U.i.: olyan jó, hogy most mindenki felszabadultan jókedvű és nem elkeseredett!! Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Bogi!

Mi is olyan 4-5 hónapja próbálkozunk. Én azt nem értem, hogy miért nem sikerült eddig nekünk. Mert: vettünk Baby -mark-ot az egyik ciilusban aztán semmi eredmény, pedig követtük a használatit. Utána szinte "végig" akcióztunk egy másik ciklust akkor se semmi. Azt tudom, hogy 1 egészséges párnak kb. fél évig eltarthat, hogy természetes úton baba legyen.

Lányok lehet, hogy én is veszek ilyen cickafark teát. Én annyira nem figyeltem fel erre, milyen jó hatással van a ciklusra.

Kata!

Légyszi javítsd ki nekem, hogy a ciklus hossz 24-36 ig van. Ez a 36-os volt a júniusi hónapom. Itt majdnem sikerült babásnak lenni. :-) Ma vagyok a 14 cn-n.

Töretlenül szorítok ezerrel mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kép
lara26

Sziasztok!
Kata!
Én is rengeteget tudok beszélni... KépKépKépKépKép Muszáj volt abbahagyni, mert tényleg mennie kellett. De Zsuzskának is nagyon jó beszélőkéje van! Kép Ja és angyon szuper a frizurája. Annyira megtetszett, hogy csináltam hasonlót Vikinek, fel is teszem. persze az enyém nem profi, de azért nekem tetszett.

Voltam a friss zebrás barátnőmnél, és nem tudom már ki kérdezte, hogy ki az aki friss kismami és szurkál a pocakja. Õ a 34. napon van, és azt mondja oylan, mintha meg akarna jönni! És láttam élőben a "zebráját". KépKépKép Üzeni, hogy bízakodás!
Akkor most gyors eszek egy joghurtot mert ma még nem ettem. Mindegy milyet eszünk? Nem kell probiutikusnak lennie?
Lara! Amikor én márc. végén megkérdeztem az orvosom, hogy mennyi esélyem van arra, hogy nyár végéig kismama leszek azt mondta 20%... Sőt vas. a Naplóban egy Kaális hapsi mondta, hogy az inszemnél is minden 10 nőből egynek sikerül, tehát az is csak 10%. Pedig ott aztán nagyon pontosan ki van számolva minden.

Örülök, hogy átmegy az írásaimon a jókedvem! De tényleg angyon-nagyon boldog vagyok, hogy megbeszéltük, hogy ha nem jön össze a baba nyár végéig, akkor is tovább próbálkozunk, elkezdem ősszel az egyetemet aztán lesz ami lesz. Mindig volt valahogy, minden nehéz dolog megoldódik. KépKépKépKépKép)KépKép

Ja Kata, köszi a javítást. Most felteszem a 2 ciklus görbém is, a mostanit, meg a múltkori szépet, aminek "csúnya" vége lett...

moni

A mostani görbém

Kép

A múltkori görbém

Kép

moni

Viki előlről:
Kép

Viki haja hátulról:
Kép

moni

Sehol senki????? Kép
Most a fertilitys oldalon én is nézegettem a görbéket, hááááát némelyik elég fura.
Amit leszűrtem, hogy a pé.-utáni 12. napon teszteltek elég sokan és + volt már akkor a teszt. Vica nem karlak befolyásolni, de én nem bírnám már ki. Ha most is a 12. nap lesz pé.-m, akkor lehet, hogy mégsem várok a 30. napig, hanem tesztelek mielőtt elmegyünk anyuékhoz, azaz a 27. napon.

moni

Sziasztok!

Vica, én is nagyon szorítok neked.

Nicika, bocsi de én nem találok a nevek között nekem extrán tetszőt. Igazából még nem hallottam olyan nevet amibe bele tudnék szerelmesedni.

Bea, nem lenne rossz, de megadom neked az elsőbbséget zebrás ügyben. Nem tudom mi van velem, iszonyat kakiul vagyok ma. Folyamatosan éhes voltam délelőtt hiába ettem egymás után két szendvicset. Most meg délután, hirtelen éhes lettem, aztán hányigerem lett, megfájdult a fejem, égett a belem, gombóc volt a torkomba, és kiugrik a szivem a torkomon. Egyből eszembe jutottál, hogy remélem ebben nem hasonlítunk Kép. Össze vissza cikáznak a romonjaim, akkora pattanások vannak az arcomon mint a fejem.

Úgykülönben jó kedvem van, ha nem is érződik át Kép.

Bocsi ezért a sok panaszért. Inkább megyek is aluszkálni, hátha holnapra elmúlik, és minden rendben lesz Kép.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0077aa">Sziasztok lányok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok, tök jólesik. Ma reggel voltam UH-n annál a dokinál, akit újfent kiszemeltem. Elmondtam neki, hogy két hete jól rám ijesztettek és hogy most hajókötéllel kellett, hogy a Párom elvontasson ide. Szó, mi szó tényleg be voltam rezelve, mert arra gondoltam, csak nehogy ez a pasi is azt lássa az UH-n, amit 2 hete a másik doki. Hát nem. Két főorvos is benn volt és édeshármasban néztük a kis maszatot a képernyőn. Látszott egy MÁR 4cm-es petezsák és benne egy kis fehéren-szürkén villódzó képpixel. Baromi vicces volt, ott volt egy hatalmas szürke monitor és a képernyő egyetlen pontján villódzott egy kis felnagyított pixeldarab. Mikor ezt meglátta a doki, bekapcsolta a hangszórót és megkért, hogy annyira azért mégse ficánkoljak az ágyon, ha hallani akarom a szívhangot.(Nyújtogattam a nyakamat.) Kép Kiderült, hogy a kis villódzó fény a kicsi 1mm-es kis szíve volt. 180-t vert percenként. Olyan megható volt, ahogy ott hárman csendben hallgattuk a kis dübörgést, hogy igyekezett, egyem a husát. Az egész baba egyébként már 6-7 mm-es és teljesen egészséges minden odabenn. A másik doki meg kapja be. A francnak se' hiányzott ezt a stresszt átélni. Szóval most nagy kő esett le a szívemről, illetve a sziveimről - mert ugyebár már kettő van!!! Kép

Vica,
nagyon drukkolok Neked a teszttel. Hogy bírod ki péntekig? Az tök jó, hogy a Párod vett tesztet. Tényleg nem minden pasi alkalmas ilyenre. Jó, hogy Te is ilyet fogtál ki!!! Érzel valami szokatlant? (Bár ez hülye kérdés, mert én - bár ma pont 6+5 vagyok - még semmit nem érzek. Hányinger is csak hétvége óta van.)Drukkolok!!! Kép

Kata,
ezennel ünnepélyesen megkérlek, hogy tégy vissza a táblába és kérnék egy olyan gólyafélét is, ha lehet.... Kép Kép Veletek mi újság? Hogy és meddig bírod ezt a párnélküliséget? Bár én mondom...az én pasim reggel 9-re megy és éjjel 23:00-kor jön haza. Egy hatalmas hiányérzet az egész nap. Pasid szereti a munkáját? Nem volt ebből még vita? Hát ennyire megértő lennél? Te lennél a földre szállt angyal. Kép

Beuka,
megvan az új ágy.....huhuhuhúúú. Remélem lábnélkülit vettetek, mert úgyis csak kitörne. (hi-hi) Ebben a hónapban van esély? Tettetek érte? Látom, már a 18. napon vagy. Még ma sem késő!!

puszi,
Lola</font>
lolita

Lolita!
Jó volt a megnyugtató híreket olvasni! Remélem neked is már csak rémálom ez az egész!!! Sajna kevés az oylan doki, aki így áll a dologhoz... Minden jót kívánok nektek!!!

moni

Lolita!
Én is örülök, hogy jól vagytok!
További problémamentes terhességet kívánok!
Bogi
dbogica

Lola annyira örülök, hogy dobog a pici szíve!! Végre megnyugodhattok! Nagyon drukkoltunk ám Nektek!!!
Tök jó, hoyg két főorvos is benn volt! Ritka szerencsés nő vagy Te hallod!
Az ágyunk nem új, még a régi van meg. Le is estem róla valamelyik este (de ezt egy "másik" topicban írtam le Kép
Hát mi ugyanúgy tettünk érte, mint eddig minden hónapban. Na de holnaptól iszom a cickafarkot.
Írtad, hogy Te édesítővel iszod. Lehet mézzel is? A cukor kilőve??

Moni nagyon jó halani tényleg, hogy ilyen jó kedved van!
nagyon jó lett Viki haja! Gratulálok!! NAgyon szép kiscsaj!!
Tök jó a barátnődnek!!

Hajni miért adod át az elsőbbséget???
Sajnálom, hogy ilyen sz*rul voltál! Én szerencsére jól vagyok. Annyi bajom van, hogy ma nem vacsoráztam. Viszont a pattanásokban hasonlítunk. Nekem is jönnek, és az nagyon nem jó jel (bár még korai).

Vica akkor megint buli lesz a hétvégén! Remélem nem ihatsz és nagyon nagyon hepi lesz mindenki!!!apropó már el is mondanád nekik frissiben?

Kép
Kép
beuka

Beuka. Küldök képet. Most már tényleg.

Lola. Örülök, hogy jól vagy. Ezek a hülye orvosok! Most már biztos, hogy nem fogom elsietni az orvoshoz menést.

Most ettem egy banános ivó joghurtot, de annyira szar volt, hogy mindjárt kihányom az egészet.

Vica mennek a drukkok!!!!!!!!

Móni, nagyon aranyos a kiscsajszi a hajával!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt Lányok!

Lola! Örülök, hogy vége a bizonytalanságnak. Borzasztó, hogy mennyire ki van az ember szolgáltatva az orvosoknak. Vigyázz magatokra!

Móni! Szupi kiscsaj a lányod!

Betti
betti73

Jó reggelt!!!

Akkor szépen sorjában: (ne haragudjatok, biztos hosszú leszek)

Köszönöm mindenkinek a szurkolást, igazán jól esik(meg rám is fér)!

Móni!
Nagyon-nagyon édes a lányod, meg a haja is! Olyan szép kis gomb szeme van, mint egy játék babának!Tündéri, de tényleg!
Örülök, hogy pozitívan fogod fel a dolgokat és a jövőbe nézel, nem visszafelé.Kép Hajrá, csak így tovább.Kép

Beu!
Hát igen ez a nyár ilyen. Buli, buli hátán. Nekik igen, elmondanám, mert velük nagyon ritkán találkozok és nem akoarok óriási telefonszámlátKép
De a családnak szeretném minél később elmondani. Legalább a 8. hétig nem. Nem akarom, hogy megint én legyek a sajnálkozás középpontjában, ha mégsem úgy sikerül minden, ahogy szeretnénk. Ebből már elegem lett 2 hónapja. Pedig csak 4 napot késett, de utána egy hónapig még a széket is a seggem alá tették, mert "szegény, szerencsétlen Évike, jajj-jajj." Meg a hátam mögött beszéltek csak a dologról, nehogy nekem fájjon. Hát erre nincs szükségem. De majd lesz nagy öröm, ha már minden biztosKép

Lola
Először is GRATULÁLOK, hogy minden jól alakult és még a picike szívverését is hallottátok. Ahogy olvastam, majdnem elpityeregtem magam.Kép
Hogy mit érzek?
Ha a szívemet kérdezem, akkor azt, hogy biztosan itt lakik a babó a pocakomban.
Ha az eszemet, akkor az nem nyilatkozik, mert még nem biztos semmi.
Ha a testemet, akkor ez van:
Még most felhívom minden gyenge idegzetű figyelmét, hogy ne olvassa tovább!Kép
-szóval ma vagyok a 29.cn-on.(ez azért szokatlan, mert 28 napos a ciklusom, mindig a 28. cn reggelén jön meg. Semmi barnázás, hanem ömlik-most nem)
-tegnap kisebb nagyobb megszakításokkal görcsölGETtem.(ez azért szokatlan, mert olyan iszonyatos görcseim szoktak lenni, hogy belehalok, és nem szakaszosan, hanem addig amíg a 2 Cataflam hatni nem kezd)
-van egy nagyon kevés barnázásom, de még annyi se, hogy elcsöppenjen, csak a WC papíron látszik. Reggel raktam be egy tisztaságit és egy nagyon apró foltocska van rajta.Ezen tulajdonképpen nem csodálkozom, mert amennyit göcsölGETett a hasam, ennyit igazán kidolgozhatott magából.
-éjjel nagyon hányingerem volt, meg reggel amíg feküdtem. Miután felkeltem már nem volt annyira.
-2x is ki kellett mennem pisilni az éjjel.
-fél 5-kor felébredtem és nem tudtam visszaaludni és arra gondoltam,mit csinálok reggelire, de rettenetes hányinger tört rám, hogy egyből lemondtam róla
-most éppen szédülök.
Ha eszembe jut valami, írok. Bocsi a hosszóúságért!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Csinálj már egy teszet KÖNYÖRGÖM!!!!!!!! Szerintem én jobban izgulok, mint te. És akkor még ilyeneket irogatsz, hogy még jobban felizgass!!!!! Ez nem szép dolog.

Tedd ki a ZÁRVA feiratot és menj haza tesztelni. Vagy átmegyek addig helyettesítelek.

Na jó abba hagyom. Már biztos az agyadra megyek. Inkább csak csendben drukkolok.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Akkorát nevettem, ahogy olvastalak, hogy majd' kiestem a számon. Kép Kép Kép
Nagyon édes vagy, hogy így izgulsz, de én most olyan nyugodt vagyok.
Napközben biztos, hogy nem csinálok tesztet, esetleg holnap reggel. De jó volna kibirni péntek reggelig, mert nincs itthon mások teszt. Itt a faluban meg tudod olyan blama tsztet venni, mert a gyógyszertáros ismer és már az előzőnél is mosolygott. Ráadásul süket mint az ágyú és úgy kellett beordítanom neki (1000-en álltak mögöttem): KÉREK EGY QUPIDO NEVÛ TERHESSÉGI TESZTET! Olyan égés volt.KépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hát igen. Falun, lehet, hogy ciki. Én mindenesetre pénteken vettem kettőt, dehát nem kellett felhasználni úgyhogy még megvannak. Kár, hogy e-mailen nem tudom átküldeni.

Most muszáj dolgoznom. Majd megpróbálok néha benézni, hogy mi újság. Addig meg vigyázz magadra!

Kép

Kép
kamilla306

Vica!

Én is izgulok nagyon!!! Annyira jó lenne, ha zebrás lennél. Nagyon drukkolok!!!!!

Betti
betti73

Hát, lehet hol itt a vége a dalnak...
Megint görcsölni kezdtem, olyan szép mensisen és most már sötétvörös valami távozik.
Hát nem tudok mit mondani...még reménykedek, de nem sok esély van. Nem is tudom mit csináljak...
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ne sírj Vicuska!!! Kép

Betti
betti73

Lara,
Kijavítottalak. Kép

Móni,
Jól összejöttünk itt nagydumás csajok! Kép
Tényleg gyönyörű a lánykád! Kép És teljesen profin megcsináltad a haját! Kép

Lola,
Amikor megláttam az írásodat, elsőre scak azt néztem, hogy milyen 'fejek' vannak benne. És örültem, hogy sok ilyen: Kép!
Aaaaannyira örülök, hogy minden OK a kismanótokkal! Kép Én is teljesen meghatódtam! Kép Tök jó lehetett hallani a kis szívverését! Kép Pasid nem sajnálta, hogy lemaradt róla?
Örömmel visszateszem a gólyádat! Kép Aztán szólj, amikor már a pólyásos Kép táblában szeretnél lenni! Kép
A pasimmal sajna nagyon keveset vagyunk együtt. Kép Pénteken pl. nem is aludt otthon. Kép De tegnap is már majdnem éjfél volt, mire hazaért. Kép Ilyenkor inkább az a fárasztó, hogy várom haza. Kép Nagyon szereti a munkáját, én meg nagyon megértem, mert én is imádom azt a közeget! Kép Pont a múlt 7en kint voltunk egy meccsen és az egyik játékosának az apukájával beszélgettem. És ő kérdezte, hogy azért járok meccsekre, hogy a pasimmal együtt lehessek, vagy szeretem is (mármint a focit). Aztán mondtam neki, hogy én is imádom a focit (nem is ismernénk valszeg egymást, ha nem így lenne), az meg külön jó, hogy ilyenkor és a hazafelé úton is együtt tudunk lenni. Kép Szóval tényleg egy megértő Kép vagyok. Kép A pasim is szokta mondani és másoknak is szokott ezzel dicsekedni. KépKép
Ezt pedig Neked küldöm:
Kép

Vica,
Kép
Próbálj meg nem elkeseredni (bár tudom, ez qva nehéz...)! Kép Fel a fejjel!

Kata
kata1977
Hatvan

Elegem van a ciklusnapokból, elegem van a naptárból, elegem van a gyógyteából, a vitaminokból, a nőgyógyászokból, a tamponból,elegem van a tesztekből, elegem van magamból és legfőképpen
ebből a qrva, szar világból.

Lehet,hogy ma nem jövök többet. Csak ha javul a hangulatom és nem húzom le ezt a jó kis topikot.

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vicuska!

Nem szabad elkeseredned! Az nem használ, ha magad alá kerülsz és ha nem bízol magadban sem. Szívesen fölajánlanám a vállam, hogy megvígasztaljalak, csak az a pár km ne lenne köztünk.

Betti
betti73

Nagyon aranyos vagy, Betti!
Majd kisírom magam az uracskám vállán, aki majd a végén jól lebasz, hogy minek így kiborulni, hiszen új hónap, új remények...és holnap reggel már egy megújult Vica fog jelentkezni.
Jól van nem nyalom itt tovább a sebeimet, inkább átmegyek abba a topikba olvasgatni, ahol azt mesélik el, hogyan mondták el a jóhírt. Talán az felvidít.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Remélem, hogy holnap tényleg újúlt erővel fogsz jönni! Kép Kitartás Vicuska, jönni fog a baba!

Betti
betti73

Na észhez tértem már.Kép

Hazamentem ebédelni (nem ettem semmit, úgy fájt a hasam), lezuhanyoztam jó hideg vízzel, aztán magányomban jól kibőgtem magam (legalább a férjem megmenekült ettől), bevettem egy Cataflamot, és most, hogy láttam, hogy az emberek ugyanúgy járnak-kelnek az utcán, be kellett látnom, hogy nem dőlt össze a világ. Majd legközelebb...
Szóval jöjhetnek mindenféle jó kis témák, amiket kibeszélhetünk, ha van kedvetek és időtök.

"megújult"Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Ennek szívből örülök! Kép Természetes a hirtelen kiborulás, ezt már jónéhányszor átéltük egy páran, de az élet megy tovább. Kép

Betti
betti73

Van olyan ismerösömm aki az elsö 3 hónapba mensizett,és utánna derült ki ,hogy terhes!Na ehez mit szoltok!Azt akarom kérdezni,hogy minden terhes nönek fennt van a höje????Sziasztok!!
Vendég

Szia Vica! Most olvastalak.
Ne legyél szomorú légyszíves! Én még emlékszem ám, hogy hogy vígasztalgattál pár nappal ezelőtt és nagyon jól esett, úgyhogy most én mondom ugyanazt. Én arra jöttem rá, hogy mindig kell találni valamit, amit lehet várni ( a PÉ-n kívül) és akkor az eltereli a gondolatokat. Például én most azt várom, hogy menjünk nyaralni két hét múlva és azon gondolkozom, hogy miket kell venni, meg miket fogunk majd csinálni. (Aztán majd megint ki fogok találni valamit, még nem tom mit.)
Te te olyan pozitív csajszi vagy, hogy nem tudom elképzelni, hogy egy napnál tovább szomorkodj!

Na megyek vissza dolgozni, majd még benézek.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Olvastam, hogy sokan készülnek a szombati babanetes találkozóra...
Természetesen lesz (www.babanet.hu/talalkozo.htm), megrendeltük a napsütést, de ha gond támadna az időjárással, van ott egy sportcsarnok, amit megszállhatunk és zavartalanul talizhatunk!
Várunk mindenkit,sziasztok!
apa
apa

Kép
Sajna ma lement 36.8-ra Kép..
De azért reménykedem még,hogy talán-talán ........
Vendég

Betti, Kamilla!
Olyan aranyosak vagytok, hogy mindjárt elpityergem magam. Ismeretlenül is így kiálltok az ember mellett. Köszönöm, köszönöm!

Azon gondolkodom, hogy egy pár napra le kéne lépnünk az urammal, mert ő is meghibban előbb-utóbb. Az ország melyik részét ajánljátok, ami olcsó, szép, és van pancsi-lehetőség?

Editke!
A fertilityn lehet a Chart Gallery-ben terhes görbéket nézegetni. Mindnek fent van a höje, csak fent ingadozik.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Szuper ötlet a "lelépés". Biztosan jót tenne nektek!!

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?