Jó reggelt!!!
Akkor szépen sorjában: (ne haragudjatok, biztos hosszú leszek)
Köszönöm mindenkinek a szurkolást, igazán jól esik(meg rám is fér)! Móni! Nagyon-nagyon édes a lányod, meg a haja is! Olyan szép kis gomb szeme van, mint egy játék babának!Tündéri, de tényleg!
Örülök, hogy pozitívan fogod fel a dolgokat és a jövőbe nézel, nem visszafelé.
Hajrá, csak így tovább.
Beu! Hát igen ez a nyár ilyen. Buli, buli hátán. Nekik igen, elmondanám, mert velük nagyon ritkán találkozok és nem akoarok óriási telefonszámlát
De a családnak szeretném minél később elmondani. Legalább a 8. hétig nem. Nem akarom, hogy megint én legyek a sajnálkozás középpontjában, ha mégsem úgy sikerül minden, ahogy szeretnénk. Ebből már elegem lett 2 hónapja. Pedig csak 4 napot késett, de utána egy hónapig még a széket is a seggem alá tették, mert "szegény, szerencsétlen Évike, jajj-jajj." Meg a hátam mögött beszéltek csak a dologról, nehogy nekem fájjon. Hát erre nincs szükségem. De majd lesz nagy öröm, ha már minden biztos
Lola Először is GRATULÁLOK, hogy minden jól alakult és még a picike szívverését is hallottátok. Ahogy olvastam, majdnem elpityeregtem magam.
Hogy mit érzek?
Ha a szívemet kérdezem, akkor azt, hogy biztosan itt lakik a babó a pocakomban.
Ha az eszemet, akkor az nem nyilatkozik, mert még nem biztos semmi.
Ha a testemet, akkor ez van:
Még most felhívom minden gyenge idegzetű figyelmét, hogy ne olvassa tovább! -szóval ma vagyok a 29.cn-on.(ez azért szokatlan, mert 28 napos a ciklusom, mindig a 28. cn reggelén jön meg. Semmi barnázás, hanem ömlik-most nem)
-tegnap kisebb nagyobb megszakításokkal görcsölGETtem.(ez azért szokatlan, mert olyan iszonyatos görcseim szoktak lenni, hogy belehalok, és nem szakaszosan, hanem addig amíg a 2 Cataflam hatni nem kezd)
-van egy nagyon kevés barnázásom, de még annyi se, hogy elcsöppenjen, csak a WC papíron látszik. Reggel raktam be egy tisztaságit és egy nagyon apró foltocska van rajta.Ezen tulajdonképpen nem csodálkozom, mert amennyit göcsölGETett a hasam, ennyit igazán kidolgozhatott magából.
-éjjel nagyon hányingerem volt, meg reggel amíg feküdtem. Miután felkeltem már nem volt annyira.
-2x is ki kellett mennem pisilni az éjjel.
-fél 5-kor felébredtem és nem tudtam visszaaludni és arra gondoltam,mit csinálok reggelire, de rettenetes hányinger tört rám, hogy egyből lemondtam róla
-most éppen szédülök.
Ha eszembe jut valami, írok. Bocsi a hosszóúságért!